FOGADOK MUNKÁT
Kupai Norbert
Kupai Norbert
12
Megbízás

6 órával ezelőtt volt itt.

Monor és 85 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 84651

Rólam

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező,megbízható munkánkra igényes csapat vagyunk.Ingyenes felmérés helyszíni árajánlat hívjon bizalommal!
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
A nálam elvégzett munkájuk során az volt a legfontosabb, hogy jó minőségben dolgozzanak, és ez sikerült is. Emellett nagyon segítőkészek és rugalmasak voltak, illetve a felmérés után már másnap tudtak kezdeni, ami szuper volt.
Ajánlatkérő
Pontos, gyors, rugalmas, segítőkész, szavahihető, és nem utolsó sorban jó szakember.
Barbi
Precízek, gyorsak és pontosak voltak. Korrekt áron dolgoznak és igényesek a munkájukra. Megvalósították az elképzeléseinket. Köszönjük a gyönyörű kerítést és a hőszigetelést! 😊
Balázs
Rendkívül korrekt, a munkát rendben elvégezte a közben felmerülő nehezítő körülmények ellenére.
Gábor
Gyorsan dolgozik,pontossan a megbeszéltek szerint időben kezdte a munkát,reális áron.
Szaki válasza:
Köszönjük szépen!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Vettünk egy régi parasztházat. Vegyes falazat, a legtöbb fal girbegurba. Gipszkartonozás jó megoldás lehet? Vagy mindenképp vakolással számoljunk? Előnyök-hátrányok hosszútávon?

Az én válaszom:

„Üdv, tisztelt Balázs én mindt szakember mindenképp a vakolás választanám sokkal tartósabb,meg tartja a vályog fal szellőzését ami nagyon fontos! ”

0

2022. 10. 31.

Szakmáim

Ezermester 1 megbízás Hang-, tető-, hőszigetelés 0 megbízás Földmunka 0 megbízás Melegburkoló, parkettázás 0 megbízás Ács 0 megbízás Gipszkarton szerelés 0 megbízás Szobafestő, tapétázó 4 megbízás Térkövezés 1 megbízás Burkoló 1 megbízás Kőműves 5 megbízás Generálkivitelezés 0 megbízás