elektromos autó töltőállomás telepítés árak 2022

Szakemberek

Válaszd ki a települést, hogy csak azokat a szakikat lásd, akik vállalnak kiszállást hozzád, és megadtak árat ehhez a tevékenységhez!

Milyen telefonszámok ezek és mit kell róluk tudni?
Kelemen Róbert Pál E.V.
Jószaki
Kelemen Róbert Pál E.V.
Vállalom Lakások, családi házak ipari épületek teljes körű villamos kivitelezését FAM Regisztrált villanyszerelőként áramszolgáltatói ügyintézéssel. - Teljesítménynövelés, (elsősorban: EON, ELMŰ,OPUS,MVM) - Villanybojler javítás, (elsősorban: ARISTON, HAJDÚ) - Riasztó rendszerek, (elsősorban: Paradox, DSC, - Kamerarendszerek telepítése, (elsősorban: Hikvision, TEC-SON) - Villamos fűtés, (elsősorban: Norvégpanel, Fűtőfilm, Fűtőháló) - Villamos tűzhely, - LED technológia alkalmazása, - Okos otthon technológiák, - Akár 0-24h hibaelhárítás, Minden esetben SZÁMLA és GARANCIA! Felmérés / Árajánlat: INGYENES Kisszállás mindig fizetendő, azonban levonásra kerül a megrendelt Árajánlat összegéből. 20 éve vagyok Villanyszerelő 7 éve egyéni vállalkozó ez idő alatt több családi ház és ipari épület villamos hálózatát építettem fel. Rengeteg háznál javításokat végeztem, sokszor megóvva ezzel a tulajdonosok életét és vagyonát is. Több ipari építkezésen is tevékenykedtem, egy két példa: (WIZAIR Szimulátor központ Budapest, BARCS Tejüzem Szárazanyagraktár) Ezen felül nagy gyakorlattal rendelkezem a biztonságtechnika területén is. Kiszállás: (Oda – Visszaértendő) 50 Km ig 10.000 Ft 50 - 100 Km ig 15.000 Ft 100 - 150Km ig 20.000 Ft 150 - 200 Km ig 25.000 Ft 250 Km fölött csak egyedi megbeszélés alapján. Rinyaújlak és Csokonyavisonta településeken ingyenes a kiszállás.
Bővebben
VillanyszerelőAutomata kapuBiztonságtechnika
Rinyaújlak
Megbízás |
9 vélemény

200 000 Ft - 965 000 Ft / egység

$

$

$

Borsod Strom Kft. - Oláh Sándor
Borsod Strom Kft. - Oláh Sándor
Miskolc kb. 50 km-es körzetében az alábbi munkákat tudom vállalni. Villanyszerelés. Elektromos tűzhely betáplálásának kialakítása, bekötése és üzembe helyezése. Elektromos rendszerek felülvizsgálata, a lehetséges hibák kiszűrése és a szükséges javítások elvégzése. Kisebb villanyszerelési munkák (elektromos berendezések és szerelvények vizsgálata, cseréje). Teljes elektromos rendszer kialakítása, korszerűsítése. Lakáselosztó cseréje, kialakítása, korszerűsítése. Elosztók bevizsgálása és minősítése. Érintésvédelmi szabványossági és szerelői felülvizsgálatok. Mérőhelykönyvelést és ELMŰ csatlakozást csak ajánlott , illetve regisztrált villanyszerelő végezhet. A szerelői ellenőrzés: egy rendszer ellenőrzési folyamat: 6 évente és ingatlan vásárláskor egyébként kötelező. Az érintésvédelmi felülvizsgálat része a szerelői ellenőrzés, de annál átfogóbb részletesebb vizsgálat és sok esetben nincs is szükség rá.
Bővebben
+36 1 443 3777 / 37714
VillanyszerelőNapelem, napkollektorEnergetikai tanácsadás
Miskolc
Megbízás |
1 vélemény

400 000 Ft - 600 000 Ft / egység

$

$

$

Seres Balázs
Seres Balázs
Üdvözlöm! Seres Balázs vagyok, regisztrált villanyszerelő, érintésvédelmi felülvizsgáló, villámvédelmi felülvizsgáló. Szolgáltatásaim: új villamos hálózat kiépítése, hibaelhárítás, javítás, mérőhely kiépítés, szabványosítás, érintésvédelmi-villámvédelmi felülvizsgálat, jegyzőkönyv, EPH kiépítés, jegyzőkönyv.
Bővebben
+36 1 443 3777 / 44300
Villanyszerelő
Jászberény
Megbízás |
10 vélemény

50 000 Ft - 150 000 Ft / egység

$

$

$

Sárközi Csaba - Csabi-Vill Szeged
Sárközi Csaba - Csabi-Vill Szeged
Villanyszerelési munkát vállalok Szegeden és vonzáskörzetében. - Lakáselosztó szerelése - Szerelvény és lámpacsere - Beltéri- és kültéri világítások - Elektromos hálózat kialakítása, bővítése, korszerűsítése
Bővebben
+36 1 443 3777 / 76539
Villanyszerelő
Pitvaros

20 000 Ft - 50 000 Ft / egység

$

$

$

Szabó Attila
Szabó Attila
Üdvözlöm! Amennyiben megbízható, munkájára precíz szakembert, vagy egy jól összeszokott villanyszerelő csapatot keres ipari vagy lakossági munkavégzésre, keressen bizalommal!
Bővebben
+36 1 443 3777 / 96125
Villanyszerelő
Berhida

25 000 Ft / egység

$

$

$

Galambos György
Galambos György
Teljes körű villanyszerelés akár régi vagy új lakásoktól egészen a családi házakig. A teljes körű kivitelezéstől akár csak egy kapcsoló, dugalj, vezeték, kábel cseréjéig, mérőhelyek kiépítése regisztrált szerelővel, kisautomaták, biztosítékok cseréje. Szolgáltatások köre: - Épületek villanyszerelése - Led technológia, Led vezérlések kiépítése - Hibakeresés és hibaelhárítás, javítás - Új épületek villanyszerelése a tervezéstől a végleges kivitelezésig - Régi vezetékek újra cserélése - Minden, ami a villamos szerelésbe beletartozik A szerelések, megbízhatóan szakszerűen, garanciával, a legkedvezőbb árakon. Az Árajánlat ingyenes, önnek nem kerül pénzébe, energiájába, és nem veszíthet vele!
Bővebben
+36 1 443 3777 / 38777
Villanyszerelő
Dunaújváros

30 000 Ft - 45 000 Ft / egység

$

$

$

Ruzsányi Tibor e.v.
Ruzsányi Tibor e.v.
11.kerületi villanyszerelő:megbízható,garanciás egyedi igényeket kielégítő ügyfélbarát villanyszerelés.
Bővebben
+36 1 443 3777 / 92146
Villanyszerelő
Budapest
Megbízás |
19 vélemény

100 000 Ft / egység

$

$

$

Pongrácz Zoltán - Power Invest Kft.
Pongrácz Zoltán - Power Invest Kft.
Cégünk a Power Invest Kft 20 Éve foglalkozik árnyékolástechnikával, valamint villanyszereléssel. Kollégáimmal a kisebb javításoktól, lakások, házak teljes kivitelezéséig vállaljuk mind az árnyékolók, mindpedig a villanyszerelési munkák elvégzését.
Bővebben
+36 1 443 3777 / 30762
VillanyszerelőÁrnyékolástechnikaRedőny javítás
Budapest - V. kerület
Megbízás |
2 vélemény

50 000 Ft - 108 000 Ft / egység

$

$

$

sZn e-LECTRONIC Group Kft. - Nagy Attila
sZn e-LECTRONIC Group Kft. - Nagy Attila
Tapasztalt generálkivitelezőként várjuk megkeresésüket! Hívjon bizalommal!
Bővebben
+36 1 443 3777 / 44662
VillanyszerelőNapelem, napkollektorÉpületbontás
Ercsi
Megbízás |
1 vélemény

250 000 Ft - 375 000 Ft / egység

$

$

$

Most éppen nem vállalnak munkát
Ciprian
Ciprian
Lakások, családi házak teljes vezeték cseréjét, dugaljjavítást, biztosíték, kapcsoló, lámpa cserét, hibajavítást, vállalok. Érdeklődni privát üzenetben.Electrician with experience,i do all aspects of electrical work.
Bővebben
Villanyszerelő
Aszód
Polgár György
Polgár György
Villanyszerelő munkát vállalok! Szakképzett egyéni vállalkozóként vállalok, kisebb-nagyobb villanyszerelő munkákat. Hívjon vagy írjon bizalommal.
Bővebben
Villanyszerelő
Budapest - XIV. kerület
Veres Sándor
Veres Sándor
Villanyszerelést vállalok : kapcsolók, lámpák, lakáselosztó cserék,kiépítések.Hibakeresés.Érintésvédelmi ellenőrzések.
Bővebben
Villanyszerelő
Dunaújváros
Miklós Gábor Mihály e.v.
Miklós Gábor Mihály e.v.
Üdvözlöm az adatlapomon! Mottóm: Nem a gyors meggazdagodás a célom, hanem a tisztességes és hosszú távú megélhetés biztosítása a családomnak. - Hétvégén is vállalok munkát!! - A megbeszélt időben pontosan érkezem. - Munkámat precízen végzem. - A költségek átláthatóak és kiszámíthatóak. - Az elvégzett munkára garanciát vállalok. Remélem szimpatikusnak talál és engem választ a munkára. Üdvözlettel: MiklósGábor
Bővebben
Villanyszerelő
Budapest
Megbízás |
2 vélemény
Kiss Martin
Kiss Martin
Tisztelt leendő ügyfelük! Kérjük olvassa el rövid bemutatkozásunkat, hogy megfelelően dönthessen. ❌Hazánkban átlagosan 41 percenként elektromos tűz üt ki. Tegyen érte, Ön ezt elkerülheti: Több éves tapasztalattal rendelkezünk, villamossági kivitelezések terén. Számunkra a legfontosabb az ügyfél elégedettsége és a kezünkből kiadott munka minősége.👷🏻‍♂️😊👌🏻 🌍Magyarország egész területén vállalunk, kisebb és nagyobb villanyszerelési kivitelezéseket: -Épület villamosság -Napelemes rendszerek -Villámvédelmi kivitelezés és felülvizsgálat -Javítás, hibakeresés és karbantartás -Egyedi kivitelezések ✅Válasszon minket, ha szeretné, szakemberekre bízni családja, és vagyontárgyai biztonságát és épségét. ✅Válasszon minket, ha fontos önnek az elvégzett munka minősége, és időtállósága. ✅Válasszon minket, ha elege van az igérgető, hanyag munkát végző, magukat szakembernek kiadó egyénekből. Ha a fent említett állítások közül, akár egy is igaz, ne habozzon. Hívja a feltüntetett telefon számot, hogy segíthessünk.🤝👷🏻‍♂️ 📞0️⃣6️⃣3️⃣0️⃣2️⃣7️⃣8️⃣0️⃣6️⃣1️⃣4️⃣📞 Ügyvezető Kiss Martin
Bővebben
Villanyszerelő
Baja
Megbízás |
2 vélemény
Grünfelder Kristóf e.v.
Grünfelder Kristóf e.v.
Megbízható, munkájára igényes villanyszerelőt keres? Megtalálta. Keressen bizalommal, ingyenes felméréssel elmegyek önhöz, megbeszéljük a munkát, Árajánlatot adok. Fontos az első benyomás, ezért is szeretek az ügyfeleimmel személyesen is találkozni a munka megkezdése előtt. Fiatalos csapat, munkánkra rendkívül igényesek vagyunk, fontos számunkra az esztétika és a tökéletes kivitelezés. Munkakörünkbe tartozik: szerelvények felszerelése, átvezetékelés, Elosztótábla csere, ÁVK beszerelés, plusz áramkörök kialakítása, klíma előkészítés, Tűzhely, bekötés, hiba elhárítás. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését keressen bizalommal telefonon, illetve üzenetben. A munka felmérés ingyenes!!
Bővebben
Villanyszerelő
Budapest - XVII. kerület

Nem találod, akit keresel?

Ha nem szeretnél közülük választani, nézz vissza a szakikhoz, akik még nem adtak meg árat, és kérj tőlük ajánlatot!

<<< Vissza: Villanyszerelő lista

Vagy kérj ajánlatot az összes villanyszerelő szakembertől

Gyorsított ajánlatkérés(ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!