adatmentés árak 2022

Akár

Akár 3000 Ft / egység

Szakemberek

Település

Válaszd ki a települést, hogy csak azokat a szakikat lásd, akik vállalnak kiszállást hozzád, és megadtak árat ehhez a tevékenységhez!

Penszk-IT Kft. - Penszki Dávid
Adatlap megtekintése
Penszk-IT Kft. - Penszki Dávid

Számítógép szervíz

Honlapkészítés

Biztonságtechnika

Minősített jószaki
Minősített jószaki
Számítógépek, notebook-k javítását, telepítését, beszerzését, routerek, internet hibák javítását vállalom. Számla képes és bármikor elérhető vagyok. Hívj bátran. Amikben nem tudok segíteni: nyomtatók szervizelés, forrasztással járó munkálatok notebook csatlakozók stb., monitor javítás, rádió, tv, pendrive, mobiltelefon, mosógép, hűtő, mikro, gázkazán, periféria, adatmentés hibás eszközökről. Viccesen hangzik egykét felsorolás, de keresetek már fel ilyen jellegű munkákkal. :-) Számítástechnika, laptop, notebook, windows telepítés, informatika
Bővebben

adatmentés ár / egység

10 000 Ft - 100 000 Ft

52 megbízás
26 vélemény
1 fotó
Piliscsaba
PcHáziorvos - Tőkéczki Richárd
Adatlap megtekintése
PcHáziorvos - Tőkéczki Richárd

Számítógép szervíz

Rendszergazda, informatikus

Laptop szervíz

Elsősorban lakossági ügyfelek számítástechnikai gondjaik megoldására specializálódtam. Legyen az szó egy új informatikai eszköz beüzemeléséről (nyomtató, notebook, Wi-Fi, okostelefon) vagy egy meglévő készülék karbantartásáról, javításáról esetleges felújításáról, gyorsításáról. Köszöntelek kedves érdeklődő! Na de ki is vagyok én? Richárd a PcHáziorvos, a számítógépek doktora! Immáron több mint 10 éve foglalkozom informatikával. Évek során folyamatosan bővítem ismereteim tárházát autodidakta és képzések által. Mindezt azért teszem mert elmondhatom magamról, hogy megtaláltam a hivatásomat. Számomra ez nem csak egy munka, amit meg kell csinálni, hanem egy hobbi egy életvitel. Imádom, hogy segíthetek az embereknek megmutatni a furfangos eszközök használatának praktikáit. PcHázirovos
Bővebben

adatmentés ár / egység

5 000 Ft - 25 000 Ft

11 megbízás
7 vélemény
Kistarcsa
Hangya Pc Művek
Adatlap megtekintése
Hangya Pc Művek

Számítógép szervíz

Honlapkészítés

Laptop szervíz

Jószaki
Jószaki
Számítógép javítás az Ön otthonában, vagy a szervizben! S.O.S. Számítógép javítás karbantartás, felújítás, bővítés a hét minden napján kora reggeltől késő estig! A Hangya PC Művek 2013 óta vállal számítógép házhozmenő, hozom-viszem és szervizes javítását. De mit is jelent ez? A meghibásodott számítógépeket a meghibásodás típusától függően vagy a helyszínen, az Ön otthonában vagy a szevizben javítjuk. A számítógép szerviz átvevő pontra tudja leadni, vagy igény esetén hozom-viszem szolgáltatás keretein belül elmegyek érte, és a kész, javíttott számítógépet, laptopot kiszállítom az Ön otthonába. Nem kapcsol be a számítógépe, laptopja? Hangos, zúg a számítógép? A Windowst újra kell telepíteni? Vírusos a gép? Felugró, kéretlen hirdetések jelennek meg? Kémprogram van a gépen? A HDD vagy az SSD meghibásodott, cserélni kell vagy csak nagyobbat szeretne? Bővítené vagy kicserélné a memóriát? Meghibásodott az optikai meghajtó (CD/DVD meghajtó)? Keressen, és pár órán belül megoldom a problémát! Az általános számítógép javítás mellett vállalom operációs rendszer (Windows) telepítését, frissítését, irodai programok telepítését, vírusírtást, kémprogramírtást, internet, levelező rendszer, nyomtató telepítését, beállítását (nyomtató szoftveres karbantartása), driverek telepítését, frissítését, merevlemez (hdd, ssd) cseréjét, particionálását (megosztását), szoftveres adatmentést, számítógép, komplett konfiguráció építését, alkatrész cserét, processzor pasztázást, számítógép és laptop portanaítását, tisztítását, ventilátor cserét. A meghibásodott laptopok, számítógépek állapotát felmérem, a hiba okát megkeresem. Ezt követően árajánlatot adok a javítási díjra, az esetlegesen szükséges felhasználadnó alkatrészre, anyagköltségre. Azután kezdem a javítást, ha az árajánlatot elfogadta ezzel is biztosítva, hogy nem kell olyan összeget kifizetnie, amit nem szeretne rászánni a javításra! A bevizsgálás, állapotfelmérés díja 4 000 Ft + áfa, melyre 50% kedvezményt biztosítok, ha az árajánlat megkapását követően a számítógép/laptop javítását kéri. LASSÚ SZÁMÍTÓGÉP GYORSÍTÁS MÁR 25 EZER FORINTTÓL! --- HONLAPKÉSZÍTÉS OLCSÓN, AKÁR EGY NAP ALATT Gyorsan, elérhető áron szeretne honlapot? Készíttesse velem! A megrendelt honlapot akár 1 munkanap alatt elkészítem! CMS és HTML+CSS honlapok készítésével foglalkozom. Az átlag felhasználó számára ez a két dolog nem mondhat sokat. Leegyszerűsítve a kettő között a legnagyobb küldönbség, hogy a CMS oldal egy átlag számítógépfelhasználó számára is könnyen kezelhető admin felülettel, aminek a segítségével a megrendelő saját maga tudja változtatni a honlap szöveges, esetleg multimédiás tartalmát. A CMS és a HTML+CSS oldalak, melyeket készítek egyaránt prémium, reszponzív, azaz mobil- és table barát dizájnnal rendelkeznek.
Bővebben

adatmentés ár / egység

10 160 Ft

5 megbízás
2 vélemény
10 fotó
Érd
Ács Gábor
Adatlap megtekintése
Ács Gábor

Számítógép szervíz

Rendszergazda, informatikus

Honlapkészítés

Minősített jószaki
Jószaki
Minősített jószaki
Jószaki
Laptop szerviz és asztali PC építés, javítás, újratelepítés INGYENES kiszállással Budapesten és környékén. Közvetlen elérhetőségek: bitrider.hu 20 éve foglalkozom számítógépekkel, irodai környezetek kialakításával, weboldalak építésével. Lentebb, a "Több ár mutatása" gombbal részletesen tájékozódhatsz a vállalt munkakörökről:
Bővebben

adatmentés ár / egység

2 000 Ft - 10 000 Ft

25 megbízás
19 vélemény
2 fotó
Budapest - I. kerület
Bardócz Attila
Adatlap megtekintése
Bardócz Attila

Számítógép szervíz

Laptop szervíz

Számítógépe problémás? -Dr.PC a megoldás! 2008 Óta javítok számítógépet, laptopot, tabletet és minden hozzá kapcsolódó eszközt háznál, több mint 10.000 háztartásban jártam. Hardveres, szoftveres és hálózati problémák elhárítását vállalom rövid határidővel, nagy tapasztalattal!
Bővebben

adatmentés ár / egység

12 000 Ft - 24 000 Ft

1 megbízás
Budapest - X. kerület
Rabb Attila
Adatlap megtekintése
Rabb Attila

Számítógép szervíz

Honlapkészítés

Grafikus

Célom, hogy weboldal vagy webshop fejlesztésben, online marketingben, grafikai tervezésben (névjegykártya, szórólap, arculattervezés, kirakattervezés, üvegfóliázás) valós segítséget nyújtsak azon cégeknek, akiknek nincs idejük vagy megfelelő tudásuk ezeknek az elvégzéséhez. Légy naprakész online, adj minőségi szolgáltatást vagy terméket ügyfeleidnek versenyképes áron és garantált a sikered!
Bővebben

adatmentés ár / egység

8 000 Ft

1 megbízás
28 fotó
Galgagyörk
Sólyom András
Adatlap megtekintése
Sólyom András

Számítógép szervíz

Rendszergazda, informatikus

Laptop szervíz

Magánszemélyek és kis vállalkozások részére laptop, asztali gépek, okostelefonok szoftveres javítását vállalom. Operációs rendszerek és további szoftverek telepítését, beállítások kezelését, oktatást, stb. Házhoz megyek. Érd.: 2
Bővebben

adatmentés ár / egység

5 000 Ft

2 megbízás
2 vélemény
Budapest - II. kerület
Gép-Ház Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz
Adatlap megtekintése
Gép-Ház Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz

Számítógép szervíz

Egyéb

Laptop szervíz

A Gép-Házban főként prémium használt számítástechnikai cikkek értékesítésével és szervizelésével foglalkozunk. Kínálatunkban megtalálhatók laptopok, PC-k, kiegészítők és szoftverek egyaránt. Olyan márkák prémium termékeit forgalmazzuk, mint a DELL, a Lenovo, a HP stb. Vállalkozásunk célja, hogy segítséget nyújtsunk ügyfeleinknek kiválasztani a felhasználói igényeiknek leginkább megfelelő eszközöket, melyeket a lehető legkedvezőbb áron értékesítünk számukra. Webáruházunkban ( éppúgy elérhetők termékeink, ahogy személyesen a Szombathely, Szent László király utca 6/A Földszint 11. szám alatti üzletünkben. Kiemelt zöld célunk, hogy csökkentsük a környezetterhelést az elektronikai termékek körében, ezért a személyesen az üzletben vásárolt gépek, eszközök árába igény szerint beszámítjuk az ügyfelek régi eszközeinek árát. Ezáltal egyszerre csökken a környezetterhelés, hiszen nem kerülnek kidobásra a használaton kívüli eszközök, másrészt a vásárló árelőnyt élvez más forgalmazók termékeivel szemben. A raktárkészlet kiterjed a kiegészítőkre is; úgymint például SSD, akkumulátor, töltő, billentyűzet, stb., amelyeket igény szerint beépítünk, beállítunk vásárlóink számára. Szoftvervásárlásra szintén nyílik lehetőség a Gép-Háznál (pl. Microsoft Windows és Microsoft Office), amelyet szakszerűen telepítünk az Ön eszközeire. Ha számítógépe, valamely számítástechnikai eszköze meghibásodott, üzletünkben készséggel állunk rendelkezésére rövid határidejű szervizszolgáltatásunkkal. Amennyiben Ön irodai munkára, otthontanulásra, távoli munkavégzésre kedvező árfekvésű, garanciális, jó minőségű, üzembiztos eszközt keres, a Gép-Ház garantáltan biztosítani tudja az Ön számára ideális eszközöket.
Bővebben

adatmentés ár / egység

20 000 Ft

7 megbízás
3 vélemény
3 fotó
Szombathely
Pardi Tamás EV
Adatlap megtekintése
Pardi Tamás EV

Számítógép szervíz

Ablakcsere, nyílászáró beépítés

Asztalos

Minősített jószaki
Minősített jószaki
Kedves leendő ügyfeleimnek az alábbi szolgáltatást szeretném kínálni: -megvásárolt bútorok (rendszerek) összeszerelése ( konyha, nappali, hálószoba) (használt esetén a szakszerű szétszerelése is) - új nyílászárók beépítése, javítása,beállítása ( javítás csak fa nyílászárókra vonatkozik) -parketta lerakása Fa kerítés szerelése, javítása,felújítása -apró és egyéb munkák -gyengeáramú munkák( tervezés , kivitelezés , javítás ,pl.: kamera rendszer, IP hálózat, beléptető rendszerek) -hálózati eszközök üzembe helyezése beállítása - IT hálózat teljes körű kialakítása - informatikai igények kiszolgálása - internet szolgáltatás bekötés utáni kérések megoldása - számítógépek, laptopok, okoseszközök személyre szabott beszerzésétől a használatra kész átadásáig - egyéni elképzelések megvalósítása A munkadíj egyéni megbeszélés alapján, számlával és garanciával ! Dél-Pest és vonzás körzete!
Bővebben

adatmentés ár / egység

10 000 Ft - 15 000 Ft

26 megbízás
19 vélemény
77 fotó
Szigetszentmiklós
Fehér István
Adatlap megtekintése
Fehér István

Számítógép szervíz

Rendszergazda, informatikus

20 éve a szakmában dolgozó, sokat tapasztalt IT szakemberként tudok segíteni magán és céges ügyfeleknek.
Bővebben

adatmentés ár / egység

8 000 Ft - 12 000 Ft

14 megbízás
8 vélemény
Budapest
Mati György E.V
Adatlap megtekintése
Mati György E.V

Számítógép szervíz

Villanyszerelő

Biztonságtechnika

Vállalom IP és AHD kamera rendszerek, telepítését és javítását (Somogy,Tolna,Baranya,Zala,Veszprém,Fejér) megyében.
Bővebben

adatmentés ár / egység

3 000 Ft - 5 000 Ft

4 megbízás
2 vélemény
1 válasz
9 fotó
Kaposvár
Lázár Ferenc
Adatlap megtekintése
Lázár Ferenc

Számítógép szervíz

Villanyszerelő

adatmentés ár / egység

7 500 Ft - 12 500 Ft

Gödöllő
Váczi Róbert
Adatlap megtekintése
Váczi Róbert

Számítógép szervíz

Honlapkészítés

Laptop szervíz

Rendszergazda szolgáltatást biztosítok magánszemélyeknek, egyéni vállalkozóknak, kis- és középvállalkozásoknak. - Egyszerű munkaállomás karbantartástól a komplex IT rendszerek üzemeltetéséig. - Eseti segítségnyújtástól egészen az átalánydíjas szerződésekig.
Bővebben

adatmentés ár / egység

25 000 Ft

Budapest
Most éppen nem vállalnak munkát
Bánszki János
Adatlap megtekintése
Bánszki János [Jelenleg nem vállal munkát]

Számítógép szervíz

Rendszergazda, informatikus

Laptop szervíz

Minősített jószaki
Minősített jószaki
Informatikai vállalkozást indítottam 2008-ban, hogy azt csináljam amit szeretek. Jöhet számítógépek karbantartása, víruskeresés, pc javítás, rendszergazdai szolgáltatások, én megoldom!
Bővebben

adatmentés ár

Kérj árajánlatot

19 megbízás
12 vélemény
10 fotó
Rétság
Lőcsei Gábor
Adatlap megtekintése
Lőcsei Gábor [Jelenleg nem vállal munkát]

Számítógép szervíz

Rendszergazda, informatikus

Alapos excel ismerettel rendelkezem, akár egyszerűbb makró programozási munkákban, kisebb cégek részére egyedi táblázatok készítését vállalnám. Napi munkám során rendszeresen excel táblázatokkal dolgozom és elég jól kiismertem már benne dolgokat. Windows telepítését is biztonsággal végzem, de ha más feladat van, azt is szívesen megnézem és segítek, ha tudok
Bővebben

adatmentés ár

Kérj árajánlatot

1 megbízás
Monor
Andrew Service
Adatlap megtekintése
Andrew Service [Jelenleg nem vállal munkát]

Számítógép szervíz

Bútorasztalos

Takarítás

Takarítás, bútorjavítás, bútorszerelés, fűnyírás, számítástechnikai szolgáltatások. 2020 óta állunk, cégek és magánszemélyek rendelkezésére. Korábban Móni Clean volt a vállalkozás neve. Vállalkozásunk fejlesztése, és bővítése miatt vált szükségessé a név váltás. Most már számítás technikai szolgáltatásokkal is állunk rendelkezésre. Számítógép üzemeltetés, karban tartás, webshop, weboldal üzemeltetés, karbantartás, szaktanácsadások, kedvező havidíjakkal. Asztalos, és kert gondozással is bővítettük a vállalkozásunkat, hogy minél több magánszemélynek, és cégnek tudjunk segíteni, a mindennapokban.
Bővebben

adatmentés ár

Kérj árajánlatot

3 megbízás
1 vélemény
2 fotó
Tótszerdahely

Nem találod, akit keresel?

Ha nem szeretnél közülük választani, nézz vissza a szakikhoz, akik még nem adtak meg árat, és kérj tőlük ajánlatot!

<<< Vissza: Számítógép szervíz lista

Vagy kérj ajánlatot az összes számítógép szervíz szakembertől

Gyorsított ajánlatkérés(ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!