lámpa felszerelés árak 2023

Akár

Akár 3000 Ft / darab

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

9 000 Ft
darab ár
Veres Sándor
Dunaújváros
Villanyszerelést vállalok : kapcsolók, lámpák, lakáselosztó cserék,kiépítések.Hibakeresés.Érintésvédelmi ellenőrzések.
8 250 Ft
darab ár
Demeter Alexander
Budapest - IV. kerület
Speciális, emelődarút igénylő lámpák, vagy magaslati lámpák és csillárok esetében, szemle szükséges, kérjen ajánlatot!
8 000 Ft
darab ár
Horváth Dávid
Gyál
Az önnek legkedvezőbb ajánlat elkészítéséhez kérjen személyes felmérést, Ingyen!
7 750 Ft
darab ár
Szalai Sándor
Budapest - X. kerület
Gyors Pontos Preciz!
7 550 Ft
darab ár
B.norbert ev
Budapest
7 050 Ft
darab ár
Kindla Zoltán
Budapest - IV. kerület
Villanyszerelés Budapest és környékén. Új vezetékelés, felújítás, bővítés, elosztószekrény bekötés, -javítás, szerelvényezés, hibakeresés, -javítás. Kisebb munkákat is vállalok.
7 000 Ft
darab ár
Hudák L László
Budapest - II. kerület
Telefonon egyeztessen a pontos árról velem!
6 900 Ft
darab ár
Farkas Tamás
Budapest - XIV. kerület
Több éves szakmai tapasztalattal vállalom családi házak, lakások elektromos kivitelezését, felújítását az alapoktól egészen az utómunkálatokig.
6 750 Ft
darab ár
Lynx Vill - Orosz Gergely e.v.
Tök
Villanyszerelő munkákat, lakások és családi házak villanyszerelését vállaljuk.
6 700 Ft
darab ár
Mógor Ágnes
Budapest - XXII. kerület
Vállaljuk lakások, házak, üzlethelyiségek villanyszerelési munkáit. Lehet ez akár konnektor csere vagy bármilyen karbantartás jellegű munka. Ár tájékoztatót itt a honlapon talál. Igény esetén automatizálást is komplett kiépítéssel, nem csak a terepi készülékek bekötésével, de a hozzá tartozó kábel hálózattal együtt. Természetesen lehetőség van a kiállított számla bankkártyán keresztül történő fizetésére is. Hétvégén és ünnepnapokon is hívhat nyugodtan, rendelkezésére állunk akkor is. Vállalunk bojler cserét is, bojler beszerzéssel és beszereléssel együtt. Amennyiben kérdése van, keressen meg minket az elérhetőségeinken, állunk rendelkezésére. Természetesen oltási bizonyítvánnyal én, és a munkatársam is rendelkezik.

A lámpa felszerelés ára minimum 3,000 Ft/db. A lámpatest típusától függően az árak 10-40,000 Ft között mozognak általában lámpánként. Feláras lesz a mennyezetfűtött felületen történő szerelés (11-16 ezer Ft), a nehezen elérhető helyeken történő szerelés (14-15,500 Ft). A LED-világítás kiépítése 5-10 ezer Ft/m, a spot lámpák bekötése átlag 4-7 ezer Ft/db.

Lámpa felszerelés

Alap konzolos, vagy csüngő, függő lámpatestek felszerelése. A lámpa felszerelése általában egyszerűen a villamoshálózatra kötést és a lámpatest szakszerű rögzítését jelenti: ez lehet csillár (mennyezeti csüngő vagy függő lámpa) vagy falikar. A legtöbbször fúrással, tiplikkel és csavarokkal történik a rögzítés, de fontos, hogy mindig az alapfelületnek és a falszerkezetnek megfelelő rögzítési módot válasszunk (pl. fa vagy gipszkarton felület esetén annak megfelelő csavarok és tiplik választása).

A villanyszerelőnek egyszerű dolga van, ha a vezetékezés tökéletes állapotban és minőségben pontosan ott hagyott helyet a lámpatestnek, ahova azt fel kívánjuk szerelni, ellenben ha nem áll rendelkezésre kiállás, akkor ennek kialakítása plusz költséget (munka- és anyagdíjat) fog jelenteni, és jelentősebb bontási és helyreállítási munkával járhat (ha a falban kívánjuk elvinni a vezetékeket).
A szakik minden esetben vállalják a szerelés során keletkező apróbb falhibák szakszerű javítását, de speciális színű falfesték vagy tapéta rekonstruállása nem része a feladatnak. A lámpa felszerelés árát általában darabárban adják meg a szerelők, a lámpatest beszerzése a megrendelő feladata, de akár kérhetünk segítséget is (különösen fontos lehet a szakértő tanácsa pl. spot lámpa beszerelése vagy okosház kialakítása esetén).

lámpa felszerelés illusztráció

Lámpa felszerelés árak

Lámpafelszerelés árak (bruttó munkadíj) Minimum ár Átlagár Maximum ár
Lámpatestek bekötése (anyagköltséggel) 3000 11720 41400
Lámpatest bekötése mennyezetfűtött mennyezeten 11500 14000 16000
Nehezen elérhető felületekre történő
lámpatestek felszerelése,
bekötése mennyezeten
14000 15000 15500
Lámpatest bontása 500 600 1000
Műanyag burás fénycsöves lámpatest
dugaszoló aljzattal, falra
szerelve 1x11 W
20500 23250 26000
Műanyag burás fénycsöves lámpatest
oldalra vagy mennyezetre
szerelve (lámpa + munkadíj)
22500 25500 28500
40 cm-es plexiburás mennyezeti
kompakt fénycsöves lámpa
mennyezetre szerelve (lámpa + munkadíj)
25500 29900 36000
Függesztett dekoratív kompakt
fénycsöves lámpatest,
2x32 W-os, fényforrással
9500 71875 100000
Por- és páramentes fénycsöves
lámpatest, mennyezetre szerelve
(2x36 W-os lámpa + munkadíj)
19000 25000 30000
V-tükrös, fénycsöves lámpatest,
mennyezetre szerelve 2x36
(lámpa + munkadíj)
31000 40000 50000
Tükrös fénycsöves lámpatest,
mennyezetre szerelve,
dark light (2x36 W-os lámpa + munkadíj)
35000 45000 53000
Horonyvésés falba /folyóméter 508 603 699
LED-világítás kiépítés /m 5000 7748 10000
Spot lámpa helyének kimérése,
fúrása, lámpatest beszereléssel,
bekötéssel
4000 4500 6500

Hogyan értelmezzük a lámpafelszerelés árakat?

A Jószaki.hu-n közölt árakat az adatbázisunkban található szakemberek által megadott árak, iparági normák és publikusan elérhető áradatok elemzésével és összevetésével állítottuk össze.

Fontos megjegyezni:

  • Tényleg ilyen olcsó? Néha a táblázatban egy bonyolultabbnak tűnő feladathoz látszólag olcsóbb minimálár tartozik. Ez azt jelenti, hogy valóban volt olyan szaki, aki ezt az árat közölte vállalási díjként.
  • Egy feladat, többféle ár Egy adott villanyszerelés feladatot a szakik többféleképpen választhatnak szét árkategóriákra: van, aki méret szerint, van, aki a szerelvények darabszáma szerint határoz meg különböző árakat, de területre vagy hosszúságra megadott árakkal is találkozhatunk. Vannak olyan szakik, akik márka szerint áraznak (vagy eleve csak bizonyos márkájú készülékeket szerelnek). Az áradatok között a teljesség igényével szerettük volna megmutatni, hogy a piacon melyek a legelterjedtebb árkategóriák.

JÓ TUDNI: Talán a villanyszerelés az egyik legnehezebben árazható szakma - látatlanban. Magyarországon nagyon sokféle villanyszerelési megoldással lehet találkozni, és az iparági szabványok is változnak időről-időre. Ez azt jelenti, hogy vannak olyan kötési és méretezési megoldások, amik 30 éve még szabványosak voltak, de ha ma hozzá kell nyúlni, akkor már csak a mai szabványoknak megfelelően lehet kialakítani az adott szerelési munkát. Általában ez okozza a legtöbb váratlan plusz költséget: a helyszínen derül ki, hogy a biztosíték tábla nem megfelelő, a tervezett terhelést nem bírja el a hálózat. Egy új konnektor beszerelése is eredményezhet átvezetékezési, kismegszakító cserével vagy Fi-relé beépítéssel járó munkát, akkor is, ha ezeket egyáltalán nem terveztük előre. Legyünk tisztában villanyhálózatunk állapotával, tájékoztassuk a villanyszerelőt, amiről csak tudjuk, és ennek megfelelően számítsunk a fizetendő költségekre!

  • Anyagárral vagy anélkül: Ahol kifejezetten tudjuk, hogy az adott ársávok anyagárat is tartalmaznak, ott ezt mindig jelezzük (jellemzően középkategóriás, standard anyagokat tartalmaznak az árak). Ugyanakkor lehetnek olyan tételek, ahol a minimálár anyag nélküli, míg a maximum ár már anyaggal együtt értendő.

A szakik nem mindig teszik egyértelművé, hogy a közölt ár csak munkadíj, tartalmazza a segédanyagokat, vagy kompletten, minden beépítésre kerülő anyaggal együtt értendő. Ezért nagyon fontos egyedi árajánlatot kérni, és mindig rákérdezni ezekre a részletekre is, mert enélkül nem lehet összehasonlítani a kapott árajánlatokat!

  • Sürgős munkák, azonnali hibaelhárítás: A villanyszerelés is időérzékeny munka. Ahogy egy csőtörés esetén is azonnali segítségre van szükségünk, úgy egy folyamatosan leoldó biztosíték, egy zárlat is követelhet azonnali beavatkozást! A sürgősségi díj minden ilyen esetben felszámításra kerül, és jellemzően 10-20,000 Ft-tal növeli az alap szerelési díjat.

Célunk az itt közölt információkkal segítséget nyújtani a szakemberek árainak értelemezésében, és a reális piaci árak megtalálásában. Nem ritka, hogy akár egy egyszerű villanytűzhely bekötésre is érkezik olyan szaki, aki 10,000 Ft-ért, egy másik viszont 30,000 Ft-ért vállalja az adott munkát. Ezek reális árkülönbségek! Mindig mérlegeljünk az időfaktor (milyen sürgős a munka), mekkora a feladat, a költségvetés, és a legjobb szakember megtalálására szánt energia tekintetében! **Ha tehetjük, kérjünk be több árajánlatot, vessük össze az árakat az itt közölt árakkal, és azt a szakit bízzuk meg a munkával, aki nem csak szimpatikus, de kellő referenciákkal és gyakorlattal is rendelkezik.

Ebben segít a JóSzaki!
Olvasd el blogcikkeinket is, nézd meg szakijaink válaszait egyes fogós szakmai kérdések kapcsán a SzakiVálaszon! Keress szakit hozzád közel, vagy mondd el, hogyan segíthetünk még!

Hogyan kalkulálják a szakik a lámpa felszerelés árát?

A villanyszerelés árakat általában az adott feladat szerint, darabárra határozzák meg a villanyszerelők. Az árlistákon közölt árak általában csak a munkadíjra vonatkoznak, és a segédanyagok, a konkrét vezetékek, csillár, kapcsoló stb. ára ezekben nincsen benne.
A villanyszerelés akkor a legolcsóbb és a legegyszerűbb, ha meglévő kiállásokon szeretnénk szerelvényeket cserélni, azaz ha a villanyvezetékhez, a biztosítéktáblához, lakáselosztóhoz nem kell hozzányúlni. Ugyanakkor a szerelési munkák egy jelentős hányada - így pl. új kapcsolók kialakítása, új dugaljak bekötése, egy konyhába új villanytűzhely telepítése vagy egy teljesítménybővítés - kapcsán szükség lehet a kismegszakítók cseréjére, vagy akár bizonyos vezetékszakaszok áthúzására is. Egy új konnektorhoz áramot vinni a falban a legközelebbi kötődoboz megtalálásával, horonymarással, új vezetékek behúzásával és a konnektor rákötésével jóval összetettebb és időigényesebb munka, mint egy egyszerű konnektor csere.

Ezért legyünk körültekintőek, amikor villanyszerelés árakról tájékozódunk! A listaárak jó kiindulópontot jelentenek, de előfordulhat, hogy a helyszíni felmérésnél derül ki, hogy a rendkívül elavult villanyhálózat a mai szabványok szerint azonnali cserére szorul, és Fi-relé beépítése nélkül új fogyasztó már nem köthető a rendszerre. Ezek mind több tízezer forinttal növelhetik a villanyszerelés végösszegét.

A villanyszerelőknek komoly pluszmunkát jelenthet a falakban történő munkavégzés: a falak bontása, horonymarás, a hornyok helyreállítása kapcsán nem elvárható, hogy a villanyszerelő tökéletesen nyomtalanul képes legyen az eredeti állapotot visszaállítani. Előfordulhat az is, hogy a villanyszerelő hálózatfelújítási munkája után szobafestő vagy gipszkarton szerelő segítségére lesz szükség a tökéletes végeredményhez, amit egy komplexebb feladat után csak az egész fal vagy az egész szoba egyszerre történő glettelésével, festésével vagy tapétázásával tudunk elérni. Ezzel is jó, ha számolunk, és falban történő szerelés esetén tisztázzuk a villanyszerelővel jó előre, hogy milyen végeredménnyel fog zárulni az ő munkája.

Szakemberek

Település

Válaszd ki a települést, hogy csak azokat a szakikat lásd, akik vállalnak kiszállást hozzád, és megadtak árat ehhez a tevékenységhez!

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Fogadok munkát
Breznay Viktor

Villanyszerelő

Keressen, ha - Panel lakás elavult és életveszélyessé váló alumínium vezetékeinek rézre cserélésére keres szakembert - Kis lakását szeretné elektromosan felújítani - Elment az otthonában az áram - Lakáselosztó biztosíték dobozt szeretne korszerűsíteni - Kapcsolókat, konnektorokat, lámpákat szeretne cserélni - Elektromos tűzhelyet, klímát, bojlert, fűtőtestet szeretne beüzemeltetni - Üzletében, cégénél villamos biztonsági felülvizsgáló által jegyzőkönyvben feltüntetett hibákat szeretné javíttatni - Közös képviselőként társasházi javítást, korszerűsítést szeretne Személyes találkozónkon helyszíni felmérést és konzultációt biztosítok - ezt követően a megbeszélt és szükséges feladatokra kiterjedő munkadíjra és anyagszükségletre lebontott részletes árajánlatot küldök. Szolgáltatási területem Nyugat-Budapest és a Belváros Fogyasztásmérő helyekkel kapcsolatos feladatokra nincsen jogosultságom, helyette általam megbízhatónak tartott regisztrált szerelőket ajánlok. Generálkivitelezőknek nem tudok munkát vállalni. Telefonon Hétfői, Szerdai és Pénteki munkanapokon 9:00-tól 16:00-ig fogadom a megkereséseket
Bővebben
Budapest - II. kerület
Minősített jószaki

lámpa felszerelés

5 000 Ft

ár / darab

100 megbízás
42 vélemény
27 fotó
Fogadok munkát
Halász Csaba Olivér

Villanyszerelő

Biztonságtechnika

Napelem, napkollektor

Lakossági és Ipari villanyszerelés, teljes erősáramú és gyengeáramú kivitelezés.Villamos felülvizsgálatok elvégzése. Infrafűtés kialakítása. Hő és füstelevezető rendszerek kiépítése és ellenőrzése. Hibrid és sziget üzemű napelem rendszer kiépítés Deye inverterrel.
Bővebben
Vértestolna
Jószaki

lámpa felszerelés

0 Ft - 0 Ft

ár / darab

2 megbízás
3 vélemény
1 válasz
Fogadok munkát
Hudák L László

Villanyszerelő

Dekoráció

Ezermester

Üdvözlöm! Villanyszerelést és karbantartást, háztartási gépek beüzemelését, gyengeáramú kábelezést, internet és multimédia eszközök installálását vállalom. Bővebben: Lakás villanyszerelés, felújítás, lakáselosztó csere, konnektor, kapcsoló, lámpatest felszerelése, kültéri világítás kiépítése. Hűtő-fűtő mennyezetre lámpatestek rögzítése, nagyobb kiterjedésű lámpák is, középpontos felfogatással konzolok segítségével, fúrás mentesen. Mikroméretű 1000-3000 watt teljesítményű szigetüzemű napelemrendszerek kivitelezése. Meglévő elektromos hálózat teljes, vagy részleges felújítása, bővítése! Minden multimédia rendszer, audio és videómátrix kiépítése, internethálózat kiépítése, Jelerősítők felszerelése és optimalizálása. Hi-End, Audiophile eszközök kábelezése, rögzítése. Számítógépek karbantartása. Amit nem tudok vállalni Elmű regisztrált munka Érintésvédelem EPH jegyzőkönyv Villámvédelem Tűzvédelem A megoldások embere vagyok. Törekszem úgy megjavítani egy eszközt, kiépíteni egy hálózatot, hogy az sokáig szolgálja felhasználóját!
Bővebben
Budapest - II. kerület
Minősített jószaki

lámpa felszerelés

4 000 Ft - 10 000 Ft

ár / darab

72 megbízás
35 vélemény
14 fotó
Fogadok munkát
Edvy Róbert

Villanyszerelő

Gázkészülék javítás

Erősáramú elektrotechnikus villanyszerelést vállal Pápa és annak 50km-es körzetében. Szolgáltatások: -Családi ház, lakás villanyszerelés, felújítás. -Lakáselosztó korszerűsítés -Villamos szerelvények( kapcsoló,dugalj, lámpatest) cseréje -Fűtésvezérlések készítése -Mérőhelyi munkálatok(teljesítmény bővítés, szabványosítás) -Villamos biztonsági felülvizsgálat
Bővebben
Pápa

lámpa felszerelés

4 500 Ft - 13 500 Ft

ár / darab

Fogadok munkát
Szita Szilárd

Villanyszerelő

Kedves leendő megrendelőm! Szita Szilárd vagyok, villanyszerelő. Várom megtisztelő megkeresését villanyszereléssel kapcsolatos munkákkal kapcsolatban, Komló és Balatonlelle vonzáskörzetében. Többnyire épületvillamossággal foglalkozom de vállalok régi típusú Hajdu bojler vízkőtelenítést, továbbá elektromos tűzhely bekötést is.
Bővebben
Komló

lámpa felszerelés

5 000 Ft

ár / darab

4 megbízás
3 vélemény
Fogadok munkát
Talamár Péter

Villanyszerelő

Teherfuvarozás

Futárszolgálat

Alapjában villanyszereléssel foglalkozom. Családi házak, lakások villanyszerelése, átvezetékelése, kisebb javítások, kapcsolók, konnektorok átszerelése, gyorsszolgálat. Nem vagyok Regisztrált szerelő, de tudok benne segíteni.
Bővebben
Salgótarján

lámpa felszerelés

5 000 Ft

ár / darab

12 megbízás
8 vélemény
3 fotó
Fogadok munkát
Seres Balázs

Villanyszerelő

Üdvözlöm! Seres Balázs vagyok, regisztrált villanyszerelő, érintésvédelmi felülvizsgáló, villámvédelmi felülvizsgáló. Szolgáltatásaim: új villamos hálózat kiépítése, hibaelhárítás, javítás, mérőhely kiépítés, szabványosítás, érintésvédelmi-villámvédelmi felülvizsgálat, jegyzőkönyv, EPH kiépítés, jegyzőkönyv.
Bővebben
Jászberény

lámpa felszerelés

3 000 Ft - 15 000 Ft

ár / darab

30 megbízás
13 vélemény
12 fotó
Fogadok munkát
Király Olivér

Villanyszerelő

Klímaszerelés

Napelemszerelő

Villanyszerelést vállalunk komoly referenciával és több éves szakmai tapasztalattal, vállalkozóként. Igényes megjelenésű csapatunk áll szíves rendelkezésére, gyors és precíz munkavégzéssel. Bízza hálózatát profikra, mert A VILLANY NEM JÁTÉK! Profilunk: -Épületvillamossági kivitelezés. -Villamos hálózatok karbantartása, javítása. -Villamos berendezések és vezérlő szekrények, telepítése, hibakeresése, karbantartása, javítása. -Fogyasztásmérő hely kialakítása regisztrált szerelőként. -Plombabontási engedély és MVM-es ügyintézés. -Napelem rendszer telepítése teljeskörű ügyintézéssel. -Klíma telepítése, karbantartása
Bővebben
Eger

lámpa felszerelés

5 000 Ft - 7 500 Ft

ár / darab

12 megbízás
4 vélemény
44 fotó
Fogadok munkát
Jónás Zoltán

Villanyszerelő

Szobafestő, tapétázó

Takarítás

Szívesen veszem, ha átolvassa a honlapomat, ezzel is segíthetek a döntésében, hogy melyik szerelőt válassza. Örülök, hogy üdvözölhetem weblapomon. Nyugodtan telefonálhat nekem hétköznap és hétvégén és ünnepnapokon is.Keressenek bizalommal!
Bővebben
Budapest - I. kerület

lámpa felszerelés

0 Ft - 0 Ft

ár / darab

4 megbízás
2 vélemény
67 fotó
Fogadok munkát
Rácz Dávid

Villanyszerelő

Családi házak, panel lakások, irodák és egyéb épületek villanyszerelési munkáit vállalom legyen szó kisebb vagy nagyobb munka elvégzéséről. Munkáim tekintetében minden esetben garanciát vállalok, valamint munkaszerződés megírásával történik. Nagyobb munka esetén 2-3 fővel dolgozok akik szintén szakképzettek, a gyorsabb és hatékonyabb folyamat elvégzése végett. Árajánlatot minden esetben emailban tételes felsorolással teszek az egyértelmű átláthatóság kedvéért.
Bővebben
Monor

lámpa felszerelés

0 Ft - 0 Ft

ár / darab

2 megbízás
Fogadok munkát
Szabó Attila

Villanyszerelő

Üdvözlöm! Szolgáltatások: -e-On ügyintézés -Új mérőhely kialakítása -Mérőhely karbantartás -Családi házak villanyszerelése -Ipari villanyszerelés -Napelemes kerti világítások -Napelemes kandeláberek telepítése Amennyiben megbízható, munkájára precíz szakembert, vagy egy jól összeszokott villanyszerelő csapatot keres ipari vagy lakossági munkavégzésre, keressen bizalommal! Tisztelettel: Szabó Attila
Bővebben
Berhida

lámpa felszerelés

3 000 Ft

ár / darab

5 megbízás
1 vélemény
28 fotó
Fogadok munkát
Kirizs Attila

Villanyszerelő

2007 óta Dolgozom a szakmában. Automatizált gépek karbatartásával és épület villamossággal foglalkozom.Fém szerkezet összeszerelés és nehezen elérhető helyeken végzett munkákat vállalok.
Bővebben
Torony

lámpa felszerelés

0 Ft - 0 Ft

ár / darab

2 megbízás
1 vélemény
Fogadok munkát
Bellus László

Villanyszerelő

HÉTVÉGÉN IS! Villanyszerelés olcsón, gyorsan, szakszerűen. Budapesten ingyenes kiszállással és árajánlat készítéssel, számlával . Kisebb munkákat is vállalok. Hibaelhárítás, lámpa vagy konektort csere. Áramkör átalakítás. Konektort vagy kapcsoló áthelyezés. Főelosztó (biztosíték tábla) felújítás, bővítés vagy csere. Villanytűzhely, páraelszívó beszerelése, cseréje. AMIT NEM VÁLLALOK! Elműs regisztrált munkát.(mérőhely szabványositás) Érintésvédelem EPH jegyzőkönyv. Villámvédelem. Tűzvédelem. Tűzjelző Kaputelefon.
Bővebben
Dány
Minősített jószaki

lámpa felszerelés

4 000 Ft

ár / darab

61 megbízás
39 vélemény
7 fotó
Fogadok munkát
Kindla Zoltán

Villanyszerelő

Villanyszerelés Budapest és környékén. Új vezetékelés, felújítás, bővítés, elosztószekrény bekötés, -javítás, szerelvényezés, hibakeresés, -javítás. Kisebb munkákat is vállalok.
Bővebben
Budapest - IV. kerület

lámpa felszerelés

5 200 Ft - 8 900 Ft

ár / darab

12 megbízás
6 vélemény
1 válasz
20 fotó
Fogadok munkát
Farkas Gábor

Villanyszerelő

Gipszkarton szerelés

Ezermester

A hét 7 napján, a nap 16 órájában (6-22) elérhető vagyok, korrekt áron. Számlával
Bővebben
Ináncs

lámpa felszerelés

10 000 Ft

ár / darab

8 megbízás
4 vélemény
1 válasz
39 fotó
Fogadok munkát
Galambos György

Villanyszerelő

Teljes körű villanyszerelés akár régi vagy új lakásoktól egészen a családi házakig. A teljes körű kivitelezéstől akár csak egy kapcsoló, dugalj, vezeték, kábel cseréjéig, mérőhelyek kiépítése regisztrált szerelővel, kisautomaták, biztosítékok cseréje. Szolgáltatások köre: - Épületek villanyszerelése - Led technológia, Led vezérlések kiépítése - Hibakeresés és hibaelhárítás, javítás - Új épületek villanyszerelése a tervezéstől a végleges kivitelezésig - Régi vezetékek újra cserélése - Minden, ami a villamos szerelésbe beletartozik A szerelések, megbízhatóan szakszerűen, garanciával, a legkedvezőbb árakon. Az Árajánlat ingyenes, önnek nem kerül pénzébe, energiájába, és nem veszíthet vele!
Bővebben
Dunaújváros

lámpa felszerelés

7 500 Ft

ár / darab

1 megbízás
4 válasz
25 fotó
Fogadok munkát
Szabó Zsolt

Villanyszerelő

Regisztrált villanyszerelő vagyok.Új házak ,illetve régi házak felújítását vállalom, valamint új mérőhelyek, és teljesítmény bővítést.
Bővebben
Ercsi

lámpa felszerelés

5 000 Ft

ár / darab

3 megbízás
1 vélemény
Fogadok munkát
Kiss Krisztián

Villanyszerelő

Riasztó szerelés

Biztonságtechnika

27 éves Szegedi Regisztrált Villanyszerelő vagyok, 7 éves tapasztalattal,számlaképességgel, Biztonság technikai Felülvizsgálói végzettséggel, lámpák szerelése dugaljak áthelyezése, csatornázás, új elágazás kiépítését vállalom. Gyors pörgös határidőkkel. Villámvédeomi rendszerek kiépítése. Csarnokok teljes villanyszerelési munkálatait vállalom Csongrád Csanád vármegyében.
Bővebben
Szeged
Minősített jószaki

lámpa felszerelés

8 000 Ft

ár / darab

27 megbízás
16 vélemény
8 fotó
Fogadok munkát
Szárnyasi Szilárd

Villanyszerelő

30 éves szakmai tapasztalat ,rugalmasság,probléma megoldás.Regisztrált szerelő
Bővebben
Siófok

lámpa felszerelés

3 500 Ft

ár / darab

1 megbízás
1 válasz
Fogadok munkát
Ruzsányi Tibor e.v.

Villanyszerelő

11.kerületi villanyszerelő:megbízható,garanciás egyedi igényeket kielégítő ügyfélbarát villanyszerelés.
Bővebben
Budapest - XI. kerület
Minősített jószaki

lámpa felszerelés

3 000 Ft

ár / darab

35 megbízás
31 vélemény
20 fotó
Fogadok munkát
Lynx Vill - Orosz Gergely e.v.

Villanyszerelő

Napelem, napkollektor

Napelemszerelő

Villanyszerelő munkákat, lakások és családi házak villanyszerelését vállaljuk.
Bővebben
Tök

lámpa felszerelés

3 500 Ft - 10 000 Ft

ár / darab

11 megbízás
3 vélemény
23 fotó
Fogadok munkát
Kiss Sándor

Villanyszerelő

Minden, ami Villanyszerelés Árajánlattal és számlával! Hívjon bizalommal!
Bővebben
Tatabánya

lámpa felszerelés

5 500 Ft - 13 500 Ft

ár / darab

Fogadok munkát
Madarász János ev.

Villanyszerelő

Szobafestő, tapétázó

Melegburkoló, parkettázás

Miskolc vonzáskörzetében vállalok ezermester munkákat. Hívjon Bizalommal bármivel!
Bővebben
Miskolc
Minősített jószaki

lámpa felszerelés

1 500 Ft - 6 000 Ft

ár / darab

24 megbízás
11 vélemény
15 fotó
Fogadok munkát
Banai Viktor

Villanyszerelő

GARANTÁLTAN JÓ ÁR-ÉRTÉK arány. - Lakás villamos hálózat kivitelezés, felújítás, hibaelhárítás. - Villamos biztonsági felülvizsgálat - Elektromos fűtés kivitelezés. Budapesten és vonzáskörzetében. KATA-s vállalkozóként: - munkadíj ÁFA nélkül magánszemélyeknek. Kft.-ből számlázva: - munkadíj cégeknek 27% ÁFA-val - anyagok 27% ÁFA-val mindenkinek Szerződés garanciális feltételekkel. Családi hagyományok (60 év tapasztalat) tovább vitele. Alvállalkozókon keresztül vállalom: - Mérőhelyi munkálatok (teljesítménybővítés, mérőhely átépítés) - Klíma és hőszivattyú szerelés - Napelem szerelés - Okos otthon kivitelezés - Riasztó, kamera és egyéb biztonságtechnikai kivitelezés https://fenntarthatootthon.hu/ https://villanyszerelesajanlat.hu/ https://infrafutesszaki.hu/
Bővebben
Budapest - XI. kerület

lámpa felszerelés

10 000 Ft - 20 000 Ft

ár / darab

4 megbízás
2 vélemény
10 válasz
Fogadok munkát
Fuksz László

Villanyszerelő

Teherfuvarozás

Földmunka

Mechatronikai technikusként ipari gépek automatizálásával foglalkozok, emellett vállalok villanyszerelési munkákat. Keressen bizalommal!
Bővebben
Szeged
Minősített jószaki

lámpa felszerelés

0 Ft - 0 Ft

ár / darab

29 megbízás
17 vélemény
Fogadok munkát
Gyapi-Pro Vill Kft

Villanyszerelő

Dorog

lámpa felszerelés

0 Ft - 0 Ft

ár / darab

3 válasz
Fogadok munkát
Pàlfy Attila

Villanyszerelő

Budapest

lámpa felszerelés

0 Ft - 0 Ft

ár / darab

2 válasz
Fogadok munkát
Lapusnyik László György

Villanyszerelő

Pomáz