ablak beépítés árak 2023

Akár

Akár 5500 Ft / ㎡

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

22 500 Ft
㎡ ár
Dragovecz Dominik
Pécs
Ács és tetőfedő bádogos szakmával rendelkező csapat vagyunk, az árak megegyezéssel történnek. igényes munkával végezzük a dolgunk.
22 000 Ft
㎡ ár
Bangó renátó
Budapest
A régi ablak kibontása új ablak visszaépítése
21 300 Ft
㎡ ár
Galambos György
Szigethalom
Sziasztok! Galambos György vagyok, 28 éves. Építőipari munkálatokat végzek lassan 10 éve. Ez alatt nagyon sok minden megtanultam a szakmákról.Lassan 5 éve dolgozok együtt az apámmal elég jól össze dolgozunk, precízen dolgozunk. Ezidáig alkalmazottként dolgoztam, dolgoztunk. El jött az idő amikor ki akarunk lépni más árnyékából. Amihez nem értünk azt nem vállaljuk el!!!! Minden munkánkra garanciát vállalunk!
21 250 Ft
㎡ ár
Horváth Sándor
Pécs
Üdvözlöm! Cégünk teljes generlkivitelezéssel foglalkozik!Ha megbízható,nagylétszamú(szakirányú végzettséggel rendelkező)kivitelezőt keres akkor állunk rendelkezésére és várjuk a visszajelzésüket.Ezen felül vállalunk lakó és nem lakó ingatlanok építését -felújitását....bontását(kézi-gépi)!!!Betonozási munkálatokat, vakolás,zsaluköves és egyéb keritések épitését,nyilászárók cseréjét,Épületek utolagos víz és homlokzat szigetelést,gipszkarton rendszerek szerelését,burkoló munkákat illetve térkövezést! Tisztelettel: H.Sándor
21 000 Ft
㎡ ár
Návai Work Kft
Törökszentmiklós
Minden ami építő ipari munka kérem hívjon bizalommal..
20 010 Ft
㎡ ár
Kovács László
Keszthely
Ablak méretétől függ illetve a mennyiségől.
20 000 Ft
㎡ ár
Ősz Tibor
Nyíregyháza
23 èves szakmai gyakorlattal vállalok teljeskörü lakásfelujitást szobafestès-mázolás tapètázást, gipszkartonozást, parkettázást, kőműves munkát, burkolást, hőszigetelèst , megbizhato preciz munkavègzès korekt áron garanciával.
18 750 Ft
㎡ ár
Dáma Norbert
Szentes
Üdvözlöm 14éve dolgozom a szakmámban. Egyéni vállalkozó két éve vagyok,mindig igyekszem a pontos, szakszerű,precíz munkavégzésre. Nem tartom magam külömbnek a szakmabeli társaimnál. A jó munkavégzéshez tapasztalataim szerint, általában mind két fél( hozzáállása )szükséges. Szeretem a kihívásokat az egyedi ötletek megvalósítását . Hibákat Én is követtem már el (mint általában minden ember :-),de minden esetben, megtettem mindent hogy ki is legyen javítva az! Köszönöm hogy megtisztel a megbízásával és bizalmával! Azt megigérhetem hogy igyekszem pontos,precíz szép munkát végezni.
18 500 Ft
㎡ ár
Laskai Tibor
Budapest
Nyílászárók beállítása rögzítése és palettázás
18 000 Ft
㎡ ár
Bótrágyi Ferenc
Nádudvar
Üdvözlöm! Tisztelt Megrendelők! Teljes körű lakásfelújítást Festés , Kőműves, Fürdő szoba felújítás, Homlokzatiszigetelés ,Kézi /Gépi Vakolás és Betonozás! munkákat Teljes lakásfelújítást! Valamint kisebb bontásokat! Laminált parkettázást vállalok ! Számla képesen ! Hívjanak bizalommal!

Az ablak beépítés ára régi tokba történő beépítés (5-8,000 Ft) vagy kialakított nyílásba történő beépítés (5-10,000 Ft) esetén a legolcsóbb. Ugyanez visszajavítással és hulladékelszállítással együtt már jóval drágább: 20-27,000 Ft-ba fog kerülni ablakonként. Az ablak beépítése, beállítása, rögzítése és a spaletta élek megképzése akár 50,000 Ft-ba is kerülhet

Ablak beépítés

Új fa- vagy műanyag, esetleg konzolos ablakok beépítése. Az ablak beépítése során különös figyelmet kell fordítani az ablak és a fal közötti hézagok szigetelésére, hogy elkerüljük az esetleges szivárgásokat és hőveszteséget. Fontos, hogy az ablak kiválasztása az épület adottságainak és méreteinek megfelelően történjen (pl. könnyűszerkezetes házak ablakainak beépítése)

Ablak beépítés árak

Ablak beépítés árak (nettó árak) Minimum ár Átlagár Maximum ár
ÓRADÍJAK, ÁTALÁNYDÍJAK
Kiszállási díj - felmérési díj 5,000 6,600 10,000
FALBONTÁS
Ajtók, ablakok helyének kibontása
25-30 cm-es falban (kisméretű)
2,300 4,230 7,620
Ajtók, ablakok helyének kibontása
38-54 cm-es falban (kisméretű)
2,800 3,600 5,000
Ajtók, ablakok helyének kibontása
30-38 cm-es blokk téglafalban
2,200 3,000 4,400
Teherhordó téglafal vésése, utólagos
nyílásbontás (vésett falköbméter)
55,000 65,000 75,000
ABLAK BEÉPÍTÉS
Ablak beépítése, beállítása, rögzítése,
spaletta élek képzése /db
8,890 29,845 50,800
Ablak beépítés /db 10,000 25,000 35,000
Ablak beszerelés tokba-tok
szereléssel /nm
18,000 21,000 23,000
Ablak régi tokba történő
beépítése /nm (min. 1.5 nm)
5,000 6,350 7,500
Ablak beszerelés teljes bontás
esetén /nm
13,500 15,000 16,500
Ablakbeépítés kialakított
nyílásba /nm (min. 1.5 nm)
5,000 7,750 10,500
Ablakbeépítés bontással és
beépítéssel /nm (min. 1.5 nm)
7,000 10,250 13,500
Ablakbeépítés visszajavítással,
hulladék elszállítással /nm
20,000 22,500 26,500
KIEGÉSZÍTŐ LÉPÉSEK
Ablak párkányozás
(szélességtől függően) /m
(munkadíj + segédanyagok)
1,000 1,500 2,000
Ablak-, ajtó takarólécezés /m
(munkadíj+segédanyagok)
600 900 1,200
Régi gerébtokos ablaktok
kitakarása takarólécekkel /m
2,500 3,500 4,500
Helyszíni átalakítás, vágás 5,500 6,250 7,000

Hogyan értelmezzük az ablak beépítés árakat?

A Jószaki.hu-n közölt árakat az adatbázisunkban tal��lható szakemberek által megadott árak, iparági normák és publikusan elérhető áradatok elemzésével és összevetésével állítottuk össze.

A nyílászáró szerelés árakat általában nettó árakon határozzák meg a szakik árlistáikon. Mindig közlik a kiszállás díját, ami délután és sürgős, azonnali kiszállás esetén feláras lehet. Ablak- és ajtószerelés kapcsán nem jellemző, hogy óradíjas munka kerül felszámításra, a legtöbb feladat darabáras. Ugyanakkor az itt közölt árakból látszik, hogy akár egy ajtó beépítése vagy egy ablak cseréje esetén is különböző árazást kaphat a művelet az ablak típusa, illetve a keret/ajtó- vagy ablakrés típusa szerint.

A nyílászáró szerelők az általuk meghatározott munkadíjba általában belekalkulálják a segédanyagok árát is (pl. purhab, szigetelőanyagok és rögzítő szerelvények).

Bizonyos négyzetméter- vagy darabárak széles skálán mozognak. Ilyenkor előfordulhat, hogy a minimálár nem tartalmazza a hulladékszállítás vagy a kiszállás díját, de a maximum árba már azt is belekalkulálta az adott szaki. Ezért nagyon fontos, hogy mindig kérjünk be konkrét árajánlatot, valamennyi paramétert egyeztetve a szakikkal, hogy valóban összehasonlítható árakkal számolhassunk!

Vannak olyan ablakosok, akik meghatároznak egy minimum beépítési árat (pl. 50,000 Ft). Ha ezt meghaladó értékű munkadíjat kalkulálnak több nyílászáró cseréjére vagy beépítésére, akkor az lesz a fizetendő díj. Ha a munkadíj ennél alacsonyabb összegre jön ki, akkor viszont ez a díj lesz a fizetendő.

A legtöbb esetben az ablakos vagy ajtó beépítés vállaló szaki maga fog gondoskodni a nyílászáró beszerzéséről is. Ehhez pontos méretet vesz, megállapítja, hogy milyen típus illeszkedik legjobban az ingatlanunkhoz, elképzeléseinkhez. De fordítva is igaz: az ajtó- és ablakforgalmazó cégek szívesen vállalják a tőlük rendelt nyílászárók beépítését is.

💡 JÓ TUDNI: Ha egy ajtó vagy ablak megrendelésre készül, és az elkészülte után az átvételről nem gondoskodunk időben, 1-2 hét után a forgalmazó vagy nyílászáró szerelő raktározási díjat számolhat fel. Ezt később, a beszerelés díjából jóváírhatja, vagy ezzel az összeggel végül megnövelheti a munkadíj mértékét.

Célunk az itt közölt információkkal segítséget nyújtani a szakemberek árainak értelemezésében, és a reális piaci árak megtalálásában. Nem ritka, hogy akár egy egyszerű ajtó beállítás is érkezik olyan szaki, aki 8,000 Ft-ért, egy másik viszont 20,000 Ft-ért vállalja az adott munkát. Ezek reális árkülönbségek! Mindig mérlegeljünk az időfaktor (milyen sürgős a munka), mekkora a feladat, a költségvetés, és a legjobb szakember megtalálására szánt energia tekintetében! **Ha tehetjük, kérjünk be több árajánlatot, vessük össze az árakat az itt közölt árakkal, és azt a szakit bízzuk meg a munkával, aki nem csak szimpatikus, de kellő referenciákkal és gyakorlattal is rendelkezik.

Ebben segít a JóSzaki!
Olvasd el blogcikkeinket is, nézd meg szakijaink válaszait egyes fogós szakmai kérdések kapcsán a SzakiVálaszon! Keress szakit hozzád közel, vagy mondd el, hogyan segíthetünk még!

További hasznos információk az ablakbeépítés árazása kapcsán

Garancia

Jótállás vagy szavatosság?

Ablakok vásárlása esetén szavatosság, beépítés esetén jótállás kerül meghatározásra. Ennek időtartama általában 1-5 év (de van, aki 7 év garanciát biztosít). Érdemes a mesterektől kérni a beépítést, mert ez esetben a méretvétel felelőssége, a szakszerű beépítés és a nyílászárók beállítása is az ő felelősségük, melyre garanciát is vállalnak.
Beszédes lehet az is, hogy az ablak- vagy ajtógyártók pontosan milyen alkatrészekre és mekkora garanciát vállalnak. Vannak olyan nyílászárók, amiknél a vasalatokra vagy az üvegfelületek közül elszökő gázra nem vonatkozik a garancia.

❗ Figyelem: mindig tartsuk meg az ablakok és ajtók beszerzéséről szóló számlákat, egyéb bizonylatokat, illetve a szerelésről szóló dokumentációkat.

🧑‍🔧 JÓ TUDNI: Bizonyos szolgáltatók vállalják, hogy 90 nappal a beszerelés után visszamennek a helyszínre, és elvégeznek egy kontrollt, utólagos beállítást, ha szükséges. Ezért egy egyszeri kiszállási díjat számítanak fel.

Mikorra készül el az ablakom, ajtóm?

Amennyiben megrendelésre gyártják az adott nyílászárót, akkor várhatóan legalább 1-3, legfeljebb 6-8 hétre lesz szükség az elkészítéséhez (színes nyílászárók esetén ez még hosszabb időt: akár 12 hetet is igénybe vehet).

💡TIPP: Ha nyílászáró cserében gondolkodunk, mindenképp kezdjük meg időben a tervezést és a beszerzést. Ha nem standard méretű, raktárkészleteken lévő ablakot vagy ajtót tervezünk, a gyártási idő akár 3 hónap is lehet!

Szükség van-e előleg fizetésére?

Ablakok és ajtók gyártatása esetén kérhetnek előleget - főleg nagyobb megrendelések esetén -, mely általában a vételi ár 30-50%-a.

Fa vagy műanyag ablakot vagy ajtót válasszak?

A műanyag nyílászárók átlagosan 20-30 %-kal olcsóbbak, mint hagyományos fa társaik.
Egy műanyag nyílászáró várható élettartama a becslések szerint 30-35 év. Ha régi fa ablakainkat szeretnénk lecserélni, hasznos költségcsökkentő tényező lehet, hogy a műanyag ablakok a régi fatokba is beépíthetőek technikailag, de a nyílászáró szerelők nem szokták javasolni.

🧑‍🔧 JÓ TUDNI: Ma már kiváló minőségű famintás műanyag nyílászárókat is kaphatunk. Ugyanakkor a színes nyílászárók és kiegészítők általában drágábbak. Az egy oldalán színes műanyag nyílászáró 20-25%-kal, két oldalán színes ablak vagy ajtó akár 40-45%-kal is drágább lehet. Redőnyök és párkányok esetén az árdifferencia még nagyobb lehet. A színezést fényezéssel érik el.

💡 TIPP: Műanyag ablakok esetén a védőfólia egy idő után beleég a műanyagba és nagyon nehezen lesz eltávolítható. A már beépített ablakok és ajtók külső felületéről 4-5 héten belül mindenképp távolítsuk el a fóliát. A belső oldalakon a lakásfelújítás végéig fent maradhat, de a munkák végeztével mindenképp húzzuk le az ajtó matricákat a nyomtalan és maradéktalan eltávolítás érdekében.

Hogyan kérjek árajánlatot ajtó- vagy ablakszerelésre?

💡 TIPP: Ahhoz, hogy a legjobb ajánlatot megtaláld, minden nyílászáró szerelőtől ugyanarra a műszaki tartalomra és kivitelezési tervre kérj árajánlatot, hogy azok ténylegesen összehasonlíthatóak legyenek.

Ajtó- és ablak beépítés, csere plusz tételek

Egy panellakás nyílászáróinak cseréje (3-4 ablak, egy teraszra nyíló ajtó) szállítással, bontással, beépítéssel, takarólécek és könyöklők elhelyezésével kb. nettó 300 000 Ft-ba kerül. Ebben nincsen benne az ablakok beszerzési költsége.

Kiszállási díj

A helyszíni felmérésnek plusz díja van, a pontos összeg a helyszíntől függ. Ezt a szokásos gyakorlat szerint általában tényleges megrendelés esetén a végösszeg számlázásakor jóváírják.

Hulladékkezelés

A lomtalanítás, azaz a hulladék eltakarítása, elszállítása minden esetben feláras. A kicserélésre kerülő nyílászárók eltakarítása mérettől függően kerül plusz költségbe: pl. Egy 50 x 70 cm-es ablak esetében kb. 6,000 Ft extra díj fizetendő, míg egy 1.5 m x 2 m-es nyílászáró esetében kb. 10-12,000 Ft.

Ajtó és ablak karbantartás - milyen gyakran, mit takar?

Az ablakok és ajtók karbantartása műanyag nyílászárók esetén akár évente vagy évente kétszer is esedékes lehet: tavasszal és ősszel a nyári és téli szezont megelőzően. Az időjárás változások minimális igazítást igényelhetnek a beállításokban, illetve a rendszeres olajozás is hozzájárul a hosszútávú, gondtalan, minőségi használathoz.

💡 JÓ TUDNI: Modern műanyag ablakok esetén a rendszeres beállítás pusztán az időjárás változás miatt nem szükséges, de ha házilag próbáltunk valamilyen beállítást alkalmazni, ami félresikerült, vagy ha idősebb (legalább 10 éves) nyílászárókról van szó, a szakértő kéz sokat segíthet a záródás és nyitási funkciók tökéletes helyreállításában. Egyes nyílászáró szerelők ajánlani szokták az éves egyszeri karbantartást, felülvizsgálatot. Ezeket az alkalmakat a gépjárművek szervízeléséhez hasonlóan vezethetjük egy szervízkönyvben (a gyártók gyakran mellékelnek is erre alkalmas dokumentumot).

Nyílászárók időszakos karbantartása (olajozás, beállítás, ékelés) egy-egy ajtó vagy ablak esetén kb. nettó 10-15,000 Ft-ba kerül darabonként. A kiszállási díjat (5-8,000 Ft/alkalom) több nyílászáró egyidejű karbantartása esetén a legtöbbször elengedik a szakik. Az ablakszervíz szolgáltatásokra különösen akkor lehet szükség, ha az ablak nem nyílik, akad, nem csukódik rendesen, fokozottan párásodik vagy penészedik, vagy a funkciói nem működnek (pl. egyszerre nyílik és bukik).

🧑‍🔧 JÓ TUDNI: Vannak olyan árlisták, amik kikötik, hogy az árak csak legalább 4 db nyílászáró egyidejű szerelése esetén érvényesek, ennél alacsonyabb számú megrendelés esetében felár fizetendő.

Szakemberek

Válaszd ki a lakhelyed

Így azokat a szakikat látod, akik vállalnak kiszállást hozzád

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Fogadok munkát
Gonda László

Ablakcsere, nyílászáró beépítés

Burkoló

Teherfuvarozás

Székesfehérváron vagyok helyileg,és itt is dolgozom, illetve a vonzáskörzetében.Építőipari munkát viszont csak Székesfehérváron és 60 .kilométeres körzeten belül végzek, ezt vegyék figyelembe az ajánlatkéréskor! 24.éve dolgozom a szakmában, ebből 11.évet Németországban dolgoztam. Reális áron dolgozom, precíz, gyors,munka bármi probléma akad azt megoldjuk! Hívjon bizalommal.Vállalok: kőműves munkák, családi házak lakások külső, hőszigetelése, belső felújítások , átalakítások, burkoló munkák, festés, nyílászárók cseréje,komplett hőszigetelő rendszerek kiépítése, dryvit hőszigetelés, színezés, kátrány viz szigetelése, lapostetők szigetelése,tégla falazatok készítése, térkövezés, viacolor térburkolatok építése, falazás, vakolás, betonozás, kerítések építése, gipszkartonozás, csempe, taposolap, festés, laminált parketta lerakása, aljzat hőszigetelése, betonozása, stb. Ha jó szakembert keres, keressen bizalommal, józan életű vagyok, munkáimra igényes vagyok , sok referenciával rendelkezem! Valamit kisteherautóval,Fuvarozást költöztetést, építőanyag szállítás is vállalok, az ország egész területén. Székesfehérváron vagyok helyileg! sóder ,homok kő zuzalék tüzifa föld egyéb építőanyagok szállítása, maximum2.5. tornát tudok szállítani, bármi kérdése van hívjon bizalommal,és megoldjuk a fuvart!
Bővebben
Székesfehérvár
Jószaki

ablak beépítés

8 000 Ft - 14 000 Ft

ár / ㎡

36 megbízás
5 vélemény
7 válasz
144 fotó
Fogadok munkát
Tiger Agency Kft.

Ablakcsere, nyílászáró beépítés

Redőny javítás

Árnyékolástechnika

Műanyag nyílászárók cseréje, német, Schüco és Gealan profilokkal. Homlokzati hőszigetelés (EPS és kőzetgyapot is). Redőny, szúnyogháló, napellenző, roletta, stb. felszerelése és javítása. Precíz kollégáinkkal, ügyfélbarát, igényes munkát végzünk a határidők betartásával. Elsősorban az M7-es vonalán Budapesttől Balatonboglárig. Helyszíni felmérés díja: - Siófok területén belül ingyenes(irányítószám 8600), - Siófokon kívül 7800.-(árnyékolás és ablakcsere esetén 11 db nyílászárótól 11 800.-) + 260.-/km(fióktelepünktől számolva 8600. Siófok ) + Áfa. - a helyszínen, számla ellenében készpénzben fizetendő, teljes összege rendelés esetén a munkadíjból levonásra kerül.
Bővebben
Siófok

ablak beépítés

5 000 Ft - 10 000 Ft

ár / ㎡

15 megbízás
8 vélemény
29 fotó
Fogadok munkát
Puskás Róbert e.v.

Ablakcsere, nyílászáró beépítés

Betonozás

Kőműves

Vállalok kőműves munkákat ,teljes lakásfelújítást, térkövezést, kerítés építést, akár teljes generál kivitelezést is. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezem, számlaképes vagyok, Dunaharaszti és 50 km körzetében.
Bővebben
Dunaharaszti

ablak beépítés

10 Ft - 9 000 Ft

ár / ㎡

9 megbízás
9 vélemény
19 fotó
Fogadok munkát
Fodor Róbert Levente e.v.

Ablakcsere, nyílászáró beépítés

Redőny javítás

Nonstop nyílászáró szerviz és Árnyékolástechnika Számíthat ránk Minőségi nyílászárók kedvező áron 10% kedvezmény nincsenek rejtett költségek beépítés akár 1 nap alatt 5 év szerkezeti garancia 1 év szerelési garancia 5 és 7 légkamrás Geala, profilok.Néhányan felsorolok, 8000 M-eco, 9000 M-oc, Linear, Kubus. Piacvezető Makó multimatic vasalatok, résszellőző-funkciót,hibás működés gátlót,valamint kiemelés-gátlót, alapból tartalmaz. Valamint redőnyök árnyékolók rovarháló széles választékban alul motoros redőnyök régi felső tokos redőnyök felújítása cserélje. Áraink tartalmazzák nyílászáró használati útmutatás minőségi tanúsítványt.Bármilyen formájú méretű ablakot tudunk gyártani. Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk Ezenkívül alumínium fa beltéri ajtó beépítéssel is foglalkozunk Tisztelettel állunk rendelkezésre minden megkeresésre
Bővebben
Budapest - VIII. kerület
Minősített jószaki

ablak beépítés

10 500 Ft

ár / ㎡

40 megbízás
52 vélemény
25 fotó