tetőszigetelés árak 2024

Akár 5 árajánlat 24 órán belül

Az Árkalauz gombra kattintva megtalálod, hogy hogyan épül fel a tetőszigetelés árazása. A Szakemberek, árak gombra kattinva pedig böngészni tudsz a szakemberek között. Minden árajánlatkérés ingyenes.

Akár

Akár 4500 Ft / ㎡

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Fogadok munkát
Promineo Chem Kft. - Németh Tamás
Hőszigetelés specialisták vagyunk. Kizárólag minőségi hőszigetelő rendszerekkel dolgozunk, legyen az kőzetgyapot vagy polisztirol. Ingyenes felmérést és ajánlat készítést biztosítunk. Referenciáinkat elküldöm emailben. Keressen bizalommal.
Bővebben
Budapest - XIII. kerület
1 vélemény
6 fotó
Fogadok munkát
Farkas Sándor
Üdv!! Farkas Sándor vagyok 20 éve építőiparban dolgozom rengeteg tapasztalattal, hívj bátran ha egy fiatal precíz csapattal szeretnéd a terveidet megvalósítani! :)
Bővebben
Heves
4 vélemény
4 válasz
61 fotó
Rostás Attila

Ablakcsere, nyílászáró beépítés

Burkoló

Sittelszállítás

Rostás Attila e.v. egyéni vállalkozó vagyok, a kőműves iparban szinte bármit vállalni tudunk. Főleg bontásokkal, kőműves munkákkal, térkővezéssel, ásással és betonozással foglalkozom.
Bővebben
Baks
Minősített jószaki
33 megbízás
15 vélemény
Fogadok munkát
Egyed Gyula

Szobafestő, tapétázó

Egy szobától akár komplett lakás, iroda, nyaraló, társasház, lépcsőház , csarnok ... igény szerint,: * felület előkészítés, * tisztasági festés, * festés, * mázolás, * glettelés, * hőszigetelés * Nemesvakolat *Kőműves munkák *Burkolás -Árajánlat készítés -Rövid határidő -Minőségi munka -Korrekt ár -Precíz bútor és ajzat takarás/ fóliázás -Takarítás , hulladék elszállítása a munka elvégzése után ! -Garancia -Utánunk nem kell takarítania! -Nem fogyasztunk alkoholt! Keressen bizalommal!
Bővebben
Pécs
Minősített jószaki
16 megbízás
21 vélemény
3 fotó

Tartalomjegyzék

Tetőszigetelés

A tetőszigetelés kulcsfontosságú elem az épületek energetikai hatékonyságában és kényelmében. A megfelelően kivitelezett tetőszigetelés segít csökkenteni a hőveszteséget, javítja a hűtési és fűtési hatékonyságot, és védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben. A tetőszigetelési anyagok széles skálája létezik, beleértve a szendvicspaneleket, üveggyapotot, kőzetgyapotot, polisztirol habot, vagy akár hőtükröző fóliákat. A tetőszigetelés alkalmazásakor fontos szem előtt tartani az adott épület típusát, a helyi klímát és az építészeti jellemzőket. A megfelelő tetőszigetelés hozzájárul az energiamegtakarításhoz és a fenntartható építészet kialakításához, miközben megnöveli az épület élettartamát. A szigetelt tetők csökkentik a zajszintet és növelik a belső komfortot, ezáltal teremtve energiatakarékos és kellemes otthoni vagy üzleti környezetet.

Szakemberek

Válaszd ki a lakhelyed!

Így azokat a szakikat látod, akik vállalnak kiszállást hozzád.

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!