weboldal készítés árak 2023

Akár

Akár 55000 Ft / darab

Szakemberek

Település

Válaszd ki a települést, hogy csak azokat a szakikat lásd, akik vállalnak kiszállást hozzád, és megadtak árat ehhez a tevékenységhez!

E-titkárság
Adatlap megtekintése
E-titkárság

Online marketing

Szövegíró, újságíró

Honlapkészítés

Jószaki
Jószaki
Tisztelt Érdeklődő! Üdvözli Önt az ország egyik legrégebb óta működő virtuális asszisztense! Profi segítség, ha gyorsan le szeretne gépeltetni valamit, vagy bonyolultabb dokumentumok szerkesztésére, összetett munkára van szüksége. Az egész ország területérő érkező megbízásokat teljesítünk. E-titkárnőként (online titkárnőként vagy virtuális asszistensként) kisvállalkozók és magánszemélyek számára hasznos, professzionális szolgáltatást nyújtunk az irodai, számítógépes és adminisztratív feladatok terén. Önnek csak az elvégzett munkáért kell fizetnie, szolgáltatásunk számláját pedig adójából leírhatja. Szolgáltatásaink a teljesség igénye nélkül: Titkári feladatok: Gépelés, szövegszerkesztés (levelek, dolgozatok, hivatalos iratok gépelése kéziratból, hanganyagból vagy diktálás után) Korrektúrázás (megírt szövegek javítása, formázása, pl. szakdolgozat, pedagógus portfólió, pályázati anyagok) Titkári feladatok: telefonok, e-mailek kezelése, számlák kezelése, kapcsolattartás a könyvelővel és hivatalokkal, egyéb adminsztratív feladatok elvégzése stb. Prezentációk készítése (PowerPoint, Prezi stb.) Adatrögzítés, adatgyűjtés Speciális szakértelem: Szakdolgozatok gépelése, szerkesztése bölcsészettudományi, gazdasági, társadalomtudományi és egészségügyi témakörökben Pedagógus portfóliók készítése (szerkesztés, feltöltés, védésre való felkészítés pedagógiai háttértudással) Szakmai életrajzok, motivációs levelek készítése Nyelvhelyesség, fogalmazás, helyesírás ellenőrzése (levelek, dolgozatok, szakdolgozatok, beadványok stb.) Marketing feladatok végzése (céges marketing megszervezése) Reklámszövegírás (honlapok, reklámanyagok, blogbejegyzések stb.) Angol nyelven is, teljes titoktartás mellett! A megrendelés előtt ingyenes árajánlatot adunk. Az E-titkársággal Ön időt, energiát és pénzt ​takarít meg, próbálja ki! Üdvözlettel: E-titkárnő - profi az irodában
Bővebben
1 megbízás
1 vélemény
1 fotó
Nyíregyháza
LUSTHAUS József e.v.
Adatlap megtekintése
LUSTHAUS József e.v.

Online marketing

Épületgépészet

Bőrdíszműves

Épületgépész technikusként, ill. regisztrált klímaszerelőként légkondicionálók szakszerű telepítését, beüzemelését és cseréjét is vállalom garanciával, számlára, telepítési tanusítvány, ill. kivitelezői nyilatkozat kiállításával együtt, az ingyenesen igényelhető "H" tarifás, kedvezményes díjszabású mérőóra - áramszolgáltatótól történyő - megigényléséhez, igény szerint az 50%-os állami lakásfelújítási támogatáshoz szükséges vállalkozói szerződéssel együtt is. Emellett meglévő klímák szakszerű karbantartásáával, nagytakarításával (átmosásával), fertőtlenítésével is foglalkozom. Igény esetén központifűtés átalakításokat, korszerűsítéseket, radiátorcseréket, termosztát cseréket, vízvezetékszerelési munkákat is végzek. Vállalom komplett konyhák kialakítását, átalakítását, konyhai szagelszívó és egyéb légtechnikai megoldások beépítését. Fürdőszobák épületgépészeti kiépítésében, átalakításában is számíthat rám.
Bővebben
6 megbízás
4 vélemény
13 fotó
Budapest - XVI. kerület
Grill Brigitta
Adatlap megtekintése
Grill Brigitta

Online marketing

Matektanár

Designer

Üdvözlöm 10 éve foglalkozom oktatással, érettségi és felvételi felkészítéssel. 100 órás felvételi és érettségi felkészítő tanfolyamokat is tartok. Nálam a tanfolyamokon egyszerre egy diák van jelen. Természetesen lehetőség van kis csoportos oktatásra is. 100 órás tanfolyam indul, tantermi oktatás keretei belül, kiscsoportokban. Részletek telefonon vagy emailben! Várom megkeresését! Üdvözlettel Grill Brigitta
Bővebben
10 megbízás
4 vélemény
Budapest
VajdaPc Kft.
Adatlap megtekintése
VajdaPc Kft.

Online marketing

Rendszergazda, informatikus

Laptop szervíz

Informatikai megoldások cégeknek.
Bővebben
7 megbízás
3 vélemény
Budapest - XIII. kerület
Nagy Csaba ev
Adatlap megtekintése
Nagy Csaba ev

Online marketing

Honlapkészítés

Programozó

Egyéni vállalkozóként honlap készítésssel és webfejlesztéssel foglalkozom. Vállalom meglévő honlapok frissítését, javítását, karbantartását, költöztetését valamint új egyedi honlapok készítését. Bemutatkozó oldalam, referenciákkal:
Bővebben
Siófok
Bányai József
Adatlap megtekintése
Bányai József

Online marketing

Designer

Grafikus

Honlapkészítés, webdesign, grafikai munkák elkészítése. Grafikák, illusztrációk készítése ügynökségeknek is. Logó, kisarculat, nagyarculat. WordPress és Python + Django alapú honlapok készítését is vállalom!
Bővebben
5 fotó
Pilisjászfalu
Szántai Dániel
Adatlap megtekintése
Szántai Dániel

Online marketing

Rendszergazda, informatikus

Honlapkészítés

20 éves informatikai szakmai múlttal rendelkezem. Magánszemélyeknek is vállalok informatikai feladatokat. 10 éve készítek weboldalakat. Bátran forduljatok hozzám bármilyen otthoni informatikai, játékkonzol, internet problémákkal.
Bővebben
1 megbízás
Budapest
Most éppen nem vállalnak munkát
Hangya Pc Művek
Adatlap megtekintése
Hangya Pc Művek [Jelenleg nem vállal munkát]

Online marketing

Laptop szervíz

Számítógép szervíz

Jószaki
Jószaki
Számítógép javítás az Ön otthonában, vagy a szervizben! S.O.S. Számítógép javítás karbantartás, felújítás, bővítés a hét minden napján kora reggeltől késő estig! A Hangya PC Művek 2013 óta vállal számítógép házhozmenő, hozom-viszem és szervizes javítását. De mit is jelent ez? A meghibásodott számítógépeket a meghibásodás típusától függően vagy a helyszínen, az Ön otthonában vagy a szevizben javítjuk. A számítógép szerviz átvevő pontra tudja leadni, vagy igény esetén hozom-viszem szolgáltatás keretein belül elmegyek érte, és a kész, javíttott számítógépet, laptopot kiszállítom az Ön otthonába. Nem kapcsol be a számítógépe, laptopja? Hangos, zúg a számítógép? A Windowst újra kell telepíteni? Vírusos a gép? Felugró, kéretlen hirdetések jelennek meg? Kémprogram van a gépen? A HDD vagy az SSD meghibásodott, cserélni kell vagy csak nagyobbat szeretne? Bővítené vagy kicserélné a memóriát? Meghibásodott az optikai meghajtó (CD/DVD meghajtó)? Keressen, és pár órán belül megoldom a problémát! Az általános számítógép javítás mellett vállalom operációs rendszer (Windows) telepítését, frissítését, irodai programok telepítését, vírusírtást, kémprogramírtást, internet, levelező rendszer, nyomtató telepítését, beállítását (nyomtató szoftveres karbantartása), driverek telepítését, frissítését, merevlemez (hdd, ssd) cseréjét, particionálását (megosztását), szoftveres adatmentést, számítógép, komplett konfiguráció építését, alkatrész cserét, processzor pasztázást, számítógép és laptop portanaítását, tisztítását, ventilátor cserét. A meghibásodott laptopok, számítógépek állapotát felmérem, a hiba okát megkeresem. Ezt követően árajánlatot adok a javítási díjra, az esetlegesen szükséges felhasználadnó alkatrészre, anyagköltségre. Azután kezdem a javítást, ha az árajánlatot elfogadta ezzel is biztosítva, hogy nem kell olyan összeget kifizetnie, amit nem szeretne rászánni a javításra! A bevizsgálás, állapotfelmérés díja 4 000 Ft + áfa, melyre 50% kedvezményt biztosítok, ha az árajánlat megkapását követően a számítógép/laptop javítását kéri. LASSÚ SZÁMÍTÓGÉP GYORSÍTÁS MÁR 25 EZER FORINTTÓL! --- HONLAPKÉSZÍTÉS OLCSÓN, AKÁR EGY NAP ALATT Gyorsan, elérhető áron szeretne honlapot? Készíttesse velem! A megrendelt honlapot akár 1 munkanap alatt elkészítem! CMS és HTML+CSS honlapok készítésével foglalkozom. Az átlag felhasználó számára ez a két dolog nem mondhat sokat. Leegyszerűsítve a kettő között a legnagyobb küldönbség, hogy a CMS oldal egy átlag számítógépfelhasználó számára is könnyen kezelhető admin felülettel, aminek a segítségével a megrendelő saját maga tudja változtatni a honlap szöveges, esetleg multimédiás tartalmát. A CMS és a HTML+CSS oldalak, melyeket készítek egyaránt prémium, reszponzív, azaz mobil- és table barát dizájnnal rendelkeznek.
Bővebben
5 megbízás
2 vélemény
10 fotó
Érd
Pál András
Adatlap megtekintése
Pál András [Jelenleg nem vállal munkát]

Online marketing

Honlapkészítés

15 éve foglalkozom, elsősorban Joomla és Wordpress oldalak készítésével és teljeskörű domain, tárhely, egyéb adminisztrációjával. Készítek egyszerű, gyors, olcsó ám mégis modern, portfólió jellegű céges oldalakat, webshopot, hírportált.
Bővebben
8 fotó
Solymár
Makai Márk
Adatlap megtekintése
Makai Márk [Jelenleg nem vállal munkát]

Online marketing

Honlapkészítés

Jószaki
Jószaki
Sok éves szakmai tapasztalattal, számlaképesen vállalok weboldal és webshop készítési/felújítási és karbantartási munkát
Bővebben
6 megbízás
7 vélemény
21 fotó
Budapest - XVII. kerület
Debreczeni József
Adatlap megtekintése
Debreczeni József [Jelenleg nem vállal munkát]

Online marketing

Programozó

Honlapkészítés

Számítógépek (desktop, laptop) hardveres és szoftveres javítása helyszíni kiszállással. Új számítógépek építése és üzembehelyezése. Egyedi szoftverek fejlesztése minden platformra (Windows, Android, iOS, macOS, Linux). Céges honlapok készítése és keresőoptimalizálása. Rendszergazdai szolgáltatások. Számítógépes hálózat kiépítése. A szakszerű munkát 20 év tapasztalat garantálja a felsorolt szakterületeken.
Bővebben
7 fotó
Miskolc
Gasparics Sándor
Adatlap megtekintése
Új partnereket keresek, akár külsősként, akár alvállalkozóként, akár alkalmazottként. 20 éve foglalkozok számítástechnikával, internettel, és ebből kb. 15 éve az online marketinggel. Erősségem a keresőoptimalizálás, a PPC hirdetések (elsősorban a Google Ads), valamint a webáruházak jogi, technikai, és kereskedelmi jellegű üzemeltetése. Több webshop indításánál jelen voltam, ahol a partner hozzáállása is ideális volt, sok százmilliós - milliárdos forgalomig is eljutottunk. Jelenleg is a területükön piacvezető cégekkel dolgozom együtt, azonban ők nem kötik le a teljes kapacitásom. Olyan magyar, tisztességes kis és közép vállalkozással dolgoznék együtt, aki korrekt a partnereivel, és a vásárlóival is (egy mindenki számára eredményes üzlet létrehozása a cél, az ő számára is). Dolgoztam / dolgozok együtt webfejlesztő csapatokkal is, ráadásul immár a programozásra is jobban rálátok (kódot eddig is olvastam, immár írni is tudok). Jelentős tapasztalatom van megbízói oldalról (fejlesztési) projekt menedzser témában, valamint kb. 10 éven át vezettem marketing csapatot is, tehát vezetői tapasztalatom is van. Ha esetleg az együttműködés bármely formája érdekes lehet a számodra, kérlek írj nekem a gasparics. címre, vagy hívj a 0-es . Bemutatkozás: Köszönet Sanyi.
Bővebben
Gödöllő