családi ház tervezés árak 2022

Válaszd ki a települést, hogy csak azokat a szakikat lásd, akik vállalnak kiszállást hozzád, és megadtak árat ehhez a tevékenységhez!

Milyen telefonszámok ezek és mit kell róluk tudni?
Brósz Csaba
Minősített jószaki
Brósz Csaba
Kedves Érdeklődő! Brósz Csaba Botond építészmérnök vagyok, a Brósz Design Kft. építész tervezője. Vállaljuk új építésű lakóingatlanok tervezését: - új építésű családi házak egyszerű bejelentési dokumentációinak elkészítését - meglévő lakóépületek bővítését (tetőtér beépítés, melléépítés) 10 m2 alatti bővítést nem vállalunk - új építésű lakó / üdülő épületek építési engedélyezési dokumentációjának készítését - Vállalunk vásárlás előtti építészeti tanácsadást, állapotfelmérést, segítünk ötletelni, hogy tehető praktikusabbá az alaprajzi kialakítás, van-e lehetőség bővítésre stb. - Vállaljuk szálláshely szolgáltatás létesítéséhez szükséges településképi bejelentési dokumentációk készítését. (AIRBNB) Lehetőség szerint a tervezés kezdő fázisától szeretünk együtt dolgozni Megbízóinkkal. Mobilházat tervezésével, engedélyeztetésével nem foglalkozunk. Vályogházak átalakítását, külső lépcsők tervezését nem vállaljuk. Fennmaradási engedélyezési tervdokumentáció készítését, használatbavételi engedélyeztetés ügyintézését, nem vállaljuk. Forduljon hozzánk bizalommal!
Bővebben
Építész
Budapest - II. kerület
Megbízás |
43 vélemény

6 375 Ft - 10 625 Ft / ㎥

$

$

$

Palinkas Laszlo
Jószaki
Palinkas Laszlo
30 éve foglalkozom a szakmával tervezéssel és kivitelezéssel foglalkozom.fordulj hozzám bizalommal ha házat szeretnél terveztetni és épiteni.minden szükséges engedélyt beszerzek, költségekről és korrekt műszaki megoldásokról tájékoztatlak.megfelelő megoldást megtalálom a számodra.:)
Bővebben
+36 1 443 3777 / 54124
Építész
Tata
Megbízás |
3 vélemény

5 625 Ft - 8 438 Ft / ㎥

$

$

$

Szilágyi és Szilágyi Építész Kft.
Jószaki
Szilágyi és Szilágyi Építész Kft.
Kedves Érdeklődő! Építészeti tervezéssel, pályázatok készítésével foglalkozunk. A tervezési munka részét képezik: konzultáció, tanácsadás, felmérési terv, vázlatterv, látványterv, új építésű-, felújítási-, bővítési-, engedélyezési- és kiviteli tervek, költségbecslés készítése, tervezői művezetés, kapcsolattartás a szakági tervezőkkel, generáltervezés. Fő célunk a Megbízóink számára minden szempontból ideális, környezettudatos, energetikailag hatékony, természetközeli, élhető, az adott Helynek megfelelő építészeti terek megfogalmazása. Várjuk jelentkezésedet!
Bővebben
+36 1 443 3777 / 87481
Építész
Szombathely
Megbízás |
27 vélemény

5 000 Ft - 7 000 Ft / ㎥

$

$

$

Faragó Ágnes
Faragó Ágnes
Okleveles építészként vállalom családi házának megtervezését, meglévő épületének bővítését. Főként építési engedélyek, egyszerű bejelentések, fennmaradási engedélyek, valamint látványtervek készítésével foglalkozom, de lehet szó üzletek, irodák, társasházak megtervezéséről is. Keressen bizalommal, szívesen segítek! :)
Bővebben
+36 1 443 3777 / 70116
Építész
Gyál

3 000 Ft / ㎥

$

$

$

Most éppen nem vállalnak munkát
Lukács Árpád
Jószaki
Lukács Árpád
Építésztervezési munkákat vállalok korrekt feltételekkel, teljeskörű ügyintézéssel. Keressen bizalommal. Építész, építészeti szaktanácsadás, a háztervezéshez tartozó egyéb szakterületek - tartószerkezeti, épületgépészeti, épületenergetikai, épületvillamosság - teljeskörű intézése kipróbált alvállalkozói csapattal. Családi házat, vállalkozásához telephelyet vagy turisztikai épületet építene, bővítene, átalakítana vagy korszerűsítene? Építészeti tanulmánytervek, vázlattervek készítését, tervengedélyeztetést, kiviteli tervek készítését, látványtervezést, egyszerű bejelentési tervek készítését, a saját tervezésű épületek felelős műszaki vezetését vállalom generálban, vagy akár társtervezésben. Vállalok építészeti, beépíthetőségi tanácsadást is korrekt kiszállási feltételekkel. A tervezési munkákat teljeskörűen vállalom, ami azt jelenti, hogy például egy házbővítéshez hozzátartozik a meglévő állapot felmérése és dokumentálása is, vagy az adott cél érdekében létrehozott tervdokumentáció tartalmazza a tartószerkezeti tervezést, az épületgépészeti és épületvillamossági tervezési részdokumentációkat is. A tervezési munkának fontos velejárója a hatósági, szakhatósági egyeztetések lefolytatása is, ezek is részei kell legyenek a vállalásomnak. Áraim: építészeti tanácsadás, felmérések a helyszínen: 8000,- Ft/óra és az utazási díj. Építészeti tervezési díj: vázlattervek, előkészítés településképi véleményezésre ,- Ft/m2 hasznos alapterület; engedélyezési és bejelentési végleges tervek ,- Ft/m2 hasznos. A vállalási határidőimnél kérném figyelembe venni, hogy engedélyezésnél, bejelentési terveknél 2 hónapnál rövidebb vállalásom nincsen és a munkák kezdésének az ütemezése is fontos vállalási tényező!
Bővebben
Építész
Budapest - XXIII. kerület
Megbízás |
4 vélemény
Ellmann Plan Kft.
Ellmann Plan Kft.
A lakás körül, karbantartó javító munkák.
Bővebben
Építész Energetikai tanácsadás Épületgépészet
Budapest - XI. kerület
Megbízás |
3 vélemény

Nem találod, akit keresel?

Ha nem szeretnél közülük választani, nézz vissza a szakikhoz, akik még nem adtak meg árat, és kérj tőlük ajánlatot!

<<< Vissza: Építész lista

Vagy kérj ajánlatot az összes építész szakembertől

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)