Coach

Coachok

Válaszd ki a városod és találd meg a számodra legmegfelelőbb coachot!

Budapest
Debrecen
Miskolc
Szeged
Pécs
Budapest - XI. kerület
Budapest - III. kerület
Széll Judit Viktória

Coach

Természetgyógyász

Széll Jutka vagyok, életvezetési tanácsadással, állapotfelméréssel foglalkozom. Természetgyógyász fitoterapeuta, coach (life és business), valamint párkapcsolati tanácsadó vagyok. „Az a misszióm, hogy segítsek az embereknek, hogy megismerjék önmagukat, megtalálják lelki békéjüket, hogy BOLDOG és legfőképpen EGÉSZ-SÉGES, teljes életet élhessenek harmóniában önmagukkal és a körülöttük lévő világgal.” Technikák széles tárházával igyekszem segíteni elakadásodban, gyógyulásodban, önismereti és/vagy párkapcsolati problémádban.
Bővebben
Érd
Jószaki
3 vélemény
Mozaik Pszicholo

Coach

Pszichológus

Mayer M. Zsófia vagyok, mozaikcsalád szakértő, sleep talk konzulens, viselkedéselemző. Hiszem, hogy tudásommal, figyelmemmel és szakmai szeretetemmel tudok segíteni a hozzám fordulóknak.​ ​ A boldogság útjára mindenkinek lehetősége van rálépni. Valójában a Te döntésed és a Te elhatározásod kérdése, ahogyan az életben szinte minden, ez is rajtad múlik. A cselekvés magával hozza az újabb lehetőségeket. Ha elindulunk egy új irányba, és küzdeni kezdünk valamiért, akkor újabb ajtók nyílnak meg előttünk. Készen állsz?
Bővebben
Budapest
Dunda Fruzsina

Coach

Pszichológus

Szia! Fruzsina vagyok, emberi erőforrás tanácsadó, Szépen válj el válásközpont krízis, life és párkapcsolati coach-a vagyok, ezek mellett nő, társ, gyermek, barát, de legfőképpen egy örökös álmodozó. Csak egy nő vagyok, aki élete során sokszor találkozott rögös utakkal, kudarcokkal, nehézségekkel, kihívásokkal, viharokkal, véget nem érőnek tűnő megpróbáltatásokkal. Sokszor haragudtam, nem értettem miért pont velem történnek ezek dolgok, miért pont én élem át ezeket a megpróbáltatásokat. Ma már értem, sőt hálás vagyok értük. Nekik köszönhetően ,viszonylag fiatalon elindultam az önismeret ismeretlen, sok esetben félelmetes nek tűnő útján, melynek a végén egy csodás kapu várt, melyen belépve ezernyi új élmény, tapasztalás, tanulság, lecke, öröm, fejlődés várt. Családom szétszakadásából, szüleim válásából , és egy toxikus párkapcsolatból való kiszakadásból szerzett tapasztalataimból és tudásomból kiindulva lett a Párkapcsolati, Krízis és Life Coaching a hivatásom fő profilja, hiszen úgy gondolom igazán hitelesen ezekben a témákban sikerült olyan tudást és ismeretet gyűjtenem, amivel gyakorlati és hatékony segítséget tudok nyújtani hasonló cipőben járó embereknek. Mindemellett sportolói múltam lehetővé tette, hogy segítsem azon egyéneket, akik a sport karrierjük során támogatást keresnek, s kellő motivációval, és önfejlesztéssel segíteni tudjam őket céljuk elérése érdekében. Emberi erőforrás tanácsadói diplomám megszerzése pedig lehetőséget biztosított jobban rálátni a munkaerőpiaci viszonyokra, kihívásaira, a vezetőkkel és alkalmazottakkal szembeni elvárásokra, így a karrier és business coaching a részem lett.
Bővebben
Budapest
Tóth Attila

Coach

Villanyszerelő

Szobafestő, tapétázó

Cégünk több éves számítástechnikai, villanyszerelői, szobafestési és tapétázási, vizvezeték szerelési, térkövezési és automata öntözőrendszer kiépítési tapasztalattal rendelkezik, Vállalunk: - Programozás ( Excel makro, Visual Basic, PHP, Javascript, C, C++, Weboldal készítés) - Felsővezetői coach (minőségbiztosítás, lean manufacturing, projektvezetés, interm managment) - Épületgépészet - Villanyszerelés - Festés-tapétázás, - Vízvezeték szerelés Keressen bizalommal.
Bővebben
Budapest - V. kerület
3 vélemény
Bencze Csilla

Coach

Pszichológus

Online tanácsadás. Integrál pszichológiai tanácsadóként, klienseket vállalok online, egy órás terápiás beszélgetésekre. Minden olyan mentálisan egészséges személyt vállalok akinek szüksége van segítségre. Amiben tudok neked segíteni: - elindulni az önismeret útján - jelenben lenni, túllépni a múlton - stressz, alvászavar kezelése - magány oldása - párkapcsolati problémák kezelése - családi, munkahelyi kapcsolati nehézségek kezelése - saját igények feltárása, határok meghúzása - elakadtál az életedben - szeretnél új célokat kitűzni - önelfogadás, önszeretet kialakítása - ha spirituális élményeid vannak, de nem tudod hova tenni ezeket - ha nehéz az élet és csak beszélgetni szeretnél Rólam annyit hogy az Integrál Akadémián végeztem integrál pszichológiát, monodrámát, kognitív terápiát tanultam, sok saját élményt szereztem különféle önismereti csoportokon, egyéni terápiákon, jóga tanfolyamokon, meditációk alkalmával. Reiki beavatott vagyok, Access Bars és angyal gyógyító képesítésem van. Találkoztam a zeneterápiával, és a táncterápiával is. Jelenleg NLP-t tanulok és már alkalmazom is. A klienseimmel való foglalkozás sok türelemre és elfogadásra tanított. Hiszek abban, hogy az elfogadást és pozitív odafordulást nyújtó, segítői kapcsolatban, lehet igazán megismerni valódi önmagunkat, rálelni belső erőforrásainkra, hajtóerőinkre, és ez által Kierkegaard szavaival élve „azzá válni, akik valójában vagyunk”. Köszönöm hogy végigolvastad! Áldás!
Bővebben
Budapest - IX. kerület
9 vélemény
Ősze Mónika

Coach

Életvezetési- és Párkapcsolati Tanácsadó. Párterápia) Egyéni és páros konzultációk Személyiség elemzés. - Önértékelési és Önbizalomhiány, - Munkahelyváltás- munkahelyi problémák, - Konfliktuskezelés és stresszkezelés, - Motiválatlanság, fáradtság, kiégés, - Döntésképtelenség, bizonytalanság, szorongás, - Életkori krizis- életközepi válság esetén fordulj hozzám bizalommal! :)
Bővebben
Százhalombatta
Ambruzs Tünde EV

Coach

Pszichológus

Munka és szervezet szakpszichológusként és vezetői coachként a következő témákban kínálok konzultációs lehetőséget: vezetői személyes hatékonyság növelése, vezetői önismeret és teljesítmény fejlesztése; karrier-és pályatanácsadás pályaválasztás előtt álló fiataloknak és karrierváltóknak; munkahelyi nehézségek, stressz, kiégés kezelése.
Bővebben
Orosháza
Afroditi Jósnő

Coach

Jósnő

Tarot kártya jóslás * Angyali üzenetek * Ha úgy érzed elakadtál az élet bármely területén * Döntés előtt állsz* Válaszút elé kerültél* Megoldást keresel * Kérd a tarot kártya és az Angyalok segítségét * A lapok az univerzum erejével személyes útmutatót küldenek az adott kérdéseidre. Telefon illetve személyesen vehető igénybe a jóslás. Kérj időpontot* További spirituális programok* Aura csakra harmonizálás Holisztikus meditáció Lélekvezetés Időpont egyeztetés szükséges* 06/30 55 11-766
Bővebben
Hévíz
Mutasd az összes Budapesti coachot

Nagyobb települések

Budapest
Észak-Alföld
Észak-Magyarország
Dél-Alföld
Dél-Dunántúl
Kelet-Dunántúl
Nyugat-Dunántúl
Közép-Magyarország

Legnépszerűbb feladatok és árak

Válaszd ki, milyen feladathoz keresel segítséget, böngéssz azon szakemberek között, akik vállaljàk és tájékozódj az árakról!

coaching
life coaching
életvezetési tanácsadás
online coaching

Néhány coaching ár a rendszerünkből

Sajnos jelenleg egy szakembert sem tudunk mutatni aki coaching-al foglalkozik ...
Mutasd az összes coaching árat

Coach árkategóriák

coaching
5 000 Ft / óra
life coaching
7 000 Ft / alkalom
online coaching
7 000 Ft / óra

A szakijaink megadott árait a fenti eloszlásban láthatod. Ha valaki olcsóbb, nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem végez olyan jó munkát, mint mások!

Tartalomjegyzék

Nincs időd böngészni?

Ha nem akarsz telefonálgatni, adj fel egy hirdetést, és hagyd hogy szakembereink találjanak meg Téged!

Tartalomjegyzék

Coach

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!


Coach vagy, de nincs elég munkád?

Regisztrálj ingyen a JóSzaki-ra
- VAGY -
regisztráció előtt csak kérj értesítőt a munkákról!

Munkaértesítő

JóSzaki.hu

A közösség ajánlásával