Új szakemberek a Jószakinál

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!

Nagy Judit

Takarítás

Örömmel szeretnénk bemutatni Önöknek cégünket, amely takarítás és karbantartás területén kínál kiváló minőségű szolgáltatásokat. Családi vállalkozásunk azon dolgozik, hogy tiszta és rendezett környezetet teremtsen az ügyfeleink számára. Most pedig szeretnénk felhívni a közösképviselők és társasházak figyelmét, hogy próbálják ki a szolgáltatásainkat, és tapasztalják meg a különbséget! Miért érdemes minket választani? • Családias hozzáállás: Cégünk családi vállalkozásként működik, ami azt jelenti, hogy minden ügyfelünk számára személyes figyelmet szentelünk. Elkötelezettek vagyunk az ügyfeleink elégedettsége és kérése iránt. • Tapasztalat és szakértelem: Több éves tapasztalattal rendelkezünk a takarítás és karbantartás területén. Képzett szakembereink gondoskodnak az Ön otthonának vagy társasházának tisztaságáról és rendjéről. • Ipari porszívók használata: A legmodernebb ipari porszívónink segítségével hatékonyan és gyorsan végezzük takarítási munkáinkat. Ez nem csak időt és energiát takarít meg, hanem környezetbarát is, hiszen nincs lerakódott por, piszok, ami sima seprű használata mellett sajnos folyamatosan lerakódik a falakon. • Környezettudatosság: Öko- tisztítószereket használunk munkáink során, mely óvja a lakók és kis kedvenceik egészségét, anti allergén, valamint hosszútávon nem roncsolja a tisztítandó felületeket. • Rugalmas szolgáltatások: Rugalmasan alkalmazkodunk az Ön igényeihez. Az egyedi igényekre szabott takarítási csomagokkal és időpontokkal biztosítjuk, hogy elégedett legyen a szolgáltatásainkkal. • Költséghatékony megoldások: Versenyképes árainkkal és hatékony munkamódszereinkkel garantáljuk, hogy megfizethető áron juthat hozzá a minőségi takarítási és karbantartási szolgáltatásainkhoz. Tegye próbára cégünket, és bízza ránk otthona vagy társasháza tisztaságát és rendjét! Hívjon minket még ma, hogy egyeztethessük az igényeire szabott szolgáltatási csomagot. Köszönjük figyelmüket, és várjuk visszajelzésüket! Üdvözlettel, MaxClean & Service csapata www.szegedtakaritas.hu E-mail: [email protected]
Bővebben
Szeged
Vajda Krisztina

Takarítás

Zalaegerszeg
Dr Barabás Beáta
Nagy tapasztalattal rendelkezem szerződések,kártérítés valamint polgári és büntető ügyekben is.Cégbejegyzést is vállalok.
Bővebben
Nyíregyháza
Dr. Hatházi Vera
Teljes körű jogi tanácsadó szolgáltatásainkat magyar, angol, francia és német nyelven nyújtjuk. Valamennyien széleskörű tapasztalattal rendelkezünk az általános polgári jog, a társasági jog és a perbeli képviselet ellátása terén.
Bővebben
Budapest
Dr. Ötvös Boglárka
Dr. Ötvös Boglárka ügyvéd vagyok, kiemelten családjoggal, ingatlanjoggal, öröklési joggal, követeléskezeléssel, társasági joggal és peres képviselettel foglalkozom. Irodám frekventált és könnyen megközelíthető helyen, Budapest szívében, a Szent István park közvetlen közelében található. Célul tűztem ki, hogy az eddig megszerzett tapasztalatommal ügyfeleim számára professzionális, magas színvonalú ügyvédi támogatást és megoldás-centrikus jogi segítséget nyújtsak. Mindezeket egy olyan praxis keretében teszem, mely ügyfélcentrikus és közérthető módon ismerteti a személyre szabott megoldási lehetőségeket, figyelemmel az esetleges jogi és/vagy üzlet kockázatokra.
Bővebben
Budapest - XIII. kerület
Szabó zoltan
Hívjanak bizalomal rendes mebizhato csapat vagyunk !?
Bővebben
Budapest
Dr Szőcs Edit
Ügyvéd
Bővebben
Budapest
Balogh Erika

Takarítás

Többéves tapasztalattal rendelkezem, kórházban, szállodákban, reptéren, apartmanokban, családi házakat takarítottam és takarítok. Legyen szó pipere, nagy takarításról, házról vagy lakásról, vagy épp apartmanról, Keressenek bizalommal!
Bővebben
Pétfürdő
Nagy Henrietta

Takarítás

Dorogon élek. Többéves tapasztalattal rendelkezem. Ausztriában is dolgoztam kint takarítóként és ápolóként is. Házak, illetve lakások takarítását vállalom. Gyors, precíz, megbízható munka jellemez. Keressenek bizalommal!
Bővebben
Dorog
Csajka Piroska

Takarítás

3 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem. Családi házak és lakások pipere takarítását és nagytakarítását vállalom. Keressenek bizalommal!
Bővebben
Nyíregyháza
Kiss Beáta

Jós

Jósnő

Jóslással,mágiával kapcsolatban keressenek bizalommal! Fekete és Fehér Mágiával egyaránt dolgozom! Pl.-ul:Rontáslevétel,Szerelmikötés,Ex visszaszerzése,Szexuálmágia,Rontás-Átok visszaküldése....stb! Az egész ország területén vállalok munkát!
Bővebben
Debrecen
2 megbízás
Öcsiburkolat kft

Kőműves

Burkoló

Jászberény
Pika Margit

Házi betegápolás

Budapest
Virágné Veronika

Bejárónő, házvezetőnő

Babysitter

Szívesen vállalok gyermekfelügyeletet tapasztalattal.
Bővebben
Kaposvár
Tóth Renáta

Takarítás

Debrecen
Tasi Csaba

Bútorszerelő

Bútorasztalos

Budapest