SzakiVálasz

A legjobb tippek, trükkök első kézből, a legkiválóbb szakemberektől. A SzakiVálaszon feltett kérdéseket végzettséggel és több tízéves szakmai tapasztalattal rendelkező mesterek válaszolják meg. Ráadásul ha valakinek szimpatikus a válasza, az ikonjára kattintva azonnal megismerheted munkáit, referenciáit, és akár közvetlenül is kapcsolatba léphetsz vele. Kérj további információt vagy személyes segítséget szakijainktól!

Fa lambériát szeretnék, de a fenyő nem annyira tetszik, meg sokon vannak ilyen gyanta foltok, repedések ,nem valami minőségi. Ti mit gondoltok, milyen fából lenne szép a lambéria?

4 nappal ezelőtt

+6

Jobb annyival a fa parketta, amennyivel drágább? Úgy értem, hogy azt mondják, hogy ha jól le van rakva, akkor az kiszolgál több generációt is, fel lehet csiszolni, miegymás... Míg a laminált hamar elkopik, könnyen sérül, sűrűbben kell cserélni, és hát, egy jobb minőségű abból se olyan olcsó, ugye... Vagy most már a laminált is bírja évtizedekig? Szóval, szakértő szemmel, hosszabb távra mit javasolnátok, kedves Szakemberek, fa parkettát vagy lamináltat?

5 nappal ezelőtt

+9

Kaptam egy adag falburkoló követ, de nem tudom, fagyálló-e. Vagy minden kőburkolat fagyálló? Kintre tenném, fontos lenne tudnom, hogy rendben lesz.

6 nappal ezelőtt

+8

Kis fürdőszobában inkább a nagyobb méretű vagy az apróbb csempe mutat jól? Mit javasoltok?

7 nappal ezelőtt

+13

Tegnap kérdeztem, hogy 5 kg folyékony fólia hány nm-re elég és milyen vastagon kenjük általában. Kiegészítve a kérdést, hogy érdemi választ tudjak kapni: konyhába és fürdőszobába gondoltam, ha szükséges, a burkolólapok alá. Aljzatbetonra.

10 nappal ezelőtt

+5

5 kg folyékony fólia hány nm-re elég? Milyen vastagon kell kenni egyáltalán?

11 nappal ezelőtt

+1

mekkora lejtése legyen a terasz burkolásnak, hogy le tudjon folyni a víz róla? Mi az ajánlott?

12 nappal ezelőtt

+19

Milyen burkolatot ajánlotok elektromos padlófűtéshez? Mi vált be a legjobban? Ugyanazok jók, mint a melegvizes padlófűtéshez vagy valamire figyelni kell a választáskor?

14 nappal ezelőtt

+8

Mi az a minimum ajánlott fugaszélesség, amit egy hagyományos 30 x 30-as járólap esetén rakni kell?

18 nappal ezelőtt

+18

Sacc per kábé 5 kg fuga hány négyzetméterre elég? Konyhaszekrény körül akarunk burkolni, teljesen normál zalakerámia 15x15 cm-es csempével.

19 nappal ezelőtt

+14

Olvasnál cikkeket hasonló témában?

Irány a blog!