webshop készítés árak 2023

Akár

Akár 80000 Ft / darab

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Szakemberek

Település

Válaszd ki a települést, hogy csak azokat a szakikat lásd, akik vállalnak kiszállást hozzád, és megadtak árat ehhez a tevékenységhez!

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

E-titkárság
Adatlap megtekintése
E-titkárság

Honlapkészítés

Szövegíró, újságíró

Online marketing

Jószaki
Jószaki
Tisztelt Érdeklődő! Üdvözli Önt az ország egyik legrégebb óta működő virtuális asszisztense! Profi segítség, ha gyorsan le szeretne gépeltetni valamit, vagy bonyolultabb dokumentumok szerkesztésére, összetett munkára van szüksége. Az egész ország területérő érkező megbízásokat teljesítünk. E-titkárnőként (online titkárnőként vagy virtuális asszistensként) kisvállalkozók és magánszemélyek számára hasznos, professzionális szolgáltatást nyújtunk az irodai, számítógépes és adminisztratív feladatok terén. Önnek csak az elvégzett munkáért kell fizetnie, szolgáltatásunk számláját pedig adójából leírhatja. Szolgáltatásaink a teljesség igénye nélkül: Titkári feladatok: Gépelés, szövegszerkesztés (levelek, dolgozatok, hivatalos iratok gépelése kéziratból, hanganyagból vagy diktálás után) Korrektúrázás (megírt szövegek javítása, formázása, pl. szakdolgozat, pedagógus portfólió, pályázati anyagok) Titkári feladatok: telefonok, e-mailek kezelése, számlák kezelése, kapcsolattartás a könyvelővel és hivatalokkal, egyéb adminsztratív feladatok elvégzése stb. Prezentációk készítése (PowerPoint, Prezi stb.) Adatrögzítés, adatgyűjtés Speciális szakértelem: Szakdolgozatok gépelése, szerkesztése bölcsészettudományi, gazdasági, társadalomtudományi és egészségügyi témakörökben Pedagógus portfóliók készítése (szerkesztés, feltöltés, védésre való felkészítés pedagógiai háttértudással) Szakmai életrajzok, motivációs levelek készítése Nyelvhelyesség, fogalmazás, helyesírás ellenőrzése (levelek, dolgozatok, szakdolgozatok, beadványok stb.) Marketing feladatok végzése (céges marketing megszervezése) Reklámszövegírás (honlapok, reklámanyagok, blogbejegyzések stb.) Angol nyelven is, teljes titoktartás mellett! A megrendelés előtt ingyenes árajánlatot adunk. Az E-titkársággal Ön időt, energiát és pénzt ​takarít meg, próbálja ki! Üdvözlettel: E-titkárnő - profi az irodában
Bővebben
1 megbízás
1 vélemény
1 fotó
Nyíregyháza
VajdaPc Kft.
Adatlap megtekintése
VajdaPc Kft.

Honlapkészítés

Rendszergazda, informatikus

Laptop szervíz

Informatikai megoldások cégeknek.
Bővebben
7 megbízás
3 vélemény
Budapest - XIII. kerület
Bányai József
Adatlap megtekintése
Bányai József

Honlapkészítés

Designer

Grafikus

Honlapkészítés, webdesign, grafikai munkák elkészítése. Grafikák, illusztrációk készítése ügynökségeknek is. Logó, kisarculat, nagyarculat. WordPress és Python + Django alapú honlapok készítését is vállalom!
Bővebben
5 fotó
Pilisjászfalu
Szántai Dániel
Adatlap megtekintése
Szántai Dániel

Honlapkészítés

Rendszergazda, informatikus

Online marketing

20 éves informatikai szakmai múlttal rendelkezem. Magánszemélyeknek is vállalok informatikai feladatokat. 10 éve készítek weboldalakat. Bátran forduljatok hozzám bármilyen otthoni informatikai, játékkonzol, internet problémákkal.
Bővebben
1 megbízás
Budapest
Most éppen nem vállalnak munkát
Hangya Pc Művek
Adatlap megtekintése
Hangya Pc Művek [Jelenleg nem vállal munkát]

Honlapkészítés

Laptop szervíz

Számítógép szervíz

Jószaki
Jószaki
Számítógép javítás az Ön otthonában, vagy a szervizben! S.O.S. Számítógép javítás karbantartás, felújítás, bővítés a hét minden napján kora reggeltől késő estig! A Hangya PC Művek 2013 óta vállal számítógép házhozmenő, hozom-viszem és szervizes javítását. De mit is jelent ez? A meghibásodott számítógépeket a meghibásodás típusától függően vagy a helyszínen, az Ön otthonában vagy a szevizben javítjuk. A számítógép szerviz átvevő pontra tudja leadni, vagy igény esetén hozom-viszem szolgáltatás keretein belül elmegyek érte, és a kész, javíttott számítógépet, laptopot kiszállítom az Ön otthonába. Nem kapcsol be a számítógépe, laptopja? Hangos, zúg a számítógép? A Windowst újra kell telepíteni? Vírusos a gép? Felugró, kéretlen hirdetések jelennek meg? Kémprogram van a gépen? A HDD vagy az SSD meghibásodott, cserélni kell vagy csak nagyobbat szeretne? Bővítené vagy kicserélné a memóriát? Meghibásodott az optikai meghajtó (CD/DVD meghajtó)? Keressen, és pár órán belül megoldom a problémát! Az általános számítógép javítás mellett vállalom operációs rendszer (Windows) telepítését, frissítését, irodai programok telepítését, vírusírtást, kémprogramírtást, internet, levelező rendszer, nyomtató telepítését, beállítását (nyomtató szoftveres karbantartása), driverek telepítését, frissítését, merevlemez (hdd, ssd) cseréjét, particionálását (megosztását), szoftveres adatmentést, számítógép, komplett konfiguráció építését, alkatrész cserét, processzor pasztázást, számítógép és laptop portanaítását, tisztítását, ventilátor cserét. A meghibásodott laptopok, számítógépek állapotát felmérem, a hiba okát megkeresem. Ezt követően árajánlatot adok a javítási díjra, az esetlegesen szükséges felhasználadnó alkatrészre, anyagköltségre. Azután kezdem a javítást, ha az árajánlatot elfogadta ezzel is biztosítva, hogy nem kell olyan összeget kifizetnie, amit nem szeretne rászánni a javításra! A bevizsgálás, állapotfelmérés díja 4 000 Ft + áfa, melyre 50% kedvezményt biztosítok, ha az árajánlat megkapását követően a számítógép/laptop javítását kéri. LASSÚ SZÁMÍTÓGÉP GYORSÍTÁS MÁR 25 EZER FORINTTÓL! --- HONLAPKÉSZÍTÉS OLCSÓN, AKÁR EGY NAP ALATT Gyorsan, elérhető áron szeretne honlapot? Készíttesse velem! A megrendelt honlapot akár 1 munkanap alatt elkészítem! CMS és HTML+CSS honlapok készítésével foglalkozom. Az átlag felhasználó számára ez a két dolog nem mondhat sokat. Leegyszerűsítve a kettő között a legnagyobb küldönbség, hogy a CMS oldal egy átlag számítógépfelhasználó számára is könnyen kezelhető admin felülettel, aminek a segítségével a megrendelő saját maga tudja változtatni a honlap szöveges, esetleg multimédiás tartalmát. A CMS és a HTML+CSS oldalak, melyeket készítek egyaránt prémium, reszponzív, azaz mobil- és table barát dizájnnal rendelkeznek.
Bővebben
5 megbízás
2 vélemény
10 fotó
Érd
Makai Márk
Adatlap megtekintése
Jószaki
Jószaki
Sok éves szakmai tapasztalattal, számlaképesen vállalok weboldal és webshop készítési/felújítási és karbantartási munkát
Bővebben
6 megbízás
7 vélemény
21 fotó
Budapest - XVII. kerület
Nemes Béla
Adatlap megtekintése
Cégünk a Web Home House Agency vállal:honlap és webshopkészítést, kereső optimalizálást, honlapkarbantartást,weboldal javítást. Segítséget nyújtunk a honlapkészítéshez, vagy el is készítjük igény szerint. A legolcsóbb honlap (szítésdebrecen.hu) 35.000 ft., tárhellyel és kapcsolt domain névvel, két nap alatt. Országos szinten az egyik legmegfizethetőbbek vagyunk, mivel nem tartunk fent irodát, szabadúszók vagyunk és megbízási szerződéssel dolgozunk. Előre pénzt sohasem kérünk és az egész kapcsolattartás online történik. Üdvözlet a WHH Agency csapata (Zsuzsi, Kata, Andris és Béla)
Bővebben
18 fotó
Debrecen
Orth Tomas e.v.
Adatlap megtekintése
Orth Tomas e.v. [Jelenleg nem vállal munkát]

Honlapkészítés

Számítógép szervíz

Programozó

szakmai önéletrajzom olvasható a oldalon
Bővebben
Debrecen
K2 WebDesign
Adatlap megtekintése
Weblap készítéstől a social felületig minden egy helyen! 💡weblap&webshop készítés, üzemeltetés 💡üzleti social profil létrehozása Weblap ötletekért látogasd meg honlapunkat! webdesign.hu
Bővebben
Budapest
Kalamár Adrián
Adatlap megtekintése
Weboldal készítéssel foglalkozom már több mint 4 éve
Bővebben
Zalaegerszeg
Török András e.v.
Adatlap megtekintése
Török András e.v. [Jelenleg nem vállal munkát]

Honlapkészítés

Online marketing

Üdvözöllek! Török András vagyok, online marketinges. Egyéni vállalkozóként Wordpress weboldalakat készítek és értékesítési szövegeket írok elsősorban szolgáltatás alapú vállalkozók részére. Szerződéssel és garanciával dolgozom. Az árajánlat elkészítéséhez mindenképp szükséges beszélnünk egy előre egyeztetett konzultáción. Örömömre szolgál, hogy a profilomon vagy és érdeklődsz szolgáltatásaim felől. Fontos célkitűzésemnek tartom, hogy ügyfeleim boldogulását a lehető legjobban segítsem az online világban. Nem csak egy kész weboldalt, hanem egy marketing szemléletű, ügyfélorientált weboldalt szeretnék átadni, ezzel a legtöbb hasznot teremtve ügyfeleim részére. Tudom, hogy a mai rohanó világban az idő nagyon értékes, ezért a közös munka során törekedni fogok az eredményességre és a hatékonyságra egyaránt. Hiszek benne, hogy nincs buta- vagy rossz kérdés. Éppen ezért igyekezni fogok, hogy a közös konzultációnkon minden kérdésedet a lehető legjobban megválaszoljam.
Bővebben
Debrecen
Halász Bálint E.V.
Adatlap megtekintése
Halász Bálint E.V. [Jelenleg nem vállal munkát]

Honlapkészítés

Online marketing

Weblapot szeretne csináltatni, de túl sok Önben a kérdés? Mi legyen a domainnév? Melyik tárhelyszolgáltatót válasszam? Kivel és mennyiért készíttessem el weboldalt? A honlap elkészítése után ki fog nemek segíteni a keresőoptimalizálásban? Ki kezeli majd a Google/Facebook hirdetéseimet? Ne gondolkodjon tovább, vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi mindenre kérdésére választ adunk! Még több info:
Bővebben
Komló
Kráz Kata E.V.
Adatlap megtekintése
Kráz Kata E.V. [Jelenleg nem vállal munkát]

Honlapkészítés

Online marketing