Ajánlatkérés díjmentesen - Kineziológus, Marcali

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)
Írd le
a feladatot
válassz a jelentkező
szakemberek közül

Írd le, mire van szükséged!

Vagy találj a listából kineziológust!

Ásztai  Zsuzsanna

Kineziológus

Családállítás

Jelenleg online dolgozom! Kinezológia és természetgyógyász kezelések gyerekeknek felnőtteknek. Egyéni és csoportos család állítás. Bach virág terápia konzultáció Aura Soma Természetgyógyász/ kineziológus /családállító vagyok. Sok kisbabám született az elmúlt 15 évben amiért nagyon hálás vagyok a sorsnak... hogy segíteni tudtam számos anyukának a világ legnagyobb csodájában... ❤️🙏🙏🙏❤️ Várom Szeretettel
Bővebben
Kiszállok Marcali teljes területén
Minősített JóSzaki
50 megbízás
28 vélemény
31 fotó
Zuppán Brigitta

Kineziológus

Természetgyógyász

Az egyedülléttől való félelem felodásában segítek. Az egyedülléttől való félelem nem azt jelenti, hogy nem tudsz egyedül élni, lenni. Hanem azt, hogy ha kapcsolatba kerülsz, bármilyen formában, baráti, munkahelyi szerelmi, akkor elkezded feladni a saját elképzeléseidet, vágyaidat, visszafolytod a véleményedet, abból a célból, hogy szeressenek és elfogadjanak. A hosszan tartó önfelaladás belső stresszt vált ki, aminek a későbbi tünetei: a céltalanság, motiválatlanság, örömtelenség, pajzsmirigy problémák, emésztési zavarok, szexuális vágy csökkenése, szorongásos tünetek, depresszív hangulat, önbizalom csökkenése, fogantatási problémák. Ennek feloldására 8 év szakmai tapasztalattal a háttérben, hoztam létre egy programot, aminek a segítségével visszatérsz önmagadhoz és megtanulod kezelni az életedet. A program során a kineziológián túl több módszert is alkalmazok, így online is tudunk dolgozni.
Bővebben
Kiszállok Marcali teljes területén
13 megbízás
4 vélemény
3 fotó
Fogadok munkát
Ruff Nikoletta

Kineziológus

Coach

Mediátor

15 éves segítő szakmában eltöltött tapasztalatom és mély meggyőződésem is az, hogyha bármilyen nehézség adódik az életünkben, napjainkban már kiváló módszerek elérhetőek, amelyek segítségével ezeket akár rövid idő alatt is meg lehet oldani. Sok szeretettel várom azokat (online is), akik úgy érzik hogy ebben én lehetek a leginkább segítségükre!
Bővebben
Kiszállok Marcali teljes területén
6 megbízás
2 vélemény
Bacsa Ildikó

Kineziológus

Családállítás

2008-ban vizsgáztam kineziológus, alternatív fizióterapeuta, akupresszőrkènt az ETI-ben. A családállítás, Bach virágterápia, masszázsok is ekkor váltak igazán fontossá az életemben. Jelenleg Budapesten, Bajnàn, hamarosan Tatabányàn is dolgozom felnőttekkel, és gyermekekkel személyesen, és online egyaránt. Szeretem, a sikereiteket. Ha úgy érzed; elakadtàl, stresszes vagy, segítségre van szükséged, keress bátran!
Bővebben
Kiszállok Marcali teljes területén
12 megbízás
4 vélemény
2 fotó
Fogadok munkát
Takács László

Kineziológus

Családállítás

Stresszoldás a One Brain módszerével, a kineziológia eszközeivel. Családállítás, business coaching. 2011. óta foglalkozom stresszoldással. Néhány éve családállítással és a business coaching módszereivel is állok klienseim rendelkezésére. Metafizikai trénerként tovább bővítettem ismereteimet. Jelenleg holisztikus grafológiát tanulok. Klienseimet a XV. kerületben lévő kis központban várom szeretettel.
Bővebben
Kiszállok Marcali teljes területén
8 megbízás
2 vélemény
3 fotó
dr. Nagy István

Kineziológus

Magántanár

Nyirokmasszázs

Több mint 30 éve foglalkozom emberek segítésével, fejlesztésével. Ha elakadtál a tanulásban, javítanál az állóképességeden, megoldhatatlannak tűnő konfliktusaid vannak (vagy valakinek, akin szívesen segítenél), keress bátran. Jogod van hozzá, hogy jól érezd magad a bőrödben...
Bővebben
Kiszállok Marcali teljes területén
Lakatos Szibilla

Kineziológus

Természetgyógyász

Személyes és Online konzultációra is van lehetőség (módszertől függő). Természetgyógyászként One Brain, Coach Kineziológia, AFT módszerekkel dolgozom. Meghatározott időpontokban pedig Táncos - Hangtál fürdővel egybekötött csoportos programokat is szervezek Hölgyeknek, ahol a tánc mint önkifejező eszköz szerepel, hiszen sokszor van, amit nem tudunk szavakba önteni, de testbeszédünk kifejezheti azt. Több szakmát elvégezve, megtaláltam azt az utat, ami számomra is kiemelkedő segítség volt az önfejlődésben és most hálás vagyok, hogy ezt átadhatom a hozzám fordulóknak. Többnyire hölgyeknek segítek ,,belső és külső szépségük kibontakozását” s gyermekvállalás előtt állóknak. Megható és örömmel tölt el ,hogy ezen gyönyörű út részese is lehetek. Mottóm: ,,Segíteni megtalálni Lelked szólamát, hogy vezessen az úton egy igaz Társ!” [email protected]
Bővebben
Kiszállok Marcali teljes területén
Kulcsár Zsuzsa

Kineziológus

Magántanár

Feltöltődnél, oldódnál, változnál, szeretnél hatékonyabb lenni? Arra lenne szükséged, hogy könnyebben elérd a céljaidat? Fejlesztenéd képességeid? Megszabadulnál a korlátozó hitrendszereidtől? Szeretnéd semlegesíteni a visszatérő, korlátozó mintáidat? Több módszerrel, egyéni konzultáció és csoportos tréning formájában is segíthetek! Az alternatív, holisztikus módszerek leghatékonyabb és -eredményesebb módszereivel tudlak támogatni: A NEURO-ENERGETIKAI KINEZIOLÓGIA esetében a legújabb neurológiai és agykutatási eredmények is ezt igazolják. Eszközeim - melyek mindegyike gyengéd és biztonságos módon segíti a hozzám fordulókat - a legfőbb jót és kiegyensúlyozottságot elérni: tudat- és képességfejlesztés, agyintegráció, fiziológiai, biokémiai, és érzelmi stresszoldás. Energetikai kiegyensúlyozás a hagyományos kínai gyógyászat elemeire épülve. TANFOLYAMOK: TOUCH FOR HEALTH (a kineziológia módszerének alapja), USUI REIKI (energetizálás, fájdalomcsillapítás, öngyógyító folyamatok beindítása, tudatosság emelése) TAROT (analógiás gondolkodás fejlesztése, önismeret, fejlődési út kiteljesedése) METAMORF gerincreflexpontokon alapuló terápia (a gerinc-ideg kapcsolatokban lerakódott, érzelmi-energetikai blokkok oldása, csakra működés harmonizálás)
Bővebben
Kiszállok Marcali teljes területén
Koller-Bagdi Brigitta

Kineziológus

Családállítás

Miben tudok Neked segíteni: Lelkünk jelez nekünk, ezek a jelzések sokszor fizikai testben lévő fájdalmak, rossz közérzetek, ismétlődő nehéz élethelyzetek formájában jelentkeznek. Azonban ezeket nem mindig sikerül egyedül dekódolnunk. A test üzenetei megfejtésre várnak. A kineziológus, az izomteszt segítségével tud rálelni a probléma gyökerére és a kineziológiai stresszoldás, remekül tud a tüneteken segíteni. A kineziológiai kezelés hatására oldódnak a fizikai izom blokkok, ennek következtében a test energiaáramlása rendeződik, gondolataid pozitívabbá válnak, sokszor egész más szemmel nézel a világra, saját életedre, eddigi problémáidra. Átalakul a gondolkodásod, új lehetőségek, új célok fogalmazódhatnak meg benned. A kineziológia nem gyógyít, csak egy lehetőséget ad a kezedbe, amellyel tudod másképp csinálni. Mire számíthatsz? Első alkalommal átbeszéljük, hogy mi az a probléma, elakadás amiben a segítségedre lehetek. A célt a kliens határozza meg, de a kineziológus segít és teszteléssel ellenőrzi a kitűzött célt. Majd szintén teszteléssel megkeresem azokat az életkorokat, ahol trauma érhetett, ahol olyan negatív érzelmek vannak amik a múltban gyökereznek, de a jelenben akadályoznak. Megkeressük azokat a védekezési mintákat, amelyeket már ezeknél a korai eseményeknél kialakítottál, de ma már nem szolgálnak téged, viszont magadtól nem tudod őket lerakni, megváltoztatni, mert olyan erős érzelmek kapcsolódnak hozzá. Nem kell, hogy tudatosan emlékezz ezekre az eseményekre, a tested emlékszik, itt van szerepe az izomtesztelésnek. A test mindenre emlékszik, és ez az információ elő is hívható a tudatalattiból. Az izomtesztelés után a kineziológiai oldás sokszor beszélgetéses jellegű, homlok-tarkó tartásban képzeljük el a régi helyzeteket, keressük meg a régi sérelmeket. Kérdésekkel, képzelettechnikát alkalmazó gyakorlatokkal segít a kineziológus megérteni és átalakítani, a régi stresszhelyzetet. A kineziológia kezelés fontos részei még a korrekciók, ezek sokszor kisebb mozgásokkal, gyakorlatokkal egybekötött feladatok, hogy melyikre lesz szükség, azt szintén a tested fogja elárulni, tehát ezt is tesztelem. Az egész folyamat gyengéd, csak annyira kavar fel érzelmileg, amellyel képes vagy szembenézni.
Bővebben
Kiszállok Marcali teljes területén
1 fotó
Varga Magdolna

Kineziológus

Jósnő

Sorselemzés tarot és Cigánykártya jóslás. Kineziológia kezelés. Magnetspace általános fizikai felmérés.Átok rontás levétel, ház tisztítás. Reinkarnációs utaztatás ,tibeti hangtál terápia. Asztrológiai numerológiai előrejelzés. Szerelmi és Bőség vonzó mágiák készítése. Harmadik fél eltávolítása a kapcsolatból. Védelmi és egyéb karkötő készítése.
Bővebben
Kiszállok Marcali teljes területén

Ne keresgélj tovább!

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

1) Írd le a feladatot

2) Válogass a jelentkező szakemberek közül

Írd le a feladatot

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Marcalii kineziológusok összesen 53 értékelést kaptak, 4.96 csillagos átlaggal.