gipszkarton szerelés árak 2023

Akár

Akár 3000 Ft / ㎡

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

A gipszkarton szerelés árak 2,800 Ft/nm munkadíjtól indulnak, a végső ár függ a gipszkarton rétegszámtól és a feladat bonyolultságától. Egy válaszfal megépítése 5,300-14,000 Ft, a gipszkarton előtétfal-ragasztás 3,500-11,000 Ft/nm munkadíjjal számolható. Anyagdíjjal együtt egyrétegű válaszfal építés 14,000 Ft-os nm-ártól lehetséges.

Árkalauz - Gipszkartonszerelés

Mielőtt egy gipszkartonos szakembertől árajánlatot kérsz, jó ha van egy átfogó képed a munkafolyamatokról és az aktuális árakról. Ha már van gipszkartonfal a lakásban, vagy úgy gondolod, számodra a gipszkarton lesz a legelőnyösebb megoldás, jó, ha tudod, hogy maga a gipszkarton lapok felcsavarozása csupán a teljes bekerülési költség 12%-át teszi ki. Ha tájékozott vagy a jellemző gipszkartonozás négyzetméter árakban egyrészt magad is könnyen kikalkulálhatod, hogy mennyibe kerülne a terveid megvalósítása, másrészt könnyebb lesz eldönteni, melyik gipszkarton-szerelő szakit válaszd ajánlatkérés után.

Miből tevődik össze a gipszkartonszerelés ára?

A gipszkarton szerelés árának felét az anyagköltség adja ki, kb. 10-10 %-ot tesz ki a tartószerkezet kialakítása és a gipszkarton felszerelése, továbbá költség a bandázsolás, a glettelés, a fóliázás és a felmérés

A gipszkartonozás folyamata, és árajánlata magában foglalja a:

 • felmérést,
 • tartószerkezet szerelést,
 • gipszkarton lapok elhelyezését,
 • hő- és hangszigetelést a fal vastagságában,
 • fugázást, bandázsolást a lapok illesztésénél,
 • illetve a falcsatlakozások, falszegélyek szakszerű kialakítását.

Az anyagköltség és a munkadíj árának jellemző megoszlása gipszkarton falazás kapcsán: 50% munkadíj, 50% anyagköltség.

Jellemző egységárak - gipszkarton-szerelés

A gipszkarton szerelés, válaszfal építés, ragasztás, ajtó szerelés és dobozolás minimum átlag és maximum négyzetméterár adatai 2023-ban

Az árak megállapításánál számít a kialakítandó válaszfal vastagsága, a szigetelő- és falazó anyagok minősége és vastagsága. El kell dönteni, hogy egy-, kettő- vagy háromrétegű borítás az indokolt, illetve tervezhetünk egyszeres vagy kétszeres tartóvázzal is. Az ütésálló, terhelhető, tűzgátló, hanggátló lapokkal való munka felárat jelent. Ugyanígy növeli az árat, ha ajtó-vagy ablaktok kerül beépítésre (akár gipszkarton vagy kőműves szerkezetű).

A feltüntetett árak bruttó árak. A kimutatás a minimum és maximum értékek átlagait, valamint a piaci átlagot mutatják és rendszerünkben található szakemberek árai, publikusan elérhető árlisták és iparági normák összevetésével készült. Az áradatokat 3-6 havonta frissítjük, így érdemes visszanézni időről-időre az aktuális gipszkartonszerelés árakért!

Művelet Minimum Átlag Maximum
7.5 cm egyrétegű gipszkarton
válaszfal kialakítása
14 000 Ft 14 800 Ft 16 500 Ft
12.5 cm egyrétegű gipszkarton
válaszfal építés
15 000 Ft 16 600 Ft 18 000 Ft
10 cm hangszigetelő gipszkarton
válaszfal építés
17 500 Ft 18 880 Ft 20 000 Ft
10 cm kétrétegű gipszkarton
válaszfal építés
17 600 Ft 18 000 Ft 18 500 Ft
12.5 cm kétrétegű ütésálló, terhelhető, tűzgátló
gipszkarton válaszfal építés
26 000 Ft 28 000 Ft 29 500 Ft
17.5 cm háromrétegű gipszkarton
válaszfal építés
28 000 Ft 28 500 Ft 31 000 Ft
Egyéb kapcsolódó feladatok:
Tetőtér beépítés 12.5 mm-es
normál gipszkartonnal
16 000 Ft 17 500 Ft 19 800 Ft
Egyszárnyú tokszerkezet
gipszkarton szerkezetű falba
34 000 Ft 44 500 Ft 60 000 Ft
Élvédőzés 650 Ft 1 095 Ft 1 600 Ft
Gipszkarton komplett glettelése 1 395 Ft 1 500 Ft 1 600 Ft
Gipszkarton bandázsolás - Q3 540 Ft 1 320 Ft 2 095 Ft
Gipszkarton bandázsolás - Q4 450 Ft 1 280 Ft 2 500 Ft
Gipszkarton fal csiszolása 280 Ft 350 Ft 550 Ft
Különleges feladatok:
Dobozolás + rejtett világítás 18 500 Ft 22 465 Ft 25 400 Ft
Íves falak kialakítása 28 000 Ft 36 000 Ft 44 450 Ft

Hogyan értelmezzük a gipszkartonszerelés árakat?

A Jószaki.hu-n közölt árakat az adatbázisunkban található szakemberek által megadott árak, iparági normák és publikusan elérhető áradatok elemzésével és összevetésével állítottuk össze. Az árak bruttó árak és jellemzően egy négyzetméterre vagy egy folyóméterre vonatkoznak. Az óradíjakat külön jelezzük.
Fontos megjegyezni:

 • ÁFA-kérdés: A szakik a listaáraikat attól függően szokták bruttó vagy nettó összegekben megadni, hogy jellemzően lakossági vagy vállalati megrendelésre dolgoznak, illetve hogy maguk, mint vállalkozók ÁFA-fizetőek-e vagy sem. Lakossági megrendelőként nekünk mindig a bruttó összeget kell majd megfizetni, ha ÁFA-fizető vállalkozáson keresztül történik a megrendelés, az ÁFA később visszaigényelhető lesz. Mindig kérdezzünk rá, hogy a közölt árak nettó vagy bruttó árak, és hogy végül mennyi lesz a fizetendő összeg!
 • Tényleg ilyen olcsó? Néha a táblázatban egy bonyolultabbnak tűnő feladathoz látszólag olcsóbb minimálár tartozik. Ez azt jelenti, hogy valóban volt olyan szaki, aki ezt az árat közölte vállalási díjként.
 • Anyagárral vagy anélkül: Ahol kifejezetten tudjuk, hogy az adott ársávok anyagárat is tartalmaznak, ott ezt mindig jelezzük (jellemzően középkategóriás, standard anyagokat tartalmaznak az árak). Ugyanakkor lehetnek olyan tételek, ahol a minimálár anyag nélküli, míg a maximum ár már anyaggal együtt értendő.

A szakik nem mindig teszik egyértelművé, hogy a közölt ár csak munkadíj, tartalmazza a segédanyagokat, vagy kompletten, minden beépítésre kerülő anyaggal együtt értendő. Van olyan eset is, hogy a munkadíj tartalmazza a segédanyagok árát, de emellett anyagköltség is meg van adva - jellemzően akkor, ha a szaki vállalja az anyagok beszerzését, és azt állandó beszállítótól szerzi be. Ezért nagyon fontos egyedi árajánlatot kérni, és mindig rákérdezni ezekre a részletekre is, mert enélkül nem lehet összehasonlítani a kapott árajánlatokat!

Célunk az itt közölt információkkal segítséget nyújtani a szakemberek árainak értelmezésében, és a reális piaci árak megtalálásában. Nem ritka, hogy akár egy egyszerűbb javítási munkára is érkezik olyan szaki, aki 10,000 Ft-ért, egy másik viszont 30,000 Ft-ért vállalja az adott munkát. Ezek reális árkülönbségek! Mindig mérlegeljünk az időfaktor (milyen sürgős a munka), mekkora a feladat, a költségvetés, és a legjobb szakember megtalálására szánt energia tekintetében! **Ha tehetjük, kérjünk be több árajánlatot, vessük össze az árakat az itt közölt árakkal, és azt a szakit bízzuk meg a munkával, aki nem csak szimpatikus, de kellő referenciákkal és gyakorlattal is rendelkezik.
Ebben segít a JóSzaki!
Olvasd el blogcikkeinket is, nézd meg szakijaink válaszait egyes fogós szakmai kérdések kapcsán a SzakiVálaszon! Keress szakit hozzád közel, vagy mondd el, hogyan segíthetünk még!

Hogyan számolják a szakik a gipszkartonozás árát?

A gipszkartonozás árát elsősorban a szükséges rétegek száma, a glettelési minőség és a szerelés bonyolultsága fogja meghatározni. Az árlisták általában komplex feladatokat listáznak: pl. Válaszfal építése szigeteléssel, előtétfal egy vagy két rétegben szigeteléssel, álmennyezet építés - szintén a rétegszámot, fóliázást, szigetelést megadva. A munkadíj ilyenkor minden említett lépést tartalmaz, és négyzetméterre kerül meghatározásra. A szigetelés vastagsága, a felhasznált anyagok típusa és a hely adottságainak specifikumai az anyagárban lesznek reprezentálva: azaz a szerelési díj már nem változik, de nyilván drágább lesz egy 20 cm-es szigetelés, mint egy feleakkora.
Vannak tipikus kiegészítő lépések, amik könnyen árazhatóak: pl. élvédő beépítése (folyóméterben), vagy egy ajtó beépítése válaszfalba, esetleg ablakkávák megképzése. Ezekben az esetekben bátran bízhatunk a listaárak pontosságában. Azonban egy íves fal kialakítása vagy a gipszkarton dobozolás már nehezebben árazható négyzetméterre: ilyen esetekben mindenképp mutassuk meg a gipszkarton szerelőnek, hogy miről lenne szó, és kérjünk egyedi árajánlatot! Ugyanez igaz a tetőtér gipszkartonozásra is, hiszen ahány tetőtér, annyiféle forma, töréspont, magasság lehetséges.

A gipszkartonozás általában addig tart, amíg a táblák a helyükre kerülnek és tökéletesen rögzítve vannak. Bizonyos gipszkarton szerelők vállalják a gipszkarton táblák bandázsolását is, és azt tökéletes gletteléssel is ellátják - azaz a táblák közötti réseket kihúzzák. Van, aki komplett glettelést is vállal a kívánt minőségben (Q1-Q4). De utóbbi műveleteket már a gipszkartonra kerülő bevonatot készítő szobafestő-mázoló szakember is el tudja végezni. A gipszkartonozás árában normál esetben ezek nincsenek benne, de tisztázzuk az árajánlat kézhez vételekor, hogy pontosan milyen végeredményre gondol a gipszkartonozó, és nekünk mi az elvárásunk!

Mi történik gipszkartonozáskor?

A gipszkarton falak építése történhet már meglévő falfelületek burkolásával, vagy gyakorlatilag a “semmiből” felhúzva, saját komplett vázat építve. A gipszkarton számtalan előnye közül az egyik, hogy gyakorlatilag bármilyen formájú, méretű, vastagságú falat kialakíthatunk belőle beltéren. Kültéri burkolásra csak kivételes esetekben alkalmas, mert az időjárás viszontagságait csak korlátozottan állja. Létezik víz-, és tűzgátló anyagokkal bevont változata is.
Gipszkartonozáskor, a gipszkarton lemezeket (vagy álmennyezet lapokat) egy előre elkészített szerkezetre (fa- vagy fém vázra) rögzítik csavarozással vagy meglévő falakra ragasztással, majd a felületüket glettelik.

A gipszkarton szerelése a következő lépésekből áll:

 1. Felmérés: A gipszkartonozás egyik kulcsa a megfelelő felmérés és tervezés. A talaj, a meglévő falak ellenőrzése, a speciális igénybevétel (pl. vizes helyiségek, hőség) megállapítása, méretvétel. Ennek megfelelően történik majd meg az anyagbeszerzés, illetve a gipszkarton szerelő szakember így tudja a legjobb ajánlatot tenni a szigetelés kialakítására, valamint a vázszerkezet anyagaira, a falvastagságra is. Gipszkarton szerelés esetén mindig van lehetőségünk ügyes rejtett villanyszerelési megoldásokra is, melyek egy részét akár a gipszkartonos is meg tudja oldani, de akár egyeztethetünk villanyszerelővel is, ha esetleg összetettebb LED-világítással, spotlámpákkal tervezünk.
 2. Helyiség előkészítése: Amint a tervek megvannak, a gipszkartonos szaki előkészíti a helyiséget. Noha a gipszkarton szerelés szárazépítés - aminek egyik legnagyobb előnye, hogy minimális kosszal jár -, a lapok vágása, az esetleges bontási munkák miatt érdemes az egész helyiséget kipakolni és fóliával levédeni. A gipszkarton szerelés esetében a szellőzés nem olyan fontos, minthogy a glettelésen kívül más anyagnak nincs száradási ideje.
 3. Tartószerkezet kialakítása: Első lépésként a tartószerkezet kerül kompletten megépítésre: álmennyezet esetében függesztő rendszer, válaszfalak esetében fa vagy fém tartóváz kerül kialakításra. Itt van esélyünk akár beépített bútorokat, polcokat formálni a vázból. A váz határozza meg a fal pontos méreteit, vastagságát is.
 4. Gipszkarton lapok szabása, vágása: Amikor a tartószerkezet kész, egészen pontos méretek szerint lehet a lapokat vágni, minimális fugázási feladatokat hátrahagyva. A vágás speciális vágószerkszámokkal történik, kicsit helyigényesebb, mivel a lapokat fektetni érdemes.

💡 TIPP: Amennyiben tudjuk, hogy kisebb helyünk lesz a szabásra a helyszínen, általában a boltokban is kérhetjük a lapok előre történő vágását (felezését például) a könnyebb szállítás és felhasználás érdekében.

 1. Gipszkarton szerelés: A méretre vágott lapok rögzítése csavarozással történik. Ehhez speciális gipszkarton rögzítő csavarokat használnak. Alternatívát jelent a gipszkarton lapok ragasztása, ami nem épített vázra, hanem előtétfal készítése során, meglévő falfelületekre történik általában.
 2. Bandázsolás, glettelés: A gipszkarton lapok illesztéseinél erősítésnek üvegszövet vagy papírcsík kerül felragasztásra, glettelésre. A feladatot gipszkarton szerelő szakember ugyanúgy el tudja végezni, mint szobafestő-tapétázó.
 3. Festés, tapétázás, burkolás: Megfelelő alapozást követően a gipszkarton gyakorlatilag a glettanyag száradása után (ami körülbelül 2 órát vesz igénybe) azonnal festhető vagy tapétázható, de jól viseli a különböző hideg- és melegburkolatokat is.
  Az eljárás a szükséges anyagoktól és a felület nagyságától függően eltérő időt vehet igénybe. A gipszkartonozás gyors és hatékony módszer, amely lehetővé teszi a gyors és praktikus átalakításokat és a felújításokat, valamint belső terek tetszőleges és engedélyzetetés nélkül elvégezhető kialakítását.

A gipszkartonozás előnyei

 • viszonylag gyorsan, tisztán, könnyen lehet vele dolgozni, a munkavégzés nem igényel különösebb időjárási körülményeket, szellőzést
 • bármilyen formájú és vastagságú falat ki lehet vele alakítani
 • könnyen vezetékezhető, szerelvényezhető, rendkívül alkalmas spot lámpák és rejtett világítások kialakítására
 • akár beépített bútorokat, egyedi polcokat is kialakíthatunk a falból
 • jól szigetelhető
 • nagyon könnyen javítható
 • gyorsan glettelhető, festhető, tapétázható
 • gyorsan bontható
 • nem mérgező, nem okoz allergiát, nem minősül veszélyes hulladéknak

A gipszkartonozás hátrányai

 • a falak korlátozottan teherhordók, illetve megerősítést igényelnek, hogy nagyobb súlyokat is rögzíteni tudjunk rájuk (pl. könyvespolcok, TV-konzolok). Speciális csavarokat és tipliket igényel bármilyen elem felfúrása
 • a falak sérülékenyebbek, főleg az éleken, ezért mindenképp javasolt élvédők használata
 • a gipszkarton könnyűszerkezetes megoldás, és speciális hangszigetelő anyagok nélkül korlátozottan hang- és hőszigetelő

Hogyan kérj árajánlatot gipszkartonos munkákra?

 • Jelezd, ha nagy belmagasságú a szoba.

 • Kérdezd meg mikor tudja elkezdeni a munkát, és hogy előreláthatólag mennyi ideig fog tartani.

 • Ha a megbeszélt határidők betartása fontos számodra, a szerződésben állapítsatok meg kötbért késedelmes teljesítés esetére.
  Tisztázd, hogy

 • eltakarít-e maga után?

 • tud-e hozni létrát vagy a tiedet szeretné használni?

 • milyen GARANCIÁT vállal a szakember?

 • Ha tudsz szerezni ingyen parkoló helyet, akkor ezt mondd el.

 • Hasznos ha előzetes tervrajzot készítesz, amin bejelölöd minden szükséges elem helyét, méretét, az elektromos hálózat nyomvonalát és az egyéb installációs csatlakozások helyét és méretét.

A gipszkartonozás költségét befolyásoló tényezők

 • Az adott helyiség páratartalma és hõmérséklete.
 • Ha a válaszfalban elektromos installációt szeretnél vezetni.
 • Gipszkarton álmennyezet készítésénél számít a helyiség eredeti belmagassága, valamint az, hogy mennyire akarod lecsökkenteni a szoba légterét.
 • Ha gipszkarton szereléskor a hőszigetelést, megfelelő tűzbiztonságot, akusztikai és hangszigetelést növelni szeretnénk, ahhoz extra szigetelőanyag vagy speciális gipszkarton-lapok használata szükséges.
 • Ha a válaszfalba ajtót/ablakot is szeretnénk építeni, az többletköltséggel jár.
 • Ha kültéri falat szeretnél gipszkartonból, az valószínűleg drágább lesz a különlegesebb kiképzés miatt.
 • A gipszkarton falazás, azon belül is válaszfal építés és előtétfal építése, valamint mennyezet készítése költséges feladatok, az anyagárak ugyanakkorák, ha nem magasabbak, mint az átlagos munkadíjak!
  Kérj árajánlatot itt!

Szakemberek

Település

Válaszd ki a települést, hogy csak azokat a szakikat lásd, akik vállalnak kiszállást hozzád, és megadtak árat ehhez a tevékenységhez!

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Tóth József

Gipszkarton szerelés

Fő tevékenységi köröm a gipszkarton szerelés, de vállalom családi házak , szobafestését, mázolást, laminált padló rakását, homlokzatszigetelését minőségi kivitelben. Vállalom továbbá lakások, családi házak, teljeskörű felújítását, kőműves munkákat. 2005-ben kezdtem egyéni vállalkozóként, több mint 27éves szakmai tapasztalatom van az építőiparban, megbízható, precíz, pontos igényes munkavégzés jellemzi munkáimat. Hívjon, keressen bizalommal.
Bővebben
Győr
Tanácsadó
Minősített jószaki

gipszkarton szerelés

4 500 Ft

ár / ㎡

45 megbízás
17 vélemény
61 fotó
Nagy Milán

Gipszkarton szerelés

Szobafestő, tapétázó

Hang-, tető-, hőszigetelés

Üdvözlöm, Nagy Milán vagyok, egyéni vállalkozó. 20 éves szakmai tapasztalattal, rövid határidővel vállalok festést-(tisztasági festést), tapétázást, gipszkarton szerelést,(álmennyezet, előtétfal, stb.) laminált és vinyl padló rakását. Precíz, gyors, tiszta munka! Keressen bizalommal!
Bővebben
Budapest - XI. kerület
Minősített jószaki

gipszkarton szerelés

5 000 Ft - 10 000 Ft

ár / ㎡

98 megbízás
45 vélemény
56 fotó
GREGAGIPSZ Bt. - Gregoczki Attila

Gipszkarton szerelés

Szobafestő, tapétázó

□ Gipszkarton szerelés • válaszfal - fokozott hangszigetelésű - tűzgátló gipszkarton válaszfal • előtétfal, falborítás - hangszigetelő előtétfal • hűtött tetőtér borítás • gipszkarton bútor • tűzvédő borítás teherhordó szerkezeteken /gerenda, pillér/ TH:0,5-3óra □ Álmennyezetek • gipszkarton álmennyezet • kazettás álmennyezet rendszerek /ásványgyapot alapú és fém álmennyezetek/ ARMSTRONG, THERMATEX, OWA, ECOPHON, TEGO, CHICAGO METALLIC, DONN • hűtött álmennyezet • fűtött álmennyezet • hangszeigetelő álmennyezet □ Belső ajtó szerelés • széles választék • gipszkarton falba rejtett tolóajtótok
Bővebben
Kazincbarcika

gipszkarton szerelés

2 500 Ft

ár / ㎡

9 megbízás
2 válasz
25 fotó
Balázs Gergő

Gipszkarton szerelés

Melegburkoló, parkettázás

Széles körű, több éves tapasztalattal gipszkarton szereléssel és melegburkolással foglalkozom Budapesten és vonzáskörzetében a közeli városokban. Száraz építészeti, elektronikai műszerész iskolával rendelkezem. Így, ha belső terét LED-es Spot világítással, rejtett LED szalaggal szeretné hangulatossá tenni, annak kiépítését is elkészítem, nem kell külön villanyszerelőt hívnia. Újonnan épült családi házak teljes gipszkartonozása akár ragasztással, akár profilozással az oldalfalakon, mennyezeten, vagy válaszfalakként. Szigetelés beiktatása, párazárás. Tetőtér beépítése-ferde síkok kialakítása, szobák leválasztása, ablakok kiépítése, beltéri ajtók beépítése. Szívesen vállalok beltéri melegburkolást. Forduljon hozzám bizalommal, igyekszem mindent megtenni, hogy elképzeléseit valóra váltsam!
Bővebben
Érd
Jószaki

gipszkarton szerelés

4 000 Ft - 7 000 Ft

ár / ㎡

19 megbízás
12 vélemény
36 fotó
Légrádi Tamás

Gipszkarton szerelés

Hang-, tető-, hőszigetelés

Szobafestő, tapétázó

Csapatom többèves szakmai mùltal rendelkező, kivàlò ès sokrètű szakemberekből áll. Ennek köszönhetően munkàinkat rendszerint a megbeszèlt hatàridőn belül tudjuk teljesìteni kedvező àrak mellett, Garanciàval!
Bővebben
Pécs
Jószaki

gipszkarton szerelés

4 500 Ft - 8 500 Ft

ár / ㎡

8 megbízás
5 vélemény
40 fotó
Kállai István

Gipszkarton szerelés

Melegburkoló, parkettázás

Szobafestő, tapétázó

25 èv szakmai tapasztalattal kreatív, precíz ès minden igènyt kielègitő minősègi munkát biztositok elèrhető kedvező áron. Hogy szebbè ès otthonosabbá tegyük lakását! Számunkra az ön elègedetsège a legfontosabb
Bővebben
Vaja
Jószaki

gipszkarton szerelés

1 600 Ft - 2 400 Ft

ár / ㎡

7 megbízás
2 vélemény
3 válasz
42 fotó
RZL Artus Kft.

Gipszkarton szerelés

Burkoló

Lomtalanítás

Tisztelt Érdeklődő. Térkövezést, külsőszigetelést, betonozás, kerítés építést, zöld terület kezelést, kisebb belső átalakítást valamint építési törmelék és zöld hulladék elszállítást vállalok 10 fős csapattal, garanciával, igény szerint számlával megfelelő szakmai háttérel. Tartozzon Ön is elégedett ügyfeleink közé.
Bővebben
Székesfehérvár

gipszkarton szerelés

9 000 Ft - 12 000 Ft

ár / ㎡

16 megbízás
7 vélemény
10 válasz
30 fotó
Tokics Mihály e.v

Gipszkarton szerelés

Melegburkoló, parkettázás

Üdvözlöm! Tokics Mihály egyéni vállalkozó vagyok. A lakossági építkezések keretein belül gipszkartonozással, álmennyezet-, és álpadlószereléssel, rejtett világítások, valamint laminált padló szereléssel foglalkozom Budapest, Pest megye és környékén. Több, mint 10 éves szakmai tapasztalatomnak köszönhetően elsőosztályú, minőségi munkával tudok szolgálni, amelynek ezen szakma szeretete a fő mozgatórugója. Amennyiben lakásfelújításra adná a fejét keressen bátran a megadott elérhetőségeken. Gyors felmérés és árajánlat készítés, Szakmai tanácsadás, Precíz, elsőosztályú munka, Pénztárcabarát árak, Több, mint 10 éves szakmai tapasztalat. Ezekkel tudok hozzájárulni ahhoz, hogy Ön is az elégedett ügyfeleim, megrendelőim csoportjába tartozzon!
Bővebben
Budapest - VIII. kerület

gipszkarton szerelés

4 100 Ft - 5 000 Ft

ár / ㎡

4 megbízás
3 vélemény
2 válasz
16 fotó
Koszta Ambrus Olivér Egyéni Vállalkozó

Gipszkarton szerelés

Ács

Bádogos

Miért bízná a lakásfelújítás munkáit több tucat szakemberre, ha van olyan vállalkozó, aki összehangoltan minden folyamatot végig tud vinni, magas minőséggel és garanciálisan? Segítünk háza felújításában.Keressen minket bizalommal. Ingyenes konzultációval várjuk. Gépekkel, szerszámokkal rendelkező csapatommal komplett felújítást vállalunk számlaképesen! Ön meg álmodja és mi teljesítjük! Teljes körű lakásfelújítás - Részmunkák: - Ajtó,ablak ,nyílászárók beépítése - Festés-mázolás-tapétázás - Laminált padló lerakása - Árajánlat készítés - Betonozás - Térkövezés - Bádogozás - Hőszigetelés - Takarítás - lakások, ingatlanok takarítása - Ács munkák - Bontás - Kerítések ki építse - Homlokzat felújítás - Gipszkarton szerelés Ha Önnek is fontos a minőségi munka megfizethető áron, hívjon minket! Több éves szakmai tapasztalattal! Keressen bizalommal, hogy a lakásfelújítás munkáiban segíthessünk: Koszta Olivér Elérhetőségem : Tel: 0620-531-79-65
Bővebben
Békés

gipszkarton szerelés

2 800 Ft - 4 500 Ft

ár / ㎡

5 megbízás
1 vélemény
4 válasz
90 fotó
Pataki Csaba

Gipszkarton szerelés

Burkoló

Kőműves

Köszöntöm jószaki oldalamon a leendő Ügyfeleket! Vállalkozásom 2019-ben indítottam el mint burkoló. A négy év alatt kibővítettem több építőipari tevékenységgel. Cégem készséggel áll az Önök rendelkezésére. Üdvözlettel Pataki Csaba Pedi-bau
Bővebben
Kecskéd

gipszkarton szerelés

4 500 Ft

ár / ㎡

1 válasz
42 fotó
Boros Gyula

Gipszkarton szerelés

Épületbontás

Szobafestő, tapétázó

Ha megbízható ,precíz szakembert keresel hívj bátran szívesen válaszolok a kérdésekre. Referenciákkal rendelkezem. Igény szerint több csapattal is tudok szolgálni. Számomra fontos,hogy a megrendelő kérésének megfelelő munkát végezzünk. A cégem fő profilja :- SZIGETELÉS - festés -glettelés -vakolás -betonozás -falazás -burkolás -bontás -komplett felújítások kivitelezése! Üdvözlettel : Boros Gyula
Bővebben
Tatabánya

gipszkarton szerelés

3 500 Ft - 4 500 Ft

ár / ㎡

1 megbízás
1 vélemény
1 válasz
64 fotó
Mészáros Tamás e.v.

Gipszkarton szerelés

Melegburkoló, parkettázás

Kőműves

Határidőt betartva dolgozok, pontosan, precízen, tisztán végezem a munkánkat. 3 fős csapatunkkal vállalunk kőműves munkákat, zsalukő rakást, szegélykövezést, kémény falazást, emellett burkolást, melegburkolást, tisztasági festést, gipszkartonszerelést is! Keressen bizalommal, akár írásban leadott ajánlatkérés formájában, akár a megadott virtuális telefonszámon, mely normál díjjal hívható!
Bővebben
Pécs

gipszkarton szerelés

7 300 Ft

ár / ㎡

4 megbízás
2 vélemény
1 válasz
30 fotó
Károly Róbert Tamás

Gipszkarton szerelés

Burkoló

Kőműves

Károly Róbert Tamás E.V Festés , Tapétázás, Kőműves munkák, Homlokzati hőszigetelés, Hideg-Meleg Burkolás, Nyilás-Záró-( be épittés-Illetve Csere ) Spalet-helyreállitása, Szárazépités(Gipszkarton)Bontás, térkővezés, Villanyszerelés,( Ajánlani tudom Kollégám)
Bővebben
Zala

gipszkarton szerelés

5 000 Ft - 6 500 Ft

ár / ㎡

1 válasz
20 fotó
Jánosi Milán

Gipszkarton szerelés

Burkoló

Kőműves

Üdvözlöm önöket!Jánosi Milán vagyok és és az építő iparban sok féle munkákkal foglalkozunk. Akár teljeskörű lakás felújítást is ki tudunk vitelezni.2017 óta dolgozom vállalkozó ként és azokban a munkákban dolgoztam amikkel a mai napig is foglalkozom. Elég sok munkát csináltam már Budapesten és az országban is több helyen. Szeretem csinálni amit csinálok és próbálok a legjobb minőségre törekedni mindig. A kivitelezett munkáimra garanciát vállalok, és számlaképes vagyok.ha felkeletettem érdeklődését kérem hívjon bizalommal.
Bővebben
Budapest - X. kerület

gipszkarton szerelés

5 000 Ft - 6 500 Ft

ár / ㎡

1 megbízás
50 fotó
Mátyás Tamás Lajos

Gipszkarton szerelés

Szobafestő, tapétázó

Szobafestèst , fa ès vas màzolàst illetve gipszkarton falak ,mennyezet épitését Vinyl padló illetve laminált parketta lerakását vállalom.
Bővebben
Budapest - XIII. kerület

gipszkarton szerelés

3 000 Ft - 5 500 Ft

ár / ㎡

11 megbízás
5 vélemény
3 válasz
46 fotó
Mészáros Balázs

Gipszkarton szerelés

Szobafestő, tapétázó

Korrekt gyors megbízható munka szakemberektől. Korrekt áron.
Bővebben
Feldebrő

gipszkarton szerelés

5 500 Ft

ár / ㎡

3 válasz
16 fotó
Juhász Mihály

Gipszkarton szerelés

Térkövezés

Épületbontás

Tapasztalt szakemberként várom hívását!
Bővebben
Gyöngyös

gipszkarton szerelés

4 500 Ft - 12 000 Ft

ár / ㎡

7 megbízás
2 vélemény
5 válasz
Kerekes Zoltán

Gipszkarton szerelés

Hang-, tető-, hőszigetelés

Vállalkozásunk fő profilja, családi házak és társasházak teljeskörű gipszkarton szerelése, hő és hangszigetelése. - Állmennyezet - Rejtett világítás - Válaszfalak - Száraz padló - Elötét falak - Média falak - Száraz vakolat További információkért kérem vegye fel velünk a kapcsolatot valamely elérhetőségeink közül. Tel : 06-70/579-8447 Mail: [email protected] Web: plasterboarding.hu
Bővebben
Újhartyán

gipszkarton szerelés

4 000 Ft

ár / ㎡

1 vélemény
4 válasz
30 fotó
Gery Bau Grand Kft. - Balogh Gergő

Gipszkarton szerelés

Kőműves

Szobafestő, tapétázó

Nyíregyháza

gipszkarton szerelés

3 000 Ft - 6 000 Ft

ár / ㎡

17 fotó
Sramka Károly

Gipszkarton szerelés

Szobafestő, tapétázó

Térkövezés

Kőműves, térkövezés, gipszkarton és festés szakmákban várom a megkereséseket. Köszönöm.
Bővebben
Győr

gipszkarton szerelés

2 500 Ft - 5 000 Ft

ár / ㎡

3 megbízás
1 vélemény
3 válasz
6 fotó
Orsós László

Gipszkarton szerelés

Ács

Kőműves

Szobafestést,Mázolás,Homlokzati hőszigetelést vállalok teljes körű kivitelezési több éves szakmai tapasztalattal várom régi és új ügyfeleimet!
Bővebben
Pécs

gipszkarton szerelés

9 000 Ft

ár / ㎡

1 vélemény
26 fotó
BHM Generál KFT

Gipszkarton szerelés

Ács

Burkoló

Szép napot. Cégünk festéstől a burkoláson és vizszerelésen keresztül az ács munkákig minden vállal pontosan és szakszerüen szakemberekkel.
Bővebben
Komárom

gipszkarton szerelés

4 100 Ft - 8 500 Ft

ár / ㎡

Farkas Gábor

Gipszkarton szerelés

Ezermester

Villanyszerelő

A hét 7 napján, a nap 16 órájában (6-22) elérhető vagyok, korrekt áron. Számlával
Bővebben
Ináncs

gipszkarton szerelés

8 000 Ft

ár / ㎡

8 megbízás
4 vélemény
39 fotó
Oláh Tamás

Gipszkarton szerelés

Generálkivitelezés

Gipszkartonszerelés, festés, burkolás. Lakásfelújítás, állami támogatással vagy a nélkül. Aktív részvétel a tervezéstöl a befejezésig. Tisztelet Oláh Tamás E.V. Veszprém,
Bővebben
Veszprém

gipszkarton szerelés

3 000 Ft - 7 500 Ft

ár / ㎡

5 megbízás
2 vélemény
2 válasz
12 fotó
Elizer István

Gipszkarton szerelés

Generálkivitelezés

Szobafestő, tapétázó

Hívjon bizalommal
Bővebben
Budapest

gipszkarton szerelés

3 500 Ft

ár / ㎡

27 megbízás
12 vélemény
9 válasz
2 fotó
Domokos Árpád

Gipszkarton szerelés

Ablakcsere, nyílászáró beépítés

Ács

Teszem a dolgom, a munkám mutatja hogyan.
Bővebben
Békéscsaba

gipszkarton szerelés

2 500 Ft - 3 750 Ft

ár / ㎡

1 megbízás
14 válasz
31 fotó
Nagy Endre

Gipszkarton szerelés

Villanyszerelő

Gond van a villannyal nem tudja hogy mitévő legyen vibrál, zizeg,nem kapcsol hívjon én megoldom a problémát,gyorsan pontosan stabilan okos rendszer kivitelezése elektromos áram karbantartása ,elektromos fűtés hideg meleg burkolat allá,teljesítmény nővelés hőszivattyú rendszer kiépitése, napelem rendszerek szerelése, ipari illetve épületek családi házak teljes villamositása.Érintésvédelm és villámvédelem felülvizsgálata javítása mérési jegyzőkönyvel .Gipszkarton szerelés fügőleges vízszintes keresztbe led világitásal Rgb-normál, előttét fal ,állmenyezet szerkezet építése , szobák fürdőszobák kivitelezése dobozolása elrejtése, irj vagy hivjon telefonon vagy kérjen árajánlatot köszönöm a bizalmat.
Bővebben
Miskolc

gipszkarton szerelés

2 500 Ft - 7 500 Ft

ár / ㎡

18 megbízás
9 vélemény
1 válasz
25 fotó
Hepe Tamás

Gipszkarton szerelés

Tetőfedő

Bízza rám tető ügyeit! Több éves szakmai tapasztalattal állok rendelkezésére. Ács- és bádogos munkák széles kínálatával. Legyen szó komplett tetőépítésről, felújításról, tetőtér beépítésről, cserepezésről,zsindelyezésről,fél tetők, elő tetők, filagóriák készítéséről. Akár kisebb- nagyobb munkák esetén is keressen bizalommal! 📞 Ingyenes felmérés, árajánlat készítés! HEPE TAMÁS
Bővebben
Pécs

gipszkarton szerelés

0 Ft - 0 Ft

ár / ㎡

4 megbízás
2 vélemény
6 válasz