Fogadok munkát
Benedek Csenger Detre EV.
Benedek Csenger Detre EV.

Gázkészülék javítás · Gázvezeték szerelő · Klímaszerelés

31
Megbízás

15 órával ezelőtt volt itt.

Budapest - V. kerület és 40 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 30730

Minősített jószaki

Benedek Csenger Detre EV.

Gázkészülék javítás · Gázvezeték szerelő · Klímaszerelés

#Unical #kazanmesterek.hu #kondenzációs gázkazán #hőszivattyú #villanyszerelés #épületgépészet Csenger Mester Kiválóan,Olcsón és gyorsan dolgozik,de ebből egyszerre csak kettőt lehet választani.
Mutass többet

Áraim

Kiszállási Díj km alapján

10 000 Ft / óra
Cég székhelyétől számítva oda vissza kilométerenként Bruttó 190 Ft amihez hozzá jön egy perc túl lépés is amit 60 percnél több autóban töltött időre van felszámítva egyszer Bruttó 10.000 Ft. Példa a számításhoz és a kiszállási díj kalkulációhoz: Székhely Pomáz -->20km--> megadott cím -->20km--> Székhely Pomáz km=40 (40*190Ft)+10000Ft=17600Ft Köszönöm hogy végig olvastad és megnyugtatásul írom ha már egy ügyfélhez kimegyek és a környezetében ott van 5km-en belül a következő ügyfelem akkor a fenti összeget osztom el és nem kérem el kétszer,háromszor,négyszer ezt a díjat hanem szétosztom. A legtöbbször ennél kedvezőbb díjat számolok fel mivel ritka amikor egy ügyfél miatt kell kimenni így kérlek kérdezd meg tőlem most mennyi lesz vagy kérj árajánlatot a munkával együtt így biztosan tudsz számolni a költségekkel. Csenger

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Tájékoztatás, információ átadás.
Mária
Nagyon figyelmes mindenben maximalizmusra törekszik. Látszott rája érti amit csinál.
Mária
Minden kérésem figyelembe vette. Pontosan, precízen végezte el a munkát amire garanciát is vállal. Nagyon örülök, hogy vannak még ilyen fiatal szakemberek.
Anna
Jó munkát végzett és nem lehúzos.
Ajánlatkérő
A legfontosabb az volt, hogy amit megbeszéltünk az úgy is volt.
Németh János
Ügyes, precíz.
Ajánlatkérő
Korrekt, gyors és rugalmas volt
Ajánlatkérő
Rugalmas volt az időpontban. Segítőkész, kedves és kitartó fiatalember. A legjobb megoldásra törekszik. A javíthatóság felmérése után egyeztetett velünk a javítási költségeket illetően. Azóta más hiba miatt (meleg víztartály - kazán kapcsolati hiba) is hívtuk: éjszakába nyúlóan addig kereste a hiba okát, míg megtalálta és megoldotta, nem adta fel.
Tóni
Rugalmas türelmes korrekt kommunikáció jellemzi. Alapvetően megoldáskereső. A feladatot ügyesen megoldotta. Felhívta a figyelmem a lakásbiztosítási kártérítés lehetőségére. Ajánlom jószívvel! Az elvégzett munkára garanciát vállalt. Felelősség biztosítással rendelkezik.
János
Pontosan érkezett, érthetően elmondott mindent, precíz munkavégzés, csak ajánlani tudom mindenkinek!
Levi
Fiatal, udvarias szakember. Nagy tudással és szakértelemmel. 10-ből 9 rafkós “szaki”, 1 pedig az aki normális és olyan, amilyennek lennie kell. Na ő az! Tanulhatnának tőle a lehúzós öregek, van még remény ebben a szakmában. 10/10-es!
Péter
Tanácsot kaptam, a munkára nem volt szükség
Ajánlatkérő
Nagyon jól kommunikál, tiszta ajánlatot ad, amihez tartja magát. Korrekten elmagyarázza a teendőt.
Béla
A gázkandalló javítását tökéletesen elvégezte,pedig azt maga a supra kandallók forgalmazója sem vállalta, arra hivatkozva,hogy nincs hozzá műszaki leírás. A munka során vigyázott a tisztaságra,és pontosan az igért időben érkezett. A munkadíja nem a legolcsóbb,de megérte őt megbízni a munkával. Olaszországból kellett alkatrészt rendelni,amit pár nap alatt megoldott. Bátran ajánlom minden gázkészülék javításához,főleg ha nem egyszerű meghibásodról van szó.
Tibi
Bár a munkát nem Ő végezte el, kérdéseimre a telefonon keresztül nyújtott önzetlen segítségével saját magam tudtam a javítást megcsinálni. Így viszont több tízezer forint sporoltam meg. Hálás köszönet érte.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Gázkészülék javítás 16 megbízás Gázvezeték szerelő 9 megbízás Klímaszerelés 3 megbízás Fűtésszerelés 2 megbízás Épületgépészet 1 megbízás