ablak csere árak 2024

Akár 5 árajánlat 24 órán belül

Az Árkalauz gombra kattintva megtalálod, hogy hogyan épül fel a ablak csere árazása. A Szakemberek, árak gombra kattinva pedig böngészni tudsz a szakemberek között. Minden árajánlatkérés ingyenes.

Akár

Akár 9500 Ft / ㎡

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Fogadok munkát
Orosz Tibor

Kőműves

Burkoló

49-éves vagyok ,22 -éve dolgozom a szakmában egyéni vállalkozásomban
Bővebben
Pécs
Jószaki

ablak csere

16 200 Ft - 95 000 Ft / ㎡

11 megbízás
13 vélemény
1 válasz
17 fotó
Fogadok munkát
Bognár Arnold

Kőműves

Melegburkoló, parkettázás

Szobafestő, tapétázó

Tisztelt leendő megrendelő! 13 év építőipari gyakorlattal szakszerű, időtálló kivitelezést biztosítók. Szobafestő, kőműves, hideg-meleg burkoló szakágban. Tervező, belső építész, statikus által tervezet dolgok kivitelezésére. Tekintse meg referencia munkáim akár személyesen is. Kérem a tisztelt megrendelőt, ha a legolcsóbbat keresi az elvégzendő munkára, akkor nem én leszek az.. felmérés díjazás ellenében. Kérem legalább egy nemleges válasz visszajelzését ha nem kéri a munkát! Üdvözlettel egy szakmáját szerető szakmunkás.
Bővebben
Szigetszentmiklós

ablak csere

18 000 Ft / ㎡

6 megbízás
1 vélemény
2 válasz
83 fotó
Táskai Zsolt

Kőműves

Szobafestő, tapétázó

Vízszerelő

25 éve a lakosság szolgálatában!!! Vállalok a kollégáimmal,GENERÁLKIVITELEZÉST, minden építőipari munkát, BONTÁST, ÉPÍTÉST, ÚJ HÁZ ÉPÍTÉST, KÖMŰVES MUNKÁKAT, KÜLSŐ,-ÉS BELSŐ HŐSZIGETELÉST, JÁRÓLAP BURKOLÁST, és FAL BURKOLÁST, FESTÉST, GIPSZKARTONOZÁST, VÍZSZERELÉST, FŰTTÉS SZERELÉST, ÁCS, TETŐ MUNKÁKAT, BÁDOGOS MUNKÁT, LAKATOS, ASZTALOS MUNKÁKAT !!!! SAJÁT KEZÜ MUNKAVÉGZÉS !!! Teljeskörű szakembergárdával !!! TERVEZÉS, KIVITELEZÉS!!! Szaktanácsadás !!! KÉREM, HÍVJON BÁTRAN !!!! Visszahivjuk! Áldott szép napot kívánunk!
Bővebben
Pécs
Jószaki

ablak csere

25 000 Ft / ㎡

30 megbízás
10 vélemény
98 fotó
Fogadok munkát
Tiger Agency Kft.

Ablakcsere, nyílászáró beépítés

Árnyékolástechnika

Redőny javítás

Műanyag nyílászárók cseréje, német, Schüco és Gealan profilokkal. Homlokzati hőszigetelés (EPS és kőzetgyapot is). Redőny, szúnyogháló, napellenző, roletta, stb. felszerelése és javítása. Precíz kollégáinkkal, ügyfélbarát, igényes munkát végzünk a határidők betartásával. Elsősorban az M7-es vonalán Budapesttől Balatonboglárig. Helyszíni felmérés díja: - Siófok területén belül ingyenes(irányítószám 8600), - Siófokon kívül 7800.-(árnyékolás és ablakcsere esetén 11 db nyílászárótól 11 800.-) + 260.-/km(fióktelepünktől számolva 8600. Siófok ) + Áfa. - a helyszínen, számla ellenében készpénzben fizetendő, teljes összege rendelés esetén a munkadíjból levonásra kerül.
Bővebben
Siófok

ablak csere

8 000 Ft - 12 000 Ft / ㎡

15 megbízás
8 vélemény
29 fotó

Az ablakcsere ára alkalmanként 40,000 Ft-tól indul, a tetőablak cseréje darabonként általában 32-38,000 Ft-ba kerül. Egy régi ablak kibontása és elszállítása 10-13,000 Ft-ba kerül, régi alumínium ablakot roncsolásmentesen 13-16,000 Ft-ért bontanak, kapcsolt gerébtokos szerkezeteket 3-4,000 Ft-ért ablakonként.

Ablak csere

Régi ablak cseréje újra. Az ablakcsere oka lehet a szigetelés javítása, a fa ablakok cseréje műanyagra, kényelmetlen, régi panel ablakok cseréje modernebb műanyag vagy konzolos ablakokra. Egy tetőtérfelújítás kapcsán is érdemes lehet a tetőtéri ablakokat cserélni jobb hőszigetelési teljesítménnyel rendelkező új ablakokra. A megfelelő ablak kiválasztása és beépítése érezhető hatással lehet az otthon komfortjára energiafelhasználására, és nem mellesleg a lakás értékét is növeli.

Problémába ütköztél? Kérdésed van?

Kérdezd szaktanácsadónkat!

Ablakcsere árak

Ablakcsere árak (nettó árak) - Ártartomány (Ft)
ÓRADÍJAK, ÁTALÁNYDÍJAK
Kiszállási díj - felmérési díj
5,000 - 10,000 Ft
ABLAK BONTÁS
Ablak bontás
10,000 - 40,000 Ft
Kapcsolt gerébtokos szerkezetek bontása /nyílászáró
2,750 - 3,800 Ft
Bontás, hulladék elszállításával
10,000 - 13,000 Ft
Régi alumínium nyílászáró bontás
5,500 - 7,500 Ft
Régi alumínium nyílászáró bontás roncsolásmentesen
13,500 - 16,000 Ft
ABLAK CSERE
Ajtó, ablak csere
40,000 - 135,000 Ft
Tetőablak csere (azonos méretű ablak beszerelése esetén)
32,000 - 37,500 Ft
KIEGÉSZÍTŐ LÉPÉSEK
Ablak párkányozás (szélességtől függően) /m (munkadíj + segédanyagok)
1,000 - 2,000 Ft
Régi gerébtokos ablaktok kitakarása takarólécekkel /m
2,500 - 4,500 Ft
Helyszíni átalakítás, vágás
5,500 - 7,000 Ft

Ablakcsere árak: mitől függnek?

Az ablakcsere árak meghatározásakor számos tényezőt kell figyelembe venni, többek között az ablakok típusát, méretét, anyagát, valamint az üvegezés és a beépítési munkálatok bonyolultságát. Az alábbiakban összefoglaljuk azokat a legfontosabb szempontokat, amelyek befolyásolják az ablakcsere költségeit, és áttekintést adunk az általános árakról.

Ablakok mérete és típusa: Nagyobb ablakok, vagy speciális funkciójú ablakok (pl. bukó-nyíló) magasabb költséggel járnak.
Ablak anyaga: műanyag, fa, vagy alumínium? Minden anyagnak megvan a maga árkategóriája, a műanyag általában a legkedvezőbb.
Üvegezés típusa: Egyszerű, kettős vagy háromrétegű üvegezés? A többrétegű üvegezés javítja az ablakok hőszigetelését, de emeli az árat is.
Beépítési munkálatok: Az ablakcsere általában magában foglalja a régi ablak eltávolítását, az új ablak beszerelését, és szükség esetén a nyílás módosítását.
További tényezők: Szúnyogháló, redőnyök, speciális zárak stb. minden extra szolgáltatás növeli a költségeket.

Általános árak
Műanyag ablakok: A legnépszerűbb választás. Az árak általában 30,000 Ft-tól indulnak ablakonként, de ez jelentősen változhat a fent említett tényezők függvényében.
Fa ablakok: A természetes anyagból készült ablakok ára magasabb, 50,000 Ft-tól kezdődik, és felfelé mozdul az egyedi méretek és kivitel miatt.
Alumínium ablakok: Modern és tartós megoldás, általában 100,000 Ft-tól indulnak, de a specifikációk jelentős mértékben befolyásolhatják az árat.

❗ Fontos: az árak regionális eltéréseket mutathatnak, és változhatnak az idő folyamán. Lehetőleg kérjünk több ajánlatot kérni különböző szakemberektől, szolgáltatóktól a legjobb ár-érték arány megtalálása érdekében.

A magasabb kezdeti beruházás megtérülhet hosszú távon, különösen, ha energiatakarékos ablakokra váltunk.
Az ablakcsere egy fontos döntés, amely javíthatja otthonunk kényelmét, biztonságát, és energiahatékonyságát. Bár a költségek jelentős tényezőt jelentenek, fontos szem előtt tartani az ablakok hosszú távú előnyeit is.

Problémába ütköztél? Kérdésed van?

Kérdezd szaktanácsadónkat!

Ablak csere árak - műanyag ablak csere

A régi ablakok cseréje modern műanyagra, az egyik legnépszerűbb opció az otthonokban, köszönhetően az anyag kiváló hőszigetelési képességének, tartósságának, és viszonylag alacsony költségének. A műanyag ablakok árai számos tényezőtől függenek, többek között az ablakok méretétől, az üvegezés minőségétől, valamint az esetleges extra jellemzőktől és funkcionkcióktól.

Általános árak: A műanyag ablakok cseréjének költségei általában 30,000 Ft-tól kezdődnek ablakonként, de ez az összeg jelentősen nőhet az egyedi igények és a bonyolultabb beépítési munkálatok függvényében. A nagyobb méretű vagy speciális funkciójú (pl. bukó-nyíló mechanizmussal rendelkező) ablakok ára akár a 100,000 Ft-ot is meghaladhatja.

A műanyag ablakoknál fontos szempont az üvegezés típusa is. A kettős üvegezés ma már szinte standard, de a háromrétegű üvegezés vagy speciális energiatakarékos és hangszigetelő üvegek választása tovább növelheti az árat. Ezek az opciók hosszú távon jelentős energia-megtakarítást eredményezhetnek, így azokat érdemes figyelembe venni a döntési folyamat során.

❗ Fontos: A műanyag ablakok cseréje során ne csak az árat vegyük figyelembe! A minőség, a garancia, és a szolgáltató megbízhatósága hosszú távon meghatározó lehet az ablakok élettartama és teljesítménye szempontjából. Ajánlott több szakembertől is árajánlatot kérni, és alaposan összehasonlítani azokat, hogy a legjobb döntést hozhassuk meg.

Műanyag ablakok előnyei

A műanyag ablakok az utóbbi évtizedekben váltak az egyik legnépszerűbb választássá az otthonokban és irodákban egyaránt, köszönhetően számos előnyös tulajdonságuknak. Készítésükhöz leggyakrabban PVC (polivinil-klorid) anyagot használnak, ami nem csak gazdaságos, de számos előnnyel is bír a hőszigeteléstől kezdve a karbantartás egyszerűségén át a hosszú élettartamig.

Energiatakarékosság: A műanyag ablakok kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek segítenek csökkenteni a fűtési és hűtési költségeket.
Karbantartás: Ellentétben a fa ablakokkal, a műanyag ablakok nem igényelnek rendszeres festést vagy lakkozást, és ellenállnak az időjárás okozta kopásnak.
Hosszú élettartam: A műanyag ablakok ellenállnak a rozsdásodásnak, korhadásnak és a legtöbb kémiai anyagnak, így évtizedekig is szolgálhatnak anélkül, hogy cserére vagy nagyobb karbantartásra lenne szükség.
Zajcsökkentés: Kiválóan szigetelik a külső zajokat, így nyugodtabb és csendesebb otthoni környezetet teremtenek.

Választási szempontok. Mire figyeljünk!

Amikor műanyag ablak vásárlását tervezzük, fontos figyelembe venni az ablak méretét, nyitási módját (pl. fix, bukó-nyíló, toló), az üvegezés minőségét (például egyszerű, kettős vagy háromrétegű), valamint az extra funkciókat, mint a beépített szúnyogháló vagy a redőny.

Design és stílus
A modern műanyag ablakok széles választékban érhetők el különböző színekben és mintázatokban, így könnyedén illeszkednek mindenféle építészeti stílushoz és személyes ízléshez. Lehetőség van olyan kivitelezésre is, amely fa hatású, így ötvözve a műanyag ablakok praktikumát a fa természetes szépségével.

A műanyag ablakok gazdaságos és praktikus megoldást kínálnak azok számára, akik hosszú távú befektetést szeretnének otthonuk komfortjába és energiahatékonyságába. A kiválasztás során érdemes figyelembe venni az ablakok minőségét, a gyártó hírnevét és a garancia feltételeit, hogy a lehető legjobb döntést hozhassuk.

Ablak beépítés ára

Ablak beépítésről, ablak beépítés árakról itt >> olvashatsz részletesebben

Az ablak beépítése egy olyan lényeges beruházás, amely jelentősen befolyásolja otthonunk komfortját, energiatakarékosságát és biztonságát. Az ablak beépítése beépítése során számos tényezőt kell mérlegelni, többek között az ablak anyagát, méretét, üvegezésének típusát, valamint a különféle nyitási mechanizmusokat. Az ablak beépítés árak nagymértékben változhatnak a projekt méretétől, az ablakok típusától és minőségétől, valamint a kiválasztott szolgáltatótól függően.

Általánosságban elmondható, hogy a műanyag ablakok jelentik a költséghatékonyabb opciót, míg a fa vagy alumínium ablakok magasabb költséggel bírhatnak, de esztétikailag és funkcionálisan is más előnyöket kínálhatnak. A beépítés árai egy egyszerű műanyag ablak esetében 25,000 Ft-tól kezdődhetnek, míg a speciálisabb, egyedi méretű vagy magasabb energiatakarékossági szabványoknak megfelelő ablakok esetében az ár akár több százezer forintra is rúghat. Fontos, hogy alaposan tájékozódjunk és több ajánlatot is kérjünk a döntés előtt, hogy a legjobb ár-érték arányú megoldást választhassuk otthonunk számára.

Problémába ütköztél? Kérdésed van?

Kérdezd szaktanácsadónkat!

Hogyan értelmezzük az ablakcsere árakat?

A joszaki.hu-n közölt árakat az adatbázisunkban található szakemberek által megadott árak, iparági normák és publikusan elérhető áradatok elemzésével és összevetésével állítottuk össze.

A ablakcsere árakat általában nettó árakon határozzák meg a szakik árlistáikon. Mindig közlik a kiszállás díját, ami délután és sürgős, azonnali kiszállás esetén feláras lehet. Műanyag ablak szerelés kapcsán nem jellemző, hogy óradíjas munka kerül felszámításra, a legtöbb feladat darabáras. Ugyanakkor az itt közölt árakból látszik, hogy akár egy ajtó beépítése vagy egy ablak cseréje esetén is különböző árazást kaphat a művelet az ablak típusa, illetve a keret/ajtó- vagy ablakrés típusa szerint.

A nyílászáró szerelők az általuk meghatározott munkadíjba általában belekalkulálják a segédanyagok árát is (pl. purhab, szigetelőanyagok és rögzítő szerelvények).

Bizonyos négyzetméter- vagy darabárak széles skálán mozognak. Ilyenkor előfordulhat, hogy a minimálár nem tartalmazza a hulladékszállítás vagy a kiszállás díját, de a maximum árba már azt is belekalkulálta az adott szaki. Ezért nagyon fontos, hogy mindig kérjünk be konkrét árajánlatot, valamennyi paramétert egyeztetve a szakikkal, hogy valóban összehasonlítható árakkal számolhassunk!

Vannak olyan ablakosok, akik meghatároznak egy minimum beépítési árat (pl. 50,000 Ft). Ha ezt meghaladó értékű munkadíjat kalkulálnak több nyílászáró cseréjére vagy beépítésére, akkor az lesz a fizetendő díj. Ha a munkadíj ennél alacsonyabb összegre jön ki, akkor viszont ez a díj lesz a fizetendő.

A legtöbb esetben az ablakos szaki maga fog gondoskodni a nyílászáró beszerzéséről is. Ehhez pontos méretet vesz, megállapítja, hogy milyen típus illeszkedik legjobban az ingatlanunkhoz, elképzeléseinkhez. De fordítva is igaz: a nyílászáró forgalmazó cégek szívesen vállalják a tőlük rendelt nyílászárók beépítését is.

💡 JÓ TUDNI: Ha egy műanyag ablak megrendelésre készül, és az elkészülte után az átvételről nem gondoskodunk időben, 1-2 hét után a forgalmazó vagy nyílászáró szerelő raktározási díjat számolhat fel. Ezt később, a beszerelés díjából jóváírhatja, vagy ezzel az összeggel végül megnövelheti a munkadíj mértékét.

Célunk az itt közölt információkkal segítséget nyújtani a szakemberek árainak értelemezésében, és a reális piaci árak megtalálásában. Nem ritka, hogy akár egy egyszerű ajtó beállítás is érkezik olyan szaki, aki 8,000 Ft-ért, egy másik viszont 20,000 Ft-ért vállalja az adott munkát. Ezek reális árkülönbségek! Mindig mérlegeljünk az időfaktor (milyen sürgős a munka), mekkora a feladat, a költségvetés, és a legjobb szakember megtalálására szánt energia tekintetében! Ha tehetjük, kérjünk be több árajánlatot, vessük össze az árakat az itt közölt árakkal, és azt a szakit bízzuk meg a munkával, aki nem csak szimpatikus, de kellő referenciákkal és gyakorlattal is rendelkezik.

Ebben segít a JóSzaki!
Olvasd el blogcikkeinket is, nézd meg szakijaink válaszait egyes fogós szakmai kérdések kapcsán a SzakiVálaszon! Keress szakit hozzád közel, vagy mondd el, hogyan segíthetünk még!

További hasznos információk az ablakcsere árazása kapcsán

Garancia

Jótállás vagy szavatosság?
Ablakok vásárlása esetén szavatosság, beépítés esetén jótállás kerül meghatározásra. Ennek időtartama általában 1-5 év (de van, aki 7 év garanciát biztosít). Érdemes a mesterektől kérni a beépítést, mert ez esetben a méretvétel felelőssége, a szakszerű beépítés és a nyílászárók beállítása is az ő felelősségük, melyre garanciát is vállalnak.
Beszédes lehet az is, hogy az ablak- vagy ajtógyártók pontosan milyen alkatrészekre és mekkora garanciát vállalnak. Vannak olyan nyílászárók, amiknél a vasalatokra vagy az üvegfelületek közül elszökő gázra nem vonatkozik a garancia.

❗ Figyelem: mindig tartsuk meg az ablakok és ajtók beszerzéséről szóló számlákat, egyéb bizonylatokat, illetve a szerelésről szóló dokumentációkat.

🧑‍🔧 JÓ TUDNI: Bizonyos szolgáltatók vállalják, hogy 90 nappal a beszerelés után visszamennek a helyszínre, és elvégeznek egy kontrollt, utólagos beállítást, ha szükséges. Ezért egy egyszeri kiszállási díjat számítanak fel.

Mikorra készül el az ablakom, ajtóm?

Amennyiben megrendelésre gyártják az adott nyílászárót, akkor várhatóan legalább 1-3, legfeljebb 6-8 hétre lesz szükség az elkészítéséhez (színes nyílászárók esetén ez még hosszabb időt: akár 12 hetet is igénybe vehet).

💡TIPP: Ha nyílászáró cserében gondolkodunk, mindenképp kezdjük meg időben a tervezést és a beszerzést. Ha nem standard méretű, raktárkészleteken lévő ablakot vagy ajtót tervezünk, a gyártási idő akár 3 hónap is lehet!

Szükség van-e előleg fizetésére?

Ablakok és ajtók gyártatása esetén kérhetnek előleget - főleg nagyobb megrendelések esetén -, mely általában a vételi ár 30-50%-a.

Fa vagy műanyag ablakot válasszak?

A műanyag nyílászárók átlagosan 20-30 %-kal olcsóbbak, mint hagyományos fa társaik.
Egy műanyag nyílászáró várható élettartama a becslések szerint 30-35 év. Ha régi fa ablakainkat szeretnénk lecserélni, hasznos költségcsökkentő tényező lehet, hogy a műanyag ablakok a régi fatokba is beépíthetőek technikailag, de a nyílászáró szerelők nem szokták javasolni.

🧑‍🔧 JÓ TUDNI: Ma már kiváló minőségű famintás műanyag nyílászárókat is kaphatunk. Ugyanakkor a színes nyílászárók és kiegészítők általában drágábbak. Az egy oldalán színes műanyag nyílászáró 20-25%-kal, két oldalán színes ablak vagy ajtó akár 40-45%-kal is drágább lehet. Redőnyök és párkányok esetén az árdifferencia még nagyobb lehet. A színezést fényezéssel érik el.

💡 TIPP: Műanyag ablakok esetén a védőfólia egy idő után beleég a műanyagba és nagyon nehezen lesz eltávolítható. A már beépített ablakok és ajtók külső felületéről 4-5 héten belül mindenképp távolítsuk el a fóliát. A belső oldalakon a lakásfelújítás végéig fent maradhat, de a munkák végeztével mindenképp húzzuk le az ajtó matricákat a nyomtalan és maradéktalan eltávolítás érdekében.

Hogyan kérjek árajánlatot ablakcsere esetén?

💡 TIPP: Ahhoz, hogy a legjobb ajánlatot megtaláld, minden nyílászáró szerelőtől ugyanarra a műszaki tartalomra és kivitelezési tervre kérj árajánlatot, hogy azok ténylegesen összehasonlíthatóak legyenek.

Ablakcsere plusz tételek

Egy panellakás nyílászáróinak cseréje (3-4 ablak, egy teraszra nyíló ajtó) szállítással, bontással, beépítéssel, takarólécek és könyöklők elhelyezésével kb. nettó 300 000 Ft-ba kerül. Ebben nincsen benne az ablakok beszerzési költsége.

Kiszállási díj

A helyszíni felmérésnek plusz díja van, a pontos összeg a helyszíntől függ. Ezt a szokásos gyakorlat szerint általában tényleges megrendelés esetén a végösszeg számlázásakor jóváírják.

Hulladékkezelés

A lomtalanítás, azaz a hulladék eltakarítása, elszállítása minden esetben feláras. A kicserélésre kerülő nyílászárók eltakarítása mérettől függően kerül plusz költségbe: pl. Egy 50 x 70 cm-es ablak esetében kb. 6,000 Ft extra díj fizetendő, míg egy 1.5 m x 2 m-es nyílászáró esetében kb. 10-12,000 Ft.

Ablak karbantartás - milyen gyakran, mit takar?

Az ablakok karbantartása műanyag nyílászárók esetén akár évente vagy évente kétszer is esedékes lehet: tavasszal és ősszel a nyári és téli szezont megelőzően. Az időjárás változások minimális igazítást igényelhetnek a beállításokban, illetve a rendszeres olajozás is hozzájárul a hosszútávú, gondtalan, minőségi használathoz.

💡 JÓ TUDNI: Modern műanyag ablakok esetén a rendszeres beállítás pusztán az időjárás változás miatt nem szükséges, de ha házilag próbáltunk valamilyen beállítást alkalmazni, ami félresikerült, vagy ha idősebb (legalább 10 éves) nyílászárókról van szó, a szakértő kéz sokat segíthet a záródás és nyitási funkciók tökéletes helyreállításában. Egyes nyílászáró szerelők ajánlani szokták az éves egyszeri karbantartást, felülvizsgálatot. Ezeket az alkalmakat a gépjárművek szervízeléséhez hasonlóan vezethetjük egy szervízkönyvben (a gyártók gyakran mellékelnek is erre alkalmas dokumentumot).

Nyílászárók időszakos karbantartása (olajozás, beállítás, ékelés) egy-egy ajtó vagy ablak esetén kb. nettó 10-15,000 Ft-ba kerül darabonként. A kiszállási díjat (5-8,000 Ft/alkalom) több nyílászáró egyidejű karbantartása esetén a legtöbbször elengedik a szakik. Az ablakszervíz szolgáltatásokra különösen akkor lehet szükség, ha az ablak nem nyílik, akad, nem csukódik rendesen, fokozottan párásodik vagy penészedik, vagy a funkciói nem működnek (pl. egyszerre nyílik és bukik).

🧑‍🔧 JÓ TUDNI: Vannak olyan árlisták, amik kikötik, hogy az árak csak legalább 4 db nyílászáró egyidejű szerelése esetén érvényesek, ennél alacsonyabb számú megrendelés esetében felár fizetendő.

Az ablak a lakás nélkülözhetetlen nyílászárója, amely nem csupán a természetes fény beáramlását biztosítja, hanem jelentős szerepet játszik az otthon energetikai hatékonyságában és biztonságában is. Az ablak beépítés vagy ablakcsere folyamata kritikus lépés a lakásfelújítások során, amely hozzájárul az ingatlan értékének növekedéséhez, valamint a lakókényelem javulásához. A modern nyílászárók beépítése lehetőséget ad arra, hogy javítsuk otthonunk szigetelését, csökkentsük a fűtési költségeket, és növeljük az ingatlan piaci értékét. Ezért fontos, hogy a beépítési vagy cserélési projekt során gondosan válasszuk ki az ablakok típusát, anyagát és gyártóját, hogy a lehető legjobban kihasználhassuk az ablakok nyújtotta előnyöket.

Problémába ütköztél? Kérdésed van?

Kérdezd szaktanácsadónkat!

Szakemberek

Válaszd ki a lakhelyed!

Így azokat a szakikat látod, akik vállalnak kiszállást hozzád.

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!