Rendszergazdák, informatikusok

Válaszd ki a városod és találd meg a számodra legmegfelelőbb rendszergazdát, informatikust!

Budapest
Debrecen
Miskolc
Szeged
Pécs
Budapest - XI. kerület
Budapest - III. kerület
Alfa-System Bt. - Lénárd László

Rendszergazda, informatikus

Számítógép szervíz

Laptop szervíz

Kedves érdeklődő kérem, mielőtt felhív, vagy üzenetet ír olvassa végig az adatlapomat, hogy tájékozódjon milyen területeken tudok segíteni. Köszönöm. 2004 óta foglalkozom hivatásszerűen számítástechnikával. Jelenleg Bp. 13. kerületben van a szervizem. - Laptopgyorsítás SSD beépítéssel, Otthoni Wifi hálózat kialakítása roomingolós iMesh wifivel családiházaknál. - Vírusírtás Minősített ESET software (Nod32) viszontelaó partner vagyok. Eset Internet Security 1-3 év és 1- 5 licenc Eset Business termékek 1-3 év és 5 licnc felett - Kisebb rendszergazdai feladatokat vállalok. Kisebb cégeknél VPN szerver (Windows Server) és távelérés kialakítása. Home office költöztetés. - illetve PC és notebook szerelést, javítást szoftver és hardveresen is. !!! Kivéve külső és belső fizikai sérülések notebookok esetén. (Pl áramellátási gond, vagy repedések törések az aljzatokon, monitoron)!!! - Windows újratelepítés adatmentéssel, ajánlattétel hardveres fejlesztésre. - Házhoz megyek, ha kell. (kiszállási díj helyszín függő). Hozom-viszem a cuccot, de ha van rá mód, inkább táveléréssel oldom meg a problémát. (Anydesk) - Egyedi új PC-k összeszerelését is vállalom számlával, garanciával, házhoz szállítással és üzembe helyezéssel, segítségnyújtással. - Valamint remek használt PC-t és notebookot is tudok szerezni 1 év garanciával. Használt üzleti/workstation notebook/PC/server beszerzése és szoftveres beüzemeléssel. (Dell Latitude és Precision/HP EliteBook/Lenovo ThinkPad sorozatok) kortól/generációtól és felszereltségtől függően 80e-150e +ÁFA között A és B minőségi kategóriák - Többed magammal pedig számítógépes hálózatok tervezését és kivitelezését vállaljuk. Otthoni és kis irodai hálózatot is Router és Wi-Fi beüzemeléssel. InterPC-Networking Kft. (hálózat) ill. Alfa-System Bt. (PC és szoftver) Értékelés írása az alábbi linken:
Bővebben
Budapest - XIII. kerület
Minősített jószaki
97 vélemény
27 fotó
Szabó Ádám EV.

Rendszergazda, informatikus

Tiszelt Érdeklődő ! Csak és kizárólag cégeknek dolgozom, további együttműködés reményében. Magánszemélyek otthoni apró cseprő hibáinak elhárításával nem foglalkozunk. Tisztelettel kérem ilyen problémákkal ne kérjenek ajánlatot . Amihez értünk : Windows Server összes verziója Windows összes verziója Exchange, IMAP, Active Sync,Postfix stb ... Apple : OSX és iOS Mikrotik. Vezetékes és Wifi hálózatok kiépítése üzemeltetése Weboldalak kezelése, üzemeltetése Private Cloud szolgáltatás ( saját georedeundáns szerver rendszer ) IT biztonsági átvilágítás Ethical Hacking
Bővebben
Budapest - XVI. kerület
Jószaki
9 vélemény
10 fotó
Novin Informatika - Molnár Balázs

Rendszergazda, informatikus

Programozó

Honlapkészítés

Cégünk 15 éve foglalkozik az informatika számos területével, legyen ez programozás, tesztelés, tanácsadás, táv-segítség, rendszerintegráció, szerver üzemeltetés, honlapfejlesztés... Kevés olyan terület van amivel még nem találkoztunk. Ügyfeleink között tudhatunk mind 30 fős vállalkozásokat, mind magánszemélyeket, alapítványokat, projekteket végzünk multinacionális cégeknek is. Tudunk az ügyfél igényeihez alkalmazkodni. Ha további kérdése adódna, tekintse meg a weboldalunkat: https://novin.hu/
Bővebben
Budapest - XIII. kerület
Jószaki
3 vélemény
Ács Gábor

Rendszergazda, informatikus

Számítógép szervíz

Laptop szervíz

bitrider.hu | Laptop szerviz, tisztítás, pasztázás, asztali PC építés, adatmentés, Windows újratelepítés. MacBook-okban is cserélek SSD-t adatmentéssel, MacOS újratelepítéssel. Elsősorban Budán tevékenykedek, de kimegyek Pestre és Budapest környékére is. Egyéni vállalkozóként számlával, garanciával adom át a munkákat. 20 éve foglalkozom számítógépekkel, irodai rendszerek kialakításával, weboldalak építésével. A legkézreálóbb és leggyorsabb Windows-okat telepítem, de mostanság Apple gépeket is egyre többet szerelek. Megbízható beszállítóim révén olcsó, jó minőségű használt alkatrészek, gamer gépek vagy üzleti laptopok beszerzését is vállalom, így költséghatékonyan tudom felújítani vagy lecserélni a számítógéped.
Bővebben
Budapest - XII. kerület
Minősített jószaki
Jószaki
36 vélemény
2 fotó
Gibárszki Tamás

Rendszergazda, informatikus

Másodállásban foglalkozom informatikai szolgáltatásokkal (rendszergazdai tevékenység, karbantartás, adatmentés, hálózat kiépítés... stb.) Magánszemélyek és kisvállalkozások számára nyújtok, helyszíni, vagy maximum 72 órás határidővel vállalt, szervízemben elvégzett igény szerinti munkákat, igény esetén átalány díjas rendszer felügyeletet és üzemeltetést.
Bővebben
Budapest - XVII. kerület
Jószaki
8 vélemény
PcHáziorvos - Tőkéczki Richárd

Rendszergazda, informatikus

Számítógép szervíz

Laptop szervíz

Elsősorban lakossági ügyfelek számítástechnikai gondjaik megoldására specializálódtam. Legyen az szó egy új informatikai eszköz beüzemeléséről (nyomtató, notebook, Wi-Fi, okostelefon) vagy egy meglévő készülék karbantartásáról, javításáról esetleges felújításáról, gyorsításáról. Köszöntelek kedves érdeklődő! Na de ki is vagyok én? Richárd a PcHáziorvos, a számítógépek doktora! Immáron több mint 10 éve foglalkozom informatikával. Évek során folyamatosan bővítem ismereteim tárházát autodidakta és képzések által. Mindezt azért teszem mert elmondhatom magamról, hogy megtaláltam a hivatásomat. Számomra ez nem csak egy munka, amit meg kell csinálni, hanem egy hobbi egy életvitel. Imádom, hogy segíthetek az embereknek megmutatni a furfangos eszközök használatának praktikáit. PcHázirovos
Bővebben
Kistarcsa
10 vélemény
AB-IT INFORMATION TECHNOLOGY KFT

Rendszergazda, informatikus

Számítógép szervíz

Vállalkozásunk alaptevékenysége a mikro-, kis- és középvállalkozások informatikai rendszerének működtetése, számítógépeinek karbantartása, rendszergazda feladatok ellátása, kis és közepes vállalati szerverek üzemeltetése. GARANCIA Szakembereink által telepített és beüzemelt szervereinkre 36 hónap, személyi számítógépekre 24 hónap teljes körű helyszíni garanciát vállalunk. Probléma esetén 1 munkanapon belül a csere alkatrész rendelkezésre áll és megkezdjük a hibaelhárítást. ADATBIZTONSÁG Kiemelt figyelmet fordítunk a szerverek és munkaállomások ütemezett biztonsági mentésére, mint helyben vagy igény esetén telephelyfüggetlen privát felhő szolgáltatás keretén belül. Személyre szabott dokumentációt készítünk minden ügyfelünk részére. ÜZLETFOLYTONOSSÁG Rendszerei naprakészen tartásával és teljeskörűkarbantartásával-felügyeletével biztosítjuk, munkatársainak és cégének a folyamatos és gyors munkavégzést. Nincs több várakozás a Windows frissítésre napközben, lassú hálózat egy korszerűtlen hálózati eszköz miatt. EGYKAPUS INFORMATIKAI RENDSZER Szolgáltatásunk keretén belül, egykapus informatikai rendszert hozunk létre, így teljesen levesszük a válláról akár a kamera rendszert, napelem rendszert, IP telefóniát, beléptető rendszert telepítő/üzemeltető céggel való kapcsolattartást. így csak az rendszergazdának kell szólni, a többit bízza ránk. Ezzel nem csak költséget, de időt és energiát takaríthat meg. TÁVOLI RENDSZERMONITORING Az üzemeltetett főbb rendszereket, hálózati és szerveres erőforrásokat, fontos szolgáltatásokat, nyomtatók állapotát és kellékanyagszintjét folyamatos monitorozzuk, így biztosítani tudjuk a legfolyamatosabb munkamenetet vállalkozásának. A távoli rendszerfelügyelet segítségével, még akár a műszaki leállás előtt be tudunk avatkozni az üzletmenet folytonosságának fenntartása érdekében. Például nem fogy el többet váratlanul a hely a közös hálózati meghajtón. ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, TÁVOLI ÉS HELYSZÍNI SEGÍTSÉGNYÚJTÁS Szerződött ügyfeleink részére telefonos ügyfélszolgálatot biztosítunk, melyen keresztül akár azonnal tudjuk fogadni kérését vagy kérdését. Probléma esetén távolról is be tudunk lépni a számítógépére, hogy hatékonyabban segítsük az esetleges probléma megoldásában. Amennyiben a probléma távolról nem orvosolható, szakembereink a lehető leghamarabb kiszállnak a helyszínre.
Bővebben
Budapest - XIII. kerület
4 fotó
4.C.E Bt.

Rendszergazda, informatikus

Biztonságtechnika

Üdvözlöm! Bakóczy László Informatikus vagyok. Tevékenységi köreim, Számítógépek javítása, hálózatok javítása (wifi, vezetékes), hálózatok tervezése, építése. Hálózatbiztonság. Értek a linux, windows, operációs rendszerekhez, tűzfalakhoz, routerekhez. Szeretem amit csinálok. A munkám a hobbim, a hobbim a munkám. Szinte bármivel megbirkózok, ami a számítástechnikához kapcsolódik. Tervezek és építek megfigyelőrendszereket, telekommunikációs rendszereket, nagy távolságú wifis adathálózatokat. Virtualizálás, irodai hálózat, és szerverpark építés akár virtuálisan is.
Bővebben
Budapest - III. kerület
1 vélemény
Mutasd az összes Budapesti rendszergazdát, informatikust

Nagyobb települések

Budapest
Észak-Alföld
Észak-Magyarország
Dél-Alföld
Dél-Dunántúl
Kelet-Dunántúl
Nyugat-Dunántúl
Közép-Magyarország

Legnépszerűbb feladatok és árak

Válaszd ki, milyen feladathoz keresel segítséget, böngéssz azon szakemberek között, akik vállaljàk és tájékozódj az árakról!