Villanyszerelő

Villanyszerelők

Válaszd ki a városod és találd meg a számodra legmegfelelőbb villanyszerelőt!

Budapest
Debrecen
Miskolc
Szeged
Pécs
Budapest - XI. kerület
Budapest - III. kerület
Molnár László - Miller-Vill Kft.
HIBAELHÁRÍTÁS SZINTE AZONNAL, PÁR ÓRÁN BELÜL, ÉJJEL-NAPPAL! Vállalok minden nemű villanyszerelést éjjel-nappal, hibaelhárítást, szinte azonnal a nap 24 órájában, hétvégén és ünnepnapokon, kábel- és hálózatszerelést. Kisebb munkáktól a teljesen nagy kivitelezésig mindent. Mérőhely kialakítást ELMŰ ügyintézéssel. Cégünk mottója a MINŐSÉG, MEGBÍZHATÓSÁG, PRECIZITÁS garancia a tökéletes munkára. A gyorsabb munkavégzés és ügyintézés céljából kérem, hogy adja meg a telefonszámát az ajánlatkérésnél.
Bővebben
Budapest - I. kerület
Tanácsadó
Minősített jószaki
123 vélemény
1 fotó
Szabó Ervin

Villanyszerelő

Üdvözlöm! Villanyszerelő-karbantartó munkát, lakások és családi házak elektromos rendszereinek kiépítését és felújítását vállalom,Budapest kerületeiben.Átalakítás, hálózat bővítés, hiba keresés. Hívjon bizalommal! Hétfőtől-péntekig 8-tól 19 óráig telefonos elérhetőség, időpont egyeztetés Mobil internet banki átutalással is fizethet! AMIT NEM VÁLLALOK! Panel lakás vésését Elműs regisztrált munkát Érintésvédelem EPH jegyző jegyzőkönyv Villámvédelem Tűzvédelem EBF Gyengeáram: tűzjelző,riasztó,kaputelefon, internet,tv (utp,koax utólagos behúzását)
Bővebben
Budapest - III. kerület
Minősített jószaki
245 vélemény
40 fotó
Tápai Krisztián

Villanyszerelő

Napelem, napkollektor

KIZÁRÓLAGOSAN EONOS ÜGYEKKEL FOGLALKOZUNK!!! (Volt ELMŰ területen) (Belső szerelésekre sajnos nem tudunk rendelést felvenni, amennyiben konnektorral, lámpával, csengővel, bojlerrel, kaputelefonnal és egyéb belső hálózattal kapcsolatos problémájuk van, kérem, hogy keressenek másik kollégát! Köszönöm!) EON-OS MŰSZAKI ÜGYEINEK INTÉZÉSÉT TELJES KÖRŰEN LEBONYOLÍTOM, MINDÖSSZE EGY MEGHATALMAZÁST KÉREK, ÉS A TÖBBI AZ ÉN DOLGOM! - ÚJ BEKAPCSOLÁSOK (földkábeles és légvezetékes) - IDEIGLENES MÉRŐK IGÉNYLÉSE - VISSZAKAPCSOLÁSOK - TELJESÍTMÉNY BŐVÍTÉS - MÉRŐÁTHELYEZÉS - AD-VESZ MÉRŐHELYEK SZABVÁNYOSÍTÁSA - KEDVEZMÉNYES TARIFÁS (VEZÉRELT-, GEO-, "H" TARIFÁS) MÉRŐK INTÉZÉSE - és minden, ami csak az EON-os műszaki ügyekkel kapcsolatos... - MÉRŐHELYI TEVÉKENYSÉGEK - (Eon ügyintézéssel) - NAPELEMEKHEZ SZÜKSÉGES "AD-VESZ" MÉRŐK INTÉZÉSE - OSZLOPOS MÉRŐHELYEK - - MÉRŐHELYI TEVÉKENYSÉGEKNÉL regisztrált és AJÁNLOTT villanyszerelőként nem csak a kivitelezést vállalom, igény esetén a teljes Eon ügyintézést is végigviszem az ügyfél helyett egy meghatalmazással. (minden, ami a villanyóra és tartozékaival kapcsolatos: azaz bővítés, vezérelt (éjszakai), vagy geo tarifás mérők igenylése, napelemes rendszerek AD-VESZ mérőjének kialakítása, stb...)
Bővebben
Budapest - VI. kerület
Minősített jószaki
142 vélemény
7 fotó
Sugár Sándor

Villanyszerelő

Tisztelt Megrendelők! Sugárvill KFT villanyszerelési munkát vállal a-z ig!Lakások teljes villanyszerelése,bővítése.kamerarendszer,gyenge és erősáram kiépítése,karbantartás,hibaelhárítás,kapuautomatizálás,bojler javítás/vízkőmentesítés. Elműs munkák!(villanyóra szabványosítása.bővítése,áthelyezés,fővezetékcsere) EPH jegyzőkönyv /kiépítés. A lehetőségekhez képest a leghamarabb igyekszem reagálni az ajánlatkérésekre.Leggyorsabban akkor megy,ha megadnak egy telefonszámot amin visszahívom önöket! Sajnos nem egy irodába várom a hívásokat, hanem dolgozok és munka közben nem mindig tudok válaszolni! Ha esetleg így történne telefonon bármikor eltudnak érni!köszönöm!
Bővebben
Budapest - VI. kerület
Minősített jószaki
168 vélemény
19 fotó
Sólyom József

Villanyszerelő

Villanyszerelés festés előtt, festés után, régi lakások vezetékcseréje, bővítése, kapcsolók, aljzatok, lámpák/szerelvények cseréje, elektromos tűzhely bekötése garanciával. Mérőhelyek áthelyezése, teljesítmény növelés, új mérőhelyek létesítése műszaki átadással. Hétfőtől - Péntekig 7:00 - től ,-17:00 - ig. Új szerelés illetve épületvillamossággal kapcsolatos szerelések rövid határidőn belül. Telefonos segítségnyújtás nem áll módunkban! Árajánlatot csak személyes felmérés alapján tudunk adni. Kérem csak akkor írjon, ha tudja biztosítani a helyszíni bejárást. KÖSZÖNETTEL Sólyom József
Bővebben
Budaörs
Minősített jószaki
245 vélemény
17 fotó
Bíró András

Villanyszerelő

Hangtechnika

Energetikai tanácsadás

E-ON/ELMŰ által ajánlott regisztrált villanyszerelő vagyok (ASZR) Amiket vállalok : Teljes lakás ( nem részben ) belső hálózat villanyszerelése/felújítása · Mérőhely bővítés/szabványosítás · Mérőhely műszaki felülvizsgálat · Mérőhelyi áthelyezés · Mérőszekrény-csere – a lebontott szekrény helyére kerül az új tipizált mérőszekrény · Tetőtartó csere. · Csatlakozó fővezetéki védő csövezés cseréje. . Lakáselosztó cseréje, javítása, felújítása . Sürgős esetben egyéb javítás/karbantartás ( 15000 Huf min. kiszállás ) Merőhely ügyben a műszaki állapot felmérés és teljes lakás belső hálózati villanyszerelés felmérése 25000 HUF, ez által tudok pontos árajánlatot adni. Elfogadott árajánlat esetében ezt a kiszállást belekalkulálom (-25000 ) és visszatérítem! Rokkant betegek, egyedüláűlló nyugdíjasok és egyedül gyereket nevelő anyák/apák 15% kedvezményben részesülnek! KATA egyéni vállalkozó vagyok, kérem csak magánszemélyek keressenek ! Kérem, ha lehet telefonon hívjanak, főleg ha sürgős esetről van szó ! Egyszerűbb és gyorsabb ! Ha nem tudom felvenni a telefont, amint tudom visszahívon Önt ! Köszönöm! Bíró András
Bővebben
Budapest - XIV. kerület
Minősített jószaki
75 vélemény
28 fotó
Berta Péter

Villanyszerelő

Ha Budapesten vagy az agglomerációban(Kb. 30 - 40 km-s körzet) élsz és otthonodban, (esetleg a társasházban ahol lakásod van) elromlik a kapcsoló konnektor, lámpa,villanytűzhely stb.. vagy csak lecserélnéd, mert más stílust szeretnél, keress bátran.Bármilyen kisebb munkát elvállalok! Természetesen számlaképes vagyok, minden egészségügyi szabályt betartok. Teljeskörű felújítást NEM vállalok. A részleteket telefonon, vagy üzenetben tudjuk egyeztetni.
Bővebben
Budapest - XIII. kerület
Minősített jószaki
99 vélemény
18 fotó
Kurunczi Sándor

Villanyszerelő

Közel 30 éve foglalkozom villanyszereléssel 10 éve ledvilágítással ,tavaly óta elektromos autó töltő kiépítésével,kivitelezéssel,energiamegtakaritással, irodákban üzletekben Budapesten. A megvalósított munkák láthatók a fotóim között.. Referenciáim: Zsidró Tamás szalon,Tag Heuer óraszalon, Boggi Italy szalon, Akár hiba elhárítás,akár energiamegtakarítás a cél hívjon bizalommal,komplett lakásfelújítást most nem vállalok angolul is beszélek. I can speak English!
Bővebben
Budapest - V. kerület
Minősített jószaki
23 vélemény
13 fotó
Mutasd az összes Budapesti villanyszerelőt

Nagyobb települések

Budapest
Észak-Alföld
Észak-Magyarország
Dél-Alföld
Dél-Dunántúl
Kelet-Dunántúl
Nyugat-Dunántúl
Közép-Magyarország

Legnépszerűbb feladatok és árak

Válaszd ki, milyen feladathoz keresel segítséget, böngéssz azon szakemberek között, akik vállaljàk és tájékozódj az árakról!

elektromos fűtés szerelés
villanyszerelés
konnektor bekötése
eon ügyintézés
mosogatógép bekötés

Néhány elektromos fűtés szerelés ár a rendszerünkből

15 000 Ft
egység ár
Erdei Péter László EV.
Budapest
Kedves Megrendelő! Ha pontos és korrekt munkára van szüksége szakembertől (a konnektor cserétől a teljes villanyhálózat cseréjéig) keressen bizalommal Budapest teljes területén. Számlát és garanciát biztosítok, mert vallom, hogy a legjobb reklám az elégedett megrendelő, azaz Ön!
13 750 Ft
egység ár
Makrányi Zoltán E.V.
Budapest
Üdvözlöm, több éves tapasztalattal rendelkező villanyszerelő vagyok. Vállalom lakások, családi házak, üzletek teljes villanyszerelését. Sajnos nincs két egyforma munka így a megadott árak csak irányadó árak, ezért nálam a megszokott eljárás a munka felmérése ami Budapest területén díjmentes. Amennyiben kérdés merülne fel hitelességemről kérem tekintse meg a weboldalamat www.elektromaxi.hu.
13 750 Ft
egység ár
Bodrogi Attila
Budapest
Villanyszerelés A-Z ig. Keress bátran. Majdnem mindent megoldunk ami villanyszereléssel kapcsolatos. Mi akkor is odamegyünk , ha csak egy dugaljat, vagy egy lámpát kell felszerelni. Korrekt áron dolgozunk.
13 750 Ft
egység ár
Mráz István
Hernád
Villanyszerelői munkálatokat vállalom
13 750 Ft
egység ár
Dobai Márk
Dunaújváros
Üdvözöllek! Klímaszerelés, villanyszerelés, épületgépészet, ipari alpinista munkák, terén minőségi, precíz szolgáltatást nyújtunk, és teljes garanciát vállalunk a végzett munkánkra. Az elégedettséged és a hatékonyság a legfontosabb számunkra!
2 500 Ft
egység ár
BMK Építő Kft.
Veszprém
Fő profilunk: Villamos fővezetékrendszer építése, meglévő rendszer felújítása. Ezen belül vállalunk Mérőórahely és elosztószekrény kialakítást, lakáson belül és kívül teljes villamosvezetékrendszer felújítást. Meglévő és új ingatlanok teljeskörű villamosvezeték-rendszer építést.
5 000 Ft
egység ár
Veres Rudolf
Budapest - X. kerület
Hívjon,ha a sokallja mások árajánlatát! Vállalási m2 ár nálam: 5-6.000.-ft!!! +anyagköltség. 25 éves villanyszerelési gyakorlattal vállalok munkát,garanciával! Gyors munkavégzést garantálok! Nálam nincs több hetes várakozási idő! Főbb vállalásaim: -új villanyszerelési kivitelezés,átalakítás -elektromos hibakeresés -zárlatveszély megszüntetés -lámpák, kapcsolók, dugaljak cseréje -elosztótáblák és biztosítékok cseréje -elektromos hálózat bővítés -Fi-relé beépítése, cseréje - teljes lakás, ház, vagy iroda vezetékezése -főzőlapok,elektromos tűzhelyek bekötése -panel lakások vezetékcseréje -hálózatbővítés,regisztrált villanyszerelés is megoldható ha a munka megkívánja a bővítést Régebbi munkák amelyeken vezető szerelőként dolgoztam: Eximház 2016,Budapest Bank székház 2002,Duna Medical Center 2014,Meridien szálloda 2000 Új munkáim magánszemélyeknél vannak zömében. Erről is tudok referenciát adni,minden ügyfelem elérhető! Saját weboldalamon többet megtudhat rólam!
13 750 Ft
egység ár
Koleszár Épitő Ip. KFT
Budapest
Kedves Megrendelők. Épületek Villamosság, Épitőipari kivitelezés Ács Tetőmunkákat is vállalunk. Keressen bizalommal.
Mutasd az összes elektromos fűtés szerelés árat

Villanyszerelő árkategóriák

elektromos fűtés szerelés
2 500 Ft / egység
villanyszerelés
3 000 Ft / kiállás
konnektor bekötése
1 000 Ft / darab
eon ügyintézés
15 000 Ft / alkalom
kapcsoló bekötése
1 500 Ft / darab
túlfeszültség védelem
10 000 Ft / darab
villámvédelem
10 Ft / alkalom
villanytűzhely bekötés
8 000 Ft / darab
villanybekötés
10 000 Ft / darab
villanyóra bekötés
30 000 Ft / darab
megfigyelő kamera szerelés
10 000 Ft / egység
elektromos kapu szerelés
5 000 Ft / darab
villanyóra csere
10 000 Ft / darab
bojler bekötés
10 000 Ft / darab
mosógép bekötés
5 000 Ft / darab
lakáselosztó bekötés
10 000 Ft / darab
SOS villanyszerelés
6 000 Ft / óra
villanyóra áthelyezés
30 000 Ft / darab
h tarifa bekötés
30 000 Ft / darab
bojler csere
50 Ft / darab
kismegszakító cseréje
1 500 Ft / darab
horonymaras
1 000 Ft / méter
csillár felszerelés
1 500 Ft / darab
mérőhely szabványosítás
50 000 Ft / darab
ipari villanyszerelés
5 000 Ft / egység
villámhárító szerelés
1 000 Ft / darab
szerelvényezés
1 000 Ft / kiállás
bojler szerelés
8 000 Ft / darab
fi relé beépítés
6 000 Ft / darab
konnektor cseréje
50 Ft / darab
biztosíték tábla csere
18 000 Ft / darab
lámpa felszerelés
2 500 Ft / darab
spot lámpa beszerelés
2 000 Ft / darab
amper bővités
5 000 Ft / alkalom

A szakijaink megadott árait a fenti eloszlásban láthatod. Ha valaki olcsóbb, nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem végez olyan jó munkát, mint mások!

Nincs időd böngészni?

Ha nem akarsz telefonálgatni, adj fel egy hirdetést, és hagyd hogy szakembereink találjanak meg Téged!