alaprajz készítés árak 2024

Akár 5 árajánlat 24 órán belül

Az Árkalauz gombra kattintva megtalálod, hogy hogyan épül fel a alaprajz készítés árazása. A Szakemberek, árak gombra kattinva pedig böngészni tudsz a szakemberek között. Minden árajánlatkérés ingyenes.

Akár

Akár 12500 Ft / darab

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Problémába ütköztél? Kérdésed van?

Kérdezd szaktanácsadónkat!

Fogadok munkát
Vidovics Péter

Építész

Építési műszaki ellenőr

Építész TERVEZÉS, FELELŐS műszaki vezetés és MŰSZAKI ELLENŐRZÉS Költségvetés készítés, műszaki tanácsadás, felmérés, oktatás.
Bővebben
Székesfehérvár
Jószaki
16 megbízás
3 vélemény
Fogadok munkát
Szanyó László

Építész

Generálkivitelezés

Látványtervező

Cégünk több mint 6 éve (jómagam több mint 14 éve) foglalkozik építőipari tervezéssel és kivitelezéssel. Minden esetben igyekszünk maximálisan kielégíteni az ügyfelek igényeit. Legyen az akár magán-, vagy céges megkeresés. Lakó-, vagy középület.
Bővebben
Velence
Jószaki
4 megbízás
4 vélemény
15 fotó
Fogadok munkát
Balogh László
Dél-Pest területén vállalok építésztervezési munkát. Új családi házak és meglévő épületek bővítése egyszerű bejelentéssel. Több, mint 30 év tervezői és kivitelezői tapasztalattal rendelkezem.
Bővebben
Budapest - XVIII. kerület
30 megbízás
6 vélemény
10 fotó
Fogadok munkát
Pausz Dániel

Építész

Belsőépítész

Lakberendező

Tisztelt Érdeklődő! Okleveles építészmérnökként foglalkozom újonnan építendő családi házak, társasházak komplett engedélyezési és egyszerű bejelentési terveinek készítésével, valamint belsőépítészeti látványtervek és kiviteli tervdokumentációk összeállításával. MEGLÉVŐ CSALÁDI HÁZAK ÉS ÉPÜLETEK ÁTALAKÍTÁSÁNAK, BŐVÍTÉSÉNEK TERVEZÉSÉT NEM TUDOM VÁLLALNI! Emellett építési műszaki ellenőri feladatokat is vállalok. Generálkivitelezőként meglévő téglaépítésű (nem panel) LAKÁSOK és ÜZLETHELYISÉGEK átalakítását, felújítását is teljes körűen vállaljuk, megbízható és összeszokott szakember gárdával. CSALÁDI HÁZAK és EGYÉB ÉPÜLETEK engedélyköteles (e-naplo) kivitelezési feladatait NEM tudjuk vállalni. Kérem Önöket, hogy csak konkrét tervezési vagy kivitelezési feladatokkal és árajánlat kéréssel kapcsolatban keressenek! Tanácsokat nem áll módomban adni senkinek!
Bővebben
Budapest - XI. kerület
Minősített jószaki
79 megbízás
40 vélemény
63 fotó

Tartalomjegyzék

Alaprajz készítés

Az alaprajz készítése az építészet és a tervezés nélkülözhetetlen alapja, amely a tervrajzok és tervezési folyamatok kezdetét jelenti egy épület létrehozásánál vagy áttervezésénél. Az alaprajz egy síkfelületen ábrázolja az épület belső elrendezését, az ajtók, ablakok, falak és egyéb szerkezeti elemek pontos elhelyezését. Az alaprajz a tervezési fázis során segíti az építészeket, belsőépítészeket és más tervezőket az optimális térkihasználás kialakításában, valamint az épület funkcionális és esztétikai szempontból történő megfelelő kialakításában. Az alaprajzok általában az épület teljes földszintjét és szintjeit ábrázolják, részletesen bemutatják a szobák, helyiségek elhelyezkedését és azok méreteit. A pontos mérés és a méretarányos ábrázolás lehetővé teszi az épület részleteinek alapos megértését, és segít a tervezőknek és az építtetőknek az elrendezés optimalizálásában. Az alaprajzok szerepe kiemelkedő fontosságú, hiszen a tervezés alapját képezik, és kihatnak az épület funkcionalitására, esztétikájára és kényelmére is.

Problémába ütköztél? Kérdésed van?

Kérdezd szaktanácsadónkat!

Szakemberek

Válaszd ki a lakhelyed!

Így azokat a szakikat látod, akik vállalnak kiszállást hozzád.

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!