tisztasági festés árak 2022

Válaszd ki a települést, hogy csak azokat a szakikat lásd, akik vállalnak kiszállást hozzád, és megadtak árat ehhez a tevékenységhez!

Milyen telefonszámok ezek és mit kell róluk tudni?
Székely Béla
Jószaki
Székely Béla
Otthonfelújitási programhoz számla képesek vagyunk!!! Egész Budapesten vállalunk munkát! Munkánkra igényes festők vagyunk és ilyen megrendelőket várunk. 23 éves tapasztalat! Kezdés csak egyeztetést követően. Garanciával dolgozunk! Helyszini felmérés minden munka kapcsán szükséges! Számlaképesség!!! Vállalunk igény szerinti design falak ( rusztikus, stb...) kialakitását! Az ár megbeszélés alapján kerül egyedi áron kialakitásra, mint maga a fal felület is. Beltéri kis és nagy munkákat is vállalunk. Munkavégzés kapcsán 2,8 m max 3m belmagasságig tudunk vállalni festéseket! Festés mellett vállalunk takaritást ( alkalmi vagy rendszeresen: - lakás, iroda, üzlet ) is. Vállalunk Igény szerint ezek mellett Laminált parkettázást és gipsz karton oldal vagy válaszfal épitést ( válaszfalat ajtóhely kialakitással is ) Bútor összeszerelés gyorsan, precizen!! Ha Ön új bútort vásárolt ( ikea, jysk, mömax, möbelix) , de az össze szerelés gondot okoz akkor, mi ezt kedvező áron meg tudjuk csinálni.
Bővebben
+36 1 443 3777 / 27304
Szobafestő, tapétázó Ezermester Melegburkoló, parkettázás
Budapest - X. kerület
Megbízás |
15 vélemény

500 Ft - 800 Ft / ㎡

$

$

$

Kurze Gábor András
Minősített jószaki
Kurze Gábor András
Üdvözlöm! ! Tisztelt megrendelőim. Június 15-től 25-ig van szabad kapacitásom tisztasági festésre! Kisebb munkákat is tudok az önök kérésére megcsinálni ami pl 1 egy beázás utáni festés ,előtér, kis konyha,fürdőszoba,vagy egy fal lefestése, vagy ablak beépítés után faljavítás, esetleg egy kicsi gipszkarton lap újra felrakása, vagy 1-2-3 ajtó mázolása, vagy erkély korlát mázolása és 1-2 napos munka csak ilyen kisebb munkával keressenek vagy csak tisztasági festés mint pl 20-40 nm-es lakás pl csak átfestése fehérrel.! Plusz kisebb Ikeás bútorok összeszerelése is. Remélem hogy hamarosan mint Megrendelőmet köszönthetem.Legfontosabb hogy nem dohányzó,antialkoholista,leinformálható vagyok. Szobafestő-Mázoló-Tapétázó szakemberként szakmunkás bizonyítvánnyal,nem Okj-s képzéssel,meg ellestem a szakmámat,meg valaki megmutatta! Csak Budapest egész területén vállalok munkát és csak lakásokat! Munkáimra pontosság és igényesség a jellemző,kedvesség,emberközpontúság. Kérdése van? Nyugodtan forduljon hozzám bizalommal igyekszem önnek segíteni.Nagy figyelmet fordítok az aljzatok,ablakok,ajtók,bútorok,kapcsolók takarására,bevédésre ha szükséges levételére mert egy Szobafestő Szakember akkor hiteles ha az alap munkára is figyel nagyon!Tapéták minden fajtája,mázolás minden tipusa,szobafestés minden módszere! Részleges és teljes felújítást is vállalok.. Ha korrekt áron kiváló munkát vár el,kérem,keressen bizalommal!Köszönöm hogy megtekintette profilomat! Szép napot önöknek.
Bővebben
+36 1 443 3777 / 96274
Szobafestő, tapétázó
Budapest - IX. kerület
Megbízás |
18 vélemény

900 Ft / ㎡

$

$

$

Szalai Zsolt e.v
Minősített jószaki
Szalai Zsolt e.v
Üdvözlöm! Vállalok: -Szobafestés -Mázolás -Tapétázás -Enyves festék eltávolítás -Falak penészmentesítése. -Tapéta eltávolítás -Díszléc -Rozetta -Dryvit hálózás -Lépcsőház festés -Családi házak belső festése -Lakások, irodák, társasházak festése és mázolása -Raktár festés -Pékségek festése -Vendéglátó egységek festése / mázolása -Üzletek -Ipari és lakó épületek teljes körű festése,mázolása -Állami és hatósági létesítmények festése, mázolása -Ózongenerátoros fertőtlenítés, penészmentesítés vegyszer nélkül Maximális glettelési magassághatár: 3,4m Maximális festési magassághatár: 4m SZERZŐDÉS - SZÁMLA - GARANCIA Budapest kerületeiben dolgozom!
Bővebben
+36 1 443 3777 / 13568
Szobafestő, tapétázó
Budapest - XI. kerület
Megbízás |
24 vélemény

1 150 Ft / ㎡

$

$

$

Meszes Sándor
Minősített jószaki
Meszes Sándor
Vállalok szobafestést elérhető áron. Csak fűrészporos tapétázást vállalok.Csak Magyarországon vállalok munkát. 2022 Augusztustól tudok vállalni előbb sajna nem.Láthatatlanban nem tudok árajánlatot adni. Hétvégén nem vállalok munkát. Kérem csak azok jelentkezzenek akiknek felmérhetem és nem egyből kell csinálni a munkát. KÖSZÖNÖM. A szobafestőnek kétszer örülnek, amikor megjön és amikor elmegy. A köztes időt igyekszünk, jó kedvel és barátias kapcsolatban eltölteni. Munkaterületünkön az első, hogy mindig ügyelünk a tisztaságra melyet hullámpapírral illetve fóliával végzünk.
Bővebben
+36 1 443 3777 / 88813
Szobafestő, tapétázó
Budapest - VII. kerület
Megbízás |
85 vélemény

600 Ft - 1 000 Ft / ㎡

$

$

$

Bóka Csaba
Minősített jószaki
Bóka Csaba
Szobafestést, mázolást, tapétázást vállalok Székesfehérváron és környékén. Egyéni vállalkozóként dolgozom, számos referenciamunkával. Enaplós újépítésű házak gletteles-festés kivitelezését is vállalom. A munka jellegétől függően általában egy hónapon belül tudok időpontot adni, az elvégzett munkára 2 év garanciát adok.
Bővebben
+36 1 443 3777 / 83875
Szobafestő, tapétázó
Székesfehérvár
Megbízás |
30 vélemény

1 350 Ft / ㎡

$

$

$

Halmi Ferenc
Jószaki
Halmi Ferenc
Tisztelt érdeklődő! A szakmám szobafestő-mázoló, tapétázó melyben 1981 óta dolgozom. Tudásomat szakiskolában alapoztam meg, ( nem OKJ.) és azóta is igyekszem képezni magam. Meszeléstől a diszperziós festésig, tapétázást, faerezést, márványglettelést,magas szakmai színvonalon végezzük kollégáimmal. Vállalom, szobák, lakások, irodák, felújítását a beletartozó kisebb szakipari munkákkal. Pl. gipszkartonozás, burkolás, villanyszerelés. Elsődleges szempontom, a megrendelők maradéktalan kiszolgálása, hogy elégedettségük hosszú időre örömet okozzon nekik. Köszönöm a figyelmét.
Bővebben
+36 1 443 3777 / 15941
Szobafestő, tapétázó
Budapest - XIV. kerület
Megbízás |
6 vélemény

700 Ft / ㎡

$

$

$

Peti Ferenc
Jószaki
Peti Ferenc
Jó napot! Több éves tapasztalattal rendelkezem. Hosszabb ideig Németországban dolgoztam. Vállalom, családi házak, lakások, festését, tapétázását, ajtók, ablakok, mázolását rövid határidővel. Kérem keressenek bizalommal. A munka felmérése díjmentes. Jelenleg azonnal tudok munkát vállalni Tisztelettel: Peti Ferenc
Bővebben
+36 1 443 3777 / 88997
Szobafestő, tapétázó
Budapest - XVIII. kerület
Megbízás |
23 vélemény

500 Ft - 750 Ft / ㎡

$

$

$

Káté József
Káté József
Tisztelt megrendelő! Fő tevékenységi köreink szoba festés, mázolás, tapétázás. Rugalmas kezdés, és precíz munka. Magasan a legjobbak vagyunk! :) Hívjon bizalommal!
Bővebben
+36 1 443 3777 / 52396
Szobafestő, tapétázó
Budapest - IX. kerület
Megbízás |
27 vélemény

800 Ft / ㎡

$

$

$

Nagy Tibor
Nagy Tibor
Teljes lakás felújítás vállalok. Kőműves munkák szoba festés tapétázás hideg meleg burkolás gipszkartonozás víz villany szerelést. 8 fős csapatban dolgozunk, kiváló szakemberek, precíz és tisztán dolgozunk. Nálunk nincs alkohol fogyasztása!!!!! Munkainkra garanciat vállalunk. És a meg egyszett árból 5 % kedvezményt adunk. Ha Felkeltetem érdeklődésüket. Kérem hívjanak bizalommal . Köszönöm szépen Mindenkinek szép napot kívánok
Bővebben
+36 1 443 3777 / 34092
Szobafestő, tapétázó Gipszkarton szerelés Generálkivitelezés
Budapest - I. kerület

1 500 Ft - 2 250 Ft / ㎡

$

$

$

Radisol Építő Kft.
Radisol Építő Kft.
Üdvözlöm! Lakások és homlokzatok teljeskörű felújításában építésében vagyunk jelen azon belül: -hőszigetelés (dryvit) - gipszkartonozás (válaszfalak, előtétfalak, álmennyezetek készitése) - festés/glettelés - hideg/melegburkolás esetenként egyéb szakipar bevonása is lehetséges. Bővebb információkért kérem keressen bizalommal! Hívjon, keressen még ma! Rádi Attila 7
Bővebben
+36 1 443 3777 / 79868
Szobafestő, tapétázó Gipszkarton szerelés Generálkivitelezés
Budapest
Megbízás |
2 vélemény

1 000 Ft - 1 500 Ft / ㎡

$

$

$

Rozgonyi Attila E.V.
Rozgonyi Attila E.V.
Kedves leendő ajanlatkérőim!VÁrom a megkereséseteket.
Bővebben
+36 1 443 3777 / 82961
Szobafestő, tapétázó Hang-, tető-, hőszigetelés
Székesfehérvár
Megbízás |
9 vélemény

1 000 Ft / ㎡

$

$

$

Bacsiszta Krisztián
Bacsiszta Krisztián
Üdv. Ha nagyon sürgősen szeretnél akár csak 1 szobát, vagy esetleg egy kerítést festeni de nincs időd vagy akár komplett lakást szeretnél újra festeni, vagy csak hirtelen kellene szakmai segítség, a legjobb helyen jársz. De bármiféle festői munkát vállalok. Gyors, precíz, alaposan végzem a munkám, keress bizalommal. Elérhető vagyok: 08:00 - 20:00 között.
Bővebben
+36 1 443 3777 / 21041
Szobafestő, tapétázó
Győr

500 Ft - 800 Ft / ㎡

$

$

$

Gulyás Tibor
Gulyás Tibor
Alap szakmám vízvezeték szerelő ,de kitanúltam a festő és a burkoló szakmát, külföldön szerzett tapasztalataimat hasznosítom itthon ,kb 4évet dolgoztam Kanadában festőként itthon pedig már 15éve dolgozom mint festő a burkolásal kb 10eves tapasztalatom van.
Bővebben
+36 1 443 3777 / 84861
Szobafestő, tapétázó Burkoló
Budapest - XIX. kerület
Megbízás |
6 vélemény

1 200 Ft / ㎡

$

$

$

Hornyák Szilárd
Hornyák Szilárd
Budapesten vègeztem el a szobafestõ iskolàt 1997 ben ès az azòta eltelt időben rengeteg tapasztalatot szereztem ezen a tèren. Most Katàs vàllalkozòként dolgozom. Kèpeket nem teszek fel az oldalra hiszen nem adja vissza az elvégzett munka minőségét.
Bővebben
+36 1 443 3777 / 29209
Szobafestő, tapétázó
Dunakeszi
Megbízás |
5 vélemény

900 Ft - 1 500 Ft / ㎡

$

$

$

Balogh Zsolt
Jószaki
Balogh Zsolt
Szobafestő-mázoló vagyok, több évtizede dolgozom a szakmában. Korekt áron, korekt munkát adok ki a kezemből. Számlásan, garanciával.
Bővebben
+36 1 443 3777 / 18035
Szobafestő, tapétázó Gipszkarton szerelés
Győr
Megbízás |
5 vélemény

800 Ft - 1 300 Ft / ㎡

$

$

$

United Hi-Tech Electrical Technology Hungary Kft.
United Hi-Tech Electrical Technology Hungary Kft.
Tiszteletem mindenkinek,fő profilunk Festés,Mázolás,lazurozás, Figyelem speciális új szolgáltatás, 3d festés Ázás specialista,laminált padló,burkolás .Válaljuk bojler cseréjét ,víz szerelés ,fűtés ,csatorna csőtörés, Hivjon keresen Budapesten, 0-24 köszönöm a bizalmát .English speaking,új szolgáltatás ,Sitt szállítás ,lomtalanítás ,Zárt Mercedes Vítóval.itt Budapestől 100km ig is Hivhat.
Bővebben
+36 1 443 3777 / 61755
Szobafestő, tapétázó
Budapest - V. kerület
Megbízás |
7 vélemény

1 000 Ft - 1 650 Ft / ㎡

$

$

$

Nem találod, akit keresel?

Ha nem szeretnél közülük választani, nézz vissza a szakikhoz, akik még nem adtak meg árat, és kérj tőlük ajánlatot!

<<< Vissza: Szobafestő, tapétázó lista

Vagy kérj ajánlatot az összes szobafestő, tapétázó szakembertől

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)