Debreceni coachok

Ajánlatkérés díjmentesen - Coach, Debrecen

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!

Vagy találj a listából coachot!

Fogadok munkát
Sárközy Ákos

Coach

Mediátor

Már egészen fiatalon foglalkoztattak az emberi kapcsolatok, fogékony voltam mások problémáira és a lehetőségeimhez képest próbáltam segíteni, megoldást keresni azokra, empátiával átérezni azokat. Tanulmányaim során tanultam általános és alkalmazott pszichológiát (pedagógiai és kriminálpszihológia). Az így megszerzett tudást munkáim során rendszeresen hasznosítottam, képeztem magam mind elméletben, mind gyakorlatban. A magánéletemben én is estem át kapcsolati, párkapcsolati kríziseken, melynek során azt tapasztaltam meg, hogy ezek megoldása sok esetben önerőből nem, vagy csak nagy nehézségek árán oldható meg. Ezért döntöttem amellett, hogy tudásommal, tapasztalatommal segítem az arra rászorulókat.
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
Barnicskó Valéria

Coach

Pszichológus

Integratív módszerekkel, gyógyszerek nélkül keressük meg a leghatékonyabb együttműködést. Kiegyensúlyzott életvezetés, megújulás, lezárás és gyász, párkapcsolat, stressz-szorongás-relaxáció-meditáció a szakterületem. Online is dolgozom.
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
15 megbízás
1 vélemény
3 fotó
Fogadok munkát
Esztergomi Katalin
SUBa = Saját Utad Boldogságod alapjaihoz. Ez az, amiben segíteni, támogatni tudom azokat, akik nem elégedettek a jelenlegi életükkel, de még csak a szándék van meg bennük, az úton való elinduláshoz, az első lépésekben vagy az úton járásban még bizonytalanok. Egyéni és csoportos beszélgetések, gyakorlati foglalkozások azok, ahol egy támogató légkörben és közösségben ki-ki rálelhet a saját útjára a boldogságához.
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
Fogadok munkát
Benes Roland
Párkapcsolati coach Life coach Kamasz coach Keresztény spirituális coach Meghirdetett időpontokban és helyszíneken csoportos foglalkozások Bibliai workshop ( kamaszoknak,felnőtteknek) 6 alkalmas minitréning szülőknek 5 alkalmas keresztény spirituális coaching Anyukáknak és apukának szóló csoportok Részletek a honlapomon, vagy e-mailen
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
Fogadok munkát
Vörös Melinda

Coach

Jósnő

Kedves Érdeklődő! Okleveles grafológusként és life coachként, tarot-coachként dolgozom. A grafológiai elemzés bárhonnan kérhető az országban, coachként a személyes konzultációra Szegeden van lehetőség, de skypon, messengeren, egyéb online felületeken bárhonnan elérhető vagyok. Közel 10 éve foglalkozom a kézírás tudományával. A kézírás olyan egyedi minta, minta az ujjlenyomat. Minden papírra tett jel, üresen hagyott terület a személyiségünk lenyomata. Leképezzük energetikánkat, érzelmi világunkat, törekvéseinket, emberi kapcsolatainkat, párunkhoz fűződő viszonyunkat, szüleinkhez való kapcsolódásainkat, optimizmusunkat, zárkózottságunkat, motiváltságunkat, erősségeinket, gyengeségeinket, hátráltató tényezőinket, önbizalmunk mértékét, belső feszültséget, alkalmazkodási készségünket, célkitűzéseink erősségét, kreativitásunkat, jelenlegi munkához való viszonyunkat, elégedettségünket. Én feltárom a tudat alatt rejtőző, de leírt kódjaid, a horgonyaid, mozgósítható erőid! A grafológiai elemzés a világon egyedüli módon objektív és tényszerű, és a leggyorsabban eredményt adó módszer. A kezedben a megoldás! A grafológia feltár, a coaching megold! A coaching beszélgetésben feltérképezzük, mely az az életterületed, akadályod, traumád, melynek a megoldása a legszükségesebb most számodra. A jövődre, a megoldásra fókuszálunk. A már benned meglévő képességeid indítjuk be, mozgósítjuk. Ha a döntést meghoztad, hogy végre Te magad akarod a jövőd megteremteni, el akarod hagyni a biztonságosnak vélt, de számodra már nem megfelelő zónádat, félelmeid, negatív kapcsolataid, rossz munkahelyed, és kellő elszántsággal indulsz az utadra, akkor vedd fel velem a kapcsolatot… Én értő figyelemmel hallgatlak, kihallom belőle az S. O. S. szavaid, mindent megteszek azért, hogy magasabb szintre érhess, hogy megismerd – elfogadd –szeresd önmagad. Új nézőpontokat találsz meg melyekkel irányt változtathatsz, és jó messzire eljuthatsz. Az életminőséged javulása garantált! Fogom a kezed, veled leszek, amíg erre szükséged van!
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
Minősített jószaki
47 megbízás
14 vélemény
Fogadok munkát
Bencze Csilla

Coach

Pszichológus

Online tanácsadás. Integrál pszichológiai tanácsadóként, klienseket vállalok online, egy órás terápiás beszélgetésekre. Minden olyan mentálisan egészséges személyt vállalok akinek szüksége van segítségre. Amiben tudok neked segíteni: - önbizalom, önértékelés növelése - gyász, krizis - gyerekkori bántalmazás, elhanyagolás - düh kezelése - elindulni az önismeret útján - jelenben lenni, túllépni a múlton - stressz, alvászavar kezelése - magány oldása - párkapcsolati problémák kezelése, bántalmazó párkapcsolat - családi, munkahelyi kapcsolati nehézségek kezelése - saját igények feltárása, határok meghúzása - elakadtál az életedben - szeretnél új célokat kitűzni - önelfogadás, önszeretet kialakítása - ha spirituális élményeid vannak, de nem tudod hova tenni ezeket - ha nehéz az élet és csak beszélgetni szeretnél Rólam annyit hogy az Integrál Akadémián végeztem integrál pszichológiát, monodrámát, kognitív terápiát és NLP-t tanultam, sok saját élményt szereztem különféle önismereti csoportokon, egyéni terápiákon, jóga tanfolyamokon, meditációs elvonulások alkalmával. Reiki beavatott vagyok, Access Bars és angyal gyógyító képesítésem van. Találkoztam a zeneterápiával, és a táncterápiával is. Az üléseken különböző technikákat alkalmazok : NLP, belső képek, tiszta kommunikáció de legfőképpen segítő beszélgetésekkel tamogatom és kísérem a klienseimet. A klienseimmel való foglalkozás sok türelemre és elfogadásra tanított. Hiszek abban, hogy az elfogadást és pozitív odafordulást nyújtó, segítői kapcsolatban, lehet igazán megismerni valódi önmagunkat, rálelni belső erőforrásainkra, hajtóerőinkre, és ez által Kierkegaard szavaival élve „azzá válni, akik valójában vagyunk”. Köszönöm hogy végigolvastad! Áldás!
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
Minősített jószaki
45 megbízás
12 vélemény
1 fotó
Fogadok munkát
Tóth Diána
Üdvözöllek! Tóth Diána vagyok, Life & Mindulness Coach. A nehézségeink ellenére mindannyiunkban megvan a potenciál, hogy létrehozzuk azt az életet amire igazán vágyunk. A gondolkodásod nagyban befolyásolja, hogy merre haladsz az életedben. Coachként, a megfelelő módon tudlak segíteni, hogy a gondolatok tervekké, majd cselekedetté váljanak, és végül elérd a célod.
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
Fogadok munkát
Kabai Zsuzsanna E.V.

Coach

Pszichológus

Vallom, hogy segítséget bátran kérhetünk elakadásainknál, célravezetőbb, mint magunkban őrlődni problémáinkon. Örömmel veszem, ha megtisztel bizalmával, és együtt tudunk haladni akár egy hosszabb folyamat, akár rövidebb konzultáció/tanácsadás keretein belül. Üdvözlöm kedves leendő Klienseimet! Kabai Zsuzsanna vagyok, okleveles pszichológus, autogén tréning gyakorlatvezető, gyászsegítő és Life coach. Elsősorban az alábbi esetekben tudok segíteni: -munka-magánélet egyensúlya -munkahelyi konfliktusok kezelése -munkavégzésből/munkahelyi problémákból eredő stressz kezelése -szorongásos zavarok -stresszel való megküzdés -alvásprobléma -indulatkezelési gondok -gyász, veszteség feldolgozása -életvezetési problémák -önbizalom, önértékelés fejlesztése -krízishelyzetek kezelése -külföldön élő magyarok nehézségeiben, megküzdésében való segítségnyújtás Az üléseken nyitott és kiegyensúlyozott légkör kialakítására törekszem, hogy a hozzám fordulók teljes biztonságban érezzék magukat, ezáltal lehetőségük adódjon megnyílni. A pszichológia irányába fokozatosan alakult ki érdeklődésem és elköteleződésem. Közben rendszeres pozitív visszajelzést kaptam arról, hogy figyelmes hallgatóság vagyok a beszélgetőpartnerre való fókuszálás képessége mellett – ezen hozzáállásomat megőrizve állok hozzá minden induló tanácsadási folyamatnak új klienseimmel. Bármilyen jellegű témával bizalommal fordulhat felém. Pszichológusi végzettségem a Pázmány Péter Katolikus Egyetem klinikai- és egészségpszichológia specializációján szereztem. Tanulmányaimmal párhuzamosan relaxációs gyakorlatvezető lettem. A 150 órás önismeretet a szimbólumterapeuta képzés részeként teljesítettem, mely módszer elemeivel szintén tudom gazdagítani üléseinket. 2023-ban elvégeztem a Napfogyatkozás Egyesület A Gyász lélektana és a gyászolók segítése képzését is. Gyakorlatot ez ideáig számos egyéni tanácsadási alkalomban, az autogén tréning relaxációs, szorongásoldó technika folyamatának levezetésében, fegyház és börtönben, valamint pszichiátrián való tanácsadásban szereztem. Emellett autizmussal élőknek segítettem önkéntesként. Tagságok: Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület Australian Psychological Society
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
10 megbízás
4 fotó
Fogadok munkát
Dunda Fruzsina

Coach

Pszichológus

Szia! Fruzsina vagyok, emberi erőforrás tanácsadó, Szépen válj el válásközpont krízis, life és párkapcsolati coach-a vagyok, ezek mellett nő, társ, gyermek, barát, de legfőképpen egy örökös álmodozó. Csak egy nő vagyok, aki élete során sokszor találkozott rögös utakkal, kudarcokkal, nehézségekkel, kihívásokkal, viharokkal, véget nem érőnek tűnő megpróbáltatásokkal. Sokszor haragudtam, nem értettem miért pont velem történnek ezek dolgok, miért pont én élem át ezeket a megpróbáltatásokat. Ma már értem, sőt hálás vagyok értük. Nekik köszönhetően ,viszonylag fiatalon elindultam az önismeret ismeretlen, sok esetben félelmetes nek tűnő útján, melynek a végén egy csodás kapu várt, melyen belépve ezernyi új élmény, tapasztalás, tanulság, lecke, öröm, fejlődés várt. Családom szétszakadásából, szüleim válásából , és egy toxikus párkapcsolatból való kiszakadásból szerzett tapasztalataimból és tudásomból kiindulva lett a Párkapcsolati, Krízis és Life Coaching a hivatásom fő profilja, hiszen úgy gondolom igazán hitelesen ezekben a témákban sikerült olyan tudást és ismeretet gyűjtenem, amivel gyakorlati és hatékony segítséget tudok nyújtani hasonló cipőben járó embereknek. Mindemellett sportolói múltam lehetővé tette, hogy segítsem azon egyéneket, akik a sport karrierjük során támogatást keresnek, s kellő motivációval, és önfejlesztéssel segíteni tudjam őket céljuk elérése érdekében. Emberi erőforrás tanácsadói diplomám megszerzése pedig lehetőséget biztosított jobban rálátni a munkaerőpiaci viszonyokra, kihívásaira, a vezetőkkel és alkalmazottakkal szembeni elvárásokra, így a karrier és business coaching a részem lett.
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
4 megbízás
2 fotó
Fogadok munkát
Kerekes Viktória

Coach

Dietetikus

Pszichológus

Kedves Érdeklődő! Sok szerettel köszöntöm az oldalamon. Témakörök, amikben tudok segíteni: • Mentális problémák • Érzelmi kihívások, Túl sok agyalás, káosz a hétköznapokban Túl sok stressz, Önbizalomhiány, Fájdalmak, Félelem) Párkapcsolati problémák, vagy párkapcsolat tartós hiánya • Családi gondok, családi összhang hiánya, konfliktusok, • Egészséges táplálkozás hiánya • Élet közepi válság • Munka, hivatás, pénz, és fejlődés témakörben felmerülő problémák Amit a találkozások során el fogunk érni: • Érzelmi felülkerekedés a jelenleg nyomasztó problémákon • Mentális egészség es az érzelmi kilengések jól kezelhetősége • Egészséges táplálkozás, vitalitas, nagyobb életerő, • Kiegyensúlyozottság, nyugalom, kontroll érzése • Stressz mentes nyugodt élet • Másokhoz való jó kapcsolódás képessége • Önszeretet, önelfogadás, önbizalom kishitűség helyett Önbecsülés érzése • Környezeti változások (pénz, kapcsolatok, munkahelyi környezet) Kerekes Viktória vagyok, Intuitív life Coach és mentor, munkám során komplex eszköztárral segítem az probléma megoldását. TehetaHealing konzultácio , Access Bars kezelésekkel komplexen gyors megoldást nyújtok a hozzá fordulóknak a fenti problémákat. Mindezek mellett táplálkozás tanácsadást is adok azoknak aki igényt tart rá. Ezen felül pedig a fizikai síkon is kezelem klinesekmet: Gyógy és sport masszőr vagyok a sokminden mellett, svédmasszázs, nyirok masszázs, talpmasszázs, fogyasztó masszázs
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
13 megbízás
1 vélemény
7 fotó
Fogadok munkát
Bánóczi Péter

Coach

Pszichológus

Tisztelt érdeklődő! Módszertan: A kognitív képességek fejlesztésével, nem a megoldást keressük. Hanem, a képesség fejlesztését, hogy az egyén önmaga jöjjön rá elakadásának feloldására. Így újra és újra képes lesz megismételni azt. Facebook látogatottság: 5.800 követő. Sportolók és nem sportolók lelki elakadásainak kezelése. Angolul, Oroszul beszélek. Személyiség fejlesztés. A személyiségfejlesztés egy egész életen át tartó folyamat. Sok eszköze van. Amikor irodalmi műveket olvasunk, amikor önsegítő könyveket olvasunk, zenét hallgatunk, vagy önsegítő csoportba járunk, akkor autodidakta módon végezzük a személyiségfejlesztés munkáját. Amikor szakemberhez fordulunk, akkor professzionális személyiségfejlesztés az elvárásunk. Ahhoz, hogy a személyiségfejlesztés hatékony legyen, minél pontosabb képet kell kapnunk saját személyiségünkről. Ezért a személyiséget igyekszünk megmérni, azaz minél több információt gyűjteni róla. A professzionális személyiségfejlesztés két fő információforrása: az önjellemzés, és a megfigyelői értékelés. Fontos kérdés a szubjektivitás és az objektivitás kérdése. Vannak olyan személyiségmutatók, amelyeket szubjektívnak, és vannak, amelyeket objektívnek tekinthetünk. Az önjellemzéskor a személy saját maga számol be arról, hogy milyennek tartja magát, hogyan érez, vagy viselkedik. Fontos megfigyelési szempont ebben az esetben az is, hogy a személy mit és hogyan mond el magáról. Az önjellemzés nagyrészt szubjektív információforrás, emiatt gyakran torzít. Kérdőívekkel, tesztekkel, személyiségleltárakkal és más módszerekkel a szakember az objektivitást erősíti a személyiség megmérésében. Például, ha összeszámoljuk, hogy valaki hányszor akad el beszéd közben, ez egy objektív mérés, mert még nincs benne értelmezés. De erre a kapott számra (mutatóra) támaszkodhatunk, amikor az idegesség mértékére szeretnénk következtetni. A következtetésben már van szubjektivitás, mert ez már értelmezés, de maga a mutató objektív. Az emberek gyakran olyan dolgokat tanulnak meg, amelyek akadályozzák a kiegyensúlyozott életvezetésüket. Ezzel együtt pedig gyakran nem sikerül megtanulniuk olyan dolgokat, amelyek megkönnyíthetnék az életüket. A professzionális személyiségfejlesztés arra irányul, hogy megszüntesse azokat a gátakat, amelyek megakadályozzák a személy belső egyensúlyának tartós megtartását, oldja a szorongásokat, félelmeket, fóbiákat. Célja, hogy a tudomány kipróbált és hatékony eszközeivel többek között emelje az egyén Én-erejét, önbecsülését, önbizalmát, örömkészségét, kapcsolatainak minőségét. Megjegyzés! Kedves látogató. Szeretettel üdvözöllek oldalamon és kérlek, hogy ezt a megjegyzést figyelmesen olvasd el. Amikor egy fejlesztő szakembert keresel, nézz utána az interneten. Használd a Google-t. Ha nem hoz a nevére semmit akkor azt vedd figyelmeztető jelnek. Egy magára adó és ilyen tevékenységet végző ember publikál írásokat a témában. Képzéseinek regisztrációs számait nyilvánossá teszi. Rendszeresen jár tovább képzésekre, egyetemi szintűekre is! Rendelkezik referenciával, nyelveket beszél. Irodája van, ahol illő környezetben képes fogadni. Kérdezz, ez a te érdeked is! Kompetenciák: Life Coaching: Bizonyítvány akkreditációs lajstrom szám: PL 6821 LC-24 A sportolás lelki háttere és a mentális felkészülés lehetőségei. (sportpszichológia) Bizonyítvány: E-001522/2016/D002. Szakmai életút: Szociálpszichológia, kommunikáció magántanulmányok 2009-2014 Életvezetés, sportpszichológia 2014 – 2016 Továbbképzések – folyamatos. Coaching-ban eltöltött idő: + 1800 óra Előadások: + 400 óra Idegen nyelvű ülések: angol, orosz. Munkahelyek: Bajcsy-Zsilinszky Kórház The WORKLIFE COMPANY – Egyéni Coaching, tematizált előadások Privát praxis: Budapest, Szentpétervár: Sportolók mentális felkészítése, egyéb lelki elakadások: Gyász, Elfojtások, stressz, burn out, férfi-nő kommunikáció, játszmák, siker-kudarc feldolgozás. Cég referenciák: General Electric, AUCHAN, Boksz Akadémia, Berki Boksz team. Szakvélemény készítést nem vállalok.
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
Minősített jószaki
61 megbízás
12 vélemény
48 fotó
Fogadok munkát
lada zsolt

Coach

Mediátor

Kiszállok Debrecen teljes területén
Rubes Anikó

Coach

Angoltanár

Hello, I'm an experienced private English tutor with a university degree, conducting online sessions. I find joy in facing new challenges and am particularly passionate about English language coaching. I am available on weekdays from Monday-Friday, from 7 AM to 7 PM, providing flexibility for students to choose convenient time slots. My teaching approach is tailored to individual needs and personalities, ensuring that each lesson is personalized to optimize learning. I genuinely love what I do, and my students appreciate the personalized attention and support they receive. I actively seek feedback to continuously improve and adapt my teaching programs and methods based on individual opinions. If you're looking for an engaging and effective learning experience, I'm here to help you achieve your language goals! Hello Kedves Diákom, tapasztalt angol magántanár vagyok, online foglalkozásokat tartok. Örömömet lelem az új kihívásokban, és különösen szenvedélyes vagyok az angol nyelvtanításban és az angol nyelvi coaching területén is. Hétköznapokon reggel 7-től este 7-ig állok rendelkezésre, így rugalmasan biztosítva a diákok számára a kényelmes időpontokat. Tanítási módszeremet az egyéni igényekhez és személyiséghez igazítom, így biztosítva, hogy minden óra személyre szabottan, a tanulás optimalizálása érdekében történjen. Őszintén szeretem, amit csinálok, és a diákjaim értékelik a személyre szabott figyelmet és támogatást, amit kapnak. Aktívan keresem a visszajelzéseket, hogy folyamatosan javítsam és az egyéni vélemények alapján kiigazítsam az egyedi tanítási programjaimat és módszereimet. Ha magával ragadó és hatékony tanulási élményt keres, én itt vagyok, hogy segítsek elérni a nyelvi céljait!
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
1 megbízás
1 fotó
Fogadok munkát
Mikó Nóra

Coach

Pszichológus

Szeretettel köszöntelek! Mikó Nóra (Nóri) vagyok. Sokszínűség és holisztikus szemlélet jellemez. Rálátásom van a nyugati pszichológiára és a keleti filozófiára egyaránt. Tudom, hogyan egészíthetik ki egymást a különböző módszerek és rendszerek, hogy egyesülve a legjobb szolgálatot tegyék klienseimnek. Fő profilom az önismereti munka, a személyiségfejlesztés, a kapcsolatok átértékelése, rendezése és a test-lélek kapcsolat, de szinte minden életterülettel kapcsolatban tudunk dolgozni, amennyiben nem klinikai jellegű problémáról van szó. Szakképesítéseim: Ultrarövid terápiás konzulens Integrál-pszichológiai tanácsadó SzomatoDráma® játékvezető Integrál önismereti csoportvezető Rajzvizsgálati szakértő Gyermek-élménytábor vezető Gyógyító játék gyermekeknek - játékvezető Gyermek -és ifjúsági SzomatoDráma® egyéni konzulens Miben tudok segíteni? Egyéni ülésekben felnőtteknek: Önismeret - önértékelés – önbizalom - önmegvalósítás Személyiségfejlesztés, korai elakadások átdolgozása, feloldása Emberi kapcsolatok (párkapcsolat, szülő-gyerek és más kapcsolatok) Életszakaszváltások kríziseinek kezelése Enyhébb szorongásos tünetek Általános életvezetési elakadások Csoportos formában felnőtteknek: SzomatoDráma® csoportok (fél, vagy egésznapos, Budapesten, vagy - meghívásra - vidéken) Integrál önismereti és személyiségfejlesztő csoportok (saját szervezésben, vagy meghívásra országszerte) Családoknak: Gyermek SzomatoDráma® (egyéni vagy csoportos, (Budapesten) Ifjúsági önismereti segítő beszélgetés Szülőket támogató segítő beszélgetés (egyénileg vagy párban) Milyen esetekben nem tudok segíteni? - Ha nem te magad akarod a segítséget, hanem valaki más erőlteti rád. - Ha pszichiátriai kezelés alatt állsz, - Ha alkohol vagy drog hatása alatt állsz - Ha a problémád klinikai jellegű vagy egyéb orvosi segítséget igényel. Online is dolgozom, így a távolság sem akadály. Több információra van szükséged? Foglalj időpontot az „Áttekintő beszélgetés - mielőtt választanál” menüpontban https://app.minup.io/book/miko-nora/service/6793 és vizsgáljuk meg közösen, hogy a te jelenlegi helyzetedben pontosan mi segíthet. Addig is, csupa szépet neked! Nóri Mikó Nóra Holisztikus önismereti kísérő Gyermek -és ifjúsági önismereti mentor és család coach
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
7 megbízás
2 vélemény
Fogadok munkát
Kozma Zoltán

Coach

Mediátor

Kozma Zoltán Wellbeing Life Coach Önismereti Coach Mediátor Derűterapeuta Szívesen foglalkozom emberekkel, és segítem őket a céljaik, vágyott álmaik elérésében, és fejlődésében, hogy hozzájuthassanak egy élhetőbb, minőségibb élethez, és emberi minőséghez! Szándékom, hogy segítsek az ügyfeleknek válaszokat találni a kérdéseikre, és megoldásokat az elakadásaikra, problémáikra, legyőzve az eddigi működési zavarokat, akadályokat, és érkező kihívásokat, amellyel szembenéznek! Ehhez a végzettségeim, professzionális tudásom, rutinom, és tapasztalataim tökéletesen hozzá tudnak járulni, melyek elengedhetetlen feltételei a változás megvalósításának! Óriási segítség, ha az ember jó segítséget kap, és az életében, vagy önmagában, a kapcsolataiban a lehető legrövidebb időn belül, helyére kerülnek közös munkával a szükséges dolgok! Remélem, minél több ember választja a szakmai segítséget, akik elkötelezettek a problémáik megoldása mellett, és hozzám fordulnak, megtisztelnek bizalmukkal, hogy egy boldogabb, elégedettebb, harmónikusabb, önazonosabb, és minőségibb életet élhessenek, mint valaha! Hisz erre találták ki az ontológiai szemléletű Life és Önismereti Coachingot, és a szakmabeli Mediációt! Ezért vannak ezek a segítő szakmák, számunkra! Várom hát a változtatni, és változni vágyó embereket, akik készek, vagy készek szeretnének lenni, hogy tegyenek a problémáik megoldásában céltudatos, érdemi lépéseket, vagy éppen ahhoz szeretnének erőt, és szaktudást kapni, hogy azokat megtegyék! Amiben segíteni tudok: 1. Egyéni, személyes érzelmi - gondolatbeli gondok, válságok, 2. Párkapcsolati problémák, elakadások, kapcsolati krízisek, 3. Munkahelyi konfliktusokban, személyes nézeteltérésekben, 4. Múlt lezárásban, gyászfeldolgozásban való közreműködéssel, 5. Helytelen életvitel, rossz életminőség-, szokások legyőzésében, 6. Célkitűzés, lépések megtervezése, akadály legyőzése, célok elérése, 7. Stesszkezelési, - megküzdési technikákban, 8. Magabiztos fellépés (magabiztosság), önazonos személyiségfejlesztés, Önbizalom-Önismeret építésben, 9. Erőforrásgyűjtés a problémákhoz, a válságokhoz, 10. Problémamegoldó, konfliktusmegoldó stratégiák gyűjétésében, 11. Döntések meghozásában, választás két, vagy több lehetőség közül, 12. Boldogságszint növelésében - Derűstartégiák elsajátításában (min. 17. db.), hogy boldogabb lehess, mint most vagy, míg a boldogságodat csökkentő tényezőket megszűntetjük közben! Fordulj hozzám bizalommal Online és személyesen is, bármilyen nehézséggel is kell most szembe nézned, hogy a megküzdeés könnyebb legyen. - Vállaljuk a problémát, vállaljuk magunkat, hogy azzá váljunk, és az életünk is, amilyent mindig is szerettünk volna! Találkozzunk TATABÁNYÁN, vagy az ország szinte bármelyik pontján (kiszállási díj ellenében) SZEMÉLYESEN, vagy akár ONLINE! Kozma Zoltán Önismereti és Life Coach, Mediátor, Derűterapeuta Coachingok értéke: - Egyéni konzultáció (Life Coaching, Önismereti Coaching, Magány Coaching): 60perc, 9000Ft - Egyéni konzultáció (Life Coaching, vagy Önismereti Coaching): 90perc, 12000Ft - Párkapcsolati Coaching: 60perc, 12000Ft - Párkapcsolati Coaching: 90perc, 14000Ft - Családi Coaching (tagonként): 60perc, 10000Ft - Családi Coaching (tagonként): 90perc, 12000Ft - SOS azonnali Tanácsadás: 60-90perc, 15000Ft Mediációk értéke: - Párkapcsolati Mediáció: 60perc, 15000Ft - Családi Mediáció: 60perc, 15000Ft - Munkahelyi Mediáció: 60perc, 18000Ft Derűterápiák értéke: - Egyéni Derűterápia: 60perc, 9000Ft - Egyéni Derűterápia: 90perc, 11000Ft - Családi Derűterápia: 18000 Ft/alk. - Csoportos Derűterápia: 25.000-35.000 Ft/alk.
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
4 megbízás
1 vélemény
10 fotó
Fogadok munkát
Ruff Nikoletta

Coach

Mediátor

Kineziológus

15 éves segítő szakmában eltöltött tapasztalatom és mély meggyőződésem is az, hogyha bármilyen nehézség adódik az életünkben, napjainkban már kiváló módszerek elérhetőek, amelyek segítségével ezeket akár rövid idő alatt is meg lehet oldani. Sok szeretettel várom azokat (online is), akik úgy érzik hogy ebben én lehetek a leginkább segítségükre!
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
5 megbízás
1 vélemény
Fogadok munkát
Mire vagy képes? Varga Márta coach
Varga Márta vagyok, business és executive coach, art coach és scrum master. 2013 óta dolgozom a multik IT szektorának világában, ahol láttam a tipikus munkahelyi elakadásokat, útkereséseket, stresszt (jó és rossz fajtáját egyaránt), kiégést (első kézből is) és a sor ezzel csak elindult. Természetesen megfigyelhettem, milyen pozitív minták és értékek segítenek bennünket a fejlődés útján. Civilben jelenleg is csapatban dolgozom egy nagyvállalatnál, fő célkitűzésem annak folyamatos kutatása, hogyan lehetünk egyre jobbak. A csapatom tagjait egyénileg és csoportos formában is coacholom. Amikor a saját bőrömön éreztem a kiégést, aminek a gyökere a magasra tett elvárásaim és a valóság közötti ellentét volt, nagy lépést tettem és rengeteget dolgoztam önmagamon és a saját képességeimen. Mélyre mentem tranzakcióanalízis, önismeret, pszichológiai és segítő beszélgetések-témában. Ez egyfajta szakmai hobbim lett, de tovább akartam lépni és másokat segíteni, így választottam a Proaktív Coachingot és végeztem el a Business Coaching és az Executive Coaching képzéseket. Azóta foglalkozom ügyfelekkel és rendszeres veszek részt recipro-folyamatokban, képzéseken. Nyáron fejeződik be tréneri továbbképzésem, tavasszal a karriercoach mesterképzésem. Art coachként szívesen támogatom a művészi megoldásokra, kreatív feladatokra nyitott ügyfeleket és jelenleg annak a feltérképezésénél tartok, hogy miben és kinek segíthet igazán a nem adat-alapú eszközök, intuitív módszerek használata. Fő profilom a szakmai önismeretben, munkavégzésben, pályakeresésben, munka-magánélet egyensúlyában elakadásokkal küzdők segítése, fejlesztése - a saját megoldásaik megtalálása. Dolgozom közép-és felsővezetőkkel, akik nem biztosak a saját képességeikben. Szívesen segítek teljesen kezdő munkavállalóknak is.
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
Fogadok munkát
Ács Adél Mediátor, Coach
Ács Adél vagyok, mediátor life és business coach. A coaching folyamatban segítek, hogy az ügyfél figyelni tudjon önmagára, meghallja saját válaszait. A mediáció során abban segítek, hogy mindkét fél (üzleti és magánéleti területen egyaránt) azt akarja amire szüksége van, ne azt, ami jár. Ezzel win-win megállapodás jöhet létre.
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
Járay Anikó

Coach

Sminkes

Műköröm

Magabiztos megbízható embernek tartom magam,aki szívesen dolgozik önállóan illetve csapatban egyaránt. Érdeklődésem széleskörű, fontosnak tartom a folyamatos fejlődést és tanulást.
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
Fogadok munkát
Afroditi Jósnő

Coach

Jósnő

*Tarot kártya jóslás * Keress bizalommal ! Szerelem párkapcsolat karrier. Telefon illetve személyesen vehető igénybe a jóslás. Kérj időpontot* 10'perc 3000Ft További spirituális programok* Aura csakra harmonizálás Holisztikus meditáció Lélekvezetés Pszichotronika Időpont egyeztetés szükséges*
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
4 megbízás
amar chi

Coach

Jósnő

Üdvözlöm! Ha van egy probléma amire nem tudja a választ vagy nem tudja merre induljon vagy mit csináljon? Akkor várom szeretettel, együtt biztosan megtaláljuk a megoldást. Többféle lehetőség adott erre, problémától függően. Írjon még Ma, dolgozzunk Együtt. Önnek mi vagy ki okoz gondot? Üdvözlettel: Amar Chi
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
1 megbízás
Román Szandra

Coach

Pszichológus

Szakmai pályafutásom alapjait pszichológusként raktam le, melyet később coachként és jelenleg képzés alatt álló pár- és családterapeutaként is bővítettem. Munkám során kiemelten fontosnak tartom a pozitív pszichológiai megközelítést, amelynek lényege az emberek erősségeinek és jólétük növelésének támogatása. Elsődleges célom, hogy egy megbízható, bizalomra épülő légkört teremtsek, ahol klienseim nyíltan és őszintén megoszthatják gondolataikat, érzéseiket. Hiszem, hogy a pozitív változás elősegítése érdekében elengedhetetlen egy támogató és elfogadó környezet kialakítása, ahol mindenki számára biztosított a fejlődés lehetősége.
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
Rozsi Edina

Coach

Természetgyógyász

Pszichológus

Rozsi Edina vagyok, Thétahealing konzulens, Integrál szemléletű lélekemelő, és Bemer terapeuta. Az ország egész területén tudok Bemer gépet biztosítani, lehet vásárolni is, vagy bérelni tőlem. Online vállalok konzultációkat is, és vállalkozásoknak segítek a Bemer fizikai érterápia kiegészítő kezelésként szolgáltatás bővítésben bevétel növelés céljából. Ha úgy gondolod, hogy szeretnél a munkatársam lenni, és több bevételhez jutni, akkor keress bizalommal.
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
1 megbízás
20 fotó
Czirják Tamás

Coach

Online marketing

Egyik ügyfelem mondta: Tamás, neked az a fontos, hogy én sikeres legyek! - nagyon jól esett, hogy ezt ő érezte... A megkereséseknél kérem mindenki jelezze a teljes nevét és azt, hogy melyik városból érdeklődik. Köszönöm!
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
1 megbízás
Csehó Edit

Coach

Nyirokmasszázs

Svédmasszázs

Több, mint 30 év tapasztalatával és gyógyászat szeretetével várom a kedves jelentkezőket. Mindent a lélek irányít és a tudatósággal együtt történik meg fizikailag. Ezért mint coach és lélekgyógyász, fizioterapeuta is vagyok, Bemer-terápiát és masszázsokat valamint testkezeléseket a számtalan energia és szimbólum hozzájárulásával. Házhoz is tudok bizonyos esetben menni.
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
Schlenkné Virsinger Annamária

Coach

Magyartanár

Némettanár

Kedves Érdeklődő! 20 éves tanítási múlttal rendelkezem, német-magyar szakos tanár vagyok. Várom általános iskola felső tagozatos diákjait német nyelvóráimra, nyelvvizsgára készülő középiskolásokat/felnőtteket, valamint azokat, akik külföldi munkát szeretnének vállalni, és néhány hónap alatt szeretnének alapszinten elsajátítani a nyelvet, hogy a legfontosabb kommunikációs helyzetekben helytálljanak. Tudok segíteni akkor is, ha már nyelvvizsgával rendelkezel, és az irodai, szakmai nyelvben szeretnél előrébb lépni. Általános iskola 6. és 8. osztályos tanulóinak magyar felvételi előkészítésében szintén rendelkezem több éves tapasztalattal. Várom hívásod!
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
Szabó Lilla

Coach

Asztrológus

Az asztrológia számomra az önismereti utam legfényesebb csillaga lett. Általa kerültem olyan tudás-forrásokba, amelyektől az életem értelme, sorsfeladata és karmikus lenyomata megvilágosodott. Mindig vágytam rá, hogy a tudásommal segíthessek és most eljött az idő, hogy mindezt elérhetővé tegyem. Az asztrozófia és a karmaasztrológia lehetőséget ad a test-lélek-szellem útjának követésére, a kibogozhatatlan szálak felfejtésére. Miben segíthet az Asztro-Terápia? A képlet elemzése alapján személyre szabottan különböző oldási technikákkal tudok segíteni, amennyiben szükségét érzed. Ez egy lehetőség annak, aki szeretne egy olyan képletelemzést, mely segít eligazodni a honnan-hová-hol kérdésekben, a valódi életfeladatunk-sorsfeladatunk megtalálásában, előző életekből hozott nehézségek megvilágításában és ezeknek a mélyebben lévő emlékeknek a tudó szintre hozásával. Egyetlen feltétel a pontos születési idő ( maximum plusz-mínusz 1 óra eltérési lehetőséggel) és a születési hely ismerete. Kérésre írott formában is átadom az összefüggéseket és az értelmezést, ám ez külön megbeszélés tárgyát képezi. Alapvetően a szóbeli formával dolgozom, ez általában minimum kettő, de a kérdésektől függően akár három órát is tarthat első alkalommal. A további alkalmak, mivel személyre szabottak, megbeszélés szerint alakíthatóak, az oldási technikát is figyelembe véve. Oldási technikaként saját meditáció kialakítását, vizualizációs utazást és előző életek megismerését szoktam használni. Szentendrén végzem a kezeléseket, a személyes találkozás fontos része a terápiának, de az online tér is használható bizonyos keretek között! A terápiám lényege, hogy egységbe kerülj testeddel-lelkeddel-szellemeddel, melynek kiindulási pontja az asztrológia, határa a csillagos ég:) Várlak szeretettel: +36307198275 [email protected]
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
Mozaik Pszicholo

Coach

Pszichológus

Mayer M. Zsófia vagyok, mozaikcsalád szakértő, sleep talk konzulens, viselkedéselemző. Hiszem, hogy tudásommal, figyelmemmel és szakmai szeretetemmel tudok segíteni a hozzám fordulóknak.​ ​ A boldogság útjára mindenkinek lehetősége van rálépni. Valójában a Te döntésed és a Te elhatározásod kérdése, ahogyan az életben szinte minden, ez is rajtad múlik. A cselekvés magával hozza az újabb lehetőségeket. Ha elindulunk egy új irányba, és küzdeni kezdünk valamiért, akkor újabb ajtók nyílnak meg előttünk. Készen állsz?
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
4 megbízás
1 vélemény
Anita Csikai
Card coachként segítem a hozzám érkezőket. Hiszem, hogy a megfelelő kérdések felvetése maga a segítség. A beszélgetések alatt megteremtem számodra azt a biztonságos bensőséges közeget, ahol lehetőséged van megtalálni a saját válaszaid.
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
Fogadok munkát
Révi Erik

Masszázs

Angoltanár

Révi Erik vagyok, okleveles masszőr, angol nyelvtanár és mentálhigiénés szakember. Két évig német nyelvterületen egy szálloda wellness részlegét vezettem, ahol különféle masszázs- és energetikai szolgáltatásokat kínáltam a vendégeknek. Most a VII. kerületi, budapesti otthonomban kialakított masszázshelyiségemben személyesen várom mindazokat, akik egy igazán erőteljes vagy éppen pihentető, relaxáló masszázsra, Jade Roll Gua Sha fiatalító arckezelésre, vagy Access Bars kezelésre vágynak. Eredeti szakmám angol nyelvtanár, így ott is leginkább a coaching szemléletű, előre vivő oktatást nyújtom, amely nemcsak a nyelvtudásodat fejleszti, hanem az életedet is előremozdítja. Bizonyos szolgáltatások online is elérhetőek. A számlázás a július elejére tervezett vállalkozásom újraindítása után lesz lehetséges. Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt!
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
1 fotó
Kármán Edit
Diplomás business és team coach és közgazdász vagyok. Egyéneknek és szervezeteknek nyújtok folyamat támogatást változási helyzeteikben az életvezetési coachingtól a karrierváltáson át a konkrét pénzügyi stratégiai mentoringon keresztül a vezetői készségek elsajátításáig. Kommunikáció, felelősség, együttműködés mentoring az élet minden területén. Online elérhetőek az ülések, belföldön és külföldön egyaránt.
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
Bagi Tamás

Coach

Pszichológus

Bagi Tamás vagyok integrál szemléletű segítő/mentor. Keress bizalommal, Várlak szeretettel! Önismereti mentorként üléseinken nyílt, elfogadó és ítélkezésmentes teret biztosítva támogatlak utadon. Érkezhetsz konkrét témával, vagy a szimpla igénnyel, hogy valódi meghallgatásra lelj és ezáltal mélyebb, belső tartalmaidhoz eljutva kiteljesedettebb és boldogabb életet valósíthass meg magadnak. ...saját önismereti utam első lépéseként történt....pontosan elő tudom hívni, milyen érzelmek keringtek körül mielőtt felemeltem a telefont, hogy tárcsázzam a számomra ajánlott pszichológus hölgyet, milyen közel, s milyen távol is van ez egyben. Együtt érzek, kedves segítséget kereső! Inspirációként, bátorításként ajánlom jó szívvel egyik kedvenc idézetemet Jiddu Krishnamurti-tól: " Hatalmas energiák szabadulnak fel az emberi életben akkor, amikor nincs eltérés abban, ahogy gondolkodunk, amiben hiszünk, és ahogyan élünk." Várlak szeretettel, Bagi Tamás
Bővebben
Kiszállok Debrecen teljes területén
Fogadok munkát
Kálinger Tímea Mentálhigiénés konzulens, terapeuta
Üdvözlöm! Pszichológiai szaktanácsadó, mentálhigiénés konzulens, életvezetési terapeuta, Life coach, NLP coach vagyok. Szakterületeim: - önismeret, önszeretet, EQ (érzelmi intelligencia) fejlesztés - elakadás az élet bármely területén - stressz, szorongás, depresszió, kiégés - kommunikáció, konfliktus kezelés - betegségek lelki okai - betegség és gyász feldolgozás - NLP coaching (berögzült, téves, önkorlátozó hiedelmek megváltoztatása, pozitív célkitűzések többlépcsős megtervezése, megvalósítása) - kronobiológiai elemzés (születési dátum alapján kiszámolt viselkedési minták, személyiségek, érzelmi temperamentumok) - igény esetén egyénre szabott Bach-virágterápia összeállítása Online (Skype, Messenger, WhatsApp) vagy személyes (Győr) konzultáció