kineziológiai oldás árak 2023

Akár

Akár 10000 Ft / alkalom

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Szakemberek

Település

Válaszd ki a települést, hogy csak azokat a szakikat lásd, akik vállalnak kiszállást hozzád, és megadtak árat ehhez a tevékenységhez!

Ásztai  Zsuzsanna

Kineziológus

Családállítás

Jelenleg online dolgozom! Kinezológia és természetgyógyász kezelések gyerekeknek felnőtteknek. Egyéni és csoportos család állítás. Bach virág terápia konzultáció Aura Soma Természetgyógyász/ kineziológus /családállító vagyok. Sok kisbabám született az elmúlt 15 évben amiért nagyon hálás vagyok a sorsnak... hogy segíteni tudtam számos anyukának a világ legnagyobb csodájában... ❤️🙏🙏🙏❤️ Várom Szeretettel
Bővebben
Budapest - V. kerület
Minősített jószaki

kineziológiai oldás

27 000 Ft

ár / alkalom

54 megbízás
27 vélemény
31 fotó
Bartha Andrea

Kineziológus

Coach

Az élet túl rövid ahhoz, hogy boldogtalanságban, bizonytalanságban és magányban éljünk. Hadd segítsek abban, hogy kiteljesedjen az életed és a legjobbat tudd kihozni magadból! 2006 óta foglalkozom kineziológiával és személyes konzultációkkal. A kineziológián kívül számos más módszerrel is dolgozom, személyre szabottan, témától és céltól függően. Hiszek benne, hogy csak az a mélység, és az a bölcsesség, amit mi magunk értünk el, az tud másokhoz is eljutni. Különbözőek vagyunk és mindenkihez más út vezet, de a kincs és az érték ott rejlik mindannyiunkban. Ezeken a főbb területeken tudunk együtt dolgozni: elengedés (veszteség feldolgozás), önelfogadás-önbizalom, krízis- és változáskezelés,konfliktuskezelés, szorongás, párkapcsolati, gyereknevelési problémák, hatékony kommunikáció, döntési helyzetek, ismétlődő minták és élethelyzetekből való kilépés. Szeretettel várom mindazokat, akik változni és változtatni szeretnének, és új irányt adni az életüknek! Helyszín:Budapest VI.kerület (Nyugati pályaudvar) és Solymár környékén (Pilisvörösvár, Pilisszentiván, Üröm, Pilisborosjenő, Piliscsaba).
Bővebben
Solymár
Jószaki

kineziológiai oldás

10 000 Ft - 12 000 Ft

ár / alkalom

30 megbízás
13 vélemény
14 fotó
Bacsa Ildikó

Kineziológus

Családállítás

2008-ban vizsgáztam kineziológus, alternatív fizióterapeuta, akupresszőrkènt az ETI-ben. A családállítás, Bach virágterápia, masszázsok is ekkor váltak igazán fontossá az életemben. Jelenleg Budapesten, Bajnàn, hamarosan Tatabányàn is dolgozom felnőttekkel, és gyermekekkel egyaránt. Szeretem, a sikereiteket. Ha úgy érzed; elakadtàl, stresszes vagy, segítségre van szükséged, keress bátran!
Bővebben
Bajna

kineziológiai oldás

15 000 Ft - 22 500 Ft

ár / alkalom

9 megbízás
4 vélemény
2 fotó
Verity Stúdió Halász Renáta

Kineziológus

Családállítás

Lelki egészség és önismereti fejlesztő vagyok. Kineziológus és családállító, valamint gyászkisérő. Hozzáértő, támogató segítséget nyújtok trauma, stressz, függőség, kapcsolati problámák, nehéz élethelyzet, gyász, belső konfliktusok, elakadások megoldásában. Szeretettel várlak barátságos, kellemes környezetben Tatabányán. OTP SZÉP kártyával is fizetheted a szolgáltatásaim díját!
Bővebben
Tatabánya

kineziológiai oldás

15 000 Ft

ár / alkalom

1 megbízás
1 vélemény
2 fotó
Nagyné Berényi Ildikó
Nagyné Berényi Ildikó [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Az első lépés megtétele és a bizalom kialakítása az élet legnehezebb része! 8 éve dolgozom mint Kineziológus és szerencsésnek érzem magam, hogy ezt a bizalmat megkapom a Klienseimtől! A kezeléseim célja a Jelen és Múlt emlékeinek, stresszeinek oldása, ezek ugyanis folyamatosan hatnak az életünkre, ettől érezzük úgy, hogy nem a minőségi életünket éljük! Miben tudok segíteni! -Önbizalomhiány -Önismereti nehézségek -Párkapcsolati, munkahelyi konfliktusok -Tanulási nehézségek -Stresszel járó problémák
Bővebben
Budapest - III. kerület
Minősített jószaki

kineziológiai oldás

15 000 Ft

ár / alkalom

45 megbízás
24 vélemény
2 fotó
Nagyné Kiss Marianna
Nagyné Kiss Marianna [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Pszichológus

Személyesen és online is dolgozom. Egy új, izgalmas önismereti utazásra hívom vendégeimet, mely keretein belül pszichológiai módszereket és kineziológiát használunk. Hogyan is néz ez ki? 6 alkalommal online találkozók keretében együtt bebarangoljuk életed különböző területeit. Ehhez segítő beszélgetést és lélektani teszteket használunk. Mit ad a 6 alkalom? Új nézőpontokat, rálátást. Megértést, hogy mi miért történt az életedben pont úgy ahogy történt. Természetesen a munkánk velejárói az AHA élmények, felismerések, amik a változáshoz elengedhetetlenek. Ahogy rálátsz az összefüggésekre, tudatosabb leszel az életedben, és elindul a változás egy kiteljesedettebb, szabadabb, boldogabb élet felé. Milyen rendszerességgel történnek az online találkozók? A találkozók ideálisan heti vagy kétheti ritmusban történnek. Mi történne a 6 alkalom után? Itt jön a lényeg! Azon kívül, hogy a 6 alkalom olyan kincseket tartogat számodra, melyek egy teljes többéves munkát felölhetnek, a 6 alkalom után egy mélyebb szintű kineziológiai munkához tudunk folyamodni. Olyan,mintha a 6 alkalom segítségével mély alapozást végeznénk és onnan indítanánk a kineziológiai oldást. Mennyibe kerül? Az online foglalkozások ára 10000.- /alkalom (50-60 perc) Személyes találkozó díja: 12.000 Ft (60 perc) 14.000 Ft (90 perc) Több, mint 15 éve foglalkozom kineziológiával. Kineziológián belül: One Brain, Touch for Health, Brain Gym, Stress Release rendszereket használok. 2013-ban Miskolcon végeztem pszichológiai tanulmányaimat, családsegítő konzulens, valamint pszichológiai mentor végzettséget szereztem. Ettől kezdve munkámban a kineziológiai és a pszichológiai ismereteimet együtt használom. Munkám alapja az értő és megértő empátia, a pozitív pszichológia, valamint a változáshoz szükséges cselekvés megtalálása.
Bővebben
Solymár
Jószaki

kineziológiai oldás

12 000 Ft

ár / alkalom

74 megbízás
15 vélemény
Holló Zsuzsa
Holló Zsuzsa [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Spanyoltanár

Kineziológusként hatékony segítséget nyújtok gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt a stresszkezelésben, múltbeli blokkok oldásában. A kineziológia gyengéd módszerrel segít tanulási zavaroknál,szorongás vagy pánikbetegség esetében, élethelyzeti válságoknál, de akár allergia megszüntetésében is.
Bővebben
Budapest - XVI. kerület

kineziológiai oldás

12 000 Ft

ár / alkalom

6 megbízás
2 vélemény
2 fotó
Nemes Enikő EV
Nemes Enikő EV [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Nemes Enikő (Enci) Wellness és BrainGym® kineziológus, Access Bars® Access Facelift® és testkezelő facilitátor vagyok. Szeretettel várlak Debrecenben: Access Bars®, Facelift® és Testkezelések, Access Bars®, Facelift® és Testtanfolyamok Bars és testkezelések csere-bere, kipróbálás Kineziológiai oldások Bennragadt érzelmek oldása Stresszkezelés Brain Gym® képességfejlesztés szolgáltatásaimmal. Számlát csak magánszemélyek részére tudok kiállítani a vonatkozó jogszabályok alapján!
Bővebben
Debrecen

kineziológiai oldás

0 Ft - 0 Ft

ár / alkalom

4 fotó
Rédei-Ács Klára EV
Rédei-Ács Klára EV [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Mediátor

Coach

Szia! Rédei-Ács Klára vagyok, mediátor, tréner és rendszerterapeuta. Munkám fókuszában mindig elsőként Te, a kliens maga, a hatékony és együttműködő kommunikáció, valamint az érzések/motivációk mélyebb megértése áll - legyen szó akár „csak” önmagadról vagy kapcsolataidról - egyaránt. Az együttműködésünk során – többek között - felismerheted, hogy mindig van választásod, miközben arra koncentrálunk, hogy megtaláljuk a Te válaszaidat egy-egy problémádra és megérkezzen a megoldás: konfliktusaid megszűnhessenek, elakadásaid feloldódhassanak. Hiszem és tudom, hogy életünk sokkal egyszerűbb, boldogabb és szeretetteljesebb lehet, mint azt ma gondoljuk. Hogyan? Ha teszünk érte... -------------------------------------------------------------------------- Hogyan tudok Neked/Nektek segíteni? -------------------------------------------------------------------------- 1. Egyéni konzultációkkal (online vagy személyes formában) Az alábbi - személyre szabott - módszerek közül vagy akár ezek kombinációjával tudlak segíteni utadon: · Life Coaching vagy Business Coaching · Bach virágterápia · Kineziológiai (érzelmi) stresszoldás – One Brain módszerrel · Segítő beszélgetés online a kineziológia eszközeivel · Egyéni, mini tréningek a megbeszélt témakörökben 2. Mediációval (párkapcsolati vagy gazdasági ügyekben) Úgy érzed nem tudod megoldani konfliktusotokat? Esetleg nem tudod megbeszélni, amit szeretnél pároddal / embertársaddal és tehetetlennek érzed Magad már ebben a helyzetben? Számodra a megoldás a mediáció lehet. Ez egy olyan konfliktuskezelő módszer, melyben a résztvevők egy pártatlan szakember - a mediátor - segítségével igyekeznek megoldást találni a konfliktusukra. Minden esetben fókuszomban a jövőbeni, nyertes/nyertes elvű megállapodás megszületése és az érdekek közös egyeztetése áll, mely hozzásegíti a feleket a békés vitarendezéshez egymás hibáztatása helyett. 3. Tanfolyamokkal és tréningekkel (online vagy személyes formában) Szívesen tanulnál? Elsősorban az együttműködő kommunikáció, egymás megértése és a hatékony konfliktuskezelés témaköreiben tartok kiscsoportos tréningeket is! Ezzel nem csak magadért teszel, hanem mások és kapcsolataid is gazdagodhatnak általa. Szeretettel várom jelentkezésedet az elérhetőségeimen. Sok jót kívánok! Rédei-Ács Klára
Bővebben
Budapest

kineziológiai oldás

18 000 Ft

ár / alkalom

1 megbízás
Kóczán Anita
Kóczán Anita [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Változni, fejlődni szeretnél? Harmonikus kapcsolatokra, kiegyensúlyozott életre vágysz? Úgy érzed elakadtál az életedben? Túl sok a stressz? Már nem bírod tovább? Kellemes, hangulatos környezetben várlak kineziológiai kezelésre az Írisz szalonirodában! Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, parkoló mindig van a közelben. Cím: 9023 Győr, Corvin u. 21.
Bővebben
Győr

kineziológiai oldás

15 000 Ft

ár / alkalom

2 fotó
Szakács Sándor
Szakács Sándor [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Szép Napot. Szakács Sándor vagyok . Touch for Health Kieziológus.
Bővebben
Szolnok

kineziológiai oldás

8 000 Ft

ár / alkalom

6 megbízás
1 vélemény
Zámbó-Farkas Ildikó
Zámbó-Farkas Ildikó [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Kineziológiai módszerek felnőtteknek és gyermekeknek. Egyéni jóga és hangfürdő.
Bővebben
Budapest - XVIII. kerület

kineziológiai oldás

15 000 Ft

ár / alkalom

Katalin Deák
Katalin Deák [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Személyszállítás

Házi betegápolás

Üdvözlöm, Katalin vagyok, Imádok takarítani, szeretek kocsit vezetni, idős gondozással sok évi német tapasztalattal rendelkezem. Kis és nagy bevásárlást és bármilyen személy szállítást is vállalok. Kineziológiával és speciális masszázs terápiával is foglalkozom.
Bővebben
Békéscsaba

kineziológiai oldás

5 000 Ft - 15 000 Ft

ár / alkalom

1 megbízás
Somogyi Kriszta
Somogyi Kriszta [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Kedves Érdeklődők! Kineziológiai stresszoldásra várom vendégeimet, depresszió, migrén, pánikbetegség, tanulási nehézségek, meddőség, párkapcsolati nehézségek stb.
Bővebben
Budapest

kineziológiai oldás

0 Ft - 0 Ft

ár / alkalom

Mayer Ottilia
Mayer Ottilia [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Masszázs

Természetgyógyász

Stresszoldással foglalkozom, gyermekek és felnőttek részére. Koncentrációs blokkok,lelki problémák, fantom betegségek hátterének feltárása után energetikai gyakorlatok segítségével megszűnhetnek a problémák. Talpmasszázs segíti a harmónia és egyensúly visszaállítását a szervezetben, ezáltal beindítva az öngyógyító folyamatokat. Masszázs kézi köpöllyel alakformáló hatású.
Bővebben
Érd
Jószaki

kineziológiai oldás

8 000 Ft - 15 000 Ft

ár / alkalom

1 vélemény
3 fotó

Nem találod, akit keresel?

Ha nem szeretnél közülük választani, nézz vissza a szakikhoz, akik még nem adtak meg árat, és kérj tőlük ajánlatot!

<<< Vissza: Kineziológus lista

Vagy kérj ajánlatot az összes Kineziológus szakembertől

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!