home staging árak 2023

Akár

Akár 20000 Ft / alkalom

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Tartalomjegyzék

Home staging

A home staging egy eladásra szánt ingatlan berendezése úgy, hogy minél vonzóbb legyen a vevők számára. Nem tagadhatjuk le, hogy a látvány, a hangulat és a profi fotók mennyire sokat nyomnak a latba, amikor egy új otthont választunk magunknak! Egy kis dekorálással, ízláses bútorokkal könnyen vonzóbbá tehetjük az eladó ingatlant: ehhez pedig érdemes profi segítséget igénybe venni. A home staging során a lakberendező kijön és megismerkedik az ingaltan adottságaival, majd berendezési tervet készít. A bútorokat és dekorációs elemeket a szolgáltató biztosítja - kvázi kölcsönzi az eladás idejére. Ha a lakásban már vannak bútorok, akkor azok egy részét vagy egészét felhasználhatja munkája során, de lehet, hogy inkább azt tanácsolja majd, hogy szanálásra kerüljenek a meglévő berendezési tárgyak.

A home stagingnek egyszeri költsége van, majd a berendezési tárgyak kölcsönzésére az idő függvényében kerül árajánlat kidolgozásra.

Szakemberek

Település

Válaszd ki a települést, hogy csak azokat a szakikat lásd, akik vállalnak kiszállást hozzád, és megadtak árat ehhez a tevékenységhez!

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

dr. Valkárné Loss Éva - Katica

Lakberendező

Belsőépítész

Designer

Az évek alatt többféle belső teret rendeztem be:irodákat, lakásokat, vendéglátóipari létesítményeket. Mindíg arra törekedtem, hogy a lehető legjobbat hozzam ki a lehetőségekből: funkcionális, élhető, de lakályos, emberközeli enteriőröket teremtsek. Sokszor a gazdaságosság a cél, ebből a szempontból is fontos már akár az ingatlan választásakor tervezőt hívni. Munkáimra garanciát vállalok! Kivitelezés csak saját tervezésre! 50 km távolság felett MINIMUM 60 nm tervezését vállalom!
Bővebben
Etyek
Jószaki

home staging

55 000 Ft

ár / alkalom

33 megbízás
5 vélemény
86 fotó
Nemes Mónika

Lakberendező

Belsőépítész

Lakberendező és építészmérnök vagyok.Vállalási területeim:belsőépítészeti, lakberendezési tervezés, kivitelezés, 3D látványtervezés, helyszíni tanácsadás, bútortervezés és kivitelezés, költségvetés összeállítása és az ezzel összefüggő munkák pl. szellőztető rendszerek, villanyszerelés, gépészet szervezése és kivitelezése.
Bővebben
Budapest - XIV. kerület
Jószaki

home staging

20 000 Ft - 30 000 Ft

ár / alkalom

12 megbízás
2 vélemény
31 fotó
Dulánszky Andrea

Lakberendező

Belsőépítész

Régi statikus-építész dinasztiában születtem, így a szakmához szükséges ismereteket már gyermekkoromban elleshettem és tanulhattam. Iskoláimban nagyszerű és nemzetközileg is elismert művész tanárok, belsőépítészek, művészettörténészek előadásit hallgathattam és fejleszthettem tudásom. 25 éve kaptam kézhez lakberendezői diplomám. Azóta számos otthon és más funkciót betöltő tér tervezőjeként és kivitelezőjeként dolgoztam. Az eltöltött évek gyakorlatának és otthonról hozott tudásomnak köszönhetően a kivitelezési háttér munkákat is átlátom, egyben irányítom. 14 éven keresztül dolgoztam egy ipar-és képzőművészeti galériában, utolsó években galériavezetőként. Tervezés folyamata: Minden esetben szeretem magam felmérni a tervezendő helységet(ket). 3D-s programmal tervezek, manuális kiegészítésekkel. Terveim kevés egyeztetés után követhetőek a kivitelezők számára. Alaprajz: 1:50; 1:25 méretarányban méretezve. Egyben a beépítendő bútorok terveivel, berendezési tárgyakkal. Falnézetek: 1:50; 1:25 méretarányban méretezve. Egyben a beépítendő bútorok terveivel, berendezési tárgyakkal. Elektromos berendezések elhelyezkedése. (világítástechnika, lámpák, kapcsolók, dug aljak) Álmennyzet kialakítás. Helységenként 3D-s látványterv ( ha szükségszerű több nézetből) , színes és fekete-fehér változatban. Javaslatok kereskedelemben kapható beépítendő anyagokra, textilekre, dekorációkra, bútorokra, elektromos és fűtő berendezésekre. Tervezés során többször egyeztetek megbízóimmal, míg a végleges megoldás mindkét fél tetszését elnyeri. Kivitelezés, művezetés, beszerzés további egyeztetések alapján.
Bővebben
Pécs

home staging

15 000 Ft - 37 700 Ft

ár / alkalom

4 megbízás
27 fotó
Frei-Salamon Judit

Lakberendező

Belsőépítész

Látványtervező

Tisztelt Érdeklődő! Kérem, tekintse meg adatlapom, ahol referenciamunkáim széles választékát megtalálja: legyen szó családi házról, lakásról, nyaralóról, irodáról, kereskedelmi egységről, szívesen segítek megvalósítani elképzeléseit. Remélem hamarosan Önt is elégedett ügyfeleim között köszönthetem!
Bővebben
Harta

home staging

50 000 Ft

ár / alkalom

27 megbízás
15 vélemény
80 fotó
Keresztesi Erika

Lakberendező

Látványtervező

Belsőépítész

Spóroljon pénzt, és valósítsa meg ötleteit lakberendezőjével! Ha első mondatom nem győzött meg, tudok még pár indokot, hogy miért engem válassz! * Megkíméllek, és leveszem a válladról a felelősséget, stresszt, utánajárást * Megóvlak a felesleges költségektől, a rossz kivitelezéstől, rossz méretű – nem hozzád illő berendezések vásárlásától * Szakértelmemmel és tapasztalatommal megelőzheted a költséges próbálkozásokat, pénzkidobást! * Olyat tervezek Neked, ami a stílusodhoz, a lakásodhoz, az életviteledhez és anyagi lehetőségeidhez illik! * Felügyelhetem, hogy minden úgy valósuljon meg, ahogy azt együtt megterveztük! * Szeretnéd már az elején tudni, hogy mennyiből valósul meg minden igényed a lakberendezésnél? Nem gond, én megmondom! Számtalan pontot tudnék még felsorolni, miért érdemes lakberendezőt fogadni! Ez nem a kiváltságosok szolgáltatása, ez az okos emberek döntése, akik el akarják kerülni az összes buktatóját az építkezésnek/felújításnak, hogy az igazán fontos dolgokra tudjanak koncentrálni, és ne vesszenek el a részletekben,és az információk tömkelegében! A távolság sem jelent akadályt! Nincs másra szükség, mint egy laptopra/tabletre, amin követeheted a tervezési folyamatokat élő kapcsolatban ! látogass el hozzám: #testilusod3dben
Bővebben
Debrecen

home staging

50 000 Ft - 100 000 Ft

ár / alkalom

15 megbízás
5 vélemény
34 fotó
Szigethi Dóra

Lakberendező

Belsőépítész

Grafikus

Lakberendezni könnyű, azt bárki tudja. Vagy mégsem? Életed nagy részét az otthonodban töltöd, és egyáltalán nem mindegy, milyen tárgyakkal, veszed körül magad. Milyenek a színek a fények, milyen a tér maga. Egy rosszul szervezett enteriőrben, ahol a funkciók nem megfelelően vannak kitalálva az életviteledhez, kényelmetlenül érzed magad, akár tudatosul ez benned, akár nem. Ha te  azok közé tartozol, aki inkább szakemberre bízzák ezt a feladatot, akkor jó helyen jársz. Helyszíni felmérés után 3D látványtervet készítünk, végig fogjuk a kezedet a munka befejeztéig, segítünk a bútorok felkutatásában, megvásárlásában, tudjuk a tuti lelőhelyeket, kivitelezőbrigádot is ajánlunk ha kéred, szóval nyugodtan ránk bízhatod magad.
Bővebben
Budapest

home staging

9 000 Ft - 20 000 Ft

ár / alkalom

72 fotó
Martinovits Nóra

Lakberendező

Nóri - Interior Designer - Célom a minden helyiségre kiterjedő összhang a tervezéstől a megvalósulásig, hogy jól használható, hangulatos terekkel és odaillő bútorokkal olyan stílusos életteret alakítsak ki, ahol a benne élők igazán otthon érezhetik magukat !Ha építkezel, felújítasz vagy átalakítasz, mert meguntad a meglévőt, de nincs elképzelésed, hiányzik az a bizonyos plussz, ami feldobná a látványt, akkor keressél bátran. Vállalom lakások, családi házak lakberendezési munkáit, az egyszerű tanácsadástól a komplett tervezésig . 🥰 A Te álmaid is valóra váltjuk ! 🥰
Bővebben
Baja

home staging

50 000 Ft

ár / alkalom

15 fotó
Beauty Interior,Balázs-Nagy Szilvia lakberendező

Lakberendező

Belsőépítész

Szeretettel üdvözlők minden kedves érdeklődőt! Balázs-Nagy Szilvia, lakberendező vagyok, a Beauty Interior (www.beautyinterior.hu) megálmodója. Lakberendezőként több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem családi házak, lakások és egyéb belsőépítészeti projektek teljes körű tervezésében és lebonyolításában. Bútortervezőként, több éven keresztül tevékenykedve, biztos tudást szereztem a belsőépítészet ezen területén is. Több éve önálló vállalkozóként dolgozom, bővítem tudásom és segítek ügyfeleimnek kialakítani álmaik otthonát. 2022-ben megrendeztem saját szakmai kiállításom, melynek segítségével betekintést nyújtottam minden kedves érdeklődó számára szakmai tevekénységembe, illetve üzleti partnereim bemutatásával az általam képviselt kivitelezési minőségbe. Megszerzett tudásommal, tapasztalatommal szeretném segíteni minden leendő ügyfelemet a tervezés folyamán. Bízom benne, hamarosan találkozunk és Önt is elégedett ügyfelim körében üdvözölhetem! Főbb tevékenységeim: Lakberendezés, tanácsadás, teljeskörű belsőépítészeti tervezés. - Lakberendezési tanácsadás - Lakberendezés hangulat tervekkel, alaprajzzal, 3D tervekkel - Teljes körű belsőépítészet hangulattervekkel, alaprajzzal, falnézetekkel, 3D tervekkel, elektromos-és vizes tervekkel, álmennyezet- és világítás tervezéssel, egyedi bútortervezéssel, függönytervezéssel, konszignációval - Készenlét és előkészítés, ami magába foglalja a kivitelezőkkel való kapcsolattartást, árajánlatok bekérését, rendelések lebonyolítását, telefonos egyeztetéseket, helyszíni szemléket
Bővebben
Szeged

home staging

0 Ft - 0 Ft

ár / alkalom

4 megbízás
1 vélemény
26 fotó
Szabó Stefánia
Szabó Stefánia [Más vállal munkát helyette]

Lakberendező

Designer

Kertépítés

Nem olyan, nem úgy van, nem az, amit szeretnél?😱😰😕 Üzenj bátran, kérdezz. 👍🙂🙂🙂🌞❤️ ❤️Szeretek a térben formálni, de szeretem a ✍️📐🖌️tervezés-kivitelezés/megvalósítás folyamatát is.🎯⏳🌄 ❤️Olyan munkálatokat szoktam elvállalni, amelyek nekem is tetszenek.📝🏡🌳🎨🖌️
Bővebben
Budapest - XIII. kerület

home staging

0 Ft - 0 Ft

ár / alkalom

25 fotó
Bálint Virág Orsolya
Bálint Virág Orsolya [Más vállal munkát helyette]

Lakberendező

Belsőépítész

Látványtervező

Lakberendezés, látványtervezés és belsőépítész a szakmában várom megkeresésüket
Bővebben
Nagykovácsi

home staging

27 000 Ft - 50 000 Ft

ár / alkalom

Zizz Design
Zizz Design [Más vállal munkát helyette]

Lakberendező

Belsőépítész

Látványtervező

Belsőépítészeti tervezés, látványtervezés, lakberendezési tanácsadás
Bővebben
Debrecen

home staging

20 000 Ft

ár / alkalom

34 fotó
Siklósi Tünde
Siklósi Tünde [Más vállal munkát helyette]

Lakberendező

Üdvözlöm! Siklósi Tünde lakberendező, bútortervező vagyok. Lakberendezés kereskedelemben kapható vagy egyedileg tervezett bútorokkal, belsőépítészet, 3D fotórealisztikus látványterv, 3D video bejárás, igény esetén asztalos ajánlásával. Kis segítségre van szüksége, akkor is keressen bátran! Az első lépéstől a kivitelezés lezártáig segítő kezet nyújtok. Vállalási hely: Magyarország teljes területe. Amennyiben kérdése van vagy ingyenes árajánlatot kérne tervezésre, kérem keressen bizalommal elérhetőségeim bármelyikén, hogy egy új és élhető enteriőrt teremthessünk közösen!
Bővebben
Budapest

home staging

15 000 Ft - 25 000 Ft

ár / alkalom

11 fotó
Lebó Máté
Lebó Máté [Más vállal munkát helyette]

Lakberendező

Lakberendezői tervezőként 3 éve dolgozom szabadúszóként, szakmai képesítésemet Madridban szereztem. Új és használt, vagy felújítandó lakások, nyaralók, családi házak, üzlet- és vendéglátóhelyiségek belső ki- és átalakítása, stíluskoncepció létrehozása, tervezéstől a kivitelezésig. 3 évet éltem a Távol- Keleten, mely alatt rengeteget tanultam és szakmai megoldások terén számtalan új kapu nyílt ki. Munkavégzés során a pszichológiai tanulmányaim is óriási mértékben segítenek pontosan megérteni az ügyfeleim elképzeléseit és megvalósítani vágyait.
Bővebben
Fonyód

home staging

20 000 Ft - 40 000 Ft

ár / alkalom

8 fotó

Nem találod, akit keresel?

Ha nem szeretnél közülük választani, nézz vissza a szakikhoz, akik még nem adtak meg árat, és kérj tőlük ajánlatot!

<<< Vissza: Lakberendező lista

Vagy kérj ajánlatot az összes Lakberendező szakembertől

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!