SzakiVálasz

A legjobb tippek, trükkök első kézből, a legkiválóbb szakemberektől.

A SzakiVálaszon feltett kérdéseket végzettséggel és több tízéves szakmai tapasztalattal rendelkező mesterek válaszolják meg. Ráadásul ha valakinek szimpatikus a válasza, az ikonjára kattintva azonnal megismerheted munkáit, referenciáit, és akár közvetlenül is kapcsolatba léphetsz vele. Kérj további információt vagy személyes segítséget szakijainktól!

Keress a kérdések között vagy adj fel ingyenes ajánlatkérést.

68 találat

Érdeklődöm, hogy az anyagok beszerzésekor (pl. 80nm ragalja lemezzel való befedéséhez) hány %-kal többet szoktak vásárolni?

1 hónappal ezelőtt

+16

Mi az a cseppentőlemez? Anélkül tényleg nem lehet ereszcsatornát cserélni?

2 hónappal ezelőtt

+31

Bramac cserép színek között vaccillálok. Erre most benyomta a barátnőm, hogy nem is én döntöm el, mert a helyi szabályzás értelmében nem rakhatunk fel bármilyen színű cserepet... Igaz ez? És hol tudok utánanézni, hogy mit lehet és mit nem?

2 hónappal ezelőtt

+7

Helló, kedves Szakemberek! Ti biztos egyből tudjátok, kérlek, segítsetek: Mennyi bramac cserép van egy raklapon? Darabra, négyzetméterre, súlyra?

2 hónappal ezelőtt

+16

Melyiket javasoljátok a beton vagy a kerámia cserép a jobb? Melyiknek mi az előnye illetve a hátránya?

2 hónappal ezelőtt

+10

Mekkora a bramac tetőcserép súlya? Bármilyen tetőre rá lehet tenni? Vagy előzetes felmérés kell hozzá? Ki csinál ilyet? A jelenlegi palát szeretném lecserélni, de az nyilván sokkal könnyebb, nem tudom, milyen tetőcserépre lehetne cserélni gond nélkül.

3 hónappal ezelőtt

+12

Mi a tondach és a creaton közötti különbség, melyiknek mik az előnyei, hátrányai? Melyikkel szerettek jobban dolgozni a tondacchal vagy creatonnal, melyiket javasoljátok?

3 hónappal ezelőtt

+9

napelemes tetőcserepet rakott már valaki? mik a hátrányai, mire kell figyelni? Milyen tapasztalatotok volt vele?

3 hónappal ezelőtt

+1

Tudtok róla, hogy 2024-ben is van-e lakossági azbesztmentesítő pályázat? Vagy bármi egyéb mód, amivel ingyenesen elszállítják a palát?

3 hónappal ezelőtt

Utólagos tetőszigeteléshez milyen módszert ajánlotok egy szintes családi ház esetén? Gyorsaság és olcsóság mellett az is számít, hogy lehetőleg a legkisebb cécóval és kosszal járjon. Inkább fizetek kicsit többet, ha hamar le lehet zavarni viszonylag nagy felfordulás nélkül, de azért persze nem a csillagos ég a határ....

3 hónappal ezelőtt

+16

Olvasnál cikkeket hasonló témában?

Irány a blog!