Ajánlatkérés díjmentesen - Kineziológus, Budapest - I. kerület

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!

Vagy találj a listából kineziológust!

Fogadok munkát
Ásztai  Zsuzsanna

Kineziológus

Családállítás

Jelenleg online dolgozom! Kinezológia és természetgyógyász kezelések gyerekeknek felnőtteknek. Egyéni és csoportos család állítás. Bach virág terápia konzultáció Aura Soma Természetgyógyász/ kineziológus /családállító vagyok. Sok kisbabám született az elmúlt 15 évben amiért nagyon hálás vagyok a sorsnak... hogy segíteni tudtam számos anyukának a világ legnagyobb csodájában... ❤️🙏🙏🙏❤️ Várom Szeretettel
Bővebben
Kiszállok Budapest - I. kerület teljes területén
Minősített jószaki
57 megbízás
28 vélemény
31 fotó
Fogadok munkát
Sas Ági

Kineziológus

Ébredj új napra! Kineziológusként, sors mentorként 22 éves terápiás tapasztalattal várlak szeretettel személyesen Budapesten, on – line vidéken és külföldön skype vagy zoom kapcsolat segítségével. Ahogy orvoshoz sem egyszer mész, ha fizikai problémád van, úgy a lelked gyógyulásához, az életkörülményeid változásához is idő kell és befektetett energia. Célom és szívügyem, hogy mindenki magát megismerve, ráébredjen a lelkében lévő összefüggésekre, melyek a jelen problémáihoz vezettek. A lelked útjára derül fény. Olyan téves programokra, hibás működésekre látsz rá, amik a tudattalanodból a jelenedet alakítják. Tonnákkal lehetsz szabadabb! VEDD KEZEDBE AZ ÉLETEDET! Az egyéni konzultáció során egy olyan Komplex módszerrel találkozol, mely kulcs a saját tudatalattid feltérképezéséhez, ahonnan most is teremted a világod. Feltárjuk a múltból fakadó félreértéseket, hibás meggyőződéseket, hogy a jelenben új döntéseket hozhass és az életed egyre inkább úgy alakuljon, ahogy TE szeretnéd. VAN ELÉG BÁTORSÁGOD, HOGY AZZÁ VÁLJ, AKIVÉ LEHETNÉL? Célom és szívügyem, hogy saját tapasztalataimat megosztva rátalálhass a benned lévő összefüggésekre, melyek kiváltó okai a lelked jelenlegi terheinek vagy a testi tüneteidnek. A konzultáció után azonnal tapasztalni fogod, hogy csökken benned a belső feszültség (stressz) érzése, megkönnyebbülsz és ráébredsz, hogy hogyan viselkedj másként a jövőben, hogy az számodra jó legyen. NEKED IS FONTOS, HOGY JÓ KEZEKBEN LEGYÉL, HA A LELKEDRŐL VAN SZÓ? Ugye neked is nehéz bizalmat szavazni, ha a legbelsőbb ügyeidről van szó? Hidd el, ezzel nem vagy egyedül. De bármikor felbukkanhat egy helyzet, amit egyedül nehéz megoldani. Jöhet egy emberi konfliktus, egy anyagi válság, vagy érhet trauma és kellenek a kapaszkodók, útjelzők. Sas Ági vagyok, társad a változásban… Örülök, hogy megoldást keresel, változtatni akarsz! Képtelen vagy? Nem, csak nincs képed róla, hogyan tedd. Mindenkinek válaszolok! Türelmet kérek. Kérlek, ha érdeklődsz, minden esetben add meg az elérhetőséged, hogy minél előbb kapcsolatba léphessünk! Az e-mail címedre küldöm a tudnivalókat. Az, hogy jobban legyél és teljesebb legyen az életed, közös célunk! ;)
Bővebben
Kiszállok Budapest - I. kerület teljes területén
Minősített jószaki
71 megbízás
51 vélemény
10 fotó
Fogadok munkát
Bartha Andrea

Kineziológus

Coach

Az élet túl rövid ahhoz, hogy boldogtalanságban, bizonytalanságban és magányban éljünk. Hadd segítsek abban, hogy kiteljesedjen az életed és a legjobbat tudd kihozni magadból! 2006 óta foglalkozom kineziológiával és személyes konzultációkkal. A kineziológián kívül számos más módszerrel is dolgozom (Wingwave, Enneagram, OH kártya) személyre szabottan, témától és céltól függően. Hiszek benne, hogy csak az a mélység, és az a bölcsesség, amit mi magunk értünk el, az tud másokhoz is eljutni. Különbözőek vagyunk és mindenkihez más út vezet, de a kincs és az érték ott rejlik mindannyiunkban. Ezeken a főbb területeken tudunk együtt dolgozni: elengedés (veszteség feldolgozás), önelfogadás-önbizalom, krízis- és változáskezelés,konfliktuskezelés, szorongás, párkapcsolati, gyereknevelési problémák, hatékony kommunikáció, döntési helyzetek, ismétlődő minták és élethelyzetekből való kilépés. Szeretettel várom mindazokat, akik változni és változtatni szeretnének, és új irányt adni az életüknek! Helyszín:Budapest VI.kerület (Oktogon) és Solymár környékén (Pilisvörösvár, Pilisszentiván, Üröm, Pilisborosjenő, Piliscsaba).
Bővebben
Kiszállok Budapest - I. kerület teljes területén
Jószaki
39 megbízás
17 vélemény
15 fotó
Fogadok munkát
Kalteneckerné Balatoni Andrea EV
A dolgok szépsége a SZERETETben rejlik 🤍 ...csak SZERESS... és megváltozik körülötted a világ 🤍 Kedves Érdeklődő, üdvözöllek a profilomon! 🙂 13 éve foglalkozom kineziológiával és egyéb segítő tevékenységekkel (lentebb találod részletesen a technikákat). Stressz, félelem, kapcsolati problémák, párkapcsolati vészhelyzetek, bizalmatlanság, harag, düh, fenyegetettség, munkahelyi problémák, fáradtság, blokkok, függőségek, tökéletességmánia, mindenhol fáj, nem vagyok szép, nem kellek senkinek, kövér vagyok, engem nem szeret senki, nem vagyok szerethető... és még sorolhatnám tovább a mindennapi problémáinkat, amiket hallok, látok a Kliensektől és tapasztalok a környezetemben. Megrekedünk egy helyzetben, nem tudjuk merre és hogyan tovább. Mindezek megváltoztatására, átalakítására, feloldására többféle - a mai szóhasználat szerint - "technika" áll rendelkezésemre, ami számomra sokkal többet jelent, mint szimpla technika. Úgy fogalmaznám meg inkább, hogy csodálatos lehetőségek közül választhat, aki bármelyik módszert választja, mert elősegíti a szabad energiaáramlást a testében, szellemében, lelkében. Keressetek bizalommal! Hívható vagyok 8-20 óra között minden nap :) (Ha éppen nem vagyok elérhető, akkor valószínűleg Klienssel foglalkozom, de igyekszem mihamarabb visszahívni.) Szeretettel: Andi ❤️
Bővebben
Kiszállok Budapest - I. kerület teljes területén
5 megbízás
2 vélemény
6 fotó
Fogadok munkát
Takács László

Kineziológus

Családállítás

Stresszoldás a One Brain módszerével, a kineziológia eszközeivel. Családállítás, business coaching. 2011. óta foglalkozom stresszoldással. Néhány éve családállítással és a business coaching módszereivel is állok klienseim rendelkezésére. Metafizikai trénerként tovább bővítettem ismereteimet. Jelenleg holisztikus grafológiát tanulok. Klienseimet a XV. kerületben lévő kis központban várom szeretettel.
Bővebben
Kiszállok Budapest - I. kerület teljes területén
14 megbízás
2 vélemény
3 fotó
Fogadok munkát
Bacsa Ildikó

Kineziológus

Családállítás

2008-ban vizsgáztam kineziológus, alternatív fizióterapeuta, akupresszőrkènt az ETI-ben. A családállítás, Bach virágterápia, masszázsok is ekkor váltak igazán fontossá az életemben. Jelenleg Budapesten, Bajnàn, hamarosan Tatabányàn is dolgozom felnőttekkel, és gyermekekkel személyesen, és online egyaránt. Szeretem, a sikereiteket. Ha úgy érzed; elakadtàl, stresszes vagy, segítségre van szükséged, keress bátran!
Bővebben
Kiszállok Budapest - I. kerület teljes területén
15 megbízás
4 vélemény
2 fotó
Fogadok munkát
Zuppán Brigitta

Kineziológus

Természetgyógyász

Az egyedülléttől való félelem felodásában segítek. Az egyedülléttől való félelem nem azt jelenti, hogy nem tudsz egyedül élni, lenni. Hanem azt, hogy ha kapcsolatba kerülsz, bármilyen formában, baráti, munkahelyi szerelmi, akkor elkezded feladni a saját elképzeléseidet, vágyaidat, visszafolytod a véleményedet, abból a célból, hogy szeressenek és elfogadjanak. A hosszan tartó önfelaladás belső stresszt vált ki, aminek a későbbi tünetei: a céltalanság, motiválatlanság, örömtelenség, pajzsmirigy problémák, emésztési zavarok, szexuális vágy csökkenése, szorongásos tünetek, depresszív hangulat, önbizalom csökkenése, fogantatási problémák. Ennek feloldására 8 év szakmai tapasztalattal a háttérben, hoztam létre egy programot, aminek a segítségével visszatérsz önmagadhoz és megtanulod kezelni az életedet. A program során a kineziológián túl több módszert is alkalmazok, így online is tudunk dolgozni.
Bővebben
Kiszállok Budapest - I. kerület teljes területén
15 megbízás
4 vélemény
3 fotó
Fogadok munkát
Ruff Nikoletta

Kineziológus

Mediátor

Coach

15 éves segítő szakmában eltöltött tapasztalatom és mély meggyőződésem is az, hogyha bármilyen nehézség adódik az életünkben, napjainkban már kiváló módszerek elérhetőek, amelyek segítségével ezeket akár rövid idő alatt is meg lehet oldani. Sok szeretettel várom azokat (online is), akik úgy érzik hogy ebben én lehetek a leginkább segítségükre!
Bővebben
Kiszállok Budapest - I. kerület teljes területén
6 megbízás
2 vélemény
Fogadok munkát
Szabó-Homa Sára

Kineziológus

Szabó-Homa Sára vagyok, One Brain konzultáns facilitátor, kineziológus, rendszerállító, két kislány édesanyja. A hivatásom az életem szerves része, nagy hangsúlyt fektetek a testi-lelki egészségre a saját és a családom életében is, illetve a mentális egészségünk megőrzésére, segítésére. Módszereimmel ebben is tudom segíteni a hozzám fordulókat. Egerben és Budapesten a 11. kerületben lehet időpontot kérni. Kineziológiai stresszoldással, családállítással (egyéni és csoportos), Bach-virágterápiával foglalkozom, illetve stresszoldó és tanulást segítő tanfolyamokat tartok gyermekek részére. Keress bizalommal!
Bővebben
Kiszállok Budapest - I. kerület teljes területén
9 megbízás
2 vélemény
Fogadok munkát
Bognár Eszter

Kineziológus

Misszióm, támogatni az embereket abban, hogy megtalálják az autentikus életörömöt. Problémák, melyek esetén a segítségedre tudok lenni: Pánikbetegség, szorongás. Depresszió. Megfelelési kényszer. Önbizalom-önszeretet hiány. Traumák feldolgozása, tudatalatti traumák felszínre hozása és feldolgozása. Belső gyermek "gyógyítás". Online illetve személyesen, Ásványrárón tudunk találkozni. ( Hamarosan több helyszínen is.) Kineziológián felül még rengeteg eszköz áll a rendelkezésemre amivel tudlak támogatni. (Metamorf masszázs, Bach virágterápia, Reinkarnációs utaztatás, Mentor program)
Bővebben
Kiszállok Budapest - I. kerület teljes területén
6 megbízás
4 vélemény
Nagyné Berényi Ildikó
Az első lépés megtétele és a bizalom kialakítása az élet legnehezebb része! 8 éve dolgozom mint Kineziológus és szerencsésnek érzem magam, hogy ezt a bizalmat megkapom a Klienseimtől! A kezeléseim célja a Jelen és Múlt emlékeinek, stresszeinek oldása, ezek ugyanis folyamatosan hatnak az életünkre, ettől érezzük úgy, hogy nem a minőségi életünket éljük! Miben tudok segíteni! -Önbizalomhiány -Önismereti nehézségek -Párkapcsolati, munkahelyi konfliktusok -Tanulási nehézségek -Stresszel járó problémák
Bővebben
Kiszállok Budapest - I. kerület teljes területén
Minősített jószaki
45 megbízás
24 vélemény
2 fotó
Villing Zsuzsa [Zsuzsi]
Elsősorban kineziológus vagyok, de segítségül hívom munkámban az asztrozófiát is(csillagbölcselet), hiszen a fejünk felett az a csodálatos Égbolt nem kizárólag romantikus nyáresték díszlete ( bár annak sem elhanyagolható). Akinek van füle meghallani, annak csodálatos üzeneteket közvetít éjszakáról-éjszakára! Persze füle mindenkinek van (jó esetben), de hallunk-e még a sok külső zaj mellet befelé, vagy lehet, hogy már rég becsuktuk a fülünket, mert sok fájdalom hatolt be, ami ellen látszólag tehetetlenek voltunk? Na, ez meg már a kineziológia! A módszer gyengéd és hatékony : önismeret, önfejlesztés! Tanfolyamaimat is ajánlom One Brain (Egy Agy) I-IV-ig! Szeretettel várom! Villing Zsuzsa
Bővebben
Kiszállok Budapest - I. kerület teljes területén
1 megbízás
Komlossy Vera

Kineziológus

Természetgyógyász

Ha úgy érzed hogy életed nem maradéktalanul boldog, ha néha kétségek gyötörnek és egyre több az a reggel amikor nem mosollyal kelsz, akkor gyere el és tanuld meg az életed irányítani. Tanulj meg pozitív történéseket teremteni. Ez most Rólad szól. A Te lehetőségeid következnek, dolgozz önmagadon, dolgozz a lehetőségeid kiteljesedésén, tanuld meg jól érezni magad a bőrödben, hiszen ez a legnagyobb ajándék, amit adhatunk önmagunknak és a környezetünknek! Ebben tudok Neked segíteni a kineziológia számos rendszerével, köztük gyermekkineziológiával is. Megtalálsz Szentendrén és Budapest III. kerületében.
Bővebben
Kiszállok Budapest - I. kerület teljes területén
3 megbízás
2 fotó
Andrea Krisztina Szabó

Kineziológus

Természetgyógyász

Masszázs

2003. óta főállású segítőként dolgozom, az üzleti világot cseréltem fel az emberek lelkével való foglalkozással, úgy érzem jól döntöttem! A munkám a hobbim, és mindig hálás szívvel fogadom a hozzám fordulókat, akár fizikai -testi vagy lelki - érzelmi, életviteli problámáik vannak,segítő szándékkal invitálom be őket a szobámba.... Együtt munkálkodás, illetve együtt működés szükséges, de az igazi nagy dolgot a kliens lépi meg, amikor tanul a régi tapasztalatokból, elengedvén a múltat lehajol önmagához és felemeli a boldog, egészséges, sikeres életminőség szintjére: saját magát, belső gyermekét! Tevékenységeim: 4 féle kineziológiát tanultam, "MET"-érintés terápia, /mely az izmokkal dolgozik és finom érintéssel oldja a stresszt, a negatív emlékeket, nagyon hatásos gyógyítási technika a testnek és a léleknek is!!!/ aura tisztítás, fény-adás, meditáció, spirituális gyógyítás, belső gyermek tanfolyam, várandós- meditáció -kismamáknak és kispapáknak... Aki önmagát keresi, szeretettel ajánlom belső gyermek tanfolyamomat.......... kineziológia illetve a spirituális gyógyitás oldás ára: 10.000.- időtartam kb. másfél óra........ MET érintés terápia első kipróbálása: 3.000.- ez egy órás időtartamú, a további kezelés: 6.000.-ba kerül, továbbá ajánlom a metamorf sámán masszázst, mely a lábon, kezen és a fejen dolgozik egy kiváló stressz oldó felemelő technika................. többi tevékenységem árait a honlapomon találja............. rendelési helyek: hétfő: IX.,Üllői u. 115/a Napfényház kreatív műhely kedd: VI.,Bajcsy Zs. u. 62. Luan Forma és Lélek st. szerda: XIV., Kőszeg u. 2/a Yantra Centrum csütörtök: I.,Jégverem u. 5. Mystic stúdió
Bővebben
Kiszállok Budapest - I. kerület teljes területén
Jószaki
9 megbízás
8 vélemény
Nagyné Kiss Marianna

Kineziológus

Pszichológus

Személyesen és online is dolgozom. Egy új, izgalmas önismereti utazásra hívom vendégeimet, mely keretein belül pszichológiai módszereket és kineziológiát használunk. Hogyan is néz ez ki? 6 alkalommal online találkozók keretében együtt bebarangoljuk életed különböző területeit. Ehhez segítő beszélgetést és lélektani teszteket használunk. Mit ad a 6 alkalom? Új nézőpontokat, rálátást. Megértést, hogy mi miért történt az életedben pont úgy ahogy történt. Természetesen a munkánk velejárói az AHA élmények, felismerések, amik a változáshoz elengedhetetlenek. Ahogy rálátsz az összefüggésekre, tudatosabb leszel az életedben, és elindul a változás egy kiteljesedettebb, szabadabb, boldogabb élet felé. Milyen rendszerességgel történnek az online találkozók? A találkozók ideálisan heti vagy kétheti ritmusban történnek. Mi történne a 6 alkalom után? Itt jön a lényeg! Azon kívül, hogy a 6 alkalom olyan kincseket tartogat számodra, melyek egy teljes többéves munkát felölhetnek, a 6 alkalom után egy mélyebb szintű kineziológiai munkához tudunk folyamodni. Olyan,mintha a 6 alkalom segítségével mély alapozást végeznénk és onnan indítanánk a kineziológiai oldást. Mennyibe kerül? Az online foglalkozások ára 10000.- /alkalom (50-60 perc) Személyes találkozó díja: 12.000 Ft (60 perc) 14.000 Ft (90 perc) Több, mint 15 éve foglalkozom kineziológiával. Kineziológián belül: One Brain, Touch for Health, Brain Gym, Stress Release rendszereket használok. 2013-ban Miskolcon végeztem pszichológiai tanulmányaimat, családsegítő konzulens, valamint pszichológiai mentor végzettséget szereztem. Ettől kezdve munkámban a kineziológiai és a pszichológiai ismereteimet együtt használom. Munkám alapja az értő és megértő empátia, a pozitív pszichológia, valamint a változáshoz szükséges cselekvés megtalálása.
Bővebben
Kiszállok Budapest - I. kerület teljes területén
Jószaki
74 megbízás
15 vélemény
Novák Zoltán

Kineziológus

Masszázs

Kineziológia, egy alternatív személyiség, készség és képességfejlesztő módszer. Célja a jelen- és múltbeli stresszek feloldása, speciális korrekciós technikákkal. A kezelés hatékonyan befolyásolja testünk energiaáramlását, feloldást nyújt problémáink alól és testünkben beindítja az öngyógyítás mechanizmusát. A kineziológia lehetőséget kínál a testi-lelki gyógyulásunkra, gondolkodásunk megváltoztatására és önmagunk megismerésére! Tisztelt Érdeklődő, Novák Zoltán vagyok! Több éve kineziológiával foglalkozom, az általam elsajátított módszer a következő: • One Brain! A módszer a 1960-as évekből, az amerikai dr. Georges Goodheart manuál terapeutától ered. Az egyén érzelmi állapotának meghatározása, tudatos-tudatalatti és testi szinten. A negatív élmények feloldása által, a test energetikai állapotának helyreállítása. „Szorongás, hangulatzavarok, depresszió, pánikbetegség, önbizalomhiány, függőség, fóbia, betegségmegelőzés, egészségmegőrzés, a szervezet öngyógyításának beindítása, tanulási nehézségek, beszédhibák, párkapcsolati problémák, beilleszkedési nehézségek, allergia lelki háttere, különböző pszichoszomatikus betegségek esetén tudok hatékony segítséget nyújtani!” Forduljon hozzám bizalommal. Amennyiben Ön változtatni akar életén, a „Kineziológia” egy lehetőség, testi-lelki gyógyulására, gondolkodása megváltoztatására, Önmaga megismerésére és arra, hogy ráébredjen: SORSA A SAJÁT KEZÉBEN VAN! Novák Zoltán Kineziológus
Bővebben
Kiszállok Budapest - I. kerület teljes területén
Hegyi Ildikó

Kineziológus

Masszázs

Természetgyógyász

Kineziológia kezelés után egy új élet kezdődik számodra. Új lehetőségek nyílnak meg előtted. 2003 óta segítem a hozzám fordulókat, hogy megismerjék önmagukat, rejtett értékeiket felismerjék, szeretetben kiteljesítsék életüket, vagy éppen egy betegségből kigyógyulva bölcsebben, megerősödve tudjanak tovább haladni. Néhány terület ahol tudok neked segíteni: Szorongásos állapotok feloldása, pánikbetegség, függőségek kezelése, önértékelési zavarok, allergiák, gyászfeldolgozás, válási stressz feldolgozása, munkanélkülivé válás stresszének oldása, szeretnéd végre megtalálni a párodat, a gyermekáldás várat magára, ha a szexuális életed már nem a régi, munkamánia,mint pótcselekvés megszüntetése, egyénre szabott fogyókúrás programok, egészségügyi problémák oki kezelése. Anyukáknak: szülés utáni depresszió, szoptatással kapcsolatos gondok, jó anya vagyok-e?-szorongás oldása, nincs időm a páromra-párkapcsolati krízis kezelése. Gyerekeknek: tanulási nehézségek, beilleszkedési zavarok. Tini kori problémák.
Bővebben
Kiszállok Budapest - I. kerület teljes területén
Kósa Brigitta

Kineziológus

Családállítás

Természetgyógyász

Szeretettel várlak, ha úgy érzed, hogy szeretnél változtatni azon, ahogy most élsz. Akár fizikai tüneted, akár lelki gondjaid akadályoznak abban, hogy megéld azt, aki valójában vagy, vagy lenni szeretnél. Együtt megkeressük az utat, hogy visszatalálj önmagadhoz, aki valójában tudja, hogy mit is szeretne. Ebben támogatlak, és veled vagyok. Segítségül hívom a kineziológiai stresszoldás eszköztárát, Bach virágesszenciák megerősítő hatását, rendszer és családállítás lehetőségeit, energiák gyógyító erejét. Mert a választás a TIÉD. És mert MINDIG van választásod…..
Bővebben
Kiszállok Budapest - I. kerület teljes területén
Jószaki
5 megbízás
1 vélemény
Torner Noémi

Kineziológus

Tanulj meg SZÖRFÖZNI!!! Az élet állandó hullámzás, - ha ellenállunk, lecsúszunk a deszkáról, - ha együtt mozgunk az áramlással, akkor élvezni fogjuk a hullámokat. Változtatni és változni szeretnénk a legkevésbé. A magyarázat egyszerű: még ha rossz is valami az életünkben, azt már megszoktuk. Legyen az sikertelen párkapcsolat vagy épp egy komolyabb betegség, azt a világot már ismerjük, eligazodunk benne, szenvedünk ugyan tőle,de legalább biztonság érzetet nyújt. Ezzel ellentétben az új és a bizonytalan az ijesztő és ingoványos,ezért ellenkezik bennünk mélyen valami, aminek nem is vagyunk tudatában. Problémáink, betegségeink mindegyike mögött, a testi és/vagy lelki egyensúly felbomlása áll, a tünetek csak jelzőrendszerként szolgálnak, hogy figyelmeztessenek bennünket az egyensúlyban valahol zavar keletkezett. Éppen ezért sosem a tünetet kell kezelni, hanem azt az okot, amely az egyensúly felbomlását okozta. ONE BRAIN konzultáns facilitátor, haladó instruktorként ajánlom magam.Egyéni stresszoldás ONE BRAIN módszerrel felnőtteknek és gyerekeknek is egyaránt. Tanfolyamokra, foglalkozásokra is szeretettel várok mindenkit! Továbbiak a VIGANDA oldalán.
Bővebben
Kiszállok Budapest - I. kerület teljes területén
Jószaki
3 megbízás
4 fotó
T. Sós Anita

Kineziológus

Akupunktúra

Kineziológus konzulens és fülakupunktúrás addiktológus vagyok, két gyermek édesanyja. A One-brain kineziológia holisztikus módszerével dolgozom, mely ötvözi a kínai gyógyászat, a pszichoterápia és az agykontroll rendszereit, kiegészítve azt az izomtesztelés zseniális eszközével, mellyel a tudatalatti területe válik elérhetővé. Problémánk múltbéli okainak feltárásával lehetőségünk nyílik arra, hogy megértsük azokat, megbocsássunk magunknak és másoknak, majd el tudjuk engedni. Az érzelmi stresszoldás alatt vizualizációs technikákkal segítjük elő a folyamatot, ezáltal a jelenben fennálló problémát megszüntetjük. Gyermekek tanulási és viselkedési zavarainak feltárására és kezelésére a kineziológia az egyik leghatékonyabb módszer. A fülakupunktúrás kezeléseket azoknak javasolom, akik bármilyen lelki vagy testi függőségben vannak, és szabadulni szeretnének. A fülek megszúrásával a belső szervekhez kapcsolódó érzelmi és energetikai blokkok oldódnak, így fizikai és érzelmi állapotunk jelentősen javul, függőségünk oldódik, majd megszűnik. Ha bármilyen kérdése van, hívjon bizalommal. Szeretettel várom!
Bővebben
Kiszállok Budapest - I. kerület teljes területén
Jószaki
1 megbízás
1 vélemény
Bányai Edit

Kineziológus

Bányai Edit, okleveles kineziológus, facilitátor, az amerikai Three In One Concept, a One Brain módszer oktatója vagyok. Több mint 10 éve foglalkozom emberekkel, és oktatom a Three in One Concepts: One Brain kineziológia módszert Budapesten.
Bővebben
Kiszállok Budapest - I. kerület teljes területén
1 megbízás
Rózsavölgyiné) Győry Mária

Kineziológus

Svédmasszázs

Jósnő

Reiki és Pszi sebész Nagymester/tanár vagyok. Munkámhoz Taró kártyát használok. Online Tv tulajdonosa vagyok keressenek bizalommal
Bővebben
Kiszállok Budapest - I. kerület teljes területén
4 megbízás
14 fotó
Krasznai V. Magdolna

Kineziológus

Honlapkészítés

Magántanár

Reikimester, természetgyógyász vagyok. Az Egészségügyi Továbbképző Intézetben általános természetgyógyászatot tanítok és vizsgáztatok. Holisztikus tanfolyamokat is tartok. számmisztika, tarot, asztrozófia, feng shui, stb. Másodállásban egy amerikai cég brókereként is dolgozom. "Csillag" blogomat 2007 óta írom és a weblapjaimat is magam szerkesztettem.
Bővebben
Kiszállok Budapest - I. kerület teljes területén
1 megbízás
Kalló Melinda

Kineziológus

A célom az, hogy megmutassam az élet történései mögött húzódó pozitív erőket, hogy visszaadjam az embereknek a választás lehetőségét és a bátorságot, hogy megtegyék azokat a változásokat amelyekről eddig csak álmodtak.
Bővebben
Kiszállok Budapest - I. kerület teljes területén
Farkas Szilvia

Kineziológus

Családállítás

Coach

Okleveles Kineziológus, Hellinger-féle Család és Rendszerállító, SzomatoDráma egyéni konzulens, Colorado System Mester Tanár: energo-spirituális kezelések és képzések, Colorado Coach. Eszköztár: Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia, One brain, Brain Gym, Stress release, Bach virágterápia, Colorado System Energo-spirituális kezelések és képzések, Hellinger-féle Család- és Rendszerállítás, SzomatoDráma.
Bővebben
Kiszállok Budapest - I. kerület teljes területén
Minősített jószaki
66 megbízás
10 vélemény
Szabó György [Gyuri], Természetgyógyász

Kineziológus

Masszázs

Természetgyógyász

10-éve mint Természetgyógyász dolgozom egyéni válalkozásban, a feleségemmel együtt aki gyógymasszőr az Életerő-Egészségcentrum-Dunakeszi elnevezésü gyógycentrumban. Hagyományos Kínai Orvoslás, Kineziológía, Gyógy és egzotikus masszázsok ,és még sok már alternatív gyógy móddal foglalkozunk.
Bővebben
Kiszállok Budapest - I. kerület teljes területén
1 megbízás
4 vélemény
JóSzakIldi

Kineziológus

Ács

Teszt oldal teszt oldal
Bővebben
Kiszállok Budapest - I. kerület teljes területén
Villási Marianna

Kineziológus

Masszázs

Nyirokmasszázs

Villási Marianna vagyok, szeretnék pár sorban bemutatkozni,elmondani hogyan kerültem kapcsolatba a mostani foglalkozásommal. Mi az ami motivált,hogy valami teljesen új területen kezdjek tanulni ,dolgozni. Évekkel ezelőtt folyamatos ,kínzó derékfájás és lábzsibbadás gyötört. Gerincsérvet állapítottak meg,és műtétet javasolt az orvos. Nagyon nem tetszett ez a lehetőség,semmiképpen nem akartam műtétet. „Véletlenül” hallottam egy riportot a rádióban Faragó Lászlóról,aki ilyen esetekben nagy százalékban tud segíteni. Elmentem hozzá,és a kezeléssorozat végére nemcsak a tüneteim szűntek meg,páciensből tanítvány lettem. Masszázsokat és energia gyógyászatot tanultam. Folyamatos érdeklődés és tanulás vette kezdetét ami a mai napig tart. Egyértelművé vált számomra a test,lélek ,szellem összefüggései. Hogy lehetetlen külön kezelni őket. Hogy a test fájdalmai,lelki eredetre mutathatnak rá. Dr. Nick Demetry szemináriumain ERP módszerét tanultam. Mely integrálja a spirituális gyógyítást a hagyományos pszihoterápiával. Etherikos Gyógyítási Folyamat az elnevezése. Ezzel párhuzamosan Kineziológiát tanultam és tanulom ma is Kovács Évánál. Mert úgy érzem ezekben a témákban csak folytonos újat tanulás van és nincs befejezés. Számtalan dolog érdekel ami az ember testi,lelki,szellemi „jól létét”segíteni tudja. Főként ha ez a módszer egy szelíd ártani nem tudó. Ezek közül én választottam néhányat amit magamhoz közelinek éreztem,és ezzel próbáltam segíteni először csak a szűkebb baráti körben,majd egyre többeknek. Mindezek a módszerek önismeretre tanítanak,arra hogy figyeljünk testünk és lelkünk üzeneteire. Köszönöm az érdeklődést,hogy figyelmet fordított soraimra!
Bővebben
Kiszállok Budapest - I. kerület teljes területén
E. Dóra

Kineziológus

Pszichológus

Kiszállok Budapest - I. kerület teljes területén
1 megbízás
Rédei-Ács Klára EV

Kineziológus

Coach

Családállítás

Szia! Rédei-Ács Klára vagyok, mediátor, tréner és rendszerterapeuta. Munkám fókuszában mindig elsőként Te, a kliens maga, a hatékony és együttműködő kommunikáció, valamint az érzések/motivációk mélyebb megértése áll - legyen szó akár „csak” önmagadról vagy kapcsolataidról - egyaránt. Az együttműködésünk során – többek között - felismerheted, hogy mindig van választásod, miközben arra koncentrálunk, hogy megtaláljuk a Te válaszaidat egy-egy problémádra és megérkezzen a megoldás: konfliktusaid megszűnhessenek, elakadásaid feloldódhassanak. Hiszem és tudom, hogy életünk sokkal egyszerűbb, boldogabb és szeretetteljesebb lehet, mint azt ma gondoljuk. Hogyan? Ha teszünk érte... -------------------------------------------------------------------------- Hogyan tudok Neked/Nektek segíteni? -------------------------------------------------------------------------- 1. Egyéni konzultációkkal (online vagy személyes formában) Az alábbi - személyre szabott - módszerek közül vagy akár ezek kombinációjával tudlak segíteni utadon: · Life Coaching vagy Business Coaching · Bach virágterápia · Kineziológiai (érzelmi) stresszoldás – One Brain módszerrel · Segítő beszélgetés online a kineziológia eszközeivel · Egyéni, mini tréningek a megbeszélt témakörökben 2. Mediációval (párkapcsolati vagy gazdasági ügyekben) Úgy érzed nem tudod megoldani konfliktusotokat? Esetleg nem tudod megbeszélni, amit szeretnél pároddal / embertársaddal és tehetetlennek érzed Magad már ebben a helyzetben? Számodra a megoldás a mediáció lehet. Ez egy olyan konfliktuskezelő módszer, melyben a résztvevők egy pártatlan szakember - a mediátor - segítségével igyekeznek megoldást találni a konfliktusukra. Minden esetben fókuszomban a jövőbeni, nyertes/nyertes elvű megállapodás megszületése és az érdekek közös egyeztetése áll, mely hozzásegíti a feleket a békés vitarendezéshez egymás hibáztatása helyett. 3. Tanfolyamokkal és tréningekkel (online vagy személyes formában) Szívesen tanulnál? Elsősorban az együttműködő kommunikáció, egymás megértése és a hatékony konfliktuskezelés témaköreiben tartok kiscsoportos tréningeket is! Ezzel nem csak magadért teszel, hanem mások és kapcsolataid is gazdagodhatnak általa. Szeretettel várom jelentkezésedet az elérhetőségeimen. Sok jót kívánok! Rédei-Ács Klára
Bővebben
Kiszállok Budapest - I. kerület teljes területén
1 megbízás
Asztalos Edit

Kineziológus

Kiszállok Budapest - I. kerület teljes területén
Koltayné Budai Kitti
Koltayné Budai Kitti vagyok, kineziológus, jógaoktató. Régóta tudom hogy számomra az a legfontosabb, hogy az embereknek segítsek. 2015-ben kezdtem el tanulni a kineziológiát, 2018-ban lettem hivatalosan is kineziológus. Azóta folyamatosan képzem magam, hiszen minél több eszköz van a kezemben, annál több módon tudok segíteni a felmerülő problémák megoldásában.
Bővebben
Kiszállok Budapest - I. kerület teljes területén
Kocsány Anett

Kineziológus

Kiszállok Budapest - I. kerület teljes területén