dryvit hálózás árak 2023

Egy 60 m2-es ház teljes külső dryvit hálózásának munka- ás anyagdíja kb. 395 000 Ft-ba kerül 2023-ban.

Akár

Akár 1750 Ft / ㎡

4 750 Ft
㎡ ár
Biró Zoltán
Székesfehérvár
4 500 Ft
㎡ ár
Stefkó Richárd
Budapest
4 250 Ft
㎡ ár
Jonás Zoltán
Budapest - V. kerület
Üdvözlöm! Jónás Zoltán vagyok. Rajzról olvasni tudó szakember. 5 fős csapatommal kőműves munkàkat vállalok ,akàr szàmlàval is. 16 éves szakmai gyakorlattal, gépekkel ,szerszámokkal , saját gépkocsival, B. kategóriás jogosítvánnyal rendelkező, tisztességes és megbízható köműves szakmunkàs vagyok. -FALAZÀS -vakolás - betonozás -nyílászáró beállítása - lépcső készítés -tereprendezés - hőszigetelèsi - bontàsi - àtalakítàsi munkàkat, - tèrkövezèst - kerítès èpítès - felújítás -medence èpitèsèt - festèst - vàjog hàzak utólagos alap erősítèsèt, utólagos víz szigetelèsèt - tereprendezèst, gèpi föld munkàkat, alap àsàst bobcattel ès kis àrok àsóval. Alkohol kizàrva! Garanciàval és referenciával dolgozom. Pontosan és szakszerűen dolgozom, mindig a legjobb tudásom szerint . Figyelembe veszem a pénztárca - kímélő megoldásokat. A szakmámon kívül tökéletesen értek még - gipszkartonozàshoz - dryvitozàshoz - vasszereléshez - viacolorozàshoz - zsaluzàshoz - külső és belső beton lépcsőket és jàrdàkat is készítek. Családi hàzak építésénél szereztem igen nagy tapasztalatot. Képes vagyok egy hàzat a pincétöl a padlàsig megépíteni. Az àrak tàjékoztató jellegűek, pontos àrakat szeméjes felmérés után tudok adni. Keressen akàr telefonon, akàr e- mailben bizalommal.
4 200 Ft
㎡ ár
Temesvari Jozsef
Sukoró
Tisztelt megrendelők! Vállaljuk családházak, panel lakások teljeskörű felújítását! Külső-belső munkák, akár más szakipar emberek bevonásával is! Szobafestés Köműves Melegburkolás Hideg burkolás
3 750 Ft
㎡ ár
Lénárt Zoltán ev
Kétsoprony
Békés megye területén ingyenesen házhoz megyünk . Továbbá ingyenes állapot felmérést és ajánlatot készítünk. Korrekt árakkal dolgozunk melyek megfizethetőek ,amiket elvégzünk arra 1 év garanciát vállalunk . Saját szerszámainkkal dolgozunk. Ha felújítana de nem tudja hogyan kezdjen hozzá mi segítünk önnek meg találni a legkedvezőbb megoldást.
3 725 Ft
㎡ ár
Puskás Péter
Dunakeszi
Egyéni vállalkozó vagyok . lakò és nem lakò ingatlanok kivitelezése . Kőműves munkák :falazás ,vakolás, betonozás, viacolor ,hőszigetelés .
3 700 Ft
㎡ ár
Lakatos Bence
Abony
Minden féle építóipari munkáltatott vállalok
3 625 Ft
㎡ ár
Deák Dávid
Székesfehérvár
Gyors és precíz munkát adok csak ki a kezem közül, garanciát vállalok minden munkára amit én végzek el.
3 500 Ft
㎡ ár
Vadász Renáto
Budapest
3 250 Ft
㎡ ár
Varsányi József
Miske
Kedves olvasó! Varsányi József 29 éves kőműves végzettségű fiatal vállalkozó vagyok . Tapasztalataimat külföldön illetve itthoni vállalkozásokból alapoztam meg . Bízok benne nem hiába olvastad el a bemutatkozást és én leszek nálad is a kivitelező .
Dryvit hálózás árkategóriák
$ $ $
1 750 Ft - 2 125 Ft
$ $ $
2 125 Ft - 3 750 Ft
$ $ $
3 750 Ft - 5 000 Ft

A szakijaink megadott árait az fenti eloszlásban láthatod. Ha valaki olcsóbb, nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem végez olyan jó munkát, mint mások!

Nincs időd böngészni? Ha nem akarsz telefonálgatni, adj fel egy hirdetést, és hagyd hogy szakembereink találjanak meg Téged!

Miért érdemes dryvit hálózással kalkulálni?

Ha dryvitozásról beszélünk, jellemzően egy épület külső hőszigetelési rendszerének kialakítását értjük alatta. Ennek része a téglából vagy egyéb építőanyagból felépült nyers falak

a dryvit hálózás a teljes homlokzati szigetelőrendszer rétegei között helyezkedik el

A dryvit rendszerek egyszerre szolgálják a hő- és nedvesség elleni szigetelést. A dryvitozás, dryvit hálózás feladatát kőműves, vagy tető-, hő- és hangszigetelő szakemberek tudják elvégezni.

A dryvit hálózás és a dryvitozás kifejezés sokszor a köznyelvben ugyanúgy a teljes hőszigetelő rendszer felépítését jelenti - hálózásra a legritkább esetben adnak külön árajánlatot a szakik, noha egy-egy árajánlat külön soron tartalmazhatja a kalkulációt.

a dryvit hálzózás eszközei: sniccer, mérőszalag, vízmérték, ragasztó- vagy glettanyag és maga a dryvit háló

A háló beépítésének előnye, hogy szilárdítja a külső falazatot, csökkenti a repedések kockázatát, javítja a felület egyenességét, illetve jobb tapadást biztosít a rákerülő vakolat számára. A háló jellemzően üvegszövetből készül, legfőbb tulajdonságait szakítószilárdságával, rugalmasságával és ellenállóságával lehet leírni. A hálót dryvit háló glettelésével “rögzítik” a felülethez, azaz a glettelés folyamatával kerül beépítésre.

Belső terek esetén vakolt falra történő glettelés során a háló beépítésével szintén érdemes megerősíteni a falakat. Ez gátolni fogja a belső falak megrepedését, erősíti a felületet - így növeli a tartósságot.

Jellemző dryvit hálózás árak 2023-ban

A kőműves és hőszigetelő szakemberek által publikált árlisták gyakran megtévesztően közlik áraikat: van, aki munkafázisonként, van, aki a dryvitozás teljes folyamatára jelöl meg négyzetméter-árat. Bizonyos munkafázisok (például az EPS-lapok felragasztása, vagy a dryvit hálózás) azonban önmagukban nem általában nem értelmezhetőek, ezért érdemes mindig pontosítani a szakemberrel, hogy mit tartalmaz az ár! A gondos szakik kalkulációi hosszú évek tapasztalatai alapján történnek, végső árban pedig csakis helyszíni felmérést követően fogunk tudni megállapodni, hiszen bizonyos falhibák vagy helyi kihívások még fotókról sem kikövetkeztethetőek.

Művelet Minimum Átlag Maximum
Állványozás 1 500 Ft 1 800 Ft 3 000 Ft
Dryvit hálózás 2 700 Ft 3 096 Ft 3 800 Ft
Óradíjas munkák 3 700 Ft 6 300 Ft 9 200 Ft

dryvit hálózás átlagárak megyénként 2023 januárjában

Dryvit hálózás árak - valós példák rendszerünkből

A JóSzaki rendszerében a homlokzati hőszigetelés és a dryvit hálózás került megkülönböztetésre - utóbbi gyakran az előbbi részeként kerül kivitelezésre, és az árajánlatokban nem kerül megkülönböztetésre.

családi ház dryvit hálózása kívülről már felragasztott hungarocell lapokra. Az élvédő oda van készítve

60 m2-es családi ház dryvit hálózása

A dryvit hálóval borítandó fal mérete: 86,8 m2

Árajánlat1:

Költségtétel Kalkuláció Ár
dryvit hálózás 3 500 Ft/m2 303 800 Ft
háló költsége 18 000 Ft/tekercs, 50 m2/tek. 36 000 Ft
beágyazáshoz használt
thermo ragasztótapasz:
5 kg/m2, 2 870 Ft/zsák (25 kg), 18 zsák 51 660 Ft
ÖSSZESEN: 391 460 Ft

Árajánlat2:

Költségtétel Kalkuláció Ár
munkadíj 900 Ft/m2 78 120 Ft
anyagár 750 Ft/m2 65 100 Ft
ÖSSZESEN: 143 220 Ft

(Ez az árajánlat egy komplett hőszigetelő-rendszer kialakításának részeként került meghatározásra.)

kétszintes ház dryvit hálózása már felragasztott és dübelezett hungarocell lapokra. Állványozott épület

120 m2-es, kétszintes családi ház dryvit hálózása

A dryvit hálóval borítandó fal mérete: 250 m2

Költségtétel Kalkuláció Ár
állványozás 2 500 Ft/m2 715 000 Ft
dryvit hálózás 3 500 Ft/m2 1 001 000 Ft
élvédő felhelyezése 1 100 Ft/fm, 40 m 44 000 Ft
háló költsége 550 Ft/m2 157 300 Ft
beágyazáshoz használt
thermo ragasztótapasz:
3 750 Ft/zsák , 4,12/zsák, 70 zsák 262 500 Ft
ÖSSZESEN: 2 179 800 Ft

A komplett homlokzati hőszigetelő rendszerek kialakításának átlagára 12 -16 000 Ft között kalkulálható. Ebben a kimutatásban kifejezetten a dryvit hálózásra vonatkozó árakat emeltük ki.

A hálózás munkafázisához tartozó anyagköltségekbe a háló, az élvédők és a ragasztó- vagy glettanyag beszerzése tartozik bele. Minden további alapozó- és csiszolóanyag más munkafolyamatok részeként kerül felszámításra.

A dryvit hálózás árát befolyásoló tényezők

A dryvit hálózás árát jellemzően a szigetelni kívánt terület nagysága, az alapfelület minősége és milyensége, a felhasználni kívánt anyagok fajtája és minősége, valamint a munkavégzés körülményei befolyásolják.

Helyiség

Alapáras szolgáltatás:

 • a falak jól megközelíthetőek
 • egyszintes épület

Plusz költséget jelenthet:

 • a falak nehezen megközelíthetőek
 • állvány vagy bakok építése szükséges
 • gyakori faltörések, kiállások, speciális ívek, különleges nyílászárók

Felület

Alapáras szolgáltatás:

 • a falazat jó állapotú
 • hibáktól, sérülésektől mentes
 • száraz a felület
 • a szigetelő táblák szakszerű felragasztása és dübelezése megtörtént

Plusz költséget jelenthet:

 • nedves felület, felázások
 • falhibák, repedések, rések
 • régi épület egyenetlen felülettel
 • rossz állapotú, omladozó vakolat
 • hiányos vagy helytelen szigetelés rögzítés (dübelek kiállnak, a szigetelő lapok nem illeszkednek tökéletesen, elöregedett szigetelés)

Anyagbeszerzés

Alapáras szolgáltatás:

 • a kőművesre vagy hőszigetelő szakemberre bízzuk a legmegfelelőbb anyagok kiválasztását a tökéletes hőszigetelő rendszer kialakítása érdekében
 • az anyagokat mi magunk szerezzük be

Plusz költséget jelenthet:

 • speciális anyagigények megadása
 • nem egy szigetelő-rendszerbe illeszkedő anyagokhoz történő ragaszkodás
 • rendkívüli igénybevételnek kitett épületek (pl. gyakori földmozgások, emelkedett páratartalom és nedvesség, időszakos áradások)

Kiszállási díj

Várhatóan a legolcsóbb megoldás:

 • nincs parkoló övezet
 • helyi vállalkozó

Plusz költséget jelenthet:

 • fizetős parkolóövezet
 • nagy távolság (km alapú kiszállási díj esetleg szállás díj)

Egyéb költségek

Általában a legolcsóbb megoldás:

 • a drívit hálózást követőena hulladék megfelelő hatástalanításáról mi gondoskodunk

Plusz költséget jelent:

 • sürgősségi felár
 • hulladékkezelés, sitt elszállítás kérése a szakiktól

Dryvit háló glettelése

A dryvit háló esetében a glettelés nem elsősorban a falakon keletkezett apró hibák vagy repedések elfedését szolgáló, vékony rétegben felhúzott gipszanyag, hanem a hőszigetelő lapok és a vakolat közötti tapadóhidat képző, a dryvit háló rögzítésére szolgáló kötőanyag réteg kialakítása. A dryvit háló rögzítése történhet ragasztóanyagokkal és glettanyaggal is, de a háló és a ragasztás vastagsága így sem haladja meg az 1 centimétert.

A dryvit háló egy üvegszövet háló, amit tekercsben, teljes felületen, vagy élvédővel egybeépítve, 20-30 cm-es csíkokban is használhatunk. A háló darabok átfedéssel kerülnek egymás mellé, ezért az anyagbeszerzésnél a dryvitozásra kerülő felületnél nagyobb mennyiségben történik.

A dryvit hálózás folyamata: először egy glettréteget húzunk fogazott glettvassal, majd abba fektetjük átfedéssel a hálót. Az élvédőket is felhelyezzük. Ezt követi egy újabb réteg glett felhordása

A dryvit háló felragasztása jellemzően fogazott glettvassal történik: egy réteg glettanyag egyenletes felhordását követően belefekteti ka hálót, majd egy újabb réteg glettanyaggal tökéletesen belesimítják a felületbe. Szakszerű kivitelezés esetén a rásimítás már meg is képzi a tökéletesen sima felületet, amire - alapozást követően - a díszítő vakolat kerül. Ez azt jelenti, hogy jó eséllyel nem lesz szükség másodolásra, második réteg glettelésre.

A dryvitozás előnyei

A dryvitozás az egyik legkorszerűbb külső - vagy akár belső - hőszigetelési megoldás. Nem csak újépítésű ingatlanok, de akár régebbi házak, lakások utólagos szigetelésére is alkalmas. Dryvit rendszerek alkalmazásával

 • növelhetjük ingatlanunk értékét,
 • csökkenthetjük télen a fűtésre, nyáron a hűtésre felhasznált energiát - és így a rezsiköltségeket is,
 • javíthatjuk energetikai tanúsítványunk besorolását,
 • esztétikailag felújíthatjuk házunk homlokzatát.

👷🏻‍♂️ Jó tudni: A dryvit szigetelés sokszor a végső megoldás a penészesedés ellen, mivel egy utólagos külső szigetelés képes megszüntetni a hőhidakat, és nem csak a hőhatások, de a nedvesség ellen is véd.

Sajnos a rosszul kialakított vagy nagy igénybevételnek kitett dryvit is megsérülhet: a háló kifoszlik, az ütések nyoma megmarad, a vakolat lejön

A dryvitozás ugyan nagyobb beruházást jelent egy épület teljes szigetelése esetén, ugyanakkor a megtérülése csak komplexen mérhető igazán. A dryvit rendszerek rendkívül tartósak, jól javíthatóak, a hő- és hangszigetelő értéke az egyik legjobb. Szakszerű kiépítéssel bármilyen alapfelületet hibátlanul véd az erózió és a nedvesség ellen, ezzel kellemes belső életteret biztosítva az épület lakói számára.

Szakemberek

Település

Válaszd ki a települést, hogy csak azokat a szakikat lásd, akik vállalnak kiszállást hozzád, és megadtak árat ehhez a tevékenységhez!

Gonda László
Adatlap megtekintése
Gonda László

Hang-, tető-, hőszigetelés

Teherfuvarozás

Térkövezés

Jószaki
Jószaki
Székesfehérváron vagyok hejileg!! és itt is dolgozom, illetve a vonzáskörzetében.T:0670\4208024 Építőipari munkát viszont csak Székesfehérváron és 60 .kilométeres körzeten belül végzek!!!, ezt vegyék figyelembe az ajánlatkéréskor!!!!! munkát vállalok: Családi házak lakások külső, hőszigetelése, belső felújítások , átalakítások, komplett hőszigetelő rendszerek kiépítése, dryvit hőszigetelés, színezés, kátrány viz szigetelése, lapostetők szigetelése,tégla falazatok készítése, térkövezés, viacolor térburkolatok építése, falazás, vakolás, betonozás, gipszkartonozás, csempe, taposolap, festés, laminált parketta lerakása, aljzat hőszigetelése, betonozása, stb. Ha jó szakembert keressen bizalommal! Valamit Fuvarozást költöztetést, is vállalok, kisteherautóval Székesfehérváron vagyok hejileg!! sóder ,homok kőzuzalék tüzifa föld egyéb építőanyagok szállítása, szállítani maximum2.5. Tornát tudok rakodóval nem rendelkezem tehát csak a fuvart tudom vállalni!
Bővebben

dryvit hálózás ár / ㎡

1 200 Ft - 1 800 Ft

33 megbízás
5 vélemény
128 fotó
Székesfehérvár
Ember Géza
Adatlap megtekintése
Ember Géza

Hang-, tető-, hőszigetelés

Szobafestő, tapétázó

Gipszkarton szerelés

30 éves tapasztalattal várom leendő megrendelőimet.Tiszta és precíz munka!Vállalok még homlokzati szigetelést is.
Bővebben

dryvit hálózás ár / ㎡

2 500 Ft

6 megbízás
1 válasz
7 fotó
Pécs
Lőrincz-Fazekas Árpád
Adatlap megtekintése
Lőrincz-Fazekas Árpád

Hang-, tető-, hőszigetelés

Kedves Ügyfelek!Házak teljeskörű homlokzati hőszigetelèsèt ,festését,színezését vállaljuk,-szakszerűség mellett kiváló minősègben és igényes kivitelezésben- referenciáim mutatom és hivhatoak!Forduljon bizalommal ! Árajánlatom helyszini felmérés szerint tőrténik! Üdvözlettel Lőrincz Árpád-Munkáimat a Jószaki Profilomon vagy Hősziget-Vár Facebook felhasználó oldalon elérhetők!Köszönöm megkeresését!
Bővebben

dryvit hálózás ár / ㎡

4 500 Ft - 5 500 Ft

11 megbízás
4 vélemény
34 fotó
Budapest - I. kerület
Rozgonyi Attila E.V.
Adatlap megtekintése
Rozgonyi Attila E.V.

Hang-, tető-, hőszigetelés

Szobafestő, tapétázó

Kedves leendő ajanlatkérőim!VÁrom a megkereséseteket.
Bővebben

dryvit hálózás ár / ㎡

2 000 Ft

18 megbízás
9 vélemény
18 fotó
Székesfehérvár
Kilin István
Adatlap megtekintése
Kilin István

Hang-, tető-, hőszigetelés

Ács

Tetőfedő

Megbízható és rugalmas vagyok. Igényes a munkámra.Rengeteg referencia munkával tudom bizonyítani. Hívjon bizalommal. ‼TETŐFEDÉS‼BÁDOGOZÁS‼HŐSZIGETELÉS‼KÉMÉNYSZERVÍZ‼ ‼Pala,csereptetők átfedése bármilyen anyaggal.‼🏡 ‼Bádogos munkák.‼ ‼Külső homlokzat festés, szigetelés.‼ ‼Kéményszervíz.‼ ‼20 éves tapasztalattal‼ ‼‼‼GARANCIÁVAL!!‼‼‼ ‼Gyors,precíz munka.‼ ‼‼‼RENGETEG REFERENCIÁVAL‼‼‼ ‼‼INGYENES FELMÉRÉS‼‼ [email protected]
Bővebben

dryvit hálózás ár / ㎡

9 500 Ft - 12 500 Ft

8 megbízás
1 vélemény
49 fotó
Debrecen
Pelif Bau And Beauty Kft.
Adatlap megtekintése
Pelif Bau And Beauty Kft.

Hang-, tető-, hőszigetelés

Burkoló

Generálkivitelezés

Tisztelt Megrendelők! Magas színvonalú építőipari szolgáltatással állunk rendelkezésükre. Kifejezetten generál kivitelezés, ház építés,kőműves munkák és hideg meleg burkolás területen keressenek bizalommal.Szolgáltatásaink bővültek földmunkagépek vásárlása miatt. Ingyenes helyszíni felmérést és árajánlatot biztosítunk partnereink részére. Üdvözlettel, Pelif Bau Kft Nívósabb munkáink: - Bleneded Sky Terrasse Gozsdu udvar szórakozóhely kialakítása - Igazságügyi minisztérium díszterem burkolás - Deák Teri Evangélikus Gimnázium felújítás - Visegrádi ásványvíz csarnok burkolás
Bővebben

dryvit hálózás ár / ㎡

1 125 Ft - 1 875 Ft

5 megbízás
2 vélemény
42 fotó
Dunakeszi
Generál házépítés kft
Adatlap megtekintése
Generál házépítés kft

Hang-, tető-, hőszigetelés

Cégünk családi vállalkozás, amely több mint 15 éves szakmai tapasztalattal nyujt minőségi szolgáltatást. Cégünk 15 éve szakosodott a homlokzati hőszigetelés kivitelezésre. Szívesen segítünk a bizonytalan tulajdonosoknak kiválasztani a megfelelő szigetelő rendszert. Minden esetben minőségi munkát kináljunk, hétköznapi embereknek elérhető áron, garanciával.
Bővebben

dryvit hálózás ár / ㎡

14 000 Ft - 17 000 Ft

1 megbízás
14 fotó
Budapest - XIV. kerület
Böröczki Géza
Adatlap megtekintése
Böröczki Géza

Hang-, tető-, hőszigetelés

Kőműves

Igényes kőműves munkák, reális áron. Falazás, betonozás, nyílászáró beépítés, kémény építés, térburkolás, hőszigetelés stb.... Rugalmas időbeosztással, ingyenes helyszíni felméréssel és árajánlat készítéssel állok a megrendelők rendelkezésére.
Bővebben

dryvit hálózás ár / ㎡

2 500 Ft - 3 500 Ft

11 megbízás
5 vélemény
18 fotó
Pápa
Kozma Zsolt
Adatlap megtekintése
Kozma Zsolt

Hang-, tető-, hőszigetelés

Kőműves

Térkövezés

Épít, felújít? Teljes körű lakásfelújítás ,térkövezés, víz-gáz-fűtés szerelés, villamos hálózat kiépítése, építés, cégünk fő profilja. Ha megfelelő szakembereket keres, nálunk megtalálta a megoldást. Kőműves, Ács, bádogos, villany, víz-gáz szakterületeken állunk rendelkezésükre. Épületek külső-belső átalakítása illetve felújítása, parkok , terek, udvarok, kocsi beálók térkövezése , tetők építése illetve felújítása Cégünk garanciát vállal minden elkészített munkára.Díjtalan kiszállás, egyedi személyre szabott ajánlat készítés. Keresen bizalommal önnek nemkerül semmibe.
Bővebben

dryvit hálózás ár / ㎡

3 500 Ft - 5 250 Ft

6 megbízás
2 vélemény
2 válasz
41 fotó
Eger
Jónás Zsolt e.v.
Adatlap megtekintése
Jónás Zsolt e.v.

Hang-, tető-, hőszigetelés

Szobafestő, tapétázó

Burkoló

Jónás Zsolt vagyok. Hobbim a munkám az életem. Az elmúlt öt évben több a szakmát érintő területen szereztem tapasztalatot. Jártasságot szereztem épület szigetelés, burkolás, belső munkák elvégézésében. Számtalan épétési projektet koordináltam. Pontos és naprakész szakmai tudásomat rendszeresen frissítem. I'm Zsolt Jónás. My hobby is my life. Over the past five years, I have gained experience in several areas related to the profession. I gained skills in building insulation, cladding, interior work. I have coordinated countless construction projects. I regularly update my accurate and up-to-date professional knowledge. Ich bin Zsolt Jónás. Mein Hobby ist mein Leben. In den letzten fünf Jahren habe ich Erfahrungen in verschiedenen berufsbezogenen Bereichen gesammelt. Ich habe Kenntnisse in Gebäudeisolierung, Verkleidung, Innenausbau erworben. Ich habe unzählige Bauprojekte koordiniert. Ich aktualisiere regelmäßig mein genaues und aktuelles Fachwissen.
Bővebben

dryvit hálózás ár / ㎡

2 800 Ft - 4 200 Ft

12 megbízás
4 vélemény
85 fotó
Budapest - XVI. kerület
Koszta Ambrus Olivér Egyéni Vállalkozó
Adatlap megtekintése
Koszta Ambrus Olivér Egyéni Vállalkozó

Hang-, tető-, hőszigetelés

Ablakcsere, nyílászáró beépítés

Ács

Miért bízná a lakásfelújítás munkáit több tucat szakemberre, ha van olyan vállalkozó, aki összehangoltan minden folyamatot végig tud vinni, magas minőséggel és garanciálisan? Segítünk háza felújításában.Keressen minket bizalommal. Ingyenes konzultációval várjuk. Gépekkel, szerszámokkal rendelkező csapatommal komplett felújítást vállalunk számlaképesen! Ön meg álmodja és mi teljesítjük! Teljes körű lakásfelújítás - Részmunkák: - Ajtó,ablak ,nyílászárók beépítése - Festés-mázolás-tapétázás - Laminált padló lerakása - Árajánlat készítés - Betonozás - Térkövezés - Bádogozás - Hőszigetelés - Takarítás - lakások, ingatlanok takarítása - Ács munkák - Bontás - Kerítések ki építse - Homlokzat felújítás - Gipszkarton szerelés Ha Önnek is fontos a minőségi munka megfizethető áron, hívjon minket! Több éves szakmai tapasztalattal! Keressen bizalommal, hogy a lakásfelújítás munkáiban segíthessünk: Koszta Olivér Elérhetőségem : Tel: 0620-531-79-65
Bővebben

dryvit hálózás ár / ㎡

2 500 Ft

1 megbízás
1 vélemény
4 válasz
90 fotó
Békés
Demjén Építőipari vállalkozás
Adatlap megtekintése
Demjén Építőipari vállalkozás

Hang-, tető-, hőszigetelés

Ablakcsere, nyílászáró beépítés

Betonozás

Üdvözlöm! Demjén Zoltánnak hívnak. Csaladi vállalkozásunk lakó és nem lakó ingatlanok-épületek, teljeskörű külső illetve belső felújításával foglalkozik. garanciával, rövid határidővel. Szakembereink többéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek.Otthonfelújítási támogatás, Babaváró, CSOK. ügyintézésében is állunk rendelkezésére. Helyszíni igényfelmérésünk ingyenes. Keressenek bizalommal. +36705351240
Bővebben

dryvit hálózás ár / ㎡

1 900 Ft - 3 200 Ft

33 fotó
Vásárosnamény
Erdélyi Tetőépítő Invest kft.
Adatlap megtekintése
Erdélyi Tetőépítő Invest kft.

Hang-, tető-, hőszigetelés

Ács

Tetőfedő

Üdvözlöm mindenkit baranka János vagyok Ács tetőfedő bádogos ácsmunkát bádogos munkát cserepezés cserép forgatás régi ereszcsatorna javítás új csatorna felszerelés kúpcserép kikenése cserép tisztítás pala tisztítást az ország minden pontján dolgozok országosan A csapatomban számlaképesen vagyunk most kedvenc könyve dolgozom kedvezmény van 17% egész január 17 i baranka János maximális Tiszteletem átadom mindenkinek
Bővebben

dryvit hálózás ár / ㎡

3 800 Ft - 5 700 Ft

4 megbízás
1 vélemény
24 fotó
Budapest - V. kerület
Poci József E. V.
Adatlap megtekintése
Poci József E. V.

Hang-, tető-, hőszigetelés

Épületbontás

Szobafestő, tapétázó

Üdv mindenkinek Poci József vagyok e.v. A mivvel foglalkozúnk az belső felújítás illetve kúlsö felújítás. Az elmúlt években nagyon sok családi ház felújításán vettünk részt. Sajnos sok olyannal találkoztunk. Ahol nem volt megfelelöen elvégezve a munka. Sajnos többségükben a jó szaki platformon egy - kétt szakember a nem megfelelő szaktudással rendelkezik és így vállal munkát. Mi a szakmai tudásunkhoz mérten vállaljuk és és végezzük el a munkálatokat. Üdvözlettel. Poci József e.v.
Bővebben

dryvit hálózás ár / ㎡

2 250 Ft - 3 750 Ft

2 megbízás
57 fotó
Dunaújváros
Pálosi Róbert
Adatlap megtekintése
Pálosi Róbert

Hang-, tető-, hőszigetelés

Burkoló

Kőműves

Pálosi Róbert kőműves-burkoló vagyok ,1996 óta vagyok a szakmában,azóta az épitöiparban dolgozom,így több éves tapasztalatra tettem szert. Pontos és megbízható vagyok. Nagyon igényes vagyok a munkámra.
Bővebben

dryvit hálózás ár / ㎡

6 000 Ft

1 válasz
57 fotó
Szeged
Varga Levente
Adatlap megtekintése
Varga Levente

Hang-, tető-, hőszigetelés

Generálkivitelezés

Szobafestő, tapétázó

Tisztelt megrendelő! Cégünk fő profilja az ipari hideg-, meleg burkolás, generálkivitelezés, mind építés, mind felújítás kapcsán, valamint a magasépítés. Célunk az adott projekt maximális minőségű szakkivitelezése, az árban történő -mindkét fél számára megfelelő- közös nevező illetve a megrendelővel történő partneri viszony. Hiszünk a hosszú távú együttműködésben mind az ipari-, mind a privát szektorbeli megkeresések esetében. A jövőbeli projektekkel kapcsolatban kérem elsődleges telefonos egyeztetést követően e-mailen vegyük fel a kommunikációt. Tisztelet Varga Levente ügyvezető
Bővebben

dryvit hálózás ár / ㎡

2 500 Ft - 3 000 Ft

2 megbízás
1 vélemény
1 válasz
20 fotó
Budapest - I. kerület

Nem találod, akit keresel?

Ha nem szeretnél közülük választani, nézz vissza a szakikhoz, akik még nem adtak meg árat, és kérj tőlük ajánlatot!

<<< Vissza: Hang-, tető-, hőszigetelés lista

Vagy kérj ajánlatot az összes Hang-, tető-, hőszigetelés szakembertől

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!