kismegszakító cseréje

kismegszakító cseréje árak 2023

A kismegszakító cseréje darabonként általában 1,500 Ft-2,000 Ft-ba kerül, plusz a kismegszakító ára. A biztosítéktábla cseréje 4 db kismegszakítóig 20-40,000 Ft, 5-6 kismegszakító esetén 65-80,000 Ft is lehet. Ha teljesen új szekrényt kell telepíteni, az 50-70,000 Ft lesz - anyagdíjjal együtt. Kismegszakító cseréjénél FI-relére is szükség lehet.

Akár

Akár 2000 Ft / darab

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

7 500 Ft
darab ár
Cidor Csaba
Tápiószőlős
Villanyszerelés kis munkától a teljes lakás kivitelezésig!
7 000 Ft
darab ár
Kovács Benjamin
Budapest
Villanyszerelést vállalok Budapesten és környékén
6 500 Ft
darab ár
ZoDa villszer
Budapest
Villanyszerelő vagyok,gyors és pontos
6 300 Ft
darab ár
Kiss Sándor
Tatabánya
Minden, ami Villanyszerelés Árajánlattal és számlával! Hívjon bizalommal!
6 250 Ft
darab ár
Gyertyák Attila Lászlóné és Gyertyák Attila László
Tiszakürt
Kedves leendő Megrendelőink! Fő tevékenységünk a lakás takarítás és a villanyszerelés. Keressenek minket bátran!
5 750 Ft
darab ár
Memo-elektro Kft
Pécs
Minőségi elektromos munka otthonába.
5 500 Ft
darab ár
Pongrácz Zoltán - Power Invest Kft.
Budapest - XIII. kerület
Cégünk a Power Invest Kft 20 Éve foglalkozik árnyékolástechnikával, valamint villanyszereléssel. Kollégáimmal a kisebb javításoktól, lakások, házak teljes kivitelezéséig vállaljuk mind az árnyékolók, mindpedig a villanyszerelési munkák elvégzését.
5 250 Ft
darab ár
Frankó Dávid E.V.
Debrecen
Frankó Dávid villanyszerelő vállalkozó vagyok. Munkáimat a fiatalos látásmód mellett a több éves szakmai tapasztalat viszi sikerre. Debrecen és 50 km-es körzetében vállalom családi házak és lakások villanyszerelési munkáit. A kivitelezést mindig a megrendelő érdekeit szem előtt tartva végzem, pontosan és precízen.
5 150 Ft
darab ár
KV Villszer
Budapest
0-24 Non-Stop Villanyszerelés Megbízható Villanyszerelés Budapesten és környékén. -Régi hálózat szerelés/felújítás -Új elektromos hálózat szerelése -Világítás javítás -Vezetékellenőrzés -Gyorsszolgálat -Hálózat bekötése -Elosztótáblák cseréje -Általános karbantartás
5 000 Ft
darab ár
Oszlányi Roland
Múcsony
Oszlányi Rolandnak hivnak, 26 éves vagyok, Mucsonyban élek, preciz, gyors munkát végzek, eddig mindenki meg volt elégedve!

Kismegszakító csere

A kismegszakító egy elektromos kapcsoló, amelyet a lakásokban, épületekben és ipari létesítményekben használnak a vezetékek védelmére. Ha a kismegszakító meghibásodik, azt cserélni kell, hogy továbbra is biztonságosan működjön a villamos hálózat. A kismegszakító cseréje általában gyorsan elvégezhető, de előtte fontos, hogy ellenőrizzék az érintett áramköröket. Akkor is cserélni kell a kismegszakítót, ha Amper-bővítés történik a hálózaton, ha kiderül, hogy alul- vagy túlbiztosított az adott áramkör, illetve ha karbantartás jelleggel szeretnénk lecserélni őket, vagy modernizálni szeretnénk pl. egy wifi-s kismegszakító beépítésével. Az kismegszakító csere árát általában darabra aadják meg a villanyszerelők, amihez hozzá jön az anyagár, illetve ha további előzetes szerelést, hálózati javításokat tesz szükségessé a csere, annak a díja.

kismegszakító csere illusztráció

Kismegszakító csere árak

Kismegszakító csere - bruttó munkadíjak Minimum ár Átlagár Maximum ár
Kismegszakítós szekrény beépítése 55000 65000 73500
Kismegszakító cseréje 1500 12833 35000
Biztosítéktábla csere 4 db kismegszakítóig 20000 30693 44450
Biztosítéktábla csere 6 db kismegszakítóig, fi-relé bekötéssel 65000 72000 79000
Áramkör bővítése kismegszakító beépítéssel /db 2500 2892 3175

Hogyan értelmezzük a kismegszakító csere árakat?

A Jószaki.hu-n közölt árakat az adatbázisunkban található szakemberek által megadott árak, iparági normák és publikusan elérhető áradatok elemzésével és összevetésével állítottuk össze.

Fontos megjegyezni:

  • Tényleg ilyen olcsó? Néha a táblázatban egy bonyolultabbnak tűnő feladathoz látszólag olcsóbb minimálár tartozik. Ez azt jelenti, hogy valóban volt olyan szaki, aki ezt az árat közölte vállalási díjként.
  • Egy feladat, többféle ár Egy adott villanyszerelés feladatot a szakik többféleképpen választhatnak szét árkategóriákra: van, aki méret szerint, van, aki a szerelvények darabszáma szerint határoz meg különböző árakat, de területre vagy hosszúságra megadott árakkal is találkozhatunk. Vannak olyan szakik, akik márka szerint áraznak (vagy eleve csak bizonyos márkájú készülékeket szerelnek). Az áradatok között a teljesség igényével szerettük volna megmutatni, hogy a piacon melyek a legelterjedtebb árkategóriák.

JÓ TUDNI: Talán a villanyszerelés az egyik legnehezebben árazható szakma - látatlanban. Magyarországon nagyon sokféle villanyszerelési megoldással lehet találkozni, és az iparági szabványok is változnak időről-időre. Ez azt jelenti, hogy vannak olyan kötési és méretezési megoldások, amik 30 éve még szabványosak voltak, de ha ma hozzá kell nyúlni, akkor már csak a mai szabványoknak megfelelően lehet kialakítani az adott szerelési munkát. Általában ez okozza a legtöbb váratlan plusz költséget: a helyszínen derül ki, hogy a biztosíték tábla nem megfelelő, a tervezett terhelést nem bírja el a hálózat. Egy új konnektor beszerelése is eredményezhet átvezetékezési, kismegszakító cserével vagy Fi-relé beépítéssel járó munkát, akkor is, ha ezeket egyáltalán nem terveztük előre. Legyünk tisztában villanyhálózatunk állapotával, tájékoztassuk a villanyszerelőt, amiről csak tudjuk, és ennek megfelelően számítsunk a fizetendő költségekre!

  • Anyagárral vagy anélkül: Ahol kifejezetten tudjuk, hogy az adott ársávok anyagárat is tartalmaznak, ott ezt mindig jelezzük (jellemzően középkategóriás, standard anyagokat tartalmaznak az árak). Ugyanakkor lehetnek olyan tételek, ahol a minimálár anyag nélküli, míg a maximum ár már anyaggal együtt értendő.

A szakik nem mindig teszik egyértelművé, hogy a közölt ár csak munkadíj, tartalmazza a segédanyagokat, vagy kompletten, minden beépítésre kerülő anyaggal együtt értendő. Ezért nagyon fontos egyedi árajánlatot kérni, és mindig rákérdezni ezekre a részletekre is, mert enélkül nem lehet összehasonlítani a kapott árajánlatokat!

  • Sürgős munkák, azonnali hibaelhárítás: A villanyszerelés is időérzékeny munka. Ahogy egy csőtörés esetén is azonnali segítségre van szükségünk, úgy egy folyamatosan leoldó biztosíték, egy zárlat is követelhet azonnali beavatkozást! A sürgősségi díj minden ilyen esetben felszámításra kerül, és jellemzően 10-20,000 Ft-tal növeli az alap szerelési díjat.

Célunk az itt közölt információkkal segítséget nyújtani a szakemberek árainak értelemezésében, és a reális piaci árak megtalálásában. Nem ritka, hogy akár egy egyszerű villanytűzhely bekötésre is érkezik olyan szaki, aki 10,000 Ft-ért, egy másik viszont 30,000 Ft-ért vállalja az adott munkát. Ezek reális árkülönbségek! Mindig mérlegeljünk az időfaktor (milyen sürgős a munka), mekkora a feladat, a költségvetés, és a legjobb szakember megtalálására szánt energia tekintetében! **Ha tehetjük, kérjünk be több árajánlatot, vessük össze az árakat az itt közölt árakkal, és azt a szakit bízzuk meg a munkával, aki nem csak szimpatikus, de kellő referenciákkal és gyakorlattal is rendelkezik.

Ebben segít a JóSzaki!
Olvasd el blogcikkeinket is, nézd meg szakijaink válaszait egyes fogós szakmai kérdések kapcsán a SzakiVálaszon! Keress szakit hozzád közel, vagy mondd el, hogyan segíthetünk még!

Hogyan kalkulálják a szakik a kismegszakító csere árát?

A villanyszerelés árakat általában az adott feladat szerint, darabárra határozzák meg a villanyszerelők. Az árlistákon közölt árak általában csak a munkadíjra vonatkoznak, és a segédanyagok, a konkrét vezetékek, csillár, kapcsoló stb. ára ezekben nincsen benne.
A villanyszerelés akkor a legolcsóbb és a legegyszerűbb, ha meglévő kiállásokon szeretnénk szerelvényeket cserélni, azaz ha a villanyvezetékhez, a biztosítéktáblához, lakáselosztóhoz nem kell hozzányúlni. Ugyanakkor a szerelési munkák egy jelentős hányada - így pl. új kapcsolók kialakítása, új dugaljak bekötése, egy konyhába új villanytűzhely telepítése vagy egy teljesítménybővítés - kapcsán szükség lehet a kismegszakítók cseréjére, vagy akár bizonyos vezetékszakaszok áthúzására is. Egy új konnektorhoz áramot vinni a falban a legközelebbi kötődoboz megtalálásával, horonymarással, új vezetékek behúzásával és a konnektor rákötésével jóval összetettebb és időigényesebb munka, mint egy egyszerű konnektor csere.

Ezért legyünk körültekintőek, amikor villanyszerelés árakról tájékozódunk! A listaárak jó kiindulópontot jelentenek, de előfordulhat, hogy a helyszíni felmérésnél derül ki, hogy a rendkívül elavult villanyhálózat a mai szabványok szerint azonnali cserére szorul, és Fi-relé beépítése nélkül új fogyasztó már nem köthető a rendszerre. Ezek mind több tízezer forinttal növelhetik a villanyszerelés végösszegét.

A villanyszerelőknek komoly pluszmunkát jelenthet a falakban történő munkavégzés: a falak bontása, horonymarás, a hornyok helyreállítása kapcsán nem elvárható, hogy a villanyszerelő tökéletesen nyomtalanul képes legyen az eredeti állapotot visszaállítani. Előfordulhat az is, hogy a villanyszerelő hálózatfelújítási munkája után szobafestő vagy gipszkarton szerelő segítségére lesz szükség a tökéletes végeredményhez, amit egy komplexebb feladat után csak az egész fal vagy az egész szoba egyszerre történő glettelésével, festésével vagy tapétázásával tudunk elérni. Ezzel is jó, ha számolunk, és falban történő szerelés esetén tisztázzuk a villanyszerelővel jó előre, hogy milyen végeredménnyel fog zárulni az ő munkája.

Szakemberek

Válaszd ki a lakhelyed

Így azokat a szakikat látod, akik vállalnak kiszállást hozzád

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Fogadok munkát
Molnár Dénes

Villanyszerelő

Pontos és megbízható villanyszerelő, munkát keres!
Bővebben
Budapest - XXI. kerület
Minősített jószaki

kismegszakító cseréje

5 000 Ft

ár / darab

38 megbízás
26 vélemény
Fogadok munkát
ALFA-VILL 2002 Kft - Vitkai Csaba

Villanyszerelő

Villanyszerelés Kaposvár és környékén Villanybojlerek javítása és vízkőtelenítse Azonnali kisebb-nagyobb hibaelhárítások Új családi ház komplett Villanyszerelési munkálatai EON regisztrált szerelő, teljesítmény bővítés.
Bővebben
Kaposvár

kismegszakító cseréje

0 Ft - 0 Ft

ár / darab

8 megbízás
9 válasz
Fogadok munkát
Békés Master Kft - Priskin János

Villanyszerelő

Klímaszerelés

Üdvözlök minden látogatót! 10 éves céges múlttal a hátunk mögött, nyitottunk egy villanyszerelési boltot. Abból az okból, hogy a szerelési anyagok utánpótlása zökkenőmentes legyen. A bolt címe: 5600 Békéscsaba, Kereki út 2/1. száma: 1. Gps koordináták: 46.657, 21.954. Tevékenységi körök: Villamos biztonságtechnikai felülvizsgálat, villanyszerelés, klímaszerelés, megrendelt anyagok kiszállítása.
Bővebben
Békéscsaba

kismegszakító cseréje

3 500 Ft - 5 250 Ft

ár / darab

11 megbízás
5 válasz
Fogadok munkát
Halász Csaba Olivér

Villanyszerelő

Biztonságtechnika

Napelem, napkollektor

Lakossági és Ipari villanyszerelés, teljes erősáramú és gyengeáramú kivitelezés.Villamos felülvizsgálatok elvégzése. Infrafűtés kialakítása. Hő és füstelevezető rendszerek kiépítése és ellenőrzése. Hibrid és sziget üzemű napelem rendszer kiépítés Deye inverterrel.
Bővebben
Vértestolna
Jószaki

kismegszakító cseréje

0 Ft - 0 Ft

ár / darab

2 megbízás
3 vélemény
1 válasz
Fogadok munkát
Varga János

Villanyszerelő

Burkoló

Vízszerelő

Kedves érdeklődő! Amennyiben rám esik a választása biztosan állítom, hogy az egyik legjobb döntést hozta meg. Ami jellemez minket. Pontos munkavégzés a megbeszéltek szerint. Megbízható és becsületes csapatmunka. Megfizethető árak. Keressen bizalommal.
Bővebben
Eger
Jószaki

kismegszakító cseréje

5 000 Ft - 25 000 Ft

ár / darab

21 megbízás
8 vélemény
41 fotó
Fogadok munkát
Hudák L László

Villanyszerelő

Dekoráció

Ezermester

Üdvözlöm! Villanyszerelést és karbantartást, háztartási gépek beüzemelését, gyengeáramú kábelezést, internet és multimédia eszközök installálását vállalom. Bővebben: Lakás villanyszerelés, felújítás, lakáselosztó csere, konnektor, kapcsoló, lámpatest felszerelése, kültéri világítás kiépítése. Hűtő-fűtő mennyezetre lámpatestek rögzítése, nagyobb kiterjedésű lámpák is, középpontos felfogatással konzolok segítségével, fúrás mentesen. Mikroméretű 1000-3000 watt teljesítményű szigetüzemű napelemrendszerek kivitelezése. Meglévő elektromos hálózat teljes, vagy részleges felújítása, bővítése! Minden multimédia rendszer, audio és videómátrix kiépítése, internethálózat kiépítése, Jelerősítők felszerelése és optimalizálása. Hi-End, Audiophile eszközök kábelezése, rögzítése. Számítógépek karbantartása. Amit nem tudok vállalni Elmű regisztrált munka Érintésvédelem EPH jegyzőkönyv Villámvédelem Tűzvédelem A megoldások embere vagyok. Törekszem úgy megjavítani egy eszközt, kiépíteni egy hálózatot, hogy az sokáig szolgálja felhasználóját!
Bővebben