építési napló vezetés árak 2024

Akár 5 árajánlat 24 órán belül

Az Árkalauz gombra kattintva megtalálod, hogy hogyan épül fel a építési napló vezetés árazása. A Szakemberek, árak gombra kattinva pedig böngészni tudsz a szakemberek között. Minden árajánlatkérés ingyenes.

Akár

Akár 1300 Ft / darab

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Fogadok munkát
Vidovics Péter

Építési műszaki ellenőr

Építész

Építész TERVEZÉS, FELELŐS műszaki vezetés és MŰSZAKI ELLENŐRZÉS Költségvetés készítés, műszaki tanácsadás, felmérés, oktatás.
Bővebben
Székesfehérvár
Jószaki
15 megbízás
3 vélemény
Fogadok munkát
Szanyó László

Építész

Generálkivitelezés

Ingatlan értékbecslés

Cégünk több mint 6 éve (jómagam több mint 14 éve) foglalkozik építőipari tervezéssel és kivitelezéssel. Minden esetben igyekszünk maximálisan kielégíteni az ügyfelek igényeit. Legyen az akár magán-, vagy céges megkeresés. Lakó-, vagy középület.
Bővebben
Velence
Jószaki

építési napló vezetés

0 Ft - 0 Ft

ár / darab

4 megbízás
3 vélemény
15 fotó
Fogadok munkát
Pausz Dániel

Építési műszaki ellenőr

Belsőépítész

Építész

Tisztelt Érdeklődő! Okleveles építészmérnökként foglalkozom újonnan építendő családi házak, társasházak komplett engedélyezési és egyszerű bejelentési terveinek készítésével, valamint belsőépítészeti látványtervek és kiviteli tervdokumentációk összeállításával. MEGLÉVŐ CSALÁDI HÁZAK ÉS ÉPÜLETEK ÁTALAKÍTÁSÁNAK, BŐVÍTÉSÉNEK TERVEZÉSÉT NEM TUDOM VÁLLALNI! Emellett építési műszaki ellenőri feladatokat is vállalok. Generálkivitelezőként meglévő téglaépítésű (nem panel) LAKÁSOK és ÜZLETHELYISÉGEK átalakítását, felújítását is teljes körűen vállaljuk, megbízható és összeszokott szakember gárdával. CSALÁDI HÁZAK és EGYÉB ÉPÜLETEK engedélyköteles (e-naplo) kivitelezési feladatait NEM tudjuk vállalni. Kérem Önöket, hogy csak konkrét tervezési vagy kivitelezési feladatokkal és árajánlat kéréssel kapcsolatban keressenek! Tanácsokat nem áll módomban adni senkinek!
Bővebben
Budapest - XI. kerület és 50 km-es körzetében kiszállok.
Minősített jószaki
78 megbízás
40 vélemény
63 fotó
Fogadok munkát
Balogh László
Dél-Pest területén vállalok építésztervezési munkát. Új családi házak és meglévő épületek bővítése egyszerű bejelentéssel. Több, mint 30 év tervezői és kivitelezői tapasztalattal rendelkezem.
Bővebben
Budapest - XVIII. kerület és 15 km-es körzetében kiszállok.
29 megbízás
6 vélemény
10 fotó

Építési napló vezetés

E-építési napló vezetés a szabáláyoknak megfelelően. Az építési naplóban rögzíteni kell az építési munkálatokkal kapcsolatos összes információt, beleértve az építőanyagok beszerzését, a munkálatok megkezdését és befejezését, valamint az esetleges módosításokat és javításokat. Az építési naplót általában az építkezés vezetője vagy az építési műszaki ellenőr vezeti, de egyes esetekben akár a kivitelező is felelős lehet érte.

Szakemberek

Válaszd ki a lakhelyed!

Így azokat a szakikat látod, akik vállalnak kiszállást hozzád.

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!