radiátor felszerelés

radiátor felszerelés minőséggel

Ingyenes árajánlatkérés, árkalauz, több száz referenciamunka

Akár
17500 Ft / darab
Válaszd ki a lakhelyed!

Így hozzád közeli szakemberekkel kötünk össze.

Gyorsan szeretnél ajánlatot?

Írd le a feladatot, és várd a szakik jelentkezését.

Görgess tovább az árkalauzhoz, szakemberekhez, referenciafotókhoz

Fogadok munkát
Csikós-Therm Kft. - Csikós Attila Zoltán

Fűtésszerelés

Vízszerelő

Radiátorszerelés

Üdvözlöm a nevem Csikós Attila Zoltán, a Csikós-Therm kft tulajdonosa. Kérem a kedves érdeklődőket, telefonon keressenek (Amit előre is köszönök) Elérhetőségemet és értékelésünket megtalálják a Google rendszerében is a nevünk beírásával: Csikós Attila Zoltán/Csikós-Therm kft Bontás nélküli csőtörés bemérés Konvektor szerelés-karbantartás-tisztítás Víz-Gáz-Fűtés szerelés Számlával, garanciával vállalkozási szerződéssel. Víz szerelés vízvezeték kiépítés átalakítás felújítás Csapok, mosdók, szifonok, bojlerek, szelepek, WC javítása cseréje. Mosógép-mosogatógép beüzemelése. Fűtés szerelés Radiátorok, szelepek javítása, cseréje, légtelenítés, rendszer töltés, Fűtési rendszer mosás Műszeres csőtőrés bemérés Padlófűtés szivárgás, nyomás esés felderítés Üdvözlet Csikós Attila Zoltán Fizetési lehetőségek: Készpénz, azonnali utalás, utalás tájékoztató (Kiszállás és tanácsadási díj megrendelt munka esetén díjmentes), egyéb esetben Kiszállási díj: Budapest területén 10000 Ft Pest megye: 15.000 Ft Árajánlat készítés és konzultációs díj: 15.000 Ft mely megrendelt munkavégzés esetén jóváírásra kerül.
Bővebben
Budapest - II. kerület és 20 km-es körzetében kiszállok.
Minősített jószaki
112 megbízás
52 vélemény
Fogadok munkát
Bella Richárd

Fűtésszerelés

Duguláselhárítás

Vízszerelő

Üdvözlöm! Vállalom csapok, radiátorok, wc-k + tartályok, kádak,mosdók, zuhanykabinok cseréjét! Ezen kívül házak, lakások vízvezeték és csatornacsöveinek cseréjét is! Elektromos és vegyes tüzelésű kazánok bekötését! Számlaképesen!
Bővebben
Székesfehérvár és 30 km-es körzetében kiszállok.
Minősített jószaki
447 megbízás
196 vélemény
13 fotó
Fogadok munkát
Huszár Béla

Fűtésszerelés

Napkollektorszerelő

Generálkivitelezés

50 év az építőiparban, megfelelő tapasztalat. Semmi felesleges munka. Csak Budapest területén vállalok munkát! Kérem a Tisztelt ajánlat kérőket, hogy Budapesten kívüli területekről NE keressenek! Tisztelt megrendelő akkor jár a legjobban ha a kiszemelt vállalkozást generál kivitelezéssel bízza meg. Gázkészülék javításra SZERVÍZT kell hívni! Gázvezeték szerelés NEM szervíz. Köszönöm, hogy elolvasta. Huszár Béla Solarstore Kft ügyvezetö.
Bővebben
Dunaharaszti és 5 km-es körzetében kiszállok.
Jószaki
21 megbízás
8 vélemény
Fogadok munkát
Szabó András e.v.

Fűtésszerelés

Radiátorszerelés

Napelem, napkollektor

Jó napot kívánok! A nevem Szabó András és egyéni vállalkozó vagyok. SAJNOS KISEBB JAVÍTÁSI MUNKÁLATOKAT NEM TUDUNK ELVÁLLALNI! Folyamatosan bővülő kis csapatommal vállaljuk családi házak,lakások komplett épületgépészeti kivitelezését. Kiemelt hangsúlyt fektetünk a megújuló energiaforrások használatára(hőszivattyú, napkollektor) , valamint az ezekhez tartozó rendszerek telepítésére. Továbbá vállaljuk gázkészülékek cseréjét(javítását nem)egynapos lebonyolítással, az összes szükséges engedély beszerzésével. A fent említett tevékenység a szabad kapacitásunk jelentős részét leköti, így sajnos nem áll módunkban kisebb javítási munkálatokat (wc javítás, csaptelep csere) elvállalni. Igény szerint műszeres szivárgás vizsgálatot is végzünk! Köszönöm bizalmát. Szabó András E.V.
Bővebben
Budapest - XXII. kerület és 55 km-es körzetében kiszállok.
Minősített jószaki
384 megbízás
99 vélemény
31 fotó

A radiátor bekötés ára 10,000 Ft és 30,000 Ft között alakul. Csak felszerelés esetén 8-11,000 Ft-ot kell fizetnünk. Ha a radiátor bekötése előtt a csövek és a radiátor helyének kitűzése, horonyvésés is feladat, akkor a szerelés kompletten 40-50,000 Ft-ba fog kerülni radiátoronként, lapradiátor és törölközőszárítós radiátor esetében is.

Radiátor felszerelés

Ha új radiátort választunk, annak felszerelése a falra egyrészt a fűtési rendszerre való rákötést, másrészt a fali rögzítési pontok szakszerű kialakítását jelenti. Az új radiátor beszerzéséhez szükségünk lesz a befűtendő légköbméterre, hogy megfelelő méretű és típusú radiátort tudunk választani. Választhatunk valamilyen speciális kiképzésű fűtőtestet is (pl. törölközőszárító radiátort), amennyiben az kompatibilis a meglévő fűtési rendszerünkkel. A felszerelés során a szakember összeköti a készüléket a csőhálózattal, majd feltötli a fűtőtestet, légteleníti, és teszteli a rendszert. Ezért fontos, hogy házközponti fűtés esetén olyan időszakban végezzük el a radiátor felszerelését, amikor a tesztelésre is van alkalmunk.

A radiátor bekötése során fontos figyelmet fordítani a csővezetékek pontos illeszkedésére, és azok biztonságos elhelyezésére. A radiátor bekötés árát általában darabáron kerül meghatározásra típus szerint, így egy törölközőszárító radiátor, beépített szelepes radiátor, egycsöves radiátor bekötésének ára külön-küllön áron történhet. A végső ár függ attól is, hogy van-e már meglévő rendszer kiépítve, azt át kell-e alakítani vagy le kell-e engedni, illetve hogy kell-e kiállásokat kialakítani, áthelyezni, falat vésni stb. Kérjünk árajánlatot a mi konkrét esetünkre!

Radiátor felszerelés árak

Radiátor bekötés árak (nettó árak) Minimum ár Átlagár Maximum ár
Új radiátor szerelés /db 15,000 27,571 55,000
Radiátor bekötés /db 10,000 25,667 55,000
Radiátor felszerelés (csak felszerelés) /db 8,000 9,000 11,000
Lapradiátoros csövek és radiátor helyének
kitűzése, horonyvésés, radiátor
felszerelése, bekötése) /db
39,900 45,000 48,000
Törölközőszárítós radiátor csövek és radiátor
helyének kitűzése, horonyvésés,
raditáros felszerelése
és bekötése /db
39,900 45,000 48,000

Szakemberek

Válaszd ki a lakhelyed!

Így azokat a szakikat látod, akik vállalnak kiszállást hozzád.