mosogatógép bekötés árak 2024

Akár 5 árajánlat 24 órán belül

Az Árkalauz gombra kattintva megtalálod, hogy hogyan épül fel a mosogatógép bekötés árazása. A Szakemberek, árak gombra kattinva pedig böngészni tudsz a szakemberek között. Minden árajánlatkérés ingyenes.

Akár

Akár 7000 Ft / darab

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Problémába ütköztél? Kérdésed van?

Kérdezd szaktanácsadónkat!

Fogadok munkát
Füstös László

Vízszerelő

Fűtésszerelés

Gázvezeték szerelő

Üdvözlöm! Fõ tevékenységi körünk az épületgépészeti szerelés és kivitelezés köré összpontosul. Vállalok teljes körű víz-, gáz-, fűtés- és csőhálózat szerelést, padlófűtés szerelést és radiátoros fűtés és mennyezet fűtés-hűtés szerelését.Nagy hangsúlyt fektetünk a minõségi, precíz kivitelezésre. Természetesen a megfelelő szakmai tudás és hozzáértés elengedhetetlen feltétele. Fontos számunkra, hogy a jól és szakszerűen elvégzett munka eredménye,ne csak a mi, de ügyfeleink megelégedését is szolgálja. Továbbá vállalom: Gáz készülék cseréje teljes ügyintézéssel.(Tervezés nélkül) Vegyszeres fűtés átmosás ! Kazán csere gyűjtő kéményen teljes ügyintézéssel !
Bővebben
Veszprém
Minősített jószaki

mosogatógép bekötés

8 000 Ft / darab

69 megbízás
37 vélemény
93 fotó
Fogadok munkát
Varga János

Vízszerelő

Burkoló

Villanyszerelő

Kedves érdeklődő! Amennyiben rám esik a választása biztosan állítom, hogy az egyik legjobb döntést hozta meg. Ami jellemez minket. Pontos munkavégzés a megbeszéltek szerint. Megbízható és becsületes csapatmunka. Megfizethető árak. Keressen bizalommal.
Bővebben
Eger
Jószaki

mosogatógép bekötés

25 000 Ft / darab

23 megbízás
8 vélemény
1 válasz
41 fotó
Csóka Károly

Villanyszerelő

Erősáramú villanyszerelői végzettséggel,számlával vállalom, Pécs és környékén: Villanytűzhely bekötése Elektromos sütő-főzőlap bekötése Régi ingatlanok, melléképületek elavult elektromos vezetékeinek cseréje (alumíniumról-rézre) Villanyszerelés Lakás komplett elektromos alapszerelése szerelvény = konnektor, kapcsoló, lámpa, thermostat, stb. Villanyszerelés falon kívül, kábelcsatornában Hibakeresés, javítás Villanytűzhely és sütő beüzemelés Villanyszerelés gipszkarton falban Fészekvésés dobozok részére Szigetelt vezeték elhelyezése védőcsőbe húzva Biztosítéktábla csere Fi-relé beépítése Villanytűzhely tápkábel kiépítése Elágazó doboz illetve szerelvénydoboz elhelyezése Horonyvésés Kommunikációs kábelek kiépítése Kismegszakítók elhelyezése kalapsínes szerelőlapra! Garanciát vállalok az elvégzett munkámra. Referencia kérhető! További információért hívja a +3670 5802244 telefonszámot. (Hagyja Rám a feszültséget)
Bővebben
Pécs

mosogatógép bekötés

10 000 Ft / darab

5 megbízás
3 vélemény
7 fotó
Jónás Zoltán

Villanyszerelő

Szívesen veszem, ha átolvassa a honlapomat, ezzel is segíthetek a döntésében, hogy melyik szerelőt válassza. Örülök, hogy üdvözölhetem weblapomon. Nyugodtan telefonálhat nekem hétköznap és hétvégén és ünnepnapokon is.Keressenek bizalommal!
Bővebben
Budapest - I. kerület

mosogatógép bekötés

12 000 Ft / darab

6 megbízás
3 vélemény
139 fotó

A mosogatógép bekötés ára meglévő, kiépített helyre olcsóbb: 8,000 és 18,000 Ft közötti. Az átlagos ár kb. 13,000 Ft. Szintén kiépített helyre a beépítés drágább lesz, ha csúszórendszerű előlapos gép kerül bbeszerelésre. Ez utóbbi ára: 22,500-26,000 Ft közötti. Ha a kiállások nem adottak, villany- és vízszerelőre is szükség lehet, és az ár jóval magasabb.

Mosogatógép bekötés árak

Mosogatógép bekötés árak Bruttó ár (Ft)
Mosogatógép bekötése kiépített helyre 6,000 - 20,000 Ft
Mosogatógép bekötés kiépített helyre, ha előlapos
és nem csúszórendszerű előlapos
8,000 - 18,000 Ft
Mosogatógép bekötés kiépített helyre,
ha csúszórendszerű előlapos
22,500 - 26,000 Ft

Mosogatógép beépítés árak összehasonlítása

A mosogatógép bekötés árának változása 2021 és 2024 között évenként diagram

A mosogatógép bekötés ára Magyarországon vármegyénként diagram a JóSzaki vízszerelő szakijai árai alapján

A mosogatógép bekötés árának összehasonlítása magyarországi nagyvárosokban, mint Szeged, Győr, Debrecen, Veszprém, Pécs

Hogyan értelmezzük a mosogatógép bekötés árakat?

A Jószaki.hu-n közölt árakat az adatbázisunkban található szakemberek által megadott árak, iparági normák és publikusan elérhető áradatok elemzésével és összevetésével állítottuk össze.

Fontos megjegyezni:

  • Tényleg ilyen olcsó? Néha a táblázatban egy bonyolultabbnak tűnő feladathoz látszólag olcsóbb minimálár tartozik. Ez azt jelenti, hogy valóban volt olyan szaki, aki ezt az árat közölte vállalási díjként.
  • Egy feladat, többféle ár Egy adott vízszerelés feladatot a szakik többféleképpen választhatnak szét árkategóriákra: van, aki méret szerint, van, aki típus szerint határoz meg különböző árakat. Vannak olyan szakik, akik márka szerint áraznak (vagy eleve csak bizonyos márkájú készülékeket szerelnek). Az áradatok között a teljesség igényével szerettük volna megmutatni, hogy a piacon melyek a legelterjedtebb árkategóriák.
  • Anyagárral vagy anélkül: Ahol kifejezetten tudjuk, hogy az adott ársávok anyagárat is tartalmaznak, ott ezt mindig jelezzük (jellemzően középkategóriás, standard anyagokat tartalmaznak az árak). Ugyanakkor lehetnek olyan tételek, ahol a minimálár anyag nélküli, míg a maximum ár már anyaggal együtt értendő.

A szakik nem mindig teszik egyértelművé, hogy a közölt ár csak munkadíj, tartalmazza a segédanyagokat, vagy kompletten, minden beépítésre kerülő anyaggal együtt értendő. Ezért nagyon fontos egyedi árajánlatot kérni, és mindig rákérdezni ezekre a részletekre is, mert enélkül nem lehet összehasonlítani a kapott árajánlatokat!

Célunk az itt közölt információkkal segítséget nyújtani a szakemberek árainak értelmezésében, és a reális piaci árak megtalálásában. Nem ritka, hogy akár egy egyszerűbb javítási munkára is érkezik olyan szaki, aki 10,000 Ft-ért, egy másik viszont 30,000 Ft-ért vállalja az adott munkát. Ezek reális árkülönbségek! Mindig mérlegeljünk az időfaktor (milyen sürgős a munka), mekkora a feladat, a költségvetés, és a legjobb szakember megtalálására szánt energia tekintetében! **Ha tehetjük, kérjünk be több árajánlatot, vessük össze az árakat az itt közölt árakkal, és azt a szakit bízzuk meg a munkával, aki nem csak szimpatikus, de kellő referenciákkal és gyakorlattal is rendelkezik.

Ebben segít a JóSzaki!
Olvasd el blogcikkeinket is, nézd meg szakijaink válaszait egyes fogós szakmai kérdések kapcsán a SzakiVálaszon! Keress szakit hozzád közel, vagy mondd el, hogyan segíthetünk még!

Hogy számolnak a vízszerelők mosogatógép bekötés árakat?

A vízszerelés árakat általában az adott feladat szerint, darabárra határozzák meg a vízszerelők. Az árlistákon közölt árak általában csak a munkadíjra vonatkoznak, és a segédanyagok, a konkrét csap, kád, mosdó, mosogató ára vagy egyéb alkatrészek ára ezekben nincsen benne.
Az anyagbeszerzést a vízszerelő szívesen vállalja - hiszen ő fogja tudni, pontosan milyen átmérőjű csőre, csapra van szükség, milyen tömítőanyagok lesznek megfelelőek, stb. -, de ennek egy egyszeri 5,000 Ft-os díja lehet. Az anyagbeszerzés költsége eltérő lehet, ha konkrétan bolti beszerzésről van szó, vagy ha a vízszerelő saját készletéről ad valamilyen alkatrészt.
Nagyon fontos, hogy egy-egy kisebb javítási munka esetén (pl. sarokszelep csere magának a sarokszelep bekötésnek az ára 4,000 Ft, és akár 20 perc alatt is végezhet vele a szerelő, de ilyen esetekben egy minimális kiszállási díj ezt az összeget jóval meghaladhatja. Bevett gyakorlat, hogy kisebb szerelési munkák esetén, vagy ha az adott feladatok össz költsége nem éri el a minimál kiszállási díj összegét, akkor a kiszállási díj kerül felszámításra, ami átlagosan 15,000 Ft körül alakul.

💡 TIPP: Tehát érdemes lehet “összeszedni” a lakásban található kisebb vízszerelési javításokat, és egyszerre megrendelni egy vízszerelőtől, hogy így valóban a szerelési díjakat fizessük meg, és ne a kiszállás legyen az ár döntő része.

A vízszerelés árakat általában bruttó árakon határozzák meg a szakik árlistáikon. Mindig közlik a kiszállás díját, ami délután és sürgős, azonnali kiszállás esetén feláras lehet. Vízszerelés kapcsán nem jellemző, hogy óradíjas munka kerül felszámításra, a legtöbb feladat darabáras. Ugyanakkor az itt közölt árakból látszik, hogy akár egy WC-tartály cseréje vagy egy zuhanypanel felszerelése is különböző árazást kaphat a beszerelésre kerülő szaniter típusa szerint.
Bizonyos vízszerelők csak általánosságban adnak meg listaárakat - ilyenkor jó, ha az árajánlat kérésben precízen meghatározzuk, hogy nekünk mire van szükségünk, mi az elképzelésünk, mert lehet, hogy 10-20,000 Ft-tal magasabb vagy alacsonyabb árat fogunk végül kapni.

A mosogatógép-bekötésről

A mosogatógép bekötése során először is biztosítani kell, hogy megfelelő csatlakozási pontok és hely álljon rendelkezésre a konyhában. A mosogatógép tömlőjét megfelelően kell csatlakoztatni az ellátó vízcsőhöz és a lefolyóhoz. Ha a kiállások hiányoznak, akkor komolyabb villanyszerelési és vízszerelési feladatok előtt állunk, ami bontással járhat, de ha a konyha tervezésénél a kiállások elkészültek és külön konnektort is terveztek egy majdani mosó- vagy mosogatógép elhelyezéséhez, akkor a mosogatógép bekötését akár házilag is megpróbálhatjuk.

mosogatógép bekötés illusztráció

Szakemberek

Válaszd ki a lakhelyed!

Így azokat a szakikat látod, akik vállalnak kiszállást hozzád.

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!