Budapesti kineziológusok

Akár 5 árajánlat 24 órán belül

Valós értékelések, fotók, szakemberek
Kineziológus, Budapest

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!

Vagy találj a listából kineziológust!

Fogadok munkát
Ásztai  Zsuzsanna

Kineziológus

Családállítás

Jelenleg online dolgozom! Kinezológia és természetgyógyász kezelések gyerekeknek felnőtteknek. Egyéni és csoportos család állítás. Bach virág terápia konzultáció Aura Soma Természetgyógyász/ kineziológus /családállító vagyok. Sok kisbabám született az elmúlt 15 évben amiért nagyon hálás vagyok a sorsnak... hogy segíteni tudtam számos anyukának a világ legnagyobb csodájában... ❤️🙏🙏🙏❤️ Várom Szeretettel
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Minősített jószaki
54 megbízás
28 vélemény
31 fotó
Fogadok munkát
Sas Ági

Kineziológus

Ébredj új napra! Kineziológusként, sors mentorként 21 éves terápiás tapasztalattal várlak szeretettel személyesen Budapesten, on – line vidéken és külföldön skype vagy zoom kapcsolat segítségével. Ahogy orvoshoz sem egyszer mész, ha fizikai problémád van, úgy a lelked gyógyulásához, az életkörülményeid változásához is idő kell és befektetett energia. Találkozhatunk az éterben kényelmesen az otthonodban is! Érintés nélkül dolgozom! Célom és szívügyem, hogy mindenki magát megismerve, ráébredjen a lelkében lévő összefüggésekre, melyek a jelen problémáihoz vezettek. A lelked útjára derül fény. Olyan téves programokra, hibás működésekre látsz rá, amik a tudattalanodból a jelenedet alakítják. Tonnákkal lehetsz szabadabb! VEDD KEZEDBE AZ ÉLETEDET! Az egyéni konzultáció során egy olyan Komplex módszerrel találkozol, mely kulcs a saját tudatalattid feltérképezéséhez, ahonnan most is teremted a világod. Feltárjuk a múltból fakadó félreértéseket, hibás meggyőződéseket, hogy a jelenben új döntéseket hozhass és az életed egyre inkább úgy alakuljon, ahogy TE szeretnéd. VAN ELÉG BÁTORSÁGOD, HOGY AZZÁ VÁLJ, AKIVÉ LEHETNÉL? Célom és szívügyem, hogy saját tapasztalataimat megosztva rátalálhass a benned lévő összefüggésekre, melyek kiváltó okai a lelked jelenlegi terheinek vagy a testi tüneteidnek. A konzultáció után azonnal tapasztalni fogod, hogy csökken benned a belső feszültség (stressz) érzése, megkönnyebbülsz és ráébredsz, hogy hogyan viselkedj másként a jövőben, hogy az számodra jó legyen. NEKED IS FONTOS, HOGY JÓ KEZEKBEN LEGYÉL, HA A LELKEDRŐL VAN SZÓ? Ugye neked is nehéz bizalmat szavazni, ha a legbelsőbb ügyeidről van szó? Hidd el, ezzel nem vagy egyedül. De bármikor felbukkanhat egy helyzet, amit egyedül nehéz megoldani. Jöhet egy emberi konfliktus, egy anyagi válság, vagy érhet trauma és kellenek a kapaszkodók, útjelzők. Sas Ági vagyok, társad a változásban… Örülök, hogy megoldást keresel, változtatni akarsz! Képtelen vagy? Nem, csak nincs képed róla, hogyan tedd. Mindenkinek válaszolok! Türelmet kérek. Kérlek, ha érdeklődsz, minden esetben add meg az elérhetőséged, hogy minél előbb kapcsolatba léphessünk! Az e-mail címedre küldöm a tudnivalókat. Az, hogy jobban legyél és teljesebb legyen az életed, közös célunk! ;)
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Minősített jószaki
70 megbízás
50 vélemény
10 fotó
Fogadok munkát
Bartha Andrea

Kineziológus

Coach

Az élet túl rövid ahhoz, hogy boldogtalanságban, bizonytalanságban és magányban éljünk. Hadd segítsek abban, hogy kiteljesedjen az életed és a legjobbat tudd kihozni magadból! 2006 óta foglalkozom kineziológiával és személyes konzultációkkal. A kineziológián kívül számos más módszerrel is dolgozom, személyre szabottan, témától és céltól függően. Hiszek benne, hogy csak az a mélység, és az a bölcsesség, amit mi magunk értünk el, az tud másokhoz is eljutni. Különbözőek vagyunk és mindenkihez más út vezet, de a kincs és az érték ott rejlik mindannyiunkban. Ezeken a főbb területeken tudunk együtt dolgozni: elengedés (veszteség feldolgozás), önelfogadás-önbizalom, krízis- és változáskezelés,konfliktuskezelés, szorongás, párkapcsolati, gyereknevelési problémák, hatékony kommunikáció, döntési helyzetek, ismétlődő minták és élethelyzetekből való kilépés. Szeretettel várom mindazokat, akik változni és változtatni szeretnének, és új irányt adni az életüknek! Helyszín:Budapest VI.kerület (Nyugati pályaudvar) és Solymár környékén (Pilisvörösvár, Pilisszentiván, Üröm, Pilisborosjenő, Piliscsaba).
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Jószaki
31 megbízás
14 vélemény
14 fotó
Fogadok munkát
Kalteneckerné Balatoni Andrea EV

Kineziológus

Kedves Érdeklődő, üdvözöllek a profilomon! :) 13 éve foglalkozom kineziológiával és egyéb segítő tevékenységekkel (lentebb találod részletesen a technikákat). Stressz, félelem, kapcsolati problémák, párkapcsolati vészhelyzetek, bizalmatlanság, harag, düh, fenyegetettség, munkahelyi problémák, fáradtság, blokkok, függőségek, tökéletességmánia, mindenhol fáj, nem vagyok szép, nem kellek senkinek, kövér vagyok, engem nem szeret senki, nem vagyok szerethető... és még sorolhatnám tovább a mindennapi problémáinkat, amiket hallok, látok a Kliensektől és tapasztalok a környezetemben. Megrekedünk egy helyzetben, nem tudjuk merre és hogyan tovább. Mindezek megváltoztatására, átalakítására, feloldására többféle - a mai szóhasználat szerint - "technika" áll rendelkezésemre, ami számomra sokkal többet jelent, mint szimpla technika. Úgy fogalmaznám meg inkább, hogy csodálatos lehetőségek közül választhat, aki bármelyik módszert választja, mert elősegíti a szabad energiaáramlást a testében, szellemében, lelkében. Keressetek bizalommal! Hívható vagyok 8-20 óra között minden nap :) (Ha éppen nem vagyok elérhető, akkor valószínűleg Klienssel foglalkozom, de igyekszem mihamarabb visszahívni.) Szeretettel: Andi ❤️
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
1 megbízás
1 vélemény
5 fotó
Fogadok munkát
Takács László

Kineziológus

Családállítás

Stresszoldás a One Brain módszerével, a kineziológia eszközeivel. Családállítás, business coaching. 2011. óta foglalkozom stresszoldással. Néhány éve családállítással és a business coaching módszereivel is állok klienseim rendelkezésére. Metafizikai trénerként tovább bővítettem ismereteimet. Jelenleg holisztikus grafológiát tanulok. Klienseimet a XV. kerületben lévő kis központban várom szeretettel.
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
9 megbízás
3 fotó
Fogadok munkát
Bacsa Ildikó

Kineziológus

Családállítás

2008-ban vizsgáztam kineziológus, alternatív fizióterapeuta, akupresszőrkènt az ETI-ben. A családállítás, Bach virágterápia, masszázsok is ekkor váltak igazán fontossá az életemben. Jelenleg Budapesten, Bajnàn, hamarosan Tatabányàn is dolgozom felnőttekkel, és gyermekekkel személyesen, és online egyaránt. Szeretem, a sikereiteket. Ha úgy érzed; elakadtàl, stresszes vagy, segítségre van szükséged, keress bátran!
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
13 megbízás
4 vélemény
2 fotó
Fogadok munkát
Zuppán Brigitta

Kineziológus

Természetgyógyász

Az egyedülléttől való félelem felodásában segítek. Az egyedülléttől való félelem nem azt jelenti, hogy nem tudsz egyedül élni, lenni. Hanem azt, hogy ha kapcsolatba kerülsz, bármilyen formában, baráti, munkahelyi szerelmi, akkor elkezded feladni a saját elképzeléseidet, vágyaidat, visszafolytod a véleményedet, abból a célból, hogy szeressenek és elfogadjanak. A hosszan tartó önfelaladás belső stresszt vált ki, aminek a későbbi tünetei: a céltalanság, motiválatlanság, örömtelenség, pajzsmirigy problémák, emésztési zavarok, szexuális vágy csökkenése, szorongásos tünetek, depresszív hangulat, önbizalom csökkenése, fogantatási problémák. Ennek feloldására 8 év szakmai tapasztalattal a háttérben, hoztam létre egy programot, aminek a segítségével visszatérsz önmagadhoz és megtanulod kezelni az életedet. A program során a kineziológián túl több módszert is alkalmazok, így online is tudunk dolgozni.
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
7 megbízás
3 vélemény
3 fotó
Fogadok munkát
Szabó-Homa Sára

Kineziológus

Szabó-Homa Sára vagyok, One Brain konzultáns facilitátor, kineziológus, rendszerállító, két kislány édesanyja. A hivatásom az életem szerves része, nagy hangsúlyt fektetek a testi-lelki egészségre a saját és a családom életében is, illetve a mentális egészségünk megőrzésére, segítésére. Módszereimmel ebben is tudom segíteni a hozzám fordulókat. Egerben és Budapesten a 11. kerületben lehet időpontot kérni. Kineziológiai stresszoldással, családállítással (egyéni és csoportos), Bach-virágterápiával foglalkozom, illetve stresszoldó és tanulást segítő tanfolyamokat tartok gyermekek részére. Keress bizalommal!
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
8 megbízás
2 vélemény
Tauszig Klara
Tauszig Klara [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

A kineziológia One Brain ágával 2005-ben találkoztam először és ez a találkozás bizony döbbenetes volt. Nem tudom, hogy amikor mások elkezdik tanulni a kineziológia valamelyik ágát, akkor hogy indulnak neki. Tudják-e hogy segítőként szeretnének kineziológiával foglalkozni vagy „csak” az önismeretük fejlesztésére és a közvetlen környezetük segítésére akarják használni. Én az első pillanattól amikor komolyan felmerült bennem a kineziológia tanulásának gondolata, tudtam, hogy hivatásos segítőként szeretnék ezzel foglalkozni. Gyorsan tudatosodott bennem, hogy a kineziológia segítségével egy-egy személyes gond milyen gyorsan és kíméletesen kezelhető. Lenyűgözött a hatékonysága, és az a hihetetlen testi, lelki és szellemi fejlődés, ami elérhető a segítségével. Törekszem részt venni minden olyan szakmai tanfolyamon, amely akár számomra, akár vendégeim számára hasznos lehet. (Amennyiben telefonon hív és éppen nem tudom felvenni, amint tudom visszahívom.) Amennyiben mégsem tud eljönni a megbeszélt konzultációra, kérem lehetőség szerint 24 órával előbb jelezze! Egy kiegészítő információ, mert néhány ilyen irányú megkeresésem is érkezett: Kinezio tape-pel, vagyis kineziológiai szalaggal nem foglalkozom.
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Minősített jószaki
44 megbízás
15 vélemény
2 fotó
Tihanyi Nóra
Tihanyi Nóra [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

2010 óta foglalkozom hivatásszerűen a kineziológia egyik ágával, a One Brain Three In One Concepts módszerével, aminek a segítségével érzelmi stresszoldást végzek. A kezelések célja, hogy a probléma mögött megbújó ügy pontos beazonosításával és feloldásával segítsen tisztán látni, átlendülni a holtponton, és beindítani a kívánt változást. Az elmúlt években sok különböző problémában tudtam hatékonyan segíteni a hozzám érkezőket, így az a tapasztalatom, hogy ha valaki valóban tenni szeretne magáért, akkor szinte minden probléma megoldható. Szeretettel várok mindenkit, aki úgy érzi, hogy változtatni szeretne az életén!
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Minősített jószaki
17 megbízás
10 vélemény
1 fotó
Nagyné Berényi Ildikó
Nagyné Berényi Ildikó [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Az első lépés megtétele és a bizalom kialakítása az élet legnehezebb része! 8 éve dolgozom mint Kineziológus és szerencsésnek érzem magam, hogy ezt a bizalmat megkapom a Klienseimtől! A kezeléseim célja a Jelen és Múlt emlékeinek, stresszeinek oldása, ezek ugyanis folyamatosan hatnak az életünkre, ettől érezzük úgy, hogy nem a minőségi életünket éljük! Miben tudok segíteni! -Önbizalomhiány -Önismereti nehézségek -Párkapcsolati, munkahelyi konfliktusok -Tanulási nehézségek -Stresszel járó problémák
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Minősített jószaki
45 megbízás
24 vélemény
2 fotó
Vízkeleti Diána
Vízkeleti Diána [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Coach

Akció augusztus 15 - ig jelentkezőknek: az 1. alkalom csak: 4500. Ft. A továbbii alkalmak is akciósak. A 8. vagy a 10. kerületben várom kedves gyerek vagy felnőtt klienseimet. Hívj mobilon, ha nem tudom felvenni, mert éppen dolgozom, visszahívlak! Professzionális kineziológus, Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológiai szaktanácsadó, coach, Bach virágterápia tanácsadó, természetgyógyász vagyok. .Gyermek és felnőtt klienseket egyaránt szeretettel várok! Miben segíthetek: - önbizalomhiány - önértékelési probléma - döntésképtelenség - kimerültség, fáradékonyság, levertség - alvászavar - pánik, túlzott aggodalom - függőségek - párkapcsolati-kapcsolati problémák - kommunikációs gond - fizikai és érzelmi trauma feldolgozása - munkahelyi stresszek - személyiségfejlesztés-útkeresés - evészavarok - meddőség, terhességi problémák - elengedési probléma (pl. gyász) - olyan fizikai problémák, amelyek mögött lelki eredetű okok fedezhetők fel pl.: pajzsmirigyproblémák, keringési zavarok Gyermekeknél: - ágybavizelés - széklettel kapcsolatos problémák - körömrágás - közösségbe (óvodába,iskolába) való beilleszkedési problémák - viselkedési problémák (agresszió,visszahúzódás) - tanulási nehézségek (pl.: dyslexia) - testvérféltékenység
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
4 megbízás
Kőszegi Zsuzsanna kineziológus
Kőszegi Zsuzsanna kineziológus [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Coach

Kőszegi Zsuzsanna vagyok kineziológus, kineziológia One Brain haladó oktató, TEK oktató, Tek Coach-Tanácsadó, Bach-virágterápia tanácsadó, képi kifejezéspszichológiai szaktanácsadó. 2között az Egészségügyi Továbbképző Intézetben (ETI/GYEMSZI) egészségügy és természetgyógyász modulokból tettem sikeres vizsgát. 2006-ban kineziológiából szakvizsgáztam kiváló érdemjeggyel. A kineziológiának két ágát tanultam (One Brain, Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia). Államilag elismert kineziológus, kineziológia két ágának oktatója vagyok, illetve a Károli Gáspár Református Egyetemen keretein belül képi kifejezéspszichológiai szaktanácsadó szakos diplomát szereztem. Életcélom, hogy a hozzám forduló emberekből kihozzam a benne lévő belső erőforrásokat és rávilágítsak arra, hogy minden helyzetben megvan a választás lehetősége. Tudom és tapasztalom, hogy a tudatalattiban lévő érzelmeink azok, melyek az életünket - a gondolatainkon, döntéseinken és cselekedeteinken keresztül - irányítják. A test-lélek-szellem hármasságának helyreállításával tudunk egy egységes, összhangban lévő, kiteljesedett életet élni. Munkám során tartok egyéni konzultációkat, csoportos foglalkozásokat és képzéseket, tanfolyamokat. Keressen bizalommal emailben vagy telefonon. Amennyiben telefonon hív és éppen nem tudom felvenni, amint tudom visszahívom.
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
4 megbízás
10 fotó
Holló Zsuzsa
Holló Zsuzsa [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Spanyoltanár

Kineziológusként hatékony segítséget nyújtok gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt a stresszkezelésben, múltbeli blokkok oldásában. A kineziológia gyengéd módszerrel segít tanulási zavaroknál,szorongás vagy pánikbetegség esetében, élethelyzeti válságoknál, de akár allergia megszüntetésében is.
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
6 megbízás
2 vélemény
2 fotó
Nagyné Kiss Marianna
Nagyné Kiss Marianna [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Pszichológus

Személyesen és online is dolgozom. Egy új, izgalmas önismereti utazásra hívom vendégeimet, mely keretein belül pszichológiai módszereket és kineziológiát használunk. Hogyan is néz ez ki? 6 alkalommal online találkozók keretében együtt bebarangoljuk életed különböző területeit. Ehhez segítő beszélgetést és lélektani teszteket használunk. Mit ad a 6 alkalom? Új nézőpontokat, rálátást. Megértést, hogy mi miért történt az életedben pont úgy ahogy történt. Természetesen a munkánk velejárói az AHA élmények, felismerések, amik a változáshoz elengedhetetlenek. Ahogy rálátsz az összefüggésekre, tudatosabb leszel az életedben, és elindul a változás egy kiteljesedettebb, szabadabb, boldogabb élet felé. Milyen rendszerességgel történnek az online találkozók? A találkozók ideálisan heti vagy kétheti ritmusban történnek. Mi történne a 6 alkalom után? Itt jön a lényeg! Azon kívül, hogy a 6 alkalom olyan kincseket tartogat számodra, melyek egy teljes többéves munkát felölhetnek, a 6 alkalom után egy mélyebb szintű kineziológiai munkához tudunk folyamodni. Olyan,mintha a 6 alkalom segítségével mély alapozást végeznénk és onnan indítanánk a kineziológiai oldást. Mennyibe kerül? Az online foglalkozások ára 10000.- /alkalom (50-60 perc) Személyes találkozó díja: 12.000 Ft (60 perc) 14.000 Ft (90 perc) Több, mint 15 éve foglalkozom kineziológiával. Kineziológián belül: One Brain, Touch for Health, Brain Gym, Stress Release rendszereket használok. 2013-ban Miskolcon végeztem pszichológiai tanulmányaimat, családsegítő konzulens, valamint pszichológiai mentor végzettséget szereztem. Ettől kezdve munkámban a kineziológiai és a pszichológiai ismereteimet együtt használom. Munkám alapja az értő és megértő empátia, a pozitív pszichológia, valamint a változáshoz szükséges cselekvés megtalálása.
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Jószaki
74 megbízás
15 vélemény
Széplaki Viki
Széplaki Viki [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Természetgyógyász

Talpmasszázs

Feltöltődnél, oldódnál, változnál, hatékonyabban méregtelenítenél? Megvalósító energiára van szükséged? Fejlesztenéd képességeid? Több módszerrel, egyéni konzultáció és csoportos tréning formájában is segíthetek! Az alternatív, holisztikus módszerek talán leghatékonyabb és -eredményesebb módszereivel dolgozom. Ezt a LEAP és One Brain (kineziológia) esetén a legújabb neurológiai és agykutatási eredmények is igazolják. Eszközeim - melyek mindegyike gyengéd és biztonságos módon segíti a hozzám fordulókat a legfőbb jót elérni: KINEZIOLÓGIA ONE BRAIN és LEAP: tudat- és képességfejlesztés, agyintegráció, stresszoldás... SZÍNFILOZÓFIA - AURA-SOMA (szóma): önismeret, önfejlesztés, jól-léthez segítés, fókuszváltás... REFLEXOLÓGIÁS TALPMASSZÁZS: egy ősi módszer testünk harmonizálására, méregtelenítésére, immunrendszerünk megerősítésére, öngyógyító folyamataink felélesztésére... TANFOLYAMOK: One Brain (kineziológia), Reiki (energetizálás, fájdalomcsillapítás, öngyógyító folyamatok beindítása, tudatosság emelése...)
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Jószaki
4 vélemény
Kósa Brigitta
Kósa Brigitta [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Természetgyógyász

Családállítás

Szeretettel várlak, ha úgy érzed, hogy szeretnél változtatni azon, ahogy most élsz. Akár fizikai tüneted, akár lelki gondjaid akadályoznak abban, hogy megéld azt, aki valójában vagy, vagy lenni szeretnél. Együtt megkeressük az utat, hogy visszatalálj önmagadhoz, aki valójában tudja, hogy mit is szeretne. Ebben támogatlak, és veled vagyok. Segítségül hívom a kineziológiai stresszoldás eszköztárát, Bach virágesszenciák megerősítő hatását, rendszer és családállítás lehetőségeit, energiák gyógyító erejét. Mert a választás a TIÉD. És mert MINDIG van választásod…..
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Jószaki
5 megbízás
1 vélemény
Farkas Szilvia
Farkas Szilvia [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Családállítás

Coach

Okleveles Kineziológus, Hellinger-féle Család és Rendszerállító, SzomatoDráma egyéni konzulens, Colorado System Mester Tanár: energo-spirituális kezelések és képzések, Colorado Coach. Eszköztár: Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia, One brain, Brain Gym, Stress release, Bach virágterápia, Colorado System Energo-spirituális kezelések és képzések, Hellinger-féle Család- és Rendszerállítás, SzomatoDráma.
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Minősített jószaki
66 megbízás
10 vélemény
JóSzakIldi
JóSzakIldi [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Ács

Teszt oldal teszt oldal
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Rédei-Ács Klára EV
Rédei-Ács Klára EV [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Családállítás

Coach

Szia! Rédei-Ács Klára vagyok, mediátor, tréner és rendszerterapeuta. Munkám fókuszában mindig elsőként Te, a kliens maga, a hatékony és együttműködő kommunikáció, valamint az érzések/motivációk mélyebb megértése áll - legyen szó akár „csak” önmagadról vagy kapcsolataidról - egyaránt. Az együttműködésünk során – többek között - felismerheted, hogy mindig van választásod, miközben arra koncentrálunk, hogy megtaláljuk a Te válaszaidat egy-egy problémádra és megérkezzen a megoldás: konfliktusaid megszűnhessenek, elakadásaid feloldódhassanak. Hiszem és tudom, hogy életünk sokkal egyszerűbb, boldogabb és szeretetteljesebb lehet, mint azt ma gondoljuk. Hogyan? Ha teszünk érte... -------------------------------------------------------------------------- Hogyan tudok Neked/Nektek segíteni? -------------------------------------------------------------------------- 1. Egyéni konzultációkkal (online vagy személyes formában) Az alábbi - személyre szabott - módszerek közül vagy akár ezek kombinációjával tudlak segíteni utadon: · Life Coaching vagy Business Coaching · Bach virágterápia · Kineziológiai (érzelmi) stresszoldás – One Brain módszerrel · Segítő beszélgetés online a kineziológia eszközeivel · Egyéni, mini tréningek a megbeszélt témakörökben 2. Mediációval (párkapcsolati vagy gazdasági ügyekben) Úgy érzed nem tudod megoldani konfliktusotokat? Esetleg nem tudod megbeszélni, amit szeretnél pároddal / embertársaddal és tehetetlennek érzed Magad már ebben a helyzetben? Számodra a megoldás a mediáció lehet. Ez egy olyan konfliktuskezelő módszer, melyben a résztvevők egy pártatlan szakember - a mediátor - segítségével igyekeznek megoldást találni a konfliktusukra. Minden esetben fókuszomban a jövőbeni, nyertes/nyertes elvű megállapodás megszületése és az érdekek közös egyeztetése áll, mely hozzásegíti a feleket a békés vitarendezéshez egymás hibáztatása helyett. 3. Tanfolyamokkal és tréningekkel (online vagy személyes formában) Szívesen tanulnál? Elsősorban az együttműködő kommunikáció, egymás megértése és a hatékony konfliktuskezelés témaköreiben tartok kiscsoportos tréningeket is! Ezzel nem csak magadért teszel, hanem mások és kapcsolataid is gazdagodhatnak általa. Szeretettel várom jelentkezésedet az elérhetőségeimen. Sok jót kívánok! Rédei-Ács Klára
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
1 megbízás
Asztalos Edit
Asztalos Edit [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Kiszállok Budapest teljes területén
Koltayné Budai Kitti
Koltayné Budai Kitti [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Koltayné Budai Kitti vagyok, kineziológus, jógaoktató. Régóta tudom hogy számomra az a legfontosabb, hogy az embereknek segítsek. 2015-ben kezdtem el tanulni a kineziológiát, 2018-ban lettem hivatalosan is kineziológus. Azóta folyamatosan képzem magam, hiszen minél több eszköz van a kezemben, annál több módon tudok segíteni a felmerülő problémák megoldásában.
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Kocsány Anett
Kocsány Anett [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Kiszállok Budapest teljes területén
Somogyi Kriszta
Somogyi Kriszta [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Kedves Érdeklődők! Kineziológiai stresszoldásra várom vendégeimet, depresszió, migrén, pánikbetegség, tanulási nehézségek, meddőség, párkapcsolati nehézségek stb.
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Studio F360
Studio F360 [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Gyógytornász

Dietetikus

Egy holisztikus szemléletű egészségközpont vagyunk, ahol hisszük, hogy az egyéni odafigyelés igenis fontos! Házhoz menni nem tudunk, de a Mexikói úti helyszínünkön várunk szeretettel!
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Zámbó-Farkas Ildikó
Zámbó-Farkas Ildikó [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Kineziológiai módszerek felnőtteknek és gyermekeknek. Egyéni jóga és hangfürdő.
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Varga Beatrix
Varga Beatrix [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Varga Beatrix - kineziológus, coach, önismereti kísérő, örömmentor 💛 Ha gondban vagy, elakadtál, ha kimerültél, ha döntened kell, ha megbillent az egészséged, ha nehezek a kapcsolataid, és megoldást keresel, tudlak támogatni - önismereti és energetikai eszközökkel. 💛 Varga Beatrix vagyok, kineziológus, coach, önismereti kísérő, örömmentor 🌿Témák önbizalom, önértékelés önkifejezés döntés párkapcsolati elakadások anyává / családdá válás (nehezített gyermekvállalàs) életszakaszváltások, sorsfordulók egészségügyi problémák érzelmi hátterének rendezése aggódás, bizonytalanság kiegyensúlyozása 💛 Ha tudod, hogy neked is, az életednek is van egy teljesebb, harmonikusabb, nyugodtabb, minőségibb változata és haladnál felé tovább, keress bizalommal. 💛 Helyszín: Budapest, Vác személyesen, illetve online - időpontegyeztetés mindenképp szükséges. 🌿Módszerek kineziológiai konzultáció life coaching (life/életvezetési, business, női fókuszú) energetikai összerendezés (Colorado System energospirituális kódolás, Access Bars, Access Facelifting) magzatkori stresszek oldása vezetett meditációk energiagyakorlatok 💛 Az online vagy offline konzultációkon a teljes figyelmemet kapod, több mint 12 év segítői gyakorlattal, és azzal a szándékkal, hogy a lehető legjobb módot találjuk meg számodra az akadályok feloldásához. FB: https://www.facebook.com/OrommelElni.VargaBeatrix/ Honlap: orommelelni.hu
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Fülöpné Ádám Rita EV
Fülöpné Ádám Rita EV [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Gyermek és felnőtt kineziológusként dolgozom. Ha felnőttként régóta nem tudsz szabadulni egy problémától szorongsz vagy pánikrohamaid vannak, nem tudsz aludni jelentkezz be kineziológiai oldásra.Ha gyermekednek viselkedési zavarai vannak,szobatisztasági gondokkal küzdötök,tanulási nehézségei vannak vagy tikkel keress bátran.
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Bónyai Nikolett
Bónyai Nikolett [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Természetgyógyász

Családállítás

Alternatív segítőként, természetgyógyászként, önfejlesztő tanácsadóként, családállítóként abban tudlak támogatni, hogy az életterületeid különböző elakadásaiban megértést és megoldást nyújtsak, egy másik nézőpontból. Azért, hogy kihozhasd magadból mindazt a kincset, ami ott van belül. Ha változtatnál, ha nyitott vagy, ha fejlődnél, ha megvalósítanád és emelnéd Önmagad, akkor tegyél egy lépést, segítek! Tudd, hogy nem vagy egyedül. A támogatásom, amit nyújtok számodra: Számtalan segítő beszélgetés, tanácsadás tapasztalata, 7 féle hatékony módszer ötvözete, 100%-os figyelem, tiszta érzékelésemen keresztül. Személyesen Tatán vagy egyéni Konzultáció keretein belül online is tudok támogatást nyújtani. Aktuális programjaimért keresd fel a weboldalamon a programok részt.
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Szakács Sándor
Szakács Sándor [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Szép Napot. Szakács Sándor vagyok . Touch for Health Kieziológus.
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
6 megbízás
1 vélemény
Villing Zsuzsa [Zsuzsi]
Villing Zsuzsa [Zsuzsi] [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Elsősorban kineziológus vagyok, de segítségül hívom munkámban az asztrozófiát is(csillagbölcselet), hiszen a fejünk felett az a csodálatos Égbolt nem kizárólag romantikus nyáresték díszlete ( bár annak sem elhanyagolható). Akinek van füle meghallani, annak csodálatos üzeneteket közvetít éjszakáról-éjszakára! Persze füle mindenkinek van (jó esetben), de hallunk-e még a sok külső zaj mellet befelé, vagy lehet, hogy már rég becsuktuk a fülünket, mert sok fájdalom hatolt be, ami ellen látszólag tehetetlenek voltunk? Na, ez meg már a kineziológia! A módszer gyengéd és hatékony : önismeret, önfejlesztés! Tanfolyamaimat is ajánlom One Brain (Egy Agy) I-IV-ig! Szeretettel várom! Villing Zsuzsa
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
1 megbízás
Komlossy Vera
Komlossy Vera [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Természetgyógyász

Ha úgy érzed hogy életed nem maradéktalanul boldog, ha néha kétségek gyötörnek és egyre több az a reggel amikor nem mosollyal kelsz, akkor gyere el és tanuld meg az életed irányítani. Tanulj meg pozitív történéseket teremteni. Ez most Rólad szól. A Te lehetőségeid következnek, dolgozz önmagadon, dolgozz a lehetőségeid kiteljesedésén, tanuld meg jól érezni magad a bőrödben, hiszen ez a legnagyobb ajándék, amit adhatunk önmagunknak és a környezetünknek! Ebben tudok Neked segíteni a kineziológia számos rendszerével, köztük gyermekkineziológiával is. Megtalálsz Szentendrén és Budapest III. kerületében.
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
3 megbízás
2 fotó
Andrea Krisztina Szabó
Andrea Krisztina Szabó [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Masszázs

Természetgyógyász

2003. óta főállású segítőként dolgozom, az üzleti világot cseréltem fel az emberek lelkével való foglalkozással, úgy érzem jól döntöttem! A munkám a hobbim, és mindig hálás szívvel fogadom a hozzám fordulókat, akár fizikai -testi vagy lelki - érzelmi, életviteli problámáik vannak,segítő szándékkal invitálom be őket a szobámba.... Együtt munkálkodás, illetve együtt működés szükséges, de az igazi nagy dolgot a kliens lépi meg, amikor tanul a régi tapasztalatokból, elengedvén a múltat lehajol önmagához és felemeli a boldog, egészséges, sikeres életminőség szintjére: saját magát, belső gyermekét! Tevékenységeim: 4 féle kineziológiát tanultam, "MET"-érintés terápia, /mely az izmokkal dolgozik és finom érintéssel oldja a stresszt, a negatív emlékeket, nagyon hatásos gyógyítási technika a testnek és a léleknek is!!!/ aura tisztítás, fény-adás, meditáció, spirituális gyógyítás, belső gyermek tanfolyam, várandós- meditáció -kismamáknak és kispapáknak... Aki önmagát keresi, szeretettel ajánlom belső gyermek tanfolyamomat.......... kineziológia illetve a spirituális gyógyitás oldás ára: 10.000.- időtartam kb. másfél óra........ MET érintés terápia első kipróbálása: 3.000.- ez egy órás időtartamú, a további kezelés: 6.000.-ba kerül, továbbá ajánlom a metamorf sámán masszázst, mely a lábon, kezen és a fejen dolgozik egy kiváló stressz oldó felemelő technika................. többi tevékenységem árait a honlapomon találja............. rendelési helyek: hétfő: IX.,Üllői u. 115/a Napfényház kreatív műhely kedd: VI.,Bajcsy Zs. u. 62. Luan Forma és Lélek st. szerda: XIV., Kőszeg u. 2/a Yantra Centrum csütörtök: I.,Jégverem u. 5. Mystic stúdió
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Jószaki
9 megbízás
8 vélemény
Novák Zoltán
Novák Zoltán [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Masszázs

Kineziológia, egy alternatív személyiség, készség és képességfejlesztő módszer. Célja a jelen- és múltbeli stresszek feloldása, speciális korrekciós technikákkal. A kezelés hatékonyan befolyásolja testünk energiaáramlását, feloldást nyújt problémáink alól és testünkben beindítja az öngyógyítás mechanizmusát. A kineziológia lehetőséget kínál a testi-lelki gyógyulásunkra, gondolkodásunk megváltoztatására és önmagunk megismerésére! Tisztelt Érdeklődő, Novák Zoltán vagyok! Több éve kineziológiával foglalkozom, az általam elsajátított módszer a következő: • One Brain! A módszer a 1960-as évekből, az amerikai dr. Georges Goodheart manuál terapeutától ered. Az egyén érzelmi állapotának meghatározása, tudatos-tudatalatti és testi szinten. A negatív élmények feloldása által, a test energetikai állapotának helyreállítása. „Szorongás, hangulatzavarok, depresszió, pánikbetegség, önbizalomhiány, függőség, fóbia, betegségmegelőzés, egészségmegőrzés, a szervezet öngyógyításának beindítása, tanulási nehézségek, beszédhibák, párkapcsolati problémák, beilleszkedési nehézségek, allergia lelki háttere, különböző pszichoszomatikus betegségek esetén tudok hatékony segítséget nyújtani!” Forduljon hozzám bizalommal. Amennyiben Ön változtatni akar életén, a „Kineziológia” egy lehetőség, testi-lelki gyógyulására, gondolkodása megváltoztatására, Önmaga megismerésére és arra, hogy ráébredjen: SORSA A SAJÁT KEZÉBEN VAN! Novák Zoltán Kineziológus
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Dr. Kovács Imola
Dr. Kovács Imola [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Dr.Kovács Imola vagyok.Gyógyszerész,One Brain kineziológia konzultáns.Ezen kívül Diapozitív stresszoldással-magzatkori stresszek oldásával is foglalkozom.
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
1 megbízás
Hegyi Ildikó
Hegyi Ildikó [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Masszázs

Természetgyógyász

Kineziológia kezelés után egy új élet kezdődik számodra. Új lehetőségek nyílnak meg előtted. 2003 óta segítem a hozzám fordulókat, hogy megismerjék önmagukat, rejtett értékeiket felismerjék, szeretetben kiteljesítsék életüket, vagy éppen egy betegségből kigyógyulva bölcsebben, megerősödve tudjanak tovább haladni. Néhány terület ahol tudok neked segíteni: Szorongásos állapotok feloldása, pánikbetegség, függőségek kezelése, önértékelési zavarok, allergiák, gyászfeldolgozás, válási stressz feldolgozása, munkanélkülivé válás stresszének oldása, szeretnéd végre megtalálni a párodat, a gyermekáldás várat magára, ha a szexuális életed már nem a régi, munkamánia,mint pótcselekvés megszüntetése, egyénre szabott fogyókúrás programok, egészségügyi problémák oki kezelése. Anyukáknak: szülés utáni depresszió, szoptatással kapcsolatos gondok, jó anya vagyok-e?-szorongás oldása, nincs időm a páromra-párkapcsolati krízis kezelése. Gyerekeknek: tanulási nehézségek, beilleszkedési zavarok. Tini kori problémák.
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Torner Noémi
Torner Noémi [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Tanulj meg SZÖRFÖZNI!!! Az élet állandó hullámzás, - ha ellenállunk, lecsúszunk a deszkáról, - ha együtt mozgunk az áramlással, akkor élvezni fogjuk a hullámokat. Változtatni és változni szeretnénk a legkevésbé. A magyarázat egyszerű: még ha rossz is valami az életünkben, azt már megszoktuk. Legyen az sikertelen párkapcsolat vagy épp egy komolyabb betegség, azt a világot már ismerjük, eligazodunk benne, szenvedünk ugyan tőle,de legalább biztonság érzetet nyújt. Ezzel ellentétben az új és a bizonytalan az ijesztő és ingoványos,ezért ellenkezik bennünk mélyen valami, aminek nem is vagyunk tudatában. Problémáink, betegségeink mindegyike mögött, a testi és/vagy lelki egyensúly felbomlása áll, a tünetek csak jelzőrendszerként szolgálnak, hogy figyelmeztessenek bennünket az egyensúlyban valahol zavar keletkezett. Éppen ezért sosem a tünetet kell kezelni, hanem azt az okot, amely az egyensúly felbomlását okozta. ONE BRAIN konzultáns facilitátor, haladó instruktorként ajánlom magam.Egyéni stresszoldás ONE BRAIN módszerrel felnőtteknek és gyerekeknek is egyaránt. Tanfolyamokra, foglalkozásokra is szeretettel várok mindenkit! Továbbiak a VIGANDA oldalán.
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Jószaki
3 megbízás
4 fotó
T. Sós Anita
T. Sós Anita [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Akupunktúra

Kineziológus konzulens és fülakupunktúrás addiktológus vagyok, két gyermek édesanyja. A One-brain kineziológia holisztikus módszerével dolgozom, mely ötvözi a kínai gyógyászat, a pszichoterápia és az agykontroll rendszereit, kiegészítve azt az izomtesztelés zseniális eszközével, mellyel a tudatalatti területe válik elérhetővé. Problémánk múltbéli okainak feltárásával lehetőségünk nyílik arra, hogy megértsük azokat, megbocsássunk magunknak és másoknak, majd el tudjuk engedni. Az érzelmi stresszoldás alatt vizualizációs technikákkal segítjük elő a folyamatot, ezáltal a jelenben fennálló problémát megszüntetjük. Gyermekek tanulási és viselkedési zavarainak feltárására és kezelésére a kineziológia az egyik leghatékonyabb módszer. A fülakupunktúrás kezeléseket azoknak javasolom, akik bármilyen lelki vagy testi függőségben vannak, és szabadulni szeretnének. A fülek megszúrásával a belső szervekhez kapcsolódó érzelmi és energetikai blokkok oldódnak, így fizikai és érzelmi állapotunk jelentősen javul, függőségünk oldódik, majd megszűnik. Ha bármilyen kérdése van, hívjon bizalommal. Szeretettel várom!
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Jószaki
1 megbízás
1 vélemény
Bányai Edit
Bányai Edit [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Bányai Edit, okleveles kineziológus, facilitátor, az amerikai Three In One Concept, a One Brain módszer oktatója vagyok. Több mint 10 éve foglalkozom emberekkel, és oktatom a Three in One Concepts: One Brain kineziológia módszert Budapesten.
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
1 megbízás
Rózsavölgyiné) Győry Mária
Rózsavölgyiné) Győry Mária [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Természetgyógyász

Talpmasszázs

Reiki és Pszi sebész Nagymester/tanár vagyok. Munkámhoz Taró kártyát használok. Online Tv tulajdonosa vagyok keressenek bizalommal
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
4 megbízás
14 fotó
 Nagy Anna, Access Bars, AFT, Kineziológia
Nagy Anna, Access Bars, AFT, Kineziológia [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Budapest IV.kerületében fogadom klienseimet. TERMÉSZETES ÚT A BOLDOG, TELJES ÉLETHEZ. Valamennyi általam alkalmazott módszer gyengéden, mellékhatások nélkül oldja az adott problémát, rendkívül hatékony és kézzel fogható eredményekkel szolgál. Egyéni terápia keretében foglalkozom stresszoldással, a hagyományos orvoslás kiegészítéseként a betegségek lelki hátterének feldolgozásával. Segíthetek személyes életcélok elérésében, az akadályok felismerésében és feloldásában. Mindenkinek, minden korosztálynak szívből ajánlom. Néhány általam használt technika: One Brain Kineziológia AFT Születési Energia Process Access Bars Consciousness Problémák, amiben segíthetek, a teljesség igénye nélkül: allergiák, alvászavarok, fóbiák, félelmek, depresszió, önértékelési zavarok, kapcsolati problémák, tanulási gondok, születési traumák, pánikbetegség, gyermekvárással gondjai, testi fájdalmak, kisgyerekkori betegségek, beilleszkedési zavarok, meddőség, kóros halogatás, klimax és számos egyéb dologban… A Kineziológiáról: A One Brain módszer a stressz kezelésének és a lelki egészség fenntartásának módja. A holisztikus gyógyítás, a neurológia tudománya, a test energiáinak megerősítése és saját kutatások eredményei ötvöződnek benne. 1972-tõl kezdõdõen alakul és fejlõdik, 1982 óta használják szerte a világon. One Brain Kineziológia: Azon az elméletén alapul, miszerint a bal és jobb agyfélteke életünk különbözõ területeit irányítja. Mikor érzelmi stressz hatása alatt vagyunk, az agy teljes kapacitását nem tudjuk kihasználni. A bal agyfélteke pánik üzemmódra kapcsol, ami az "üss vagy fuss" reakció néven ismert. Ha az érzelmi stressz állapotából kiszabadulunk, képesek leszünk hatékonyan működni, mivel a bal agyfélteke logikája és a jobb agyfélteke kreativitása akadálytalanul elérhető lesz. Hogy működik? A One Brain technikája a probléma okának megállapításából, megértéséből,korrekciójából és otthon végzendő néhény perces feladatokból áll. Elsõ lépésként meghatározzuk a megoldatlan érzelmi stresszt és azokat a gondolati beidegzõdéseket, amik gátolnak bennünket abban, hogy képességeinket teljesen kihasználjuk. A korrekciók célja, hogy a negatív stresszeket a lehetõ leggyengébb módon távolítsuk el a testbõl és az elmébõl. Otthoni feladatként a klienst további gyakorlatok végzésére kérjük. Hogyan működik az izomtesztelés? Egy különleges technikát használunk, hogy visszajelzést kapjunk valaki tudatalatti szintjérõl. A kineziológia ezt az eljárást izomtesztelésnek nevezi. Sejtmemória szinten minden, ami valakivel valaha megtörtént tárolva van a testben.Az ok, amiért mi izomtesztelést használunk az, hogy nagyon gyors és megbízható eszköz ezeknek az információknak a megszerzéséhez. Tiszta választ ad, ami nem képezi további találgatások, magyarázatok és értelmezések alapját. Azon alapul, hogy a negatív érzelmek hatására az izmok elgyengülnek. Például, ha valakivel nagyon rossz hírt akarunk közölni, elõtte megkérjük, hogy üljön le. A rossz hír hallatára ugyanis elgyengülnek az izmaink és akár össze is eshetünk. A tesztelõ gyengéden nyomást gyakorol a tesztelt személy kinyújtott alkarjára. A kar (izom) erõsen tart vagy pedig elgyengül a feltett kérdés hatására. Ezáltal nagyon pontos információt nyerünk az illetõ által megtapasztalt stressz mértékérõl és típusáról. Izomteszteléssel direkt kérdéseket intézhetünk valaki "belső tudásához" és egyenesen igen/nem válaszokat kapunk. Hasonlóan működik, mint egy hiba keresõ készülék. Biztosan tudjuk, hogy működik és nem gyõzzük csodálni, milyen pontosan. Mindenkinek saját magának kell működés közben megtapasztalnia. Lehet -e ezekkel a módszerekkel fizikai tüneteket, betegségeket gyógyítani? Nem kezelünk tüneteket és nem gyógyítunk. Viszont sok fizikai tünet határozottan javul vagy eltünik, ha a mélyen rejlõ stresszhez kötõdõ okot sikeresen oldjuk. Mennyi idõbe telik, míg eredményt tapasztalunk? Ezt számos tényezõ befolyásolhatja, beleértve az alany azon akaratát, hogy részt vállaljon a helyzet megjavítására irányuló felelõsségbõl. Örömmel tapasztaljuk pácienseinken a lehetséges leggyorsabb javulást, de ez csak a saját ritmusukban történhet. Tudjuk, hogy a változás gyors lehet, ha az alany készen áll és akarja a változást. Mi csak irányítjuk ezt a folyamatot. Hatásos lesz-e az én esetemben? Ezt a kérdést teszik fel a leggyakrabban. Ezek a módszerek bizonyítottan a legeredményesebbek a stressz okozta problémák széles skálájánál. Izomteszteléssel kitesztelhetjük azt is, hogy melyik módszerrel, vagy mely módszerek kombinációjával érhetjük el a legnagyobb sikert. Az Access Bars kezelésről: Emlékszel arra, amikor utoljára voltál gondtalan, ellazult, és vigyáztak rád? Lehet, hogy túl régen volt már, amikor gondoskodást és kedvességet fogadtál el mindenféle bírálat nélkül a tested vagy a lényed számára? … Tudtad, hogy a fejeden 32 olyan pont van, amelyek gyengéd érintése könnyedén és egyszerűen feloldja mindazt, ami nem engedi meg neked, hogy elfogadj? Ezek a pontok tartalmazzák mindazokat a gondolatokat, elképzeléseket, hiedelmeket, érzelmeket és fontolgatásokat, amelyeket elraktároztál életed során. Itt egy lehetőség, hogy mindezektől megszabadulj! A kezelés egy elképzelhetetlenül gyengéd, megnyugtató folyamat, ami minden korlátozást töröl az élet különféle területein, ha készek vagyunk a változásra. Az életed mekkora részét töltöd azzal, hogy „teszed a dolgod”, nem pedig azzal, hogy elfogadj? Feltűnt már neked, hogy az életed nem egészen úgy néz ki, ahogy elképzeled? Pedig mindened meglehet ám, amire csak vágysz (és még több is!), amennyiben hajlandó vagy sokkal többször elfogadni, és mondjuk kevesebbszer „tenni a dolgod”! Az elfogadás vagy a Bar-ok megtanulása lehetővé teszi ezt, és még az általad elképzeltnél is sokkal többet! A legrosszabb esetben úgy érzed majd, hogy életed legjobb masszázsát kaptad. A legjobb esetben viszont az egész életed valami sokkal nagyszerűbbé válhat – egészen könnyedén. Gyermekeknél is alkalmazható, gyengéd módszer. „Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva áramlik felém.”
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
1 megbízás
5 fotó
Krasznai V. Magdolna
Krasznai V. Magdolna [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Természetgyógyász

Asztrológus

Reikimester, természetgyógyász vagyok. Az Egészségügyi Továbbképző Intézetben általános természetgyógyászatot tanítok és vizsgáztatok. Holisztikus tanfolyamokat is tartok. számmisztika, tarot, asztrozófia, feng shui, stb. Másodállásban egy amerikai cég brókereként is dolgozom. "Csillag" blogomat 2007 óta írom és a weblapjaimat is magam szerkesztettem.
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
1 megbízás
Magyar Erika Mira
Magyar Erika Mira [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Masszázs

Talpmasszázs

Ép testben, ép lélek A fentiek tükrében a problémákat mindkét terület kezelésével segítek korrigálni Coach kineziológia (c): * konfliktus kezelés * stressz kezelés * párkapcsolati problémák * tanulási problémák Masszázs stresszoldó és relaxáló
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
1 megbízás
1 fotó
Szabó György [Gyuri], Természetgyógyász
Szabó György [Gyuri], Természetgyógyász [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Masszázs

Természetgyógyász

10-éve mint Természetgyógyász dolgozom egyéni válalkozásban, a feleségemmel együtt aki gyógymasszőr az Életerő-Egészségcentrum-Dunakeszi elnevezésü gyógycentrumban. Hagyományos Kínai Orvoslás, Kineziológía, Gyógy és egzotikus masszázsok ,és még sok már alternatív gyógy móddal foglalkozunk.
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
1 megbízás
4 vélemény
Villási Marianna
Villási Marianna [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Masszázs

Nyirokmasszázs

Villási Marianna vagyok, szeretnék pár sorban bemutatkozni,elmondani hogyan kerültem kapcsolatba a mostani foglalkozásommal. Mi az ami motivált,hogy valami teljesen új területen kezdjek tanulni ,dolgozni. Évekkel ezelőtt folyamatos ,kínzó derékfájás és lábzsibbadás gyötört. Gerincsérvet állapítottak meg,és műtétet javasolt az orvos. Nagyon nem tetszett ez a lehetőség,semmiképpen nem akartam műtétet. „Véletlenül” hallottam egy riportot a rádióban Faragó Lászlóról,aki ilyen esetekben nagy százalékban tud segíteni. Elmentem hozzá,és a kezeléssorozat végére nemcsak a tüneteim szűntek meg,páciensből tanítvány lettem. Masszázsokat és energia gyógyászatot tanultam. Folyamatos érdeklődés és tanulás vette kezdetét ami a mai napig tart. Egyértelművé vált számomra a test,lélek ,szellem összefüggései. Hogy lehetetlen külön kezelni őket. Hogy a test fájdalmai,lelki eredetre mutathatnak rá. Dr. Nick Demetry szemináriumain ERP módszerét tanultam. Mely integrálja a spirituális gyógyítást a hagyományos pszihoterápiával. Etherikos Gyógyítási Folyamat az elnevezése. Ezzel párhuzamosan Kineziológiát tanultam és tanulom ma is Kovács Évánál. Mert úgy érzem ezekben a témákban csak folytonos újat tanulás van és nincs befejezés. Számtalan dolog érdekel ami az ember testi,lelki,szellemi „jól létét”segíteni tudja. Főként ha ez a módszer egy szelíd ártani nem tudó. Ezek közül én választottam néhányat amit magamhoz közelinek éreztem,és ezzel próbáltam segíteni először csak a szűkebb baráti körben,majd egyre többeknek. Mindezek a módszerek önismeretre tanítanak,arra hogy figyeljünk testünk és lelkünk üzeneteire. Köszönöm az érdeklődést,hogy figyelmet fordított soraimra!
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
Bótáné Kádas Ella
Bótáné Kádas Ella [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Kineziológia Házassági tanácsadás Reiki kezelés Diapozitív stresszoldás
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén
1 megbízás
Villám Zsuzska
Villám Zsuzska [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Természetgyógyász

Ingatlanközvetítő

Imádom a dekorszakmát.
Bővebben
Kiszállok Budapest teljes területén

Ne keresgélj tovább!

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

1) Írd le a feladatot

2) Válogass a jelentkező szakemberek közül

Írd le a feladatot

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Budapesti kineziológusok összesen 197 értékelést kaptak, 4.95 csillagos átlaggal.
Kineziológus tevékenység árak