riasztó rendszer telepítés árak 2022

Szakemberek

Válaszd ki a települést, hogy csak azokat a szakikat lásd, akik vállalnak kiszállást hozzád, és megadtak árat ehhez a tevékenységhez!

Milyen telefonszámok ezek és mit kell róluk tudni?
Kelemen Róbert Pál E.V.
Jószaki
Kelemen Róbert Pál E.V.
Vállalom Lakások, családi házak ipari épületek teljes körű villamos kivitelezését FAM Regisztrált villanyszerelőként áramszolgáltatói ügyintézéssel. - Teljesítménynövelés, (elsősorban: EON, ELMŰ,OPUS,MVM) - Villanybojler javítás, (elsősorban: ARISTON, HAJDÚ) - Riasztó rendszerek, (elsősorban: Paradox, DSC, - Kamerarendszerek telepítése, (elsősorban: Hikvision, TEC-SON) - Villamos fűtés, (elsősorban: Norvégpanel, Fűtőfilm, Fűtőháló) - Villamos tűzhely, - LED technológia alkalmazása, - Okos otthon technológiák, - Akár 0-24h hibaelhárítás, Minden esetben SZÁMLA és GARANCIA! Felmérés / Árajánlat: INGYENES Kisszállás mindig fizetendő, azonban levonásra kerül a megrendelt Árajánlat összegéből. 20 éve vagyok Villanyszerelő 7 éve egyéni vállalkozó ez idő alatt több családi ház és ipari épület villamos hálózatát építettem fel. Rengeteg háznál javításokat végeztem, sokszor megóvva ezzel a tulajdonosok életét és vagyonát is. Több ipari építkezésen is tevékenykedtem, egy két példa: (WIZAIR Szimulátor központ Budapest, BARCS Tejüzem Szárazanyagraktár) Ezen felül nagy gyakorlattal rendelkezem a biztonságtechnika területén is. Kiszállás: (Oda – Visszaértendő) 50 Km ig 10.000 Ft 50 - 100 Km ig 15.000 Ft 100 - 150Km ig 20.000 Ft 150 - 200 Km ig 25.000 Ft 250 Km fölött csak egyedi megbeszélés alapján. Rinyaújlak és Csokonyavisonta településeken ingyenes a kiszállás.
Bővebben
VillanyszerelőAutomata kapuBiztonságtechnika
Rinyaújlak
Megbízás |
9 vélemény

250 000 Ft - 375 000 Ft / darab

$

$

$

Márton Tamás
Márton Tamás
15 éves villamosipari tervezői és kivitelezői tapasztalattal rendelkező csapat keres és vállal magas minőségű lakossági villanyszerelési munkálatokat dokumentáció készítéssel együtt megfizethető áron. Ezen túl vállalunk kisebb szerelési / javítási feladatokat számlával előzetes részletes árajánlattal kiszállás. Mi az amit vállalunk: -Lakossági villamos tervezés -Ipari villamos tervezés (0.4 kV-ig + irtech. komplett) -Lakossági villanyszerelés -Épületvillamossági felülvizsgálatok -Villanytűzhely bekötés -Lámpatest, kapcsoló, konnektor felszerelés -villamoshálózat felújítás, lakás villanyszerelés, épületvillamosság -Hibakeresés, javítás, kisebb villanyszerelési munkák -Biztosíték és kismegszakító tábla csere,felújítás -Okosotthonok kivitelezése és tervezése -Led világítás tervezés és kivitelezése -Automatizált világítás rendszerek tervezése és kivitelezése (érzékelőkkel) - Társasházi elekromos problémák gyors elhárítás -Kapunyitó automaták , motorok teljeskörű szervizelése, okos otthon, intelligens ház rendszerek És még rengeteg mindenen mással Keressen bizalommal!
Bővebben
+36 1 443 3777 / 26879
Villanyszerelő
Budapest - IV. kerület
Megbízás |
3 vélemény

50 Ft / darab

$

$

$

Gábor László
Gábor László
villanyszereléssel 2007 óta foglalkozom, eleinte inkább villamos hálózattok kiépítésével később Behatolás jelzővel kamera rendszerek. Valamint Tűzjelző hálózattok építésével is foglalkozom 2005 óta. Rendelkezem minden szakvizsgával( tűzjelző felülvizsgálat, RWA felülvizsgálat, tűzvédelmi tömítések vizsgálata,). Nagy állami támogatás alatt folyó projektekben mint vezető szerelő vettem részt.
Bővebben
+36 1 443 3777 / 25534
VillanyszerelőKaputelefon szerelésBiztonságtechnika
Százhalombatta
Megbízás |
14 vélemény

25 000 Ft / darab

$

$

$

Galambos György
Galambos György
Teljes körű villanyszerelés akár régi vagy új lakásoktól egészen a családi házakig. A teljes körű kivitelezéstől akár csak egy kapcsoló, dugalj, vezeték, kábel cseréjéig, mérőhelyek kiépítése regisztrált szerelővel, kisautomaták, biztosítékok cseréje. Szolgáltatások köre: - Épületek villanyszerelése - Led technológia, Led vezérlések kiépítése - Hibakeresés és hibaelhárítás, javítás - Új épületek villanyszerelése a tervezéstől a végleges kivitelezésig - Régi vezetékek újra cserélése - Minden, ami a villamos szerelésbe beletartozik A szerelések, megbízhatóan szakszerűen, garanciával, a legkedvezőbb árakon. Az Árajánlat ingyenes, önnek nem kerül pénzébe, energiájába, és nem veszíthet vele!
Bővebben
+36 1 443 3777 / 38777
Villanyszerelő
Dunaújváros

10 007 Ft / darab

$

$

$

Wadam-Vill Kft - Werner Ádám
Wadam-Vill Kft - Werner Ádám
Legyen önnek is Okosotthona! Adj át automatizált otthonodnak évi 50.000 feladatot és élvezd ki az így nyert időt! Jól hangzik? Egy automatizált otthon úgy gondolkozik, ahogyan te. Tudja, mire van szükséged, az évszakok, az időjárás, és az életstílusod változását is leköveti. A Loxone épület a legmagasabb IQ-jú otthon! Képzelj el egy automatika rendszert, ami éves szinten több ezer feladatot levesz a válladról azért, hogy az ajándékként visszakapott idődet azzal tölthesd, amivel csak szeretnéd! Villanyszerelés, Biztonságtechnika, Hálózat technológia.
Bővebben
+36 1 443 3777 / 92023
VillanyszerelőBiztonságtechnika
Budapest - V. kerület

4 000 Ft - 7 500 Ft / darab

$

$

$

Palotás Sándor Gábor EV
Palotás Sándor Gábor EV
Villanyszerelés új építésű házakban Az új építésű házak esetén nagy előny, hogy az Ügyfél saját maga igényei szerint alakíttathatja ki az ingatlan villamos hálózatát. Megfelelő helyre elhelyezett lámpatest, több dugalj kiépítése, annak érdekében, hogy elkerülje a hosszabbító használatával járó kellemetlenségeket. Meglévő rendszer teljes felújítása A technika fejlődésével a villamos energia igény is számottevően növekedett az elmúlt években. Nagyobb teljesítményű berendezések jelentek meg otthonainkban, például nagy áramigényű főzőlapok, fűtő és légkondicionáló berendezések. Több háztartás üzemel a mára már életveszélyesnek mondható alumínium vezetékekről, ami az adott korban tökéletesen ellátta funkcióját, hiszen egy izzót táplált egy szobában. A védővezető és az áramvédő kapcsoló hiányáról még nem is beszéltünk, ami az életvédelem szempontjából nélkülözhetetlen. Kisebb felújítások, bővítések Felújítja konyháját, fürdőszobáját? Teljes vagy csak részleges belső festést tervez? Ne felejtse el a villanyszerelést! Sokan csak a szép frissen festett falak után szembesülnek azzal, hogy füstöl a kötődoboz, olvadnak a kötések. Dugaljat szerettek volna a szoba másik sarkába rakatni. Ön ne járjon így! Nézesse át rendszerét és kérje ki szakember tanácsát!
Bővebben
+36 1 443 3777 / 77963
Villanyszerelő
Hetvehely

5 000 Ft - 20 000 Ft / darab

$

$

$

Memo-elektro Kft
Memo-elektro Kft
Minőségi elektromos munka otthonába.
Bővebben
+36 1 443 3777 / 30884
VillanyszerelőTakarítás
Pécs
Megbízás |
1 vélemény

247 000 Ft - 450 000 Ft / darab

$

$

$

Most éppen nem vállalnak munkát
Elektrobitech Kft. - Nagy Róbert
Minősített jószaki
Elektrobitech Kft. - Nagy Róbert
Vállaljuk épületek erős és gyengeáramú villanyszerelését, érintésvédelmi- és villámvédelmi felülvizsgálatát, mérőhelyek kiépítését, átalakítását. Vállaljuk klíma berendezések beszerzését, telepítését. Csak nálunk vásárolt klímaberendezést telepítünk!
Bővebben
VillanyszerelőKlímaszerelés
Zalaegerszeg
Megbízás |
11 vélemény
Veres Sándor
Veres Sándor
Villanyszerelést vállalok : kapcsolók, lámpák, lakáselosztó cserék,kiépítések.Hibakeresés.Érintésvédelmi ellenőrzések.
Bővebben
Villanyszerelő
Dunaújváros
PRE-ALARM Bt - Mészáros Attila
PRE-ALARM Bt - Mészáros Attila
Riasztó rendszerek szerelésével és javításával foglalkozunk. 0-24H
Bővebben
VillanyszerelőBiztonságtechnikaRiasztó szerelés
Budapest - VI. kerület
Kiss Renaldo Rudolf
Kiss Renaldo Rudolf
25 éves tapasztalattal rendelkező szakember vagyok az épületvillamosság és épületgépészet terén. A vállalt feladatokat/munkákat pontosan, gyorsan minőségileg a leg magasabb szinten és garanciával vállaljuk. Minden ügyfél egyformán fontos a számunkra. Árainkat megpróbáljuk mindenki számára elérhetővé és a gazdasági helyzethez mérten szabályozni. Elfogadott fizetési módok: készpénz, átutalás, bankkártyás fizetés, simple pay, online (pos terminál) fizetési mód.
Bővebben
VillanyszerelőAutomata kapuÉpületgépészet
Sarkad
Megbízás |
2 vélemény
Komlóssy István
Komlóssy István
Villanyszerelés, otthoni hálózat építés, bővítés, kábel tv és kaputelefon telepítés pontos és megbízható szakembertől.
Bővebben
VillanyszerelőKaputelefon szerelés
Görcsöny
Csányi Péter
Csányi Péter
A nevem :Csányi Péter. Pár szó magamról,46 esztendős vagyok jelenleg is egy villanyszerelő cégnél dolgozom. Régebben banki karbantartó voltam,ahol sokrétű munkát kellett végeznem,így burkoló vizsgát is tettem. Tehát ezert egy kicsit ezermesterként is üzemelek bizonyos területeken. Villanyszerelési munkálatokban akár kollégáim is segítségemre lehetnek,tehát nagyobb létszámmal is ki tudunk vonulni szükség esetén. Tisztelettel várom hívásukat.
Bővebben
Villanyszerelő
Budapest
Simon Péter
Simon Péter
Villanyszerelés több évtizedes tapasztalattal, mérnöki háttérrel, garanciával. Épületvillamosság, erős és gyengeáramú rendszerek, okosotthonok kivitelezése. Újépítésű házak, lakások kiépítése - elektromos hálózat felújítása. Az ajánlatadást minden esetben ingyenes helyszíni felmérés előzi meg. Az ajánlat részletes, írott formában kerül kiküldésre, annak elfogadása után pedig minden esetben vállalkozási szerződést készítünk ami védi a megrendelőt és biztosítja, hogy az elvállalt munka határidőn belül kivitelezésre kerül a hatályos szabványok és jogszabályok szerint, minőségi anyagok felhasználásával. A munkáról minden esetben számlát állítunk ki, így visszakereshetőek és elszámoltathatóak vagyunk, a munkára garanciát vállalunk. Csapatunk minden tagja felsőfokú műszaki végzettséggel is rendelkezik, nem iszunk, nem dohányzunk, a megbeszélt időpontra érkezünk, telefonon elérhetőek vagyunk, a feladat végeztével nem válunk köddé. Célunk minden esetben az, hogy megtaláljuk az ügyfél számára jó megoldást, természetesen a szabványok és a biztonság szem előtt tartásával. Nem erőltetünk olyan szolgáltatást és anyagot amire nincs szükség, nem terheljük a megrendelőt felesleges költségekkel.
Bővebben
VillanyszerelőKlímaszerelés
Kecskemét
Megbízás |
1 vélemény

Nem találod, akit keresel?

Ha nem szeretnél közülük választani, nézz vissza a szakikhoz, akik még nem adtak meg árat, és kérj tőlük ajánlatot!

<<< Vissza: Villanyszerelő lista

Vagy kérj ajánlatot az összes villanyszerelő szakembertől

Gyorsított ajánlatkérés(ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!