webshop készítés árak 2024

Akár 5 árajánlat 24 órán belül

Az Árkalauz gombra kattintva megtalálod, hogy hogyan épül fel a webshop készítés árazása. A Szakemberek, árak gombra kattinva pedig böngészni tudsz a szakemberek között. Minden árajánlatkérés ingyenes.

Akár

Akár 100000 Ft / darab

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Fogadok munkát
Novin Informatika - Molnár Balázs

Honlapkészítés

Programozó

Rendszergazda, informatikus

Cégünk 15 éve foglalkozik az informatika számos területével, legyen ez programozás, tesztelés, tanácsadás, táv-segítség, rendszerintegráció, szerver üzemeltetés, honlapfejlesztés... Kevés olyan terület van amivel még nem találkoztunk. Ügyfeleink között tudhatunk mind 30 fős vállalkozásokat, mind magánszemélyeket, alapítványokat, projekteket végzünk multinacionális cégeknek is. Tudunk az ügyfél igényeihez alkalmazkodni. Ha további kérdése adódna, tekintse meg a weboldalunkat: https://novin.hu/
Bővebben
Budapest - XIII. kerület
Jószaki
6 megbízás
3 vélemény
Fogadok munkát
Lohner Zoltán

Honlapkészítés

Programozó

Rendszergazda, informatikus

MAGÁNSZEMÉLY RÉSZÉRE OTTHONI SZÁMÍTÓGÉP KARBANTARTÁST NEM VÁLLALUNK! KÉREM NE KERESSENEK FACEBOOK FELTÖRÉS, ZAKLATÓ EMAIL FELADÓJÁNAK KIDERÍTÉSE ÉS MÁS HASONLÓ MAGÁNJELLEGŰ PROBLÉMÁKKAL. Segíthetünk pár ötlettel? Szolgáltatásainkkal biztosítjuk Önnek, hogy az informatika ne problémaforrás legyen, hanem támogassa az üzletet. Ön cégvezetőként tudna válaszolni az alábbi kérdésekre? Mi történne, ha leállna a cég szervere? Vajon van naprakész biztonsági mentés a fontos adatokról? Az alkalmazottak valóban csak ahhoz férnek hozzá, amihez szükséges? Hány eszköz és milyen szoftverek vannak az informatikai rendszerben? Amennyiben a fentiekre nem tud megnyugtató választ adni, szívesen segítünk informatikai rendszerének átvilágításában és rendbetételében. Szolgáltatásaink: - Munkaállomások, szerverek üzemeltetése; - Adatok archiválása napi, heti, havi rendszerességgel. - Hálózatok tervezése, kiépítése, korszerűsítése; - Helyszíni karbantartás, javítás; - Tanácsadás eszköz és szoftverpark fejlesztéséhez; MAGÁNSZEMÉLY RÉSZÉRE OTTHONI SZÁMÍTÓGÉP KARBANTARTÁST NEM VÁLLALUNK. KÉREM NE ADJANAK FEL ÁRAJÁNLATKÉRÉST FACEBOOK FELTÖRÉS, ZAKLATÓ EMAIL FELADÓJÁNAK KIDERÍTÉSE ÉS MÁS HASONLÓ MAGÁNJELLEGŰ PROBLÉMÁKRA.
Bővebben
Székesfehérvár
Jószaki
10 megbízás
6 vélemény
4 fotó
Fogadok munkát
Barassó Zoltán

Honlapkészítés

Rendszergazda, informatikus

Számítógép szervíz

Számítógép,laptop szervizelés az Ön otthonában, üzletében a legolcsóbb áron! Hardver- szoftver tanácsadás az Ön igényeinek kialakítva. Ha velünk szervízelteti a számítógépét, azt követően van számítástechnikai partnere, akitől mindig tanácsot kérhet ha elveszne a informatika világában! ANDROID okostelefonok ADATMENTÉSE, digitális fényképezőgép memóriakártya tartalmának visszaállítása! NON-STOP szolgáltatásunk bármikor elérhető, éjjel-nappal várjuk hívását! Kamera és Riasztórendszerek telepítése! Kamerarendszerek beüzemelése, internetre történő beállítása! A szervíz a helyszínen szolgáltatás kiszállással: Komárom, Komarno, Szőny, Koppánymonostor, Ács, Győr, Kisbér, Kocs, Mocsa, Almásfüzitő, Tata, Dunaalmás, Neszmély, Süttő, Lábatlan és térségeiben.
Bővebben
Komárom
Tanácsadó
Jószaki
28 megbízás
9 vélemény
Fogadok munkát
Kneifel György

Honlapkészítés

Földmérő, térképész

Geodéziai tervező és ingatlanrendező földmérő jogosultsággal rendelkező okleveles földmérőmérnök vagyok. Elsősorban Székesfehérvár és vonzáskörzetében, de az egész ország területén vállalok ingatlan nyilvántartási változást eredményező munkákat (épületfeltüntetés, épületbontás, telekmegosztás, telekegyesítés, telekhatár-rendezés, telekhatár kitűzés, termelés alól történő kivonás, szolgalmi jog bejegyzés és használati megosztás stb..), valamint geodéziai felméréseket tervezéshez, épület/csarnok kitűzéseket közmű megvalósulásokat. Ezen felül honlap készítést (domain-nel, webtárhellyel), akár helyszínen készített gömbpanorámás illusztrációval is vállalok.
Bővebben
Székesfehérvár
Minősített jószaki
Jószaki
94 megbízás
32 vélemény
11 fotó

Tartalomjegyzék

Webshop-készítés

A webshop készítése során egy olyan online kereskedelmi platformot hozunk létre, ahol termékek vagy szolgáltatások vásárolhatóak meg közvetlenül az oldalról megrendelve azokat. A webshop tervezése és fejlesztése magában foglalja az áruk katalógusának, kosárnak és fizetési rendszernek a kialakítását.
A webáruház tervezése, programozása kezdődhet a nulláról, de meglévő áruházak továbbfejlesztését is kérhetjük illetve azok költöztetését egy rendszerről egy másikra. Webshop fejlesztéséhez értő szakembert keressünk akkor is, ha egyedi modulokat szeretnénk hozzáadni meglévő rendszerünkhöz vagy 3rd party alkalmazásokat (pl. fizetési profilokat) szeretnénk integrálni. Az ügyfélkapcsolatok és rendelések folyamatának megtervezése és tesztelése is része lehet a webshop készítésének - ehhez szakmai szempontból az ügyfél szakértelmére, technikai szempontból pedig a fejlesztő hozzáértésére és tanácsaira lesz szükség.

A webshop általában tartalmazza a termékfotókat, leírásokat, árakat és a vásárlási folyamat tájékoztató szövegeit, grafikai elemeit, illetve a szállítási és fizetési opciók megtervezését is. Ez utóbbihoz előre tudnunk kell, hogy milyen módokon fogju ka szállítást és a fizetést biztosítani - ha szükséges, előre le is kell szerződni az erre szakosodott partnerekkel. Fontos szempont az adatvédelem biztosítása a webshopban - erre nem csak szabályzatokat kell készíteni, de az adatok aktív és passzív technikai védelméről is gondoskodnunk kell.

A webshop fejlesztése rendkívül összetett feladat, noha a fejlesztők általában már rendelkeznek sablonokkal és jól alkalmazható, kész rendszerekkel, amiket mi is alkalmazhatunk saját termékeinkhez. A webshop készítését alapos tervezés, az információk maradéktalan összegyűjtése előzi meg, majd részletes szerződést érdemes kötni a kivitelezésre, ami nem csak a webshop fejlesztésének attribútumait és árát, de az üzemeltetés feltételeit és díját is tartalmazza.

Szakemberek

Válaszd ki a lakhelyed!

Így azokat a szakikat látod, akik vállalnak kiszállást hozzád.

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!