SzakiVálasz

A legjobb tippek, trükkök első kézből, a legkiválóbb szakemberektől. A SzakiVálaszon feltett kérdéseket végzettséggel és több tízéves szakmai tapasztalattal rendelkező mesterek válaszolják meg. Ráadásul ha valakinek szimpatikus a válasza, az ikonjára kattintva azonnal megismerheted munkáit, referenciáit, és akár közvetlenül is kapcsolatba léphetsz vele. Kérj további információt vagy személyes segítséget szakijainktól!

Beton gyeprácsot akarok letetetni az udvarra a kocsibeálló alá. Ezt a fajtát néztem az OBI-nál: https://www.obi.hu/terkoevek/fruehwald-pazsitracsko-szuerke-60-cm-x-40-cm-x-10-cm/p/4797726, ez 60 x40 cm-es, de láttam, hogy máshol van belőle 40x40-es is, ami olcsóbb, kb ezres darabja. Persze abból meg több kell... Egy 4 x 5 méteres darabot szeretnék gyeprácsoztatni, melyiket érdemes megvennem hozzá, a nagyobbat vagy a kisebbet? A nagyobbal könnyebb vagy nehezebb dolgoznotok?

12 nappal ezelőtt

+3

Azt találtam ki, hogy vinyl padlót rakatnék a lépcsőre burkolásként. Csináltatok már ilyet? Jó ötlet? Milyen hátulütői lehetnek, amire nem gondoltam?

18 nappal ezelőtt

+4

gipszkartonból lett kialakítva nálunk álmennyezet, de nem tetszik, hogy csak fehérre van festve, szeretnék rá valami burkolatot, de fogalmam sincs mit bír meg. Mivel lehet burkolni a gipszkarton álmennyezetet, hogy jól nézzen ki? Mindenképp profira bíznám a munkát, de előtte szeretnék találni valami ütős burkolatot, merre keresgéljek, segítsetek! Minden ötletért hálás vagyok!

1 hónappal ezelőtt

+7

Hello. Nézem ezeket a polisztirol 3D-s mennyezeti burkolólapokat. Ki dolgozott már ilyennel? Ezeket csak álmennyezetre lehet feltenni vagy simán a plafonra is? Nekem nincs álmennyezetem...Ha plafonra is lehet, akkor kell alá valami? Sima fehérre festett plafonom van, viszonylag egyenes is szerintem, de persze nem vagyok szakértő. Friss glett vagy alapozó vagy bármi kellhet? És mivel rakják fel ezeket? Öntapadósak vagy sima tapétaragasztó jó hozzá???

2 hónappal ezelőtt

+3

Milyen sziloplasztot vegyek?

2 évvel ezelőtt