stressz oldás árak 2023

Akár

Akár 10000 Ft / alkalom

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Kineziológiai stresszoldás

A kineziológiai stressz oldás segít az egyéneknek megérteni és kezelni a bennük kialakuló és tartósan fennálló vagy vissza-visszatérő stresszt és az azt kiváltó negatív érzéseket. A kineziológiai stressz oldás az izommérésen alapuló terápiás technikákra támaszkodik, amelyek segítségével az egyén tudatosan kapcsolatba léphet a testével és az érzelmeivel. Az izommérés során a terapeuta finom nyomást alkalmaz az izmokra, és az izomreakciókból következtetéseket von le a test és az elme egyensúlyáról. Célzott kérdésekkel kitesztelhető a stressz valódi oka, aminek oldása akár már a helyszínen, egyetlen kezelés alkalmával is megtörténhet, de legalábbis beindulhat.

Az egyén a stresszoldás folyamata során mély lélegzetvétellel, vizualizációval és affirmációval relaxálhat, miközben az izommérés alapján azonosítják és oldják a stresszt okozó blokkokat és diszharmonikus mintákat. Ez segít a test és az elme egyensúlyának helyreállításában, valamint az érzelmi és mentális feszültségek oldásában. A kineziológiai stresszoldás célja a stressz okainak megértése, a test energetikai rendszerének harmonizálása és az egész személy egészségének és jólétének támogatása - így egyetlen konkrét problémával érkező személy számos jótékony hatást tapasztalhat meg, amik akár az élete más területein is pozitív változást indítanak be.

A foglalkozások általában egy órásak, és a kineziológus egyedi képzettsége és az általa alkalmazott technikák, valamint az egyéni elakadások megismerésének fényében különböző vizualizációs, szöveges vagy mozgásos feladatokat tartalmazhat. Ezek egy részét akár otthoni gyakorlásra is előírhatják.

A kineziológiai oldás ára alkalmanként, fix összegben kerül megállapításra.

Szakemberek

Település

Válaszd ki a települést, hogy csak azokat a szakikat lásd, akik vállalnak kiszállást hozzád, és megadtak árat ehhez a tevékenységhez!

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Hefler István Gyógyító-Segítő Kezek Kft

Kineziológus

Manuálterápia

Csontkovács

ÜDVÖZLÖM, BÁRMILYEN ÍZÜLETI VALAMINT, A LELKI PROBLÉMÁKBAN IS TUDOK SEGÍTENI. A LEGJOBB HELYEN JÁR! Bővebben nézze meg a honlapomat. Minden információt megtalál! -Köszönöm! CSONTRAKÁSSAL: Csökkenteni, illetve megszüntetni tudok minden fajta ízületi fájdalmat. Gerincsérv-teljesen tünetmentessé tehető. megszűnnek a fájdalmak, - NEM KELL MŰTENI! Van megoldásom gerincferdülésre is. Legyen Ön a következő vendégem! Tájékozódjon honlapomon! ENERGIA KEZELÉSSEL: Minden fájdalmat tudok csökkenteni, illetve megszüntetni, ugyanakkor az energia hiányos területet, testrészt belső szervet, tudom kezelni, vagy a begörcsölt izmot fellazítani. A sérülések gyógyulási ideje is drasztikusan lecsökken, energia kezelések hatására. MÁGIKUS LÉLEKSIMOGATÁSSAL (Idegregeneráló kezelés) Rossz emlékek sulya csökkenthető, illetve megszüntethető. Felszínre kerülnek és feloldódnak, egy részük teljesen eltűnik, és a kezelés végére egy végtelen nyugalom, és kipihent érzést tapasztalunk meg. Szeretettel várok mindenkit aki szeretne természetes módszerekkel meggyógyulni, majd egészségesen élni. Testben, lélekben, szellemben megemelkedve, érzéseit, kapcsolatait rendbe téve, nyugodtan, harmonikusan, energikusan élni. Keressenek, s Én segítek! MÁTRIX DROPS COMPUTERES MÉRÉS - MÁTRIX DROPS CSEPPEK AJÁNLÁSA: Mindenki, aki hisz a természet erejében, próbálja ki a Matrix Drops valamelyikét, keresse meg a neki szóló üzeneteket, melyek a Matrix Dropsok-ba vannak bekódolva. Válassza ki a kínálatunkból, mit szeretne visszarendezni, védeni a lelki-, szellemi-, fizikai állapotában. NYIROKMASSZÁZS: A MÉREGTELENÍTÉS királya, vagy királynője. Ha szeretne meggyógyulni, akkor ezt nem szabad kihagyni. Feleségem Heflerné Bényi Mária tanítványom a legjobban alkalmazza hatalmas szakértelemmel, és gyakorlattal. A Matrix Drops-ot külsőleg és belsőleg is lehet használni. Tanácsos a fogyasztást megelőzően és azt követően kerülni a dohányzást, a fogmosást, élelmiszer-, valamint a folyadékfogyasztást 15-20 percig. Ennyi idő szükséges ahhoz, hogy önállóan rezonálhasson a benne lévő információ. Tudásom nagy részét Kovács Magyar András, és Kovács Magyar Ildikótól szereztem, és még tanulok tőlük folyamatosan, mert mindig van mit. jöjjenek és tegyenek magukért, mert ha Te nem teszel Önmagadért, akkor miért várod el másoktól??? Tájékozódjon honlapomon! A nevem a honlap címe! Köszönöm a figyelmét!
Bővebben
Kecskemét
Tanácsadó
Minősített jószaki

stressz oldás

20 000 Ft

ár / alkalom

69 megbízás
18 vélemény
39 fotó
Bartha Andrea

Kineziológus

Coach

Az élet túl rövid ahhoz, hogy boldogtalanságban, bizonytalanságban és magányban éljünk. Hadd segítsek abban, hogy kiteljesedjen az életed és a legjobbat tudd kihozni magadból! 2006 óta foglalkozom kineziológiával és személyes konzultációkkal. A kineziológián kívül számos más módszerrel is dolgozom, személyre szabottan, témától és céltól függően. Hiszek benne, hogy csak az a mélység, és az a bölcsesség, amit mi magunk értünk el, az tud másokhoz is eljutni. Különbözőek vagyunk és mindenkihez más út vezet, de a kincs és az érték ott rejlik mindannyiunkban. Ezeken a főbb területeken tudunk együtt dolgozni: elengedés (veszteség feldolgozás), önelfogadás-önbizalom, krízis- és változáskezelés,konfliktuskezelés, szorongás, párkapcsolati, gyereknevelési problémák, hatékony kommunikáció, döntési helyzetek, ismétlődő minták és élethelyzetekből való kilépés. Szeretettel várom mindazokat, akik változni és változtatni szeretnének, és új irányt adni az életüknek! Helyszín:Budapest VI.kerület (Nyugati pályaudvar) és Solymár környékén (Pilisvörösvár, Pilisszentiván, Üröm, Pilisborosjenő, Piliscsaba).
Bővebben
Solymár
Jószaki

stressz oldás

10 000 Ft - 12 000 Ft

ár / alkalom

30 megbízás
13 vélemény
14 fotó
Simon-Balla Xénia kineziológus - A szabadlélek projekt

Kineziológus

Simon-Balla Xénia vagyok, One Brain® kineziológiai stresszoldással, az emberi öngyógyító folyamatok beindításával, az energia blokkok oldásával, eltávolításával foglalkozom. Kisgyermekkorom óta tisztában voltam azzal, hogy ha majd „nagy leszek”, az emberek testi-lelki-érzelmi egészségének megőrzésében, öngyógyító képességük helyreállításában szeretnék részt venni. Tudtam, hogy ezt választom majd hivatásomnak. Van egy csodálatos férjem, akivel négy gyermeket nevelünk együtt, az Ő előző házasságából hozott ikerlányait, és a két közös gyermekünket. Stúdióm Újbuda frekventált övezetében helyezkedik el. Szeretettel várom azokat, akikben megszületett az elhatározás, hogy változtatni szeretnének az életükön, és ezt kitartóan véghez is akarják vinni!
Bővebben
Budapest

stressz oldás

20 000 Ft

ár / alkalom

1 megbízás
8 fotó
Bacsa Ildikó

Kineziológus

Családállítás

2008-ban vizsgáztam kineziológus, alternatív fizióterapeuta, akupresszőrkènt az ETI-ben. A családállítás, Bach virágterápia, masszázsok is ekkor váltak igazán fontossá az életemben. Jelenleg Budapesten, Bajnàn, hamarosan Tatabányàn is dolgozom felnőttekkel, és gyermekekkel egyaránt. Szeretem, a sikereiteket. Ha úgy érzed; elakadtàl, stresszes vagy, segítségre van szükséged, keress bátran!
Bővebben
Bajna

stressz oldás

15 000 Ft - 22 500 Ft

ár / alkalom

9 megbízás
4 vélemény
2 fotó
Verity Stúdió Halász Renáta

Kineziológus

Családállítás

Lelki egészség és önismereti fejlesztő vagyok. Kineziológus és családállító, valamint gyászkisérő. Hozzáértő, támogató segítséget nyújtok trauma, stressz, függőség, kapcsolati problámák, nehéz élethelyzet, gyász, belső konfliktusok, elakadások megoldásában. Szeretettel várlak barátságos, kellemes környezetben Tatabányán. OTP SZÉP kártyával is fizetheted a szolgáltatásaim díját!
Bővebben
Tatabánya

stressz oldás

150 000 Ft

ár / alkalom

1 megbízás
1 vélemény
2 fotó
Nagyné Kiss Marianna
Nagyné Kiss Marianna [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Pszichológus

Személyesen és online is dolgozom. Egy új, izgalmas önismereti utazásra hívom vendégeimet, mely keretein belül pszichológiai módszereket és kineziológiát használunk. Hogyan is néz ez ki? 6 alkalommal online találkozók keretében együtt bebarangoljuk életed különböző területeit. Ehhez segítő beszélgetést és lélektani teszteket használunk. Mit ad a 6 alkalom? Új nézőpontokat, rálátást. Megértést, hogy mi miért történt az életedben pont úgy ahogy történt. Természetesen a munkánk velejárói az AHA élmények, felismerések, amik a változáshoz elengedhetetlenek. Ahogy rálátsz az összefüggésekre, tudatosabb leszel az életedben, és elindul a változás egy kiteljesedettebb, szabadabb, boldogabb élet felé. Milyen rendszerességgel történnek az online találkozók? A találkozók ideálisan heti vagy kétheti ritmusban történnek. Mi történne a 6 alkalom után? Itt jön a lényeg! Azon kívül, hogy a 6 alkalom olyan kincseket tartogat számodra, melyek egy teljes többéves munkát felölhetnek, a 6 alkalom után egy mélyebb szintű kineziológiai munkához tudunk folyamodni. Olyan,mintha a 6 alkalom segítségével mély alapozást végeznénk és onnan indítanánk a kineziológiai oldást. Mennyibe kerül? Az online foglalkozások ára 10000.- /alkalom (50-60 perc) Személyes találkozó díja: 12.000 Ft (60 perc) 14.000 Ft (90 perc) Több, mint 15 éve foglalkozom kineziológiával. Kineziológián belül: One Brain, Touch for Health, Brain Gym, Stress Release rendszereket használok. 2013-ban Miskolcon végeztem pszichológiai tanulmányaimat, családsegítő konzulens, valamint pszichológiai mentor végzettséget szereztem. Ettől kezdve munkámban a kineziológiai és a pszichológiai ismereteimet együtt használom. Munkám alapja az értő és megértő empátia, a pozitív pszichológia, valamint a változáshoz szükséges cselekvés megtalálása.
Bővebben
Solymár
Jószaki

stressz oldás

12 000 Ft

ár / alkalom

74 megbízás
15 vélemény
Holló Zsuzsa
Holló Zsuzsa [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Spanyoltanár

Kineziológusként hatékony segítséget nyújtok gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt a stresszkezelésben, múltbeli blokkok oldásában. A kineziológia gyengéd módszerrel segít tanulási zavaroknál,szorongás vagy pánikbetegség esetében, élethelyzeti válságoknál, de akár allergia megszüntetésében is.
Bővebben
Budapest - XVI. kerület

stressz oldás

12 000 Ft

ár / alkalom

6 megbízás
2 vélemény
2 fotó
Nemes Enikő EV
Nemes Enikő EV [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Nemes Enikő (Enci) Wellness és BrainGym® kineziológus, Access Bars® Access Facelift® és testkezelő facilitátor vagyok. Szeretettel várlak Debrecenben: Access Bars®, Facelift® és Testkezelések, Access Bars®, Facelift® és Testtanfolyamok Bars és testkezelések csere-bere, kipróbálás Kineziológiai oldások Bennragadt érzelmek oldása Stresszkezelés Brain Gym® képességfejlesztés szolgáltatásaimmal. Számlát csak magánszemélyek részére tudok kiállítani a vonatkozó jogszabályok alapján!
Bővebben
Debrecen

stressz oldás

0 Ft - 0 Ft

ár / alkalom

4 fotó
Szakács Sándor
Szakács Sándor [Más vállal munkát helyette]

Kineziológus

Szép Napot. Szakács Sándor vagyok . Touch for Health Kieziológus.
Bővebben
Szolnok

stressz oldás

8 000 Ft

ár / alkalom

6 megbízás
1 vélemény

Nem találod, akit keresel?

Ha nem szeretnél közülük választani, nézz vissza a szakikhoz, akik még nem adtak meg árat, és kérj tőlük ajánlatot!

<<< Vissza: Kineziológus lista

Vagy kérj ajánlatot az összes Kineziológus szakembertől

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!