Fogadok munkát
Gór Viktor
Gór Viktor

Vízszerelő · Fűtésszerelés · Radiátorszerelés

43
Megbízás

2 órával ezelőtt volt itt.

Budapest és 5 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 75401

Minősített jószaki

Gór Viktor

Vízszerelő · Fűtésszerelés · Radiátorszerelés

Keressenek bizalommal, amennyiben szükségük van megbízható víz, gáz, fűtésszerelőre, épületgépész technikusra! Kollégámmal vállaljuk víz, gáz, fűtésrendszerek, javítását, felújítását, valamint teljesen új vezetékrendszerek kiépítését. (csapok, szifonok, strangok, cseréjét, víz és szennyvíz csőtörések, kerticsapok javítása, radiátorok, illetve elzáróik cseréjét stb.) Készséggel állunk rendelkezésére, amennyiben kérdése merül fel, írjon üzenetet vagy keressen telefonon. Tevékenységi köröm bővült, mostantól igyekszem segítséget nyújtani klimaszereléssel (takarítás, új kiépítés, javítás) és takarítási szolgáltatás nyújtásával. Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb helyiségek takarítását, akár felújítás utáni teljes takarítást. Megrendelői igények szerint lakások teljeskörű felújítását tudjuk vállalni. Üdvözlettel Gór Viktor épületgépész technikus, víz, gáz, fűtésszerelő!
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Zita
rugalmas volt, gyors ajánlatot adott, jó áron, a munkát szépen elvégezte a felmerülő váratlan nehézséget is gyorsan megoldotta
Réka
Gyors pontos és precíz munka
Gábor
udvarias, nyugodt, türelmes szakember, a felmerülő komplikációt is higgadtan kezelte, a probléma megoldására fókuszált és a vállalt munkát a megbeszéltek szerint pontosan elvégezték
Ajánlatkérő
Pontos, alapos.
Zsuzsi
Minden a megbeszéltek szerint zajlott. Pontosan érkeztek, jó munkát végeztek. Kisebb felmerülő problémát zökkenőmentesen megoldották.
Takács Ildikó
Lakásomban a gázvezeték cseréjére/felújítására kerestem szakembert. Viktor munkájában gondosságot, pontosságot, figyelmet tapasztaltam. Jó szívvel ajánlom őt!
Papus
Gyorsan,a megbeszélt időnél még kicsit hamarabb is jött,elvégezte a megbeszélt munkát a megbeszélt áron.Szimatikus,jó szakember.
Eszter
Viktorral az előzetes emailes kommunikáció is könnyű és hatékony volt, nagyon udvariasan is írt. A kollegával pontosan érkezett a megbeszélt időpontra, a munkát gyorsan és hibátlanul elvégezték, és nagyon szép rendet és tisztaságot is hagytak maguk után. Pluszpont: humorérzék, jókat is nevettünk közben. :) abszolút ajánlom és máskor is őt fogom hívni!
Timi
Könnyű volt elérni és kommunikálni, tartotta magát a megbeszéltekhez. Kedves, pontos, és precíz. Profizmus jellemzi munkáját.
Patricia
Hamar tudott jönni, nagyon rugalmasan állt a probléma megoldásához.
Noémi
Nagyon precíz, kedves volt, gyorsan kijött és megcsinálta a munkát, nagyon ajánlom mindenkinek :)
Ajánlatkérő
Pontos, megbízható, jól végzi a munkáját, rendet hagy maga után. Máskor is őt fogjuk hívni, mindenkinek ajánlom! :)
Lili
Gyors időpont egyeztetés, jó ár-érték arány, szakértelem
Kata
Viktort a fűtésrendszer korszerűsítése miatt kerestem fel. (Konvektor cseréje Mika kazánra, radiátorok felhelyezése). Emailben értekeztünk (mert én így kértem). Hamar válaszolt a megkeresésemre és kijöttek a kollégájával helyszíni felmérésre, majd rövid időn belül kész volt az árajánlat is. Akármilyen kérdésem volt, Viktor mindig válaszolt és utánajárt a dolgoknak. Viktor és kollégája István szépen és lelkiismeretesen dolgoznak. Végig udvariasak és kedvesek voltak. Viktor a munka után össze is takarìtott. Nagyon meg vagyunk elégedve a munkájukkal, máskor is hívni fogjuk őket ha szükség lesz rá.
Zsófi
Nagyon elégedett voltam a Viktorral és a kollégájával, gyorsan reagáltak a megkeresésre, e-mailben előzetes árat is kaptam tőlük és már másnap tudtak jönni elvégezni a munkát. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!
Gábor
Egy wc bekötése szivárgott, ami miatt ki kellett bontani a wc-t és új bekötő csövet berakni. Az anyagot már fénykép alapján hozta magával. Precízen, tisztán dolgozott, figyelve, hogy semmi ne sérüljön körülötte.
Anita
Nagyon jó szívvel ajánlom mindenkinek Viktort!:) Egy fürdőszobai radiátonak már régi volt a szelepe és még a központi fűtés bekapcsolása előtt kicserélte egy másik szakember. Ahogy elindult a fűtés, a radiátor cseppegni kezdett (aki csinálta, nem jött vissza megjavítani), ekkor kerestem fel Viktort, aki munkatárásval nagyon gyorsan megoldotta a problémát, már a felkeresés napján el tudtak jönni, és kicserélni a szükséges elemet. Nagyon igényesek a munkájukra, és megbízhatóak, akkor érkeztek ahogy ígérték. Ő volt az első olyan szakember, akinek a számát rögtön elmentettem, és mindenkinek ajánlom!
Andris
Precízen elvégezte a munkát.
Gergő Zsolt
.
Ajánlatkérő
Viktorral sikerült hamar megegyezni az időpontról egy WC-csere kapcsán. Csapatából egy kiváló szakember érkezett, aki gyorsan és jól elvégezte a munkát. Ajánlom őket.
Ajánlatkérő
A legfontosabb hogy ilyen korrekt szakemberrel még nem találkoztunk! Màr az első telefonon történő beszélgetésnél nagyon segítőkész volt! Minden szempontból nagyon rugalmas szakember,mire a radiátort kellett szerelni, addigra vizesblokk probléma is adódott, sajnos, de a fűtéssel együtt ez is javításra került! Mind az ajánlat kérés mind az elszámolás a leg korrektebb módon zajlott! Egy nagyon szimpatikus embert ismertünk meg Viktor és segítője személyében! Örülök hogy vannak még ilyen emberek akik megbízhatóak és bármikor számíthatunk a segítségükre! Biztosan ajánlani fogjuk másoknak is! Ha pedig gond lesz , újból őket hívjuk!
Ajánlatkérő
Gór Viktor az a szakember, akit szeretnénk, hogy nálunk Ő végezze el a felmerülő munkákat: megbízható, precíz, tisztán, szépen, gyönyörűen dolgozik. Mindenre odafigyel. Mindenkinek bátran ajánlom Őt, mint szakembert.
Tudlik Tamás
Munkáját lelkiismeretesen végezte, a problémát gyorsan és a lehető legkisebb felfordulással oldotta meg.
Bence
Radiátor cserére kértük fel Viktorékat. A megbeszélt időpontra pontosan megérkeztek és pontos, jó minőségű munkét végeztek az előre egyeztetett árakat tartva.
Ajánlatkérő
Pontos, gyors és precíz volt. Korrekt áron dolgozott, elégedett vagyok az elvégzett munkával.
István
Korrekten, gyorsan dolgoztak. Köszönöm!
Viktor
Pontos, gyors és precíz volt. Korrekt áron dolgozott, elégedett vagyok az elvégzett munkával.
Yulia Menyaylova
Hatékony, baratságos kommunikáció, problémamegoldó hozzáállás. Precíz munkavegzés. Csak ajánlani tudom!
Füzes Györgyi
A megbeszélt időpontban érkezett, a vállalt feladatokat jó minőségben elvégezte. Megbízható, korrekt.
Ajánlatkérő
Gyors, pontos. Lehetőségeihez képest jó munkát végzett.
Ajánlatkérő
Nagyon hamar kijött, jól elvégezte a munkát, nem éreztem drágának a munkadíját.
Ajánlatkérő
Zuhanytálca és kabin szerelésre kerestünk szakembert. Viktorral könnyen ment az emailes, sms-es kommunikáció is, minden kérdésünkre gyorsan és egyértelműen reagált. Árban is korrekt ajánlatot adott és nagyon rugalmasan, két héten belül szakított időt a munkára. A feladatot gyorsan és pontosan végezte el. Nagyon lelkiismeretes, munkájára igényes, megbízható szakember, akit bátran ajánlunk ezek után.
Ajánlatkérő
Intelligens válasz az ajánlatkérésre, rugalmasság, gyorsaság, elérhetőség, munkadíj korrektsége
Ajánlatkérő
Gyorsan és hatékonyan dolgozott
Zsu
Korrekt, gyors, pontos
Ajánlatkérő
Minőségi munkát végzett. Csak ajánlani tudom mindenkinek.Precíz,pontos, megbízható.Köszönöm a munkáját.