villanyóra áthelyezés árak 2024

Akár 5 árajánlat 24 órán belül

Az Árkalauz gombra kattintva megtalálod, hogy hogyan épül fel a villanyóra áthelyezés árazása. A Szakemberek, árak gombra kattinva pedig böngészni tudsz a szakemberek között. Minden árajánlatkérés ingyenes.

Akár

Akár 190000 Ft / darab

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Fogadok munkát
Szabó Ervin

Villanyszerelő

Üdvözlöm! Villanyszerelő-karbantartó munkát, lakások és családi házak elektromos rendszereinek kiépítését és felújítását vállalom,Budapest kerületeiben.Átalakítás, hálózat bővítés, hiba keresés. Hívjon bizalommal! Hétfőtől-péntekig 8-tól 19 óráig telefonos elérhetőség, időpont egyeztetés Mobil internet banki átutalással is fizethet! AMIT NEM VÁLLALOK! Panel lakás vésését Elműs regisztrált munkát Érintésvédelem EPH jegyző jegyzőkönyv Villámvédelem Tűzvédelem EBF Gyengeáram: tűzjelző,riasztó,kaputelefon, internet,tv (utp,koax utólagos behúzását)
Bővebben
Budapest - III. kerület
Minősített jószaki
558 megbízás
249 vélemény
40 fotó
Fogadok munkát
Sólyom József

Villanyszerelő

Villanyszerelés festés előtt, festés után, régi lakások vezetékcseréje, bővítése, kapcsolók, aljzatok, lámpák/szerelvények cseréje, elektromos tűzhely bekötése garanciával. Mérőhelyek áthelyezése, teljesítmény növelés, új mérőhelyek létesítése műszaki átadással. Hétfőtől - Péntekig 7:00 - től ,-17:00 - ig. Új szerelés illetve épületvillamossággal kapcsolatos szerelések rövid határidőn belül. Telefonos segítségnyújtás nem áll módunkban! Árajánlatot csak személyes felmérés alapján tudunk adni. Kérem csak akkor írjon, ha tudja biztosítani a helyszíni bejárást. KÖSZÖNETTEL Sólyom József
Bővebben
Budaörs
Minősített jószaki
437 megbízás
245 vélemény
17 fotó
Fogadok munkát
NO MORE POLLUTION - Gőz László
ELMŰ. REGISZTRÁLT és AJÁNLOTT szerelő. Kérjük ajánlatkérés előtt olvassa el az alábbi leírást: Fő profilunk: -Plombabontás. -Villanyóra szekrény fedél csere. - Mérőhely szabványosítás . - Ideiglenes és végleges villamos oszlop állítás - Földkábel csatlakozás kiépítése - Kapcsoló tábla cseréje, javítása -Villamos alapszerelés. - Villamos hibaelhárítás - Használt lakások villamos felújítása ,vezetékek cseréje. - Új lakások teljes villamos kivitelezése (elsősorban max.. 6 lakásig) - Szerelvényezés Kérem, hogy abban az esetben keressen minket ajánlatkérésével amennyiben az illeszkedik a fő profilunkban szereplő tevékenységi körök valamelyikébe. Az elvállalt munkákra gyorsan kivonulunk. Háztartási gépeket nem javítunk. Kiszállási díjaink: 8.- 16 óra között . Budapest:10.000Ft Pest megyei település : 12.500 Ft
Bővebben
Budapest - XVII. kerület
Minősített jószaki
94 megbízás
26 vélemény
12 fotó
Fogadok munkát
Bíró András

Villanyszerelő

Hangtechnika

Energetikai tanácsadás

E-ON/ELMŰ által ajánlott regisztrált villanyszerelő vagyok (ASZR) Amiket vállalok : · Mérőhely bővítés/szabványosítás · Mérőhely műszaki felülvizsgálat , plomba bontás és dokumentálás ( 65000 Huf + kiszállási díj ) · Mérőhelyi áthelyezés · Mérőszekrény-csere – a lebontott szekrény helyére kerül az új tipizált mérőszekrény · Tetőtartó csere. · Csatlakozó fővezetéki védő csövezés cseréje. . Lakáselosztó cseréje, javítása, felújítása abban az esetben, ha a mérőhely általam lett szabványosítva vagy felújítva. . Sürgős esetben egyéb javítás/karbantartás ( 25000 Huf min. kiszállás ) Merőhely ügyben a műszaki állapot felmérése 25000 HUF, ez által tudok pontos árajánlatot adni szabványosításra vagy felújításra. Elfogadott árajánlat esetében ezt a kiszállást belekalkulálom (-25000 ) és visszatérítem! Rokkant betegek, egyedüláűlló nyugdíjasok és egyedül gyereket nevelő anyák/apák 15% kedvezményben részesülnek! KATA egyéni vállalkozó vagyok, kérem csak magánszemélyek keressenek ! Kérem, ha lehet telefonon hívjanak, főleg ha sürgős esetről van szó ! Ha nem tudom felvenni a telefont, amint tudom visszahívon Önt ! Köszönöm! Bíró András ASZR villanyszerelő
Bővebben
Budapest - XIV. kerület
Minősített jószaki
285 megbízás
78 vélemény
28 fotó

Villanyóra áthelyezés a JóSzakival

A villanyóra áthelyezése egy olyan feladat, amely komoly tervezést és szakértelmet igényel.

Villanyóra áthelyezése esetén a mérőóra áthelyezése egyben a villamoshálózatra kötés helyét is változtathatja. Ehhez csak megfelelő engedéllyel és képesítéssel rendlkező villanyszerelő ért. A villanyóra áthelyezése esetén általában az épület belső vezetékezésének egy részét is újra kell tervezni.

Ez a folyamat szükségessé válhat, ha az eredeti telepítési hely már nem megfelelő, például építkezés, felújítás vagy az ingatlan strukturális változásai miatt. Itt van néhány hasznos információ, amit érdemes tudnod, ha villanyóra áthelyezését tervezed:

Miért lehet szükség villanyóra áthelyezésére?

  • Hozzáférhetőség: Az óra nehezen hozzáférhető helyen van, ami megnehezíti az olvasásokat és a karbantartást.
  • Biztonsági okok: Az eredeti helyzet veszélyes lehet, például túl közel van a nedvességhez vagy hőforráshoz.
  • Építkezés vagy felújítás: Az ingatlan bővítése vagy átalakítása szükségessé teheti az óra áthelyezését.

Hogyan zajlik a villanyóra áthelyezésének folyamata?

  1. Konzultáció az energiaszolgáltatóval: Mielőtt bármilyen lépést tennél, vedd fel a kapcsolatot az energiaszolgáltatóddal, hogy megbeszéljétek az áthelyezés részleteit, beleértve az esetleges költségeket és szükséges engedélyeket.
  2. Szakember keresése: A JóSzaki.hu oldalon megtalálod azokat a szakembereket, akik regisztráltak nálunk, és rendelkeznek a szükséges tapasztalattal és engedélyekkel a villanyóra áthelyezéséhez.
  3. A munka elvégzése: A kiválasztott szakember, együttműködve az energiaszolgáltatóval, elvégzi a szükséges munkálatokat, beleértve az új helyszín előkészítését, a kábelezés módosítását és az óra fizikai áthelyezését.
  4. Ellenőrzés és újraüzemelés: Miután az óra áthelyezése befejeződött, az energiaszolgáltató ellenőrzi a telepítést és elvégzi az újraüzemelést, hogy biztosítsa az óra megfelelő működését az új helyszínen.

Mire kell figyelni?

  • Jogi előírások: Győződj meg róla, hogy az áthelyezés megfelel minden releváns jogi és biztonsági előírásnak.
  • Költségek: Informálódj előre az áthelyezéssel járó költségekről, beleértve a szakember díját és az energiaszolgáltató esetleges további költségeit.
  • Időzítés: Tervezd meg előre az áthelyezést, hogy minimalizáld a lehetséges fennakadásokat az energiaellátásban.

A villanyóra áthelyezése bonyolult folyamat, amely megfelelő előkészületet és szakértelmet igényel. A JóSzakin megtalálhatod azokat a villanyszerelőket, akik segíthetnek ebben a projektben, biztosítva, hogy minden zökkenőmentesen és szabályoknak megfelelően történjen. Az áthelyezés sikeres befejezése után élvezheted az új helyszín által nyújtott előnyöket, legyen szó jobb hozzáférhetőségről, nagyobb biztonságról vagy egyszerűen csak az otthonod jobb kihasználásáról.

Szakemberek

Válaszd ki a lakhelyed!

Így azokat a szakikat látod, akik vállalnak kiszállást hozzád.

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!