Ajánlatkérés térítésmentesen - Coach, Paks

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!

Vagy találj a listából coachot!

Ők vállalnak kiszállást hozzád (Paks).

7 aktív Coach – ők vállalnak munkát nálad (Paks).

Kirké Szigete - Szabolcsi Johanna Szabina
Adatlap megtekintése
Kirké Szigete - Szabolcsi Johanna Szabina

Coach

Jósnő

Online marketing

Mesterjós és hipnotizőr: A World Divination Association (Jövendőmondók Világszövetsége) tagja vagyok. Kamaszkorom óta foglalkozom jóslással, cigány és Tarot kártyából, inga használattal, valamint tenyérelemzéssel. Utóbbin kívül a többit online is elvégzem, tehát országszerte bárhonnan elérhető. Párkapcsolati / szerelmi jóslás, személyiség elemzés, éves jóslás, nagy átfogó kártyavetés, az élet minden területére vonatkozó javaslás kérhető elérhető árakon. 2020-ban végeztem hipnotizőrként, AIA és International School of Hypnosis nemzetközi oklevéllel minősített szakember vagyok. Vezetett fejlődés-meditációkat végzek, melyek segítenek és sokszorosan meggyorsítják céljaid elérését. Meglepődnél, ha tudnád, milyen változásokra vagy képes, ha az elmédet is a vágyaid szolgálatába állítod! Siker, önbizalom, stresszmentesítő, fogyást segítő meditációk elérhetőek, vagy egyéni céljaid szerint is készítek neked! ***************************** Súlycsökkentő coaching: Mert ha valaki, én tudom, milyen brutális munka lefogyni. Többször átestem minden módszeren és fázison, mire a programomat kidolgoztam. Azért, hogy neked már ne kelljen a világ összes pénzét, energiáját, lelki- és akaraterejét kidobni az ablakon. A módszerem azt a részét célozza meg a változtatásnak, amire azt szokták mondani: "fejben dől el". Tehát nem számít, hogy melyik diétát szeretnéd követni, mennyi időd van mozogni, mert mi egy fogyásbarát felfogásra, az ételhez/evéshez/ízekhez/testedhez/énképedhez való fejlettebb hozzáállásra törekszünk. Támogatás a céljaid elérésében elfogadó légkörben, haladni kényszerérzet nélkül - én ezekben hiszek! Állj készen fejben és lelkileg is a fogyásodra szakértő támogatással, célorientáltan! 2017 óta vagyok ICF kvalifikált, okleveles coach. Az élethosszig tartó tanulás híve vagyok. Országosan vállalok online coachingot, főként magánéleti elakadásokban. Kiemelt területem a fogyás segítő, súlycsökkentéses coaching. Kérj ajánlatot kötelezettség nélkül, sőt, menj biztosra: egy díjmentes "nulladik alkalmat" is megbeszélhetünk, mielőtt elkezdenénk az utat az átalakulásod felé. Megszolgálom a bizalmad.
Bővebben
7 megbízás
6 fotó
Páty
Miókovics Eszter
Adatlap megtekintése
Miókovics Eszter

Coach

Pszichológus

Mediátor

Pszichológiai tanácsadás Pszichológusként tevékenységem fő területei – egyéni, csoportos, valamint személyesen és online formában egyaránt gondozott konzultációk. Tanácsadás és konzultáció keretében különböző módszerspecifikus eljárásokkal dolgozom az adott kliens személyiségének és a szükséges folyamatnak megfelelően. Családi, párkapcsolati és gazdasági mediáció Válás esetén, családi, párkapcsolati vagy gazdasági (munkadó-fogalalkoztatott, vállalati, szolgáltatói, örökösödési stb.) nézeteltérések során a mediáció előrevivő, konszenzusre törekvő, gyors, költséghatékony megoldás szemben a bírósági eljárással, mely akár évekig is eltarthat. Vitás helyzetek megoldása, még az ügyvédi, peres eljárások előtt, vagy azt gyorsítandó már folyamatban lévő perek alatt. Az ütemezés a felek időbeosztásához igazodik. Szemben a peres eljárással, nincs illeték, és a gyorsabb folyamatnak köszönhetően a bevont szakértő (mediátor) díja is nagyságrendekkel kedvezőbb időarányosan, mint a jogi szakértőé. A mindkét fél számára megfelelő közös álláspont megalkotása és kapcsolat rendezése érdekében a hosszú pereskedés helyett a mediáció a legjobb út. Keressenek bizalommal!
Bővebben
8 megbízás
2 fotó
Keszthely
Márkus László
Adatlap megtekintése
Márkus László

Coach

Befektetési tanácsadó

Testőr, vagyonőr

Minősített jószaki
Minősített jószaki
Magánnyomozással kínált szolgáltatások: - hűtlenségi/párkapcsolati ügyek - környezettanulmány készítése - gyermekelhelyezéssel kapcsolatos ügyek - eltűnt személyek felkutatása - alkalmazottak megbízhatósági vizsgálata - üzleti partnerek ellenőrzése - cégek, cégügyletek ellenőrzése - bűnmegelőzés, tanácsadás
Bővebben
32 megbízás
13 vélemény
Székesfehérvár
Fülöp Zoltán - Füzo Ingatlan
Adatlap megtekintése
Fülöp Zoltán - Füzo Ingatlan

Coach

Energetikai tanúsítvány

Ingatlan értékbecslés

11 megbízás
9 vélemény
40 fotó
Budapest
Joó Dalma
Adatlap megtekintése
Joó Dalma

Coach

Pszichológus

Okleveles pszichológus és coach vagyok. Budapesten a 7. és a 14. kerületben tudom fogadni személyes pszichológiai konzultációra vagy coachingra. Online is fogadok klienseket, illetve angol nyelven is dolgozom. Rendelési időm előzetes egyeztetés alapján H-P 10-20 között rugalmasan alakul. Pszichológusként és coachként az a célom, hogy inspiráljam ügyfeleim fejlődését, hozzájáruljak életük boldogabbá tételéhez elfogadó és őszinte légkörben. Kevés fontosabb dolog van az életben a jó közérzetnél, kiegyensúlyozott emberi kapcsolatoknál, sikeres szakmai életnél és az önmagunkkal való jó kapcsolatnál. Ezekbe érdemes befektetni és ebben szeretnék segítséget nyújtani. Szívesen elkísérem a befelé vezető út egy szakaszán, hogy támaszt és biztonságot nyújtsak. Ez az idő Önről szól, itt önmaga lehet és még jobb önmagává válhat. Amiben segíteni tudok az az önismeret és önfejlesztés, élethelyzeti nehézségek, kapcsolatok fejlesztése, pályaválasztás, munkahelyi problémák...stb Kérdés esetén forduljon hozzám bizalommal!
Bővebben
1 megbízás
Budapest
Vörös Melinda
Adatlap megtekintése
Vörös Melinda

Coach

Jósnő

Kedves Érdeklődő! Okleveles grafológusként és life coachként, tarot-coachként dolgozom. A grafológiai elemzés bárhonnan kérhető az országban, coachként a személyes konzultációra Szegeden van lehetőség, de skypon, messengeren, egyéb online felületeken bárhonnan elérhető vagyok. Közel 10 éve foglalkozom a kézírás tudományával. A kézírás olyan egyedi minta, minta az ujjlenyomat. Minden papírra tett jel, üresen hagyott terület a személyiségünk lenyomata. Leképezzük energetikánkat, érzelmi világunkat, törekvéseinket, emberi kapcsolatainkat, párunkhoz fűződő viszonyunkat, szüleinkhez való kapcsolódásainkat, optimizmusunkat, zárkózottságunkat, motiváltságunkat, erősségeinket, gyengeségeinket, hátráltató tényezőinket, önbizalmunk mértékét, belső feszültséget, alkalmazkodási készségünket, célkitűzéseink erősségét, kreativitásunkat, jelenlegi munkához való viszonyunkat, elégedettségünket. Én feltárom a tudat alatt rejtőző, de leírt kódjaid, a horgonyaid, mozgósítható erőid! A grafológiai elemzés a világon egyedüli módon objektív és tényszerű, és a leggyorsabban eredményt adó módszer. A kezedben a megoldás! A grafológia feltár, a coaching megold! A coaching beszélgetésben feltérképezzük, mely az az életterületed, akadályod, traumád, melynek a megoldása a legszükségesebb most számodra. A jövődre, a megoldásra fókuszálunk. A már benned meglévő képességeid indítjuk be, mozgósítjuk. Ha a döntést meghoztad, hogy végre Te magad akarod a jövőd megteremteni, el akarod hagyni a biztonságosnak vélt, de számodra már nem megfelelő zónádat, félelmeid, negatív kapcsolataid, rossz munkahelyed, és kellő elszántsággal indulsz az utadra, akkor vedd fel velem a kapcsolatot… Én értő figyelemmel hallgatlak, kihallom belőle az S. O. S. szavaid, mindent megteszek azért, hogy magasabb szintre érhess, hogy megismerd – elfogadd –szeresd önmagad. Új nézőpontokat találsz meg melyekkel irányt változtathatsz, és jó messzire eljuthatsz. Az életminőséged javulása garantált! Fogom a kezed, veled leszek, amíg erre szükséged van!
Bővebben
22 megbízás
5 vélemény
Szeged
Kozma Zoltán
Adatlap megtekintése
Kozma Zoltán

Coach

Mediátor

Kozma Zoltán Wellbeing Life Coach Önismereti Coach Mediátor Derűterapeuta Szívesen foglalkozom emberekkel, és segítem őket a céljaik, vágyott álmaik elérésében, és fejlődésében, hogy hozzájuthassanak egy élhetőbb, minőségibb élethez, és emberi minőséghez! Szándékom, hogy segítsek az ügyfeleknek válaszokat találni a kérdéseikre, és megoldásokat az elakadásaikra, problémáikra, legyőzve az eddigi működési zavarokat, akadályokat, és érkező kihívásokat, amellyel szembenéznek! Ehhez a végzettségeim, professzionális tudásom, rutinom, és tapasztalataim tökéletesen hozzá tudnak járulni, melyek elengedhetetlen feltételei a változás megvalósításának! Óriási segítség, ha az ember jó segítséget kap, és az életében, vagy önmagában, a kapcsolataiban a lehető legrövidebb időn belül, helyére kerülnek közös munkával a szükséges dolgok! Remélem, minél több ember választja a szakmai segítséget, akik elkötelezettek a problémáik megoldása mellett, és hozzám fordulnak, megtisztelnek bizalmukkal, hogy egy boldogabb, elégedettebb, harmónikusabb, önazonosabb, és minőségibb életet élhessenek, mint valaha! Hisz erre találták ki az ontológiai szemléletű Life és Önismereti Coachingot, és a szakmabeli Mediációt! Ezért vannak ezek a segítő szakmák, számunkra! Várom hát a változtatni, és változni vágyó embereket, akik készek, vagy készek szeretnének lenni, hogy tegyenek a problémáik megoldásában céltudatos, érdemi lépéseket, vagy éppen ahhoz szeretnének erőt, és szaktudást kapni, hogy azokat megtegyék! Amiben segíteni tudok: 1. Egyéni, személyes érzelmi - gondolatbeli gondok, válságok, 2. Párkapcsolati problémák, elakadások, kapcsolati krízisek, 3. Munkahelyi konfliktusokban, személyes nézeteltérésekben, 4. Múlt lezárásban, gyászfeldolgozásban való közreműködéssel, 5. Helytelen életvitel, rossz életminőség-, szokások legyőzésében, 6. Célkitűzés, lépések megtervezése, akadály legyőzése, célok elérése, 7. Stesszkezelési, - megküzdési technikákban, 8. Magabiztos fellépés (magabiztosság), önazonos személyiségfejlesztés, Önbizalom-Önismeret építésben, 9. Erőforrásgyűjtés a problémákhoz, a válságokhoz, 10. Problémamegoldó, konfliktusmegoldó stratégiák gyűjétésében, 11. Döntések meghozásában, választás két, vagy több lehetőség közül, 12. Boldogságszint növelésében - Derűstartégiák elsajátításában (min. 17. db.), hogy boldogabb lehess, mint most vagy, míg a boldogságodat csökkentő tényezőket megszűntetjük közben! Fordulj hozzám bizalommal Online és személyesen is, bármilyen nehézséggel is kell most szembe nézned, hogy a megküzdeés könnyebb legyen. - Vállaljuk a problémát, vállaljuk magunkat, hogy azzá váljunk, és az életünk is, amilyent mindig is szerettünk volna! Találkozzunk TATABÁNYÁN, vagy az ország szinte bármelyik pontján (kiszállási díj ellenében) SZEMÉLYESEN, vagy akár ONLINE! Kozma Zoltán Önismereti és Life Coach, Mediátor, Derűterapeuta Coachingok értéke: - Egyéni konzultáció (Life Coaching, Önismereti Coaching, Magány Coaching): 60perc, 8000Ft - Egyéni konzultáció (Life Coaching, vagy Önismereti Coaching): 90perc, 10000Ft - Párkapcsolati Coaching: 60perc, 10000Ft - Párkapcsolati Coaching: 90perc, 12000Ft - Családi Coaching (tagonként): 60perc, 10000Ft - Családi Coaching (tagonként): 90perc, 12000Ft - SOS azonnali Tanácsadás: 60-90perc, 14000Ft Mediációk értéke: - Párkapcsolati Mediáció: 60perc, 12000Ft - Családi Mediáció: 60perc, 10000Ft - Munkahelyi Mediáció: 60perc, 14000Ft Derűterápiák értéke: - Egyéni Derűterápia: 60perc, 10000Ft - Egyéni Derűterápia: 90perc, 12000Ft - Családi Derűterápia: 12000 Ft/alk. - Csoportos Derűterápia: 25.000-35.000 Ft/alk.
Bővebben
3 megbízás
1 vélemény
7 fotó
Tatabánya
Herbály Judit - lelekkaland.hu
Adatlap megtekintése
Budapest
Utasi Petra
Adatlap megtekintése
Nőnek lenni egy fantasztikus állapot, egy minőség, egy feladat, egy végtelen út… Nőként számtalan minőségben létezünk a mindennapokban. Egyszerre vagyunk társak, szeretők, anyák, dolgozó emberek, és ott van a saját belső lényünk, amellyel sokszor elfelejtünk foglalkozni. Pedig a belső világunkból indul ki minden. Ha megismerjük, megleljük és megszeretjük Igaz Nőiségünket, boldogan fogunk élni Nőként a világunkban. Napjainkban rendkívül fontossá vált, hogy az idők folyamán elfeledett, elnyomott, átalakított ősi teremtő, gondozó, összetartó, gyógyító női energiáknak teret adjunk. Nőiségünk megélésében, a női energiák felélesztésében, a női szerepek összehangolásában a Terápiás szemléletű női jóga és holisztikus női coaching eszköztára gyönyörűen tud támogatni.
Bővebben
Székesfehérvár
Szűcs Róbert
Adatlap megtekintése
Közbeszerzési pályázatkészítés, ami ezeket mind tartalmazza: - az EKR ajánlat elkészítése és benyújtása; - közbeszerzési pályázat összeállítása és feltöltése az EKR-be, - EKR regisztráció, amennyiben még nincs; - aláírandó iratok elkészítése; - EKR nyilatkozatok elkészítése; - az alkalmasságot igazoló iratok elkészítése és EKR feltöltése; - amennyiben szükséges: a hiánypótlás elkészítése; - amennyiben szükséges: irreálisan alacsony ár indokolása; - amennyiben szükséges: vitarendezési kérelem; azaz röviden: komplex EKR ajánlat elkészítése, ha szükséges hiánypótlással. Ha bonyolult az EKR, nem akar vele foglalkozni, vagy nincs rá ideje, akkor érdemes egy ajánlatot kérnie az elvégzendő munkára. Javaslom, hogy az ajánlatkérésben jelezze a közbeszerzési eljárás aznosítóját, így pontos és fix ajánlatot tudok küldeni.
Bővebben
1 fotó
Budapest - XXI. kerület
Czirják Tamás
Adatlap megtekintése
Egyik ügyfelem mondta: Tamás, neked az a fontos, hogy én sikeres legyek! - nagyon jól esett, hogy ezt ő érezte... A megkereséseknél kérem mindenki jelezze a teljes nevét és azt, hogy melyik városból érdeklődik. Köszönöm!
Bővebben
Pécs
Marcsó Annamária
Adatlap megtekintése
Marcsó Annamária vagyok, szakképzett mentálhigiénés segítő, life coach és párkapcsolati tanácsadó. Mivel fordulhat hozzám? -Krízishelyzetek (Gyász, veszteség, szakítás, válás) -Munkahelyi problémák, feszültségek -Szorongás, magány, üresség-érzet -Önértékelési , önbecsülési problémák -Családi és párkapcsolati konfliktusok Segítővé válásom előtt hosszú kitérőt tettem, egy multinacionális nagyvállalatnál dolgoztam mint informatikus, később mint projektvezető. Rengeteg különböző habitusú emberrel kellett szót értsek, innen ered a nyitottságom és a sokszínű emberi természet, és különböző munkakultűra elfogadása. Tapasztalataimat jól tudom kamatoztatni a COACHING területén, amikor az ügyfélt céljainak meghatározásában és elérésében segítem. PÁRKAPCSOLATI TANÁCSADÓként párokat kísérek és vezetek ki a párkapcsolati krízisükből, szeretettel és tisztelettel hagyva, hogy a számukra legjobb megoldást közösen megtalálják. Segítőként a szociális szférában, gyermekvédelemben dolgoztam, a diszfunkcionális családok megismerése motivált arra, hogy megkezdjem a CSALÁDTERAPEUTA képzést. A Károli Gáspár Református Egyetemen szereztem a MENTÁLHIGIÉNÉS SEGÍTŐ SZAKEMBER diplomámat. A segítő beszélgetés során elfogadó, empatikus és hiteles jelenléttel kísérem azokat, akik megtiszteltek bizalmukkal egy nehéz élethelyzetben.
Bővebben
Budapest - XI. kerület
Herdon Petra
Adatlap megtekintése
A Life és Business Coaching eszköztárának alkalmazásával célom mindazok támogatása, akik úgy érzik, hogy elakadtak vagy szeretnének elégedettebbek lenni életük valamelyik területén: -párkapcsolat, -karrier, -család, -önismeret, önfejlesztés, -életmód. A coaching szemlélete szerint jóval több lehetőségünk és választásunk van szinte minden helyzetben, mint azt kezdetben gondoljuk. Párkapcsolati, családi vagy karrierrel kapcsolatos helyzetek megoldása mellett a személyes fejlődésedben is segítségedre lehetek. Átlagosan 3-4 alkalom szükséges a sikeres coaching folyamathoz. Az ülések eredményei: -a belső feszültség feloldása, -pozitívabb önértékelés, -a saját legjobb megoldásod megtalálása személyre szabottan, -derűsebb, kiegyensúlyozottabb mindennapok és jobb emberi kapcsolatok. Személyesen Budapesten tudunk találkozni, az ország egyéb területeiről pedig online video coaching keretében tudlak támogatni.
Bővebben
1 megbízás
Budapest - IX. kerület
Munka-Társ Kft.
Adatlap megtekintése
Munka-Társ Kft. [Jelenleg nem vállal munkát]

Coach

Munkavédelmi és tűzvédelmi szakember

Mediátor

Munkaerő közvetítéssel kezdtük és mára ott tartunk, hogy akkor tudunk jó szakembert elhelyezni, amikor látjuk a cég belső világát is. Ezért cégeket formálunk. Szervezetfejlesztéssel, csapatépítéssel és mediátori szerepben is otthon vagyunk. Nagyobb volumenben a technológiai iparágban.
Bővebben
Budapest - X. kerület
Eperjesi Balázs
Adatlap megtekintése
Eperjesi Balázs [Jelenleg nem vállal munkát]

Coach

Esküvőszervező

Babysitter

Eperjesi Balázs vagyok 19 éves. Turisztikai technikus szakon tanulok egy nagyon átfogó képzés keretein belül. Barátságos vagyok mindig pozitív és megbízható!
Bővebben
Budapest - XII. kerület
Kókai Róbert
Adatlap megtekintése
Kókai Róbert vagyok, sales szemléletű business coach és üzletfejlesztő. Karrierem elmúlt 23 évét értékesítési területen töltöttem magyar és nemzetközi nagyvállalatoknál üzletágvezetőként, majd regionális képviselőként globális német nagyvállalnál, ill. kereskedelmi vezetőként a HP személyi számítógépes üzletágában. A vállalkozói szellem sem áll távol tőlem: sikeresen vezettem családi cégünket 5 éven keresztül, ahol a semmiből építettük fel online (később offline) üzletünket neves külföldi beszállítókkal. • Létrehoztam egy KKV-knek szóló 1800 viszonteladót számláló partneri programot a HP-nél. • Prezentáltam 1 perces sales pitchet (‘60 Second To Convince’ ) Monacoban a Distree EMEA rendezvényen többezres IT közönség előtt. • Műszaki és kereskedelmi tréningeket tartottam viszonteladó partnereknek 16 különböző országban Európától a Közel-Keletig. Az utóbbi 13 évben adatközponti megoldások nemzetközi üzletfejlesztésével foglalkoztam, közreműködtem cégfelvásárlásokban és márkaváltásokban, gyakran kritikus üzleti szituációkból hoztam ki a legjobbat. Az üzlet emberi oldala mindig is érdekelt, szeretek új kultúrákkal, új nézőpontokkal megismerkedni. Hosszú évek alatt különös érzékenységem alakult ki az partnereim üzleti problémáinak megoldása iránt. A coaching módszertan az utóbbi 2-3 évben új eszközöket adott a kezembe. Szakmai vezetésemmel az elmúlt években elindítottunk egy peer coaching programot a cégemnél ahol kiemelten az újonnan kinevezett, jórészt nemzetközi hátterű középvezetők integrációja áll a középpontban. A vezetővé válás folyamat, a vezetők nem születnek, hanem célirányos tanulási folyamat során sajátítják el új szerepüket, találják meg jó motivációik, ebben egy objektív coach sokat tud segíteni. Az elmúlt években szerzett tapasztalataim alapján elhivatottságot éreztem, hogy külsős business coachként személyre szabott coaching programjaimmal segítsem az elakadással küzdő szakértőket, vezetőket, hogy személyiségük és karierrjük kiteljesedhessen. Főbb fókuszterületeim a kompetenciák fejlesztése (asszertivitás, kommunikáció, stresszkezelés, burnout megelőzés, WLB), mellett a személyes márkaépítés, és a tudatos karierrtervezés.
Bővebben
Verőce
Horváth Hedvig
Adatlap megtekintése
Okleveles Grafológus segít a lelki elakadásokban. Párcoaching, íráselemzés komplett személyiség feltérképezéssel, munkahelyi kiválasztás, továbbtanulás, különböző - aktuális problémák mentén- részelemzések készítésével. Budapesten a Grafológiai Intézetben végeztem immár 20 éve. Kiváló elégedettségi mutatókkal rendelkezem. Keressen bizalommal!
Bővebben
Csikvánd
Földiné Pék Rita
Adatlap megtekintése
Földiné Pék Rita vagyok, coach, tréner és mediátor. Coachként küldetésemnek érzem az emberek segítését a tudatos élet felé vezető úton. A coaching egy olyan célorientált folyamat, amelynek során a coach segít megtalálni a kiutat az ügyfél jelenlegi helyzetéből. A legtöbb probléma kapcsán az ügyfél nem látja, hogy van választási lehetősége, de a coach segít meglátni az alternatívákat. A coach tulajdonképpen mentális edző. A problémák megoldásának képességére treníroz. A coach folyamatosan támogat. Ha kell lelkesít, ha pedig arra van szükség, akkor szembesít. Segít, hogy az ügyfél felismerje a hiányosságait és az erősségeit, észrevegye az értékeit. Mindezt azért teszi, hogy a segítséget kérő átléphesse a saját korlátait, s merje élni azt az életet, amit élhetne, ha legyőzné a belső akadályait.
Bővebben
Győr
dr. Joó Andrea
Adatlap megtekintése
Téged, mint vállalkozót, üzleti döntéshozót abban tudlak segíteni, hogy - ne álljon az utadba semmilyen üzleti vagy magánéleti probléma, - meg tudj hozni nehéz döntéseket is, - ami célt kitűztél magad elé, azt meg is tudd valósítani. Ha úgy érzed, hogy nem haladsz, vagy folyton csak körbe-körbe jársz, - pályára tudlak állítani, - meg tudom mutatni neked a számodra megfelelő irányt, - tudlak motiválni, bátorítani, lelkesíteni, - a nehéz helyzeteket is pozitívan látni, - de ha kell, kimondom azt is, amit talán senki nem mert eddig neked.
Bővebben
Sárvár
Adamik Zsanett
Adatlap megtekintése
Szociális segítő szakemberként elsősorban életvezetésbeli elakadásokban (párkapcsolati, családi kapcsolati problémák, karriertanácsadás, stresszkezelés, kudarckezelés stb.) segítek, egyéni tanácsadás formájában. Keressen bátran, bizalommal. Az első beszélgetés ingyenes.
Bővebben
Kecskemét
Molnár Zsuzsa
Adatlap megtekintése
...Miért hozzám fordulj? Számtalan coach szolgáltatásai közül válogathatsz. Azonban a szakmai tudás, végzettség mellett a hozzáállás, az élettapasztalat az, ami nagyon sokat számíthat egy-egy coaching folyamat során. Ha kíváncsi vagy, én hogyan váltam coachcsá, olvasd el a bemutatkozásomat! www.pszichologiaescoaching.hu a honlapom elérhetősége. Ismerj meg! Empátia Talán ismerős ez a mondás: én ilyen helyzetbe sosem kerülök! Az élet pedig olykor rácáfol erre. Bármilyen helyzetben vagy, bármilyen rosszul is érzed magad a bőrödben, sosem ciki profi segítségért folyamodni. Magam is voltam már sokféle élethelyzetben, így alapvető, hogy megértéssel fordulok ügyfeleim felé. Hitelesség A bizalom kiépítéséhez a hitelesség az egyik legfontosabb lépcsőfok a coach részéről. Nyugodtan böngészd át a honlapomat, olvasgass, a blogomban sok szakmai anyagot, segítséget találsz. Ha pedig szimpatikusnak gondolsz, egy ismerkedő beszélgetés előzi meg a konkrét tanácsadási folyamatot. Rugalmasság Munka, család, gyermeknevelés mellett igazi luxusnak tűnhet önmagunkra, saját értékeink, tulajdonságaink, érzéseink feltérképezésére költeni. Pedig ez a záloga annak, hogy bízzunk magunkban, és helytálljunk a mindennapok kihívásaiban. Ezért rugalmasan, az ügyfél szempontjait szem előtt tartva dolgozom. Hitvallásom Coachként leginkább a jelenre és a jövőre fókuszálok, kicsit visszanyúlva a múltba, pszichológiai konzulensként a múlt sérelmeit, történéseit megérteni, átfogalmazni, elengedni tudni tanítom a klienseimet. Tanultam tranzakcióanalízist, asszertivitást, kommunikációt, NLP-t, konfliktuskezelést, mindfulnesst, meditációt, elvégeztem számtalan sok tanfolyamot. A tanulás számomra egy olyan folyamat, ami élethosszig tart.
Bővebben
Tét
Sojka Peter
Adatlap megtekintése
Sojka Peter [Jelenleg nem vállal munkát]

Coach

Egyéb

Névjegykártya készítés

13 fotó
Pusztaszer
Patányi Anikó Lilla
Adatlap megtekintése
Patányi Anikó Lilla vagyok, pszichológus és autogén tréning gyakorlatvezető. Pszichológiai tanulmányaimat az ELTE-n végeztem tanácsadás és iskolapszichológia specializáción. A stressz témájával kapcsolatos érdeklődésem már korán megmutatkozott, ennek hatására képződtem autogén tréning gyakorlatvezetőnek és tanultam a diák relaxációról a Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás egyesületnél. PhD (doktori) kutatási területem is ehhez kapcsolódik, jelenleg a Mindfulness módszer alkalmazhatóságát vizsgálom gyermekeknél. Munkám során szívesen alkalmazok pozitív pszichológiai, művészetterápiás és coaching elemeket. Ezek a gyakorlatok segítenek a belső erőforrásokat mozgósítani és új nézőpontokat behozni az ülésekre, hogy végül közösen jussunk el a megoldáshoz.
Bővebben
Veszprém
Doboczky-Szelestey Judit
Adatlap megtekintése
20 éve emberek és szervezetek fejlődését támogatom töretlen kíváncsisággal és odafordulással. A rendszerszemlélet és a megoldásfókusz híve vagyok, a kognitív és a pozitív pszichológia áll közel hozzám és munkám során főként a sémaelmélet és a coaching eszköztárát alkalmazom. Klienseimmel való munka során a partnerségre és az aktív bevonódásra törekszem. Ezen szemléleti keretek között a fejlődés érdekében segítek feltérképezni, értelmezni és ha szükséges átformálni az akadályozó mintákat és megoldásmódokat, megtalálni az egyensúlyhoz vezető utat.
Bővebben
Veszprém
Horváth Anett/ Ariella
Adatlap megtekintése
Szeretettel üdvözöllek! Horváth Anett (Ariella) vagyok, spirituális szemléletű életvezetési tanácsadó, önismereti tréner. Ha elakadtál, fontos döntés előtt állsz, vagy negatív spirálban vagy, és szeretnéd megújítani tested-lelked egy alapos energia kezeléssel - szeretettel segítek. Egyaránt vállalok spirituális érdeklődésű, és racionális vendégeket is - módszerem minden nyitott, befogadó, fejlődni, tudatosodni vágyó ember számára alkalmazható. Módszereim: Coaching (kérdezés technika), kártyaelemzés, ami nem azonos a jövendőmondással - hanem a jelenlegi tudatállapotodat mutatja, és konkrét, pontosan megfogalmazott élethelyzetekre nyújt útmutatást. Szellemsebészet, lélekteher oldás, angyali tanítások, párkapcsolati útmutatás, asszertív kommunikációs tréning is vár téged. Távolság nem akadály - telefonon, Viber-en/Skype-n, és írásban is vállalok konzultációt, sors, és helyzet elemzést. Sok ezer elégedett vendég, közel tíz éves tapasztalat! Nem csiribiri, nem bulvárjóslás! Életminőség javítás, a legmélyebb önismeret! (Csak azért vagyok a "jósnő" csoportban, mert nem volt más opció spirituális tevékenységre.) Videó csatornám: Ariella Léleksziget /You Tube/
Bővebben
3 fotó
Budapest - XX. kerület
Faragó András
Adatlap megtekintése
Faragó András [Jelenleg nem vállal munkát]

Coach

Online marketing

Hitelszakértő, pénzügyi tanácsadó

Mindenkinek kell egy biztos társ. Egy társ aki segít a marketingben, kommunikációban, pénzügyekben. Vállalkozásunk ebben tud Önnek is segíteni. Amennyiben egy biztos partnerre van szüksége kérem keressen fel minket.
Bővebben
3 megbízás
2 vélemény
1 fotó
Budapest - XIX. kerület
Tranker Dániel
Adatlap megtekintése
Fotózással-ezen belül fashion és glamour fotózással-valamint life és business coachinggal foglalkozom. Glamouraktfoto.hu Instagram.com/danielatranker
Bővebben
Budapest
Tatai Csilla
Adatlap megtekintése
Egészségpszichológus, egyetemi tanársegéd, kutató vagyok. Pszichológiai tanácsadást, konzultációt vállalok ONLINE és személyesen. Amivel foglalkozom: - életvezetési nehézségek, elakadások, krízishelyzetek -párkapcsolati elakadások, párkapcsolati nehézségek, konfliktusok - egészséges szokások kialakítása, beépítése, életmódváltás támogatása - szubklinikai evészavarok, kóros, rendellenes evési attitűdök, szokások - önismeret bővítése, személyiségfejlesztés - pályaorientáció, pályatanácsadás -karriertanácsadás, munkahelyi problémák - identitáskeresés, identitásválság - önértékelési problémák, alacsony önbizalom - krónikus betegségekkel való megküzdés, életminőség-javítás -pszichoszomatikus panaszok (lelki eredetű panaszok, testi betegségek lelki háttere) -stresszkezelés -gyász, gyászfeldolgozás -a kialakult járványhelyzet és a háborús helyzet miatti szorongás, bizonytalanság, elmagányosodás Munkámat folyamatos, rendszeres szupervízió mellett végzem. Forduljon hozzám bátran, bizalommal! Rendelési időm rugalmas, a honlapon szereplő időpontokon kívül -üzenetben- egyéni időpontegyeztetésre is van lehetőség.
Bővebben
2 megbízás
4 fotó
Budapest
Sebestyén Judit
Adatlap megtekintése
Energiagyógyászat, önismeret, öngyógyító mechanizmusok beindulása;
Bővebben
Budapest
Hatvani Katalin
Adatlap megtekintése
2000 óta foglalkozom angol nyelv tanításával, nyelvvizsga - felkészítéssel általános és szakmai nyelvből, problémák leküzdésével. Tanítok szakmai, üzleti angolt, általános angolt, segítek prezentációk készítésében, állásinterjúra való felkészülésben. Tanítottam főiskolán, középiskolában, tanfonlyamokon, felnőttoktatásban. Leginkább a 14 évesnél idősebb korosztállyal tudok jól foglalkozni. Life coachként leginkább curriculum desing-nal foglalkozom, vagyis segítek megtalálni mindenkinek az álommunkát.
Bővebben
Budapest
Rédei-Ács Klára EV
Adatlap megtekintése
Szia! Rédei-Ács Klára vagyok, mediátor, tréner és rendszerterapeuta. Munkám fókuszában mindig elsőként Te, a kliens maga, a hatékony és együttműködő kommunikáció, valamint az érzések/motivációk mélyebb megértése áll - legyen szó akár „csak” önmagadról vagy kapcsolataidról - egyaránt. Az együttműködésünk során – többek között - felismerheted, hogy mindig van választásod, miközben arra koncentrálunk, hogy megtaláljuk a Te válaszaidat egy-egy problémádra és megérkezzen a megoldás: konfliktusaid megszűnhessenek, elakadásaid feloldódhassanak. Hiszem és tudom, hogy életünk sokkal egyszerűbb, boldogabb és szeretetteljesebb lehet, mint azt ma gondoljuk. Hogyan? Ha teszünk érte... -------------------------------------------------------------------------- Hogyan tudok Neked/Nektek segíteni? -------------------------------------------------------------------------- 1. Egyéni konzultációkkal (online vagy személyes formában) Az alábbi - személyre szabott - módszerek közül vagy akár ezek kombinációjával tudlak segíteni utadon: · Life Coaching vagy Business Coaching · Bach virágterápia · Kineziológiai (érzelmi) stresszoldás – One Brain módszerrel · Segítő beszélgetés online a kineziológia eszközeivel · Egyéni, mini tréningek a megbeszélt témakörökben 2. Mediációval (párkapcsolati vagy gazdasági ügyekben) Úgy érzed nem tudod megoldani konfliktusotokat? Esetleg nem tudod megbeszélni, amit szeretnél pároddal / embertársaddal és tehetetlennek érzed Magad már ebben a helyzetben? Számodra a megoldás a mediáció lehet. Ez egy olyan konfliktuskezelő módszer, melyben a résztvevők egy pártatlan szakember - a mediátor - segítségével igyekeznek megoldást találni a konfliktusukra. Minden esetben fókuszomban a jövőbeni, nyertes/nyertes elvű megállapodás megszületése és az érdekek közös egyeztetése áll, mely hozzásegíti a feleket a békés vitarendezéshez egymás hibáztatása helyett. 3. Tanfolyamokkal és tréningekkel (online vagy személyes formában) Szívesen tanulnál? Elsősorban az együttműködő kommunikáció, egymás megértése és a hatékony konfliktuskezelés témaköreiben tartok kiscsoportos tréningeket is! Ezzel nem csak magadért teszel, hanem mások és kapcsolataid is gazdagodhatnak általa. Szeretettel várom jelentkezésedet az elérhetőségeimen. Sok jót kívánok! Rédei-Ács Klára
Bővebben
1 megbízás
Budapest
Mészáros-Huszár Erika
Adatlap megtekintése
Online irodai adminisztratív szolgàltatàsommal tàmogatom azokat a sikeres vàllalkozókat, akik nem szeretnének elaprózódni a papírmunka tengerében, de még nem akarnak vagy nem àll módjukban főàllàsú asszisztenst alkalmazni.
Bővebben
Budapest
Sebestyén M. Marianna
Adatlap megtekintése
ANGOL nyelvoktatás; érettségire, nyelvvizsgára felkészítés minden korosztálynak, minden szinten! Számlaképesen; nyelvvizsgaközponti háttérrel. Online és személyesen. Coaching szolgáltatás is elérhető!
Bővebben
2 megbízás
Budapest
Kertész Tamara
Adatlap megtekintése
Kertész Tamara vagyok, debreceni munka- és szervezetpszichológus. Fő területeim a szervezetfejlesztés és a karriertanácsadás. Célom, hogy munkámmal segítsem mások fejlődését, legyen szó nagyobb szervezetek fejlődésének kíséréséről, csapatépítésről vagy egyéni tanácsadásról. Módszereim nagyban segítik, hogy ügyfelekkel közösen találhassuk meg a számukra megfelelő megoldást. Cégeknek változásmenedzsmenttel, HR tanácsadással, humán fejlesztéssel, szervezetfejlesztéssel, különböző ismeretterjesztő előadásokkal, workshopokkal tudok szolgálni. Egyéneknek pedig karrier témájú tanácsadással, beszéljünk akár karrierváltásról, pályaválasztásról, célkitűzésről vagy üzleti stratégia felállításáról.
Bővebben
10 fotó
Debrecen