Budapest - XIV. kerületi rendszergazdák, informatikusok

Ajánlatkérés díjmentesen - Rendszergazda, informatikus, Budapest - XIV. kerület

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!

Vagy találj a listából rendszergazdát, informatikust!

Fogadok munkát
Alfa-System Bt. - Lénárd László

Rendszergazda, informatikus

Számítógép szervíz

Laptop szervíz

Kedves érdeklődő kérem, mielőtt felhív, vagy üzenetet ír olvassa végig az adatlapomat, hogy tájékozódjon milyen területeken tudok segíteni. Köszönöm. 2004 óta foglalkozom hivatásszerűen számítástechnikával. Jelenleg Bp. 13. kerületben van a szervizem. - Laptopgyorsítás SSD beépítéssel, Otthoni Wifi hálózat kialakítása roomingolós iMesh wifivel családiházaknál. - Vírusírtás Minősített ESET software (Nod32) viszontelaó partner vagyok. Eset Internet Security 1-3 év és 1- 5 licenc Eset Business termékek 1-3 év és 5 licnc felett - Kisebb rendszergazdai feladatokat vállalok. Kisebb cégeknél VPN szerver (Windows Server) és távelérés kialakítása. Home office költöztetés. - illetve PC és notebook szerelést, javítást szoftver és hardveresen is. !!! Kivéve külső és belső fizikai sérülések notebookok esetén. (Pl áramellátási gond, vagy repedések törések az aljzatokon, monitoron)!!! - Windows újratelepítés adatmentéssel, ajánlattétel hardveres fejlesztésre. - Házhoz megyek, ha kell. (kiszállási díj helyszín függő). Hozom-viszem a cuccot, de ha van rá mód, inkább táveléréssel oldom meg a problémát. (Anydesk) - Egyedi új PC-k összeszerelését is vállalom számlával, garanciával, házhoz szállítással és üzembe helyezéssel, segítségnyújtással. - Valamint remek használt PC-t és notebookot is tudok szerezni 1 év garanciával. Használt üzleti/workstation notebook/PC/server beszerzése és szoftveres beüzemeléssel. (Dell Latitude és Precision/HP EliteBook/Lenovo ThinkPad sorozatok) kortól/generációtól és felszereltségtől függően 80e-150e +ÁFA között A és B minőségi kategóriák - Többed magammal pedig számítógépes hálózatok tervezését és kivitelezését vállaljuk. Otthoni és kis irodai hálózatot is Router és Wi-Fi beüzemeléssel. InterPC-Networking Kft. (hálózat) ill. Alfa-System Bt. (PC és szoftver) Értékelés írása az alábbi linken:
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIV. kerület teljes területén
Minősített jószaki
169 megbízás
97 vélemény
27 fotó
Fogadok munkát
Szabó Ádám EV.

Rendszergazda, informatikus

Tiszelt Érdeklődő ! Csak és kizárólag cégeknek dolgozom, további együttműködés reményében. Magánszemélyek otthoni apró cseprő hibáinak elhárításával nem foglalkozunk. Tisztelettel kérem ilyen problémákkal ne kérjenek ajánlatot . Amihez értünk : Windows Server összes verziója Windows összes verziója Exchange, IMAP, Active Sync,Postfix stb ... Apple : OSX és iOS Mikrotik. Vezetékes és Wifi hálózatok kiépítése üzemeltetése Weboldalak kezelése, üzemeltetése Private Cloud szolgáltatás ( saját georedeundáns szerver rendszer ) IT biztonsági átvilágítás Ethical Hacking
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIV. kerület teljes területén
Jószaki
18 megbízás
9 vélemény
10 fotó
Fogadok munkát
Gibárszki Tamás

Rendszergazda, informatikus

Másodállásban foglalkozom informatikai szolgáltatásokkal (rendszergazdai tevékenység, karbantartás, adatmentés, hálózat kiépítés... stb.) Magánszemélyek és kisvállalkozások számára nyújtok, helyszíni, vagy maximum 72 órás határidővel vállalt, szervízemben elvégzett igény szerinti munkákat, igény esetén átalány díjas rendszer felügyeletet és üzemeltetést.
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIV. kerület teljes területén
Jószaki
7 megbízás
8 vélemény
Fogadok munkát
PcHáziorvos - Tőkéczki Richárd

Rendszergazda, informatikus

Számítógép szervíz

Laptop szervíz

Elsősorban lakossági ügyfelek számítástechnikai gondjaik megoldására specializálódtam. Legyen az szó egy új informatikai eszköz beüzemeléséről (nyomtató, notebook, Wi-Fi, okostelefon) vagy egy meglévő készülék karbantartásáról, javításáról esetleges felújításáról, gyorsításáról. Köszöntelek kedves érdeklődő! Na de ki is vagyok én? Richárd a PcHáziorvos, a számítógépek doktora! Immáron több mint 10 éve foglalkozom informatikával. Évek során folyamatosan bővítem ismereteim tárházát autodidakta és képzések által. Mindezt azért teszem mert elmondhatom magamról, hogy megtaláltam a hivatásomat. Számomra ez nem csak egy munka, amit meg kell csinálni, hanem egy hobbi egy életvitel. Imádom, hogy segíthetek az embereknek megmutatni a furfangos eszközök használatának praktikáit. PcHázirovos
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIV. kerület teljes területén
19 megbízás
10 vélemény
Fogadok munkát
Ács Gábor

Rendszergazda, informatikus

Számítógép szervíz

Laptop szervíz

bitrider.hu | Laptop szerviz, tisztítás, pasztázás, asztali PC építés, adatmentés, Windows újratelepítés. MacBook-okban is cserélek SSD-t adatmentéssel, MacOS újratelepítéssel. Elsősorban Budán tevékenykedek, de kimegyek Pestre és Budapest környékére is, ha olyan feladatról van szó. Egyéni vállalkozóként számlával, garanciával adom át a munkákat. 20 éve foglalkozom számítógépekkel, irodai rendszerek kialakításával, weboldalak építésével. A legkézreálóbb és leggyorsabb Windows-okat telepítem, de mostanság Apple gépeket is egyre többet szerelek. Megbízható beszállítóim révén olcsó, jó minőségű használt alkatrészek, gamer gépek vagy üzleti laptopok beszerzését is vállalom, így költséghatékonyan tudom felújítani vagy lecserélni a számítógéped.
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIV. kerület teljes területén
Minősített jószaki
Jószaki
55 megbízás
34 vélemény
2 fotó
Fogadok munkát
AB-IT INFORMATION TECHNOLOGY KFT

Rendszergazda, informatikus

Számítógép szervíz

Vállalkozásunk alaptevékenysége a mikro-, kis- és középvállalkozások informatikai rendszerének működtetése, számítógépeinek karbantartása, rendszergazda feladatok ellátása, kis és közepes vállalati szerverek üzemeltetése. GARANCIA Szakembereink által telepített és beüzemelt szervereinkre 36 hónap, személyi számítógépekre 24 hónap teljes körű helyszíni garanciát vállalunk. Probléma esetén 1 munkanapon belül a csere alkatrész rendelkezésre áll és megkezdjük a hibaelhárítást. ADATBIZTONSÁG Kiemelt figyelmet fordítunk a szerverek és munkaállomások ütemezett biztonsági mentésére, mint helyben vagy igény esetén telephelyfüggetlen privát felhő szolgáltatás keretén belül. Személyre szabott dokumentációt készítünk minden ügyfelünk részére. ÜZLETFOLYTONOSSÁG Rendszerei naprakészen tartásával és teljeskörűkarbantartásával-felügyeletével biztosítjuk, munkatársainak és cégének a folyamatos és gyors munkavégzést. Nincs több várakozás a Windows frissítésre napközben, lassú hálózat egy korszerűtlen hálózati eszköz miatt. EGYKAPUS INFORMATIKAI RENDSZER Szolgáltatásunk keretén belül, egykapus informatikai rendszert hozunk létre, így teljesen levesszük a válláról akár a kamera rendszert, napelem rendszert, IP telefóniát, beléptető rendszert telepítő/üzemeltető céggel való kapcsolattartást. így csak az rendszergazdának kell szólni, a többit bízza ránk. Ezzel nem csak költséget, de időt és energiát takaríthat meg. TÁVOLI RENDSZERMONITORING Az üzemeltetett főbb rendszereket, hálózati és szerveres erőforrásokat, fontos szolgáltatásokat, nyomtatók állapotát és kellékanyagszintjét folyamatos monitorozzuk, így biztosítani tudjuk a legfolyamatosabb munkamenetet vállalkozásának. A távoli rendszerfelügyelet segítségével, még akár a műszaki leállás előtt be tudunk avatkozni az üzletmenet folytonosságának fenntartása érdekében. Például nem fogy el többet váratlanul a hely a közös hálózati meghajtón. ÜGYFÉLSZOLGÁLAT, TÁVOLI ÉS HELYSZÍNI SEGÍTSÉGNYÚJTÁS Szerződött ügyfeleink részére telefonos ügyfélszolgálatot biztosítunk, melyen keresztül akár azonnal tudjuk fogadni kérését vagy kérdését. Probléma esetén távolról is be tudunk lépni a számítógépére, hogy hatékonyabban segítsük az esetleges probléma megoldásában. Amennyiben a probléma távolról nem orvosolható, szakembereink a lehető leghamarabb kiszállnak a helyszínre.
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIV. kerület teljes területén
4 fotó
Fogadok munkát
4.C.E Bt.

Rendszergazda, informatikus

Biztonságtechnika

Üdvözlöm! Bakóczy László Informatikus vagyok. Tevékenységi köreim, Számítógépek javítása, hálózatok javítása (wifi, vezetékes), hálózatok tervezése, építése. Hálózatbiztonság. Értek a linux, windows, operációs rendszerekhez, tűzfalakhoz, routerekhez. Szeretem amit csinálok. A munkám a hobbim, a hobbim a munkám. Szinte bármivel megbirkózok, ami a számítástechnikához kapcsolódik. Tervezek és építek megfigyelőrendszereket, telekommunikációs rendszereket, nagy távolságú wifis adathálózatokat. Virtualizálás, irodai hálózat, és szerverpark építés akár virtuálisan is.
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIV. kerület teljes területén
3 megbízás
1 vélemény
Fogadok munkát
Dési Levente

Rendszergazda, informatikus

Kedves Érdeklődők! Az informatikai szolgáltatások terén nem csupán munkának, hanem szenvedélynek tekintem azt. Több mint 14 év tapasztalattal és számos szakmai tanúsítvánnyal (Microsoft MCSE, MTA, CompTIA A+, Network+, Security+) rendelkezem, ami garancia arra, hogy az általam nyújtott IT-szolgáltatások kimagasló minőségűek és megbízhatóak. Az elkötelezettségem célja, hogy cégek számára magas színvonalú IT-szolgáltatásokat biztosítsak. Fontos számomra a minőség és az ügyfélelégedettség, amelyeket a szakértelmemmel és a tapasztalatommal érek el. Bár a vidéki munkákat távolságból vállalom, garantálom, hogy minden projekten és feladaton ugyanolyan elhivatottsággal és precizitással dolgozom. Szakterületeim közé tartozik: Linux szerverek üzemeltetése, Windows Szerverek és munkaállomások kezelése, Hálózati infrastruktúrák kiépítése és üzemeltetése (Cisco, MikroTik, Ubiquiti), Széleskörű IT-támogatás és távsegítségnyújtás, Weboldal készítés, webhosting és webprogramozás, Számítógép szerviz szolgáltatások, IT-biztonságtechnika. Amennyiben részletesebb információra van szüksége, vagy egyedi igényeire szabott megoldásokkal kapcsolatban tájékozódna, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon. Minden kérdésre és egyedi kihívásra nyitott vagyok, és szívesen dolgozom ki az Ön számára legoptimálisabb IT-megoldásokat. Köszönöm érdeklődését, és várom a lehetőséget, hogy együttműködhessünk! Köszönettel, Dési Levente +36202827052 web: https://datacraftcomputer.hu hibabejelentés: https://datacraftcomputer.hu/osticket/ facebook: Datacraftcomputer instagram: Datacraftcomputer email: [email protected]
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIV. kerület teljes területén
2 fotó
Fogadok munkát
Varga Richárd

Rendszergazda, informatikus

Laptop szervíz

Számítógép szervíz

Üdvözlöm az oldalamon! A nevem Varga Richárd, öt éve vagyok IT Hálózati Rendszergazda - Informatikus, többéves szakmai tapasztalattal. Szinte mindig hívható vagyok, ha nem venném fel a telefont, visszahívom Önt! Informatikai/hálózati megoldásokat kínálok lakossági ügyfelek, kisebb cégek számára. Legyen szó szoftveres vagy hardveres problémáról, számítógép/notebook szerviz feladatokról, hálózat karbantartásról, átalakításról, vagy kisebb kereteken belül webfejlesztésről, keressen bizalommal! Kérem, az elvégzett munka után értékeljen engem itt, a jószakis oldalamon! Köszönöm. A weblapom, további információért: (Másolja be a böngészője felső sávjába, majd üssön entert!) Az oldalamon feltüntetett árak N͟E͟M͟ tartalmazzák az ÁFA-t. Kapcsolatfelvétel
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIV. kerület teljes területén
9 megbízás
4 vélemény
6 fotó
Fogadok munkát
BudaIT Solutions (Budai Máté Csongor)

Rendszergazda, informatikus

Kiszállok Budapest - XIV. kerület teljes területén
5 megbízás
4 vélemény
Fogadok munkát
Fehér István

Rendszergazda, informatikus

Számítógép szervíz

20 éve a szakmában dolgozó, sokat tapasztalt IT szakemberként tudok segíteni magán és céges ügyfeleknek.
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIV. kerület teljes területén
Minősített jószaki
23 megbízás
15 vélemény
Fogadok munkát
Elektro Szerviz

Rendszergazda, informatikus

Számítógép szervíz

Villanyszerelő

Fő profilunk: -antennaszerelés, kábel TV szerelés-bővítés, német/francia nyelvű TV csatornákhoz antennarendszer kiépítése, MINDIG TV, DIRECT ONE forgalmazás, hibajavítás olyan feladatokra amiket a TV/INTERNET szolgáltató nem vállalt el -internet hálózat beüzemelés, router szerelés, wifi hatótávolság megnövelés, műholdas internet beszerelés internettel nem ellátott területekre bárhol az országban -kamerarendszerek kiépítése/hibák javítása, 4 vagy 8 kamerás megfigyelő rendszerek felszerelése az otthonába, kamerákat mobiltelefonjáról is nézheti, vagy tévén, laptopon, tableten -számítógép javítása, számítógépes hálózat kiépítése, UTP kábelezés, LAN hálózatok üzemeltetése, kis hivatali hálózatok karbantartása, nyomtatók beállítása számítógépes rendszerekre, vírusirtás, számítógépek szoftveres adatmentése, LINUX rendszerek támogatása -mobiltelefon hálózat antennajelének erősítése mobil antennával, cégeknek, vállalkozásoknak is nagy teljesítményű antennákkal Másodlagos profilunk: -villanyszerelés elsősorban kisebb feladatok elvégzésére, mint pl. szerelvények, lámpák felrakása, vezeték hálózat kibővítése, hibák javítása, új áramkörök kiépítése -hőkamerás mennyezeti fűtésrendszerekhez mennyezeti világítótestek felszerelése -elektromos tér sugárzás mérés, elektromágneses szmog mérése ELF, VLF, RF tartományokban is, utána technikai javaslat a térrendezésre Munkáinkat felkészült tapasztalt szakemberek végzik. Számlát minden esetben adunk. Nálunk sosem kell előre fizetni a munkáért! Az elvégzett munkákat fotózzuk és diszpécser szolgálatunk folyamatosan monitorozza a munkavégzés folyamatát. A munka befejezése után garanciát vállalunk az elvégzett feladatra. Várjuk jelentkezését!
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIV. kerület teljes területén
Minősített jószaki
86 megbízás
36 vélemény
Fogadok munkát
Váczi Róbert

Rendszergazda, informatikus

Számítógép szervíz

Laptop szervíz

Rendszergazda szolgáltatást biztosítok magánszemélyeknek, egyéni vállalkozóknak, kis- és középvállalkozásoknak. - Egyszerű munkaállomás karbantartástól a komplex IT rendszerek üzemeltetéséig. - Eseti segítségnyújtástól egészen az átalánydíjas szerződésekig.
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIV. kerület teljes területén
Fogadok munkát
Kertai Gyula e.v.

Rendszergazda, informatikus

KIZÁRÓLAG MAGÁNSZEMÉLYEK részére vállalom PC-k eseti vagy átalánydíjas karbantartartását: operációs rendszerek, alkalmazások, vírusvédelem telepítése, azok eseti vagy rendszeres frissítése, vírusirtás, lelassult gépek felgyorsítása, sérült vagy véletlenül törölt adathordozók rekonstruálása, stb. Amennyiben lehetséges, mindezeket INTERNETEN KERESZTÜL, TÁVOLI HOZZÁFÉRÉSSEL valósítom meg. Az év minden napján, 0-24 órás munkavégzés!
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIV. kerület teljes területén
4 megbízás
3 vélemény
Fogadok munkát
Kiss Balázs

Rendszergazda, informatikus

Rendszergazda mindenkiért! Úgy gondolom, hogy mindenkinek szüksége van egy rendszergazda támogatására legyen az magán személy vagy kis és közép vállalkozás, és abban is hiszek, hogy nincsenek buta kérdések, hisz egy rendszergazda azért van, hogy segítsen. Több, mint 12 éves tapasztalattal rendelkezem különféle informatikai rendszerek üzemeltetésében, ebbe bele értetendők mind a szerverek, mind pedig a hálózati eszközök üzemeltetése (routerek, switchek, apk). Továbbá több évig voltam SAP szoftver támogató is, ezért, ha egy olyan rendszergazdára van szüksége, akinek van tapasztalata az SAP vagy más vállalat irányítási rendszerekkel kapcsolatban és szeretne egy biztos informatikai támogatást maga mellett tudni, aki segítséget nyújt abban, hogy az ön vállalata és az adott szoftver támogató cég között teljesen dinamikus és biztos legyen a kommunikáció, akkor rám nyugodtan számíthat. A rendszergazdai munkák mellett azonban vállalok virtuális asszisztens munkákat is. Mi is az a virtuális asszisztens? A virtuális asszisztens az a személy, aki elvégzi ön helyett az adat rögzítéseket, az excel tábla és Power Point prezentációk készítését. Megszerkeszti a word dokumentumait. Ha arra van igény, akkor elvégzi a közösségi média oldalain a moderálást, illetve a posztolásokat. Ha felkeltettem érdeklődését, akkor keressen fel kérdéseivel nyugodtan. Előre is köszönöm ha megtisztel bizalmával!
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIV. kerület teljes területén
3 megbízás
2 vélemény
9 fotó
Fogadok munkát
Digital Doctor Számítógép Szerviz

Rendszergazda, informatikus

Laptop szervíz

Számítógép szervíz

Lassú a géped? HÁZHOZ megyek a megoldással! Díjmentes kiszállással Budapesten és közvetlen környékén, hétvégén is. Google értékelés 5/5 csillag Ügyfélközpontú hozzáállás! Személyes adataid biztonságban vannak! Nincs hétvégi felár! Kártyával is fizethetsz! Ingyenes kiszállással (Budapest XVII. kerületétől, 25 Km-es körzetben) Ingyenes telefonos felmérés keretében akár azonnali megoldást kínálok! Egyedi kérés esetén is fordulj hozzám bátran! Nem volt még olyan probléma, amit ne oldottam volna meg! Mindenre találok hatékony és gyors megoldást. További információkért látogass el a honlapomra!
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIV. kerület teljes területén
Fogadok munkát
Hajabács Benedek

Rendszergazda, informatikus

Számítógép szervíz

Kiszállok Budapest - XIV. kerület teljes területén
Fogadok munkát
Nagy Benedek

Rendszergazda, informatikus

Kiszállok Budapest - XIV. kerület teljes területén
Fogadok munkát
Nagy István

Rendszergazda, informatikus

Számítógép szervíz

Laptop szervíz

Tisztelt Érdeklődő ! Kérem olvassa el mielőtt, telefonálna ! Miskolci lakos vagyok, az egész ország területén dolgozom és segítem az ügyfeleket távolról is. Több éve foglalkozok informatikával nagyon szeretem csinálni. Több dologgal foglalkozom : Számítógépek építése/karbantartása/újra telepítése/átépítése /Laptopok/Notebookok karbantartása & szervizelése /Webtárhely eladás/Domain regisztráció / Rádió szerver / Teamspeak 3 / Hálózatok karbantartása / kiépítése/beállítása
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIV. kerület teljes területén
Minősített jószaki
93 megbízás
38 vélemény
13 fotó
Fogadok munkát
I&I Services

Rendszergazda, informatikus

Biztonságtechnika

Professzionális villanyszerelés, biztonságtechnika, és gyengeáramú hálózatépítés. Számunkra nincs megoldhatatlan probléma. Budapesten ingyenes árajánlatadással dolgozunk.
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIV. kerület teljes területén
9 fotó
Fogadok munkát
BBE Hosting Kft.

Rendszergazda, informatikus

Sziasztok. 8 éves releváns szakmai tapasztalattal rendelkezem. Windows, linux szerverek üzemeltetése, karbantartása illetve telepítése. Kisebb nagyobb hálózati rendszerek telepítése, karbantartása, bővítése. Weblapok, e-mail szerverek, backup szerverek telepitese, konfigurálása. -Átalánydíjas rendszergazdai szolgáltatások -Kamerarendszerek kiépítése -Biometrikus beléptetők telepítése -Könyvelőirodák, hivatalok általánydíjas szolgáltatások -Szervergépek telepítése, karbantartása, javítása -Zsarló vírusok eltávolítása, biztonsági mentések automatizálása.
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIV. kerület teljes területén
6 megbízás
4 vélemény
Fogadok munkát
Tóth Arnold

Rendszergazda, informatikus

GDPR tanácsadó

Honlapkészítés

Több mint 25 év szoftverfejlesztési tapasztalattal kínálok céges és egyéni ügyfelek számára egyszerűbb és komplex rendszerek karbantartását, adatmigrációs megoldásokat, javításokat és új fejlesztési igenyek megvalósítását.
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIV. kerület teljes területén
Fogadok munkát
CompuNotes Kft

Rendszergazda, informatikus

Számítógép szervíz

Teljeskörű Informatikai üzemeltetéssel és support-al foglalkozom. Elsősorban KKV környezetben.
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIV. kerület teljes területén
2 megbízás
1 vélemény
Fogadok munkát
Jónás Attila

Rendszergazda, informatikus

Számítógép szervíz

Laptop szervíz

Szolgáltatásaim közé tartozik a laptop és számítógép hűtőrendszer tisztítása, a por eltávolítása a belső alkatrészekről, a hardverkomponensek cseréje és javítása, valamint a szoftverfrissítések és problémamegoldások végrehajtása. Minden esetben arra törekszem, hogy gyors és hatékony megoldást nyújtsak, és visszaállítsam a számítógép optimális működését.
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIV. kerület teljes területén
3 megbízás
2 vélemény
Fogadok munkát
ITS Direct Europe

Rendszergazda, informatikus

Automata kapu

Biztonságtechnika

Kiszállok Budapest - XIV. kerület teljes területén
Fogadok munkát
Lőrincz Attila E.V.

Rendszergazda, informatikus

Számítógép szervíz

Laptop szervíz

Kedves Érdeklődő! Vállalkozásom Asztali számítógép és Laptop szervizeléssel foglalkozik. Ha szeretne olcsón, rövid határidővel segítséget kapni problémájára ne habozzon, keressen meg! Bizalmát megköszönve, Lőrincz Attila
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIV. kerület teljes területén
Fogadok munkát
Ugrics Árpád informatikus

Rendszergazda, informatikus

Számítógép szervíz

Mobiltelefon szervíz

Laptop, számítógép, Apple termékek szervizelése, javítása
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIV. kerület teljes területén
Fogadok munkát
Szegi Roland

Rendszergazda, informatikus

Riasztó szerelés

Biztonságtechnika

Fiatal ambíciózus vállalkozó vagyok. Informatikai rendszerek kiépítésével és karbantartásával foglalkozom. Keress bátran és megbeszéljük mire van szükséged. További információt a weboldalon vagy az elérhetőségeim egyikén kaphatsz.
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIV. kerület teljes területén
6 megbízás
3 vélemény
Fogadok munkát
SetUP Informatika

Rendszergazda, informatikus

Telefonhálózatszerelő

Számítógép szervíz

Üdvözölöm a SetUP Informatika világában! Számítógép- és laptop szervizelés, vírusirtás, gyorsítás, újratelepítés - minden egy helyen, szakszerű kezekben. Informatikai problémáira gyors és megbízható megoldásokat kínálunk. Legyen szó hardverről, szoftverről vagy a rendszer frissítéséről, mi mindent megteszünk a zökkenőmentes működésért. -Ötlettől a megvalósításig - Problémától a megoldásig-
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIV. kerület teljes területén
3 megbízás
3 vélemény
Fogadok munkát
Nagy Krisztián

Rendszergazda, informatikus

Programozó

Kiszállok Budapest - XIV. kerület teljes területén
1 megbízás
Fogadok munkát
VajdaPc Kft.

Rendszergazda, informatikus

Laptop szervíz

Számítógép szervíz

Informatikai megoldások cégeknek és magánszemélyeknek. Weboldal és szerverkarbantartás. Teljeskörű informatikai szolgáltatást nyújtunk. Szoros együttműködéssel ügyfélbarát módon kommunikálunk ügyfeleinkkel. Informatikus Kecskemét és környékén.
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIV. kerület teljes területén
7 megbízás
3 vélemény
Fogadok munkát
Eternal Business Kft.

Rendszergazda, informatikus

Könyvelés

Programozó

A mai világban minden induló vagy már meglévő kis és középvállalkozás, egyéni vállalkozó könnyedén elveszhet a gazdasági és jogi kérdésekben. Cégünk ebben nyújt komplex megoldásokat számviteli és adózási területen egyaránt. Kössön Ön is kölcsönös partnerségen és bizalmon alapuló együttműködést. Míg Ön dolgozik a papírmunkát bízza Ránk. Cégünk nem csak pénzügyekkel kapcsolatban tud segítséggel szolgálni. Munkatársaink sokoldalúságának és rugalmasságának köszönhetően weboldal , kisarculat és grafikai tervezéssel sem kell vesződnie s ezek mellett a cégalapítással kapcsolatos adminisztrációs feladatokat is átvállaljuk. További információért keressen minket elérhetőségeinken. Telefonos konzultációt is vállalunk.
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIV. kerület teljes területén
8 megbízás
4 vélemény
Fogadok munkát
Molnár Alex

Rendszergazda, informatikus

Kiszállok Budapest - XIV. kerület teljes területén
Fogadok munkát
Légrádi Gábor

Rendszergazda, informatikus

Számítógép szervíz

Laptop szervíz

Szakérő megoldást nyújtunk minden igényre. Igaz a mondás a rossz hír fénysebességgel terjed, míg a jó hír csigalábakon vánszorog. Ezért is igyekszünk mindig a legoptimálisabb megoldást nyújtani minden ügyfelünknek. Tapasztalataink alapján a megrendelőknek komoly ideje megy el azzal, hogy a megfelelő szakembereket megtalálják. Amikor ez sikerül jön a következő kihívás, összehangolni a különböző szakemberek munkáját, idejét oly módon, hogy a munka is haladjon, de a szakemberek se hátráltassák egymást… nem egyszerű feladat az egyszer biztos. Ezen problémák egy részét próbáljuk megoldani. Összejött egy olyan csapat akik a villanyszereléstől kezdve, informatikai hálózatokon keresztül, biztonságtechnikai és megfigyelő rendszereket, klimatizáló berendezéseket és az ezekkel kapcsolatban felmerülő problémákat meg tud oldani. Legyen szó villanyszerelésről, riasztórendszerről, kamera rendszerről, informatikai rendszerről vagy klímatechnikáról csapatunk készséggel áll rendelkezésére a dunántúli régióban kaposvári székhellyel.
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIV. kerület teljes területén
7 megbízás
2 vélemény
Fogadok munkát
Horváth Ádám

Rendszergazda, informatikus

Számítógép szervíz

Laptop szervíz

Számítógép- laptop- internetszerelés. Igazából szinte mindenhez értek ami IT-val kapcsolatos
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIV. kerület teljes területén
Rozner Antal

Rendszergazda, informatikus

Laptop szervíz

Honlapkészítés

!!! 3X Covid-19 oltással rendelkezem !!! 1991-ben végeztem a Kandó Kálmán Villamosipari Műszaki Főiskola informatika szakán. Vállalok számítógép javítást, programok telepítését (törlését is) otthoni és irodai hálózat kialakítását, WIFI/Router beállítását, igényeknek megfelelő eszközök kiválasztását, beszerzését, telepítését, karbantartását, bővítését oktatást, tanácsadást. Napjainkban a számítástechnika az élet minden területén jelen van így otthonunkban is. Ez a jövőben egyre inkább így lesz. Hamarosan a legtöbb háztartási gépünk kapcsolódni fog az internethez. Nem mindenki tanult/tanul informatikát. Elsősorban nekik szeretnék segíteni, hogy ők is élvezni tudják a számítástechnika vívmányait. Egyszerű, érthető nyelven tudom elmondani az eszközök használatát, illetve mi miért van. Segítek begyakorolni a tanultakat. Kérem keressen!  
Bővebben
Kiszállok Budapest - XIV. kerület teljes területén
Minősített jószaki
133 megbízás
27 vélemény
6 fotó
László Nagy

Rendszergazda, informatikus

Fényképész, fotós

Számítógép szervíz

Portrék, esküvők, rendezvények, reklám anyagok fotózását, valamint fotóoktatást vállalok. Több évtizedes múlttal rendelkezem. Megbízható pontos munkát végzek. Számítógép problémája van? A helyszínre megyek és segítek. Vírus, hardver és szoftver problémákon is segítek. Új gépet szeretne? Keressen és a legmegfelelőbb gépet választjuk ki, nagyon jó áron. A helyszínen beállítom.