álmennyezet készítés

álmennyezet készítés árak 2023

Akár

Akár 3000 Ft / ㎡

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

6 000 Ft
㎡ ár
Farkas Zsolt
Budapest
Farkas Zsolt vagyok 1989 ben végeztem el a szakmunkásképzőz és azóta az építőiparban dolgozom,mint vállalkozó cégvezető.Szerkezetépítés ,komplett kivitelezést is vállalunk.Homlokzatszigetelés, festés,kőműves munkák,bontási munkálatok,segédmunkaerő biztosítása,takarítás.Hívjon bizalommal!
5 750 Ft
㎡ ár
Madar László
Debrecen
Több mint, 20 éves hazai és külföldi tapasztalattal rendelkező gipszkartonos, várja régi és új megbízóit. Hívjon bizalommal!
5 625 Ft
㎡ ár
Bulissa Dávid e.v.
Budapest - XI. kerület
Glettelést nem vállalok.
5 600 Ft
㎡ ár
Buzga Csaba
Budapest - VI. kerület
Üdv. Buzga Csaba vagyok,burkolassal foglalkozunk a-z ig , klima szerelés illetve karbantartást is vállalunk,szoktunk teljes épület felújítást is végezni más szakágban is csak jó szakemberekkel.kis csapat,korrekt árakon .referencia fotőkkal.köszönöm hogy elolvasta hirdetésem.
5 500 Ft
㎡ ár
Kanyó Tibor Pál
Tápiószele
5 499 Ft
㎡ ár
Gál Dávid
Budapest
Gipszkarton álmenyezzet építése direktfüggesztővel, 1 réteg gipszkartonnal 4,999 Ft m2 Gipszkarton álmenyezzet építése direktfüggesztővel, 2 réteg gipszkartonnal 5,999 Ft m2
5 350 Ft
㎡ ár
Nagy Sándor Krisztián
Zalavár
Öntartó és függesztett mennyezetek kialakítása, szigeteléssel és fóliázással akár ezek nélkül is.
5 250 Ft
㎡ ár
Kovács Ádám
Hatvan
A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, változhatnak a felület állagától, tagoltságától és mennyiségétől. Pontos árakat kizárólag helyszíni felmérés után tudunk adni! Köszönöm!
5 200 Ft
㎡ ár
DnM s Solution - Horváth Máté e.v.
Szeged
Az áraink tájékoztató jellegűek pontos árajánlatot csak szemèlyes felmérés után tudunk készíteni.
5 050 Ft
㎡ ár
Chmelik János
Budapest

Az álmennyezet szerelés munkadíja kb. 3-5,000 Ft/nm, a kazettás álmennyezet ennél drágább: akár 12,000 Ft is lehet nm-ként. Álmennyezet szerelés két rétegben, szigeteléssel és fóliázással együtt akár 5-6,000 Ft-ból is megoldható + anyagköltség. Egy 50 nm-es lakás gipszkarton álmennyezetének elkészítése kb. 625 000 Ft-ba kerül anyagárral együtt.

Árkalauz - Álmennyezet készítés (2023)

Mielőtt egy gipszkartonos szakembertől árajánlatot kérsz, jó ha van egy átfogó képed a munkafolyamatokról és az aktuális árakról. Ha meggyőződtél róla, hogy az álmennyezet számodra is előnyös megoldás, jó, ha tudod, hogy maga a gipszkarton lapok felcsavarozása csupán a teljes bekerülési költség 14%-át teszi ki. Ha tájékozott vagy a jellemző álmennyezet szerelés négyzetméter árakban egyrészt magad is könnyen kikalkulálhatod, hogy mennyibe kerülne a terveid megvalósítása, másrészt könnyebb lesz eldönteni, melyik gipszkarton-szerelő szakit válaszd!

Az álmennyezet készítés árának elemei

A gipszkarton álmennyezet készítés árának elemei: kiszállás, tartószerkezet kialakítása, fóliázás, gipszkarton felszerelése, anyagköltség, bandázsolás, glettelés

Az álmennyezet készítés folyamata, és árajánlata magában foglalja a:

 • bemérést,
 • tartószerkezet szerelést,
 • álmennyezeti lapok elhelyezését,
 • iIlletve a falcsatlakozások, falszegélyek szakszerű kialakítását.

Az anyagköltség és a munkadíj árának jellemző megoszlása álmennyezet szerelési feladatok kapcsán: 50-60% munkadíj, 40-50% anyagköltség.

Jellemző egységárak - álmennyezet szerelés

Művelet Minimum Átlag Maximum
Gipszkarton álmennyezet szerelése 3 555 Ft 4 180 Ft 4 800 Ft
Kazettás álmennyezet készítése 3 050 Ft 7 880 Ft 12 065 Ft
Álmennyezet egy rétegben 4 800 Ft 5 880 Ft 7 620 Ft
Álmennyezet 1 réteg
+ szigetelés és fólia
5 300 Ft 7 525 Ft 9 9 05 Ft
Álmennyezet 2 réteg
+ szigetelés és fólia
5 500 Ft 8 605 Ft 10 795 Ft
Gipszkarton álmennyezet bontás 2 650 Ft 3 175 Ft 3 500 Ft
Egyéb kapcsolódó feladatok:
Élvédőzés 650 Ft 1 095 Ft 1 600 Ft
Gipszkarton komplett glettelése 1 395 Ft 1 500 Ft 1 600 Ft
Gipszkarton bandázsolás - Q3 540 Ft 1 320 Ft 2 095 Ft
Gipszkarton bandázsolás - Q4 450 Ft 1 280 Ft 2 500 Ft
Gipszkarton fal csiszolása 280 Ft 350 Ft 550 Ft
Különleges feladatok:
Dobozolás + rejtett világítás 18 500 Ft 22 465 Ft 25 400 Ft
Íves falak kialakítása 28 000 Ft 36 000 Ft 44 450 Ft

Hogyan értelmezzük az álmennyezet készítés árakat?

👷🏻‍♀️ Jó tudni: Számít a gipszkarton vastagsága és minősége is az árak megállapításánál. Egyszerű, egyrétegű gipszkarton álmennyezet építése esetén az átlagos négyzetméterárak anyagárral együtt 10 500 és 13 000 Ft között mozognak. Noha a szerelés költsége azonos, egy normál építőlemezhez képest egy tűzgátló vagy impregnált gipszkarton lap 1-2 ezer forinttal drágább lesz.

A feltüntetett árak bruttó árak. A kimutatás a minimum és maximum értékek átlagait, valamint a piaci átlagot mutatják és rendszerünkben található szakemberek árai, publikusan elérhető árlisták és iparági normák összevetésével készült. Az áradatokat 3-6 havonta frissítjük, így érdemes visszanézni időről-időre.

Gipszkarton álmennyezet készítés ára (minimum, átlag és maximum árak) vármegyénként 2023 márciusban Magyarországon

A Jószaki.hu-n közölt árakat az adatbázisunkban található szakemberek által megadott árak, iparági normák és publikusan elérhető áradatok elemzésével és összevetésével állítottuk össze. Az árak bruttó árak és jellemzően egy négyzetméterre vagy egy folyóméterre vonatkoznak. Az óradíjakat külön jelezzük.

Fontos megjegyezni:

 • ÁFA-kérdés: A szakik a listaáraikat attól függően szokták bruttó vagy nettó összegekben megadni, hogy jellemzően lakossági vagy vállalati megrendelésre dolgoznak, illetve hogy maguk, mint vállalkozók ÁFA-fizetőek-e vagy sem. Lakossági megrendelőként nekünk mindig a bruttó összeget kell majd megfizetni, ha ÁFA-fizető vállalkozáson keresztül történik a megrendelés, az ÁFA később visszaigényelhető lesz. Mindig kérdezzünk rá, hogy a közölt árak nettó vagy bruttó árak, és hogy végül mennyi lesz a fizetendő összeg!
 • Tényleg ilyen olcsó? Néha a táblázatban egy bonyolultabbnak tűnő feladathoz látszólag olcsóbb minimálár tartozik. Ez azt jelenti, hogy valóban volt olyan szaki, aki ezt az árat közölte vállalási díjként.
 • Anyagárral vagy anélkül: Ahol kifejezetten tudjuk, hogy az adott ársávok anyagárat is tartalmaznak, ott ezt mindig jelezzük (jellemzően középkategóriás, standard anyagokat tartalmaznak az árak). Ugyanakkor lehetnek olyan tételek, ahol a minimálár anyag nélküli, míg a maximum ár már anyaggal együtt értendő.

A szakik nem mindig teszik egyértelművé, hogy a közölt ár csak munkadíj, tartalmazza a segédanyagokat, vagy kompletten, minden beépítésre kerülő anyaggal együtt értendő. Van olyan eset is, hogy a munkadíj tartalmazza a segédanyagok árát, és ez külön nincs feltüntetve, de emellett anyagköltség is meg van adva - jellemzően akkor, ha a szaki vállalja az anyagok beszerzését, és azt állandó beszállítótól szerzi be. Ezért nagyon fontos egyedi árajánlatot kérni, és mindig rákérdezni ezekre a részletekre is, mert enélkül nem lehet összehasonlítani a kapott árajánlatokat!

Célunk az itt közölt információkkal segítséget nyújtani a szakemberek árainak értelmezésében, és a reális piaci árak megtalálásában. Nem ritka, hogy akár egy egyszerűbb javítási munkára is érkezik olyan szaki, aki 10,000 Ft-ért, egy másik viszont 30,000 Ft-ért vállalja az adott munkát. Ezek reális árkülönbségek! Mindig mérlegeljünk az időfaktor (milyen sürgős a munka), mekkora a feladat, a költségvetés, és a legjobb szakember megtalálására szánt energia tekintetében! **Ha tehetjük, kérjünk be több árajánlatot, vessük össze az árakat az itt közölt árakkal, és azt a szakit bízzuk meg a munkával, aki nem csak szimpatikus, de kellő referenciákkal és gyakorlattal is rendelkezik.
Ebben segít a JóSzaki!
Olvasd el blogcikkeinket is, nézd meg szakijaink válaszait egyes fogós szakmai kérdések kapcsán a SzakiVálaszon! Keress szakit hozzád közel, vagy mondd el, hogyan segíthetünk még!

Hogyan számolnak a szakik álmennyezet készítés árat?

A gipszkartonozás árát elsősorban a szükséges rétegek száma, a glettelési minőség és a szerelés bonyolultsága fogja meghatározni. Az árlisták általában komplex feladatokat listáznak: pl. Válaszfal építése szigeteléssel, előtétfal egy vagy két rétegben szigeteléssel, álmennyezet építés - szintén a rétegszámot, fóliázást, szigetelést megadva. A munkadíj ilyenkor minden említett lépést tartalmaz, és négyzetméterre kerül meghatározásra. A szigetelés vastagsága, a felhasznált anyagok típusa és a hely adottságainak specifikumai az anyagárban lesznek reprezentálva: azaz a szerelési díj már nem változik, de nyilván drágább lesz egy 20 cm-es szigetelés, mint egy feleakkora.
Vannak tipikus kiegészítő lépések, amik könnyen árazhatóak: pl. élvédő beépítése (folyóméterben), vagy egy ajtó beépítése válaszfalba, esetleg ablakkávák megképzése. Ezekben az esetekben bátran bízhatunk a listaárak pontosságában. Azonban egy íves fal kialakítása vagy a gipszkarton dobozolás már nehezebben árazható négyzetméterre: ilyen esetekben mindenképp mutassuk meg a gipszkarton szerelőnek, hogy miről lenne szó, és kérjünk egyedi árajánlatot! Ugyanez igaz a tetőtér gipszkartonozásra is, hiszen ahány tetőtér, annyiféle forma, töréspont, magasság lehetséges.

A gipszkartonozás általában addig tart, amíg a táblák a helyükre kerülnek és tökéletesen rögzítve vannak. Bizonyos gipszkarton szerelők vállalják a gipszkarton táblák bandázsolását is, és azt tökéletes gletteléssel is ellátják - azaz a táblák közötti réseket kihúzzák. Van, aki komplett glettelést is vállal a kívánt minőségben (Q1-Q4). De utóbbi műveleteket már a gipszkartonra kerülő bevonatot készítő szobafestő-mázoló szakember is el tudja végezni. A gipszkartonozás árában normál esetben ezek nincsenek benne, de tisztázzuk az árajánlat kézhez vételekor, hogy pontosan milyen végeredményre gondol a gipszkartonozó, és nekünk mi az elvárásunk!

Gipszkarton álmennyezet árak - valós példák rendszerünkből

50 m2-es iroda kazettás álmennyezetének javítása

50 m2-es iroda kazettás álmennyezetének cseréje térrácsos optikai álmennyezetre

Tétel Bruttó egységár Részösszesen
Álmennyezet bontása 4 500 Ft 225 000 Ft
Térrácsos optikai álmennyezet
beépítése (munkadíj+anyagár)
30 000 Ft 1 500 000 Ft
Kiszállási díj, felmérés 45 000 Ft 45 000 Ft
ÖSSZESEN: 1 770 000 Ft

Hangulatvilágítás utólagos kialakításához álmennyezet átalakítása

Gipszkarton szerelő szakember álmennyezet dobozolását végzi létráról

Egy 4 x 1 m-es sávban az álmennyezet visszabontása, és speciális hangulatvilágítás kialakításához szükséges újraépítése.

Tétel Bruttó egységár Részösszesen
Álmennyezet bontása 4 500 Ft 18 000 Ft
Álmennyezet építés (munkadíj+anyagár) 11 500 Ft 46 000 Ft
Parkolási díj 4 000 Ft 4 000 Ft
ÖSSZESEN: 68 000 Ft

Közösségi ház álmennyezetének kialakítása akusztikus lapokkal

Álmennyezet szereléséhez előkészített mennyezet szellőző berendezéssel
A közösségi ház teljes területén szükséges az utólagos mennyezeti hangszigetelés, az épület alapterülete: 100 m2.

Tétel Összesen
Álmennyezet kialakítása
15-20 mm-es Acoustic lapokkal
2 450 000 Ft

Mi befolyásolja az árakat?

 • Ha a gipszkarton mennyezetbe spotvilágítást szeretnél, ahhoz külön keretet kell vásárolni, és a beszereléshez se árt, ha konzultálunk egy gipszkartonos szakemberrel.
 • Ha ténylegesen le akarod csökkenteni a helyiség belmagasságát, egy bizonyos szint után - pl. 12 cm-nél mélyebbre leengedett mennyezet - a szerelés többe fog kerülni.
 • Ha a lakásod közelében nincs lehetőség ingyenes parkolásra, az extra költséget jelent.
 • Van lehetőség kazettás álmennyezetet készíttetni is, de ilyennel viszonylag kevés szakember foglalkozik. Ennek megfelelően ez a fajta megoldás erősen feláras.

Az álmennyezet készítést könnyebb ketten csinálni, mint egyedül. A táblák megtartása és felcsavarozása párosan könnyebb

Miért jó az álmennyezet?

Az álmennyezet esztétikus, gyors megoldás a plafon burkolására és relatív kis befektetés mellett sokszoros megtérülést hoz: egyrészt csökkenti a fűtendő és hűtendő légterét a helyiségnek, ami gazdaságos és környezetbarát. Másrészt nagyban megkönnyíti a vezetékek és egyéb szellőző berendezések szerelését, ami olcsóbb munkadíjakat tesz lehetővé a társszakemberek számára. Egyedülállóan alkalmas hangulatvilágítások beépítésére.

Az álmennyezet előnye, hogy jól szerelvényezhető, és a rejtett világítás beépítése is egyedülállóan könnyű

Az álmennyezet sérülés esetén könnyen javítható, utólagosan könnyen szigetelhető, akár rejtett tárolásra is alkalmassá tehető. Nagy előnye, hogy bármilyen alapanyagú tető- és födémszerkezet esetén installálható. Tetőterekbe kimondottan előnyös, mert könnyen szabható, a váz egyedi formákban és méretekben is kialakítható, így bármilyen sokszög formájú plafont megképezhetünk belőle.

Álmennyezetet szerelhetünk közvetlenül fa vagy fém tartószerkezetekre is

Mire figyelj gipszkarton álmennyezet készítésénél?

 • Ne csökkentsd le túlságosan a helyiség belmagasságát!
 • Ha csak burkolást szeretnél, elég a direkt függesztők szerelése. Magasságcsökkentés vagy vezeték eltakarás miatt viszont álmennyezet függesztést kell alkalmazni!
 • Mindent ellenőrizz vízmértékkel!
 • Ha mennyezeti világítást szeretnél, ne felejtsd el megcsinálni hozzá a megfelelő szereléseket! Ilyen pl. a keret, a drótok vezetése, stb.
 • Ha a függesztõket fába akarod rögzíteni, akkor ahhoz laposfejû facsavarokat használj!
 • Betonfödémbe a függesztőket ne műanyag szerelvényekkel rögzítsd, hanem acél beütőékekkel!
 • Csak előírás szerinti függesztőket szabad használni, és be kell tartani az elhelyezési távolságra vonatkozó utasításokat!
 • A munka végén legyen meg minden a takarításhoz!

Álmennyezetet készítés fázisai tetőtérben, fa- és OSB-lapok, valamint gipszkarton fémvázas összedolgozása

Szakemberek

Település

Válaszd ki a települést, hogy csak azokat a szakikat lásd, akik vállalnak kiszállást hozzád, és megadtak árat ehhez a tevékenységhez!

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Tóth József

Gipszkarton szerelés

Fő tevékenységi köröm a gipszkarton szerelés, de vállalom családi házak , szobafestését, mázolást, laminált padló rakását, homlokzatszigetelését minőségi kivitelben. Vállalom továbbá lakások, családi házak, teljeskörű felújítását, kőműves munkákat. 2005-ben kezdtem egyéni vállalkozóként, több mint 27éves szakmai tapasztalatom van az építőiparban, megbízható, precíz, pontos igényes munkavégzés jellemzi munkáimat. Hívjon, keressen bizalommal.
Bővebben
Győr
Tanácsadó
Minősített jószaki

álmennyezet készítés

4 500 Ft

ár / ㎡

45 megbízás
17 vélemény
61 fotó
Nagy Milán

Gipszkarton szerelés

Szobafestő, tapétázó

Hang-, tető-, hőszigetelés

Üdvözlöm, Nagy Milán vagyok, egyéni vállalkozó. 20 éves szakmai tapasztalattal, rövid határidővel vállalok festést-(tisztasági festést), tapétázást, gipszkarton szerelést,(álmennyezet, előtétfal, stb.) laminált és vinyl padló rakását. Precíz, gyors, tiszta munka! Keressen bizalommal!
Bővebben
Budapest - XI. kerület
Minősített jószaki

álmennyezet készítés

5 000 Ft - 10 000 Ft

ár / ㎡

98 megbízás
45 vélemény
56 fotó
GREGAGIPSZ Bt. - Gregoczki Attila

Gipszkarton szerelés

Szobafestő, tapétázó

□ Gipszkarton szerelés • válaszfal - fokozott hangszigetelésű - tűzgátló gipszkarton válaszfal • előtétfal, falborítás - hangszigetelő előtétfal • hűtött tetőtér borítás • gipszkarton bútor • tűzvédő borítás teherhordó szerkezeteken /gerenda, pillér/ TH:0,5-3óra □ Álmennyezetek • gipszkarton álmennyezet • kazettás álmennyezet rendszerek /ásványgyapot alapú és fém álmennyezetek/ ARMSTRONG, THERMATEX, OWA, ECOPHON, TEGO, CHICAGO METALLIC, DONN • hűtött álmennyezet • fűtött álmennyezet • hangszeigetelő álmennyezet □ Belső ajtó szerelés • széles választék • gipszkarton falba rejtett tolóajtótok
Bővebben
Kazincbarcika

álmennyezet készítés

2 200 Ft

ár / ㎡

9 megbízás
2 válasz
25 fotó
Balázs Gergő

Gipszkarton szerelés

Melegburkoló, parkettázás

Széles körű, több éves tapasztalattal gipszkarton szereléssel és melegburkolással foglalkozom Budapesten és vonzáskörzetében a közeli városokban. Száraz építészeti, elektronikai műszerész iskolával rendelkezem. Így, ha belső terét LED-es Spot világítással, rejtett LED szalaggal szeretné hangulatossá tenni, annak kiépítését is elkészítem, nem kell külön villanyszerelőt hívnia. Újonnan épült családi házak teljes gipszkartonozása akár ragasztással, akár profilozással az oldalfalakon, mennyezeten, vagy válaszfalakként. Szigetelés beiktatása, párazárás. Tetőtér beépítése-ferde síkok kialakítása, szobák leválasztása, ablakok kiépítése, beltéri ajtók beépítése. Szívesen vállalok beltéri melegburkolást. Forduljon hozzám bizalommal, igyekszem mindent megtenni, hogy elképzeléseit valóra váltsam!
Bővebben
Érd
Jószaki

álmennyezet készítés

4 000 Ft - 10 000 Ft

ár / ㎡

19 megbízás
12 vélemény
36 fotó
Kállai István

Gipszkarton szerelés

Melegburkoló, parkettázás

Szobafestő, tapétázó

25 èv szakmai tapasztalattal kreatív, precíz ès minden igènyt kielègitő minősègi munkát biztositok elèrhető kedvező áron. Hogy szebbè ès otthonosabbá tegyük lakását! Számunkra az ön elègedetsège a legfontosabb
Bővebben
Vaja
Jószaki

álmennyezet készítés

2 100 Ft

ár / ㎡

7 megbízás
2 vélemény
3 válasz
42 fotó
RZL Artus Kft.

Gipszkarton szerelés

Burkoló

Lomtalanítás

Tisztelt Érdeklődő. Térkövezést, külsőszigetelést, betonozás, kerítés építést, zöld terület kezelést, kisebb belső átalakítást valamint építési törmelék és zöld hulladék elszállítást vállalok 10 fős csapattal, garanciával, igény szerint számlával megfelelő szakmai háttérel. Tartozzon Ön is elégedett ügyfeleink közé.
Bővebben
Székesfehérvár

álmennyezet készítés

7 500 Ft - 8 000 Ft

ár / ㎡

16 megbízás
7 vélemény
10 válasz
30 fotó
Tokics Mihály e.v

Gipszkarton szerelés

Melegburkoló, parkettázás

Üdvözlöm! Tokics Mihály egyéni vállalkozó vagyok. A lakossági építkezések keretein belül gipszkartonozással, álmennyezet-, és álpadlószereléssel, rejtett világítások, valamint laminált padló szereléssel foglalkozom Budapest, Pest megye és környékén. Több, mint 10 éves szakmai tapasztalatomnak köszönhetően elsőosztályú, minőségi munkával tudok szolgálni, amelynek ezen szakma szeretete a fő mozgatórugója. Amennyiben lakásfelújításra adná a fejét keressen bátran a megadott elérhetőségeken. Gyors felmérés és árajánlat készítés, Szakmai tanácsadás, Precíz, elsőosztályú munka, Pénztárcabarát árak, Több, mint 10 éves szakmai tapasztalat. Ezekkel tudok hozzájárulni ahhoz, hogy Ön is az elégedett ügyfeleim, megrendelőim csoportjába tartozzon!
Bővebben
Budapest - VIII. kerület

álmennyezet készítés

3 800 Ft - 4 700 Ft

ár / ㎡

4 megbízás
3 vélemény
2 válasz
16 fotó
Koszta Ambrus Olivér Egyéni Vállalkozó

Gipszkarton szerelés

Ács

Bádogos

Miért bízná a lakásfelújítás munkáit több tucat szakemberre, ha van olyan vállalkozó, aki összehangoltan minden folyamatot végig tud vinni, magas minőséggel és garanciálisan? Segítünk háza felújításában.Keressen minket bizalommal. Ingyenes konzultációval várjuk. Gépekkel, szerszámokkal rendelkező csapatommal komplett felújítást vállalunk számlaképesen! Ön meg álmodja és mi teljesítjük! Teljes körű lakásfelújítás - Részmunkák: - Ajtó,ablak ,nyílászárók beépítése - Festés-mázolás-tapétázás - Laminált padló lerakása - Árajánlat készítés - Betonozás - Térkövezés - Bádogozás - Hőszigetelés - Takarítás - lakások, ingatlanok takarítása - Ács munkák - Bontás - Kerítések ki építse - Homlokzat felújítás - Gipszkarton szerelés Ha Önnek is fontos a minőségi munka megfizethető áron, hívjon minket! Több éves szakmai tapasztalattal! Keressen bizalommal, hogy a lakásfelújítás munkáiban segíthessünk: Koszta Olivér Elérhetőségem : Tel: 0620-531-79-65
Bővebben
Békés

álmennyezet készítés

2 000 Ft - 4 000 Ft

ár / ㎡

5 megbízás
1 vélemény
4 válasz
90 fotó
Pataki Csaba

Gipszkarton szerelés

Burkoló

Kőműves

Köszöntöm jószaki oldalamon a leendő Ügyfeleket! Vállalkozásom 2019-ben indítottam el mint burkoló. A négy év alatt kibővítettem több építőipari tevékenységgel. Cégem készséggel áll az Önök rendelkezésére. Üdvözlettel Pataki Csaba Pedi-bau
Bővebben
Kecskéd

álmennyezet készítés

5 500 Ft

ár / ㎡

1 válasz
42 fotó
Mészáros Tamás e.v.

Gipszkarton szerelés

Melegburkoló, parkettázás

Kőműves

Határidőt betartva dolgozok, pontosan, precízen, tisztán végezem a munkánkat. 3 fős csapatunkkal vállalunk kőműves munkákat, zsalukő rakást, szegélykövezést, kémény falazást, emellett burkolást, melegburkolást, tisztasági festést, gipszkartonszerelést is! Keressen bizalommal, akár írásban leadott ajánlatkérés formájában, akár a megadott virtuális telefonszámon, mely normál díjjal hívható!
Bővebben
Pécs

álmennyezet készítés

6 000 Ft

ár / ㎡

4 megbízás
2 vélemény
1 válasz
30 fotó
Hello Construction Kft.

Gipszkarton szerelés

Szobafestő, tapétázó

Burkoló

Tapasztalt és lelkes építészeti és gipszkarton szerelők vagyunk, akinek szenvedélye az építészet és a kreatív megoldások. Az Ön projektje számunkra az elsődleges prioritás, és szakértelmünkkel segítjük Önt a sikeres kivitelezésben.
Bővebben
Budapest - VII. kerület

álmennyezet készítés

5 500 Ft - 7 500 Ft

ár / ㎡

2 megbízás
1 vélemény
22 fotó
Károly Róbert Tamás

Gipszkarton szerelés

Burkoló

Kőműves

Károly Róbert Tamás E.V Festés , Tapétázás, Kőműves munkák, Homlokzati hőszigetelés, Hideg-Meleg Burkolás, Nyilás-Záró-( be épittés-Illetve Csere ) Spalet-helyreállitása, Szárazépités(Gipszkarton)Bontás, térkővezés, Villanyszerelés,( Ajánlani tudom Kollégám)
Bővebben
Zala

álmennyezet készítés

4 250 Ft - 4 500 Ft

ár / ㎡

1 válasz
20 fotó
Jánosi Milán

Gipszkarton szerelés

Burkoló

Kőműves

Üdvözlöm önöket!Jánosi Milán vagyok és és az építő iparban sok féle munkákkal foglalkozunk. Akár teljeskörű lakás felújítást is ki tudunk vitelezni.2017 óta dolgozom vállalkozó ként és azokban a munkákban dolgoztam amikkel a mai napig is foglalkozom. Elég sok munkát csináltam már Budapesten és az országban is több helyen. Szeretem csinálni amit csinálok és próbálok a legjobb minőségre törekedni mindig. A kivitelezett munkáimra garanciát vállalok, és számlaképes vagyok.ha felkeletettem érdeklődését kérem hívjon bizalommal.
Bővebben
Budapest - X. kerület

álmennyezet készítés

0 Ft - 0 Ft

ár / ㎡

1 megbízás
50 fotó
Domján Attila

Gipszkarton szerelés

Tisztelt Keresgélő! Ha fontos Önnek a gyors, precíz és megbizható munkavégzés, hívjon bizalommal! Üdvözlettel, Domján Attila egyéni vállalkozó
Bővebben
Hódmezővásárhely

álmennyezet készítés

3 000 Ft

ár / ㎡

2 megbízás
1 vélemény
20 fotó
Mátyás Tamás Lajos

Gipszkarton szerelés

Szobafestő, tapétázó

Szobafestèst , fa ès vas màzolàst illetve gipszkarton falak ,mennyezet épitését Vinyl padló illetve laminált parketta lerakását vállalom.
Bővebben
Budapest - XIII. kerület

álmennyezet készítés

3 000 Ft - 5 000 Ft

ár / ㎡

11 megbízás
5 vélemény
3 válasz
46 fotó
Kerekes Zoltán

Gipszkarton szerelés

Hang-, tető-, hőszigetelés

Vállalkozásunk fő profilja, családi házak és társasházak teljeskörű gipszkarton szerelése, hő és hangszigetelése. - Állmennyezet - Rejtett világítás - Válaszfalak - Száraz padló - Elötét falak - Média falak - Száraz vakolat További információkért kérem vegye fel velünk a kapcsolatot valamely elérhetőségeink közül. Tel : 06-70/579-8447 Mail: [email protected] Web: plasterboarding.hu
Bővebben
Újhartyán

álmennyezet készítés

4 000 Ft

ár / ㎡

1 vélemény
4 válasz
30 fotó
Gery Bau Grand Kft. - Balogh Gergő

Gipszkarton szerelés

Kőműves

Szobafestő, tapétázó

Nyíregyháza

álmennyezet készítés

3 000 Ft

ár / ㎡

17 fotó
Farkas Gábor

Gipszkarton szerelés

Ezermester

Villanyszerelő

A hét 7 napján, a nap 16 órájában (6-22) elérhető vagyok, korrekt áron. Számlával
Bővebben
Ináncs

álmennyezet készítés

11 000 Ft

ár / ㎡

8 megbízás
4 vélemény
39 fotó
Bán-Fliesen Ép Kft

Gipszkarton szerelés

Takarítás

Burkoló

Üdvözlöm az oldalamon, Új technológiák mellett törekszünk a minél profibb kivitelezésre, a Megrendelő igényeire szabva. Az üzleti és a lakossági szférában egyaránt, több éves szakmai tapasztalattal várjuk elképzeléseit, amelyeket megvalósíthatunk. Cégünk korrekt gyors megbízható. Precíz munkavégzés. Az elvégzett munkánkért teljes körű garanciát vállalunk Munkafolyamatok / Nettó egységár
Bővebben
Békéscsaba

álmennyezet készítés

6 000 Ft

ár / ㎡

2 megbízás
5 válasz
43 fotó
Domokos Árpád

Gipszkarton szerelés

Ablakcsere, nyílászáró beépítés

Ács

Teszem a dolgom, a munkám mutatja hogyan.
Bővebben
Békéscsaba

álmennyezet készítés

2 500 Ft - 3 750 Ft

ár / ㎡

1 megbízás
14 válasz
31 fotó
Kulcsár Sándor

Gipszkarton szerelés

Asztalos

Mályinka

álmennyezet készítés

4 000 Ft - 6 000 Ft

ár / ㎡

19 fotó
Rácz László

Gipszkarton szerelés

Kőműves

Hang-, tető-, hőszigetelés

Bízd ránk az építőipari és kőműves,térkövezés, gipszkartonozási munkálatokat,hogy garantáltan elégedett legyél az eredménnyel. Szakértelmünkkel és elkötelezettségünkkel az ügyfeleink igényeinek maximális kielégítésére törekszünk.
Bővebben
Jászladány

álmennyezet készítés

4 000 Ft - 8 000 Ft

ár / ㎡

10 megbízás
9 vélemény
84 fotó
Vadasz Istvan

Gipszkarton szerelés

Generálkivitelezés

Szobafestő, tapétázó

📣Építő ipari munkák kivitelezése‼️‼️ Megbízható, precíz csapatommal vállaljuk: ✔️-Lakások teljes körű felújítását🏡🏢 ✔️-tetőfedő munkálatok ✔️-beázások megszüntetése, ✔️komplett héjazat csere, kúpcserép kenés és egyéb tető munkák⛈️ ✔️-kőműves munkák🏠⚒️ ✔️-kerítések építése,⛩️ ✔️fémmegmunkálás 🗜️ 🔩 ✔️terep rendezés, különböző bontások 🔨🔨⛏️ ✔️-Sitt elszállítás 🚛 Stb.... Cégeknek és magán személyeknek egyaránt. 50km belül ingyenes állapot felmérés‼️ 🔦🚗 📌Nyugdíjasoknak 10% kedvezmény.💵 Ha fel keltettem érdeklődését, és szeretné szebbé varázsolni környezetét belátható időn belül📆⏳ keressen bizalommal❗️‼️ 📌Számla képesen! 📄 📌Szerződéssel! ✒️📜
Bővebben
Törökszentmiklós

álmennyezet készítés

5 000 Ft

ár / ㎡

14 megbízás
7 vélemény
20 fotó
Takács Tibor E.V.

Gipszkarton szerelés

Szárazépítészettel foglalkozom ,15év szakmai tapasztalattal
Bővebben
Esztergom

álmennyezet készítés

3 000 Ft - 4 500 Ft

ár / ㎡

Firsteurop

Gipszkarton szerelés

Kőműves

Generálkivitelezés

Cégünk teljes lakásfelújítását vállalja. Lakások házak felújításával foglalkozunk. Minden kivitelezési munkához saját szerszámmal és nagy tapasztalattal rendelkezünk, nem közvetítő vagyok, a munkát saját, csapatommal végzem el. Munkákra garanciát vállalok. A megbízási díjat részletekben, minden munkaszakasz elvégzése után kérem. Minden lakás- és házfelújítással kapcsolatos gondot magamra vállalok, akár bizonyos engedélyek intézést is. Az adatlapomon több kép is található az eddigi munkáimról. A megbízás elnyerését követően a szakmai konzultáció és a kiszállás ingyenes. Munkaidőben bármikor beszélhetünk az árakról, a munka részleteiről, hívjon írjon bátran! Minden feladatot gyorsan és a legjobb minőségben kivitelezünk.
Bővebben
Balassagyarmat

álmennyezet készítés

2 000 Ft - 4 500 Ft

ár / ㎡

1 megbízás
1 vélemény
39 fotó
Kovács Sándor

Gipszkarton szerelés

Burkoló

Kőműves

Vecsés

álmennyezet készítés

6 000 Ft - 9 000 Ft

ár / ㎡

3 megbízás
1 válasz
22 fotó
VISZ Bau Zala Kft

Gipszkarton szerelés

Szobafestő, tapétázó

Hang-, tető-, hőszigetelés

Zalaegerszeg

álmennyezet készítés

3 500 Ft - 6 000 Ft

ár / ㎡

3 megbízás
2 vélemény