Mezőkövesdi coachok

Ajánlatkérés díjmentesen - Coach, Mezőkövesd

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!

Vagy találj a listából coachot!

Ambruzs Tünde EV

Coach

Pszichológus

Munka és szervezet szakpszichológusként és vezetői coachként a következő témákban kínálok konzultációs lehetőséget: vezetői személyes hatékonyság növelése, vezetői önismeret és teljesítmény fejlesztése; karrier-és pályatanácsadás pályaválasztás előtt álló fiataloknak és karrierváltóknak; munkahelyi nehézségek, stressz, kiégés kezelése.
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Fogadok munkát
Tőkésné Gali Mónika
Diplomás life és business coach vagyok. Bejelentkezés az első grátisz coaching megbeszélésre (on-line, vagy személyes) A coaching folyamat során tudományosan megalapozott módszerek alkalmazásával támogatom az ügyfeleimet a bennük lévő képességeik és önmaguk megismerésében annak érdekében, hogy sikeresen megvalósítsák céljaikat. A folyamat során általában kiderül, hogy sokkal több tudással és cselekvési képességgel rendelkeznek az ügyfeleim, mint azt korábban gondolták. Néhány terület: karrierváltás; továbbtanulás; önéletrajz írás, állásinterjú; hatékony célmeghatározás; motiváció; konfliktuskezelés; hatékony értékesítés; szervezetfejlesztés, csapatépítés; tárgyalástechnika;
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Fogadok munkát
Sárközy Ákos

Coach

Mediátor

Már egészen fiatalon foglalkoztattak az emberi kapcsolatok, fogékony voltam mások problémáira és a lehetőségeimhez képest próbáltam segíteni, megoldást keresni azokra, empátiával átérezni azokat. Tanulmányaim során tanultam általános és alkalmazott pszichológiát (pedagógiai és kriminálpszihológia). Az így megszerzett tudást munkáim során rendszeresen hasznosítottam, képeztem magam mind elméletben, mind gyakorlatban. A magánéletemben én is estem át kapcsolati, párkapcsolati kríziseken, melynek során azt tapasztaltam meg, hogy ezek megoldása sok esetben önerőből nem, vagy csak nagy nehézségek árán oldható meg. Ezért döntöttem amellett, hogy tudásommal, tapasztalatommal segítem az arra rászorulókat.
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Fogadok munkát
Barnicskó Valéria

Coach

Pszichológus

Szövegíró, újságíró

Integratív módszerekkel, gyógyszerek nélkül keressük meg a leghatékonyabb együttműködést. Kiegyensúlyzott életvezetés, megújulás, lezárás és gyász, párkapcsolat, stressz-szorongás-relaxáció-meditáció a szakterületem. Online is dolgozom.
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
2 megbízás
3 fotó
Fogadok munkát
Rozsi Edina

Coach

Pszichológus

Természetgyógyász

Rozsi Edina vagyok, Thétahealing konzulens, Integrál szemléletű lélekemelő, és Bemer terapeuta. Az ország egész területén tudok Bemer gépet biztosítani, lehet vásárolni is, vagy bérelni tőlem. Online vállalok konzultációkat is, és vállalkozásoknak segítek a Bemer fizikai érterápia kiegészítő kezelésként szolgáltatás bővítésben bevétel növelés céljából. Ha úgy gondolod, hogy szeretnél a munkatársam lenni, és több bevételhez jutni, akkor keress bizalommal.
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
1 megbízás
20 fotó
Fogadok munkát
Esztergomi Katalin
SUBa = Saját Utad Boldogságod alapjaihoz. Ez az, amiben segíteni, támogatni tudom azokat, akik nem elégedettek a jelenlegi életükkel, de még csak a szándék van meg bennük, az úton való elinduláshoz, az első lépésekben vagy az úton járásban még bizonytalanok. Egyéni és csoportos beszélgetések, gyakorlati foglalkozások azok, ahol egy támogató légkörben és közösségben ki-ki rálelhet a saját útjára a boldogságához.
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Fogadok munkát
Bencze Csilla

Coach

Pszichológus

Online tanácsadás. Integrál pszichológiai tanácsadóként, klienseket vállalok online, egy órás terápiás beszélgetésekre. Minden olyan mentálisan egészséges személyt vállalok akinek szüksége van segítségre. Amiben tudok neked segíteni: - önbizalom, önértékelés növelése - gyász, krizis - gyerekkori bántalmazás, elhanyagolás - düh kezelése - elindulni az önismeret útján - jelenben lenni, túllépni a múlton - stressz, alvászavar kezelése - magány oldása - párkapcsolati problémák kezelése, bántalmazó párkapcsolat - családi, munkahelyi kapcsolati nehézségek kezelése - saját igények feltárása, határok meghúzása - elakadtál az életedben - szeretnél új célokat kitűzni - önelfogadás, önszeretet kialakítása - ha spirituális élményeid vannak, de nem tudod hova tenni ezeket - ha nehéz az élet és csak beszélgetni szeretnél Rólam annyit hogy az Integrál Akadémián végeztem integrál pszichológiát, monodrámát, kognitív terápiát és NLP-t tanultam, sok saját élményt szereztem különféle önismereti csoportokon, egyéni terápiákon, jóga tanfolyamokon, meditációs elvonulások alkalmával. Reiki beavatott vagyok, Access Bars és angyal gyógyító képesítésem van. Találkoztam a zeneterápiával, és a táncterápiával is. Az üléseken különböző technikákat alkalmazok : NLP, belső képek, tiszta kommunikáció de legfőképpen segítő beszélgetésekkel tamogatom és kísérem a klienseimet. A klienseimmel való foglalkozás sok türelemre és elfogadásra tanított. Hiszek abban, hogy az elfogadást és pozitív odafordulást nyújtó, segítői kapcsolatban, lehet igazán megismerni valódi önmagunkat, rálelni belső erőforrásainkra, hajtóerőinkre, és ez által Kierkegaard szavaival élve „azzá válni, akik valójában vagyunk”. Köszönöm hogy végigolvastad! Áldás!
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Minősített jószaki
41 megbízás
12 vélemény
1 fotó
Fogadok munkát
Szijjártó Monika

Coach

Angoltanár

Nyelvtanulási Coach- Nyelvi és Kommunikációs Coach , mentor, tréner, angol nyelvtanár Nyelvi Coachként online segítek, hogy felismerd és leküzd azokat akadályokat, amelyek gátolnak az idegen nyelv sikeres és hatékony tanulásában és használatában. Nyelvi Coaching bármely idegen nyelv sikeres elsajátításához * Az elakadások feltárása és kezelése - sikertelenségek, kedvtelenség, időhiány ez csak néhány példa amikor nem a még több tanulás vagy a tudás hiánya a válasz, esetleg a képesség leértékelése. Sikertelen vizsgát teszel, nem mersz/akarsz beszélni, leblokkolsz stb. Mindenkinek megvan a képessége, ha az anyanyelvén beszél, hogy bármely idegen nyelvben is sikert érjen el. * Stratégiák, amelyek túlmutatnak a tanuláson * Önbizalom-növelő és hatékony megoldások a nyelvi fejlődéshez Angol Nyelvi Coaching * Nem csak a blokkok leküzdése: itt az angol nyelv maga is a fókusz * "Kettő az egyben" megközelítés: elakadások kezelése és angol nyelvi fejlődés * Praktikus angol kommunikációs készségek fejlesztése * Üzleti és általános nyelv Szolgáltatások: * Nyelvi Coaching bármely idegen nyelv elsajátításának támogatásához * Angol Nyelvi Coaching - a tanuláson túl * Online konzultáció * Egyedi, hatékony stratégiák a fejlődéshez
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Fogadok munkát
Fülöp Zoltán - Füzo Ingatlan

Coach

Ügyvéd

Lomtalanítás

Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Minősített jószaki
104 megbízás
51 vélemény
39 fotó
Fogadok munkát
Mozaik Pszicholo

Coach

Pszichológus

Mayer M. Zsófia vagyok, mozaikcsalád szakértő, sleep talk konzulens, viselkedéselemző. Hiszem, hogy tudásommal, figyelmemmel és szakmai szeretetemmel tudok segíteni a hozzám fordulóknak.​ ​ A boldogság útjára mindenkinek lehetősége van rálépni. Valójában a Te döntésed és a Te elhatározásod kérdése, ahogyan az életben szinte minden, ez is rajtad múlik. A cselekvés magával hozza az újabb lehetőségeket. Ha elindulunk egy új irányba, és küzdeni kezdünk valamiért, akkor újabb ajtók nyílnak meg előttünk. Készen állsz?
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
3 megbízás
1 vélemény
Fogadok munkát
Herbály Judit - lelekkaland.hu

Coach

Családállítás

Transzgenerációs integrál coachként dolgozom, jelenleg főleg online. A hozzám fordulókat rendszerszemléletben és egységben támogatom, hogy letegyék az őseiktől hozott mintáikat, amik nehézséget okoznak. Jelen és jövőfókuszú célorintált módszeremmel, hatékonyan tudok segíteni abban, hogy saját erőforrásait megtalálja az aki hozzám fordul, így nem alakítok ki kötödést, mint egy hosszabb terápiás folyamat. Gyakorlatorientált lélek kalanddal várok szeretettel mindenkit, aki testi, lelki baján szeretne jobbítani. Szeretettel, Herbály Judit
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
6 megbízás
2 vélemény
Fogadok munkát
Kabai Zsuzsanna E.V.

Coach

Pszichológus

Kabai Zsuzsanna vagyok, okleveles pszichológus, autogén tréning gyakorlatvezető, gyászsegítő és Life coach. Pszichológusi végzettségem a Pázmány Péter Katolikus Egyetem klinikai- és egészségpszichológia specializációján szereztem. Tanulmányaimmal párhuzamosan relaxációs gyakorlatvezető lettem. A 150 órás önismeretet a szimbólumterapeuta képzés részeként teljesítettem, mely módszer elemeivel szintén tudom gazdagítani üléseinket. 2023-ban elvégeztem a Napfogyatkozás Egyesület A Gyász lélektana és a gyászolók segítése képzését is.  Gyakorlatot ez ideáig egyéni tanácsadásban, az autogén tréning relaxációs, szorongásoldó technika folyamatának levezetésében, fegyház és börtönben, valamint pszichiátrián való tanácsadásban szereztem. Emellett autizmussal élőknek segítettem önkéntesként. Az üléseken nyitott és kiegyensúlyozott légkör kialakítására törekszem, hogy a hozzám fordulók teljes biztonságban érezzék magukat, ezáltal lehetőségük adódjon megnyílni. Személyes alkalmakra Budapesten van lehetőség, de online is szívesen fogadom. Munkámat szupervízió mellett végzem. Elsősorban az alábbi esetekben tudok segíteni: -életvezetési problémák -stresszkezelés -indulatkezelési gondok -szorongásos zavarok -alvásprobléma -gyász, veszteség feldolgozása -önbizalom, önértékelés fejlesztése -krízishelyzetek kezelése -kiégés témaköre -külföldön élő magyarok nehézségeiben, megküzdésében való segítségnyújtás -pszichológiai tanácsadás
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
9 megbízás
4 fotó
Fogadok munkát
Dunda Fruzsina

Coach

Pszichológus

Szia! Fruzsina vagyok, emberi erőforrás tanácsadó, Szépen válj el válásközpont krízis, life és párkapcsolati coach-a vagyok, ezek mellett nő, társ, gyermek, barát, de legfőképpen egy örökös álmodozó. Csak egy nő vagyok, aki élete során sokszor találkozott rögös utakkal, kudarcokkal, nehézségekkel, kihívásokkal, viharokkal, véget nem érőnek tűnő megpróbáltatásokkal. Sokszor haragudtam, nem értettem miért pont velem történnek ezek dolgok, miért pont én élem át ezeket a megpróbáltatásokat. Ma már értem, sőt hálás vagyok értük. Nekik köszönhetően ,viszonylag fiatalon elindultam az önismeret ismeretlen, sok esetben félelmetes nek tűnő útján, melynek a végén egy csodás kapu várt, melyen belépve ezernyi új élmény, tapasztalás, tanulság, lecke, öröm, fejlődés várt. Családom szétszakadásából, szüleim válásából , és egy toxikus párkapcsolatból való kiszakadásból szerzett tapasztalataimból és tudásomból kiindulva lett a Párkapcsolati, Krízis és Life Coaching a hivatásom fő profilja, hiszen úgy gondolom igazán hitelesen ezekben a témákban sikerült olyan tudást és ismeretet gyűjtenem, amivel gyakorlati és hatékony segítséget tudok nyújtani hasonló cipőben járó embereknek. Mindemellett sportolói múltam lehetővé tette, hogy segítsem azon egyéneket, akik a sport karrierjük során támogatást keresnek, s kellő motivációval, és önfejlesztéssel segíteni tudjam őket céljuk elérése érdekében. Emberi erőforrás tanácsadói diplomám megszerzése pedig lehetőséget biztosított jobban rálátni a munkaerőpiaci viszonyokra, kihívásaira, a vezetőkkel és alkalmazottakkal szembeni elvárásokra, így a karrier és business coaching a részem lett.
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
1 megbízás
Fogadok munkát
Kerekes Viktória

Coach

Pszichológus

Gyógymasszázs

Kedves Érdeklődő! Sok szerettel köszöntöm az oldalamon. Témakörök, amikben tudok segíteni: • Mentális problémák • Érzelmi kihívások, Túl sok agyalás, káosz a hétköznapokban Túl sok stressz, Önbizalomhiány, Fájdalmak, Félelem) Párkapcsolati problémák, vagy párkapcsolat tartós hiánya • Családi gondok, családi összhang hiánya, konfliktusok, • Egészséges táplálkozás hiánya • Élet közepi válság • Munka, hivatás, pénz, és fejlődés témakörben felmerülő problémák Amit a találkozások során el fogunk érni: • Érzelmi felülkerekedés a jelenleg nyomasztó problémákon • Mentális egészség es az érzelmi kilengések jól kezelhetősége • Egészséges táplálkozás, vitalitas, nagyobb életerő, • Kiegyensúlyozottság, nyugalom, kontroll érzése • Stressz mentes nyugodt élet • Másokhoz való jó kapcsolódás képessége • Önszeretet, önelfogadás, önbizalom kishitűség helyett Önbecsülés érzése • Környezeti változások (pénz, kapcsolatok, munkahelyi környezet) Kerekes Viktória vagyok, Intuitív life Coach és mentor, munkám során komplex eszköztárral segítem az probléma megoldását. TehetaHealing konzultácio , Access Bars kezelésekkel komplexen gyors megoldást nyújtok a hozzá fordulóknak a fenti problémákat. Mindezek mellett táplálkozás tanácsadást is adok azoknak aki igényt tart rá. Ezen felül pedig a fizikai síkon is kezelem klinesekmet: Gyógy és sport masszőr vagyok a sokminden mellett, svédmasszázs, nyirok masszázs, talpmasszázs, fogyasztó masszázs
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
7 fotó
Fogadok munkát
Benes Roland
Párkapcsolati coach Life coach Kamasz coach Keresztény spirituális coach Meghirdetett időpontokban és helyszíneken csoportos foglalkozások Bibliai workshop ( kamaszoknak,felnőtteknek) 6 alkalmas minitréning szülőknek 5 alkalmas keresztény spirituális coaching Anyukáknak és apukának szóló csoportok Részletek a honlapomon, vagy e-mailen
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Fogadok munkát
Bánóczi Péter

Coach

Pszichológus

Módszertan: A kognitív képességek fejlesztésével, nem a megoldást keressük. Hanem, a képesség fejlesztését, hogy az egyén önmaga jöjjön rá elakadásának feloldására. Így újra és újra képes lesz megismételni azt. Facebook látogatottság: 5.800 követő. Sportolók és nem sportolók lelki elakadásainak kezelése. Angolul, Oroszul beszélek. Személyiség fejlesztés. A személyiségfejlesztés egy egész életen át tartó folyamat. Sok eszköze van. Amikor irodalmi műveket olvasunk, amikor önsegítő könyveket olvasunk, zenét hallgatunk, vagy önsegítő csoportba járunk, akkor autodidakta módon végezzük a személyiségfejlesztés munkáját. Amikor szakemberhez fordulunk, akkor professzionális személyiségfejlesztés az elvárásunk. Ahhoz, hogy a személyiségfejlesztés hatékony legyen, minél pontosabb képet kell kapnunk saját személyiségünkről. Ezért a személyiséget igyekszünk megmérni, azaz minél több információt gyűjteni róla. A professzionális személyiségfejlesztés két fő információforrása: az önjellemzés, és a megfigyelői értékelés. Fontos kérdés a szubjektivitás és az objektivitás kérdése. Vannak olyan személyiségmutatók, amelyeket szubjektívnak, és vannak, amelyeket objektívnek tekinthetünk. Az önjellemzéskor a személy saját maga számol be arról, hogy milyennek tartja magát, hogyan érez, vagy viselkedik. Fontos megfigyelési szempont ebben az esetben az is, hogy a személy mit és hogyan mond el magáról. Az önjellemzés nagyrészt szubjektív információforrás, emiatt gyakran torzít. Kérdőívekkel, tesztekkel, személyiségleltárakkal és más módszerekkel a szakember az objektivitást erősíti a személyiség megmérésében. Például, ha összeszámoljuk, hogy valaki hányszor akad el beszéd közben, ez egy objektív mérés, mert még nincs benne értelmezés. De erre a kapott számra (mutatóra) támaszkodhatunk, amikor az idegesség mértékére szeretnénk következtetni. A következtetésben már van szubjektivitás, mert ez már értelmezés, de maga a mutató objektív. Az emberek gyakran olyan dolgokat tanulnak meg, amelyek akadályozzák a kiegyensúlyozott életvezetésüket. Ezzel együtt pedig gyakran nem sikerül megtanulniuk olyan dolgokat, amelyek megkönnyíthetnék az életüket. A professzionális személyiségfejlesztés arra irányul, hogy megszüntesse azokat a gátakat, amelyek megakadályozzák a személy belső egyensúlyának tartós megtartását, oldja a szorongásokat, félelmeket, fóbiákat. Célja, hogy a tudomány kipróbált és hatékony eszközeivel többek között emelje az egyén Én-erejét, önbecsülését, önbizalmát, örömkészségét, kapcsolatainak minőségét. Megjegyzés! Kedves látogató. Szeretettel üdvözöllek oldalamon és kérlek, hogy ezt a megjegyzést figyelmesen olvasd el. Amikor egy fejlesztő szakembert keresel, nézz utána az interneten. Használd a Google-t. Ha nem hoz a nevére semmit akkor azt vedd figyelmeztető jelnek. Egy magára adó és ilyen tevékenységet végző ember publikál írásokat a témában. Képzéseinek regisztrációs számait nyilvánossá teszi. Rendszeresen jár tovább képzésekre, egyetemi szintűekre is! Rendelkezik referenciával, nyelveket beszél. Irodája van, ahol illő környezetben képes fogadni. Kérdezz, ez a te érdeked is! Kompetenciák: Life Coaching: Bizonyítvány akkreditációs lajstrom szám: PL 6821 LC-24 A sportolás lelki háttere és a mentális felkészülés lehetőségei. (sportpszichológia) Bizonyítvány: E-001522/2016/D002. Szakmai életút: Szociálpszichológia, kommunikáció magántanulmányok 2009-2014 Életvezetés, sportpszichológia 2014 – 2016 Továbbképzések – folyamatos. Coaching-ban eltöltött idő: + 1800 óra Előadások: + 400 óra Idegen nyelvű ülések: angol, orosz. Munkahelyek: Bajcsy-Zsilinszky Kórház The WORKLIFE COMPANY – Egyéni Coaching, tematizált előadások Privát praxis: Budapest, Szentpétervár: Sportolók mentális felkészítése, egyéb lelki elakadások: Gyász, Elfojtások, stressz, burn out, férfi-nő kommunikáció, játszmák, siker-kudarc feldolgozás. Cég referenciák: General Electric, AUCHAN, Boksz Akadémia, Berki Boksz team.
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Minősített jószaki
45 megbízás
10 vélemény
46 fotó
Fogadok munkát
Kozma Zoltán

Coach

Mediátor

Kozma Zoltán Wellbeing Life Coach Önismereti Coach Mediátor Derűterapeuta Szívesen foglalkozom emberekkel, és segítem őket a céljaik, vágyott álmaik elérésében, és fejlődésében, hogy hozzájuthassanak egy élhetőbb, minőségibb élethez, és emberi minőséghez! Szándékom, hogy segítsek az ügyfeleknek válaszokat találni a kérdéseikre, és megoldásokat az elakadásaikra, problémáikra, legyőzve az eddigi működési zavarokat, akadályokat, és érkező kihívásokat, amellyel szembenéznek! Ehhez a végzettségeim, professzionális tudásom, rutinom, és tapasztalataim tökéletesen hozzá tudnak járulni, melyek elengedhetetlen feltételei a változás megvalósításának! Óriási segítség, ha az ember jó segítséget kap, és az életében, vagy önmagában, a kapcsolataiban a lehető legrövidebb időn belül, helyére kerülnek közös munkával a szükséges dolgok! Remélem, minél több ember választja a szakmai segítséget, akik elkötelezettek a problémáik megoldása mellett, és hozzám fordulnak, megtisztelnek bizalmukkal, hogy egy boldogabb, elégedettebb, harmónikusabb, önazonosabb, és minőségibb életet élhessenek, mint valaha! Hisz erre találták ki az ontológiai szemléletű Life és Önismereti Coachingot, és a szakmabeli Mediációt! Ezért vannak ezek a segítő szakmák, számunkra! Várom hát a változtatni, és változni vágyó embereket, akik készek, vagy készek szeretnének lenni, hogy tegyenek a problémáik megoldásában céltudatos, érdemi lépéseket, vagy éppen ahhoz szeretnének erőt, és szaktudást kapni, hogy azokat megtegyék! Amiben segíteni tudok: 1. Egyéni, személyes érzelmi - gondolatbeli gondok, válságok, 2. Párkapcsolati problémák, elakadások, kapcsolati krízisek, 3. Munkahelyi konfliktusokban, személyes nézeteltérésekben, 4. Múlt lezárásban, gyászfeldolgozásban való közreműködéssel, 5. Helytelen életvitel, rossz életminőség-, szokások legyőzésében, 6. Célkitűzés, lépések megtervezése, akadály legyőzése, célok elérése, 7. Stesszkezelési, - megküzdési technikákban, 8. Magabiztos fellépés (magabiztosság), önazonos személyiségfejlesztés, Önbizalom-Önismeret építésben, 9. Erőforrásgyűjtés a problémákhoz, a válságokhoz, 10. Problémamegoldó, konfliktusmegoldó stratégiák gyűjétésében, 11. Döntések meghozásában, választás két, vagy több lehetőség közül, 12. Boldogságszint növelésében - Derűstartégiák elsajátításában (min. 17. db.), hogy boldogabb lehess, mint most vagy, míg a boldogságodat csökkentő tényezőket megszűntetjük közben! Fordulj hozzám bizalommal Online és személyesen is, bármilyen nehézséggel is kell most szembe nézned, hogy a megküzdeés könnyebb legyen. - Vállaljuk a problémát, vállaljuk magunkat, hogy azzá váljunk, és az életünk is, amilyent mindig is szerettünk volna! Találkozzunk TATABÁNYÁN, vagy az ország szinte bármelyik pontján (kiszállási díj ellenében) SZEMÉLYESEN, vagy akár ONLINE! Kozma Zoltán Önismereti és Life Coach, Mediátor, Derűterapeuta Coachingok értéke: - Egyéni konzultáció (Life Coaching, Önismereti Coaching, Magány Coaching): 60perc, 8000Ft - Egyéni konzultáció (Life Coaching, vagy Önismereti Coaching): 90perc, 10000Ft - Párkapcsolati Coaching: 60perc, 10000Ft - Párkapcsolati Coaching: 90perc, 12000Ft - Családi Coaching (tagonként): 60perc, 10000Ft - Családi Coaching (tagonként): 90perc, 12000Ft - SOS azonnali Tanácsadás: 60-90perc, 14000Ft Mediációk értéke: - Párkapcsolati Mediáció: 60perc, 12000Ft - Családi Mediáció: 60perc, 10000Ft - Munkahelyi Mediáció: 60perc, 14000Ft Derűterápiák értéke: - Egyéni Derűterápia: 60perc, 10000Ft - Egyéni Derűterápia: 90perc, 12000Ft - Családi Derűterápia: 12000 Ft/alk. - Csoportos Derűterápia: 25.000-35.000 Ft/alk.
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
4 megbízás
1 vélemény
10 fotó
Fogadok munkát
Molnár Ferenc
Üdvözlöm! Harminckét éve foglalkozom emberekkel. Ez idáig az üzleti életben és karitatív tevékenységként egyaránt kamatoztathattam tapasztalataimat és gyakorlatomat. Elsősorban life, spirituális területen tudom segíteni a hozzám fordulókat diplomás coachként, tanácsadóként, trénerként. Jellemzően egyének, vállalkozók, kommunikációban, életvezetésben és más területeken fejlődni vágyók, elakadással küzdők veszik igénybe szolgáltatásaimat. A leggyakoribb megkeresési témakörök: Életvezetés, pénzkezelés, elakadás feloldás, önismeret, önbizalom növelés, személyiségfejlesztés, időgazdálkodás, karrier tanácsadás, vállalkozás indítás, én-márka építés, mentoring, tréning, egyén és közösségépítés, lelkigondozás, spirituális növekedés. Coachként munkámban ICF és EMCC kompetenciák és etikai kódex az irányadó. Irodánkban még pszichológiai szakreferens, rajzelemzési tanácsadó, pedagógus, párkapcsolati face to face tréner is elérhető. Párkapcsolati problémák, gyászfeldolgozás, gyermekek, szorongások, stresszkezelés és sok más probléma is megoldásra találhat. Csinike kutya megnyugtat, segít a szorongások leküzdésében.
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
8 fotó
Fogadok munkát
Viharos Loránd

Coach

Mediátor

Pszichológus

Szerencsére, a megfelelő technikákkal és a problémák átbeszélésével gyakorlatilag minden nehéz helyzetre lehet megoldást találni, munkánk során meglepően jó eredményekkel segítettünk klienseinknek különféle problémák esetén. Személyre szabott, hatékony coaching és szemléletváltás. Az alábbiakban tudok nagy segítséget nyújtani klienseim részére: -life coaching - életvezetési tanácsadás -business coaching - közös fejlődés az üzleti világban -executive coaching - vezető képzés, hogy hatékonyabb vezetővé válhass -karrier coaching - karrier váltás, munkahelyi dilemmák, munkahely váltás -párkapcsolati coaching - párkapcsolati problémák és nehézségek esetén -mediáció - a legjobb közös megoldás megtalálása vitás helyzetekben -stresszkezelés - nehéz helyzetekben, vagy amikor úgy érzed, hogy szükséged lenne rá Az első elbeszélgetés minden esetben ingyenes, és nincs minimális alkalomszám. Várom hívását! :)
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
2 fotó
Fogadok munkát
Vörös Melinda

Coach

Jósnő

Kedves Érdeklődő! Okleveles grafológusként és life coachként, tarot-coachként dolgozom. A grafológiai elemzés bárhonnan kérhető az országban, coachként a személyes konzultációra Szegeden van lehetőség, de skypon, messengeren, egyéb online felületeken bárhonnan elérhető vagyok. Közel 10 éve foglalkozom a kézírás tudományával. A kézírás olyan egyedi minta, minta az ujjlenyomat. Minden papírra tett jel, üresen hagyott terület a személyiségünk lenyomata. Leképezzük energetikánkat, érzelmi világunkat, törekvéseinket, emberi kapcsolatainkat, párunkhoz fűződő viszonyunkat, szüleinkhez való kapcsolódásainkat, optimizmusunkat, zárkózottságunkat, motiváltságunkat, erősségeinket, gyengeségeinket, hátráltató tényezőinket, önbizalmunk mértékét, belső feszültséget, alkalmazkodási készségünket, célkitűzéseink erősségét, kreativitásunkat, jelenlegi munkához való viszonyunkat, elégedettségünket. Én feltárom a tudat alatt rejtőző, de leírt kódjaid, a horgonyaid, mozgósítható erőid! A grafológiai elemzés a világon egyedüli módon objektív és tényszerű, és a leggyorsabban eredményt adó módszer. A kezedben a megoldás! A grafológia feltár, a coaching megold! A coaching beszélgetésben feltérképezzük, mely az az életterületed, akadályod, traumád, melynek a megoldása a legszükségesebb most számodra. A jövődre, a megoldásra fókuszálunk. A már benned meglévő képességeid indítjuk be, mozgósítjuk. Ha a döntést meghoztad, hogy végre Te magad akarod a jövőd megteremteni, el akarod hagyni a biztonságosnak vélt, de számodra már nem megfelelő zónádat, félelmeid, negatív kapcsolataid, rossz munkahelyed, és kellő elszántsággal indulsz az utadra, akkor vedd fel velem a kapcsolatot… Én értő figyelemmel hallgatlak, kihallom belőle az S. O. S. szavaid, mindent megteszek azért, hogy magasabb szintre érhess, hogy megismerd – elfogadd –szeresd önmagad. Új nézőpontokat találsz meg melyekkel irányt változtathatsz, és jó messzire eljuthatsz. Az életminőséged javulása garantált! Fogom a kezed, veled leszek, amíg erre szükséged van!
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Minősített jószaki
44 megbízás
14 vélemény
Fogadok munkát
Bagi Tamás

Coach

Pszichológus

Bagi Tamás vagyok integrál szemléletű segítő/mentor. Keress bizalommal, Várlak szeretettel! Önismereti mentorként üléseinken nyílt, elfogadó és ítélkezésmentes teret biztosítva támogatlak utadon. Érkezhetsz konkrét témával, vagy a szimpla igénnyel, hogy valódi meghallgatásra lelj és ezáltal mélyebb, belső tartalmaidhoz eljutva kiteljesedettebb és boldogabb életet valósíthass meg magadnak. ...saját önismereti utam első lépéseként történt....pontosan elő tudom hívni, milyen érzelmek keringtek körül mielőtt felemeltem a telefont, hogy tárcsázzam a számomra ajánlott pszichológus hölgyet, milyen közel, s milyen távol is van ez egyben. Együtt érzek, kedves segítséget kereső! Inspirációként, bátorításként ajánlom jó szívvel egyik kedvenc idézetemet Jiddu Krishnamurti-tól: " Hatalmas energiák szabadulnak fel az emberi életben akkor, amikor nincs eltérés abban, ahogy gondolkodunk, amiben hiszünk, és ahogyan élünk." Várlak szeretettel, Bagi Tamás
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Fogadok munkát
Afroditi Jósnő

Coach

Jósnő

*Tarot kártya jóslás * Keress bizalommal ! Szerelem párkapcsolat karrier. Telefon illetve személyesen vehető igénybe a jóslás. Kérj időpontot* 10'perc 3000Ft További spirituális programok* Aura csakra harmonizálás Holisztikus meditáció Lélekvezetés Pszichotronika Időpont egyeztetés szükséges*
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
4 megbízás
Incze Gáspár
Előléptetés, jobb munkahely, boldog párkapcsolat, egészség, nyugodt, örömmel és értelemmel teli élet... mindenkinek megvannak a maga céljai. Változtatni szeretne fölösleges tévutak nélkül? Nemzetközileg akkreditált (ICF) profi coachként segítek, hogy a hatékony változás útjára tudjon lépni! Az ügyfeleim visszajelzései azt mutatják, hogy hatékonyan segítek nekik felszabadítani személyiségük elnyomott vonásait, tisztázni pályájukkal kapcsolatos zavaros gondolataikat és határozott döntéseket hozni. Az egyéni személyiségfejlesztésre fordított idő és a szerepjátékok során felbukkanó mély érzelmek gyakran katartikus élményekhez vezetnek. Készségesen állok rendelkezésére, így Ön képes lesz javítani kommunikációs képességeit stresszes helyzetekben, növelni önismeretét és egyszerű eszközök segítségével megoldani az összetett problémákat. Fontos szempont az amatőrök kiszűrésére: Egy profi coach nem ad tanácsot! Aki igen, az nem coach, hanem tanácsadó. Válasszon engem, és találjon egy olyan társat, aki igazi figyelemmel és lélekjelenléttel kíséri Önt céljai felé vezető útján. „Légy a változás amit látni szeretnél…” (Ghandi)
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Gulyás Gabriella

Coach

Kertész

Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Dunda Fruzsina

Coach

Pszichológus

Szia! Fruzsina vagyok, emberi erőforrás tanácsadó, Szépen válj el válásközpont krízis, life és párkapcsolati coach-a vagyok, ezek mellett nő, társ, gyermek, barát, de legfőképpen egy örökös álmodozó. Csak egy nő vagyok, aki élete során sokszor találkozott rögös utakkal, kudarcokkal, nehézségekkel, kihívásokkal, viharokkal, véget nem érőnek tűnő megpróbáltatásokkal. Sokszor haragudtam, nem értettem miért pont velem történnek ezek dolgok, miért pont én élem át ezeket a megpróbáltatásokat. Ma már értem, sőt hálás vagyok értük. Nekik köszönhetően ,viszonylag fiatalon elindultam az önismeret ismeretlen, sok esetben félelmetes nek tűnő útján, melynek a végén egy csodás kapu várt, melyen belépve ezernyi új élmény, tapasztalás, tanulság, lecke, öröm, fejlődés várt. Családom szétszakadásából, szüleim válásából , és egy toxikus párkapcsolatból való kiszakadásból szerzett tapasztalataimból és tudásomból kiindulva lett a Párkapcsolati, Krízis és Life Coaching a hivatásom fő profilja, hiszen úgy gondolom igazán hitelesen ezekben a témákban sikerült olyan tudást és ismeretet gyűjtenem, amivel gyakorlati és hatékony segítséget tudok nyújtani hasonló cipőben járó embereknek. Mindemellett sportolói múltam lehetővé tette, hogy segítsem azon egyéneket, akik a sport karrierjük során támogatást keresnek, s kellő motivációval, és önfejlesztéssel segíteni tudjam őket céljuk elérése érdekében. Emberi erőforrás tanácsadói diplomám megszerzése pedig lehetőséget biztosított jobban rálátni a munkaerőpiaci viszonyokra, kihívásaira, a vezetőkkel és alkalmazottakkal szembeni elvárásokra, így a karrier és business coaching a részem lett.
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Polgár Edit
Önismeret és egészségfejlesztő integrál személetű coach, tradicionális hatha jógaoktató vagyok. A segítő beszélgetés egy önismereti konzultáció, ami egy lehetőség elakadásaid, problémáid, nehézségeid és egyben erőforrásaid, céljaid feltárására. Segít megtalálni a saját megoldásodat, segít kapcsolódni valódi önmagadhoz. A beszélgetés során az együttérző szeretet és az elfogadás biztonság és lehetővé teszi valódi lényegünk meglátását, amely hozzásegíthet egy szabadabb, teljesebb életminőséghez. Továbbá támogatni tudlak egyéni önismereti fokuszú jógaórával, hogy megtaláld a benned lévő válaszokat, megtaláld a neked megfelelő utat. Hiszem tanítóm gondolatát, miszerint a mentális és fizikai egészségmegőrzés akkor kezdődik, amikor megértjük azt az alapelvet, hogy saját magunk vagyunk felelősek az egészségünkért!
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Gabriella Barts

Coach

Energetikai tanácsadás

Gyógytornász

Online könnyen elérhető vagyok, olyan érzelmi gátak, elakadások feldolgozását segítem elő melyek olykor fizikai fájdalmakban is jelentkezhetnek. Energiagyógyászként, és 20 éves gyógytornász tapasztalattal segítek a lelki-tesi fájdalmakat feldolgozni. Stresszoldás, elengedések, határok kijelölése, célok tisztázása, tevékenységek irányban tartása a főbb területeim. Te írányítsd az életedet, ebben támogatlak. Párkapcsolati témában olyan gátló érzelmek oldásával foglalkozom, melyek akadályozzák a vágyott társ vagy a harmónikus párkapcsolatot kialakítását. Az Emotion Code módszerével könnyen, hatásosan és gyorsan érünk el eredményeket olyan esetekben is, ahol az eddigi próbálkozások eredménytelenek voltak.
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Szikora Emese Business coach
Coaching-al és konzultációval támogatlak, hogy olajozottan menjen a vállalkozásod, elégedett légy a munkádban.
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Ősze Mónika
Életvezetési- és Párkapcsolati Tanácsadó. Párterápia) Egyéni és páros konzultációk Személyiség elemzés. - Önértékelési és Önbizalomhiány, - Munkahelyváltás- munkahelyi problémák, - Konfliktuskezelés és stresszkezelés, - Motiválatlanság, fáradtság, kiégés, - Döntésképtelenség, bizonytalanság, szorongás, - Életkori krizis- életközepi válság esetén fordulj hozzám bizalommal! :)
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Dorogi Lilla

Coach

Egyéb

Metamorphoses meseterapeuta vagyok és mentálhigiénés szakember. A mesék segítségével tudok a hozzám fordulóknak segíteni, mert minden élethelyzetnek van mesei párja.
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Ruff Nikoletta

Coach

Mediátor

Kineziológus

Mély meggyőződésem és a 15 éves segítő szakmában eltöltött tapasztalatom is az, hogy bármilyen nehézség adódik az életünkben, napjainkban már kiváló módszerek elérhetőek, amelyek segítségével ezeket akár rövid idő alatt is meg lehet oldani. Sok szeretettel várom azokat (online is), akik úgy érzik hogy ebben én lehetek a leginkább segítségükre!
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Mire vagy képes? Varga Márta coach
Varga Márta vagyok, business és executive coach, art coach és scrum master. 2013 óta dolgozom a multik IT szektorának világában, ahol láttam a tipikus munkahelyi elakadásokat, útkereséseket, stresszt (jó és rossz fajtáját egyaránt), kiégést (első kézből is) és a sor ezzel csak elindult. Természetesen megfigyelhettem, milyen pozitív minták és értékek segítenek bennünket a fejlődés útján. Civilben jelenleg is csapatban dolgozom egy nagyvállalatnál, fő célkitűzésem annak folyamatos kutatása, hogyan lehetünk egyre jobbak. A csapatom tagjait egyénileg és csoportos formában is coacholom. Amikor a saját bőrömön éreztem a kiégést, aminek a gyökere a magasra tett elvárásaim és a valóság közötti ellentét volt, nagy lépést tettem és rengeteget dolgoztam önmagamon és a saját képességeimen. Mélyre mentem tranzakcióanalízis, önismeret, pszichológiai és segítő beszélgetések-témában. Ez egyfajta szakmai hobbim lett, de tovább akartam lépni és másokat segíteni, így választottam a Proaktív Coachingot és végeztem el a Business Coaching és az Executive Coaching képzéseket. Azóta foglalkozom ügyfelekkel és rendszeres veszek részt recipro-folyamatokban, képzéseken. Nyáron fejeződik be tréneri továbbképzésem, tavasszal a karriercoach mesterképzésem. Art coachként szívesen támogatom a művészi megoldásokra, kreatív feladatokra nyitott ügyfeleket és jelenleg annak a feltérképezésénél tartok, hogy miben és kinek segíthet igazán a nem adat-alapú eszközök, intuitív módszerek használata. Fő profilom a szakmai önismeretben, munkavégzésben, pályakeresésben, munka-magánélet egyensúlyában elakadásokkal küzdők segítése, fejlesztése - a saját megoldásaik megtalálása. Dolgozom közép-és felsővezetőkkel, akik nem biztosak a saját képességeikben. Szívesen segítek teljesen kezdő munkavállalóknak is.
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Csehó Edit

Coach

Talpmasszázs

Gyógymasszázs

Kiszállok Mezőkövesd teljes területén
Walter Imola

Coach

Mediátor

Coach, mediátor, tréner// Személyiség- és képességfejlesztő tréner, agilis tréner és coach, párkapcsolati, családi és válási mediátor vagyok. 23 év saját önismereti út, 14 év egyetemi oktatói tapasztalat, 17 év tréneri, 3 év coach és 2 év mediátori múlt van mögöttem. Több, mint 3500 óra tréning és több, mint 500 óra coaching és mediációs gyakorlattal a hátam mögött azoknak szeretnék támogatást adni, akik elköteleződtek a változtatás mellett. Online országosan, személyesen a balatoni régióban és Somogy megyében vállalok coachingot illetve mediációt. Témák, amikkel gyakran dolgozom (a teljesség igénye nélkül): önismeret, önbizalom hiánya; párkapcsolati problémák; munka és magánélet összehangolása; nem- et mondás - határhúzás; szülői lét kérdései (anyaság, apaság); férfi és női kommunikáció; női minőség megélése/ változókor... Keressen bizalommal.
Bővebben
Kiszállok Mezőkövesd teljes területén

Ne keresgélj tovább!

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

1) Írd le a feladatot

2) Válogass a jelentkező szakemberek közül

Írd le a feladatot

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Mezőkövesdi coachok összesen 116 értékelést kaptak, 4.71 csillagos átlaggal.