EHS-Imperial Business Kft
EHS-Imperial Business Kft

Ablakcsere, nyílászáró beépítés · Burkoló · Térkövezés

2
Megbízás

3 hónappal ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

EHS-Imperial Business Kft

Ablakcsere, nyílászáró beépítés · Burkoló · Térkövezés

Kedves leendő Megrendelőim! Császári Péter vagyok, csapatommal állunk rendelkezésükre a kissebb munkáktól kezdve a kulcsra kész házak kivitelezésében is.
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Nagyon szimpatikus a telefonban, mindenre is van embere, de munka csak látszólag volt elvégezve, amint jeleztem neki a hibát, magyarázata volt rá. Újabb és újabb hibák jöttek elő. Újra ki kellett hívni szakembert hogy javítsa ki a munkáját. Kárt is okozott a csapatával, nem is kis összegben. Ígéret van de precíz munka nincs!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Egyre több helyen olvasom, hogy milyen szuper dolog a vályog: egészséges, lélegző, télen meleg, nyáron hideg. Tényleg ennyire jó lenne? Profi szakemberek szerint? Lehet ma Magyarországon új házat építeni vályogból? Érdemes? Olcsó?

Az én válaszom:

„Kedves Barnabás, Ha lélegző falat szeretne, osztrák gyártótól, cégem első kézből tudja biztosítani az isospan nevezetű fabeton téglát, mely gyorsan dolgozható és pluszban már bele van integrálva egy 20cm es grafit szigetelés Ami a legjobb hogy energetikai szempontból jobb a téglától és a vályogtól is, valamint a fajlagos m2 ár költségei alacsonyabbak, mivel egy szigetelési munkafolyamatot is megspórolunk. Keressen bizalommal”

1

2022. 11. 17.

Szakmáim

Ablakcsere, nyílászáró beépítés 1 megbízás Burkoló 1 megbízás Térkövezés 0 megbízás Szobafestő, tapétázó 0 megbízás Napelem, napkollektor 0 megbízás Melegburkoló, parkettázás 0 megbízás Kőműves 0 megbízás Gipszkarton szerelés 0 megbízás Generálkivitelezés 0 megbízás Földmunka 0 megbízás Fakitermelő 0 megbízás Épületgépészet 0 megbízás Épületbontás 0 megbízás Asztalos 0 megbízás Ács 0 megbízás