mennyezeti lámpa felszerelés

mennyezeti lámpa felszerelés árak 2023

A mennyezeti lámpa felszerelés ára darabonként 3,000 Ft-ba kerül. LED-es lámpatestek felszerelése a plafonra 4-6 ezer forintba kerül darabonként, de a neonlámpák felrakása már jóval drágább: 20-30,000 Ft-ra is tehető. Nehezen elérhető helyeken vagy mennyezetfűtéses felületen feláras a villanyszerelő munkája: 11-16,000 Ft darabonként + a lámpa ára.

Akár

Akár 3000 Ft / darab

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Mennyezeti lámpa felszerelése

Rögzítőcsavarok felfúrása, váz rögzítése, villamossági bekötés, összeszerelés. A mennyezeti lámpa felszerelése során először meg kell választani a megfelelő helyet a mennyezeten - ideális esetben a kiállás már eleve adott a csillár elhelyezéséhez, és a villanyszerelőnek csak a lámpatest szakszerű rögzítésére és a vezetékek összekötésére lesz gondja. A lámpa tartóját rögzítik a mennyezetre (általában csavarokkal), majd a kábeleket a megfelelő csatlakozókkal összekötik. A lámpa bura vagy ernyő felhelyezése után a lámpa bekapcsolása megtörténik, és a megbizonyosodnak arról, hogy a lámpa megfelelően működik és biztonságosan rögzítették.

A mennyezeti lámpa felszerelésének árát darabra szokták megadni.

mennyezeti lámpa felszerelés illusztráció

Mennyezeti lámpa bekötés árak

Mennyezeti lámpa szerelés - bruttó árak Minimum ár Átlagár Maximum ár
Falon kívüli, izzólámpás, LED-es
lámpatestek elhelyezése mennyezetre
4000 5080 6000
Lámpatest bekötése mennyezetfűtött mennyezeten 11500 14000 16000
Lámpatestek felszerelése, bekötése mennyezeten,
nehezen elérhető felületekre
14000 15000 15500
Műanyag burás fénycsöves lámpatest
mennyezetre szerelve (lámpa + munkadíj)
22500 25500 28500
40 cm-es plexiburás mennyezeti
kompakt fénycsöves lámpa mennyezetre
szerelve (lámpa + munkadíj)
25500 29900 36000
Por- és páramentes fénycsöves
lámpatest, mennyezetre szerelve
(2x36 W-os lámpa + munkadíj)
19000 25000 30000
V-tükrös, fénycsöves lámpatest,
mennyezetre szerelve 2x36
(lámpa + munkadíj)
31000 40000 50000
Tükrös fénycsöves lámpatest,
mennyezetre szerelve, dark light
(2x36 W-os lámpa + munkadíj)
35000 45000 53000

Hogyan értelmezzük a mennyezeti lámpa felszerelés árakat?

A Jószaki.hu-n közölt árakat az adatbázisunkban található szakemberek által megadott árak, iparági normák és publikusan elérhető áradatok elemzésével és összevetésével állítottuk össze.

Fontos megjegyezni:

  • Tényleg ilyen olcsó? Néha a táblázatban egy bonyolultabbnak tűnő feladathoz látszólag olcsóbb minimálár tartozik. Ez azt jelenti, hogy valóban volt olyan szaki, aki ezt az árat közölte vállalási díjként.
  • Egy feladat, többféle ár Egy adott villanyszerelés feladatot a szakik többféleképpen választhatnak szét árkategóriákra: van, aki méret szerint, van, aki a szerelvények darabszáma szerint határoz meg különböző árakat, de területre vagy hosszúságra megadott árakkal is találkozhatunk. Vannak olyan szakik, akik márka szerint áraznak (vagy eleve csak bizonyos márkájú készülékeket szerelnek). Az áradatok között a teljesség igényével szerettük volna megmutatni, hogy a piacon melyek a legelterjedtebb árkategóriák.

JÓ TUDNI: Talán a villanyszerelés az egyik legnehezebben árazható szakma - látatlanban. Magyarországon nagyon sokféle villanyszerelési megoldással lehet találkozni, és az iparági szabványok is változnak időről-időre. Ez azt jelenti, hogy vannak olyan kötési és méretezési megoldások, amik 30 éve még szabványosak voltak, de ha ma hozzá kell nyúlni, akkor már csak a mai szabványoknak megfelelően lehet kialakítani az adott szerelési munkát. Általában ez okozza a legtöbb váratlan plusz költséget: a helyszínen derül ki, hogy a biztosíték tábla nem megfelelő, a tervezett terhelést nem bírja el a hálózat. Egy új konnektor beszerelése is eredményezhet átvezetékezési, kismegszakító cserével vagy Fi-relé beépítéssel járó munkát, akkor is, ha ezeket egyáltalán nem terveztük előre. Legyünk tisztában villanyhálózatunk állapotával, tájékoztassuk a villanyszerelőt, amiről csak tudjuk, és ennek megfelelően számítsunk a fizetendő költségekre!

  • Anyagárral vagy anélkül: Ahol kifejezetten tudjuk, hogy az adott ársávok anyagárat is tartalmaznak, ott ezt mindig jelezzük (jellemzően középkategóriás, standard anyagokat tartalmaznak az árak). Ugyanakkor lehetnek olyan tételek, ahol a minimálár anyag nélküli, míg a maximum ár már anyaggal együtt értendő.

A szakik nem mindig teszik egyértelművé, hogy a közölt ár csak munkadíj, tartalmazza a segédanyagokat, vagy kompletten, minden beépítésre kerülő anyaggal együtt értendő. Ezért nagyon fontos egyedi árajánlatot kérni, és mindig rákérdezni ezekre a részletekre is, mert enélkül nem lehet összehasonlítani a kapott árajánlatokat!

  • Sürgős munkák, azonnali hibaelhárítás: A villanyszerelés is időérzékeny munka. Ahogy egy csőtörés esetén is azonnali segítségre van szükségünk, úgy egy folyamatosan leoldó biztosíték, egy zárlat is követelhet azonnali beavatkozást! A sürgősségi díj minden ilyen esetben felszámításra kerül, és jellemzően 10-20,000 Ft-tal növeli az alap szerelési díjat.

Célunk az itt közölt információkkal segítséget nyújtani a szakemberek árainak értelemezésében, és a reális piaci árak megtalálásában. Nem ritka, hogy akár egy egyszerű villanytűzhely bekötésre is érkezik olyan szaki, aki 10,000 Ft-ért, egy másik viszont 30,000 Ft-ért vállalja az adott munkát. Ezek reális árkülönbségek! Mindig mérlegeljünk az időfaktor (milyen sürgős a munka), mekkora a feladat, a költségvetés, és a legjobb szakember megtalálására szánt energia tekintetében! **Ha tehetjük, kérjünk be több árajánlatot, vessük össze az árakat az itt közölt árakkal, és azt a szakit bízzuk meg a munkával, aki nem csak szimpatikus, de kellő referenciákkal és gyakorlattal is rendelkezik.

Ebben segít a JóSzaki!
Olvasd el blogcikkeinket is, nézd meg szakijaink válaszait egyes fogós szakmai kérdések kapcsán a SzakiVálaszon! Keress szakit hozzád közel, vagy mondd el, hogyan segíthetünk még!

Hogyan kalkulálják a szakik a mennyezeti lámpa felszerelés árát?

A villanyszerelés árakat általában az adott feladat szerint, darabárra határozzák meg a villanyszerelők. Az árlistákon közölt árak általában csak a munkadíjra vonatkoznak, és a segédanyagok, a konkrét vezetékek, csillár, kapcsoló stb. ára ezekben nincsen benne.
A villanyszerelés akkor a legolcsóbb és a legegyszerűbb, ha meglévő kiállásokon szeretnénk szerelvényeket cserélni, azaz ha a villanyvezetékhez, a biztosítéktáblához, lakáselosztóhoz nem kell hozzányúlni. Ugyanakkor a szerelési munkák egy jelentős hányada - így pl. új kapcsolók kialakítása, új dugaljak bekötése, egy konyhába új villanytűzhely telepítése vagy egy teljesítménybővítés - kapcsán szükség lehet a kismegszakítók cseréjére, vagy akár bizonyos vezetékszakaszok áthúzására is. Egy új konnektorhoz áramot vinni a falban a legközelebbi kötődoboz megtalálásával, horonymarással, új vezetékek behúzásával és a konnektor rákötésével jóval összetettebb és időigényesebb munka, mint egy egyszerű konnektor csere.

Ezért legyünk körültekintőek, amikor villanyszerelés árakról tájékozódunk! A listaárak jó kiindulópontot jelentenek, de előfordulhat, hogy a helyszíni felmérésnél derül ki, hogy a rendkívül elavult villanyhálózat a mai szabványok szerint azonnali cserére szorul, és Fi-relé beépítése nélkül új fogyasztó már nem köthető a rendszerre. Ezek mind több tízezer forinttal növelhetik a villanyszerelés végösszegét.

A villanyszerelőknek komoly pluszmunkát jelenthet a falakban történő munkavégzés: a falak bontása, horonymarás, a hornyok helyreállítása kapcsán nem elvárható, hogy a villanyszerelő tökéletesen nyomtalanul képes legyen az eredeti állapotot visszaállítani. Előfordulhat az is, hogy a villanyszerelő hálózatfelújítási munkája után szobafestő vagy gipszkarton szerelő segítségére lesz szükség a tökéletes végeredményhez, amit egy komplexebb feladat után csak az egész fal vagy az egész szoba egyszerre történő glettelésével, festésével vagy tapétázásával tudunk elérni. Ezzel is jó, ha számolunk, és falban történő szerelés esetén tisztázzuk a villanyszerelővel jó előre, hogy milyen végeredménnyel fog zárulni az ő munkája.

Szakemberek

Település

Válaszd ki a települést, hogy csak azokat a szakikat lásd, akik vállalnak kiszállást hozzád, és megadtak árat ehhez a tevékenységhez!

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

FOGADOK MUNKÁT
Berta Péter

Villanyszerelő

Ha Budapesten vagy az agglomerációban(Kb. 30 - 40 km-s körzet) élsz és otthonodban, (esetleg a társasházban ahol lakásod van) elromlik a kapcsoló konnektor, lámpa,villanytűzhely stb.. vagy csak lecserélnéd, mert más stílust szeretnél, keress bátran.Bármilyen kisebb munkát elvállalok! Természetesen számlaképes vagyok, minden egészségügyi szabályt betartok. Teljeskörű felújítást NEM vállalok. A részleteket telefonon, vagy üzenetben tudjuk egyeztetni.
Bővebben
Budapest - XIII. kerület
Minősített jószaki

mennyezeti lámpa felszerelés

6 000 Ft - 7 500 Ft

ár / darab

230 megbízás
92 vélemény
16 fotó
FOGADOK MUNKÁT
Békés Master Kft - Priskin János

Villanyszerelő

Klímaszerelés

Üdvözlök minden látogatót! 10 éves céges múlttal a hátunk mögött, nyitottunk egy villanyszerelési boltot. Abból az okból, hogy a szerelési anyagok utánpótlása zökkenőmentes legyen. A bolt címe: 5600 Békéscsaba, Kereki út 2/1. száma: 1. Gps koordináták: 46.657, 21.954. Tevékenységi körök: Villamos biztonságtechnikai felülvizsgálat, villanyszerelés, klímaszerelés, megrendelt anyagok kiszállítása.
Bővebben
Békéscsaba

mennyezeti lámpa felszerelés

1 500 Ft - 2 250 Ft

ár / darab

11 megbízás
2 válasz
FOGADOK MUNKÁT
Baranyi Zoli

Villanyszerelő

Villanyszerelés
Bővebben
Pápa
Jószaki

mennyezeti lámpa felszerelés

3 500 Ft

ár / darab

17 megbízás
14 vélemény
9 fotó
FOGADOK MUNKÁT
Varga János

Villanyszerelő

Szobafestő, tapétázó

Burkoló

Kedves érdeklődő! Amennyiben rám esik a választása biztosan állítom, hogy az egyik legjobb döntést hozta meg. Ami jellemez minket. Pontos munkavégzés a megbeszéltek szerint. Megbízható és becsületes csapatmunka. Megfizethető árak. Keressen bizalommal.
Bővebben
Eger
Jószaki

mennyezeti lámpa felszerelés

10 000 Ft - 25 000 Ft

ár / darab

21 megbízás
8 vélemény
41 fotó
FOGADOK MUNKÁT
Csányi Norbert

Villanyszerelő

Kisebb-nagyobb villanyszerelési munkákat vállalok Csorna és környékén. E.On regisztrált szerelő vagyok, de fam vizsga és plombabontási engedély nélkül! Hivatalos, számlaképes egyéni vállalkozó vagyok.
Bővebben
Csorna

mennyezeti lámpa felszerelés

2 500 Ft - 3 000 Ft

ár / darab

8 fotó
FOGADOK MUNKÁT
Hudák L László

Villanyszerelő

Hangtechnika

TV-, videó-, hifi-, DVD-szerelő

Üdvözlöm! Villanyszerelést és karbantartást, háztartási gépek beüzemelését, gyengeáramú kábelezést, internet és multimédia eszközök installálását vállalom. Bővebben: Lakás villanyszerelés, felújítás, lakáselosztó csere, konnektor, kapcsoló, lámpatest felszerelése, kültéri világítás kiépítése. Hűtő-fűtő mennyezetre lámpatestek rögzítése, nagyobb kiterjedésű lámpák is, középpontos felfogatással konzolok segítségével, fúrás mentesen. Mikroméretű 1000-3000 watt teljesítményű szigetüzemű napelemrendszerek kivitelezése. Meglévő elektromos hálózat teljes, vagy részleges felújítása, bővítése! Minden multimédia rendszer, audio és videómátrix kiépítése, internethálózat kiépítése, Jelerősítők felszerelése és optimalizálása. Hi-End, Audiophile eszközök kábelezése, rögzítése. Számítógépek karbantartása. Amit nem tudok vállalni Elmű regisztrált munka Érintésvédelem EPH jegyzőkönyv Villámvédelem Tűzvédelem A megoldások embere vagyok. Törekszem úgy megjavítani egy eszközt, kiépíteni egy hálózatot, hogy az sokáig szolgálja felhasználóját!
Bővebben
Budapest - II. kerület
Minősített jószaki

mennyezeti lámpa felszerelés

4 000 Ft - 16 000 Ft

ár / darab

64 megbízás
36 vélemény
14 fotó
FOGADOK MUNKÁT
Szita Szilárd

Villanyszerelő

Kedves leendő megrendelőm! Szita Szilárd vagyok, villanyszerelő. Várom megtisztelő megkeresését villanyszereléssel kapcsolatos munkákkal kapcsolatban, Pécsvárad és Balatonlelle vonzáskörzetében. Többnyire épületvillamossággal foglalkozom de vállalok régi típusú Hajdu bojler vízkőtelenítést, továbbá elektromos tűzhely bekötést is.
Bővebben
Pécsvárad

mennyezeti lámpa felszerelés

5 000 Ft

ár / darab

4 megbízás
3 vélemény
FOGADOK MUNKÁT
Talamár Péter

Villanyszerelő

Futárszolgálat

Teherfuvarozás

Alapjában villanyszereléssel foglalkozom. Családi házak, lakások villanyszerelése, átvezetékelése, kisebb javítások, kapcsolók, konnektorok átszerelése, gyorsszolgálat. Nem vagyok Regisztrált szerelő, de tudok benne segíteni.
Bővebben
Salgótarján

mennyezeti lámpa felszerelés

5 000 Ft

ár / darab

12 megbízás
8 vélemény
3 fotó
FOGADOK MUNKÁT
Seres Balázs

Villanyszerelő

Üdvözlöm! Seres Balázs vagyok, regisztrált villanyszerelő, érintésvédelmi felülvizsgáló, villámvédelmi felülvizsgáló. Szolgáltatásaim: új villamos hálózat kiépítése, hibaelhárítás, javítás, mérőhely kiépítés, szabványosítás, érintésvédelmi-villámvédelmi felülvizsgálat, jegyzőkönyv, EPH kiépítés, jegyzőkönyv.
Bővebben
Jászberény

mennyezeti lámpa felszerelés

3 000 Ft - 15 000 Ft

ár / darab

30 megbízás
13 vélemény
12 fotó
FOGADOK MUNKÁT
Bárkányi Tibor

Villanyszerelő

Kisebb és nagyobb munkákkal várom a megkeresésüket. Üdvözlöm! Vállalom, konektorok,kapcsolók cseréjét, lámpák beépítését, felrakását, teljesen új hálózat kiépítését, már meglévő vezetékek áthúzását elosztók cseréjét felújitását reális árakon. Épülő ingatlanok villanyszerelése az alapoktól. Számlát tudok adni.
Bővebben
Érd
Minősített jószaki

mennyezeti lámpa felszerelés

3 000 Ft - 5 000 Ft

ár / darab

29 megbízás
17 vélemény
FOGADOK MUNKÁT
Konka Péter e.v.

Villanyszerelő

Kaputelefon szerelés

Riasztó szerelés

Villanyszerelés: Vállaljuk családi házak, lakások, ipari létesítmények villanyszerelési munkálatait a kissebb átalakitásoktól kezdve, egészen a teljesen új elektromos hálózat kiépítéséig, okos házig. Biztonságtechnika: Riasztó, kamera, beléptető, tűzjelző, kaputelefon, kaputechnikai rendsszerek telepítése magán és vállalatai ügyfelek részére.
Bővebben
Budapest - XIV. kerület

mennyezeti lámpa felszerelés

5 000 Ft

ár / darab

8 megbízás
7 vélemény
97 fotó
FOGADOK MUNKÁT
Köműves Sándor

Villanyszerelő

Munkavédelmi és tűzvédelmi szakember

Villanyszerelő mester képesítéssel és rengeteg szakmára épülő végzettséggel minőségi, biztonságos munkavégzés számlával, garanciával, kötelező dokumentációkkal: Villamos biztonsági (érintésvédelem és tűzvédelem)- és villámvédelmi felülvizsgáló, valódi helyszíni méréssel, rövid határidőn belül. Robbanásbiztonság-technikai szerelés, felülvizsgálat. Általános lakossági villanyszerelés, hibakeresés, javítás, karbantartás családi házakban, társasházi lakásokban, üzletekben, ipari létesítményekben, Hajdu bojler vízkőmentesítés. Gyengeáramú hálózatszerelés: - vagyonvédelmi rendszerek (riasztók, kamerák, beléptetők) telepítése, javítása, karbantartása, - informatikai hálózat telepítése, javítása, - tűzjelző berendezések karbantartása, telepítése, javítása, - kaputelefon szerelése, javítása, karbantartása, - kapumozgató motorok bekötése, javítása, karbantartása.
Bővebben
Várpalota

mennyezeti lámpa felszerelés

0 Ft - 0 Ft

ár / darab

7 válasz
FOGADOK MUNKÁT
Hamulecz Martin E.V

Villanyszerelő

Budapest Villanyszerelés 0-24 Keressen bizalommal 0-24 órában ! Vállalom különböző villanyszerelési munkák elvégzését, egyszerűbb felszerelési-bekötési feladatoktól, az összetettebb automatizálási megoldásokig. - Gyorsszervíz (Hibakeresés, elhárítás 3 órán belüli kiszállással) - Tanácsadás - Áramkör bővítés - Áramvédő beépítése (Fi-relé, ÁVK) - Vezetékek cseréje - Lakáselosztó cseréje - Kismegszakítók cseréje - Részleges felújítás - Komplett felújítás - Sütő, indukciós főzőlap, mosogatógép, bojler, stb. ... bekötése - Egyéb elektromos készülékek bekötése, beüzemelése - Lámpák, led panelek felszerelése, bekötése - Reflektorok, alkonykapcsolók felszerelése - Infrasorompók felszerelése - Automata kertkapuk bekötése, villamosítása - Egyedi igény szerinti analóg automatizálások kivitelezése - Elektromos eszközök, áramkörök távirányításának beépítése - Elektromos rendszer átvizsgálása - Karbantartás
Bővebben
Budapest - V. kerület

mennyezeti lámpa felszerelés

4 500 Ft - 5 500 Ft

ár / darab

8 megbízás
4 vélemény
1 válasz
14 fotó
FOGADOK MUNKÁT
Jónás Zoltán

Villanyszerelő

Szobafestő, tapétázó

Takarítás

Szívesen veszem, ha átolvassa a honlapomat, ezzel is segíthetek a döntésében, hogy melyik szerelőt válassza. Örülök, hogy üdvözölhetem weblapomon. Nyugodtan telefonálhat nekem hétköznap és hétvégén és ünnepnapokon is.Keressenek bizalommal!
Bővebben
Budapest - XXI. kerület

mennyezeti lámpa felszerelés

0 Ft - 0 Ft

ár / darab

1 megbízás
1 vélemény
52 fotó
FOGADOK MUNKÁT
Szabó Attila

Villanyszerelő

Üdvözlöm! Szolgáltatások: -e-On ügyintézés -Új mérőhely kialakítása -Mérőhely karbantartás -Családi házak villanyszerelése -Ipari villanyszerelés -Napelemes kerti világítások -Napelemes kandeláberek telepítése Amennyiben megbízható, munkájára precíz szakembert, vagy egy jól összeszokott villanyszerelő csapatot keres ipari vagy lakossági munkavégzésre, keressen bizalommal! Tisztelettel: Szabó Attila
Bővebben
Berhida

mennyezeti lámpa felszerelés

3 000 Ft

ár / darab

4 megbízás
1 vélemény
28 fotó
FOGADOK MUNKÁT
Ládi Attila

Villanyszerelő

Tisztelt Érdeklődő! Vállaljuk családi házak, lakások (téglalakás, panellakás) teljeskörű villanyszerelését. Gyengeáramú (kamerarendszerek, riasztórendszerek) rendszerek alapszerelését. Kisebb munkákat is vállalunk: hibaelhárítás, elektromos hálózat átnézése , véleményezése, szerelvényezés (kapcsolók, lámpák, dugaljak le és felszerelése). Budapest és vonzáskörzetében kiszállunk. Pankovics Tamás kollégámmal várjuk szíves megkereséseiket! Hívjanak bizalommal! Munkanapokon 8-17 óráig , szombaton 8-15 elérhető vagyok.
Bővebben
Budapest - XI. kerület
Minősített jószaki

mennyezeti lámpa felszerelés

4 000 Ft - 6 000 Ft

ár / darab

11 megbízás
11 vélemény
17 fotó
FOGADOK MUNKÁT
Bellus László

Villanyszerelő

HÉTVÉGÉN IS! Villanyszerelés olcsón, gyorsan, szakszerűen. Budapesten ingyenes kiszállással és árajánlat készítéssel, számlával . Kisebb munkákat is vállalok. Hibaelhárítás, lámpa vagy konektort csere. Áramkör átalakítás. Konektort vagy kapcsoló áthelyezés. Főelosztó (biztosíték tábla) felújítás, bővítés vagy csere. Villanytűzhely, páraelszívó beszerelése, cseréje. AMIT NEM VÁLLALOK! Elműs regisztrált munkát.(mérőhely szabványositás) Érintésvédelem EPH jegyzőkönyv. Villámvédelem. Tűzvédelem. Tűzjelző Kaputelefon.
Bővebben
Dány
Minősített jószaki

mennyezeti lámpa felszerelés

4 000 Ft

ár / darab

61 megbízás
39 vélemény
7 fotó
FOGADOK MUNKÁT
Kindla Zoltán

Villanyszerelő

Villanyszerelés Budapest és környékén. Új vezetékelés, felújítás, bővítés, elosztószekrény bekötés, -javítás, szerelvényezés, hibakeresés, -javítás. Kisebb munkákat is vállalok.
Bővebben
Budapest - IV. kerület

mennyezeti lámpa felszerelés

6 900 Ft - 9 500 Ft

ár / darab

10 megbízás
4 vélemény
1 válasz
20 fotó
FOGADOK MUNKÁT
Szerdahelyi Krisztián

Villanyszerelő

Mindig is szerettem valami újat alkotni, és a villanyszerelésben megtaláltam ezt. Üdvözlöm. Szerdahelyi Krisztián vagyok. Szakmai végzettségem, épületvillamossági-szerelő, és a legtöbb tevékenységem is az épületek, lakóházak köré összpontosul. Az eltelt évek alatt szerencsére sok mindennel szembe sodort az élet, és voltak amikre kíváncsi voltam, hogy müködik és épül fel. Ezáltal egyre bővül az tudástáram, és egyben a szogáltatási köröm is. Böngéssze át oldalam, remélem tudok abban segíteni amire önnek szüksége van.
Bővebben
Miskolc

mennyezeti lámpa felszerelés

0 Ft - 0 Ft

ár / darab

2 megbízás
1 vélemény
FOGADOK MUNKÁT
Galambos György

Villanyszerelő

Teljes körű villanyszerelés akár régi vagy új lakásoktól egészen a családi házakig. A teljes körű kivitelezéstől akár csak egy kapcsoló, dugalj, vezeték, kábel cseréjéig, mérőhelyek kiépítése regisztrált szerelővel, kisautomaták, biztosítékok cseréje. Szolgáltatások köre: - Épületek villanyszerelése - Led technológia, Led vezérlések kiépítése - Hibakeresés és hibaelhárítás, javítás - Új épületek villanyszerelése a tervezéstől a végleges kivitelezésig - Régi vezetékek újra cserélése - Minden, ami a villamos szerelésbe beletartozik A szerelések, megbízhatóan szakszerűen, garanciával, a legkedvezőbb árakon. Az Árajánlat ingyenes, önnek nem kerül pénzébe, energiájába, és nem veszíthet vele!
Bővebben
Dunaújváros

mennyezeti lámpa felszerelés

7 500 Ft

ár / darab

1 megbízás
3 válasz
25 fotó
FOGADOK MUNKÁT
Király Olivér

Villanyszerelő

Klímaszerelés

Villanyszerelést vállalunk komoly referenciával és több éves szakmai tapasztalattal, vállalkozóként. Igényes megjelenésű csapatunk áll szíves rendelkezésére, gyors és precíz munkavégzéssel. Bízza hálózatát profikra, mert A VILLANY NEM JÁTÉK! Profilunk: -Épületvillamossági kivitelezés. -Villamos hálózatok karbantartása, javítása. -Villamos berendezések és vezérlő szekrények, telepítése, hibakeresése, karbantartása, javítása. -Fogyasztásmérő hely kialakítása regisztrált szerelőként. -Plombabontási engedély és MVM-es ügyintézés. -Napelem rendszer telepítése teljeskörű ügyintézéssel. -Klíma telepítése, karbantartása
Bővebben
Eger

mennyezeti lámpa felszerelés

5 000 Ft - 7 500 Ft

ár / darab

12 megbízás
4 vélemény
16 fotó
FOGADOK MUNKÁT
Tóth László

Villanyszerelő

Egyéni vállalkozóként dolgozom, apróbb javításokat, hibaelhárítást is vállalok. Számlát adok és garanciát vállalok.
Bővebben
Debrecen

mennyezeti lámpa felszerelés

5 000 Ft

ár / darab

22 megbízás
10 vélemény
4 fotó
FOGADOK MUNKÁT
Ruzsányi Tibor e.v.

Villanyszerelő

11.kerületi villanyszerelő:megbízható,garanciás egyedi igényeket kielégítő ügyfélbarát villanyszerelés.
Bővebben
Budapest - XI. kerület
Minősített jószaki

mennyezeti lámpa felszerelés

3 000 Ft

ár / darab

34 megbízás
31 vélemény
20 fotó
FOGADOK MUNKÁT
Kiss Sándor

Villanyszerelő

Minden, ami Villanyszerelés Árajánlattal és számlával! Hívjon bizalommal!
Bővebben
Tatabánya

mennyezeti lámpa felszerelés

5 500 Ft - 15 000 Ft

ár / darab

FOGADOK MUNKÁT
Madarász János ev.

Villanyszerelő

Ezermester

Bútorszerelő

Miskolc vonzáskörzetében vállalok ezermester munkákat. Hívjon Bizalommal bármivel!
Bővebben
Miskolc

mennyezeti lámpa felszerelés

3 000 Ft - 6 000 Ft

ár / darab

23 megbízás
9 vélemény
15 fotó
FOGADOK MUNKÁT
Banai Viktor

Villanyszerelő

GARANTÁLTAN JÓ ÁR-ÉRTÉK arány. - Lakás villamos hálózat kivitelezés, felújítás, hibaelhárítás. - Villamos biztonsági felülvizsgálat - Elektromos fűtés kivitelezés. Budapesten és vonzáskörzetében. KATA-s vállalkozóként: - munkadíj ÁFA nélkül magánszemélyeknek. Kft.-ből számlázva: - munkadíj cégeknek 27% ÁFA-val - anyagok 27% ÁFA-val mindenkinek Szerződés garanciális feltételekkel. Családi hagyományok (60 év tapasztalat) tovább vitele. Alvállalkozókon keresztül vállalom: - Mérőhelyi munkálatok (teljesítménybővítés, mérőhely átépítés) - Klíma és hőszivattyú szerelés - Napelem szerelés - Okos otthon kivitelezés - Riasztó, kamera és egyéb biztonságtechnikai kivitelezés https://fenntarthatootthon.hu/ https://villanyszerelesajanlat.hu/ https://infrafutesszaki.hu/
Bővebben
Budapest - XI. kerület

mennyezeti lámpa felszerelés

10 000 Ft - 25 000 Ft

ár / darab

4 megbízás
2 vélemény
5 válasz
FOGADOK MUNKÁT
Fuksz László

Villanyszerelő

Autóvillamosság

Teherfuvarozás

Mechatronikai technikusként ipari gépek automatizálásával foglalkozok, emellett vállalok villanyszerelési munkákat. Keressen bizalommal!
Bővebben
Szeged

mennyezeti lámpa felszerelés

0 Ft - 0 Ft

ár / darab

18 megbízás
8 vélemény
FOGADOK MUNKÁT
Gyertyák Attila Lászlóné és Gyertyák Attila László

Villanyszerelő

Takarítás

Kedves leendő Megrendelőink! Fő tevékenységünk a lakás takarítás és a villanyszerelés. Keressenek minket bátran!
Bővebben
Tiszakürt

mennyezeti lámpa felszerelés

5 000 Ft - 6 250 Ft

ár / darab

1 megbízás
5 válasz
FOGADOK MUNKÁT
Horváth Gábor

Villanyszerelő

Melegburkoló, parkettázás

Szobafestő, tapétázó

nagyon szép munkát végzek már évek óta csinálom ha van bármi kérdés telefonon meg beszéljük
Bővebben
Budapest - V. kerület

mennyezeti lámpa felszerelés

0 Ft - 0 Ft

ár / darab

FOGADOK MUNKÁT
Kiss Krisztián

Villanyszerelő

Biztonságtechnika

Egyedi azonnali Árajánlatadás, megtekintés után tényleges ajánlat adás. (Ár:5000FT) 25 éves Szegedi Villanyszerelő vagyok, 6 éves tapasztalattal,számlaképességgel, Biztonság technikai Felülvizsgálói végzettséggel, lámpák szerelése dugaljak áthelyezése, csatornázás, új elágazás kiépítését vállalom. Gyors pörgös határidőkkel. Amennyiben adott meg e-mail címet, abban az esetben elsőnek e-mailben veszem fel önnel a kapcsolatot, ezért kérem tartsa figyelemmel a levelezését, köszönöm szépen.
Bővebben
Szeged
Minősített jószaki

mennyezeti lámpa felszerelés

8 000 Ft

ár / darab

25 megbízás
15 vélemény
8 fotó
FOGADOK MUNKÁT