Milyen
Kertépítés árak
érhetőek el az árcsekkolóban?

2 ár

Jónás Elemér Szegély , térkő, beton járda , fű rács

Dévai László Tervezéstől a kivitelezésig Kertépítő szakvállalkozásként fő tevékenységi körünk, fő profilunk a KERTÉPÍTÉS, mégpedig a kerttervezéstől egészen a teljeskörű kivitelezésig tartó munkafolyamat elvégzése. Első lépésként a személyes felmérést követően, a tervezés következik. Ennek feladata többcélú: egyfelől ez jelenti a kertépítés szakmai alapját (erre épül ugyanis a helyszínnek megfelelő anyag- és növénykiírás, valamint a költségvetés), másfelől segít a Megrendelőnek -tehát Önnek- abban, hogy az építendő kertet előre megismerje, a majdani kész kertet elképzelhesse. A kerttervezés célja, hogy az Ön elképzelései és igényei, illetőleg a mi kreativitásunk és szakmai hozzáértésünk ötvözésével a telek és a ház adottságainak mindenben megfelelő kert, illetőleg az annak megépítéséhez szükséges tervdokumentáció elkészüljön, amelynek köszönhetően Ön is könnyebben el tudja képzelni, hogy a megépült és megszépült kertje valójában miként is fog kinézni. Ezt követően elkészül a költségvtés, melyre garanciát vállalunk hogy a kivitelezés folyamán - jellemzően más vállalkozók által alkalmazott módszerekkel ellentétben...- nálunk nem fog emelkedni. Így nem érik kellemetlen meglepetések. A kész kerttervek birtokában kezdjük meg a kivitelezést. Az előre megbeszélt időpontban. A Sportliget Kertészet mindigis odafigyelt arra hogy megrendelőit maximálisan kiszolgálja, és elképzeléseiket a lehető legmagasabb szinvonalon, megvalósítsa.

 Megnézem az árát!
1 ár

Muszka Loránd kaszálás, bozótirtás, fűnyírás. Hozzávetőleg 10-25ft/nm árral lehet kalkulálni, de megpróbálok úgy megegyezni a kedves megrendelővel, hogy mindenki elégedett legyen.

 Megnézem az árát!
1 ár

Simon Péter Fűnyírás kézi fűnyíróval Fűnyírás traktorral Fűkaszálás kézi motoros fűkaszával

 Megnézem az árát!
1 ár

Dévai László Sportliget Kertészet - Gépi földmunka üzletág Saját professzionális nehéz földmunkagép parkunkkal vállalunk mindenféle földmunkát. Tapasztalt szakképzett kezelőkkel, rugalmas feltételekkel. - alapásás - árokásás - csatornázás - közmű árok kiemelés - épületbontás - medence kiemelés - tereprendezés - terület előkészítés - rakodás Gépeink: JCB 1 tonás minikotró, JCB 3 tonnás midikotró, és Bobcat 1,5 tonnás rakodó. Időpontfoglalás, szabad kapacitás 2020 Április 20.-tól. Kiszállási díj 15.000.- Forinttól Óradíj 12.500.- Forint

 Megnézem az árát!
1 ár

Szőcs Miklós Gyepszőnyegezés, finom tereprendezéssel, hengereléssel, szakszerűen

 Megnézem az árát!
1 ár

Lábadi Dávid Kerítésléc gyártása, restaurálása, igény esetén festése ,csomagolás,feladás

 Megnézem az árát!
1 ár

Schuszter Zoltán Föld munka,szegélyezés,murvázás,tükör huzás,viacolor lerakás,be vágás,fugázás és mindent vibbrátorozúnk.

 Megnézem az árát!