Milyen
Kineziológus árak
érhetőek el az árcsekkolóban?

2 ár

Katona Bernadett Ha szeretnél egyensúlyba kerülni, elengedni a mindennapok és a múlt stresszeit, ha szeretnéd megoldani problémáidat, fejleszteni képességeidet, vagy ha úgy érzed, elakadtál és segítségre van szükséged, szeretettel várlak kineziológiai oldásra a Napfény Kuckóban, Győr belvárosában!

Nagyné Kiss Marianna Kineziológiai oldás, stresszoldás. Használt módszerek: One Brain kineziológia, Stress Release kineziológia, Touch for Health és Brain Gym kineziológia, valamint pszichológia.

 Megnézem az árát!
1 ár

Sándor Zsuzsanna Ilona - Az Energiamező - Spirituális Stúdió A B.B.B. – izom és energiamasszázs, egy speciálisan kifejlesztett spirituális masszázsfajta.A masszőr az izmokon keresztül kommunikál az energiatest rétegeivel. Rendkívül finom érzékelési mechanizmusának köszönhetően a B.B.B. masszázs a fizikai testnél sokkal mélyebb és szerteágazóbb rétegekben oldja a testi és lelki blokkokat.Ez a masszázsfajta nagyon hasonlít a klasszikus, masszázskrémmel vagy masszázsolajjal történő, svéd vagy izom masszázsra. Érdekessége és különlegessége abban rejlik, hogy mindig a test, és annak energetikai visszajelzése diktálja a masszírozni, oldani való területek helyét és mértékét.Ilyetén módon egy 60 – 70 perces masszázs alatt, elképzelhető, hogy csak néhány testrészt érint fizikai szinten a masszőr, de az energetikai oldódásokkal életeken és dimenziókon át a legmélyebb rétegekből oldja ki a feszültségek és problémák gyökerét.Az végeredmény testi és lelki ellazulás, elengedés, tisztulás és megújulás, egy tiszta lap.

 Megnézem az árát!
1 ár

Nagyné Berényi Ildikó Probléma megbeszélése, és a lehetséges megoldás megkeresése.

 Megnézem az árát!
1 ár

Bartha Andrea A kineziológia a XX-ik század egyik legeredményesebb stresszoldó módszere. Ezeken a főbb területeken tudunk együtt dolgozni: elengedés (veszteség feldolgozás), önelfogadás-önbizalom, krízis- és változáskezelés,konfliktuskezelés, szorongás, párkapcsolati, gyereknevelési problémák, hatékony kommunikáció, döntési helyzetek, ismétlődő minták és élethelyzetekből való kilépés.

 Megnézem az árát!
1 ár

Sándor Zsuzsanna Ilona - Az Energiamező - Spirituális Stúdió A kranioszakrális rendszeren alkalmazott LágyÉrintésTerápia, a test legapróbb mozgásait, lüktetését és áramlását követve, nagyon gyengéd mozdulatokkal történő, fizikai és lelki egyensúlyteremtés. A LágyÉrintésTerápia kranioszakrális módszerrel, a testben történő öngyógyító folyamatok beindítására van kedvező hatással.Ajánlott: különböző fejfájások, idegfájdalmak, gasztroenterológiai tünetek, szív és érrendszeri betegségek, alvásproblémák, motoros koordináció kezelése, légzőszervi problémák, fog, állkapocs, szájon belüli problémák, fül problémák, műtét utáni állapotok, krónikus fáradtság, nőgyógyászati problémák, idegrendszeri kimerültség, lelki problémák, terhesség alatt és után is, immunrendszer zavarok, gyerekkori viselkedés zavarok, érzelmi problémák, lelki problémák, gyerekkori egyéb zavarok, diszfunkciók, bőr elváltozások, diszlexia, diszkalkulia, diszgráfia, hormonális problémák, ortopédiai és gerinc problémák esetén, daganatos megbetegedések.

 Megnézem az árát!
1 ár

Sándor Zsuzsanna Ilona - Az Energiamező - Spirituális Stúdió Az Egységes Agy, Three In One Concepts az a kineziológiai módszer, amely a jelen életben akár generációkon keresztül az agyba beégett negatív érzelmi blokkok feloldásával foglalkozik. Az Egységes Agy módszer szerint minden betegségnek, problémás ügynek érzelmi alapja van, a traumák következtében létrejött Negatív Érzelmi Töltés okozta energiablokkokat kutatja fel és oldja a terápiát végző szakember.Az életünket károsan befolyásoló és testi – lelki egységünket felborító behatások, megbontják testünk és lelkünk harmóniáját. Ezeket az önkorlátozásokat oldja ez a módszer és állítja helyre a harmóniát, az egészséget.Milyen problémákra lehet hatásos a Három az egyben stresszoldó, kineziológiai módszer?Tanulási nehézségek, dyslexia, szorongás, párkapcsolati problémák, allergia, függőségek, pánikbetegség, stressz oldás. Bármilyen testi és lelki probléma gyökerének felkutatása és kioldása. A tudatalattiban lévő minden információhoz hozzá lehet férni, amit a páciens szeretne megtudni magáról.

 Megnézem az árát!