duguláselhárítás árak 2024

Akár 5 árajánlat 24 órán belül

Az Árkalauz gombra kattintva megtalálod, hogy hogyan épül fel a duguláselhárítás árazása. A Szakemberek, árak gombra kattinva pedig böngészni tudsz a szakemberek között. Minden árajánlatkérés ingyenes.

Akár

Akár 15000 Ft / alkalom

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!

Fogadok munkát
Lipusz Csaba E.V.

Duguláselhárítás

Tisztelt leendő megrendelőm, ügyfelem! Fő tevékenységem a duguláselhárítás, legyen az WC, mosogató, kézmosó, padlóösszefolyó, vagy akár a teljes fő gerincvezeték dugulása! 0-24- ben dolgozom hétvégén és ünnepnapokon is, ezért a nap bármely szakában elérhető vagy. Áraim fixek, az éjszakai, hétvégi, illetve ünnepnapokon történő kiszállásért külön felárat, plusz díjat nem számolok fel, ugyanolyan áron dolgozok, mint hétköznap ! Az árakat a telefonos megkeresés alkalmával mindig elmondom, ami a helyszínre érkezés után sem változik. Egyetlen esetben módosulhat az ár, ha nagyobb a probléma mint amiről eredetileg a tulajdonos tájékoztatott, több időt, illetve komolyabb munkát vesz igénybe a dugulás teljes megszüntetése, de ezt előzetesen a telefonban is elmondom, így a megrendelőt nem éri meglepetés.
Bővebben
Budapest - XIII. kerület

duguláselhárítás

20 000 Ft - 40 000 Ft / alkalom

5 megbízás
6 vélemény
9 fotó
Fogadok munkát
Keleti Cső Szerviz Kft.

Duguláselhárítás

Vízszerelő

Gyors, szakszerű duguláselhárítás (falbontás nélkül), vízszerelés, ingyenes kiszállással Debrecen teljes területén és vonzáskörzetében garanciával. Cégünk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik, nagy teljesítményű, modern, professzionális gépekkel dolgozik. Cégünk minden típusú duguláselhárítást vállal, legyen az WC, mosdó, mosogató, piszoár, kád, zuhanytálca, padlóösszefolyó, illetve gerincvezeték dugulásának megszüntetése. Gyors, hatékony, szakszerű szolgáltatás megfizethető áron, garanciával! Vízszerelés, WC-k javítása - cseréje, WC tartályok javítása - cseréje, csaptelepek cseréje, komplexebb munkák kivitelezése. Miért minket válasszon? -Sokéves munkatapasztalat -Precíz, minőségi, gyors munkavégzés -Modern, professzionális gépek, szerszámok -Garancia -Megfizethető árak -Rugalmasság -Segítőkészség -Megbízhatóság -Munkáink után tiszta környezetet hagyunk -A munka végeztével is elérhetőek maradunk
Bővebben
Debrecen
Minősített jószaki

duguláselhárítás

10 000 Ft - 25 000 Ft / alkalom

17 megbízás
13 vélemény
3 fotó
Fogadok munkát
Gór Viktor

Duguláselhárítás

Vízszerelő

Fűtésszerelés

Keressenek bizalommal, amennyiben szükségük van megbízható víz, gáz, fűtésszerelőre, épületgépész technikusra! Kollégámmal vállaljuk víz, gáz, fűtésrendszerek, javítását, felújítását, valamint teljesen új vezetékrendszerek kiépítését. (csapok, szifonok, strangok, cseréjét, víz és szennyvíz csőtörések, kerticsapok javítása, radiátorok, illetve elzáróik cseréjét stb.) Készséggel állunk rendelkezésére, amennyiben kérdése merül fel, írjon üzenetet vagy keressen telefonon. Tevékenységi köröm bővült, mostantól igyekszem segítséget nyújtani klimaszereléssel (takarítás, új kiépítés, javítás) és takarítási szolgáltatás nyújtásával. Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb helyiségek takarítását, akár felújítás utáni teljes takarítást. Megrendelői igények szerint lakások teljeskörű felújítását tudjuk vállalni. Üdvözlettel Gór Viktor épületgépész technikus, víz, gáz, fűtésszerelő!
Bővebben
Budapest
Minősített jószaki

duguláselhárítás

15 000 Ft - 25 000 Ft / alkalom

42 megbízás
38 vélemény
32 fotó
Fogadok munkát
Sápi Krisztián

Duguláselhárítás

Sápi Krisztián vagyok, több éves gyakorlati tapasztalattal rendelkezem a duguláselhárítás területén. A dugulások megszüntetése a szennyvízvezetékekben, lefolyókban, vízvezetékekben egyarán fő tevékenységeim közé tartozik, de feladatomnak tekintem dugulás megszüntetésén túl, a dugulás megelőzését is. A bekövetkezett dugulások, megelőzhetőek preventív időszakos tisztításokkal. Folyamatosan figyelem, és képzem magam a legújabb duguláselhárítási technikákban, gépparkomat is ennek megfelelően folyamatosan korszerűsítem. Duguláselhárítást minden esetben úgy végzem, mintha a probléma a saját lakásomban történt volna. Környezetem tisztaságára igényes vagyok, duguláselhárítás elvégzése során is igyekszem a lehető legkevesebb szennyeződést okozni. Keressen bizalommal, hogy egy rémálom ami egy dugulással jár, múltidővé váljon.
Bővebben
Érd
Minősített jószaki

duguláselhárítás

25 000 Ft - 30 000 Ft / alkalom

28 megbízás
15 vélemény
16 fotó

A duguláselhárítás ára átlagban 18,000 Ft/alkalom. Egy mosógép, piszoár vagy zuhanyzó esetében átlag 14-17,000 Ft-tal kell számolni, de egy WC duguláselhárítás ára már 30,000 Ft körül lesz. A gerincvezeték dugulását 35,000 Ft-ért tudják elhárítani. Egy mosdó vagy mosogató duguláselhárítása 10,000 Ft-tól indul, de átlag 18,000 Ft-os az ára.

Duguláselhárítás

Eldugult WC-k, mosogatók, csatornák kézi, gépi és vegyszeres tisztítása. A fürdőszobai, konyhai, mosdókagylós és wc-s dugulások gyakran előfordulnak, és ha nem kezelik őket időben, komoly problémákhoz vezethetnek. A duguláselhárítási folyamat során szakember használ különböző eszközöket és módszereket, például csőgörényt, nyomással történő tisztítást vagy vegyi anyagokat, hogy eltávolítsa az elzáródást és helyreállítsa a normális vízátfolyást.

Duguláselhárítás árak

Duguláselhárítás árak (bruttó ár) Minimum ár Átlagár Maximum ár
Duguláselhárítás (munkadíj/alkalom) 14900 18000 23000
Kád vagy zuhany lefolyó
duguláselhárítás
12000 17500 25000
Piszoár duguláselhárítás 12000 15000 20000
Kismosdó duguláselhárítás 10000 18000 25000
Mosógép duguláselhárítás 10000 14000 18000
Mosogató duguláselhárítás 14000 18800 25000
Padlóösszefolyó duguláselhárítás 14000 15667 18000
WC duguláselhárítás 10000 30000 40000
Gerincvezeték duguláselhárítás 25000 35000 40000
Vízkő eltávolítása lefolyóból 18000 22500 28000

Hogyan értelmezzük a duguláselhárítás árakat?

A Jószaki.hu-n közölt árakat az adatbázisunkban található szakemberek által megadott árak, iparági normák és publikusan elérhető áradatok elemzésével és összevetésével állítottuk össze.

Fontos megjegyezni:

  • Tényleg ilyen olcsó? Néha a táblázatban egy bonyolultabbnak tűnő feladathoz látszólag olcsóbb minimálár tartozik. Ez azt jelenti, hogy valóban volt olyan szaki, aki ezt az árat közölte vállalási díjként.
  • Egy feladat, többféle ár Egy adott vízszerelés feladatot a szakik többféleképpen választhatnak szét árkategóriákra: van, aki méret szerint, van, aki típus szerint határoz meg különböző árakat. Vannak olyan szakik, akik márka szerint áraznak (vagy eleve csak bizonyos márkájú készülékeket szerelnek). Az áradatok között a teljesség igényével szerettük volna megmutatni, hogy a piacon melyek a legelterjedtebb árkategóriák.
  • Anyagárral vagy anélkül: Ahol kifejezetten tudjuk, hogy az adott ársávok anyagárat is tartalmaznak, ott ezt mindig jelezzük (jellemzően középkategóriás, standard anyagokat tartalmaznak az árak). Ugyanakkor lehetnek olyan tételek, ahol a minimálár anyag nélküli, míg a maximum ár már anyaggal együtt értendő.

A szakik nem mindig teszik egyértelművé, hogy a közölt ár csak munkadíj, tartalmazza a segédanyagokat, vagy kompletten, minden beépítésre kerülő anyaggal együtt értendő. Ezért nagyon fontos egyedi árajánlatot kérni, és mindig rákérdezni ezekre a részletekre is, mert enélkül nem lehet összehasonlítani a kapott árajánlatokat!

Célunk az itt közölt információkkal segítséget nyújtani a szakemberek árainak értelmezésében, és a reális piaci árak megtalálásában. Nem ritka, hogy akár egy egyszerűbb javítási munkára is érkezik olyan szaki, aki 10,000 Ft-ért, egy másik viszont 30,000 Ft-ért vállalja az adott munkát. Ezek reális árkülönbségek! Mindig mérlegeljünk az időfaktor (milyen sürgős a munka), mekkora a feladat, a költségvetés, és a legjobb szakember megtalálására szánt energia tekintetében! **Ha tehetjük, kérjünk be több árajánlatot, vessük össze az árakat az itt közölt árakkal, és azt a szakit bízzuk meg a munkával, aki nem csak szimpatikus, de kellő referenciákkal és gyakorlattal is rendelkezik.

Ebben segít a JóSzaki! Olvasd el blogcikkeinket is, nézd meg szakijaink válaszait egyes fogós szakmai kérdések kapcsán a SzakiVálaszon! Keress szakit hozzád közel, vagy mondd el, hogyan segíthetünk még!

Hogy számolják a szakik a duguláselhárítás árakat?

A duguláselhárítás árakra egyrészt egy általános árat adnak meg a vízszerelők, és a duguláselhárítással foglalkozó szakemberek, másrészt az eldugult vezeték vagy berendezés típusa szerint is érzékeltethetik az árak különbözőségét. Természetesen a végső ár a használt berendezések és duguláselhárítási technikák, a dugulás mélysége, nagysága és milyensége és a beavatkozás sürgőssége függvényében végül akár nagyon eltérő is lehet. És ne feledkezzünk meg a kiszállási díjról sem, illetve az utazási távolságról!
Itt is érvényes - mint a vízszerelés esetében -, hogy ha a duguláselhárítás maga nem is kerül többe, mint 10,000 Ft, a kiszállási minimál díj ennél magasabb összeg lehet, és ez esetben a magasabb összeg (általában legalább 15,000 Ft) fizetendő.

Szakemberek

Válaszd ki a lakhelyed!

Így azokat a szakikat látod, akik vállalnak kiszállást hozzád.

Nincs időd böngészni?

Díjmentes ajánlatkérés értékelt szakemberektől 2 perc alatt!