weboldal készítés árak 2024

Akár 5 árajánlat 24 órán belül

Az Árkalauz gombra kattintva megtalálod, hogy hogyan épül fel a weboldal készítés árazása. A Szakemberek, árak gombra kattinva pedig böngészni tudsz a szakemberek között. Minden árajánlatkérés ingyenes.

Akár

Akár 56500 Ft / darab

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Fogadok munkát
Novin Informatika - Molnár Balázs

Honlapkészítés

Rendszergazda, informatikus

Programozó

Cégünk 15 éve foglalkozik az informatika számos területével, legyen ez programozás, tesztelés, tanácsadás, táv-segítség, rendszerintegráció, szerver üzemeltetés, honlapfejlesztés... Kevés olyan terület van amivel még nem találkoztunk. Ügyfeleink között tudhatunk mind 30 fős vállalkozásokat, mind magánszemélyeket, alapítványokat, projekteket végzünk multinacionális cégeknek is. Tudunk az ügyfél igényeihez alkalmazkodni. Ha további kérdése adódna, tekintse meg a weboldalunkat: https://novin.hu/
Bővebben
Budapest - XIII. kerület
Jószaki
6 megbízás
3 vélemény
Fogadok munkát
Lohner Zoltán

Honlapkészítés

Rendszergazda, informatikus

Programozó

MAGÁNSZEMÉLY RÉSZÉRE OTTHONI SZÁMÍTÓGÉP KARBANTARTÁST NEM VÁLLALUNK! KÉREM NE KERESSENEK FACEBOOK FELTÖRÉS, ZAKLATÓ EMAIL FELADÓJÁNAK KIDERÍTÉSE ÉS MÁS HASONLÓ MAGÁNJELLEGŰ PROBLÉMÁKKAL. Segíthetünk pár ötlettel? Szolgáltatásainkkal biztosítjuk Önnek, hogy az informatika ne problémaforrás legyen, hanem támogassa az üzletet. Ön cégvezetőként tudna válaszolni az alábbi kérdésekre? Mi történne, ha leállna a cég szervere? Vajon van naprakész biztonsági mentés a fontos adatokról? Az alkalmazottak valóban csak ahhoz férnek hozzá, amihez szükséges? Hány eszköz és milyen szoftverek vannak az informatikai rendszerben? Amennyiben a fentiekre nem tud megnyugtató választ adni, szívesen segítünk informatikai rendszerének átvilágításában és rendbetételében. Szolgáltatásaink: - Munkaállomások, szerverek üzemeltetése; - Adatok archiválása napi, heti, havi rendszerességgel. - Hálózatok tervezése, kiépítése, korszerűsítése; - Helyszíni karbantartás, javítás; - Tanácsadás eszköz és szoftverpark fejlesztéséhez; MAGÁNSZEMÉLY RÉSZÉRE OTTHONI SZÁMÍTÓGÉP KARBANTARTÁST NEM VÁLLALUNK. KÉREM NE ADJANAK FEL ÁRAJÁNLATKÉRÉST FACEBOOK FELTÖRÉS, ZAKLATÓ EMAIL FELADÓJÁNAK KIDERÍTÉSE ÉS MÁS HASONLÓ MAGÁNJELLEGŰ PROBLÉMÁKRA.
Bővebben
Székesfehérvár
Jószaki
10 megbízás
6 vélemény
4 fotó
Fogadok munkát
Barassó Zoltán

Honlapkészítés

Rendszergazda, informatikus

Laptop szervíz

Számítógép,laptop szervizelés az Ön otthonában, üzletében a legolcsóbb áron! Hardver- szoftver tanácsadás az Ön igényeinek kialakítva. Ha velünk szervízelteti a számítógépét, azt követően van számítástechnikai partnere, akitől mindig tanácsot kérhet ha elveszne a informatika világában! ANDROID okostelefonok ADATMENTÉSE, digitális fényképezőgép memóriakártya tartalmának visszaállítása! NON-STOP szolgáltatásunk bármikor elérhető, éjjel-nappal várjuk hívását! Kamera és Riasztórendszerek telepítése! Kamerarendszerek beüzemelése, internetre történő beállítása! A szervíz a helyszínen szolgáltatás kiszállással: Komárom, Komarno, Szőny, Koppánymonostor, Ács, Győr, Kisbér, Kocs, Mocsa, Almásfüzitő, Tata, Dunaalmás, Neszmély, Süttő, Lábatlan és térségeiben.
Bővebben
Komárom
Tanácsadó
Jószaki
28 megbízás
9 vélemény
Fogadok munkát
Ács Gábor

Honlapkészítés

Laptop szervíz

Számítógép szervíz

bitrider.hu | Laptop szerviz, tisztítás, pasztázás, asztali PC építés, adatmentés, Windows újratelepítés. MacBook-okban is cserélek SSD-t adatmentéssel, MacOS újratelepítéssel. Elsősorban Budán tevékenykedek, de kimegyek Pestre és Budapest környékére is, ha olyan feladatról van szó. Egyéni vállalkozóként számlával, garanciával adom át a munkákat. 20 éve foglalkozom számítógépekkel, irodai rendszerek kialakításával, weboldalak építésével. A legkézreálóbb és leggyorsabb Windows-okat telepítem, de mostanság Apple gépeket is egyre többet szerelek. Megbízható beszállítóim révén olcsó, jó minőségű használt alkatrészek, gamer gépek vagy üzleti laptopok beszerzését is vállalom, így költséghatékonyan tudom felújítani vagy lecserélni a számítógéped.
Bővebben
Budapest - I. kerület
Minősített jószaki
Jószaki

weboldal készítés

112 500 Ft - 437 500 Ft / darab

57 megbízás
35 vélemény
2 fotó

Tartalomjegyzék

Weboldal készítés

A weboldal készítése a digitális jelenlét egyik alapköve egy vállalkozás, szervezet vagy magánszemély számára. A weboldal tervezése magában foglalja a dizájn elemek, színpaletta, betűtípusok és képek kiválasztását, valamint a navigációs rendszer és a tartalom struktúrájának kidolgozását. A weboldalak általában HTML, CSS, JavaScript és más webes technológiák segítségével készülnek, választhatunk könnyen használható, ingyenes webszerkesztő programokat is, mint pl. a Wordpress, Elementor vagy a tárhellyel kombinált WIX, Webnode, Squarespace.

Fontos szempont a reszponzív design, hogy a weboldal minden eszközön és kijelzőméreten olvasható és kezelhető legyen. A képeket és videós tartalmakat ajánlott méretében és felmontásában optimalizálni, hogy jól láthatóan jelenjenek meg, de a nagy adatmennyiség ne lassítsa le az oldal működését.

A weboldal készítés egy részről komoly techikai felkészültséget és webszerkesztői ismereteket igényel, més részről grafikai munkát foglal magában, ahol a szépérzék és ízlés dominál. Ezen túlmenően a vállalkozás céljait és a weboldal tartalmát a megbízónak kell tudnia meghatározni és egy weboldal struktúrájára, menürendszerére lefordítani.

A weboldal tervezése során szorosan együtt kell dolgoznunk a partnerekkel, és készüljünk fel rá, hogy minden szöveget, képi és hangzóanyagot valamint videós tartalmat strukturáltan és logikusan összegyűjtve, könnyen kezelhetően és másolhatóan kell majd átadnunk - jellemzően felhő alapú tárhelyre feltöltve.

A jó weboldal kiemeli a vállalkozás vagy szervezet márkáját és hitelességét, valamint lehetőséget nyújt az online jelenlét és üzleti lehetőségek bővítésére. A weboldal készítés ára lehet dobozos termékként megadott listaár, ami előre meghatározott oldalszámot tartalmaz előre megadott szerkesztőprogram (pl. Wordpress) használatával. Ezt ki lehet egészíteni bizonyos funkciók (pl. blog, fizetési lehetőség, naptár, foglalási lehetőségek) beépítésével, amik felárasak lehetnek. A szerverüzemeltetés, a domain-név megvásárlása, a webhosting, e-mail kliens beállítása plusz költséget jelenthet, és az egyszeri telepítés után havi, negyedéves vagy éves üzemeltetési költséget is felszámolhat a fejlesztő, ami tartalmazza a rendszeres biztonsági mentések készítését és az esetlegesen felmerülő hibák orvoslását rövid határidővel.

Az elkészült weboldal tartalmát ugyanakkor jellemzően saját magunk is képesek leszünk szerkeszteni valamilyen szerkesztő felületen keresztül, de bizonyos elemek átalakításához csak a honlap üzemeltető szakembernek lesz hozzáférése.

Szakemberek

Válaszd ki a lakhelyed!

Így azokat a szakikat látod, akik vállalnak kiszállást hozzád.

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!