SzakiVálasz

A legjobb tippek, trükkök első kézből, a legkiválóbb szakemberektől. A SzakiVálaszon feltett kérdéseket végzettséggel és több tízéves szakmai tapasztalattal rendelkező mesterek válaszolják meg. Ráadásul ha valakinek szimpatikus a válasza, az ikonjára kattintva azonnal megismerheted munkáit, referenciáit, és akár közvetlenül is kapcsolatba léphetsz vele. Kérj további információt vagy személyes segítséget szakijainktól!

Arra gondoltam, hogy jövőre végre igazi, szép pázsitom lesz. :)) Tavasszal újra fogok füvesíteni, és szeretnék vakondhálót is lerakatni. Az a kérdésem, hogy érdemes a vakondháló telepítését most ősszel megcsináltatni, vagy ráér majd tavasszal, kifejezetten a füvesítés előtt?

1 nappal ezelőtt

+1

Sziasztok! Lehet, hogy hülye kérdés, de tulajdonképpen mi a különbség a festés és a mázolás között? Ha az összes beltéri ajtómat szeretném lecsiszoltatni és vékonylazúrral bevonatni, akkor most festést kérjek itt a Jószakin vagy mázolást? És ki csinálja, a festő vagy az asztalos az ilyesmit?

1 nappal ezelőtt

+11

Bedugtam a porszívót, és mikor bekapcsoltam, szikrázott a konnektor és füstölni kezdett. Totál megijedtem, és nem tudom, most merjek-e bármi elektromos készüléket használni.... Ha azt az egy konnektort nem használom, akkor biztonságba vagyunk, vagy ez a dolog érintheti az egész villamoshálózatunkat?

4 nappal ezelőtt

+6

összezavarodtam, segítsetek! Most az xps lap az az a keményebb cucc, ami nem a sima eps, és lábazatra rakják? Vagy az xps az a grafitos polisztirol? És a grafitos eps is jó lábazatra? Vagy az szívja a vizet?

4 nappal ezelőtt

+12

panel lakás átvezetékelése árak érdekelnek. 50 nm a lakás, és teljesen átlagos panel, tudtok nekem mondani egy hozzávetőleges összeget, hogy mivel kell kalkuláljak? És időben ez kb mennyi? Meg lehet csinálni úgy, hogy közben benn lakunk?

5 nappal ezelőtt

+13

Azt mondják napi szinten változnak az eps szigetelés árak. Mi éri meg jobban, ha megveszem a teljes rendszert vagy ha külön-külön vadászom össze az anyagokat, mindent ott, ahol pillanatnyilag olcsó. És hol olcsó? Nektek van valami megbízható forrásotok? Hol érdemes vásárolnom, ahol biztos, hogy jó eps árakat találok?

5 nappal ezelőtt

+16

Új albérletbe költözik a testvérem, és kell neki egy mosógép. Kinéztem egyet, és lemértem a rendelkezésre álló helyet a mosógép bekötéséhez, de igencsak passzentos. Mi a véleményetek, gond az, ha a mosógép bekötést úgy lehet megoldani, hogy szinte teljesen a fal és a mosdókagyló közé simul a mosógép, vagy van valami szükséges minimum hely, amit muszáj szabadon hagyni?

6 nappal ezelőtt

Külső hőszigetelésre készülünk, de a fal külső falán fut a gázcső, ami útban van. Mit javasoltok? Be lehet a gázcsövet burkolni nikecellel a külső szigetelés során? Vagy kijjebb lehet valahogy hozni a gázcsövet? Mi a megoldás erre?

6 nappal ezelőtt

+26

Hello, egy 10 x 10-es sátortetőn szeretném a palát valahogy felújítani. Erre a bitumenes zsindelyre gondoltam, de szeretnék visszaigazolást arról hogy ez tényleg olcsó, és jó megoldásnak számít pala esetében. Ti kb mennyiért vállalnátok, nálatok mennyibe kerül a palatető felújítása?

7 nappal ezelőtt

+2

Hello! Mit gondoltok a Mapei aljzatkiegyenlítő jobb mint a Ceresit? Ti melyikkel dolgoztok szívesebben?

7 nappal ezelőtt

+10

Olvasnál cikkeket hasonló témában?

Irány a blog!