Hang-, tető-, hőszigetelés

Szigetelők

Válaszd ki a városod és találd meg a számodra legmegfelelőbb szigetelőt!

Budapest
Debrecen
Miskolc
Szeged
Pécs
Budapest - XI. kerület
Budapest - III. kerület
Nagy Milán

Hang-, tető-, hőszigetelés

Gipszkarton szerelés

Szobafestő, tapétázó

Üdvözlöm, Nagy Milán vagyok, egyéni vállalkozó. 20 éves szakmai tapasztalattal, rövid határidővel vállalok festést-(tisztasági festést), tapétázást, gipszkarton szerelést,(álmennyezet, előtétfal, stb.) laminált és vinyl padló rakását. Precíz, gyors, tiszta munka! Keressen bizalommal!
Bővebben
Budapest - XI. kerület
Minősített jószaki
46 vélemény
56 fotó
Ónodi Sándor

Hang-, tető-, hőszigetelés

Szobafestő, tapétázó

Generálkivitelezés

Üdvözlöm ! AZONNALI KEZDÉSSEL vállalom lakása, háza felujítását, komplett generál kivitelezését!!! Munka szerződéssel, számlával, garanciával! Hívjon bizalommal!!!
Bővebben
Budapest - XIV. kerület
Minősített jószaki
44 vélemény
91 fotó
Promineo Chem Kft. - Németh Tamás

Hang-, tető-, hőszigetelés

Hőszigetelés specialisták vagyunk. Kizárólag minőségi hőszigetelő rendszerekkel dolgozunk, legyen az kőzetgyapot vagy polisztirol. Ingyenes felmérést és ajánlat készítést biztosítunk. Referenciáinkat elküldöm emailben. Keressen bizalommal.
Bővebben
Budapest - XIII. kerület
6 fotó
Sárvári Ferenc

Hang-, tető-, hőszigetelés

Bádogos

Ács

Vállaljuk régi tetők felújítását, Új tetők építését, Tetőtér beépítést, Gipszkartonos munkákat, Bádogos illetve Tetőfedő munkákat a legkisebb felújítástól a Generál kivitelezésig. Megbízható csapat, korrekt munkavégzés!! Garanciával. Hívjon bizalommal. 1999-ben gyakorlatilag családi vállalkozásként kezdte meg tevékenységét No1. Jómester Kft. néven a mostani vállalkozás jogelődje. Jelenleg a Family-Szerkezet Építő Kft. A társaság a megrendelők és a piac igényeihez igazodva folyamatosan bővítette szakmai tudását és építőipari tevékenységét, ezzel párhuzamosan a létszáma is dinamikusan bővült. A folyamatos növekedés révén cégünk egyre inkább megerősítette jelenlétét a piacon. Munkatársaink évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az építési szakipari és szerelőiparon belül a speciális, Ács - Tetőfedő - Bádogos kivitelezések területén, mely egyben a társaság fő tevékenységi köre. Tevékenységünk során arra törekedtünk, hogy teljes körű szolgáltatást tudjunk nyújtani az építőipar számos területén ( villany szerelés, belső építészeti munkák, könnyűszerkezet építés, bontás-átalakítás) Megrendelőink számára. Szakmailag igényes és összetett építőipari feladatokat személyre szabottan oldjuk meg. Ez biztos hátteréül szolgál egy igényes partnerkapcsolat kialakításának. „A megkezdett utat tovább folytatjuk, országosan törekszünk hitvallásunknak megfelelni: életre szóló értéket teremteni a térben”.
Bővebben
Kerepes
Jószaki
9 vélemény
76 fotó
Simon Csabi

Hang-, tető-, hőszigetelés

Tetőfedő

Bádogos

Budapest - V. kerület
Gábor Benjámin

Hang-, tető-, hőszigetelés

Földmunka

Tetőfedő

Várom a megkereséseket
Bővebben
Budapest - V. kerület
3 fotó
Galyas Tibor

Hang-, tető-, hőszigetelés

Betonozás

Burkoló

Szakképzett munka,gyors határidő . Több éves tapasztalat,garancia !
Bővebben
Budapest - V. kerület
75 fotó
Baushift Kft. - Dobos László

Hang-, tető-, hőszigetelés

Kőműves

Generálkivitelezés

GENERÁLKIVITELEZÉS! -szerkezetkész- tető is ! - Felújítás - Új családi ház, társasház, ikerház kivitelezése, - CSOK-os kivitelezés, - Garancia vállalás. - Ács munka - Tetőfedés - Villanyszerelés - Gépészet - Kert tervezés- kivitelezés - Medence építés- gépészettel - Festés - burkolás - térkővezés.
Bővebben
Budapest - XVI. kerület
33 fotó
Mutasd az összes Budapesti szigetelőt

Nagyobb települések

Budapest
Észak-Alföld
Észak-Magyarország
Dél-Alföld
Dél-Dunántúl
Kelet-Dunántúl
Nyugat-Dunántúl
Közép-Magyarország

Legnépszerűbb feladatok és árak

Válaszd ki, milyen feladathoz keresel segítséget, böngéssz azon szakemberek között, akik vállaljàk és tájékozódj az árakról!

homlokzati hőszigetelés
tetőtér szigetelés
dryvit hálózás

Néhány homlokzati hőszigetelés ár a rendszerünkből

5 000 Ft
㎡ ár
Krausz László
Budapest
Ha szobafestőre van szüksége, keressen bizalommal! Vállalok: Festést, mázolást, tapétázást, homlokzati hőszigetelés készítését, gipszkartonozást, nyílászáró cserét. MINŐSÉG,GARANCIA!
10 000 Ft
㎡ ár
Jancsi István
Budapest
Jancsi István vagyok. Vállalunk családi ház szigetelest. Bármilyen falszakasz szigetelest vagy csak hálózást színezést. Akár aznap ki megyünk felmerni. Gyorsan és szépen dolgozunk. Csapatunk 6 fős.
8 000 Ft
㎡ ár
Balázs Zsolt
Budapest - VI. kerület
Családi vállalkozásunk a 2000-es évektől működik! Ez idő alatt rengeteg családi ház, iroda, műhely és közület munkáit végeztük el. Kezdetben elsősorban Dél-Dunántúlon és Budapesten vállaltunk megbízásokat. Később az ország minden területén és Németországban is. Építőipari vállalkozásunk fő irányvonala a családi házak építése az alapoktól, egészen a kulcs átadásáig. De rengeteg felújítást, átalakítást és mindennemű kőműves munkát is vállalunk! Munkáinkat magunk készítjük el! Referenciáink Magyarország és Németország területén találhatók! Szakipari munkákra a velünk együtt dolgozó szakiparosok, megbízható kipróbált szakemberek! Magyarország egész területén és külföldön! Cégünk az épitőipari kivitelezésen felül kábel fektetéssel is foglalkozik ,bontással és helyre állitással !
3 250 Ft
㎡ ár
Bodnár Sándor
Dunavarsány
Családi és Társas házak homlokzat hőszigetelését és állványozását vállalom számlaképesen. Díjmentes helyszíni felmérés,és igény esetén a munkavégzéshez szükséges anyagok teljes körű ügyintézése. Hívjon vagy írjon bizalommal.
10 000 Ft
㎡ ár
Varga Krisztián
Üllő
Varga Krisztián vagyok 38éves, 20éves szakmai tapasztalattal rendelkezem a Szobafestő-mázoló-tapétázó szakmában. Gyors, precíz munkát adok ki a kezemből. Keressen bizalommal!
8 000 Ft
㎡ ár
Kerekes Zoltán
Újhartyán
Vállalkozásunk fő profilja, családi házak és társasházak teljeskörű gipszkarton szerelése, hő és hangszigetelése. - Állmennyezet - Rejtett világítás - Válaszfalak - Száraz padló - Elötét falak - Média falak - Száraz vakolat További információkért kérem vegye fel velünk a kapcsolatot valamely elérhetőségeink közül. Tel : 06-70/579-8447 Mail: [email protected] Web: plasterboarding.hu
9 375 Ft
㎡ ár
Karkos Ádám
Monor
Lakásbol otthont várjuk régi és új megrendelőinket. Több éve a szakmába dolgozó fiatalos csapat... Vállalunk mindent ami egy lakásfelújítás kapcsán szóba jöhet garanciálisan. Az árajánlatot ingyen készítjük el önnek ingyenes helyszíni felmérés után.Azonnali kezdéssel akár hétvégén is. Hívjon bizalommal.
15 000 Ft
㎡ ár
Balogh György
Szolnok
Üdvözlöm leeendő megrendelőimet!
Mutasd az összes homlokzati hőszigetelés árat

Hang-, tető-, hőszigetelés árkategóriák

A szakijaink megadott árait a fenti eloszlásban láthatod. Ha valaki olcsóbb, nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem végez olyan jó munkát, mint mások!

Nincs időd böngészni?

Ha nem akarsz telefonálgatni, adj fel egy hirdetést, és hagyd hogy szakembereink találjanak meg Téged!

Hang-, tető- és hőszigetelő szakemberek

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!


Szigetelő vagy, de nincs elég munkád?

Regisztrálj ingyen a JóSzaki-ra
- VAGY -
regisztráció előtt csak kérj értesítőt a munkákról!

Munkaértesítő

JóSzaki.hu

A közösség ajánlásával