Ajánlatkérés díjmentesen - Kineziológus, Sárbogárd

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!

Vagy találj a listából kineziológust!

Fogadok munkát
Ásztai  Zsuzsanna

Kineziológus

Családállítás

Jelenleg online dolgozom! Kinezológia és természetgyógyász kezelések gyerekeknek felnőtteknek. Egyéni és csoportos család állítás. Bach virág terápia konzultáció Aura Soma Természetgyógyász/ kineziológus /családállító vagyok. Sok kisbabám született az elmúlt 15 évben amiért nagyon hálás vagyok a sorsnak... hogy segíteni tudtam számos anyukának a világ legnagyobb csodájában... ❤️🙏🙏🙏❤️ Várom Szeretettel
Bővebben
Kiszállok Sárbogárd teljes területén
Minősített jószaki
57 megbízás
28 vélemény
31 fotó
Fogadok munkát
Ruff Nikoletta

Kineziológus

Mediátor

Coach

15 éves segítő szakmában eltöltött tapasztalatom és mély meggyőződésem is az, hogyha bármilyen nehézség adódik az életünkben, napjainkban már kiváló módszerek elérhetőek, amelyek segítségével ezeket akár rövid idő alatt is meg lehet oldani. Sok szeretettel várom azokat (online is), akik úgy érzik hogy ebben én lehetek a leginkább segítségükre!
Bővebben
Kiszállok Sárbogárd teljes területén
6 megbízás
2 vélemény
Fogadok munkát
Zuppán Brigitta

Kineziológus

Természetgyógyász

Az egyedülléttől való félelem felodásában segítek. Az egyedülléttől való félelem nem azt jelenti, hogy nem tudsz egyedül élni, lenni. Hanem azt, hogy ha kapcsolatba kerülsz, bármilyen formában, baráti, munkahelyi szerelmi, akkor elkezded feladni a saját elképzeléseidet, vágyaidat, visszafolytod a véleményedet, abból a célból, hogy szeressenek és elfogadjanak. A hosszan tartó önfelaladás belső stresszt vált ki, aminek a későbbi tünetei: a céltalanság, motiválatlanság, örömtelenség, pajzsmirigy problémák, emésztési zavarok, szexuális vágy csökkenése, szorongásos tünetek, depresszív hangulat, önbizalom csökkenése, fogantatási problémák. Ennek feloldására 8 év szakmai tapasztalattal a háttérben, hoztam létre egy programot, aminek a segítségével visszatérsz önmagadhoz és megtanulod kezelni az életedet. A program során a kineziológián túl több módszert is alkalmazok, így online is tudunk dolgozni.
Bővebben
Kiszállok Sárbogárd teljes területén
15 megbízás
4 vélemény
3 fotó
Fogadok munkát
Takács László

Kineziológus

Családállítás

Stresszoldás a One Brain módszerével, a kineziológia eszközeivel. Családállítás, business coaching. 2011. óta foglalkozom stresszoldással. Néhány éve családállítással és a business coaching módszereivel is állok klienseim rendelkezésére. Metafizikai trénerként tovább bővítettem ismereteimet. Jelenleg holisztikus grafológiát tanulok. Klienseimet a XV. kerületben lévő kis központban várom szeretettel.
Bővebben
Kiszállok Sárbogárd teljes területén
14 megbízás
2 vélemény
3 fotó
Fogadok munkát
Bacsa Ildikó

Kineziológus

Családállítás

2008-ban vizsgáztam kineziológus, alternatív fizióterapeuta, akupresszőrkènt az ETI-ben. A családállítás, Bach virágterápia, masszázsok is ekkor váltak igazán fontossá az életemben. Jelenleg Budapesten, Bajnàn, hamarosan Tatabányàn is dolgozom felnőttekkel, és gyermekekkel személyesen, és online egyaránt. Szeretem, a sikereiteket. Ha úgy érzed; elakadtàl, stresszes vagy, segítségre van szükséged, keress bátran!
Bővebben
Kiszállok Sárbogárd teljes területén
15 megbízás
4 vélemény
2 fotó
Fogadok munkát
Bognár Eszter

Kineziológus

Misszióm, támogatni az embereket abban, hogy megtalálják az autentikus életörömöt. Problémák, melyek esetén a segítségedre tudok lenni: Pánikbetegség, szorongás. Depresszió. Megfelelési kényszer. Önbizalom-önszeretet hiány. Traumák feldolgozása, tudatalatti traumák felszínre hozása és feldolgozása. Belső gyermek "gyógyítás". Online illetve személyesen, Ásványrárón tudunk találkozni. ( Hamarosan több helyszínen is.) Kineziológián felül még rengeteg eszköz áll a rendelkezésemre amivel tudlak támogatni. (Metamorf masszázs, Bach virágterápia, Reinkarnációs utaztatás, Mentor program)
Bővebben
Kiszállok Sárbogárd teljes területén
6 megbízás
4 vélemény
Barabás Zsófia

Kineziológus

Lávaköves masszázs

Masszázs

Barabás Zsófia Izomkontroll specialista vagyok. Módszeremmel műtétmentesen sikeresen helyreállíthatók a fájdalmas mozgásszervi elváltozások. Leggyakrabban ezekkel az elváltozásokkal keresnek klienseim: gerincsérv, kiszakadt gerincsérv, befagyott váll, nyakfájdalom, hátfájás, gerincgörbület, derékfájás, térdfájdalom, csípőfájdalom, feszülő lábszár, fülzúgás. Legtöbben úgy érkeznek hozzám, hogy már bejárták az összes ismert utat a gyógyulásuk érdekében de nem lett eredménye. Az esetek nagy részében a problémát a szenzomotoros amnézia okozza, azaz az izmok emlékezetvesztése. A szenzomotors amnéziát a életünk során elszenvedett konfliktusaink: a harag, düh, szorongás, stressz, idegesség, aggódás váltja ki. Az izmaink a második agyunk, mindenre emlékszik amit életünk során elszenvedtünk. Amikor az izom elfárad nem képes venni az agyi jeleket, lekapcsolódnak egymásról. Emiatt az irányítás nélkül maradt izom innentől már csak összehúzódni képes és csak idő kérdése a mozgáskorlátozottság. Jó hír, hogy törölhető megfelelő technikával az izommemória. Módszerem sikere abban rejlik, hogy képes az agy izom kapcsolatot helyreállítani. Ennek eredményeként megszűnnek a mozgásszerv fájdalmak: egyenes a gerinc, stabil a váll, csípő a helyén, térdek útra készek, a test hajlékony, rugalmas, az elme nyugodt és évekkel fiatalabbnak látszunk. Megszűnik minden feszültség, szorongás, idegesség azáltal, hogy törlődik az izommemória. Több mint 25 éve alapítottam a vállalkozásom. A legkiválóbb mesterektől tanultam különböző gyógyulást elősegítő módszereket, masszázsfajtákat és terápiákat. 18 különböző masszázs, és két mozgás program közül választom ki a számodra megfelelőt. Kombinálom a módszereket, hogy testre szabottan fejtse ki jótékony hatását és a különleges nyugalom élményét is megtapasztald. Egyedülálló masszázs kompozíciót alkotok azon klienseimnek akik nagy erővel kormányozzák a cégeiket és elengedhetetlen számukra a pörgésből lelassulni ahhoz, hogy a cég ügyeit a legjobb irányba kormányozzák. Ezt a masszázst az aktuális rezgésszintedre hangolva alkotom meg úgy, hogy kombinálom energia erőtér elemekkel azért, hogy minden sejted feltöltődjön és ebből az állapotból képes legyen regenerálni, érzelmi egyensúlyt, fittséget, és életerőt áramoltatni. Izomkontroll specialistaként segítem a mozgásszervi panaszokkal küszködők felépülését és a mozgásszeri betegségek végleges megszüntetésén dolgozunk. Test biomechanikai módszerek, egyéni masszázstechnikák és az izomkontroll összekapcsolásával egyedülálló izombiomechanikai mozgásmódszert alkottam. A módszeremről bővebben az Izomkontrolltanfolyam nevű közösségi oldalamon bővebben olvashatsz vagy az ugyanilyen nevű weboldalamon minden kérdésedre választ találsz.
Bővebben
Kiszállok Sárbogárd teljes területén
1 megbízás
438 fotó
Andrea Krisztina Szabó

Kineziológus

Természetgyógyász

Masszázs

2003. óta főállású segítőként dolgozom, az üzleti világot cseréltem fel az emberek lelkével való foglalkozással, úgy érzem jól döntöttem! A munkám a hobbim, és mindig hálás szívvel fogadom a hozzám fordulókat, akár fizikai -testi vagy lelki - érzelmi, életviteli problámáik vannak,segítő szándékkal invitálom be őket a szobámba.... Együtt munkálkodás, illetve együtt működés szükséges, de az igazi nagy dolgot a kliens lépi meg, amikor tanul a régi tapasztalatokból, elengedvén a múltat lehajol önmagához és felemeli a boldog, egészséges, sikeres életminőség szintjére: saját magát, belső gyermekét! Tevékenységeim: 4 féle kineziológiát tanultam, "MET"-érintés terápia, /mely az izmokkal dolgozik és finom érintéssel oldja a stresszt, a negatív emlékeket, nagyon hatásos gyógyítási technika a testnek és a léleknek is!!!/ aura tisztítás, fény-adás, meditáció, spirituális gyógyítás, belső gyermek tanfolyam, várandós- meditáció -kismamáknak és kispapáknak... Aki önmagát keresi, szeretettel ajánlom belső gyermek tanfolyamomat.......... kineziológia illetve a spirituális gyógyitás oldás ára: 10.000.- időtartam kb. másfél óra........ MET érintés terápia első kipróbálása: 3.000.- ez egy órás időtartamú, a további kezelés: 6.000.-ba kerül, továbbá ajánlom a metamorf sámán masszázst, mely a lábon, kezen és a fejen dolgozik egy kiváló stressz oldó felemelő technika................. többi tevékenységem árait a honlapomon találja............. rendelési helyek: hétfő: IX.,Üllői u. 115/a Napfényház kreatív műhely kedd: VI.,Bajcsy Zs. u. 62. Luan Forma és Lélek st. szerda: XIV., Kőszeg u. 2/a Yantra Centrum csütörtök: I.,Jégverem u. 5. Mystic stúdió
Bővebben
Kiszállok Sárbogárd teljes területén
Jószaki
9 megbízás
8 vélemény
Nagyné Kiss Marianna

Kineziológus

Pszichológus

Személyesen és online is dolgozom. Egy új, izgalmas önismereti utazásra hívom vendégeimet, mely keretein belül pszichológiai módszereket és kineziológiát használunk. Hogyan is néz ez ki? 6 alkalommal online találkozók keretében együtt bebarangoljuk életed különböző területeit. Ehhez segítő beszélgetést és lélektani teszteket használunk. Mit ad a 6 alkalom? Új nézőpontokat, rálátást. Megértést, hogy mi miért történt az életedben pont úgy ahogy történt. Természetesen a munkánk velejárói az AHA élmények, felismerések, amik a változáshoz elengedhetetlenek. Ahogy rálátsz az összefüggésekre, tudatosabb leszel az életedben, és elindul a változás egy kiteljesedettebb, szabadabb, boldogabb élet felé. Milyen rendszerességgel történnek az online találkozók? A találkozók ideálisan heti vagy kétheti ritmusban történnek. Mi történne a 6 alkalom után? Itt jön a lényeg! Azon kívül, hogy a 6 alkalom olyan kincseket tartogat számodra, melyek egy teljes többéves munkát felölhetnek, a 6 alkalom után egy mélyebb szintű kineziológiai munkához tudunk folyamodni. Olyan,mintha a 6 alkalom segítségével mély alapozást végeznénk és onnan indítanánk a kineziológiai oldást. Mennyibe kerül? Az online foglalkozások ára 10000.- /alkalom (50-60 perc) Személyes találkozó díja: 12.000 Ft (60 perc) 14.000 Ft (90 perc) Több, mint 15 éve foglalkozom kineziológiával. Kineziológián belül: One Brain, Touch for Health, Brain Gym, Stress Release rendszereket használok. 2013-ban Miskolcon végeztem pszichológiai tanulmányaimat, családsegítő konzulens, valamint pszichológiai mentor végzettséget szereztem. Ettől kezdve munkámban a kineziológiai és a pszichológiai ismereteimet együtt használom. Munkám alapja az értő és megértő empátia, a pozitív pszichológia, valamint a változáshoz szükséges cselekvés megtalálása.
Bővebben
Kiszállok Sárbogárd teljes területén
Jószaki
74 megbízás
15 vélemény
Torner Noémi

Kineziológus

Tanulj meg SZÖRFÖZNI!!! Az élet állandó hullámzás, - ha ellenállunk, lecsúszunk a deszkáról, - ha együtt mozgunk az áramlással, akkor élvezni fogjuk a hullámokat. Változtatni és változni szeretnénk a legkevésbé. A magyarázat egyszerű: még ha rossz is valami az életünkben, azt már megszoktuk. Legyen az sikertelen párkapcsolat vagy épp egy komolyabb betegség, azt a világot már ismerjük, eligazodunk benne, szenvedünk ugyan tőle,de legalább biztonság érzetet nyújt. Ezzel ellentétben az új és a bizonytalan az ijesztő és ingoványos,ezért ellenkezik bennünk mélyen valami, aminek nem is vagyunk tudatában. Problémáink, betegségeink mindegyike mögött, a testi és/vagy lelki egyensúly felbomlása áll, a tünetek csak jelzőrendszerként szolgálnak, hogy figyelmeztessenek bennünket az egyensúlyban valahol zavar keletkezett. Éppen ezért sosem a tünetet kell kezelni, hanem azt az okot, amely az egyensúly felbomlását okozta. ONE BRAIN konzultáns facilitátor, haladó instruktorként ajánlom magam.Egyéni stresszoldás ONE BRAIN módszerrel felnőtteknek és gyerekeknek is egyaránt. Tanfolyamokra, foglalkozásokra is szeretettel várok mindenkit! Továbbiak a VIGANDA oldalán.
Bővebben
Kiszállok Sárbogárd teljes területén
Jószaki
3 megbízás
4 fotó
Krasznai V. Magdolna

Kineziológus

Asztrológus

Természetgyógyász

Reikimester, természetgyógyász vagyok. Az Egészségügyi Továbbképző Intézetben általános természetgyógyászatot tanítok és vizsgáztatok. Holisztikus tanfolyamokat is tartok. számmisztika, tarot, asztrozófia, feng shui, stb. Másodállásban egy amerikai cég brókereként is dolgozom. "Csillag" blogomat 2007 óta írom és a weblapjaimat is magam szerkesztettem.
Bővebben
Kiszállok Sárbogárd teljes területén
1 megbízás
Bótáné Kádas Ella
Kineziológia Házassági tanácsadás Reiki kezelés Diapozitív stresszoldás
Bővebben
Kiszállok Sárbogárd teljes területén
1 megbízás
Villám Zsuzska

Kineziológus

Természetgyógyász

Lakberendező

Imádom a dekorszakmát.
Bővebben
Kiszállok Sárbogárd teljes területén
Zámbó-Farkas Ildikó
Kineziológiai módszerek felnőtteknek és gyermekeknek. Egyéni jóga és hangfürdő.
Bővebben
Kiszállok Sárbogárd teljes területén
E. Dóra

Kineziológus

Pszichológus

Kiszállok Sárbogárd teljes területén
1 megbízás
Rédei-Ács Klára EV

Kineziológus

Coach

Családállítás

Szia! Rédei-Ács Klára vagyok, mediátor, tréner és rendszerterapeuta. Munkám fókuszában mindig elsőként Te, a kliens maga, a hatékony és együttműködő kommunikáció, valamint az érzések/motivációk mélyebb megértése áll - legyen szó akár „csak” önmagadról vagy kapcsolataidról - egyaránt. Az együttműködésünk során – többek között - felismerheted, hogy mindig van választásod, miközben arra koncentrálunk, hogy megtaláljuk a Te válaszaidat egy-egy problémádra és megérkezzen a megoldás: konfliktusaid megszűnhessenek, elakadásaid feloldódhassanak. Hiszem és tudom, hogy életünk sokkal egyszerűbb, boldogabb és szeretetteljesebb lehet, mint azt ma gondoljuk. Hogyan? Ha teszünk érte... -------------------------------------------------------------------------- Hogyan tudok Neked/Nektek segíteni? -------------------------------------------------------------------------- 1. Egyéni konzultációkkal (online vagy személyes formában) Az alábbi - személyre szabott - módszerek közül vagy akár ezek kombinációjával tudlak segíteni utadon: · Life Coaching vagy Business Coaching · Bach virágterápia · Kineziológiai (érzelmi) stresszoldás – One Brain módszerrel · Segítő beszélgetés online a kineziológia eszközeivel · Egyéni, mini tréningek a megbeszélt témakörökben 2. Mediációval (párkapcsolati vagy gazdasági ügyekben) Úgy érzed nem tudod megoldani konfliktusotokat? Esetleg nem tudod megbeszélni, amit szeretnél pároddal / embertársaddal és tehetetlennek érzed Magad már ebben a helyzetben? Számodra a megoldás a mediáció lehet. Ez egy olyan konfliktuskezelő módszer, melyben a résztvevők egy pártatlan szakember - a mediátor - segítségével igyekeznek megoldást találni a konfliktusukra. Minden esetben fókuszomban a jövőbeni, nyertes/nyertes elvű megállapodás megszületése és az érdekek közös egyeztetése áll, mely hozzásegíti a feleket a békés vitarendezéshez egymás hibáztatása helyett. 3. Tanfolyamokkal és tréningekkel (online vagy személyes formában) Szívesen tanulnál? Elsősorban az együttműködő kommunikáció, egymás megértése és a hatékony konfliktuskezelés témaköreiben tartok kiscsoportos tréningeket is! Ezzel nem csak magadért teszel, hanem mások és kapcsolataid is gazdagodhatnak általa. Szeretettel várom jelentkezésedet az elérhetőségeimen. Sok jót kívánok! Rédei-Ács Klára
Bővebben
Kiszállok Sárbogárd teljes területén
1 megbízás
Asztalos Edit

Kineziológus

Kiszállok Sárbogárd teljes területén
Kocsány Anett

Kineziológus

Kiszállok Sárbogárd teljes területén
Somogyi Kriszta

Kineziológus

Kedves Érdeklődők! Kineziológiai stresszoldásra várom vendégeimet, depresszió, migrén, pánikbetegség, tanulási nehézségek, meddőség, párkapcsolati nehézségek stb.
Bővebben
Kiszállok Sárbogárd teljes területén
Studio F360

Kineziológus

Gyógytornász

Dietetikus

Egy holisztikus szemléletű egészségközpont vagyunk, ahol hisszük, hogy az egyéni odafigyelés igenis fontos! Házhoz menni nem tudunk, de a Mexikói úti helyszínünkön várunk szeretettel!
Bővebben
Kiszállok Sárbogárd teljes területén
Jámbor Dorottya

Kineziológus

One Brain módszerrel dolgozom. Elsősorban önismereti céllal kezdtem el kineziológiát tanulni, nekem nagyon sokat segített. A célom az, hogy aki eljut hozzám, kiteljesedjen. Az alábbi témakörökben is tudok segíteni: önértékelési zavarok, önbizalomhiány viselkedési zavarok kapcsolati problémák szexuális problémák állandó stressz, feszültség, gyakori fáradtság alvászavarok félelmek, fóbiák, pánik, szorongás, depresszió, indulatok kezelésének képtelensége veszteségek feldolgozásának képtelensége fájdalmak, függőségek, szenvedélybetegségek cikluszavarok, fogamzási nehézségek, meddőség életkori krízisek önismeret, életminőség fejlesztése Budapesten VI. kerületben rendelek.
Bővebben
Kiszállok Sárbogárd teljes területén
Valéria masszázs

Kineziológus

Jós

Nyirokmasszázs

Szeretettel várom kedves leendő hölgy vendégeimet. A következő masszázs választható. Talpcsakra masszázs, Indiai ayurvédikus fej és arc masszázs, kézreflexzóna masszázs, immunerősítő masszázs, Kineziotape ragasztásés kezelés,köpölyözés, Hawaii lomi lomi arc és dekoltázs masszázs, herbalancs gyógynövény masszázs, svéd hátmasszás. Jóslás ,önbizalom fejlesztés ,trauma feldolgozás stb.Test és lélek harmónia.
Bővebben
Kiszállok Sárbogárd teljes területén
1 megbízás
dr. Nagy István

Kineziológus

Coach

Nyirokmasszázs

Több mint 30 éve foglalkozom emberek segítésével, fejlesztésével. Ha elakadtál a tanulásban, javítanál az állóképességeden, megoldhatatlannak tűnő konfliktusaid vannak (vagy valakinek, akin szívesen segítenél), keress bátran. Jogod van hozzá, hogy jól érezd magad a bőrödben...
Bővebben
Kiszállok Sárbogárd teljes területén
Bónyai Nikolett

Kineziológus

Természetgyógyász

Coach

Alternatív segítőként, természetgyógyászként, önfejlesztő tanácsadóként, családállítóként abban tudlak támogatni, hogy az életterületeid különböző elakadásaiban megértést és megoldást nyújtsak, egy másik nézőpontból. Azért, hogy kihozhasd magadból mindazt a kincset, ami ott van belül. Ha változtatnál, ha nyitott vagy, ha fejlődnél, ha megvalósítanád és emelnéd Önmagad, akkor tegyél egy lépést, segítek! Tudd, hogy nem vagy egyedül. A támogatásom, amit nyújtok számodra: Számtalan segítő beszélgetés, tanácsadás tapasztalata, 7 féle hatékony módszer ötvözete, 100%-os figyelem, tiszta érzékelésemen keresztül. Személyesen Tatán vagy egyéni Konzultáció keretein belül online is tudok támogatást nyújtani. Aktuális programjaimért keresd fel a weboldalamon a programok részt.
Bővebben
Kiszállok Sárbogárd teljes területén
Nagy Tünde

Kineziológus

Stresszoldás Öné Braun ® kineziologiai módszerrel, párkapcsolati coaching, házassági tanácsadás, "face tó face" tréner, Kamasz és ifjúsági coaching.
Bővebben
Kiszállok Sárbogárd teljes területén
Gáspár Judit

Kineziológus

Energetikai tanácsadás

Ne vágyd az álmaidat, hanem éld az álmaidat! Személyesen Dunakeszin találhatsz meg, illetve online is vállalok konzultációkat/stresszoldásokat. Több mint 10 éve foglalkozom különböző stresszoldási módszerekkel, az évek során One Brain kineziológia rendszer Facilitátora és Instruktora lettem, továbbá Access Bars Facilitátor. Az évek alatt - személyes - és vendégeimmel folytatott munkám során rájöttem, hogy valójában minden általunk megélt probléma mögött valamilyen érzelmi blokk, elnyomott érzés rejtőzik. Hivatásomban ezeket igyekszem a lehető leggyengédebb módon feltárni vendégeimmel, hogy az életük egy olyan irányban haladjon, mely számukra sikeresebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb. A helyzet, amelyben találjuk magunkat sokféle lehet: önértékelési gondok, félelem, stressz, önbizalomhiány, megfelelési kényszerek, depresszió, kapcsolati vagy párkapcsolati probléma, traumák-krízisek (pl. válás, haláleset, életközépi válság), keresem a helyem a világban, munkahelyi megélések, tanulási nehézségek, pánikbetegség, tökéletesség mánia, függőségek, gyermekekkel megélt nehézségek stb. Természetesen - mivel a legtöbb nehézségünket akár évtizedekig "cipeljük" magunkkal - várhatóan több találkozás is szükséges. De minden befektetett energia magunkba megtérül, amikor egyre kisimultabb életet élhetünk. Célomul tűztem ki, hogy Te aki vagy, úgy éld az életed, ahogy a számodra elérhető legjobb! :) Amennyiben telefonon keresel és nem vagyok elérhető, ahogy tudlak visszahívlak!
Bővebben
Kiszállok Sárbogárd teljes területén
2 megbízás
Koller-Bagdi Brigitta

Kineziológus

Családállítás

Miben tudok Neked segíteni: Lelkünk jelez nekünk, ezek a jelzések sokszor fizikai testben lévő fájdalmak, rossz közérzetek, ismétlődő nehéz élethelyzetek formájában jelentkeznek. Azonban ezeket nem mindig sikerül egyedül dekódolnunk. A test üzenetei megfejtésre várnak. A kineziológus, az izomteszt segítségével tud rálelni a probléma gyökerére és a kineziológiai stresszoldás, remekül tud a tüneteken segíteni. A kineziológiai kezelés hatására oldódnak a fizikai izom blokkok, ennek következtében a test energiaáramlása rendeződik, gondolataid pozitívabbá válnak, sokszor egész más szemmel nézel a világra, saját életedre, eddigi problémáidra. Átalakul a gondolkodásod, új lehetőségek, új célok fogalmazódhatnak meg benned. A kineziológia nem gyógyít, csak egy lehetőséget ad a kezedbe, amellyel tudod másképp csinálni. Mire számíthatsz? Első alkalommal átbeszéljük, hogy mi az a probléma, elakadás amiben a segítségedre lehetek. A célt a kliens határozza meg, de a kineziológus segít és teszteléssel ellenőrzi a kitűzött célt. Majd szintén teszteléssel megkeresem azokat az életkorokat, ahol trauma érhetett, ahol olyan negatív érzelmek vannak amik a múltban gyökereznek, de a jelenben akadályoznak. Megkeressük azokat a védekezési mintákat, amelyeket már ezeknél a korai eseményeknél kialakítottál, de ma már nem szolgálnak téged, viszont magadtól nem tudod őket lerakni, megváltoztatni, mert olyan erős érzelmek kapcsolódnak hozzá. Nem kell, hogy tudatosan emlékezz ezekre az eseményekre, a tested emlékszik, itt van szerepe az izomtesztelésnek. A test mindenre emlékszik, és ez az információ elő is hívható a tudatalattiból. Az izomtesztelés után a kineziológiai oldás sokszor beszélgetéses jellegű, homlok-tarkó tartásban képzeljük el a régi helyzeteket, keressük meg a régi sérelmeket. Kérdésekkel, képzelettechnikát alkalmazó gyakorlatokkal segít a kineziológus megérteni és átalakítani, a régi stresszhelyzetet. A kineziológia kezelés fontos részei még a korrekciók, ezek sokszor kisebb mozgásokkal, gyakorlatokkal egybekötött feladatok, hogy melyikre lesz szükség, azt szintén a tested fogja elárulni, tehát ezt is tesztelem. Az egész folyamat gyengéd, csak annyira kavar fel érzelmileg, amellyel képes vagy szembenézni.
Bővebben
Kiszállok Sárbogárd teljes területén
1 fotó
Varga Beatrix

Kineziológus

Varga Beatrix - kineziológus, coach, önismereti kísérő, örömmentor 💛 Ha gondban vagy, elakadtál, ha kimerültél, ha döntened kell, ha megbillent az egészséged, ha nehezek a kapcsolataid, és megoldást keresel, tudlak támogatni - önismereti és energetikai eszközökkel. 💛 Varga Beatrix vagyok, kineziológus, coach, önismereti kísérő, örömmentor 🌿Témák önbizalom, önértékelés önkifejezés döntés párkapcsolati elakadások anyává / családdá válás (nehezített gyermekvállalàs) életszakaszváltások, sorsfordulók egészségügyi problémák érzelmi hátterének rendezése aggódás, bizonytalanság kiegyensúlyozása 💛 Ha tudod, hogy neked is, az életednek is van egy teljesebb, harmonikusabb, nyugodtabb, minőségibb változata és haladnál felé tovább, keress bizalommal. 💛 Helyszín: Budapest, Vác személyesen, illetve online - időpontegyeztetés mindenképp szükséges. 🌿Módszerek kineziológiai konzultáció life coaching (life/életvezetési, business, női fókuszú) energetikai összerendezés (Colorado System energospirituális kódolás, Access Bars, Access Facelifting) magzatkori stresszek oldása vezetett meditációk energiagyakorlatok 💛 Az online vagy offline konzultációkon a teljes figyelmemet kapod, több mint 12 év segítői gyakorlattal, és azzal a szándékkal, hogy a lehető legjobb módot találjuk meg számodra az akadályok feloldásához. FB: https://www.facebook.com/OrommelElni.VargaBeatrix/ Honlap: orommelelni.hu
Bővebben
Kiszállok Sárbogárd teljes területén
Kátai Renáta

Kineziológus

Nem akarok bemutatkozni, mást nem keresek
Bővebben
Kiszállok Sárbogárd teljes területén
Kovácsné Milu Éva

Kineziológus

Mediátor

Családállítás

Kiszállok Sárbogárd teljes területén
Lakatos Szibilla

Kineziológus

Természetgyógyász

Személyes és Online konzultációra is van lehetőség (módszertől függő). Természetgyógyászként One Brain, Coach Kineziológia, AFT módszerekkel dolgozom. Meghatározott időpontokban pedig Táncos - Hangtál fürdővel egybekötött csoportos programokat is szervezek Hölgyeknek, ahol a tánc mint önkifejező eszköz szerepel, hiszen sokszor van, amit nem tudunk szavakba önteni, de testbeszédünk kifejezheti azt. Több szakmát elvégezve, megtaláltam azt az utat, ami számomra is kiemelkedő segítség volt az önfejlődésben és most hálás vagyok, hogy ezt átadhatom a hozzám fordulóknak. Többnyire hölgyeknek segítek ,,belső és külső szépségük kibontakozását” s gyermekvállalás előtt állóknak. Megható és örömmel tölt el ,hogy ezen gyönyörű út részese is lehetek. Mottóm: ,,Segíteni megtalálni Lelked szólamát, hogy vezessen az úton egy igaz Társ!” [email protected]
Bővebben
Kiszállok Sárbogárd teljes területén
Aranyás Zsófia

Kineziológus

Családállítás

A kineziológia a test energetikai egyensúlyának helyreállításában, az érzelmek által blokkolt energiák feloldásában, a múltban és a jelenben megélt stresszek felszabadításában segít. Kísérlek és segítelek az utadon, a kívánt jövőd elérésében.
Bővebben
Kiszállok Sárbogárd teljes területén
Ahmed Shoip

Kineziológus

Adótanácsadás

Greetings! I'm Ahmed Shoip, a passionate individual on a quest to make a positive impact as a physiotherapist. Hailing from the vibrant land of Egypt, I bring a blend of cultural richness and professional dedication to my craft. With a steadfast commitment to improving the well-being of others, I aspire to leverage my skills and knowledge in physiotherapy to help individuals overcome physical challenges and enhance their quality of life. Driven by a deep-seated desire to contribute to the healthcare field, I am on the lookout for opportunities that align with my expertise and values. Armed with a solid educational background and practical experience, I am eager to embark on the next chapter of my career journey, where I can apply my expertise to make a meaningful difference in the lives of those in need. As I step into the realm of job seeking, I am enthusiastic about connecting with organizations that prioritize patient care, innovation, and professional growth. With a firm belief in the power of collaboration and continuous learning, I am ready to immerse myself in dynamic environments where I can thrive and evolve as a physiotherapy professional. Join me on this journey as I strive to carve out a fulfilling career path dedicated to promoting health, healing, and happiness for individuals across Egypt and beyond. Together, let's work towards a future where everyone has access to the support and care they need to lead fulfilling and active lives.
Bővebben
Kiszállok Sárbogárd teljes területén

Ne keresgélj tovább!

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

1) Írd le a feladatot

2) Válogass a jelentkező szakemberek közül

Írd le a feladatot

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Sárbogárdi kineziológusok összesen 67 értékelést kaptak, 4.87 csillagos átlaggal.