Kineziológus

Kineziológusok

Válaszd ki a városod és találd meg a számodra legmegfelelőbb kineziológust!

Budapest
Debrecen
Miskolc
Szeged
Pécs
Budapest - XI. kerület
Budapest - III. kerület
Sas Ági

Kineziológus

Ébredj új napra! Kineziológusként, sors mentorként 21 éves terápiás tapasztalattal várlak szeretettel személyesen Budapesten, on – line vidéken és külföldön skype vagy zoom kapcsolat segítségével. Ahogy orvoshoz sem egyszer mész, ha fizikai problémád van, úgy a lelked gyógyulásához, az életkörülményeid változásához is idő kell és befektetett energia. Találkozhatunk az éterben kényelmesen az otthonodban is! Érintés nélkül dolgozom! Célom és szívügyem, hogy mindenki magát megismerve, ráébredjen a lelkében lévő összefüggésekre, melyek a jelen problémáihoz vezettek. A lelked útjára derül fény. Olyan téves programokra, hibás működésekre látsz rá, amik a tudattalanodból a jelenedet alakítják. Tonnákkal lehetsz szabadabb! VEDD KEZEDBE AZ ÉLETEDET! Az egyéni konzultáció során egy olyan Komplex módszerrel találkozol, mely kulcs a saját tudatalattid feltérképezéséhez, ahonnan most is teremted a világod. Feltárjuk a múltból fakadó félreértéseket, hibás meggyőződéseket, hogy a jelenben új döntéseket hozhass és az életed egyre inkább úgy alakuljon, ahogy TE szeretnéd. VAN ELÉG BÁTORSÁGOD, HOGY AZZÁ VÁLJ, AKIVÉ LEHETNÉL? Célom és szívügyem, hogy saját tapasztalataimat megosztva rátalálhass a benned lévő összefüggésekre, melyek kiváltó okai a lelked jelenlegi terheinek vagy a testi tüneteidnek. A konzultáció után azonnal tapasztalni fogod, hogy csökken benned a belső feszültség (stressz) érzése, megkönnyebbülsz és ráébredsz, hogy hogyan viselkedj másként a jövőben, hogy az számodra jó legyen. NEKED IS FONTOS, HOGY JÓ KEZEKBEN LEGYÉL, HA A LELKEDRŐL VAN SZÓ? Ugye neked is nehéz bizalmat szavazni, ha a legbelsőbb ügyeidről van szó? Hidd el, ezzel nem vagy egyedül. De bármikor felbukkanhat egy helyzet, amit egyedül nehéz megoldani. Jöhet egy emberi konfliktus, egy anyagi válság, vagy érhet trauma és kellenek a kapaszkodók, útjelzők. Sas Ági vagyok, társad a változásban… Örülök, hogy megoldást keresel, változtatni akarsz! Képtelen vagy? Nem, csak nincs képed róla, hogyan tedd. Mindenkinek válaszolok! Türelmet kérek. Kérlek, ha érdeklődsz, minden esetben add meg az elérhetőséged, hogy minél előbb kapcsolatba léphessünk! Az e-mail címedre küldöm a tudnivalókat. Az, hogy jobban legyél és teljesebb legyen az életed, közös célunk! ;)
Bővebben
Budapest - XIII. kerület
Minősített jószaki
50 vélemény
10 fotó
Kalteneckerné Balatoni Andrea EV

Kineziológus

Kedves Érdeklődő, üdvözöllek a profilomon! :) 13 éve foglalkozom kineziológiával és egyéb segítő tevékenységekkel (lentebb találod részletesen a technikákat). Stressz, félelem, kapcsolati problémák, párkapcsolati vészhelyzetek, bizalmatlanság, harag, düh, fenyegetettség, munkahelyi problémák, fáradtság, blokkok, függőségek, tökéletességmánia, mindenhol fáj, nem vagyok szép, nem kellek senkinek, kövér vagyok, engem nem szeret senki, nem vagyok szerethető... és még sorolhatnám tovább a mindennapi problémáinkat, amiket hallok, látok a Kliensektől és tapasztalok a környezetemben. Megrekedünk egy helyzetben, nem tudjuk merre és hogyan tovább. Mindezek megváltoztatására, átalakítására, feloldására többféle - a mai szóhasználat szerint - "technika" áll rendelkezésemre, ami számomra sokkal többet jelent, mint szimpla technika. Úgy fogalmaznám meg inkább, hogy csodálatos lehetőségek közül választhat, aki bármelyik módszert választja, mert elősegíti a szabad energiaáramlást a testében, szellemében, lelkében. Keressetek bizalommal! Hívható vagyok 8-20 óra között minden nap :) (Ha éppen nem vagyok elérhető, akkor valószínűleg Klienssel foglalkozom, de igyekszem mihamarabb visszahívni.) Szeretettel: Andi ❤️
Bővebben
Budapest - XXIII. kerület
1 vélemény
5 fotó
Takács László

Kineziológus

Családállítás

Stresszoldás a One Brain módszerével, a kineziológia eszközeivel. Családállítás, business coaching. 2011. óta foglalkozom stresszoldással. Néhány éve családállítással és a business coaching módszereivel is állok klienseim rendelkezésére. Metafizikai trénerként tovább bővítettem ismereteimet. Jelenleg holisztikus grafológiát tanulok. Klienseimet a XV. kerületben lévő kis központban várom szeretettel.
Bővebben
Budapest
3 fotó
Zuppán Brigitta

Kineziológus

Természetgyógyász

Az egyedülléttől való félelem felodásában segítek. Az egyedülléttől való félelem nem azt jelenti, hogy nem tudsz egyedül élni, lenni. Hanem azt, hogy ha kapcsolatba kerülsz, bármilyen formában, baráti, munkahelyi szerelmi, akkor elkezded feladni a saját elképzeléseidet, vágyaidat, visszafolytod a véleményedet, abból a célból, hogy szeressenek és elfogadjanak. A hosszan tartó önfelaladás belső stresszt vált ki, aminek a későbbi tünetei: a céltalanság, motiválatlanság, örömtelenség, pajzsmirigy problémák, emésztési zavarok, szexuális vágy csökkenése, szorongásos tünetek, depresszív hangulat, önbizalom csökkenése, fogantatási problémák. Ennek feloldására 8 év szakmai tapasztalattal a háttérben, hoztam létre egy programot, aminek a segítségével visszatérsz önmagadhoz és megtanulod kezelni az életedet. A program során a kineziológián túl több módszert is alkalmazok, így online is tudunk dolgozni.
Bővebben
Mezőtúr
3 vélemény
3 fotó
Szabó-Homa Sára

Kineziológus

Szabó-Homa Sára vagyok, One Brain konzultáns facilitátor, kineziológus, rendszerállító, két kislány édesanyja. A hivatásom az életem szerves része, nagy hangsúlyt fektetek a testi-lelki egészségre a saját és a családom életében is, illetve a mentális egészségünk megőrzésére, segítésére. Módszereimmel ebben is tudom segíteni a hozzám fordulókat. Egerben és Budapesten a 11. kerületben lehet időpontot kérni. Kineziológiai stresszoldással, családállítással (egyéni és csoportos), Bach-virágterápiával foglalkozom, illetve stresszoldó és tanulást segítő tanfolyamokat tartok gyermekek részére. Keress bizalommal!
Bővebben
Eger
2 vélemény
Tauszig Klara
Tauszig Klara [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

A kineziológia One Brain ágával 2005-ben találkoztam először és ez a találkozás bizony döbbenetes volt. Nem tudom, hogy amikor mások elkezdik tanulni a kineziológia valamelyik ágát, akkor hogy indulnak neki. Tudják-e hogy segítőként szeretnének kineziológiával foglalkozni vagy „csak” az önismeretük fejlesztésére és a közvetlen környezetük segítésére akarják használni. Én az első pillanattól amikor komolyan felmerült bennem a kineziológia tanulásának gondolata, tudtam, hogy hivatásos segítőként szeretnék ezzel foglalkozni. Gyorsan tudatosodott bennem, hogy a kineziológia segítségével egy-egy személyes gond milyen gyorsan és kíméletesen kezelhető. Lenyűgözött a hatékonysága, és az a hihetetlen testi, lelki és szellemi fejlődés, ami elérhető a segítségével. Törekszem részt venni minden olyan szakmai tanfolyamon, amely akár számomra, akár vendégeim számára hasznos lehet. (Amennyiben telefonon hív és éppen nem tudom felvenni, amint tudom visszahívom.) Amennyiben mégsem tud eljönni a megbeszélt konzultációra, kérem lehetőség szerint 24 órával előbb jelezze! Egy kiegészítő információ, mert néhány ilyen irányú megkeresésem is érkezett: Kinezio tape-pel, vagyis kineziológiai szalaggal nem foglalkozom.
Bővebben
Budapest - VI. kerület
Minősített jószaki
15 vélemény
2 fotó
Tihanyi Nóra
Tihanyi Nóra [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

2010 óta foglalkozom hivatásszerűen a kineziológia egyik ágával, a One Brain Three In One Concepts módszerével, aminek a segítségével érzelmi stresszoldást végzek. A kezelések célja, hogy a probléma mögött megbújó ügy pontos beazonosításával és feloldásával segítsen tisztán látni, átlendülni a holtponton, és beindítani a kívánt változást. Az elmúlt években sok különböző problémában tudtam hatékonyan segíteni a hozzám érkezőket, így az a tapasztalatom, hogy ha valaki valóban tenni szeretne magáért, akkor szinte minden probléma megoldható. Szeretettel várok mindenkit, aki úgy érzi, hogy változtatni szeretne az életén!
Bővebben
Budapest - XI. kerület
Minősített jószaki
10 vélemény
1 fotó
Vízkeleti Diána
Vízkeleti Diána [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Coach

Akció augusztus 15 - ig jelentkezőknek: az 1. alkalom csak: 4500. Ft. A továbbii alkalmak is akciósak. A 8. vagy a 10. kerületben várom kedves gyerek vagy felnőtt klienseimet. Hívj mobilon, ha nem tudom felvenni, mert éppen dolgozom, visszahívlak! Professzionális kineziológus, Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológiai szaktanácsadó, coach, Bach virágterápia tanácsadó, természetgyógyász vagyok. .Gyermek és felnőtt klienseket egyaránt szeretettel várok! Miben segíthetek: - önbizalomhiány - önértékelési probléma - döntésképtelenség - kimerültség, fáradékonyság, levertség - alvászavar - pánik, túlzott aggodalom - függőségek - párkapcsolati-kapcsolati problémák - kommunikációs gond - fizikai és érzelmi trauma feldolgozása - munkahelyi stresszek - személyiségfejlesztés-útkeresés - evészavarok - meddőség, terhességi problémák - elengedési probléma (pl. gyász) - olyan fizikai problémák, amelyek mögött lelki eredetű okok fedezhetők fel pl.: pajzsmirigyproblémák, keringési zavarok Gyermekeknél: - ágybavizelés - széklettel kapcsolatos problémák - körömrágás - közösségbe (óvodába,iskolába) való beilleszkedési problémák - viselkedési problémák (agresszió,visszahúzódás) - tanulási nehézségek (pl.: dyslexia) - testvérféltékenység
Bővebben
Budapest - VIII. kerület
Mutasd az összes Budapesti kineziológust

Nagyobb települések

Budapest
Észak-Alföld
Észak-Magyarország
Dél-Alföld
Dél-Dunántúl
Kelet-Dunántúl
Nyugat-Dunántúl
Közép-Magyarország

Legnépszerűbb feladatok és árak

Válaszd ki, milyen feladathoz keresel segítséget, böngéssz azon szakemberek között, akik vállaljàk és tájékozódj az árakról!

kineziológiai oldás
stressz oldás
kranioszakrális kezelés

Néhány kineziológiai oldás ár a rendszerünkből

12 000 Ft
alkalom ár
Nagyné Kiss Marianna
Solymár
Személyesen és online is dolgozom. Egy új, izgalmas önismereti utazásra hívom vendégeimet, mely keretein belül pszichológiai módszereket és kineziológiát használunk. Hogyan is néz ez ki? 6 alkalommal online találkozók keretében együtt bebarangoljuk életed különböző területeit. Ehhez segítő beszélgetést és lélektani teszteket használunk. Mit ad a 6 alkalom? Új nézőpontokat, rálátást. Megértést, hogy mi miért történt az életedben pont úgy ahogy történt. Természetesen a munkánk velejárói az AHA élmények, felismerések, amik a változáshoz elengedhetetlenek. Ahogy rálátsz az összefüggésekre, tudatosabb leszel az életedben, és elindul a változás egy kiteljesedettebb, szabadabb, boldogabb élet felé. Milyen rendszerességgel történnek az online találkozók? A találkozók ideálisan heti vagy kétheti ritmusban történnek. Mi történne a 6 alkalom után? Itt jön a lényeg! Azon kívül, hogy a 6 alkalom olyan kincseket tartogat számodra, melyek egy teljes többéves munkát felölhetnek, a 6 alkalom után egy mélyebb szintű kineziológiai munkához tudunk folyamodni. Olyan,mintha a 6 alkalom segítségével mély alapozást végeznénk és onnan indítanánk a kineziológiai oldást. Mennyibe kerül? Az online foglalkozások ára 10000.- /alkalom (50-60 perc) Személyes találkozó díja: 12.000 Ft (60 perc) 14.000 Ft (90 perc) Több, mint 15 éve foglalkozom kineziológiával. Kineziológián belül: One Brain, Touch for Health, Brain Gym, Stress Release rendszereket használok. 2013-ban Miskolcon végeztem pszichológiai tanulmányaimat, családsegítő konzulens, valamint pszichológiai mentor végzettséget szereztem. Ettől kezdve munkámban a kineziológiai és a pszichológiai ismereteimet együtt használom. Munkám alapja az értő és megértő empátia, a pozitív pszichológia, valamint a változáshoz szükséges cselekvés megtalálása.
Mutasd az összes kineziológiai oldás árat
Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!


Kineziológus vagy, de nincs elég munkád?

Regisztrálj ingyen a JóSzaki-ra
- VAGY -
regisztráció előtt csak kérj értesítőt a munkákról!

Munkaértesítő

JóSzaki.hu

A közösség ajánlásával