Milyen
Kineziológus árak
érhetőek el az árcsekkolóban?

3 ár

Tauszig Klara A konzultációk általában nem egymást követő heteken történnek, hanem pár hetes szünetekkel, feltéve hogy több konzultáció szükséges. A legtöbben általában már az első alkalom után nagy változást tapasztalnak, de elképzelhető, hogy ahhoz hogy tartós javulás következzen be, több konzultáció szükséges. Ez is egyénenként változó.

Katona Bernadett Ha szeretnél egyensúlyba kerülni, elengedni a mindennapok és a múlt stresszeit, ha szeretnéd megoldani problémáidat, fejleszteni képességeidet, vagy ha úgy érzed, elakadtál és segítségre van szükséged, szeretettel várlak kineziológiai oldásra a Napfény Kuckóban, Győr belvárosában!

Tihanyi Nóra Az oldás során átbeszéljük a problémát, meghatározzuk a célt, amire dolgozni fogunk, izomteszteléssel beazonosítjuk azt a kort, ahol foglalkozni tudunk a probléma okával és ott feloldjuk azt. Így a jelenben is el tud indulni a pozitív változás.

 Megnézem az árát!
2 ár

Bartha Andrea A kineziológia a XX-ik század egyik legeredményesebb stresszoldó módszere. Ezeken a főbb területeken tudunk együtt dolgozni: elengedés (veszteség feldolgozás), önelfogadás-önbizalom, krízis- és változáskezelés,konfliktuskezelés, szorongás, párkapcsolati, gyereknevelési problémák, hatékony kommunikáció, döntési helyzetek, ismétlődő minták és élethelyzetekből való kilépés.

Almási Diána Fatime Kineziológiai kezelés.

 Megnézem az árát!
1 ár

Kóczán Anita Az attitűdök, a gondolatok és hitrendszerek kapcsolatban állnak különböző, a test egyes részeihez vezető energetikai útvonalakkal. A gondolatok energiája által indukált, a meridián áramlásban bekövetkezett energetikai változások fokozatosan hatást gyakorolnak egész fiziológiánkra. Az Attractor Field Technika AFT az akupunktúrás pontok aktiválásának az agyra kifejtett hatását használja a gyógyító hatás elérése érdekében. Az AFT kezelések az agy idegi hálózatában tárolt memória-attractorokra és a szokásos gondolatminták által a folyamatosan keltett/generált attractor mezőkre fókuszálnak.

 Megnézem az árát!
1 ár

Az Energiamező - Sándor Zsuzsi asztrológus A B.B.B. – izom és energiamasszázs, egy speciálisan kifejlesztett spirituális masszázsfajta.A masszőr az izmokon keresztül kommunikál az energiatest rétegeivel. Rendkívül finom érzékelési mechanizmusának köszönhetően a B.B.B. masszázs a fizikai testnél sokkal mélyebb és szerteágazóbb rétegekben oldja a testi és lelki blokkokat.Ez a masszázsfajta nagyon hasonlít a klasszikus, masszázskrémmel vagy masszázsolajjal történő, svéd vagy izom masszázsra. Érdekessége és különlegessége abban rejlik, hogy mindig a test, és annak energetikai visszajelzése diktálja a masszírozni, oldani való területek helyét és mértékét.Ilyetén módon egy 60 – 70 perces masszázs alatt, elképzelhető, hogy csak néhány testrészt érint fizikai szinten a masszőr, de az energetikai oldódásokkal életeken és dimenziókon át a legmélyebb rétegekből oldja ki a feszültségek és problémák gyökerét.Az végeredmény testi és lelki ellazulás, elengedés, tisztulás és megújulás, egy tiszta lap.

 Megnézem az árát!
1 ár

Nagyné Berényi Ildikó Probléma megbeszélése, és a lehetséges megoldás megkeresése.

 Megnézem az árát!
1 ár

Sas Ági 3 féle csomagból választhatsz! 1. Bronz csomag Időtartam: 1 óra / alkalom 7 000,- Ft 2. Ezüst csomag Komplex, több módszert ötvöző 2,5 órás egyéni konzultáció 20 éves terápiás tapasztalattal. Időtartam: 2.5 óra / alkalom 18 000,- Ft 3. Arany csomag 5 alkalom 2 részletben kell fizetni 1 konzultáció időtartama: 2.5 óra / alkalom 15 000,- Ft /alkalom Ha eldöntötted, hogy fejlődni akarsz és rendszeresen dolgozol magadon.

 Megnézem az árát!
1 ár

Kóczán Anita A túlzott iskolai követelmények, a negatív környezeti hatások, a túl sok inger, a lelki problémák sajnos mindennapos jelenségek a gyerekeink életében és egyik sem múlik el bennük nyomtalanul. A kineziológia nem tud változtatni a fennálló életkörülményeken, de abban segít, hogy a gyermekek eredményesebben birkózzanak meg a negatív hatásokkal.

 Megnézem az árát!
1 ár

Katona Bernadett Ha nem tudja, merre tovább, ha úgy érzi, élete egy vagy több területén elakadt, támogatásra van szüksége, szeretettel várom holisztikus életvezetési tanácsadásra, ahol többek között coaching és egyéb tanácsadási eszközökkel, ill. stresszoldó, esetenként kineziológiai módszerekkel segítek a probléma hátterének feltárásában, új nézőpontok és a lehetséges megoldási javaslatok kialakításában, és abban, hogy harmóniát és egyensúlyt teremthessen a mindennapjaiban. Holisztikus megközelítésben dolgozom, azaz nem önmagában tekintünk a problémára, hanem figyelembe vesszük a személyiségét, a környezetét, és az adott kihívással kapcsolatos körülményeket is. Fontos tudni, hogy a tanácsadás nem direkt módon történik, azaz nem én fogom megmondani, mit és hogyan kell tenni, mert ez a döntés mindig a Öné, de segíthetek új nézőpontot találni, és megvizsgálni, hogy milyen lehetőségei vannak a változtatásra és a fejlődésre. Ha szeretné igénybe venni a tanácsadást, de valamilyen oknál fogva nem tud személyesen megjelenni, a tanácsadás elérhető ONLINE formában is, Skype vagy telefon használatával. Ehhez a következő eszközökre lesz szüksége: - internetkapcsolattal rendelkező számítógép, laptop vagy okostelefon - Skype vagy egyéb videohívásra alkalmas program Amennyiben nem rendelkezik a fenti eszközökkel, lehetőség van a tanácsadásra telefonon keresztül is, azonban a videohívás segítségével személyesebbé tehető, és egymás mimikájának, mozdulatainak a látása plusz információt ad mindkét fél részére. Mikor érdemes online tanácsadást választania? - ha külföldön él, de szeretne magyarul beszélni a problémájáról - betegség esetén - ha a személyes találkozás feszélyezi, és így könnyebben meg tud nyílni - ha nincs lehetősége Győrbe utazni, de szeretne velem dolgozni

 Megnézem az árát!
1 ár

Aradi Nóra Izomteszteléssel meghatározott érzelmek, félelmek, stresszokozók tudatosítása.

 Megnézem az árát!
1 ár

Zámbó-Farkas Ildikó One Brain, Brain Gym módszerekkel.

 Megnézem az árát!
1 ár

Az Energiamező - Sándor Zsuzsi asztrológus A kranioszakrális rendszeren alkalmazott LágyÉrintés kezelés, a test legapróbb mozgásait, lüktetését és áramlását követve, nagyon gyengéd mozdulatokkal történő, fizikai és lelki egyensúlyteremtés. A LágyÉrintés kezelés kranioszakrális módszerrel, a testben történő öngyógyító folyamatok beindítására van kedvező hatással.Ajánlott: különböző fejfájások, idegfájdalmak, gasztroenterológiai tünetek, szív és érrendszeri betegségek, alvásproblémák, motoros koordináció kezelése, légzőszervi problémák, fog, állkapocs, szájon belüli problémák, fül problémák, műtét utáni állapotok, krónikus fáradtság, nőgyógyászati problémák, idegrendszeri kimerültség, lelki problémák, terhesség alatt és után is, immunrendszer zavarok, gyerekkori viselkedés zavarok, érzelmi problémák, lelki problémák, gyerekkori egyéb zavarok, diszfunkciók, bőr elváltozások, diszlexia, diszkalkulia, diszgráfia, hormonális problémák, ortopédiai és gerinc problémák esetén, daganatos megbetegedések.

 Megnézem az árát!
1 ár

Kóczán Anita Rajzaink kifejezik az egyéniségünket, a készségeinket, az irányultságunkat, lelki, érzelmi állapotunkat, kapcsolatrendszerünket, és azt is, hogyan viszonyulunk a belső és külső világunkhoz. A rajz készítése ideális esetben helyben történik, a kapcsolatteremtés első szakaszában igazán remek bemelegítő gyakorlat. Szinte csak ismerkedünk, miközben nagyon fontos információk kerülnek elő. A rajz elkészülte után megbeszéljük, hogy mit rajzoltál, ez újabb dimenziót ad az ismereteinkhez, valamint jó kiindulási alapot ahhoz, hogy merre indulhatunk el a fejlődés útján. A rajzvizsgálattal kiegészített kineziológiai kezelés igazán hatékony módszer, a már rajzolni tudó gyermekek esetében minden alkalommal a kezelés részét képezi.

 Megnézem az árát!
1 ár

Az Energiamező - Sándor Zsuzsi asztrológus Az Egységes Agy, Three In One Concepts az a kineziológiai módszer, amely a jelen életben akár generációkon keresztül az agyba beégett negatív érzelmi blokkok feloldásával foglalkozik. Az Egységes Agy módszer szerint minden betegségnek, problémás ügynek érzelmi alapja van, a traumák következtében létrejött Negatív Érzelmi Töltés okozta energiablokkokat kutatja fel és oldja a kezelést végző szakember.Az életünket károsan befolyásoló és testi – lelki egységünket felborító behatások, megbontják testünk és lelkünk harmóniáját. Ezeket az önkorlátozásokat oldja ez a módszer és állítja helyre a harmóniát, az egészséget.Milyen problémákra lehet hatásos a Három az egyben stresszoldó, kineziológiai módszer?Tanulási nehézségek, dyslexia, szorongás, párkapcsolati problémák, allergia, függőségek, pánikbetegség, stressz oldás. Bármilyen testi és lelki probléma gyökerének felkutatása és kioldása. A tudatalattiban lévő minden információhoz hozzá lehet férni, amit a páciens szeretne megtudni magáról.

 Megnézem az árát!
1 ár

Viszovszki-Tósa Mariann A régóta fennálló stressz már testi tünetekkel is járhat. A wellness kineziologia a felszíni tüneteket, míg a tach for haerd kineziologia már a testi tüneteket is kezeli. Gratiszkent adok egy frissitő talpmasszázst.

 Megnézem az árát!