gipszkarton válaszfal építés

gipszkarton válaszfal építés árak 2023

Egyrétegű gipszkarton válaszfal építés átlagára br. 14-18,000 Ft között alakul anyagköltséggel és munkadíjjal együtt. A hangszigetelő válaszfal valamivel drágább: 17-20,000 Ft között van. Egy többrétegű fal max. 30-35 ezer Ft-ba kerül négyzetméterenként - anyag- és munkadíjjal együtt. Íves falak, ajtók, ablakok beépítése plusz költséget jelent.

Akár

Akár 3000 Ft / ㎡

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Árkalauz - Gipszkarton válaszfal építés

Mielőtt egy gipszkartonos szakembertől árajánlatot kérsz, jó ha van egy átfogó képed a munkafolyamatokról és az aktuális árakról. Ha gipszkarton válaszfalat szeretnél, mert számodra is előnyös megoldás, jó, ha tudod, hogy maga a gipszkarton lapok felcsavarozása csupán a teljes bekerülési költség 12%-át teszi ki. Ha tájékozott vagy a jellemző válaszfal építés négyzetméter árakban egyrészt magad is könnyen kikalkulálhatod, hogy mennyibe kerülne a terveid megvalósítása, másrészt könnyebb lesz eldönteni, melyik gipszkarton-szerelő szakit válaszd!

A gipszkarton válaszfal építés árának elemei

A gipszkarton válaszfal építés árának elemei: kiszállás, tartószerkezet kialakítása, fóliázás, dübelezés, kétoldali burkolás, szigetelés, anyagköltség, bandázsolás, glettelés

A gipszkarton válaszfal készítés folyamata, és árajánlata magában foglalja a:
felmérést,
tartószerkezet szerelést,
gipszkarton lapok elhelyezését,
hő- és hangszigetelést a fal vastagságában,
fugázást a lapok illesztésénél,
illetve a falcsatlakozások, falszegélyek szakszerű kialakítását.

Az anyagköltség és a munkadíj árának jellemző megoszlása gipszkarton válaszfal kialakítás kapcsán: 50% munkadíj, 50% anyagköltség.

A gipszkarton válaszfal jellemző rétegrendje: Fa- vagy fém vázszerkezet, ami legalább 75-ös, vagy 100-as vastagságú falat képez (7,5 cm vagy 10 cm). A fal vastagságát 90 kg/m3 sűrűségű kőzetgyapottal érdemes kitölteni a megfelelő hő- és hangszigetelés érdekében. Fedésnek mindkét oldalra a megfelelő vastagságú és típusú gipszkarton lapok kerülnek. Ezt követően a gipszkarton lapokat kívülről élvédőkkel látják el, fugázzák és bandázsolják.

Jellemző egységárak - gipszkarton válaszfal

Művelet Minimum Átlag Maximum
7.5 cm egyrétegű gipszkarton
válaszfal kialakítása
14 000 Ft 14 800 Ft 16 500 Ft
12.5 cm egyrétegű gipszkarton
válaszfal építés
15 000 Ft 16 600 Ft 18 000 Ft
10 cm hangszigetelő gipszkarton
válaszfal építés
17 500 Ft 18 880 Ft 20 000 Ft
10 cm kétrétegű gipszkarton
válaszfal építés
17 600 Ft 18 000 Ft 18 500 Ft
12.5 cm kétrétegű ütésálló, terhelhető, tűzgátló
gipszkarton válaszfal építés
26 000 Ft 28 000 Ft 29 500 Ft
17.5 cm háromrétegű gipszkarton
válaszfal építés
28 000 Ft 28 500 Ft 31 000 Ft
Egyéb kapcsolódó feladatok:
Egyszárnyú tokszerkezet
gipszkarton szerkezetű falba
34 000 Ft 44 500 Ft 60 000 Ft
Kétszárnyú tokszerkezet
gipszkarton szerkezetű falba
68 000 Ft 88 500 Ft 118 000 Ft
Élvédőzés 650 Ft 1 095 Ft 1 600 Ft
Gipszkarton komplett glettelése 1 395 Ft 1 500 Ft 1 600 Ft
Gipszkarton bandázsolás - Q3 540 Ft 1 320 Ft 2 095 Ft
Gipszkarton bandázsolás - Q4 450 Ft 1 280 Ft 2 500 Ft
Gipszkarton fal csiszolása 280 Ft 350 Ft 550 Ft
Különleges feladatok:
Dobozolás + rejtett világítás 18 500 Ft 22 465 Ft 25 400 Ft
Íves falak kialakítása 28 000 Ft 36 000 Ft 44 450 Ft

Hogyan értelmezzük a gipszkarton szerelés árakat?

Az árak megállapításánál számít a kialakítandó válaszfal vastagsága, a szigetelő- és falazó anyagok minősége és vastagsága. El kell dönteni, hogy egyszeres, kétrétegű vagy háromrétegű borítás az indokolt, illetve tervezhetünk egyszeres vagy kétszeres tartóvázzal is. Az ütésálló, terhelhető, tűzgátló, hanggátló lapokkal való munka felárat jelent. Ugyanígy növeli az árat, ha ajtó-vagy ablaktok kerül beépítésre (akár gipszkarton vagy kőműves szerkezetű).
Árkülönbség van a szobákat és a lakásokat elválasztó gipszkarton falak ára között.

A Jószaki.hu-n közölt árakat az adatbázisunkban található szakemberek által megadott árak, iparági normák és publikusan elérhető áradatok elemzésével és összevetésével állítottuk össze. Az árak bruttó árak és jellemzően egy négyzetméterre vagy egy folyóméterre vonatkoznak. Az óradíjakat külön jelezzük. A kimutatás a minimum és maximum értékek átlagait, valamint a piaci átlagot mutatják és rendszerünkben található szakemberek árai, publikusan elérhető árlisták és iparági normák összevetésével készült. Az áradatokat 3-6 havonta frissítjük, így érdemes visszanézni időről-időre az aktuális gipszkarton válaszfal szerelés árakért!

Fontos megjegyezni:

 • ÁFA-kérdés: A szakik a listaáraikat attól függően szokták bruttó vagy nettó összegekben megadni, hogy jellemzően lakossági vagy vállalati megrendelésre dolgoznak, illetve hogy maguk, mint vállalkozók ÁFA-fizetőek-e vagy sem. Lakossági megrendelőként nekünk mindig a bruttó összeget kell majd megfizetni, ha ÁFA-fizető vállalkozáson keresztül történik a megrendelés, az ÁFA később visszaigényelhető lesz. Mindig kérdezzünk rá, hogy a közölt árak nettó vagy bruttó árak, és hogy végül mennyi lesz a fizetendő összeg!
 • Tényleg ilyen olcsó? Néha a táblázatban egy bonyolultabbnak tűnő feladathoz látszólag olcsóbb minimálár tartozik. Ez azt jelenti, hogy valóban volt olyan szaki, aki ezt az árat közölte vállalási díjként.
 • Anyagárral vagy anélkül: Ahol kifejezetten tudjuk, hogy az adott ársávok anyagárat is tartalmaznak, ott ezt mindig jelezzük (jellemzően középkategóriás, standard anyagokat tartalmaznak az árak). Ugyanakkor lehetnek olyan tételek, ahol a minimálár anyag nélküli, míg a maximum ár már anyaggal együtt értendő.

A szakik nem mindig teszik egyértelművé, hogy a közölt ár csak munkadíj, tartalmazza a segédanyagokat, vagy kompletten, minden beépítésre kerülő anyaggal együtt értendő. Van olyan eset is, hogy a munkadíj tartalmazza a segédanyagok árát, de emellett anyagköltség is meg van adva - jellemzően akkor, ha a szaki vállalja az anyagok beszerzését, és azt állandó beszállítótól szerzi be. Ezért nagyon fontos egyedi árajánlatot kérni, és mindig rákérdezni ezekre a részletekre is, mert enélkül nem lehet összehasonlítani a kapott árajánlatokat!

Célunk az itt közölt információkkal segítséget nyújtani a szakemberek árainak értelmezésében, és a reális piaci árak megtalálásában. Nem ritka, hogy akár egy egyszerűbb javítási munkára is érkezik olyan szaki, aki 10,000 Ft-ért, egy másik viszont 30,000 Ft-ért vállalja az adott munkát. Ezek reális árkülönbségek! Mindig mérlegeljünk az időfaktor (milyen sürgős a munka), mekkora a feladat, a költségvetés, és a legjobb szakember megtalálására szánt energia tekintetében! **Ha tehetjük, kérjünk be több árajánlatot, vessük össze az árakat az itt közölt árakkal, és azt a szakit bízzuk meg a munkával, aki nem csak szimpatikus, de kellő referenciákkal és gyakorlattal is rendelkezik.
Ebben segít a JóSzaki! Olvasd el blogcikkeinket is, nézd meg szakijaink válaszait egyes fogós szakmai kérdések kapcsán a SzakiVálaszon! Keress szakit hozzád közel, vagy mondd el, hogyan segíthetünk még!

Hogyan számolnak a szakik gipszkarton válaszfal építés árat?

A gipszkartonozás árát elsősorban a szükséges rétegek száma, a glettelési minőség és a szerelés bonyolultsága fogja meghatározni. Az árlisták általában komplex feladatokat listáznak: pl. Válaszfal építése szigeteléssel, előtétfal egy vagy két rétegben szigeteléssel, álmennyezet építés - szintén a rétegszámot, fóliázást, szigetelést megadva. A munkadíj ilyenkor minden említett lépést tartalmaz, és négyzetméterre kerül meghatározásra. A szigetelés vastagsága, a felhasznált anyagok típusa és a hely adottságainak specifikumai az anyagárban lesznek reprezentálva: azaz a szerelési díj már nem változik, de nyilván drágább lesz egy 20 cm-es szigetelés, mint egy feleakkora.
Vannak tipikus kiegészítő lépések, amik könnyen árazhatóak: pl. élvédő beépítése (folyóméterben), vagy egy ajtó beépítése válaszfalba, esetleg ablakkávák megképzése. Ezekben az esetekben bátran bízhatunk a listaárak pontosságában. Azonban egy íves fal kialakítása vagy a gipszkarton dobozolás már nehezebben árazható négyzetméterre: ilyen esetekben mindenképp mutassuk meg a gipszkarton szerelőnek, hogy miről lenne szó, és kérjünk egyedi árajánlatot! Ugyanez igaz a tetőtér gipszkartonozásra is, hiszen ahány tetőtér, annyiféle forma, töréspont, magasság lehetséges.

A gipszkartonozás általában addig tart, amíg a táblák a helyükre kerülnek és tökéletesen rögzítve vannak. Bizonyos gipszkarton szerelők vállalják a gipszkarton táblák bandázsolását is, és azt tökéletes gletteléssel is ellátják - azaz a táblák közötti réseket kihúzzák. Van, aki komplett glettelést is vállal a kívánt minőségben (Q1-Q4). De utóbbi műveleteket már a gipszkartonra kerülő bevonatot készítő szobafestő-mázoló szakember is el tudja végezni. A gipszkartonozás árában normál esetben ezek nincsenek benne, de tisztázzuk az árajánlat kézhez vételekor, hogy pontosan milyen végeredményre gondol a gipszkartonozó, és nekünk mi az elvárásunk!

Gipszkarton válaszfal építés árak - valós példák rendszerünkből

50 m2-es iroda gipszkarton válaszfalainak építése két munkással

50 m2-es egylégterű irodahelyiség felosztása három szobára: három helyiség leválasztása, egy közlekedő kialakítása, három ajtó beépítése a szobákhoz.

Összesen 18 m x 2.8 m (belmagasság) fal és 3 db egyszárnyú ajtó kerül kialakításra. A falak össz négyzetmétere: 18 m x 2.8 m - 3x(0.8m x 2 m) = 45.6 m2

Tétel Bruttó egységár Részösszesen
Hanggátló 10 cm-es egyrétegű
válaszfal egyszeres
tartószerkezettel
19 200 Ft 875 520 Ft
3 db tokszerkezet kialakítása
(munkadíj+anyagár)
44 450 Ft 133 350 Ft
Kiszállási díj, felmérés 45 000 Ft 45 000 Ft
ÖSSZESEN: 1 053 870 Ft

Gipszkarton falakkal kialakított lakás belső terei nyers falakkal

Egy 98 m2-es lakás leválasztása két lakás kialakítása céljából

A két lakás leválasztása egy nappali megosztásával történik. A fal mérete budapesti belvárosi lakás lévén: 4.8 m belmagasság mellett 6 m szélességgel számolva: 28.8 m2. Ajtónyílás, ablak nem kerül kialakításra, a fal azonban lakáselválasztó fal, kettős tartóvázzal, 5 réteg építőlemezzel, ütésálló, terhelhető, hanggátló és tűzgátló. Falvastagság: 21 cm.

Tétel Bruttó egységár Összesen
Lakáselválasztó építése
12.5 mm-es Rigips Habito lapokkal
57 200 Ft 1 647 360 Ft

Mi befolyásolja a válaszfal készítés árakat?

 • Ha nyílászárót akarunk beállítani a gipszkarton falba, az külön költséget jelent.
 • Ha a falra súlyosabb tárgyakat akarunk szerelni, az speciális tartóvázat igényel, ami szintén megdrágítja a projektet.
 • Ha nincs lehetőség a környékeden ingyenes parkolásra, az megdrágítja az árajánlatot.
 • Ha tűzbiztonsági szempontból ellenálló gipszkarton falat szeretnél, akkor kőzetgyapot szigetelést kell hozzá venned.

A gipszkartonnal nem csak teljes falak, de boltíves ajtórések, ablakkeretek, tetszőleges méretű és formájú helyiségek is kialakíthatók

Miért jó a gipszkarton válaszfal?

A gipszkarton válaszfal az egyik leggyorsabb és legtisztább megoldás, ha helyiségeket szeretnénk egymástól elválasztani - legyen szó akár irodáról, akár lakóépületekről. Nézzük az előnyöket a teljesség igénye nélkül:

 1. Könnyű és gyorsan szerelhető: A gipszkarton válaszfalak könnyen és gyorsan szerelhetőek, így akár egy nap alatt is elkészülhet a szoba átalakítása.
 2. Rugalmas az elhelyezés, áthelyezés: A gipszkarton válaszfalak nagyon rugalmasan alakíthatóak, szinte bárhova elhelyezhetjük őket, szabadon szabhatunk rájuk ablakokat, ajtókat, szellőző réseket. Jól formálhatóak, követni tudják a szabálytalan illesztéseket is.
 3. Hangszigetelés: A gipszkarton válaszfalak kiváló hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek segítenek a zajszint csökkentésében és a csendesebb környezet kialakításában, amennyiben megfelelő szigetelést alakítunk ki a válaszfal két falsíkja között.
 4. Könnyen javítható: A gipszkarton falak sérülés esetén könnyen és olcsón javíthatóak. Ugyanakkor ügyeljünk rá, hogy megfelelő tipliket és csavarokat használjunk a polcok és díszek rögzítéséhez, hogy ne szakítsuk át a gipszkartont sehol. A nem megfelelő szerelvények sérülékennyé teszik a falat.
 5. Energiahatékony: A gipszkarton válaszfalak kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, így hozzájárulhatnak a helyiség energiahatékonyságának optimalizálásához. Különösen ilyen az álmennyezet kialakítása.
 6. Esztétikus, könnyen festhető, tapétázható: A gipszkartonlapok nem igényelnek különösebb glettelést vagy vakolást, akár közvetlenül is tapétázható és glettelés után festhető.

💡 TIPP: A gipszkarton válaszfalakat kis kreativitással beépített szekrényekké is alakíthatjuk: polcokat, rekeszeket, rejtett tárolókat alakíthatunk ki magában a falban. Rosszul bevilágított helyiségek esetén egy utólag beépített válaszfalba akár ablakot is tervezhetünk! Érdemes gipszkarton-szerelővel beszélnünk már a tervezés fázisában, hiszen rengeteg tapasztalatuk és ötletük lehet a mi igényeinkre szabva!

Mire figyelj gipszkarton fal építésénél?

 • Ha csak el akarod fedni a meglevő falat, elegendő faszerkezetet használni, vagy egyszerűen ráragasztani a falra a gipszkartont, feltéve, hogy a falad jó állapotban van és egyenes.
 • Nem annyira egyenes falnál, vagy válaszfal építésénél használj fémszerkezetet!
 • A gipszkartonozás cikkben leírtakat tartsd szem előtt!
 • Ragasztásnál figyelj arra, hogy a lapok síkban legyenek!
 • Mindent ellenőrizz vízmértékkel!
 • Ha elektromos installációkat is akarsz a fal mögé bújtatni, akkor azt jól rögzítve, gégecsőbe húzva kell vezetni.
 • A kapcsolók, konnektorok és egyéb elemek helyét gondosan jelöld ki és tervezd be!
 • Ha ajtót is akarsz a gipszkarton falba, akkor ne feledkezz meg az ehhez szükséges UA (ajtók beépítéséhez való) profilról!
 • A munka végén legyen meg minden a takarításhoz!

Szakemberek

Település

Válaszd ki a települést, hogy csak azokat a szakikat lásd, akik vállalnak kiszállást hozzád, és megadtak árat ehhez a tevékenységhez!

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

FOGADOK MUNKÁT
Tóth József

Gipszkarton szerelés

Fő tevékenységi köröm a gipszkarton szerelés, de vállalom családi házak , szobafestését, mázolást, laminált padló rakását, homlokzatszigetelését minőségi kivitelben. Vállalom továbbá lakások, családi házak, teljeskörű felújítását, kőműves munkákat. 2005-ben kezdtem egyéni vállalkozóként, több mint 27éves szakmai tapasztalatom van az építőiparban, megbízható, precíz, pontos igényes munkavégzés jellemzi munkáimat. Hívjon, keressen bizalommal.
Bővebben
Győr
Tanácsadó
Minősített jószaki

gipszkarton válaszfal építés

5 000 Ft

ár / ㎡

45 megbízás
17 vélemény
61 fotó
FOGADOK MUNKÁT
Nagy Milán

Gipszkarton szerelés

Szobafestő, tapétázó

Hang-, tető-, hőszigetelés

Üdvözlöm, Nagy Milán vagyok, egyéni vállalkozó. 20 éves szakmai tapasztalattal, rövid határidővel vállalok festést-(tisztasági festést), tapétázást, gipszkarton szerelést,(álmennyezet, előtétfal, stb.) laminált és vinyl padló rakását. Precíz, gyors, tiszta munka! Keressen bizalommal!
Bővebben
Budapest - XI. kerület
Minősített jószaki

gipszkarton válaszfal építés

5 000 Ft - 7 500 Ft

ár / ㎡

98 megbízás
45 vélemény
56 fotó
FOGADOK MUNKÁT
GREGAGIPSZ Bt. - Gregoczki Attila

Gipszkarton szerelés

Szobafestő, tapétázó

□ Gipszkarton szerelés • válaszfal - fokozott hangszigetelésű - tűzgátló gipszkarton válaszfal • előtétfal, falborítás - hangszigetelő előtétfal • hűtött tetőtér borítás • gipszkarton bútor • tűzvédő borítás teherhordó szerkezeteken /gerenda, pillér/ TH:0,5-3óra □ Álmennyezetek • gipszkarton álmennyezet • kazettás álmennyezet rendszerek /ásványgyapot alapú és fém álmennyezetek/ ARMSTRONG, THERMATEX, OWA, ECOPHON, TEGO, CHICAGO METALLIC, DONN • hűtött álmennyezet • fűtött álmennyezet • hangszeigetelő álmennyezet □ Belső ajtó szerelés • széles választék • gipszkarton falba rejtett tolóajtótok
Bővebben
Kazincbarcika

gipszkarton válaszfal építés

4 000 Ft

ár / ㎡

9 megbízás
2 válasz
25 fotó
FOGADOK MUNKÁT
Balázs Gergő

Gipszkarton szerelés

Melegburkoló, parkettázás

Széles körű, több éves tapasztalattal gipszkarton szereléssel és melegburkolással foglalkozom Budapesten és vonzáskörzetében a közeli városokban. Száraz építészeti, elektronikai műszerész iskolával rendelkezem. Így, ha belső terét LED-es Spot világítással, rejtett LED szalaggal szeretné hangulatossá tenni, annak kiépítését is elkészítem, nem kell külön villanyszerelőt hívnia. Újonnan épült családi házak teljes gipszkartonozása akár ragasztással, akár profilozással az oldalfalakon, mennyezeten, vagy válaszfalakként. Szigetelés beiktatása, párazárás. Tetőtér beépítése-ferde síkok kialakítása, szobák leválasztása, ablakok kiépítése, beltéri ajtók beépítése. Szívesen vállalok beltéri melegburkolást. Forduljon hozzám bizalommal, igyekszem mindent megtenni, hogy elképzeléseit valóra váltsam!
Bővebben
Érd
Jószaki

gipszkarton válaszfal építés

4 000 Ft - 7 000 Ft

ár / ㎡

19 megbízás
12 vélemény
36 fotó
FOGADOK MUNKÁT
Kállai István

Gipszkarton szerelés

Melegburkoló, parkettázás

Szobafestő, tapétázó

25 èv szakmai tapasztalattal kreatív, precíz ès minden igènyt kielègitő minősègi munkát biztositok elèrhető kedvező áron. Hogy szebbè ès otthonosabbá tegyük lakását! Számunkra az ön elègedetsège a legfontosabb
Bővebben
Vaja
Jószaki

gipszkarton válaszfal építés

2 100 Ft - 3 150 Ft

ár / ㎡

7 megbízás
2 vélemény
3 válasz
42 fotó
FOGADOK MUNKÁT
RZL Artus Kft.

Gipszkarton szerelés

Burkoló

Lomtalanítás

Tisztelt Érdeklődő. Térkövezést, külsőszigetelést, betonozás, kerítés építést, zöld terület kezelést, kisebb belső átalakítást valamint építési törmelék és zöld hulladék elszállítást vállalok 10 fős csapattal, garanciával, igény szerint számlával megfelelő szakmai háttérel. Tartozzon Ön is elégedett ügyfeleink közé.
Bővebben
Székesfehérvár

gipszkarton válaszfal építés

6 500 Ft - 8 500 Ft

ár / ㎡

16 megbízás
7 vélemény
10 válasz
30 fotó
FOGADOK MUNKÁT
Tokics Mihály e.v

Gipszkarton szerelés

Melegburkoló, parkettázás

Üdvözlöm! Tokics Mihály egyéni vállalkozó vagyok. A lakossági építkezések keretein belül gipszkartonozással, álmennyezet-, és álpadlószereléssel, rejtett világítások, valamint laminált padló szereléssel foglalkozom Budapest, Pest megye és környékén. Több, mint 10 éves szakmai tapasztalatomnak köszönhetően elsőosztályú, minőségi munkával tudok szolgálni, amelynek ezen szakma szeretete a fő mozgatórugója. Amennyiben lakásfelújításra adná a fejét keressen bátran a megadott elérhetőségeken. Gyors felmérés és árajánlat készítés, Szakmai tanácsadás, Precíz, elsőosztályú munka, Pénztárcabarát árak, Több, mint 10 éves szakmai tapasztalat. Ezekkel tudok hozzájárulni ahhoz, hogy Ön is az elégedett ügyfeleim, megrendelőim csoportjába tartozzon!
Bővebben
Budapest - VIII. kerület

gipszkarton válaszfal építés

3 800 Ft - 5 200 Ft

ár / ㎡

4 megbízás
3 vélemény
2 válasz
16 fotó
FOGADOK MUNKÁT
Pataki Csaba

Gipszkarton szerelés

Burkoló

Kőműves

Köszöntöm jószaki oldalamon a leendő Ügyfeleket! Vállalkozásom 2019-ben indítottam el mint burkoló. A négy év alatt kibővítettem több építőipari tevékenységgel. Cégem készséggel áll az Önök rendelkezésére. Üdvözlettel Pataki Csaba Pedi-bau
Bővebben
Kecskéd

gipszkarton válaszfal építés

5 500 Ft

ár / ㎡

1 válasz
42 fotó
FOGADOK MUNKÁT
Boros Gyula

Gipszkarton szerelés

Épületbontás

Szobafestő, tapétázó

Ha megbízható ,precíz szakembert keresel hívj bátran szívesen válaszolok a kérdésekre. Referenciákkal rendelkezem. Igény szerint több csapattal is tudok szolgálni. Számomra fontos,hogy a megrendelő kérésének megfelelő munkát végezzünk. A cégem fő profilja :- SZIGETELÉS - festés -glettelés -vakolás -betonozás -falazás -burkolás -bontás -komplett felújítások kivitelezése! Üdvözlettel : Boros Gyula
Bővebben
Tatabánya

gipszkarton válaszfal építés

4 500 Ft - 9 000 Ft

ár / ㎡

1 megbízás
1 vélemény
1 válasz
64 fotó
FOGADOK MUNKÁT
Mészáros Tamás e.v.

Gipszkarton szerelés

Melegburkoló, parkettázás

Kőműves

Határidőt betartva dolgozok, pontosan, precízen, tisztán végezem a munkánkat. 3 fős csapatunkkal vállalunk kőműves munkákat, zsalukő rakást, szegélykövezést, kémény falazást, emellett burkolást, melegburkolást, tisztasági festést, gipszkartonszerelést is! Keressen bizalommal, akár írásban leadott ajánlatkérés formájában, akár a megadott virtuális telefonszámon, mely normál díjjal hívható!
Bővebben
Pécs

gipszkarton válaszfal építés

7 300 Ft

ár / ㎡

4 megbízás
2 vélemény
1 válasz
30 fotó
FOGADOK MUNKÁT
Hello Construction Kft.

Gipszkarton szerelés

Szobafestő, tapétázó

Burkoló

Tapasztalt és lelkes építészeti és gipszkarton szerelők vagyunk, akinek szenvedélye az építészet és a kreatív megoldások. Az Ön projektje számunkra az elsődleges prioritás, és szakértelmünkkel segítjük Önt a sikeres kivitelezésben.
Bővebben
Budapest - VII. kerület

gipszkarton válaszfal építés

5 500 Ft - 9 200 Ft

ár / ㎡

2 megbízás
1 vélemény
22 fotó
FOGADOK MUNKÁT
Károly Róbert Tamás

Gipszkarton szerelés

Burkoló

Kőműves

Károly Róbert Tamás E.V Festés , Tapétázás, Kőműves munkák, Homlokzati hőszigetelés, Hideg-Meleg Burkolás, Nyilás-Záró-( be épittés-Illetve Csere ) Spalet-helyreállitása, Szárazépités(Gipszkarton)Bontás, térkővezés, Villanyszerelés,( Ajánlani tudom Kollégám)
Bővebben
Zala

gipszkarton válaszfal építés

4 000 Ft - 6 500 Ft

ár / ㎡

1 válasz
20 fotó
FOGADOK MUNKÁT
Jánosi Milán

Gipszkarton szerelés

Burkoló

Kőműves

Üdvözlöm önöket!Jánosi Milán vagyok és és az építő iparban sok féle munkákkal foglalkozunk. Akár teljeskörű lakás felújítást is ki tudunk vitelezni.2017 óta dolgozom vállalkozó ként és azokban a munkákban dolgoztam amikkel a mai napig is foglalkozom. Elég sok munkát csináltam már Budapesten és az országban is több helyen. Szeretem csinálni amit csinálok és próbálok a legjobb minőségre törekedni mindig. A kivitelezett munkáimra garanciát vállalok, és számlaképes vagyok.ha felkeletettem érdeklődését kérem hívjon bizalommal.
Bővebben
Budapest - X. kerület

gipszkarton válaszfal építés

0 Ft - 0 Ft

ár / ㎡

1 megbízás
50 fotó
FOGADOK MUNKÁT
Domján Attila

Gipszkarton szerelés

Tisztelt Keresgélő! Ha fontos Önnek a gyors, precíz és megbizható munkavégzés, hívjon bizalommal! Üdvözlettel, Domján Attila egyéni vállalkozó
Bővebben
Hódmezővásárhely

gipszkarton válaszfal építés

3 000 Ft

ár / ㎡

2 megbízás
1 vélemény
20 fotó
FOGADOK MUNKÁT
Mátyás Tamás Lajos

Gipszkarton szerelés

Szobafestő, tapétázó

Szobafestèst , fa ès vas màzolàst illetve gipszkarton falak ,mennyezet épitését Vinyl padló illetve laminált parketta lerakását vállalom.
Bővebben
Budapest - XIII. kerület

gipszkarton válaszfal építés

3 500 Ft - 6 000 Ft

ár / ㎡

11 megbízás
5 vélemény
3 válasz
46 fotó
FOGADOK MUNKÁT
Mészáros Balázs

Gipszkarton szerelés

Szobafestő, tapétázó

Korrekt gyors megbízható munka szakemberektől. Korrekt áron.
Bővebben
Feldebrő

gipszkarton válaszfal építés

5 500 Ft

ár / ㎡

3 válasz
16 fotó
FOGADOK MUNKÁT
Kerekes Zoltán

Gipszkarton szerelés

Hang-, tető-, hőszigetelés

Vállalkozásunk fő profilja, családi házak és társasházak teljeskörű gipszkarton szerelése, hő és hangszigetelése. - Állmennyezet - Rejtett világítás - Válaszfalak - Száraz padló - Elötét falak - Média falak - Száraz vakolat További információkért kérem vegye fel velünk a kapcsolatot valamely elérhetőségeink közül. Tel : 06-70/579-8447 Mail: [email protected] Web: plasterboarding.hu
Bővebben
Újhartyán

gipszkarton válaszfal építés

3 500 Ft

ár / ㎡

1 vélemény
4 válasz
30 fotó
FOGADOK MUNKÁT
Gery Bau Grand Kft. - Balogh Gergő

Gipszkarton szerelés

Kőműves

Szobafestő, tapétázó

Nyíregyháza

gipszkarton válaszfal építés

5 500 Ft

ár / ㎡

17 fotó
FOGADOK MUNKÁT
Sramka Károly

Gipszkarton szerelés

Szobafestő, tapétázó

Térkövezés

Kőműves, térkövezés, gipszkarton és festés szakmákban várom a megkereséseket. Köszönöm.
Bővebben
Győr

gipszkarton válaszfal építés

3 500 Ft - 4 500 Ft

ár / ㎡

3 megbízás
1 vélemény
3 válasz
6 fotó
FOGADOK MUNKÁT
Farkas Gábor

Gipszkarton szerelés

Ezermester

Villanyszerelő

A hét 7 napján, a nap 16 órájában (6-22) elérhető vagyok, korrekt áron. Számlával
Bővebben
Ináncs

gipszkarton válaszfal építés

8 000 Ft

ár / ㎡

8 megbízás
4 vélemény
39 fotó
FOGADOK MUNKÁT
Oláh Tamás

Gipszkarton szerelés

Generálkivitelezés

Gipszkartonszerelés, festés, burkolás. Lakásfelújítás, állami támogatással vagy a nélkül. Aktív részvétel a tervezéstöl a befejezésig. Tisztelet Oláh Tamás E.V. Veszprém,
Bővebben
Veszprém

gipszkarton válaszfal építés

4 500 Ft - 6 750 Ft

ár / ㎡

5 megbízás
2 vélemény
2 válasz
12 fotó
FOGADOK MUNKÁT
Bán-Fliesen Ép Kft

Gipszkarton szerelés

Takarítás

Burkoló

Üdvözlöm az oldalamon, Új technológiák mellett törekszünk a minél profibb kivitelezésre, a Megrendelő igényeire szabva. Az üzleti és a lakossági szférában egyaránt, több éves szakmai tapasztalattal várjuk elképzeléseit, amelyeket megvalósíthatunk. Cégünk korrekt gyors megbízható. Precíz munkavégzés. Az elvégzett munkánkért teljes körű garanciát vállalunk Munkafolyamatok / Nettó egységár
Bővebben
Békéscsaba

gipszkarton válaszfal építés

7 500 Ft

ár / ㎡

2 megbízás
5 válasz
43 fotó
FOGADOK MUNKÁT
Domokos Árpád

Gipszkarton szerelés

Ablakcsere, nyílászáró beépítés

Ács

Teszem a dolgom, a munkám mutatja hogyan.
Bővebben
Békéscsaba

gipszkarton válaszfal építés

3 000 Ft - 5 000 Ft

ár / ㎡

1 megbízás
14 válasz
31 fotó
FOGADOK MUNKÁT
Kulcsár Sándor

Gipszkarton szerelés

Asztalos

Mályinka

gipszkarton válaszfal építés

5 500 Ft

ár / ㎡

19 fotó
FOGADOK MUNKÁT
Hepe Tamás

Gipszkarton szerelés

Tetőfedő

Bízza rám tető ügyeit! Több éves szakmai tapasztalattal állok rendelkezésére. Ács- és bádogos munkák széles kínálatával. Legyen szó komplett tetőépítésről, felújításról, tetőtér beépítésről, cserepezésről,zsindelyezésről,fél tetők, elő tetők, filagóriák készítéséről. Akár kisebb- nagyobb munkák esetén is keressen bizalommal! 📞 Ingyenes felmérés, árajánlat készítés! HEPE TAMÁS
Bővebben
Pécs

gipszkarton válaszfal építés

0 Ft - 0 Ft

ár / ㎡

4 megbízás
2 vélemény
6 válasz
43 fotó
FOGADOK MUNKÁT
Karkos Ádám

Gipszkarton szerelés

Generálkivitelezés

Szobafestő, tapétázó

Lakásbol otthont várjuk régi és új megrendelőinket. Több éve a szakmába dolgozó fiatalos csapat... Vállalunk mindent ami egy lakásfelújítás kapcsán szóba jöhet garanciálisan. Az árajánlatot ingyen készítjük el önnek ingyenes helyszíni felmérés után.Azonnali kezdéssel akár hétvégén is. Hívjon bizalommal.
Bővebben
Monor
Minősített jószaki

gipszkarton válaszfal építés

3 800 Ft - 5 700 Ft

ár / ㎡

51 megbízás
31 vélemény
4 válasz
172 fotó
FOGADOK MUNKÁT
Rácz László

Gipszkarton szerelés

Kőműves

Hang-, tető-, hőszigetelés

Bízd ránk az építőipari és kőműves,térkövezés, gipszkartonozási munkálatokat,hogy garantáltan elégedett legyél az eredménnyel. Szakértelmünkkel és elkötelezettségünkkel az ügyfeleink igényeinek maximális kielégítésére törekszünk.
Bővebben
Jászladány

gipszkarton válaszfal építés

6 000 Ft - 9 000 Ft

ár / ㎡

10 megbízás
9 vélemény
84 fotó
FOGADOK MUNKÁT
Vadasz Istvan

Gipszkarton szerelés

Generálkivitelezés

Szobafestő, tapétázó

📣Építő ipari munkák kivitelezése‼️‼️ Megbízható, precíz csapatommal vállaljuk: ✔️-Lakások teljes körű felújítását🏡🏢 ✔️-tetőfedő munkálatok ✔️-beázások megszüntetése, ✔️komplett héjazat csere, kúpcserép kenés és egyéb tető munkák⛈️ ✔️-kőműves munkák🏠⚒️ ✔️-kerítések építése,⛩️ ✔️fémmegmunkálás 🗜️ 🔩 ✔️terep rendezés, különböző bontások 🔨🔨⛏️ ✔️-Sitt elszállítás 🚛 Stb.... Cégeknek és magán személyeknek egyaránt. 50km belül ingyenes állapot felmérés‼️ 🔦🚗 📌Nyugdíjasoknak 10% kedvezmény.💵 Ha fel keltettem érdeklődését, és szeretné szebbé varázsolni környezetét belátható időn belül📆⏳ keressen bizalommal❗️‼️ 📌Számla képesen! 📄 📌Szerződéssel! ✒️📜
Bővebben
Törökszentmiklós